Ridicarea sechestrului asigurator

Astăzi, instanta civilă s-a pronuntat asupra actiunii inaintate pentru ridicarea sechestrului asupra bunurilor noastre imobile si mobile. Era o decizie firească, in conditiile in care achitasem sumele considerate de ICCJ drept prejudiciu si pentru care fusese instituit sechestrul asigurator.

Cu privire la suma de 118.650 USD, asupra căreia s-a instituit, de asemenea, sechestrul asigurător prin Ordonanta nr. 27/P/2008, menţionez că, deşi pe tot parcursul procesului penal am arătat instantei de judecată, atât în faza fondului cât şi în cea a recursului, că aceasta nu îmi aparţine, prin Sentinţa penală nr. 176/20.01.2012, mentinută prin Decizia nr. 160/20.06.2012 instanţa (ICCJ) a înţeles să mi-o atribuie.

Aşa cum am susţinut pe tot parcursul procesului penal că nu sunt vinovat de săvârşirea faptelor penale ce mi-au fost imputate, însă, am executat toate OBLIGATIILE stabilite în sarcina mea, atât cele de natură penală cât şi cele de natură civilă, în acelaşi fel înteleg să duc la îndeplinire dispoziţiile instantei şi sub aspectul DREPTURILOR ce mi le conferă.

Anexez o copie a actiunii redactate de avocatii de la SCA ADAM & DIACONESCU care m-au reprezentat in aceasta procedura.

cerere_ridicare_sechestru

39 Răspunsuri to “Ridicarea sechestrului asigurator”


 1. 2 Ursuletul iulie 6, 2015 la 6:02 pm

  Normal era ca atunci cand ati achitat”prejudiciul” trebuia sa existe o prevedere legala care opera automat ridicarea sechestrului asigurator si nu sa actionati in instanta pe cale separata.Oare nu vede nimeni acesta disfuctionalitate legislativa?

 2. 3 Luminita Arhire iulie 6, 2015 la 6:13 pm

  Cuuuum? Vi s-a ridicat sechestrul de pe termopane, muşcata din fereastră şi perna de sub cap? S-a putut să vă dea dreptate o instanţă, s-a putut întâmpla aşa ceva ÎN ROMÂNIA, în ciuda faptului că la Ambasada americană madam Codruţa şi întreaga ei “curte”, adică marii dregători de sechestre şi confiscări fanteziste, erau de mână mare, de parcă ar fi fost singurii reprezentanţi oficiali ai statului român de pe planeta Pământ? Oare Ambasada ştie că v-au uşurat de sechestru?

  Să nu le reuşească lor naţionalizarea “PAS CU PAS”…nţ! nţ! nţ!…nu m-aş fi aşteptat…Dar cred că mai au o portiţă, dânşii… dacă-şi “forţează puţin nota”, cum ar spune Băsică… e o doamnă, cu rochiţă albă foarte şic, dar deloc scumpă, o cheamă Camelia Bogdan şi e specialistă în confiscarea a tot ce se poate confisca în Univers, de parcă ar fi omul de afaceri de pe cea de-a patra planetă vizitată de Micul Prinţ – poate că nu-i chiar aşa de ocupată domnia-sa şi rezolvă pozitiv cazul. Dânsa comite şi conferinţe despre cum trebuie să confiscăm cât mai extins şi cât mai nesimţit, deoarece este specialistă în domeniu. Cred că dacă intră Camelia Bogdan în horă, vă pune o minune de sechestru cu confiscare extinsă şi pe Fundaţia Titulescu, şi pe puii de vulpe de la Cornu. Şi pe ţuiculiţă, cu garnitura de la cazan, cu tot…

  Mulţumită Tribunalului Bucureşti, am aflat astăzi că vor să vină la dumneavoastră, ca nişte fii rătăcitori , fie că-i recunoaşteţi, fie că nu, şi dolarii daţi mită (sau luaţi mită, că nu se înţelege din propoziţie) între 2002 şi 2004, dar tipăriţi, desigur, prin 2006. Eu mă gândesc că dacă judecătorii au spus că vă aparţin, ştiu ei ce spun -în general Justiţia ştie ce are un om sau ce nu are, mai bine decât omul însuşi . Mă gândesc însă ce-o să facă Onorata Instanţă când va hotărî că trebuie să i se înapoieze lui Vlad Moisescu cele 670 de milioane de euro pe care zic procurorii că i le-a împrumutat soacră-sa.

  Dacă banii de mită din 2004 , tipăriţi în 2006, vă revin dumneavoastră, cred că se va întrista Macovei Monica, intransigenta care a explicat, atât de logic , că poate procurorii au avut nevoie de nişte bani, s-au servit din “probă”, şi apoi au pus banii la loc …ce mare lucru. Urmând acest raţionament genial, să nu se mire nimeni, deci, că miroase a fripturică şi caşcaval “la capac” pe sub ferestrele DNA-ului – e logic, doar între timp au primit ca ”probă ” şi vreo câteva tigăi.

 3. 4 Adrian B. iulie 6, 2015 la 6:23 pm

  Aceasta este o minima reparatie . Va fi dreptate atunci când cei care v-au vanat si v-au inscenat zecile de dosare politice – ca sa va scoata din viata publica – vor fi trasi la raspundere !

  La fel de vinovati sunt si cei care au speculat aceste abuzuri ale statului politienesc ( cei cu ” Dreptate pana la capat ” si „Jos Basescu ” ) si au castigat alegerile din decembrie 2012 dupa care au incheiat pact de coabitare cu ticalosii !

 4. 5 Adrian B. iulie 6, 2015 la 6:27 pm

  D-ul Ponta nu sta degeaba ! De acolo din Turcia a mai inventat o ” jucarie ” de terorizat populatia : Directia de verificare a averilor persoanelor fizice . Ea se va adauga la cealalta directie infiintata tot de el , cea pentru verificarea marilor averi .

  http://stirileprotv.ro/stiri/financiar/bogatii-vor-fi-urmariti-de-fisc-chiar-si-pe-facebook-surpriza-neplacuta-pe-care-o-poate-avea-o-tanara-cu-iubit-milionar.html

  Toate aceste mizerii fac parte din filosofia fiscala a d-lui Ponta si din gandirea si educatia primita de acesta de-a lungul vietii ! Asa intelege dansul viata . Probabil ca va fi si unul din cei care vor cadea victima acestei institutii sinistre . Ca asa e viata …

  Din ce inteleg eu vor fi niste ciumeti care vor sta pe Facebook ca sa vada cine-i cel mai cocalar si vor urmari amantele unor smecheri care umbla cu masini luxoase . Nice job 🙂

  Asa da democratie , libertati cetatenesti , capitalism si economie de piata . Toate reinterpretate de un procuror tembel si ingust la minte .

  Incet , incet , d-ul Ponta se apropie de milionul de job-uri pe care l-a promis !!! Daca mai da si legea aia cu cartelele pre-pay si Legea big brother , va mai angaja cateva mii de politisti sa asculte telefoanele romanilor . Si uite asa apar noi locuri de munca 🙂 si functioneaza economia 🙂

  D-ul Tiberiu Nitu vrea si el politisti judiciari la toate parchetele

  http://jurnalul.ro/stiri/observator/tiberiu-nitu-preciaza-ca-oportuna-infiintarea-politiei-judiciare-691685.html

  D-na Cruduta Kolvesi nu se lasa nici ea mai prejos …

  http://ziarulunirea.ro/forte-noi-pentru-dna-50-de-procurori-in-plus-prin-hotarare-de-guvern-333138/

  Pe bune , mie mi se pare ca d-ul Victor Ponta este mult , mult mai basist decat Traian Basescu in persoana !!! Omul chiar are gandire de militian , de plutonier major .

  Dupa decembrie 2012 , Traian Basescu s-a multiplicat in zeci de clone , unele mai ticaloase chiar decat el : Victor Ponta , MRU , Iohannis , Oprea , Orban , Gorghiu , Predoiu , Blaga , etc.
  Parca au fost crescuti toti de aceeasi mama ( Monica Macovei ) si de acelasi tata ( Traian Basescu ) , i-a alaptat Securitatea si li s-a spalat creierul pe la Fundatia Soros .

  Mai crede cineva ca SALVAREA poate fi COLECTIVA in tara asta si cu astfel de personaje ?

 5. 6 Cris iulie 6, 2015 la 6:33 pm

  Mai trebuia o dovadă că Justiția română e strâmbă?
  Ați desdăunat statul pentru așa-zisele daune provocate, ați executat pedeapsa ca un caz „emblematic” ce-ați fost, și sechestul nu fusese ridicat.
  Ce așteptau? Doar-doar s-o mai găsi vreo „daună”?

 6. 7 Luminita Arhire iulie 6, 2015 la 6:36 pm

  În rândul cetăţenilor români există o formă specială de simpatie pentru felul în care a votat Grecia, ieri, la referendum. Şi emoţie există.

  Iar eu pot să înţeleg acestă admiraţie tăcută, şi solidaritate ”în inima ei” a nevestei care a luat, ani la rând, pumni în cap de la soţul tiranic, în fiecare seară. Admiraţia, zic, pentru vecina cu cinci copii, cu mijloace de subzistenţă neclare, dar care, în ciuda tuturor impedimentelor şi împotriva avertismentelor ipocrit afişate ale celorlalte locatare din bloc, totuşi “bagă” divorţ ca să scape de nemernicul care i-a mâncat o bucată din viaţă, spunându-i mereu, “rabdă, cucoană, rabdă, că altfel nu se poate, dacă nu vrei să te dau afară din casă !”, timp în care i-a tăiat banii de coşniţă la jumătate.

  Orice nevastă abuzată visează, în intimitatea trăirilor sale enorm de sensibile, că într-o zi va avea puterea să se ridice din genunchi şi-o să-i frece un făcăleţ în cap ticălosului care i-a pus lacăt la frigider şi contor la aspiraţii. Şi care i-a ţinut mortul în casă încă doi ani după deces, deşi ea, ca să scape de cadavru, a pus 7 400 000 de acatiste la Catedrala Mântuirii Neamului !

 7. 8 Cris iulie 6, 2015 la 6:40 pm

  Grecii au spus NU austerității.
  Cu 320 de miliarde datorie și visteria goală, la ce au spus DA? Belșugului? Vieții fără griji?
  Speră să li se șteargă datoria și s-o ia de la capăt cu împrumuturile?
  Poate au găsit metoda de a trăi fără mâncare și apă, doar cu mândrie și demnitate…
  N-am mâncare în frigider, apă, lumină și telefon, dar am mândrie și demnitate.
  Ei, da! Așa da!

 8. 9 Centru iulie 6, 2015 la 6:46 pm

  Ce mizerabili .
  Mai mici decat talpa pantofului meu .
  Securitate , oricum te-ai numi ( DSS , SRI , SIE , DNA infiltrata de tine ) numele tau este mizerie !

 9. 10 TREIDE 95 iulie 6, 2015 la 6:50 pm

  Felicitări d-nule Prim-Ministru! În sfârșit și-a dat și justiția noastră atât de blamată în ultima vreme că s-a acționat aiurea, pe bază de …„comenzi” și probe de-aiurea, fără niciun suport juridic. Acum trebuie bătut fierul cât încă este cald și pentru celelalte procese care au avut alt substrat decât cel real. Cum Dumnezeu s-au putut lăsa aceste dosare doar la „pixul” câte unui judecător aservit, plecat pân’ la pământ în fața „superiorilor”? Oare când va veni rândul adevăratului vinovat, măsluitor și „mânuitor” de ….arlechini? Puțin-puțin până s-o mai „elibera” locul din jurul măriei-sale (nu merită să le scriu cu majuscule!), și-atunci să vezi…dans!

 10. 11 Mentes l'Aigle iulie 6, 2015 la 7:58 pm

  Bravo, domnule Nastase!
  Ati avut si un dram de noroc; mai inainte de Voiculescu, nu le trecuse tipilor prin cap sa indauneze acuzatii cu tot ce au acestia. Altfel, nu mai aveati acum ce sa scoateti de sub sechestru, la cum se privesc romanii unii pe altii. Tare este poanta cu cei 118000 de dolari, cred ca pe undeva, cineva scrie acum un proces verbal cum ca s-au distrus; seriile lor trebuie, totusi, sa fie pe undeva, asta daca nu ii vor inlocui cu alti bani, storsi de pe la vreun om de afaceri, ca sa li se piarda urma. Interesant daca vreo agentie de detectivi particulari ar avea posibilitatea de a stabili daca ati fost interceptat pe parcursul proceselor, in scopul de a vi se submina apararea.
  In incheiere, primiti felicitarile mele!

 11. 12 ZeV iulie 6, 2015 la 8:00 pm

  Cris
  Se poate trai si fara mandrie, si fara demnitate, mancand, band, platindu-ti constiincios taxele (pentru salariile procurorilor si pensiile parlamentarilor), dormind si……din cand in cand (cat mai poti).
  Pana la urma, exista riscul sa ne punem, la Final, intrebarea:
  ,,Dar eu, chiar de ce m-oi fi nascut ?”
  ,,Sa inlocuiesc arborii taiati pentru a face umbra pamantului ?”
  Se pare ca acea tanara care spunea la televizor ca mai bine moare de foame decat sa renunte la libertate este pentru noi, romanii, un adevarat caz patologic, nu-i asa ? (Z)

 12. 13 Doru Coarna iulie 6, 2015 la 8:15 pm

  Felicitari! Era normal sa se intample asa, partea proasta este ca suferinta si restul, justitia nu vi le mai poate inapoia… Dar ati traversat desertul, si asta nu-i la indemana oricui! Inca odata Felicitari!

 13. 14 T-Rex iulie 6, 2015 la 9:00 pm

  mmm, poate fi o provocare a-la DNA, mai ales ca-s la moda provocatorii angajati de Justitie. Dar poate fi realmente o greseala, tipica de altfel „profesionalismului” din Justitie.

  Daca nu ati avut banii astia sechestrati, cum sa fie ridicat un sechestru pe o suma pe care nu ati avut-o sechestrata? Interesant de aflat cind si cine v-a pus sechestrul asta fantomatic.

  Ati procedat foarte bine!

 14. 15 29lola iulie 6, 2015 la 10:13 pm

  Felicitari!

 15. 16 serbanfl iulie 6, 2015 la 10:46 pm

  O, câtă celeritate! Parcă abia ieri ați reușit să achitați sumele considerate de ICCJ drept prejudiciu. Este de observat că vi se fac favoruri, drept care și dumneavoastră ar trebui să vă gândiți la un gest măreț!
  Nu de alta, dar, dacă dumneavoastră refuzați cei 118.650 USD, nu m-ar mira să aflu că banii vor ajunge la fostul consul păun. Sigur, ar fi o mostră de humor horror, dar nu mută lume îl gustă.
  Aș putea să vă fac o grămadă de sugestii, privind posibile variante de utilizare a „mormanului” de $, dar sunt convins că le veți ocolii, așa că mă voi limita la una singură, pe care, cu siguranță, nu mi-aș dori să o văd pusă în practică.
  Deci, sper să nu vă gândiți să-i oferiți Primăriei pentru ridicarea unui grup statuar al intelectualilor lui băsescu! Vă rog, orice altceva, numai asta nu!!!

 16. 17 Adrian B. iulie 7, 2015 la 1:04 am

  @ Cris

  D-voastra ati vizitat Grecia vreodata ? Din ceea ce scrieti imi pare ca n-ati calcat pe acolo niciodata … Vorbiti exact ca aia de la Realitatea TV care dupa ce-au rezolvat problema ucraineana 🙂 , acum vor sa rezolve si problema greceasca 🙂 . Ei fiind in insolventa de cativa ani !

  Sa stiti ca exista viata si dupa blestemul FMI . Si nu toti din lumea asta sunt lasi si fricosi . Grecii sunt un popor darz si curajos care nu accepta sa fie umiliti de alte popoare . Si pentru asta merita respectul nostru !

  Cititi despre experienta altor tari care au trecut prin aceleasi probleme ( Argentina , Ecuador , Islanda , chiar si Canada si statul California ) si puteti avea o proiectie a ceea ce se va intampla si in Grecia : restructurarea creditelor , conditii de plata mai laxe , probabil vor functiona in paralel doua monede si incet , incet , revenirea la normal .

  Acest referendum ( si discutiile cu Putin ) au reprezentat un cartonas galben aratat de greci mai marilor UE : acceptati conditiile noastre sau nu mai pupati nimic ! In asta consta valoarea referendumului .

  Mai bine ati fi ingrijorata de ceea ce se intampla la noi … Cat priveste Grecia , eu maine m-as muta acolo ! Este o tara superba , o tara cu suflet unde te simti extraordinar .

 17. 18 Adrian B. iulie 7, 2015 la 1:21 am

  Forta acestui partid ( Syriza ) sta si in calitatea fruntasilor lui : cadre universitare , cu studii grele ( Oxford University , Essex University ) , cu experienta in munca , curaj si experienta de viata .
  N-am vazut niciun procuror printre ei , nici marinari si nici din aia cu studii la distanta , gen Gorghiu , Igas , etc.

  http://www.cotidianul.ro/un-absolvent-de-oxford-cu-sotie-scotianca-in-fruntea-finantelor-greciei-264389/

 18. 19 Cornu iulie 7, 2015 la 7:51 am

  Banii respectivi daca tot nu va apartin puteti sa-i donati la saraci ca au mare nevoie de ei. Doamne ajuta !

 19. 20 ZeV iulie 7, 2015 la 8:12 am

  fostă basarabeancă
  iulie 6, 2015 la 7:51 pm

  Nu fiti asa de dura cu …….. orice om are dreptul sa fie ascultat.
  Daca aveti rabdare si veti rascoli putin prin noianul de cuvinte, veti gasi si idei interesante.
  Chiar pe acest fir va urma (cel putin) un comentariu al doamnei ……. si veti vedea ca am dreptate. (Z)
  Mie imi plac persoanele de sex feminin care epateaza. Inseamna ca au personalitate. (Z)

 20. 21 blogideologic iulie 7, 2015 la 8:22 am

  Baibars – “beiul panteră” al mamelucilor ayyubizi- desfiinţează către sfârşitul veacului XIII principatele neolatine din Orientul Mijlociu. Dar către sfârşitul veacului XVI, Patriarhul Apusului – papa de la Roma- le resimte lipsa. Şi pune în locul lor principatele neolatine din Romania Orientală organizate de Mihai Viteazu. Vi se pare cumva că tema aceasta nu-i actuală ? Ehei, şi în ce măsură ! Am fost absolut siderat să citesc în volumul colectiv “Whose Love of Which Country? Towards an Intellectual History of Patriotic Discourses in the Early Modern Period”, patronat de Universitatea Central Europeană din Budapesta, vezi http://www.ceu.hu/events/2006-05-20/whose-love-of-which-country-towards-an-intellectual-history-of-patriotic-discourse , un capitol scris de cercetătorul Gábor Almási de la Institutul Habsburg din Budapesta şi intitulat “Problema valahă în secolul XVI”. Reacţia unui om din Vest ar fi : “Băi, (Boy!), ce altruişti sunt ungurii faţă de valahi!”. Eu sînt mai bănuitor. Cum ? Exista oare o “Problemă valahă” în secolul XVI? Şi care a fost soluţia la problemă valahă ? Ea a venit în prima jumătate din secolul XVII. Sub forma etnocidului valahilor din “războiul de 30 de ani”, precum şi a Păcii din Westphalia care a lichidat complet Legea străbună a Valahilor (Lex Antiqua Valachorum). Prin titlul acelui articol scris acum, cercetătorul maghiar Gábor Almási de la Institutul Habsburg din Budapesta se străduia să justifice, subtil, cele două crime abominabile împotriva umanităţii. Problema aceasta o cunoştea mult mai bine dictatorul comunist Nicolae Ceauşescu, decât dizidentul anti-comunist Paul Goma. Să fim obiectivi şi să recunoaştem : Mişcarea “Carta 77” organizată de Paul Goma a fost o mişcare anti-românească!

 21. 22 nastase iulie 7, 2015 la 8:25 am

  Cornu,
  am donat deja bugetului de stat sumele considerate prejudiciu, sume mari pentru care a trebuit sa mă imprumut…

 22. 23 Centru iulie 7, 2015 la 9:38 am

  @Cornu – despre saracii in spirit , numerosi pe plaiurile carpatine , ce sa spunem ?
  Apropo de Securitate , MAE , pe care domnul Nastase il cunoaste bine , e unul din nucleele tari ale ei .
  Era de ajuns sa te uiti la fotografiile receptiilor ambasadelor noastre la Washington in anii 1990 , 2000 , chiar astazi , mustatile negre , artagoase cu inferiorii si bancuri si hi-hi-hi cu superiorii , sunt foarte , foarte bine reprezentate …

 23. 25 Adrian B. iulie 7, 2015 la 10:11 am

  Fabrica de Minciuni a Romaniei va prezinta o ghicitoare : Ce creste si nu se vede deloc ? Oare cresterea economica si nivelul de trai ?

  http://www.dcnews.ro/ins-a-revizut-cre-terea-economica-a-romaniei-in-scadere_479541.html

  Am sa va spun eu un indicator economic pe care l-am auzit in piata , la un cioban :

  In 2008 vindea branza de cca. 2500 lei/zi si astazi vinde branza de cca. 100 lei/zi !!! Mi-a spus ca sunt cetateni care vin si cumpara cate o felie de branza …

 24. 27 Gavrila iulie 7, 2015 la 12:02 pm

  Iata ca aceasta rezolvare aduce cu sine o alta problema/exercitiu : avand in vedere ca acea suma deloc negijabila atrage dobanda pe perioada sechestrului, de cand trebuie calculata aceasta, 2004 sau 2006 conform anului de tiparire a bancnotelor? Aceasta intrebare ar merita pusa tuturor procurorilor DNA pentru atestarea pe functie.

 25. 28 Cris iulie 7, 2015 la 2:14 pm

  @ Luminița Arhire:

  Aaaaa! Doamna Arhire, sunteți într-o formă de zile mari.

 26. 29 Cris iulie 7, 2015 la 2:19 pm

  Grecii sunt precum Conu Leonida:

  Republică, Mițule, însemnează că tot omul o să aibe un salariu bun, bașca o pensie bună, și că niminea n-o să mai aibe dreptul să-și plătească datoriile.

 27. 30 Cris iulie 7, 2015 la 2:27 pm

  Din Jurnalul lui Constantin Argetoianu (1937):

  În sfârșit, „reformele radicale” mult așteptate s-au realizat.
  1) Domnilor mareșali ai Palatului li s-a încredințat câte un baston înalt de le ajunge la nas, cu care își cadențează pasul bătând cu el în pământ.
  2) S-a creat un corp de „halebardieri”, adică au fost aleși niște vlăjgani care au fost îmbrăcați cu un mintean fără mânecă, de postav alb, având pe piept doi C încârligați, cu cifra II în mijloc, și cărora li s-a dat să țină o halebardă în mână.
  3) S-a creat în fine un nou cordon: între Marele Cordon al Ordinului „Steaua României” și gradul de mare ofițer, s-a intercalat „Clasa I”.
  De acum înainte, România poate dormi fericită!

 28. 31 Ermanaric Carbone iulie 7, 2015 la 2:43 pm

  Pare ca nimeni nu vrea sa isi aduca aminte despre cum a ajuns sa plateasca Luxten, cu ceva mai mult de un deceniu in urma, mii de euro pe luna pentru ca un fost model sa introduca date in calculator, activitate platita in mod normal, atunci, cu 200 lei lunar. Parale platite, in ultima instanta, de bucuresteni. Vad ca nici primarele de acum, cel care a renuntat la trei salarii (doua de director si unul de profesor universitar) pentru unul singur, nu pare prea preocupat de faptul ca predecesorii sai au incheiat contracte paguboase si ca ar trebui sa ceara de la Luxten niste parale inapoi. Sa fie din cauza contractelor de acum?

 29. 32 Draghi Puterity iulie 7, 2015 la 3:32 pm

  @Cris

  Grecii au spus NU unui sistem de neocolonialism (cel financiar).

  Politicieni corupti sau/si stupizi de la ei au acceptat sa transforme datorii private ale oligarhilor internationali in datorii de stat („bailout”). Cei pe care i-au salvat atunci, jupoaie zece piei de pe ei acum. Restul, cu greci lenesi si bla, bla, e propaganda unui sistem controlat de acesti oligarhi.

  Indiferent cum vor evolua lucrurile, meritul lor va ramane in istorie ca fiind primii care s-au opus vizibil acestui sistem profund nedrept.

 30. 33 fostă basarabeancă iulie 7, 2015 la 8:21 pm

  ZeV
  iulie 7, 2015 la 8:12 am

  Eu dură? Da’ de unde? Are doamna idei, are cărți multe în cap, s-ar putea să fie și creativă, mi-a produs impresia că este și arătoasă. Altceva îi lipsește și nu cred că o interesează opinia mea despre persoana dumneaei. Nu-i plângeți de milă. Nici asta n-o interesează.

 31. 34 Iordache Marilena iulie 8, 2015 la 11:59 am

  Va felicit si tot respectul. Condamnarea dvs. cu motivarea „sa dam un exemplu” va ramane in istoria dreptului ca un caz clar de politie politica.

 32. 35 ZeV iulie 8, 2015 la 12:41 pm

  Credeti ca n-o intereseaza ? Hmm..v-am spus ca am ceva experienta cu femeile…
  😉


 1. 1 Ridicarea sechestrului asigurator - Pe Bloguri Trackback pe iulie 6, 2015 la 8:21 pm
 2. 2 Despre referendumul din Grecia… « Motanul Incaltat Trackback pe iulie 7, 2015 la 3:25 am
 3. 3 Mişcarea “Carta 77” organizată de Paul Goma | Blog ideologic Titus Filipas Trackback pe iulie 7, 2015 la 10:51 am
 4. 4 Are Uniunea o problema politica majora? « Motanul Incaltat Trackback pe iulie 7, 2015 la 3:34 pm

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


Arhiva

Comentarii Recente

diasporean la Anunt!
fostă basarabeancă la Anunt!
Ce scriam acum exact… la Anunt!
De ce n-am criticat… la Anunt!
Cum e posibil asa ce… la Anunt!

%d blogeri au apreciat: