Elmmar

Aflu, de pe blogul Gabrielei Savitsky, ca Elmmar (alias Liviu Enuca) a plecat definitiv. Ultimul lui mesaj, aici, pe blog, a fost pentru mine, in 22 iunie, cand mi-a transmis, in stilul sau propriu: „La multi ani cu sanatate, boierule!”

Elmmar a comentat, a raspuns sau i s-a raspuns pe blog de 2134 de ori! Am recitit unele dintre textele sale, incepand cu finalul anului 2007. Pline de umor, taioase si inteligente. Am revazut raspunsurile lui (cu nickname-ul Val Manga) pentru Valeriu Mangu, care ne asasina, pe atunci cu opiniile sale despre Constitutie. Savuroase acele texte.

A plecat. Discret. Nu stiu nimic despre el, in lumea reala. Astazi am aflat numele lui adevarat. Am beneficiat insa de solidaritatea si sprijinul lui neconditionate intr-o lunga batalie.

Dumnezeu sa-l odihneasca si sa-i dea cel mai bun calculator  acolo  unde a ajuns.

74 Responses to “Elmmar”


 1. 1 Radu Humor august 21, 2013 la 7:04 pm

  Îi Ia Domnul pe cei buni !
  După „Bibliotecarul, „Ellmar 🙄
  Doar nişte nickuri, dar ce oameni în spatele lor ?!
  Dumnezeu să-i ierte !
  Pe ei c-au plecat şi pe noi, că de câteva ori nu i-am înţeles !
  Aceleaşi gânduri pioase şi pentru Costică Ştefănescu, ministrul Apărării din fotbalul craiovean, stelist şi reprezentativ !

 2. 2 George Hălărescu august 21, 2013 la 7:40 pm

  Dumnezeu să-l ierte!

 3. 3 Cris august 21, 2013 la 7:47 pm

  Sper că nu a fost prea devreme…
  Odihnească-se în pace!

 4. 4 George Serban august 21, 2013 la 7:51 pm

  Dumnezeu sa-l odihneasca!

 5. 5 blogideologic august 21, 2013 la 8:07 pm

  Bunul Dumnezeu să-l ierte pe bietul ELMMAR!

 6. 6 Delia august 21, 2013 la 8:39 pm

  Multi oameni, despre care nu veti sti nimic din viata reala, va stimeaza, au fost si sunt alaturi de dumneavoastra, va apreciaza inteligenta politica si gradul de cultura. Din pacate, aceste persoane au bun simt si nu se pot lupta, cel putin verbal, cu „opozitia”, este sub demnitatea lor (daca se mai cunoaste sensul cuvantului)! Domnul sa-l odihnesca in pace pe Elmmar!

 7. 7 Criticos august 21, 2013 la 9:20 pm

  Dumnezeule! Ştiam că e foarte bonav, am vorbit la telefon cu el în urmă cu o săptămână, poate ceva mai mult. Îmi spusese că situaţia e staţionară. Ieri îmi propusesem să-l sun, nu ştiu de ce n-am făcut-o! Dumnezeu să-l odihnească în pace. Nu-l cunoşteam decât online, vorbeam uneori la telefon. Dar parcă tot nu-mi vine să cred că s-a dus aşa, în câteva luni!

 8. 8 Stoica Mihaela august 21, 2013 la 9:39 pm

  De atât de multe ori m-am amăgit interpretând contexte şi decizii încât am învăţat să mă exprim cu toată reticenţa pe care o pot concepe. În ciuda acestei atitudini controlate, nu pot să nu-mi afirm bucuria de a descoperi că un om de stat, în contextul evenimentelor care ţin agenda socio-politică în România, se reculege la căpâtâiul unui anonim.
  Dincolo de orizont se pregăteşte întotdeauna răsăritul. Restul este spectacol început pe care rolul de spectator te obligă să-l laşi, cu decenţă, să se termine.

 9. 9 Gabriela Savitsky august 21, 2013 la 9:39 pm

  Dumnezeu sa-l ierte si sa-l odihneasca. Unul dintre Cavalerii acestei Mese Rotunde…

 10. 10 alice august 21, 2013 la 9:47 pm

  Dumnezeu sa-l odihneasca-n pace!Ne parasesc oamenii cu suflet bun.Condoleante.

 11. 11 Sibilla august 22, 2013 la 1:02 am

  de asta nu mi-a mai telefonat….. mereu găsea o glumă, o vorbă de duh, un șut în cur spre nainte și… îl înveselea tare pe Zoranul meu…
  Așteptam să-i ureze azi feciorului meu… se amuza că nu-i fac față la fotbal și-l cerea la telefon și râdeau și râdeau….
  L-am cunoscut , o inimă mare ! Uneori, mă necăjea, ne măscăream rău. Reciproc. Și aici, pe blogul AN-ului nostru…. erau conflictele acelea CONSTRUCTIVE pentru că ne unea ceva : respectul față de AN !
  Odihnească-n pace, Elmmar – Liviu, cel care mă povățuia să… nu mai pun la suflet tot și …să scriu… !

  @ Adrian Năstase, ba da, l-ați cunoscut ! Venise să…. vă strângă mâna și-a făcut-o, în Loja Bloggerilor, era bucuros să fim alături , câți am fost și pentru că ne-ați onorat cu prezența și zâmbetul !
  ” Un domn spectaculos, cu barbă, cu geacă de motor, cu alură vagă de revoluționar și motociclist, se semnează pe blogul lui Năstase cu psedonimul Elmmar. De patru ani e pe net, dar corespondează cu Năstase de o lună. Este inginer constructor și are 55 de ani. Nu e nici simpatizant, nici membru PSD. El e aici pentru Năstase. Altminteri, votează cu liberalii. “Poate să fie Adrian Năstase și la țărăniști, nu mă interesează. Mie îmi place omul Năstase, omul politic și de cultură.” Elmmar comentează noaptea, Năstase îi răspunde în general dimineața. ”
  sursa : http://www.kmkz.ro/de-pe-teren/reportaje/din-dragoste-cu-nastase-si-loja-blogarilor-pesedisti/
  Vă prețuia mult !!

 12. 12 Sibilla august 22, 2013 la 2:32 am

  Eu ştiu un basm

  Eu ştiu un basm de mult uitat
  C-un cântăreţ rătăcitor,
  Ce strunele şi-a încordat
  Pe rând, la poarta tuturor,
  Şi-n cântecu-i înviforat
  A plâns de lacrimile lor.

  Din goana lui s-au ridicat
  Văpăi şi valuri de scântei,
  Bărbaţii s-au oprit în sfat
  Şi s-au oprit în drum femei,
  O lume-ntreagă şi-a legat
  De glasul lui plânsoarea ei…

  Cântând prin codri de brădet,
  Drumeţ pe larguri de pământ,
  Aşa s-a risipit încet,
  Ca frunza spulberată-n vânt:
  Nu visul lui nemângâiet,
  Amarul altora l-a frânt.

  Pe urma lui creştea popor
  Şi se ruga cu chip duios:
  – Mai spune-ne câte ne dor
  Şi câte suflete ne-au ros,
  Pribeagule, stihuitor,
  Le plângi atâta de frumos!…

  El, ascultând al lor cuvânt,
  A chibzuit şi-a priceput
  Că pururi fără crezământ
  Durerea lui l-a petrecut
  Şi că-n sălbaticu-i avânt
  Străine doruri l-au durut…

  Atunci o clipă s-a-ntâmplat
  – Mai vreţi voi basmul să vi-l spui?-
  Că jalea lui a lăcrimat,
  Dar a-nţeles că nime nu-i,
  În tot norodul adunat,
  Să vază lacrimile lui…
  ( Octavian Goga )

 13. 13 papasha august 22, 2013 la 3:09 am

  N-a stiut nimeni de el , ca nu era nici caldarar si nici prieten cu basu’ !

  Dumnezeu sa-l ierte !

  PS Ar fi prea mult daca v-as sugera sa trecem si la alte subiecte un pic mai „alive” , ca in ultimul timp , aud si vad numai de morti si de raniti , mai rau ca-n Siria si Egipt .

 14. 14 blogideologic august 22, 2013 la 6:16 am

  România trăieşte acum într-un timp al „sintezei Istoriei” sale şi într-un timp al „disrupţiei tehnologice”. Iar amândouă se află sub imperativul Prezentului.

 15. 15 Vsile august 22, 2013 la 6:43 am

  Da,

  Dumnezeu sa-l ohihneasca si pe el. Eu imi amintesc mai pregnant de acela care se Numea Gheorghe Florescu , Bibliotecarul si el s-a dus de tot!

  Timpul nostru expira fara surprize raman doar regretele!

 16. 16 Doru Coarna august 22, 2013 la 7:24 am

  Doamne, l-am cunoscut la Congresul din 2010, arata tanar, usor marcat dar plin de umor… Ramasese sa mergem la Lido la o bere dupa, parea ca simpatizam reciproc, ne-am pierdut insa in imbulzeala de la plecare… Am inteles ca era medic, sau poate era doar o gluma de prim-contact din partea lui…

  Dumnezeu sa-l odihneasca!

 17. 17 Cârcotaşu august 22, 2013 la 7:46 am

  Dumnezeu să-l ierte şi să-l odihnească!

 18. 18 Criticos august 22, 2013 la 7:54 am

  @Doru Coroamă
  nu era medic, ci inginer, spre uimirea mea, fiindcă avea evident patima cuvântului.

 19. 19 ZeV august 22, 2013 la 8:05 am

  Buna dimineata, domnule Adrian Nastase
  Ca de obicei, sunteti extrem de subtil.
  Asa este, multe minţi strălucitoare din această ţară, ataşate de structuri materiale mai mult sau mai puţin anonime, uneori (prea) fragile, merită infinit mai multă atenţie, veghe şi pioşenie, decât alte minţi, mult mai şterse, dar prizoniere în corpuri de tip brand, cu strălucirea aurului şi generoase dpdv tri-dimensional, aşezate (la crepuscul) în acelaşi spaţiu limitat al veşniciei (2 m x 1 m) în care ne regăsim, cu toţii, la infinit.

 20. 20 dlnimeni august 22, 2013 la 8:23 am

  Elmmar
  Posted on 22 august 2013

  Aflu de pe blogul dnei Savitsky si de pe acela al dlui Nastase ca Elmmar – Liviu Enuca s-a savirsit din viata. Inca tinar. Dumnezeu sa il odihneasca!

 21. 21 Marcus august 22, 2013 la 8:40 am

  @Dumnezeu sa-l ierte si sa-l odihneasca!

 22. 22 Marcus august 22, 2013 la 9:35 am

  Las-o Dracu’ De Presedintie, Leano, Fa-te, Draga, Imparateasa!

  In aceste zile de grea suferinta pentru sarman bobor roman incercat la pipota si inima de moartea celui care a fost regele Cioaba, zile in care jelitu’ si doinitu’ mioritic au facut carare pe ruta mediatica Bucuresti-Antalya, pentru ca apoi sa cantoneze sfasietor in curtea si in interioarele palatului regelui decedat, ziua de ieri a venit ca un balsam tamaduitor si incurajator pentru sufeletele crunt incercate ale romanimii tanguitoare. Si asta datorita a doua stiri care au luat fata zilei mediatice.
  Ca urmare a primei stiri, boborenii au putut sa rasufle in sfarsit usurati, nemaifiind chiunuiti de hamletiana intrebare: “oare s-o duce sau nu s-o duce prea iubitul lor presedinte la funeraliile regale?” Ei bine, Dom Presedinte, cum il alinta tiganimea in petitii, s-a dus si nu s-a dus oricum ci, ca si in cazul in care tine agape de aniversare cu fostii colegi de institut in vilele de protocol mostenire de la ciuruitu’ si intretinute si renovate din banul contribuabilului roman adus de domnia sa la sapa de lemn, ei bine, s-a dus cu elicopterul si cu tot circul unui convoi oficial care implica costuri destul de piperate pentru a depune o coroana de flori la capataiul unui prieten personal si nicidecum la catafalcul vreunei personalitati oficiale. Dar, asta este!
  Dom’ presedinte ne arata inca o data ca domnia sa confunda bugetul administratiei prezidentiale cu pusculita sa personala. In orice caz, gestul facut de domnia sa a avut darul sa readuca linistea sufleteasca in batatura romanilor.
  A doua stire a avut darul chiar sa descreteasca spre inveselire aceleasi frunti de romani prin natura continutului si forma in care le-a fost adusa la cunostiinta. Si asta deoarece ditai imparatul tiganilor, Maria Sa Iulian, a iesit pe sticla cu un comunicat induiosator, bun de scenariu telenovelistic, prin care ne-a anuntat ca a luat decizia de a se casatori cu doamna Elena Udrea. Am aflat si noi ca, sfisiat de sentimentele dragoste tomnatica dar pura pe care le simte de la o vreme fata de amanta oficiala prezidentiala, Maria Sa a repudiat-o prin dare de papuci pe fosta piranda imparateasa, urmand s-o aduca la originile tiganesti, prin sfanta taina a casatoriei, pe Elena ot Plescoi pe post de Iosefina Imparateasa Tiganimii. Si nu numai atat. Tot Maria Sa a tinut sa ne informeze ca in urma acestei casatorii el va deveni ruda si cu Dom’ Presedinte basescu, necomunicandu-ne insa cum va face posibil acest lucru. Singura modalitate la care pe mine, personal, ma duce mintea este ca, bazandu-se pe principiul incuscririlor si incumetririlor practicat de La Famiglia basescu cu etnia tiganeasca, Iulian ii va propune dragului nostru presedinte sa le fie Nas de cununie. Mai ales ca Dom Presedinte corespunde din toate punctele de vedere pentru o astfel de sarcina, el cunoscand foarte bine mireasa, pe toate partile am putea spune, deoarece coform datinei strabune cum ca ” o data vede nasu’ puta finei” el e reusit de-a lungul timpului de mai multe ori aceasta performanta fara vreo jena sau tresarire in fata spectatorilor cu drept de vot din aceasta tara si netinand cont de pozitionarea cavitatilor anatomice ale Nutzycii supuse controlului sau de taur comunal.
  Nu stiu cum va raspunde rroma vopsita , Elena Udrea, la aceasta propunere care nu poate fi refuzata, stiu insa ca 50% ea este rezolvata. Iulian vrea!
  In aceste conditii nu pot decat sa le doresc “casa de piatra” fericitilor insuratei, alaturi de Famiglia Nasului, si sa ma bucur ca am putea strga si noi ca la curtile cu staif din Europa ” Regele a murit, traiasca Imparateasa Tiganilor!” .

 23. 23 Cornu august 22, 2013 la 10:53 am

  Nu socoti nimic altceva drept ţel al acestei vieţi în afară de mântuirea sufletului.

  Orice alt ideal pe care oamenii îl scot oarecând la iveală ca ţel nu este altceva decât un îndemn în plus, dacă nu un mijloc direct, pentru mântuirea sufletului. Familia, societatea, statul, civilizaţia – toate acestea nu sânt ţeluri în sine. Toate sânt numai îndemnuri şi, mai mult sau mai puţin, mijloace ale ţelului de căpetenie, ale singurului ţel: mântuirea sufletului.

  Tot ce clădeşte şi reclădeşte timpul nu-ţi este casă veşnică, ci numai o tristă sau bucuroasă aducere-aminte. Mama îţi aminteşte doar palid de negrăita dragoste de maică care-ţi va întâmpina sufletul tău în lumea cealaltă. Soţia îţi aminteşte doar palid de dulcea nuntire a sufletului tău cu Dumnezeu. Copiii îţi amintesc doar palid de roadele dulcii nuntire a sufletului cu Dumnezeu. Prietenii îţi amintesc doar palid de tovărăşia preafrumoşilor îngeri din ceruri.

  Toate descoperirile ştiinţifice îţi amintesc doar palid de neînchipuitele descoperiri şi cunoaşteri din apropierea lui Dumnezeu. Natura îţi arată doar palid întreaga bogăţie şi frumuseţe a lumii viitoare. Marile oraşe îţi amintesc doar palid de minunata cetate al Marelui Împărat. Tot ce se numeşte fericire în această lume, ce piere mai iute ca zorile de ziuă, îţi aminteşte palid, cu totul palid, de nemincinoasa fericire din lumea cea adevărată.

  În această lume a umbrelor şi-a preînchipuirilor, numai sufletul are o realitate, pe care o poate păstra sau pierde.
  La ce-i foloseşte omului să câştige toate împărăţiile umbrelor şi preînchipuirilor, dar să piardă împărăţia realităţii?
  Într’adevăr, nu-i ajută mai mult decât i-ar ajuta să se încălzească la Lună, sub apă fiind.
  În această lume a visului şi a visării, numai sufletul omului poartă în sine realitatea.
  Vai de omul care preface în vis şi-această mică realitate! Când va sosi ziua deşteptării, nu va mai fi într’însul nimic de deşteptat.

  Sf Nicolae Velimirovici – Gânduri despre bine şi rău

  Dă clic pentru a accesa Ganduri_despre_bine_si_rau.pdf

 24. 24 Gabriela Bucur august 22, 2013 la 11:27 am

  Dumnezeu sa l odihneasca.

 25. 25 Cris august 22, 2013 la 11:53 am

  Băsescu, lângă sicriu:
  „Pe toți ăștia care vorbesc despre familia Cioabă să-i întrebați dacă au citit cărțile Luminiței Cioabă!”
  Vă întreb, așadar, la îndemnul „prejdintelui” de la „prejdenție”: ați citit cărțile Luminiței Cioabă, ignoranților?

 26. 26 blogideologic august 22, 2013 la 1:00 pm

  Petre Ispirescu : “Prâslea cel voinic și merele de aur”. Adică gutui din Armenia http://www.romanialibera.ro/stil-de-viata/sanatate/foto-top-10-alimente-galbene-care-opresc-imbatranirea-si-previn-cancerul-310506.html La fel ca şi în basmul “Greuceanu” (greucenii sunt greuthungii lui Zosimus, adică ostrogoţii), acţiunea se petrecea în Romania Orientală nord-pontică transformată prin tratatul de la Kuciuc Kainargi din 1774, prin voinţa Caterinei cea Mare şi complicitatea lui Voltaire, în NovoRossiia.

 27. 27 angelaglobal august 22, 2013 la 1:46 pm

  D-zeu sa-l ierte! Se pare ca nu la toti le rezista neuronul sa se dea pe net…

 28. 29 pastel august 22, 2013 la 2:05 pm

  Dumnezeu sa-l odihneasca!
  Pacat ca trecem prin viata fara sa avem multumirea implinirii!
  Impovarati de de neghiobiile altora ducem cu noi, dincolo de viata, parerile de rau ca nu am avut parte de dreptate, de adevar, ca oameni, ca si noi, au facut ca viata sa ne fie altfel decit curata, sa ne fie alterata de lacomia unora.
  Drum luminos OMULE Elmmar!

  Condoleante familiei lui Elmmar!

 29. 30 sadicu august 22, 2013 la 2:14 pm

  @marcus&carcotasu
  Ma bucur ca ai revenit .Stiu ca in ultima vreme ai avut niste problem de sanatate.

 30. 31 alice august 22, 2013 la 3:38 pm

  Dumnezeu sa-l odihneasca si pe prietenul sufletelor noastre dintr-o epoca in care doar sportul ne era prieten, Capitanul.

 31. 32 Criticos august 22, 2013 la 4:49 pm

  @Cârcotaşu, Mărcuş
  Nădăjduisc că informaţia despre probleme de sănătate care v-ar încerca să fie o exagerare. Domnilor, ţimeţi cont că e rândul meu! Sunt decan de vârstă în modul cel mai sigur!

 32. 33 blogideologic august 22, 2013 la 4:54 pm

  Cezarism şi psihologie cognitivă la Mihai Eminescu : „Cezarul trece palid, în gânduri adâncit;/ Al undelor greu vuiet, vuirea în granit/A sute d-echipajuri, gândirea-i n-o înşală;/ […] Zâmbirea lui deşteaptă, adâncă şi tăcută,/Privirea-i ce citeşte în suflete-omeneşti,/ […] Convins ca voi el este-n nălţimea-i solitară/Lipsită de iubire, cum că principiul rău,/ Nedreptul şi minciuna al lumii duce frâu;/Istoria umană în veci se desfăşoară,/Povestea-i a ciocanului ce cade pe ilău./ Şi el – el vârful mândru al celor ce apasă -/Salută-n a lui cale pe-apărătorul mut./De aţi lipsi din lume, voi cauza-ntunecoasă/ De răsturnări măreţe, mărirea-i radioasă,/ Cezarul, chiar Cezarul de mult ar fi căzut.”

 33. 34 diaconul Eusebiu august 22, 2013 la 6:47 pm

  Ca si Bibliotecarul, Elmmar a fost un comentator virtual redutabil.
  Confruntările Mangă-Mangu era savuroase.
  Nu este locul aici dar dacă aş păstui niscaiva monstre aţi râde cu lacrimi.
  Mda, se duc comentatorii unul câte unul şi virtualul rămâne la discreţia turmei isterice băsiste.
  Bleahhhhh …….

 34. 35 diaconul Eusebiu august 22, 2013 la 6:55 pm

  Menţionez!
  Am uitat niscaiva virguloaie superioare:
  „era savuroase”
  Oricum nu contează atât timp că deh, în Parlamentul European nu se bagă de seamă diferenţa dintre era ….. erau ….. au fost …. eşece şi succesuri!

 35. 36 Fragmentarium Politic august 22, 2013 la 7:26 pm

  Un gand bun si multa lumina! Odihneasca-se in pace!

 36. 37 ZeV august 22, 2013 la 7:40 pm

  Curios, n-am remarcat prea mare acuratete la jurnalisti. Eu imi amintesc bine ce a spus doctoral Bradisteanu: ,,Inima pacientului (de luxe n.r.) functioneaza la 24% din capaciiate, iar creierul este afectat ireversibil”.
  Cu toate acestea, familia a insistat, ba si-a mai dat si acordul in scris, ca ,,regale” sa fie operat, desi, sansele erau egale , practic, cu zero absolut. De aici a rezultat un circ mai mult decat penibil, care s-a continuat, cu Basescu in prim plan, si in ultimele zile si va avea apogeul in data de vineri 23 august 2013, ziua in care adevaratul rege al romanilor a luat o decizie istorica, desi inca puternic controversata.
  Sunt convins ca balamucul se va amplifica dupa finalizarea tuturor ritualurilor, mai ales, ca alte importante comunitati de rromi , unele dintre ele CRESTIN ORTODOXE, nu recunosc dreptul unei singure familii de a se erija in reprezentantul legitim al tuturor tiganilor romani. Daca va fi asa, nu este exclus sa vedem DNA-ul si ANI intrand in diferite grupari si comunitati pentru a le intreba de mai mult decat de sanatate.
  Traim, vedem…dar daca va fi asa, presa romana nu va avea probleme de natura financiara, chiar daca, ipotetic, Romania ar fi lovita de o noua criza, rezultata, eventual, din actele sistematice de sabotare a activitatii si structurii guvernului Romaniei.
  Dar ..ce e aceea Romania, sau, conceptul de suveranitate, pentru jurnalistii sistemului capitalist ?

 37. 38 ZeV august 22, 2013 la 7:51 pm

  Cris
  Marturisesc ca sunt un ignorant, nebagand de seama cine sunt adevaratii promotori al culturii, invatamantului, artei, literaturii, stintei de carte si stitintelor exacte in Romania si in lume.
  M-am decis sa studiez arborele genealogic al lui Neil Armstrong..nu de alta, dar m-as bucura ca primul mic-mare pas al Omului pe Luna sa fi fost efectuat (cine stie ?) de un descendent rom-ân,

 38. 39 Theodora august 22, 2013 la 8:02 pm

  L-am cunoscut in Loja Bloggerilor la congresul PSD din 2010.
  Desi pana atunci ne-am cam ciondanit aici pe blogul dvs, cand ne-am intalnit fata in fata ne-am inteles perfect. Era un tip prietenos si simpatic.
  Dumnezeu sa-l odihneasca !!!

 39. 40 Theodora august 22, 2013 la 8:08 pm

  @Sibilla
  Uite acum vad ca au scris si de mine pe Kamikaze
  „O blogăriță la vreo 40 de ani poartă cu mîndrie o insignă cu Iliescu în dreptul inimii. Ne refuză: “Nu vreau să vorbesc cu dumneavoastră. Și am văzut că ați făcut poze, vă rog să nu îmi folosiți imaginea! Să mă decupați din ele! Vi-l recomand cu căldură însă pe băiatul ăsta” – și ne arată un tînăr binevoitor și dornic de vizitatori unici.”
  Doame ce rau imi pare ca Elmmar a plecat dintre noi.
  Nu am mai apucat sa ne vedem de atunci.

 40. 41 Iepurele de Martie august 22, 2013 la 8:25 pm

  IN-CRE-DI-BIL!!! M-am intalnit cu ELMMAR, pentru prima si ultima data, anul asta, in mai, in jur de 10 (tin minte ca era in preajma zilei monarhiei). Dupa ce ne-am cam ciocnit de cateva ori in spatiul virtual, am ajuns sa ne imprietenim, ca urmare a unui comentariu pe care i l-am adresat pe „Deca(b)logul muschetarilor” si in care ii scriam ca are spirit, ca mesajele lui ma incanta si ca as fi vrut sa-i spun asta mai demult, dar n-am facut-o de teama sa nu ma injure sau sa nu ma ironizeze. 😆 Pe atunci, nu stiam cat era de bolnav… Ulterior, am vorbit de cateva ori la telefon si am sfarsit prin a ne intalni; am stat de vorba patru ore, de una, de alta, si conversatia n-a stagnat nici o clipa… Pe urma, am postat amandoi pe „Deca(b)log” mesaje in care am scris cat de placuta a fost acea intalnire. Si, da, statea foarte prost cu sanatatea, mi-a explicat in amanunt de ce anume sufera, trebuia sa se odihneasca dupa numai cativa pasi, obosea chiar si cand vorbea, dar niciodata nu m-am gandit la ce era mai rau, pentru ca el parea, totusi, optimist, atat in spatiul real, cat si in cel virtual, unde ne anunta, plin de umor, cat de smecher este, fiindca medicul i-a spus ca a venit cam tarziu, dar nu suficient cat sa dea coltul, si unde mai posta, din cand in cand, tot felul de mesaje pline de verva. Asa ca vestea asta este pur si simplu socanta pentru mine si foarte, foarte trista!!! Chiar ma asteptam sa ma contacteze spre sfarsitul verii si sa ma anunte ca e mai bine, si cand colo… 😯 Imi pare tare rau!

 41. 42 Iepurele de Martie august 22, 2013 la 8:31 pm

  ELMMAR a fost un om… inteligent, spiritual si – asa mi-a facut mie impresia – incapabil de rautate.

 42. 43 Cârcotaşu august 22, 2013 la 8:56 pm

  @ Sadicu,

  @marcus&carcotasu
  Ma bucur ca ai revenit .

  La priveghiul lui Cioabă, Băsescu a luat cuvântul şi, printre altele, a întrebat asistenţa câţi dintre cei de faţă au citit vreo carte scrisă de Luminiţa Cioabă. La terminare, un ziarist mucalit l-a rugat să enunţe un titlu de carte publicată de Luminiţa Cioabă. Scurt, Băsescu a răspuns: Levantul.
  Un postac băsist, evident admirator al acestuia, ca tine, nu-l poate depăşi nici în inteligenţă, discernământ da’ nici în cultură generală.
  Dacă-l întrebi pe Sadicu’ despre un blogger antibăsist, el ştie doar atât: Marcus!
  Şi cum tot răul are şi-un bine, considerând că suntem unul şi acelaşi, Sadicu îmi lasă blogu-n pace, obsesia lui e Marcus. 😆

 43. 44 Maria august 22, 2013 la 10:05 pm

  Dumnezeu sa-l odihneasca . Pacat ca alte decese sunt mult mai celebre !

 44. 45 Draghi Puterity august 22, 2013 la 10:08 pm

  Dumnezeu sa il odihneasca in pace.

 45. 46 Karakas august 23, 2013 la 12:31 am

  Sa aiba pace vesnica!

 46. 47 Adrian B. august 23, 2013 la 12:46 am

  Dumnezeu sa-l odihneasca !

  Cred ca lui Elmmar i-ar fi placut acest text FABULOS !

  http://www.dcnews.ro/2013/08/cel-mai-bogat-clujean-despre-boc-e-pietrificat-saracul/

 47. 48 blogideologic august 23, 2013 la 7:24 am

  Pentagonul a eclozat recent nişte germeni de întreprinderi specializate în securitatea pe web. Pe scurt, Pentagonul are acum un nou departament care funcţionează, foarte eficient, ca o şcoală pregătitoare pentru antreprenori (start-ups incubator) în acest nou domeniu industrial (securitatea pe web) http://www.nytimes.com/2013/08/23/technology/the-pentagon-as-start-up-incubator.html?hpw

 48. 49 Vsile august 23, 2013 la 7:49 am

  Doua chestii,

  Am constatat si eu obsesia sadica a sadicului de a confunda la modul general a personajelor si in mod special a ta cu marcus.Dar asta nu se trage din faptul ca sadicul la citit sau citat pe Traian, el a preluat eronat o postare mai veche de a ta in care afirmai ca tu esti administratorul….

  A doua ar fi in corectia remember a lui Nastase atunci cind iti reaminteste de parcurile fotovoltaice , adica o modalitate de a obtine caldura nu din caldura soarelui ci din lumina acestuia, pe undeva aceiaiasi treaba amintind de zilele noroase sub al carui filtru parcul nu lucreaza si de zilele scurte din perioada de iarna, si de aici refuzul Europei de a investi in nord dar in special in Europa in aceste parcuri!

 49. 50 Marcus august 23, 2013 la 8:33 am

  @Sadicule remarc cu compasiune crestineasca faptul ca treaba cu personalitatea multipla sub care incerci sa-ti expui bloggerindu-te sub diferite nick-uri incultura crasa de care dai dovada se rasfrange si asupra persoanelor cu care sub o forma sau alta intri in contact. Faptul ca te obsedez si-ti bantui vidul din tartacutza mai ceva decat fantoma lu’ taxu pe Hamlet este deja de notorietate. Vaz insa ca boala s-a agravat si ma transpui fie in ego-ul carcotasului fie in al altor blloggeri care se sterg cu idolul tau de Cotroceni la partea dorsala. Ia cu pilule dupa un control psihiatric serios, s-ar putea sa mai ai sanse de vindecare, oricum AMR 67.
  sa fii iubit si intreg la minte
  marcus

 50. 51 Marcus august 23, 2013 la 8:41 am

  @Sadicule: remarc cu compasiune crestineasca faptul ca sindromul multiplicarii propriei personalitati sub diverse nick-uri, atunci cand bloggerindu-te iti expui in toata nuditatea incultura crasa si nesimtirea in legatura cu idolatrizarea pana la imbecilitate a unui personaj dezavuat de imensa majoritate a romanilo, s-a agravat si ai inceput sa-ti umpli golul din tartacuta cu un marcus care ia diferite forme de la carcotasi la liliene si altele. Faptul ca am ajuns sa te obsedez mai ceva decat fantoma lu’ taxu pe Hamlet este deja de notorietate, dar vezi ca boala a capatat un caracter galopant din momentul in care ma confunzi cu alti bloggeri care aidoma mie se sterg cu imaginea basescului la partea dorsala. Asa ca fuguta la doctor, control serios si tratament grabnic, poate mai ai ceva sanse. Oricum AMR 67.
  sa fii iubit si intreg la minte
  marcus

 51. 52 Cris august 23, 2013 la 9:16 am

  @ ZeV:

  Așadar, sunteți insensibil la îndemnul „prejdintelui” de la „prejdenție” și abordați în continuare cu totul alte scrieri…
  Transcriu cu exactitate zisa „prejdențială”, cu speranța că voi fi mai persuasivă:
  „Pe toți ăștia care vorbesc despre familia Cioabă să-i întrebați dacă au citit vreunul cărțile Luminiței Cioabă!”,
  în care „au citit” e predicat la plural, iar „vreunul” e subiect la singular.
  Poate așa vă veți convinge că operele Luminiței Cioabă merită să treacă înaintea biografiei familiei Armstrong…
  Dar într-o societate cu atâtea dezacorduri, cine se mai sinchisește de un dezacord între subiect și predicat?
  (Mă frământă o întrebare: oare Pleșu, „Cărtărăscu”, Patapievici, Liiceanu, Lăzăroiu, Funeriu…or fi citit din cărțile Luminiței Cioabă? măcar „din”, dacă nu tot din toate… Sau ei nu vorbesc despre familia Cioabă?)

 52. 53 Radu Humor august 23, 2013 la 9:36 am

  Gabriela Savitsky a pus pus pe blogul ei o fotografie cu Elmmar(Liviu Enuca) Dumnezeu să-l odihnească în pace !

 53. 54 sadicu august 23, 2013 la 11:29 am

  @marcus(alias carcotasu).
  Eu incerc mereu sa te curtez folosind un limbaj decent si prietenos.Dar tu mereu ma jignesti si esti suparat pe mine si asta pentru simplul motiv ca sunt sustinator al Presedintelui Traian Basescu.
  Noi ne-am imprietenit la un moment dat pe forumul de la Jurnalul National.
  Dupa o perioada in care l-ai criticat acid pe Traian Basescu si ai sperat ca se va isca o revolutie imotriva domniei sale,sau ca vor iesii sindicatele in strada,sau intr-o forma sau alta va reactiona societatea civila,te-ai convins ,inclusiv si tu ca este invincibil si ai inteles ca nu mai are rost sa visezi la cai verzi pe pereti.
  Cred ca aceleasi presimtiri ai si acum cand romanii se intorc iar la Traian Basescu.Esti un tip realist si iti dai seama ca Basescu va fi in continuare jupan si dupa 2014.Asta doreste Bruxelul si de asemenea Departamentul de Stat.Dar la cum se deruleaza lucrurile,asta o sa-si doreasca si majoritatea romanilor care odata cu trecerea timpului vor realiza ca au luat o mare teapa votand cu USL-ul.
  Dar sa revin la perioada cand ne-am imprietenit.Amndoi am ajuns la concluzia ca ar fi sanatos sa renuntam la tachinarile pe motive politice si sa discutam despre lucruri utile pentru societatea noastra.
  Am adus atunci in discutie fondurile europene nerambursabile iar tachinarile politice s-au transformat in polemici pe tema unor disctii constructive.
  Eu sustineam ca in primul rand,fondurile europene ar trebui absorbite de catre autoritatile locale pentru constructia de drumuri,canalizari,introducerea apei potabile la tara s.a.m.d.
  Tu aveai o permaneta pledoarie pentru micii intreprinzatori de la tara si prezentai permanent anumite activitati eligibile cum ar fi infintarea fermelor pentru cresterea melcilor,a ciupercilor,a bibilicilor,a fazanilor s.a.m.d.
  Sincer,draga prietene marcus,mi-e dor de acele polemici.
  Lasa-l naibi pe Basescu in pace pentru ca dupa cum ai observant si tu,nu are nas.

 54. 55 centru august 23, 2013 la 12:14 pm

  Odihneasca-se in pace .
  Nu stiu ce ar fi spus ( ar fi ras amar ) vazand cine sunt candidatii USL pentru transporturi si autostrazi ( la 8 luni dupa ce bietul Pop a demisionat de la CNADR , Ponta ii gaseste inlocuitor … cu viteza fulgerului – sau cu viteza cu care se misca proiectele PE HARTIE de infrastructura ale USL ) -oameni din serai , competenti , eficace si cinstiti , unul si unul , celebrul Nini Sapunaru si acuzatul ca ar fi cerut mita pentru Arad Nadlac , Neaga …

 55. 56 blogideologic august 23, 2013 la 12:29 pm

  Întâmplător, dar cu totul întâmplător – şi pasez, aici pe blog, informaţia aceasta doar ca pe o simplă „regulă mnemonică”- unul dintre organizatorii mineriadei din 12 ianuarie 1990 împotriva domnului Ion Iliescu se chema „inginerul Liviu”. Aş dori să am acces la dosarul mineriadei din 12 ianuarie 1990 pe care l-a constituit SRI. Datele pe care le deţin eu sunt foarte precare.

 56. 57 sadicu august 23, 2013 la 12:35 pm

  @Marcus
  Din cate poate observa oricine,imaginea lui Traian Basescu se imbunatateste de la o zi la alta in ochii populatiei.
  De asemenea se poate observa ca domnia sa a redevenit viara iantai a politicii din Romania si singurul personaj care conteaza cu adevarat.
  Eu cred ca ai vrut sa te referi la Victor Ponta care pe zi ce trece devine tot mai nepupular.
  Sa fii iubit!

 57. 58 centru august 23, 2013 la 1:55 pm

  Articol semnat Sorin Paslaru in Ziarul Financiar de astazi ” Cum de facea inainte Romania reactoare nucleare iar acum cinci institutii nu se inteleg pentru un pasaj ? ” . Autorul vorbeste de incongruenta ( termenul lui ) dintre declaratiile spontane si trecatoare ale membrilor guvernului si ce scriu aceeasi in decizii definitive .
  Ponta se plange de inexistenta centurii de sud a Capitalei cand , spune autorul , guvernul aceluiasi Ponta a taiat de trei ori , din 2012 pana acum , in rectificari bugetare , banii pentru aceasta centura .
  Semnatarul vorbeste de diluarea autoritatii guvernului , prin cedari si abandonari in teritoriu , de o disolutie a autoritatii .
  Culme a cinismului , cel care arunca 38 de milioane de euro pentru A NU SE LUCRA ! pe Oradea Barcau ( in China , Rusia Sovietica sau in Romania dinainte de 1989 se ajungea la pluton pentru asa ceva , pentru sabotaj si tradare ) , cel care trage de tmp pe Arad Nadlac si Lugoj Deva ( zero excavatoare visibile in 18 luni ) , Sova , indrazneste sa vorbeasca de ” data semnarii contractului ” pentru Comarnic Brasov , ” 30 octombrie 2013 ” . Il credeti ?

 58. 59 papasha august 23, 2013 la 2:09 pm

  BRAVO PONTA , IN SFARSIT AI INTELES SI TU , SA-TI CITESTI SINGUR RAPOARTELE ZILNICE , CA UN BAIAT MARE CE ESTI , SI
  NUMAI ASA , NU TE MAI FACI DRACU’ DE RAS IN FATA TARII SI A BASULUI !

  Ponta refuză nominalizarea lui Nini Săpunaru la Transporturi şi i-a cerut preşedintelui PNL, Crin Antonescu, o altă nominalizare pentru acest portofoliu .

 59. 60 ZeV august 23, 2013 la 2:11 pm

  Cris
  Daca se vine cu ordin expres dinspre mister Soros, se prea poate ca toarasii din GDS sa se aplece cu mai multa atentie inspre profunzimile mustind de geniu penticostal ale Operei doamnei/domnisoarei Cioaba. Le recomand, totusi, sa nu se aplece prea tare, nu de alta, dar productiile pline de miez ce debordeaza din fosa curţii, s-ar putea sa-i cuprinda protector din cap pana in picioare, conservand pentru eternitate intelighentia ghedesista spre desfatarea paroxistica a generatiilor viitoare de puradei, cei care vor conduce lumea dincolo de orizontul anului de gratie 2014.
  😉

 60. 61 ZeV august 23, 2013 la 2:30 pm

  Sadicule
  Acest blog este unul dintre puţinele frecventate si citite de oamenii inteligenti ai Romaniei.
  Prin urmare, stimate domn, vă propun să aşezati cărtile pe masă, să nu mai umblaţi cu cioara vopsită si sa recunoasteti fair ca dvs nu aveti nevoie de un Presedinte al Romaniei, ci, doar de un lider al Dreptei româneşti la Cotroceni.
  Ştiti că ştiu că , pentru cei (puţini) ca dvs, conceptul de democraţie este perimat , iar adevarata ideologie a PPE constă in implementarea unor proceduri şi a unor instituţii de forţă anexate unui anume segment politic şi transcendentale în raport cu principiul demodat al scrutinului popular. Mă aşteptam, totusi, din aceasta perspectivă, să ignorati voturile tiganilor penticostali si ale maghiarilor catolici. Dar inteleg….conceptul de stat national, unitar si indivizibil este depăşit pentru cei ca dvs, iar o alternativă la sistemul bazat pe alegeri libere încă nu a putut fi substituit cu totul. Dar, cine ştie ? , imaginaţia băsistă pare a fi fără limite. In fond, scopul dvs nobil (care o fi ăla) scuză mijloacele, n-aşa, prietene ? Gândiţi-vă, totuşi, la următorul aspect: într-o Românie populată doar de dreptaci, cineva va trebui să şi muncească efectiv. Cruntă perspectivă, nu-i aşa, stimate coleg ?
  😉

 61. 62 blogideologic august 23, 2013 la 2:38 pm

  +O actriţă de la Hollywood, botezată după numele lui Mircea Eliade! Este tânără, faimoasă, frumoasă, blondă voluptoasă cu ochi albaştri şi actriţă la Hollywood. Are însă un nume bizar, nu numai pentru că este femeie dar este o americană ce poartă un prenume românesc. Mircea. După Mircea Eliade. Povestea numelui tinerei actriţe născută în St.Louis, Missouri, Mircea Monroe, are la bază un model de o extrordinară dragoste faţă de marele filozof român. În septembrie 2004, Mircea Monroe a fost în atenţia presei imediat după debutul său cinematografic în filmul „Cellular”. Actriţa a oferit un amplu interviu revistei Maxim, în care a elucidat misterul asupra numelui ei. Tatăl ei a fost student al marelui profesor de istorie al religiilor Mircea Eliade la Universitatea din Chicago. Fascinat şi impresionat de personalitatea profesorului său, acesta şi-a promis ca atunci când va avea un copil să-l boteze Mircea, (părinţii ei şi Eliade au devenit prieteni de familie şi se vizitau, în oraşul Chicago, unde scriitorul a locuit în ultima parte a vieţii). Surpriza a fost când soţia lui a rămas însărcinată şi au fost anunţaţi că vor avea o fetiţă. Bărbatul nu a vrut să renunţe la decizia pe care o luase cu multă vreme înainte şi astfel a apărut în SUA unicul nume de Mircea pentru o persoană de sex feminin. Astfel, Mircea Eliade a devenit naşul ei şi chiar dacă nu l-a cunoscut (Eliade a murit în 1986 când micuţa avea doar 3 ani) numele pe care îl poartă a avut un rol important în destinul ei. Angajat al Naţiunilor Unite, tatăl lui Mircea Monroe a fost nevoit să se mute cu familia în Fiji, într-un sat din Insulele Solomon, la numai două luni de la naşterea copilului.“Practic, am crescut în lumea a treia. Nu aveam radio şi televizor aşa că improvizam spectacole cu sora mea, fratele meu şi alţi copii”, declara ea reporterului revistei “If”. Perioada de formare a lui Eliade a fost în India, cea a finei lui, în Fiji. Marele nostru scriitor şi filozof a avut o pasiune pentru yoga, Monroe o practică şi acum cu regularitate. Povestea lui Mircea Monroe este spectaculoasă atât în ceea ce priveşte numele său şi legătura cu Eliade, considerat unul dintre cei mai mari istorici ai religiilor din toate timpurile, cât şi ca trăire. La vârsta de 10 ani s-a întors în Statele Unite împreună cu familia, locuind în diverse oraşe. După terminarea liceului a început să lucreze pe post de chelneriţă. Meseria de chelner o mai face şi azi, când e deja celebră.Mircea Monroe s-a înscris la cursuri de actorie. Norocul i-a surâs atunci când un producător, sedus de frumuseţea ei, i-a spus să se ducă la o audiţie pentru rolul prietenei lui Chloe, din filmul “Cellular”. Începînd cu acest rol viaţa ei s-a schimbat. Cariera sa de numai 5 ani, cuprinde titluri binecunoscute publicului american precum filmele de groază “Pterodactil”, “Ziua morţilor”, “Casa morţilor”, comedii de genul “Aventurile tipului drăguţ şi ale micului său prieten”, dar şi seriale cu mare audienţă la public precum “Scrubs” sau “Drive”. Serialul “Drive” a însemnat un pas important în cariera ei, fiind pentru prima dată când a lucrat pentru studiourile de televiziune FOX. Tânăra cu nume românesc s-a lansat puternic şi în showbiz. A pozat pentru mai multe reviste, a avut prezentări de modă plus ofertele pe care le-a avut pentru filme şi seriale au transformat-o într-un star.+ Sursa http://ro.omg.yahoo.com/incredibil-o-actri%C5%A3%C4%83-la-hollywood-botezat%C4%83-dup%C4%83-numele-150228774.html

 62. 63 Baronul Munchhausen august 23, 2013 la 2:39 pm

  D-zeu sa-l ierte!

  Cred ca se potrivesc aici vorbele lui R. Tagore

  Un lung tren ne pare viata.
  Ne trezim in el mergand,
  Fara sa ne dam noi seama,
  Unde ne-am suit si cand.
  Fericirile sunt halte,
  Unde stam cate-un minut,
  Pana bine ne dam seama,
  Suna, pleaca, a trecut.
  Iar durerile sunt statii!
  Lungi, de nu se mai sfarsesc
  Si in ciuda noastra parca,
  Tot mai multe se ivesc.
  Arzatori de nerabdare,
  Inainte tot privim,
  Sa ajungem mai degraba
  La vreo tinta ce-o dorim.
  Ne trec zilele, trec anii,
  Clipe scumpe si dureri,
  Noi traim hraniti de visuri
  Si-nsetati dupa placeri!
  Multi copii voiosi se urca.
  Cati in drum n-am intilnit,
  Iar cate-un batran coboara,
  Trist si frant, sau istovit.
  Vine-odata insa vremea,
  Sa ne coboram si noi.
  Ce n-am da atunci o clipa,
  Sa ne-ntoarcem inapoi?
  Dar pe cand, privind in urma,
  Plangem timpul ce-a trecut,
  Suna goarna VESNICIEI:
  Am trait si n-am stiut.

 63. 64 ZeV august 23, 2013 la 3:11 pm

  Citesc cu amuzament, oriunde mi-aş arunca privirea, mesajele unor colegi virtuali care o tot bat in cap cu canalizarea si apa potabilă la sate, de ca şi cum, ţăranul roman abia aşteaptă să-şi scoată bănuţii de sub saltea şi să plătească facturi babane de utilităţi. Că nimic nu e gratis pe ceastă lume, stimaţi cititori, dar te pui cu politrucii ? Ei sunt doldora de soluţii şi mai ales, idei. Acestea din urmă , evident, nu costă nimic.
  Păi bine, mai fratilor, din cate stiu, apa potabilă la sate se există de sute de ani. Ma intreb daca ea se regaseste la aceeasi calitate, si la orase. 😉
  Cat despre canalizare, se pare ca e tare grea dilema. Din cate am invatat la scoala, un obiect mai tare sau mai moale, de masă m, expediat pe un traiect bine determinat, trebuie sa ajungă din punctul A în punctul B. Dacă punctul A se poate usor constitui, undeva intr-o anexă a casei, mă întreb, unde naiba poate fi creat punctul B ? Sa fie, cumva, gârla ancestrală a satului ? E o variantă, dar, dacă nu plouă vreo două luni de vară , iar apa semeaţă se reduce, în final, la un biet firicel de apă , ce surprize surprize ne pot aştepta…până la următoarea ploaie ?
  Ei, iată de ce Elena Udrea este genială…..decât canalizari fără punct terminus, mai bine construim o piscină cu apă de ploaie, sau un teren de fotbal pe versant. Doar acolo se poate crea cel mai bun gazon posibil, cu adevărat neinundabil. Nu mai trebuie drenaje de tot felul, straturi succesive de pământ şi nisip, rigole, etc. Bravo, Udreo. Deşteaptă fată şi devreme acasă. Nu se înghesuie nimeni, neamule ?
  😉

 64. 65 ZeV august 23, 2013 la 3:22 pm

  erata la 2:30pm
  In loc de
  ,, iar o alternativă la sistemul bazat pe alegeri libere încă nu a putut fi substituit cu totul”,
  se va citi:
  ,, iar o alternativă la sistemul bazat pe alegeri libere încă nu a fost generată, acesta din urmă (sistemul clasic al votului universal n.r.) neputând fi substituit cu totul”
  scuze

 65. 66 Doru Coarna august 23, 2013 la 4:54 pm

  Sa iei bani europeni ca sa tragi apa si canalizare la sate? Pai astea-s investitii socialmente necesare, dar nu sanatoase, nu produc beneficii, chiar daca taranului ii vine factura banii sai trec dintr-un buzunar in altul si nu aduc profit in tara! Aici e gresealaa, chiar daca vin niste bani la buget, ei vin de la Gheorghe sau de la o companie romaneasca, si se intorc prin pensii tot acolo, deci nici un castig, ci doar efort inutil pt a muta banii de colo-colo… bugetul primeste ceva, dar isi devalizeaza populatia care daca nu mai cumpara pt ca are de platit facturi umflate, n-ai facut nimic in final!

  Din bani europeni creezi start-up-uri competitive pe piata mondiala, si din impozitarea profitului acestora, canalizare si apa la sate, crese, poduri, sali de sport, etc…

  DE EXEMPLU CUMPERI TEHNOLOGIE CA SA-TI EXPLOATEZI SINGUR REZERVELE DE CUPRU SI AUR, dragi guvernanti! Dar am vazut recent un film suedez, iar in suedeza idiot se scrie si se pronunta ca in romana, IDIOT!

  Bine, nu ma astept sa priceapa vreun mare economist cum vin chestiile astea…

 66. 67 Vsile august 27, 2013 la 6:47 am

  Zev,

  leaderul tine si posturile de sinecura dar si „indemnizattile extra-sinecuriste”sub cheie.
  Oricum asa cum s-a intamplat cu contractul de privatizare Bechtel, tot asa se va intampla si cu altele.Ultimul scapa turma, dupa plecare de la Cotroceni ,Traian o sa arunce cheia de la seif bineinteles nu in piscina ci in lac si sa vedem daca inteleptii o vor scoate!

 67. 68 Marian Nicolae august 27, 2013 la 8:41 am

  Dumnezeu sa-l odihneasca.

 68. 69 Marian Nicolae august 27, 2013 la 8:52 am

  @ Gabriela Savitsky august 21, 2013 la 9:39 pm

  Frumos spus, da, chiar este Masa Rotunda Rumaneasca, prezidata totusi de al nostru King Arthur…..gazda de mai sus…..domnul profesor Adrian Nastase.

 69. 70 d'Artagnan august 27, 2013 la 5:33 pm

  În “Ultimul meu articol” de pe “Decablogul muschetarilor”, Elmmar sintetiza relaţiile dintre noi:

  “-D’Artagnan?-un băsist clar,Elmmar un antibăsist notoriu. Ei și?
  Ne am întâlnit pe blog,am glumit,uneori ne am evitat,am mai făcut și mișto,ne am respectat”

  De ce sunt eu un “băsist clar”, nu mi-e prea.. clar…dar uite că a putut exista comunicare şi respect şi între cele două lumi aparent ireconciliabile.
  Dumnezeu să-l ierte!


 1. 1 Elmmar | Stiri Bloggeri Din Romania Trackback pe august 21, 2013 la 11:24 pm
 2. 2 Care dintre ei oare… « (b)Arca lui goE Trackback pe august 22, 2013 la 4:47 pm
 3. 3 Apropo de educatie… « Motanul Incaltat Trackback pe august 23, 2013 la 3:28 am
 4. 4 Cezarism şi psihologie cognitivă la Mihai Eminescu | Blog ideologic Titus Filipas Trackback pe august 23, 2013 la 10:35 am

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


Arhiva

Comentarii Recente

diasporean la Anunt!
fostă basarabeancă la Anunt!
Ce scriam acum exact… la Anunt!
De ce n-am criticat… la Anunt!
Cum e posibil asa ce… la Anunt!

%d blogeri au apreciat: