Realitatea Tv – ora 18.45

Adrian Nastase este astazi invitatul Cristinei Sincai la emisiunea Editie SpecialaRealitatea Tv, ora 18.45.

Emisiunea poate fi urmarita live aici.

Echipa AN

Update>>> Transcrierea emisiunii poate fi citita aici.

36 Responses to “Realitatea Tv – ora 18.45”


 1. 1 TIGAN MIRCEA august 9, 2011 la 10:51 am

  Un fost premier mult hulit azi, dar care in perioada mandatului de premier a facut ca economia sa evolueze pozitiv. O perioada in care vedeai o oarecare predictibilitate si o oarecare stabilitate. mai puteai sa-ti faci indeplinesti un bussines plan.

 2. 2 CRAI NOU august 9, 2011 la 11:22 am

  TOT INAINTE !

  Mai acuşi, pe autostrada Bucureşti – Piteşti la km 83 un auto volkswagen ce transporta 22 kg bijuterii aur spre o expoziţie din Sibiu a fost atacată cu ame de foc de proletari înarmaţi. Personalul ce însoţea transpotul galben nu a putut reacţiona deoarece nu a fost suficient loc să întindă zgârciurile de la prăştiile din dotare.
  Cât priveşte expoziţia, aceasta va prezenta bijuteriile Igaş în materie de siguranţă şi speranţă…

 3. 3 eficientaenerg august 9, 2011 la 12:03 pm

  Trebuie! Promovarea unei Localitati Sanatoasa Climatic si Eficienta Energetic!
  Dezvoltare oraşe cu 80% din populaţia Europei si Urbanizare medii rurale -Strategii si cu proiecte de Legi!. Calitatea VIETII e din:
  -Zgomot, aer poluat, trafic intens, neglijare mediu construit,fara loc de muncă,suficient de bine plătit, lipsa spaţii verzi,preturi produse,nesiguranţa pe străzi şi locuri publice,aglomeraţia din transport public!
  -apa si canalizare, iluminat public, salubrizare si administrarea strazilor

 4. 4 m august 9, 2011 la 12:24 pm

  dupa roberta anastase? dupa traian igas? nu cred ca merita onorata invitatia.

 5. 5 Vasile, august 9, 2011 la 12:56 pm

  m,

  Dl. Nastase a fost la B1 TV daca nu ma insel , in compania unor portocalii destul de lamentabili.
  Se pare ca i-a priit , repliciile au fosa sarcastice si la obiect,doamna cui anagrama a fost mereu zambitoare si suspect de glumeata , desi am contestat aproprierea de orice fel de cel mai detestabil si libidinos post TV, a trebuit sa fiu de acord ca emisiunea si chiar prestatia celor doi porticalii a fost mai mult decit rezonabila!

 6. 6 blogideologic august 9, 2011 la 1:00 pm

  De mai bine de vreun an de zile, semnalam faptul că blue-chip-urile de la Bursa de Valori Bucureşti sifonează bani din România către Occidentul UE. Deci exista un flux permanent de bani către exteriorul României. Deşi blue-chip-urile care beneficiau de acest flux de bani pretindeau că sunt prezente în România pentru a „dezvolta” economia românească. Iată că ne vorbeşte acum şi domnul Ionuţ Dumitru, economistul-şef al Raiffeisen Bank, totodată preşedintele Consiliului Fiscal http://www.zf.ro/burse-fonduri-mutuale/dumitru-raiffeisen-bank-romania-este-vulnerabila-la-miscarile-de-capital-trebuie-sa-ne-facem-temele-ca-sa-nu-fim-taxati-prea-mult-8590354 Dar nici măcar acum, acest economist-şef Ionuţ Dumitru nu dezvăluie cine a sifonat, şi sifonează, banii din România. Tot ce putem descifra este că debitul fluxului de bani s-a intensificat acum.

 7. 7 MARIA august 9, 2011 la 2:06 pm

  Mi-e din ce in ce mai greu sa suport prostia si lipsa de pregatire pentru emisiuni a participantilor la acestea.
  Voi fi la tv. la emisiunea la care participa un politician veritabil, un intelectul fin.

 8. 8 Anca Georgescu-Sarutescu august 9, 2011 la 4:04 pm

  @AN
  va rugam sa comentati acest articol sa stim si noi cam pe unde va situati. Este interesant domnule prim ministru
  http://www.davidicke.com/articles/problem-reaction-solution-mainmenu-41/20744-please-dont-riot–its-just-what-they-want

 9. 9 fault august 9, 2011 la 4:48 pm

  DIALOG PREZIDENŢIAL

  Lui Traian Băsescu ascuns de criza mondială în pivniţa Palatului Cotroceni, fiind la al 3-lea whisky mare, mintea îi spune :
  – Dragă, vii sus ?
  – Mai stau.
  – Treaba ta, eu mă duc…

 10. 10 sorin gyorgyfalvi august 9, 2011 la 6:19 pm

  Urmaresc reportajul de pe realitatea, si nu pot sa observ ca de ani de zile omiteti (nu stiu daca voit sau nevoit) un anumit aspect din posibila interpretare a lui basescu a Constitutiei:
  -ce veti face daca basescu va numi in urma cistigarii a alegerilor de catre usl (cu peste 51%) a unui prim ministru in persoana lui dinu patriciu, sau a unui disident din cadrul psd sau pnl, sau a unui infiltrat necunoscut in acele partide ?

  Intrebare: UNDE scrie in Constitutie ca Presedintele e obligat sa desemneze ca si candidat de premier pe acea persoana agreata de partidul sau alianta de partide cistigatoare a alegerilor ???

  V-as ruga sa-mi raspundeti fara ocolisuri.

 11. 11 ELMMAR august 9, 2011 la 6:36 pm

  @ sorin gyorgyfalvi,

  Mergi prea departe,nu se ajunge acolo pentruca USL,siguri ca sondajele de acum se vor mentine, nu tine seama de cateva sigure intamplari:
  -absenteismul.
  -cumpararea de catre pdl a unei parti dintre cei care vin la vot.
  -furtul voturilor in RO.
  -regionalizarea.
  -votul prin corespondenta.
  Asa ca USL pierde alegerile…

 12. 12 ELMMAR august 9, 2011 la 7:03 pm

  Bun Nastase.
  Inteligent, la obiect,mistocar…asa cum e.
  A avut si interlocutor corect,a fost lasat sa si expuna ideile.
  Cu un Nastase se face primavara?
  Ceilalti sunt in concediu, copilasii…

 13. 13 Pali august 9, 2011 la 7:03 pm

  Domnule Presedinte Nastase,…ati fost la inaltime,intrebari bune raspunsuri si mai bune,….insa Ponta PM,….whhhaaauuu,….

 14. 14 Mihnea Georgescu august 9, 2011 la 7:23 pm

  Albă-ca-Zăpada e socioloagă?

 15. 15 blogideologic august 10, 2011 la 5:32 am

  Domnul Jean-Claude Trichet, preşedintele Băncii Centrale Europene, a luat o serie de măsuri de politică monetară ce au reuşit să potolească oarecum panica stârnită pe bursele europene. Încă de duminică, principala decizie a domnului Jean-Claude Trichet a fost apropierea de ceva similar unei operaţiuni de Quantitative Easing. Iar politica monetară a BCE a reuşit să introducă o anumită uşurare, deşi ea nu-i totalmente Quantitative Easing (dar este complet operaţiune pe piaţă deschisă). Datoriile suverane ale Italiei şi Spaniei fuseseră supuse unei presiuni exorbitante, exprimată sub forma cererii de creştere a dobânzii obligaţiunilor la maturitate ale celor două state. Vânzarea obligaţiunilor de stat, amintesc, reprezintă vânzarea de datorie suverană. Domnul Jean-Claude Trichet a portretizat operaţiunea pe piaţă deschisă (Open Market Operation sau OMO) ordonată de el ca fiind parte din lupta împotriva inflaţiei în UE (lupta împotriva inflaţiei fiind principalul obiectiv declarat al BCE), iar nu ajutoare către ţările fragilizate din zona euro, fragilizate din cauza datoriilor suverane. Însă, ţin să observ din nou, reacţia amplificată a bursei BVB din Bucureşti, unde indicii bursieri picaseră cu peste 12% la miezul zilei, îmi arată că insiderii ştiu exact cât de mare este datoria suverană reală a României. Valoarea datoriei suverane reale a României este ascunsă publicului românesc. Această povară imensă peste ţară se datorează aproape exclusiv liniei macroeconomice trasată de preşedintele Traian Băsescu. Insiderii mai ştiu despre fragilizarea extremă a economiei României drept consecinţă a politicii macroeconomice ordonată de preşedintele Traian Băsescu. Repet, pentru 40 miliarde euro din datoria suverană a României, responsabilitatea sa personală este bine dovedită. Nu prea cred eu că restul de 60 miliarde euro (cel puţin) din datoria suverană a României poate fi imputată umilelor „credite cu buletinul”, aşa cum sună refrenul de disculpare personală frecvent auzit de la preşedintele Traian Băsescu.

 16. 16 Al august 10, 2011 la 5:53 am

  Sincere felicitari,domnule Nastase!Cu stima!

 17. 17 blogideologic august 10, 2011 la 6:35 am

  M-am săturat de doamna Mincă la Antena 3 anunţând victoriasă cum va veni USL la putere (se subînţelege că şi această doamna Mincă va face parte din viitoarea schemă a puterii USL), de reclamele deşănţate de la Antene şi Realitatea TV pentru Roşia Montană Gold Corporation, pentru firma Romprest, şi pentru „politica ecologică” a firmei Petrom. A, era să uit de reclamele pentru „marele ecologist” Liviu Mihaiu! De ce structural reclamele pentru Liviu Mihaiu seamănă acelora pentru firma Petrom ? Compania Petrom îl plăteşte pe Liviu Mihaiu?

 18. 18 Vasile, august 10, 2011 la 6:48 am

  Dl. Nastase,

  Emisiunea moderata de B. Chireac si nu de doamna Sincai,asa cum se spune in poveste, v-a oferit , sansa de a modifica intrun fel estimarea din sondajele de incredere de numai 22 % in Adrian Nastase.
  Aparent emisiunea a fost o reusita, doar aparent deoarece desi inteligent de pervers B. Chireac v-a ridicat mingea la fileu dumneavoastra ati refuzat sa comunicati cu badaranii si mitocanii acestei tari si ati dialogat numai Harabula ,cu Printul, Contele ,si bineinteles cu cei care va admira adica tot cu cei 22%.
  Ati ratat sa transmiteti un mesaj simplu dar transant romanilor badarani si marlani care asteptau un raspuns ,,
  „da ,in acest moment raul cel mai mare este………………….”
  L-ati aparat subtil pe Oprea si l-ati protejat pe Baconski dupa acelasi principiul in care il protejati de dl. Sandu.
  Pina la urma dialogul intelectual ar trebui sacrificat ,cel putin strategic daca nu din altruism, in ciuda criticilor literari sau de partid si in folosul opincarilor !

 19. 19 blogideologic august 10, 2011 la 7:26 am

  Proiectul Roşia Montană Gold Corporation a fost antamat de guvernul „CDR geologic”. Toată treaba de distrugere la Roşia Montană a fost bine iniţiată financiar pe vremea guvernării CDR. Când preşedintele României era un geolog, Emil Constantinescu (ăsta, foarte dubios, la propunerea ardelencei Ana Blandiana). Consilierul preşedintelui, Dorin Marian, –de asemenea geolog–, împreună cu partenerul său de afaceri Daniel Fischer (strănepotul supusului austro-ungar Moshe Fischer, vezi analiza lui Constantin Stere despre Fischerland) cu puternice legături în lumea bancară Rotschild, au iniţiat efectiv proiectul de exploatare la Roşia Montană. Mai departe se merge pe val … George Soros este interesat de Proiectul Roşia Montană Gold Corporation pentru că-i este strâns asociat cu banca Rotschild, vezi „George Soros Funded by the House of Rothschild”.

 20. 20 Doru Coarna august 10, 2011 la 8:00 am

  Kelemen Hunor? Oferta inutila! Cand va defecta UDMR-ul, inseamna ca seco l-a abandonat pe Basescu, adica s-ar abandona pe ei insisi, ori asa ceva…

  Noul val al crizei va atrage alte masuri de austeritate, USL mai primeste o sansa de a se apropia de masa larga… o va rata elegant, doar „a aparut un partid de stanga” din neant, acela o va fructifica. E vorba de DD, alt lacom notoriu care numai asa ar putea iesi din hatisul datoriilor de tot felul, deci in avantajul cui?

  Cum va explicati ca Basescu tot aresteaza la ei, si totusi toti acestia i se inscriu pe orbita?

  De fapt, nimic nu mai conteaza… Ce veti face daca Noua Ordine Mondiala se va face pt popoare, nu pt elite? Ma rog, cu alte elite! Cei de azi vor ajunge precum nobilii aia expirati… si scapatati.

 21. 21 blogideologic august 10, 2011 la 8:07 am

  Evaluarea de impact la Roşia Montană / Problema dezastrului ecologic previzibil de la Roşia Montană a devenit cât se poate de acută. Nu găsesc nici o informaţie că s-a executat un studiu serios de impact ambiental de tipul LCA (Life Cycle Analysis). Evaluarea de impact ambiental se face prin punerea în acord cu un set de valori stabilit de nişte politicieni, dar şi în acord cu valorile de mediu din UE. Cine sunt aceşti politicieni din România? Înţeleg că unii aparţin partidului PDL, iar alţii partidului PSD. Care este setul lor de valori pentru mediu ? Care este deontologia lor ? Au existat mai înainte discuţii între PSD şi PDL pentru racordarea valorilor de mediu ? RMGC suţine că ar fi făcut ceea ce se cheamă “environmental impact assessment” la Roşia Montană. Or, această evaluare se efectuează cu un instrument procedural standardizat (în cadrul corpului mare de standarde care încep cu ISO 14000, şi care conţine orice standard de tip ISO 14XYZ – dar nu mai explicitez) chemat LCA (life cycle assessment). Nu am găsit nici un document care să justifice clamarea făcută de “specialiştii” de la RMGC. Am căutat cu motorul diverse combinaţii logice de termeni pentru a găsi pe internet evaluarea de impact ambiental făcută la Roşia Montană. Nu am găsit nimic, şi încep să cred ca firma RMGC face clamări mincinoase. În grupul de reflecţie foarte internaţional pe tema evaluării corecte de impact ambiental, am pus următoarea întrebare: “Distinguished colleagues / Does any one know about a Life Cycle Assessment study for the project of gold mine at Roşia Montană, in Romania? The company that intends to exploit it pays a massive propaganda at all the public and private televisions in Romania, pretending that such a study was performed. But there is no transparency on it, and Google does not give any result.” Şi mai spun explicit şi franc, dacă într-adevăr evaluarea de impact ambiental pentru Roşia Montană a fost făcută, specialistul credibil trebuia să provină din acest grup. Nu am primit răspuns, ceea ce înseamnă că nimeni din grupul internaţional pentru LCA nu a fost consultat pe tema vreunei analize de impact ambiental la Roşia Montană. De fapt am primit un singur răspuns interesat de pe forumul internaţional de metodologie deontologic corectă în « environmental impact assessment », iar acesta venea de la un geolog din India, un specialist care se ocupa de managementul dezvoltării durabile în exploatările miniere: “I haven’t come across such a study. Being an Environmental Geologist by profession, I would be personally interested to peruse such a report. If any body has come across any such report, I would be grateful, if you can kindly provide me with a copy or let me know, where to get it from.” Iar faptul că nu am primit nici un răspuns de la specialiştii europeni în evaluarea de impact ambiental minier, mă determină să exprim serioase rezerve asupra clamării făcute de firma RMGC.

 22. 22 Vasile, august 10, 2011 la 8:58 am

  Blogi,

  Dumneata te-ai saturat si ca dumneata si altii, asa este cind filtrul ratiunii ramane , trebuie sa ma repet, filtrul dialogului intelectual , un filtru infundat de sofisme. Am Intilnit acest lucru la multi oameni unul mai intelectual decit altul,care in spatele acestui presupus dialog,nu vede adevaruri stanjenitoare.

  Doamna de care te-ai saturat , a probat ca in ciuda faptului ca nu are charisma , exemplu confruntarea cu Theo,ca este o excelenta profesionista, si ca ,de exemplu, prin alegerea in parlament a deputatei Theo Trandafir au pierdut nu numai alegatorii doamnei Minca dar chiar si alegatorii doamnei Trandafir?

  Nu credeti ca dupa atatia ani conducind o regie de stat in care banii se invartesc cu lopata ,daca ar fi alunecat neprofesionist ar fi avut acum de a face cu DNAul?

 23. 23 florin m. august 10, 2011 la 1:58 pm

  Blog Ideologic

  De ceva vreme, incerc sa-mi formez o idee obiectiva despre Rosia Montana, fara prea mare succes. M-am hotarat chiar sa merg intr-o zi acolo, in speranta ca voi intelege mai bine. Inca nu am facut-o.
  Prin urmare, nu am opinii limpezi cu privire la acest capitol.
  Cu toate astea, ma intriga ceva din ce ai spus, care contrazice flagrant ceea ce am aflat eu in acest rastimp. Dupa cate stiu, fundatia Soros se opune cu vehementa proiectului:

  „Fundatia Soros Romania considera ca uriasele conflicte de interese ale oficialilor si lipsa de transparenta sunt elemente care ar putea face posibila exploatarea miniera de la Rosia Montana, un proiect care inscrie Romania pe o harta a tarilor subdezvoltate si corupte unde domneste „legea celui mai tare”, in dispretul interesului public, al dreptului de proprietate, avand totodata efecte devastatoare asupra mediului, patrimoniului arhitectural si arheologic prin distrugerea uneia dintre cele mai vechi comunitati din Romania – Alburnus Maior – atestata documentar in urma cu peste 2000 de ani.”

  Cum poti argumenta atunci ceea ce sustii tu, si anume exact contrariul?

  Sunt chiar curios sa aud.

 24. 24 Emil Vulcanescu august 10, 2011 la 3:23 pm

  @ florin m.
  SOROS ii interesat de aurul de la Rosia Montana.
  Cunosti „lozinca” in care se spune ca hotul striga: Prindeti hotul !!!
  Sa fii iubit…
  Cu stima Emil

 25. 25 Ghita Bizonu' august 10, 2011 la 4:33 pm

  florin m.

  este bizar motivul ptr care Gicu Soris s-a retras din afaceri sau pe aproape . PTr ca noua legislaţie americană, ce obligă fondurile de investiţii mai mari de 150 de milioane de dolari să publice date despre investitori, angajaţi, activele pe care le administrează, potenţialele conflicte de interese şi activităţile din afara fondului. Noua reglementare se va aplica din martie anul viitor, iar autorităţile americane ale pieţei de capital (SEC) vor avea dreptul să efectueze controale cu privire la activitatea fondurilor în cauză

  Hm.. mie imi pute a „conflicte de interese” .
  Si Rosia Montana este o manareala . In urma careia noi am renuntat s aexploatam aurul dar unii se straduie sa il dea (aurul) unor Frank Timis .

 26. 26 florin m. august 10, 2011 la 4:39 pm

  Emil Vulcanescu

  O simpla afirmatie se anuleaza printr-o simpla negatie. Eu ma refeream la argumente solide.

 27. 27 blogideologic august 11, 2011 la 5:14 am

  Roşia Montană este cea mai veche localitate din România, atestată cu documente de 1870 de ani. Acolo sunt situri istorice, sunt multe biserici, cimitire, acolo sunt oameni cu vechi rădăcini. Zelul firmei RMGC, în spatele căreia se ascunde un om extrem de bogat, totodată un ideolog anti- România, vorbesc despre George Soros, este orientat mai ales către ştergerea acestor dovezi istorice de continuitate pentru noi. La fel s-a întâmplat în Dobrogea, unde bisericuţa antică din localitatea care a fost locul de naştere al călugărului scit Ioan Cassian, un intelectual care scria în latina populară a locului, –la acea vreme Dobrogea se chema Sciţia Mică–, a fost rasă de pe faţa pământului de către o firmă franceză. Asta se întâmpla imediat după ce Raportul Tismăneanu, care condamna protocronismul românesc, a fost citit în parlamentul României ! Roşia Montană este considerată de UNESCO cel mai mare zăcământ de metale preţioase din Europa şi este estimată la peste 100 miliarde de euro. În spatele proiectului stau vulturi de pradă de talia unui George Soros, partener permanent al tentativelor de colosală prăduire a României care au loc sistematic după 1989. Speculatorul George Soros este acţionar indirect la Roşia Montana Gold Corporation (RMGC), el deţinând părţi sociale la compania Newmont, care este, la rândul ei, „partener junior“ al firmei care vrea să exploateze aurul din localitatea din Apuseni, compania româno-canadiană Gabriel Resources, partenerul statului român în Roşia Montană Gold Corporation (RMGC). Problema Roşiei Montane nu este una „locală“, deoarece pe lângă RMGC (compania care vrea sa exploateze la Roşia Montană) mai există companiile Carpathian Gold şi European Goldfields, de asemenea canadiene, cu aceiaşi acţionari, dar cu cote de participaţii diferite, care au concesionat perimetrul minier al întregilor Munti Apuseni, şi până în Nord, în Maramureş, la Rovina şi Baia Sprie, astfel că situaţia de la Roşia Montană se poate multiplica în toata zona Apusenilor.

 28. 28 florin m. august 11, 2011 la 8:52 am

  Blog Ideologic

  Nu se verifica in nici un fel ceea ce spui.
  IN primul rand, calitatea de actionar al Newmont al fondului de investitii condus de Soros nu il obliga pe acesta sa fie in acord cu deciziile managementului! Soros are participatii minore la Newmont, si oricum in scadere, de ceva timp, Soros este dintre cei care a pariat pe scaderea pretului aurului, nu pe crestere, vanzand atat aur cat si participatii in companii miniere. Acestea sunt fapte.
  In al doilea rand, Soros a fost si este in razboi deschis cu conducerea Gabriel Resources, pe tema Rosia Montana, opunandu-se fatis exploatarii cu cianuri a acestor resurse, existand un schimb destul de dur de scrisori deschise pe aceasta tema, intre parti.
  Incepusem sa ma documentez cu privire la subiect, dupa cum iti spuneam si chiar daca nu consider ca mi-am format o opinie, cu siguranta cele spus de tine nu corespund adevarului, toate sursele cat de cat credibile pe care le-am gasit spun acelasi lucru, inclusiv inamicii lui Soros.

  Tu ai tot felul de probleme cu oameni care indraznesc sa-ti conteste vacile sfinte, printre care se gaseste protocronismul, iar ulterior nu te feresti sa masluiesti si sa imperechezi elemente disparate pentru a incerca sa produci concluzii care-ti convin. In ciuda culturii tale enciclopedice, dincolo de orice indoiala din punctul meu de vedere, te dovedesti incapabil sa sustii si contesti idei si sa manuiesti valabil argumente, preferand sa ataci si contesti persoane.

  A-l face pe Tismaneanu responsabil de orice este oricum infantil, dar pentru un fost cadru universitar este de-a dreptul jenant.

  Rosia Montana este un subiect cat se poate de contestat, fara indoiala. Din ce am putut sa inteleg, o gramada de abuzuri au fost si sunt pe cale a fi facute. Dar nu ajuta pe nici un om intreg la minte sa vii iar cu povesti conspirationiste antiromanesti, cand de fapt totul este mai simplu: un afacerist abil, Frank Timis, a invatat cum se fac si se vand companii de succes in domeniul mineritului. Ghinion sau nu pentru Rosia Montana, romanul australian a gasit in Romania o atmosfera perfecta pentru a da o lovitura mare. Un contract de asociere care cu ceva opintiri a devenit de concesiune, un raport perfect expertizat cu privire la resurse, o rapida listare la bursa si o vanzare de succes catre parteneri strategici si un exit complet si lucrativ la final. In acest moment cartoful fierbinte nu mai este la el. Mai departe, indiferent care este interesul lui Soros, cu siguranta el nu este acelasi cu al lui Gabriel Resources. Nu este vorba doar de luari de pozitie de fatada, cum incerca cineva sa sugereze aici, acuzatiile pe care Soros le aduce sunt grave si avertismentul adresat investitorior de a se tine departe de proiectul Rosia Montana, serios. Parerea mea personala, din cate am putut sa-mi dau seama, este aceea ca daca acest proiect nu se va realiza este in mare parte datorita lui Soros.

 29. 29 Emil Vulcanescu august 11, 2011 la 10:28 am

  @ florin m.
  Domnul @ blogideologic vad ca v-a raspuns, daca nu sunteti multumit de acest raspuns va pot trimite un mail, cu un raport facut de UNESCO si multi specialisti care au aratat cele semnalate de colegul blogideologic , mult mai detailat .
  In caz ca doriti informatii referitoare la „cazul” Rosia Montana le puteti obtine foarte usor apeland la Presedintele Academiei Romane domnul Ionel Haiduc.
  Sa fiti iubit
  Cu stima Emil

 30. 30 florin m. august 11, 2011 la 11:05 am

  Emil Vulcanescu

  Eu nu doream informatii cu privire la proiectul Rosia Montana, in general, in acest moment sunt inecat cu tot felul de documente pe care le citesc, ci o argumentatie cu privire la de ce Soros ar fi pro proiectul Gabriel Resources, cand tot ce face si spune, este impotriva.
  Aceasta argumentatie lipseste cu desavrasire, ele nu pot fi inlocuite de simple afirmatii sau insinuari.

 31. 31 florin m. august 11, 2011 la 11:06 am

  emil vulcanescu

  erata: „ea nu poate fi inlocuita de simple afirmatii sau insinuari.”

 32. 32 Emil Vulcanescu august 11, 2011 la 12:19 pm

  @ florin m.
  Soros ii ca politicienii nostri , una spun si alta fac, vezi ultimii 7 ani.
  Exemplu : Satana de la Cotroceni
  Sa fii iubit
  Cu stima Emil

 33. 33 florin m. august 11, 2011 la 3:03 pm

  Emil Vulcanescu

  nu pot sa neg ca nu ar fi asa. Dar asta nu ma ajuta in analiza.

 34. 34 Vasile, august 11, 2011 la 3:54 pm

  Ce nu intelege F sta vizibil in virful bombeului lui Soros acelasi domn critica injurios acuza facuta de Titel citez „A-l face pe Tismaneanu responsabil de orice este oricum infantil, dar pentru un fost cadru universitar este de-a dreptul jenant. inchei citatul.
  Florin si el o portavoce care se doreste ” p….economica”,refuza termenul de complicitate,pentru acea categorie vinovata de dezastrul actual al acestei tari absolvind in mod indirect si incorect pe fiul cel mai iubit de orice culpa.
  Acest ciclu este un blestem atipic mioritic , asa am procedat de-a lungul istoriei indepartate siau foarte apropriata aceea a anilor 1990!

 35. 35 florin m. august 11, 2011 la 4:05 pm

  Emil Vulcanescu

  erata

  domnule, se pare ca am probleme de exprimare in dialogul cu tine.
  „Nu pot sa afirm ca nu ar fi asa”.
  Se referea la „Soros ii ca politicienii nostri , una spun si alta fac, vezi ultimii 7 ani.”

  Scuze.

 36. 36 M.Voicu august 11, 2011 la 4:31 pm

  ►@blogideologic, august 10/7:26am spune: «Proiectul Roşia Montană Gold Corporation a fost antamat de guvernul „CDR geologic”.»
  ►@florin m., august 10/1:58pm spune: ”De ceva vreme, incerc sa-mi formez o idee obiectiva despre Rosia Montana”
  ►@Emil Vulcanescu, august 11/10:28am spune: «In caz ca doriti informatii referitoare la “cazul” Rosia Montana le puteti obtine foarte usor…»

  ➡ Primul lucru de ştiut este pen’ce’ar vrea România? ; pentru doar 4% din valoarea bunurilor ❓ [Legea minelor]

  ➡ Au trecut ani de când se tot secãtuie ţara prin CONCESIONÃRI în care s-a preluat doar acest cuvânt, dar se desconsiderã condiţionãrile din Constituţie derivate din imperativul Art.136 alin.4: «BUNURILE PROPRIETATE PUBLICĂ SUNT INALIENABILE» – pe care nimInea nu poate spune cã nu l-ar înţelege ! Pentru bunurile epuizabile prin exploatarea fondului, în legile minelor şi petrolului din România redevenţa a fost legiferatã prin cotã procentualã LA NIVEL MAI MIC CHIAR DECÂT RATA DOBÂNZII ! Adicã Statul ar fi luat mai mulţi bani dacã le închiria – decât din AŞA concesionare – prin care se mută valoare din proprietatea publică la concesionar
  Pentru newcomers, v. demonstraţia matematică şi juridică: PROPRIETATEA PUBLICÃ – inalienabilã prin Constituţie, alienatã prin lege… la: http://matachevoicu.blogspot.com/. Cine nu-nţelege înseamnã cã nu vrea, dintre aceia care au carte şi-ar trebui sã salvgardeze interesul naţional. Într-un stat de drept, MULŢII au nevoie sã fie fie apãraţi – ca sã nu ajungã sã se apere singuri; încã, justiţia n-a urmãrit încãlcarea mandatului de cãtre puterea delegatã când a trecut peste limitãri constituţionale.


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


Arhiva

Comentarii Recente

diasporean la Anunt!
fostă basarabeancă la Anunt!
Ce scriam acum exact… la Anunt!
De ce n-am criticat… la Anunt!
Cum e posibil asa ce… la Anunt!

%d blogeri au apreciat: