Atacurile MISA

In Gandul, de astazi, la pag.13,  este publicat un articol foarte interesant, referitor la alegerile prezidentiale din 2004, intitulat „Nastase, atacat de MISA cu energii negative”. Articolul confirma, oarecum, ceea ce afirmasem si eu mai demult. M-ar interesa insa si parerea voastra.

123 Răspunsuri to “Atacurile MISA”


  1. 1 calin martie 18, 2008 la 6:50 pm

    Fiecare e liber sa isi cauta echilibrul spiritual in orice practica ce nu il lezeaza pe celelalt, ca atare si adeptii MISA nu au decat sa isi caute impacarea cu sine si cu divinitatea prin cristalinul lichid.
    Dar de aici si pana la a crede ca initiatele ritualuri de magine neagra reprezinta o forma intelectuala de opinie publica e distanta mare. Nu cred in taiatul cocosilor negri asa cum nu cred in strigoii de la miezul noptii sau in varcolacii de luna plina…
    Mai degraba, domnule Nastase, as cauta „energii negative” in proximitatea mea spatiala. S-ar putea sa gasiti mult spatiu…gol, lipsit de consistenta si negativ in consecinte. Ca nu toti care va lauda azi, v-au ajutat cu adevarat ieri…

  2. 2 corinacretu martie 18, 2008 la 7:09 pm

    Am citit si eu articolul respectiv si am ramas trasnita. Eu cred ca un om poate fi atacat prin ganduri negative.. Simtim foarte adesea cand cineva ne invidiaza sau ne vrea raul in adancul sufletului sau, chiar daca el se poarta frumos sau chiar ne linguseste. Sunt convinsa ca ati simtit deseori acest sentiment, ca ceva nu e in regula, chiar si atunci cand unii va laudau. Cred ca, in general, ar trebui sa fim mai atenti la intuitiile noastre initiale, acestea nu ne mint aproape niciodata. Revenind la articol, va imaginati ce forta aveau sute de oameni care se concentrau numai pentru a va face rau? Cata ura, cata rautate, poate chiar magie neagra, cum scrie in articol. De aceea nu progresam noi, ca societate, in general. Prea multa invidie, scandal, rautate. In America e acum la mare moda legea atractiei (the law of atraction) care spune, pe scurt, ca atragi in viata reala, a ta si a celor din jur, ceea ce gandesti si ceea ce iti imaginezi.
    Eu una, va urez succes in tot ce faceti.

  3. 3 Detinatorul Adevarului Absolut martie 18, 2008 la 7:17 pm

    Domnule Nastase, daca stati sa va pierdeti timpul cu cei din MISA, e un mare pacat. Lasati-i sa bea ceea ce stiu ei mai bine si sa-si vada de integrarea lor in absolut la ei acolo.

  4. 4 Confucius martie 18, 2008 la 7:33 pm

    Au lucrat si cu Mama Omida. Sigur ca da!
    Sper ca nu crezi cu adevarat in balivernele astea. Functioneaza doar daca si victima crede in ele. Asta se cheama efect placebo.

  5. 5 Draghi Puterity martie 18, 2008 la 8:10 pm

    In mod evident se pot induce emotzii de un anumit tip unei mase de oameni. Pot insa acestea sa influentzeze realitatea intr-un mod pe care inca nu il cunoastem (para-normal)? Nu stiu. Dar m-am gandit mult la lucrurile acestea.

    Iata cateva din gandurile mele:

    Daca e posibil, atunci se pare ca acest lucru se intampla la nivel probabilistic. Lucruri care din p.d.v. statistic au o anumita probabilitate, de ex. probabilitatea de aparitie a cifrei 7 cand arunci doua zaruri, deviaza si o au alta. Se spune ca diferite generatoare de numere aleatoare, care functionau pe principii diferite, in diverse colturi ale lumii, au deviat de la probabilitatile calculate matematic, in acelasi fel, in timpul unor evenimente majore care au afectat emotional intreaga planeta – 9.11, moartea printesei Diana, etc.

    Probabilitatile sunt un concept de baza la scara sub-atomica, in mecanica cuantica. La aceasta scara natura se comporta probabilistic. Sau mai exact, noi avem un model matematic bazat pe probabilitati, care pare sa descrie foarte bine o realitate stranie diferita de experientza noastra de zi cu zi. Pana acuma acest model a fost confirmat perfect in mod experimental. Spun ca e un doar un model pentru ca nimeni pana acum nu a reusit sa explice de ce la aceasta scara „Dumnezeu joaca zaruri”. La nivel cuantic, nu exista DA sau NU, ci doar o multime de stari intermediare cu diverse probabilitati (imi cer scuze de la cei care, inspirati de un promo de la Antena 3, cred altceva 😛 ). Aceste stari intermediare devin „realitate” doar prin „observare” (sunt multe de spus aici si de explicat ghilimelele, dar ma opresc deocamdata aici).

    Pot aceste fenomene normale la scara cuantica sa influentzeze realitatea la scara la care o stim noi? Aparent nu, dar… exista cu sigurantza lucruri pe care inca nu le cunoastem, iar multe din cele pe care le cunoastem nu le intelegem. Si exista si pattern-uri care se regasec in cele mai diverse aspecte ale univerului.

    Un exemplu – se stie ca fenomenul de supraconductibilitate apare cand la temperaturi scazute mai multe sisteme cuantice incep sa „rezoneze” si sa actioneze concertat, iar astfel se ajunge la un sistem mult mai mare care are proprietati remarcabile, in acest caz disparitia rezistentei electrice. Deci ca pattern, in anumite conditzii, straniile efecte cuantice devin vizibile si cu efecte remarcabile la scara macro.

    E acest lucru posibil si in cazul creierelor umane?

    Posibil, pentru ca lucrand cu energii mici in mod evident acesta e influentat de fenomene cuantice. Sunt multe discutzii interesante pe tema aceasta, de exemplu daca avem cu adevarat un liber arbitru (da, intrebara se pune chiar si in cazul Prostanacului) respectiv daca nu tocmai acest „tremurat cuantic” e suportul material al acestuia. Dar sa nu divaghez. De asemenea se stie ca la nivel cuantic exista si o „actiune la distantza” instantanee intre particule. Folclorul standard spune ca acest efect nu poate fi folosit la transmiterea de informatie, dar oare e chiar asa? Cred ca mecanica cuantica ne reveleaza si un alt pattern foarte important al universului. Exista mereu exceptzii. La un nivel redus, cu probabilitati foarte mici, dar esentiale in functionarea universului. Ganditi-va la efectul tunel de exemplu (de ex. soarele „arde” suf, de incet pentru a permite aparitia vietzii tocmai datorita acestui efect „exotic”). Deci poate ca la un nivel foarte subtil totul e interconectat cu totul ca sa o prafrazez pe Aya 😉

    Asadar, punand cap la cap totul, am putea avea creiere (suflete?) care se pot sincroniza la distantza, iar in urma sincronizarii ar putea lua nastere ceva nou, cu influentze… hai sa le spun „atipice” 😉 asupra realitatii.

    Lasand la o parte aceste incercari de a explica astfel de fenomene, e important de remarcat ca toate culturile au perceptia ca magia exista si ca eventual acest lucru doar nu poate fi (inca) demonstrat, in sensul riguros impus de stiintza (poate ar merita incercata metode probabilistice :P).

    Ii spunem o data unei prietene ca eu nu prea cred in teoriile paranormale si ezoterice. Mi-a raspuns: „nu-i nimic, ele functioneaza si daca nu crezi tu.” 😀 O fi asa? Nu o fi? Nu stiu, insa cred ca intrebarea corecta e alta. Daca exista o sansa nenula ca aceste lucruri sa existe, imi pot permite sa le ignor? Ori se pare ca traim nu doar intr-o tzara in care orice e posibil 😀 ci si intr-un univers in care orice e posibil (desi unele lucruri sunt extrem de improbabile, cum ar fi ca cineva sa fi ajuns cu cititul pana aici).

    Paulo Coelho scria in „Alchemistul”: „cand iti doresti un lucru cu adevarat, intreg universul conspira spre realizarea dorintei tale”. Experientza mea de viatza mi-a aratat ca e asa, ba mai mult chiar, atunci cand doi oameni isi doresc din tot sufletul un lucru, cele mai improbabile lucruri se intampla pentru ca acel lucru sa „iasa”, uneori intr-un mod aproape miraculos.

    Asadar, cei care cred in AN ar trebi sa il inconjoare cu gandurile si energiile lor pozitive. Sigur nu ii strica si nu le strica. Daca ajunge la o anumita intensitate lumina risipeste intunericul. Intotdeauna.

  6. 6 ion adrian martie 18, 2008 la 8:12 pm

    @AN
    Ma intereseaza problemele manipularilor de presa dar nu si Misa asa ca ce parere aveti in raport cu unele acuze mai vechi privind manipulari interne privind zioceri externe de stirea asta:
    Elmar Brok: Un regim penal permisiv ar putea bloca aderarea
    Romaniei la spatiul Schengen publicat in
    http://www.cotidianul.ro/index.php?id=57&brk=12841&cHash=b82c5afa38 ?

  7. 7 ion adrian martie 18, 2008 la 8:21 pm

    PS. Si daca tot trimitem la ziare mai fac inca una caci referitor la „tonomate” este interesant de citit ce spune si Pavel Lucescu care oricum nu am constatat ca ar fi prea indragostit de Basescu:

    http://lucesc.blog.cotidianul.ro/2008/03/18/tonomatele-copyright-adrian-nastase/

  8. 8 radupress martie 18, 2008 la 8:32 pm

    Interesant subiect, eu să o întrebăm pe vrăjitoarea Rodica Gheorghe fata Mamei Omida poate aflăm şi alte lucruri interesante :
    http://vrajitoare.blogspot.com/

  9. 9 ion adrian martie 18, 2008 la 8:33 pm

    Si ca sa nu ziceti ca vad doar raul la PSD iata si ceva ordinar petrecut la PDL si care nu cred ca este o facatura a Cotidianului cum nu cred ca este facatura nici textul lui AN si al rozaliului publicat la inceputul lunii tot de Cotidianul:
    http://www.cotidianul.ro/index.php?id=18584&art=44826&cHash=5f66e6c3ac

    Imi pare rau caci si pe Blaga dar si pe Cezar Preda ii consideram oameni cu mai mult caracter, dar asta este…

  10. 10 Cristian martie 18, 2008 la 8:35 pm

    Cred ca n-are absolut nici o relevanta.

    Revitalizarea celor din MISA este ultima zbatere a lui Gusa.

    Relevanta in pierderea alegerilor au avut bisericutele de la centrul PSD, si prelungirile lor din teritoriu.

    Plus altele.

  11. 11 inginerul martie 18, 2008 la 8:51 pm

    primul care comenteaza chestia asta , in general oamenii cu scoala care se ghideaza dupa stiinta vor zice ca e o porcarie sa crezi in asa ceva, ideea e ca noi consideram oamenii de acum 1000 de ani primitivi dar asa ne vor considera peste 1000 de ani alti oameni, stiinta nu rezolva tot si nu a descoperit tot in special ca se serveste de modele. Vrajitorii si chestii de astia cu energii se folosesc de cand lumea , oameni mari apeleaza la asa ceva deci exista. Libertatea e o chestie misto de care trebuie da ne bucuram, Bivolaru era un barbat cam naspa nu stiu ce le placea la femei de el, dar ma rog gusturile nu se discuta. Ideea e ca el era un mai imoral decat cei pe care ii combatea desfacea familii etc. Mai mult nu comentez sa nu ma radieze si pe mine astia. Numai bine domnule Nastase , aveti un discurs tot mai bun si direct

  12. 12 Le Moi martie 18, 2008 la 8:57 pm

    Nu stiu ce altceva sa comentez la acest subiect, decat ca, daca in loc sa propuneti sa vi se numere ouale ati fi propus sa vi se testeze pipi-ul, cei de la MISA v-ar fi atacat cu energii pozitive in 2004:). Ramane sa incercati aceasta ultima varianta pentru anul viitor !:).

  13. 13 Vlad martie 18, 2008 la 9:23 pm

    Am citit articolul din Gandul. Consider ca este cel mult amuzant. Personal cred meditatiile misa nu au nici o legatura cu pierderea alegerilor, a functiilor sau a statutului. Pur si simplu nu ati fost indeajuns de abil si nici indeajuns de performant ca sa le pastrati.

  14. 14 krudus martie 18, 2008 la 9:27 pm

    Domnule Nastase, sunteti dulce !…am ras la citirea acestui articol dar mai ales dupa ce am citit si ce scriu, oamenii de rand.

    Fortele raului deci, sunt si „beutorii de pipilica”.

    Deja incep sa fiu ingrijorat, pesedeul are un lider care se teme de grupul acesta marunt de ciudati?!…unde este geniul lui Adrian Nastase?!…pe mama o inteleg, ea merge zilnic la biserica,crede tot ce-i spune popa, dar cu dumneavoastra ce s-a intamplat?!?!

    Multumesc frumos, astazi am zambit din nou din cauza dumneavoastra !…e bine.

  15. 15 Flavia martie 18, 2008 la 9:41 pm

    Domnule Prim-Ministru, eu personal cred in Dumnezeu si stiu din batrani ca ”glas de caine nu se-aude-n cer”. Eu am considerat ca pierderea alegerilor din 2004 vi se trage de la serviciile secrete. Cred ca va amintiti si dumneavoastra ca domnul Talpes aspira la functia de Prim-Ministru in cazul ajungerii Domniei Voastre in functia de Presedinte al Tarii, functie pe care noi, votantii PSD, o stiam atunci prevazuta pentru domnul Geoana. Si domnul Talpes, care l-a invartit pe domnul Iliescu la discretie, urmand o linie politica destul de greu de inteles, impreuna cu tovarasii dumnealui, n-au stat degeaba. Din aceasta cauza rezultatul real al alegerilor prezidentiale din turul al II-lea – FAVORIZANT PENTRU DOMNIA VOASTRA -a fost falsificat. Pai de ce a oprit pe urma dosarul FRAUDARII ALEGERILOR, pentru care isi pregatise ”copiii timizi” din Alianta DA de la vremea aceea sa iasa in strada si sa faca scandal si pe care dumnealor l-au deschis, prin propria reclamatie?!!!

  16. 16 Flavia martie 18, 2008 la 9:44 pm

    Corectura: Subiectul gramatical al ultimei fraze este Presedintele ales in 2004.

  17. 17 Eleuteriu martie 18, 2008 la 9:47 pm

    Domnule Nastase, este foarte posibil ca cei din MISA sa fi incercat sa se razbune „energetic” pe dumneavoastra. Sunt capabili de asa ceva si la propriu si la figurat. Poate ca v-au transmis colectiv un impuls telepatic in perioada alegerilor. Problema este ca, desi prestatia dumnevoastra a fost foarte buna in campania electorala, ati pierdut „la mustata”. Eu cred ca a fost coada americanilor. I-am rugat de atatia ani sa vina si au venit.
    Totusi am o indoiala privitor la puterea MISA: daca ei ar fi capabili de asa ceva ar fi intrat in conflict cu rusii care au monopol aproape in cercetarea din domeniul telekineziei si telepatiei, de fapt cam in toata aria parapsihologiei. Americanii sunt ramasi un pic in urma dar au capital si incearca sa recupereze. Poate fac experimente pe noi, cine stie, daca tot i-am rugat sa vina … Cat despre respectul pe care ni-l poarta, vedeti cazul Teo Peter, dar si altele, ca nu-i singurul „accident” !
    In incheiere, va urez sanatate dumnevoastra si familiei dumneavoastra !
    PS De fapt, americanii, popor pragmatic, nu respecta decat forta bruta sau pe cea spirituala, dar stiu de minune sa imite respectul ! Este o constatare proprie.

  18. 18 fury martie 18, 2008 la 9:59 pm

    Un om normal nu poate crede in MISA si alte chestii d-astea tip BIVOLARU. Sectantii astia chiar va vorbesc de rau pe toate planurile …si asta pentru ca in era Nastase au fost desfiintate ashramurile…(aici tre sa recunoasteti ca politia a fost total neprofesionista…)Dovada ca nici azi nu se stie ce a fost cu arestarile si confiscarile de materiale pornografice….etc…etc.
    Num-ar mira ca si Cosmin Gusa sa vina cu energii negative pt ca la europarlamentare PIN a incercat o sprijinire pe MISA dar pe sest…fara ca sa recunoasca. Acum dupa celebra scrisoare VANGHELIE…..ce sa mai vorbim… Uite asa i facem pe misisti celebrii….

  19. 19 neinfectat de comunism martie 18, 2008 la 10:00 pm

    Emil Constantinescu a esuat mizerabil in a impune statul de drept in Romania, desigur a fost „ajutat” de fostii securisti si stapanii lorm nu zic cine ca voi cenzurat. Tocmai acest esec care ne-a adus in situatia morala imposibila de a alege intre Ion Iliescu si Corneliu Vadim Tudor a anulat, sper ca pentrumulta vreme, orice posibilitate de a face investitii sentimentale in oameni politici, si acesta este un bun castigat. In Romania tranzitiei, numai Ion Iliescu a fost capabil sa trezeasca iubirea inflacarata a maselor pana intr-acolo incat indragostitii de Ion Iliescu nu ezitau sa-i calce in picioare pe cei care nu „corespundeau” la amorul lor. Iubirea pentru Iliescu a ucis oameni in Romania

  20. 20 Treboniu martie 18, 2008 la 10:14 pm

    Feriti-va si de ucenicele Mamei Omida. Cand treceti pe langa un popa, bagati mainile in buzunare si apucati-va de oua sa nu va mearga rau.
    @Adrian Nastase
    Pacat de cartile pe care le-ati citit.
    @corinacretu
    Incepand de la postarea asta nu va mai invidiaza nimeni. Cel mult va compatimeste pemtru gandirea simpluta.

  21. 21 Cristian martie 18, 2008 la 10:25 pm

    Ma apuca pandaliile si devin mitocan !

    Observ ca e o lume lipsita de repere.

    Ce are yantra, tantra, yacoyucutawa, si haysabempypykupolonikul cu Copos ?

    Ce a facut Copos, adica uniunea PSD+PUR dupa ce si-a asigurat scaunul de senator, sta-i-ar in gat sa-i stea, timp de doua saptamani ?

    Ei ?

    Cate afise a lipit ? Ce campanie electorala ?

    Si cati au mai fost ca el…oho !

    Sorry Manuela, ramane la latitudinea ta daca il publici sau nu. 🙂

  22. 22 Argusdre martie 18, 2008 la 10:30 pm

    @D-le Nastase
    Doar nu credeti in gogomaniile astora, care beau pipi si dupa aia fac filme porno.Va sfatuiesc sa stati bine cu picioarele pe pamant si capul pe umeri, sa va ganditi bine la proverbul grecesc apara-ma Doamne de prieteni , ca de dusmani ma apar singur, dar sa va luati masuri si in directia jongleriilor facute de TB la finalul alegerilor pe care aproape le castigasera-ti.
    MISA-amintiti-va aglomeratia si scandalul de la sectia de votare din Gara de Nord (orele 20-21), balamucurile similare din alte gari, dar si la autobuzele electorale, folosite de pdl si la referendumuri.

  23. 23 Eleuteriu martie 18, 2008 la 10:37 pm

    Constat cu durere, domnule Nastase, ca libertatea de a gandi dobandita la revolutie este doar o vorba. Multi din oamenii nostri au confundat libertatea de a gandi cu … schimbarea „mentorului”. Interesant este schimbarea de spectru: inainte erau unii care infierau cu ura burghezii (ura nesimulata de altfel !), altii, in prezent, ii urasc la fel de sincer pe comunisti. A gandi in alb si negru e ineficient, dar a nu remarca ca albul a devenit negru si invers …
    Ii injuram pe Iliescu, pe Vadim, pe Nastase pentru ca asa au spus altii: tatucii din Vest care ne spun cum sa gandim. Cine nu apreciaza democratia lor … il urmeaza pe Saddam. Repeta „tantra” lor (ca tot veni vorba de MISA) si urmeaza gurul impus de ei ori, daca nu, iti pun eticheta si iti trimit armata de zombii „democrati” peste tine.
    Cred ca faptul ca i-ati pus la punct pe americani a contat mult pentru „tatucii democratiei”. Nu v-au uitat cand i-ati trimis sa-si mai vada de tara lor. MISA s-ar putea sa fie doar o momeala.
    Am sfarsit prin a aprecia la dumneavoastra, domnule Nastase, superioritatea intelectuala, chiar daca nu am apreciat deloc guvernarea 2000-2004 si nici PSD-ul de atunci (mi-au ramas „cicatrici”).
    Cat despre opiniile unora, am citit undeva ca Dumnezeu ar fi spus: „nu-l condamn pe Adam, ci blestem ignoranta oamenilor”.

  24. 24 Petrisor martie 18, 2008 la 10:41 pm

    Domnule nastase, stati departe de MISA ca e rau 🙂

  25. 25 Petrisor martie 18, 2008 la 10:42 pm

    oai MISA nu si-a adjudecat-o Vanghelie? 🙂

  26. 26 rele martie 18, 2008 la 10:59 pm

    domnule nastase, eu zic sa va ocupati timpul cu chestii mai serioase si mai putin siropoase! nu cred in asa ceva sau macar daca era vorba de vreo adunatura mai serioasa, dar tocmai misa…ai carei adepti nu urmaresc dacat sexul liber si vodca (in ordinea pe care o doriti)! sa fim seriosi!

  27. 27 Maria Barbu martie 18, 2008 la 11:05 pm

    @Adrian Nastase,

    energia pozitiva si energia negativa sunt realitati, cu manifestare obiectiva dar si psihica=subiectiva.
    Patrunderea unor asemenea energii in psihicul unui subiect, ca si in realitatea personala a acestuia, presupune tehnici de manipulare energetica deja cunoscute pe scara larga. Asa incat este f posibil sa se fi produs asa ceva.
    De altfel, fenomene de manipulare psihica a multimii de exempliu s-au mai folosit in Romania, si in ’89, si in ’96. In 2004 insa ati fost tradat, asta ca fenomen obiectiv, dar ca fenomen energetic ati fost agresat si prin manipulare a sitagmelor verbale si probabil si prin energii puternic negative, distructive.
    Ceea ce spune Corina Cretu intr-un comentariu anterior este f adevarat, si eu cred ca ar merita sa facem efortul de a ne proteja energetic si de a atrage doar energii pozitive. Va doresc numai bine si succes!

  28. 28 ion adrian martie 18, 2008 la 11:25 pm

    Incep sa zic ca are dreptate dl AN daca apare si securistul Priboi care cica era cautat cu Interpolul, zambitor, cu nepotelul de mana, ca inteleg eu din asta nici el si nici familia lui nu e amenintata, ci doar a lui Marius Oprea care este un sa zicem micut vanator de securisti gen Priboi. deci degeaba a declarat Basescu ca securitatea a fost o organizatie criminala,isn`t it?

  29. 29 ion adrian martie 18, 2008 la 11:26 pm

    PS. Unii zic ca e opera lui Basescu ca sa dea prin ricoseu in AN un fost colaborator al lui Ristea sau invers, ca nu stiu prea exact cum devine cazul asta?

  30. 30 alex martie 18, 2008 la 11:40 pm

    Poate o fi ceva cu Yoga, dar acolo, in India. Bivolaru asta e un individ ce nu are nici o legatura cu aceste tehnici, in schimb s-a priceput sa manipuleze niste persoane, as spune eu, mai labile psihic. Si cateva mii de persoane care vorbesc de rau pe cineva, pentru ca asa li s-a sugerat, pot influenta negativ.

  31. 31 costica martie 18, 2008 la 11:45 pm

    Domnule Adrian Nastase sunt unul dintre yoghinii care au de suferit inca de pe urma asa zisei justitii romanesti; justitie asupra careia ati avut grija sa vegheati destul de mult timp; in acelas timp sunt una din persoanele care in 1989 a avut o arma in mina si a luptat pt libertate si democratie. Din pacate traim inca intr-o tara brutalizata de interese meschine.
    Va considerati inteligent? Pai simtul cel bun interior ce va spune? Suntem oare atit de naivi si magicieni?
    Acest articol daca nu va jigneste si nu va sfideaza inteligenta ,,,,,,,, ce sa mai zic . Avem politicienii pe care ni-i impun altii dar nu cei pe care ar trebui sa ii avem si pe care ar trebui sa ii votam liber; nu pe baza de cirnati si mici.
    cu stima . Costica

  32. 32 Mihnea Georgescu martie 18, 2008 la 11:49 pm

    Prostii!
    Dumneavoastră sunteţi un iluminat, doar nu credeţi asemenea aberaţii…
    Ele demonstrează că misticismul şi obscurantismul sunt încă în floare în acest popor…

  33. 33 ion adrian martie 18, 2008 la 11:58 pm

    @Draghi
    Sigur totul se leaga cu totul , ce este sus este si jos dar si nimicul se leaga cu nimicul

  34. 34 ion adrian martie 19, 2008 la 12:01 am

    @Maria Barbu,
    Gandurile bune, dragostea sincera de aproapele in mod sigur te incarca pozitiv, orice speranta de influentare de alta natura se numeste magie neagra.

  35. 35 ion adrian martie 19, 2008 la 12:02 am

    @Eleuteriu,
    De ce nu poti tu sa crezi ca mie nu-mi spune nimeni pe cine sa injur ba din contra eu pot spune asta altora?

  36. 36 alexei martie 19, 2008 la 12:18 am

    Bivolaru…ma amuza! Sa nu uitam ca acest asa zis guru isi rezolva problemele prin a acuza masoneria… Alt individ care isi bea urina pentru a se purifica, insa uiya ca , medical vorbind, urina care are un efect terapeutic este aceea a nou-nascutilor, care nu au apucat sa isi „toxifice” organismul… Asta, apropo de manipularea maselor

  37. 37 Anca-Ioana martie 19, 2008 la 12:58 am

    d-le Adrian Nastase,
    sincer acest „articol” nici nu merita citit, daraminte postat pe un” blog cu acord intelectual ”
    presa nu are subiecte si se „incurca” cu orice tampenie gen misa
    Dvs sunteti un om serios, responsabil, super- inteligent , este posibil sa va pierdeti timpul cu astfel de nici nu gasesc cuvantul care sa defineasca aceasta tampenie de articol.
    lasa-ti misa sa isi continue „ritualul” si luati-va de lucruri serioase!

  38. 38 vbabiciu martie 19, 2008 la 1:10 am

    @Adrian Nastase

    Da, este f. clar ca exista un pericol mai ales ca eu unul va banuiesc de un grad inalt de „inteligenta emotionala”=EQ.

  39. 39 instalatorul martie 19, 2008 la 1:34 am

    Dl Nastase pune o problema care ma face sa-i atrag atentia ca, daca nu este atent si nu isi ia seama, o poate lua pe un drum personal foarte trist. Am cunoscut un politician care ajunsese la un moment dat sa aiba ca principal sprijin moral faptul ca sotia sa ii spusese ca i-a deslusit numele in profetiile lui Nostradamus. Daca dl Nastase – dupa ce atita amar de vreme am deslusit impreuna, prieteni si adversari politici, cauzele pentru care nu a devenit presedinte al Romaniei – ajunge sa puna esecul sau (fiindca a fost un esec, cu atit mai mare daca prietenii sai politici au dreptate in ceea ce spun ca de fapt le-ar fi cistigat, fiindca este un esec si mai mare sa pierzi o alegere cistigata in fapt) pe socoteala cimpurilor de energie dirijata, atunci devine grav. Eu unul ma indoiesc de faptul ca membrii MISA pot stapini, controla si dirija cimpuri de energie. Dealtfel, se pare ca guru Bivolaru, ca frate al lui Gabriel Bivolaru este tot din Tartasesti, asa ca dl Nastase ar trebui sa stie mai bine ce poate face si ce nu poate face gurul. Eu unul il sfatuiesc sa fie mai atent la aparitia dlui Priboi la baschet: mi-e clar ca a fost acolo ca sa fie vazut si fotografiat si asta inseamna ca a cazut cu unii la niste intelegeri, ori ca e inca in serviciu comandat si i s-a ordonat sa apara. Oricum ar fi, e clar ca s-ar putea sa inceapa sa debiteze tot soiul de lucruri mai mult ori mai putin adevarate. Sa inchei acum pina nu incep sa ma intreb ce-o fi bind dimineata dl Vanghelie.

  40. 40 Leo martie 19, 2008 la 2:09 am

    Ca să nu mor precum măgarul lui Buridan între cele două căpiţe ireductibile:
    1.modul de gândire incredibil de sofisticat al ANeului, care a reinventat până şi banalul gest de a bate şaua să priceapă iapa, convertindu-l într-un interesant demers de a transforma iapa în „claxonul” care să atragă atenţia trecătorilor la fireturile şeii proprii, un om care nu doar că răzbate în profunzimi ale sensurilor la care nu mulţi ajung, dar mai şi reuşeşte apoi să intre în pielea ghidului pentru cei ce vor a le vizita (sensurile) odată aduse mai aproape de lumină, un om care, cu toată greutatea de care se bucură, ori poate nu, se pricepe al naibii să valseze pe poante printre minele de care-i este plin partidul şi
    2.coordonatele atât de simpliste ale bigotismului, indiferent de forma pe care ar îmbrăca-o între tantre şi inchiziţii,
    mă scoate şi pe mine cineva din foame şi îmi spune şi mie cam încotro bate această nouă lovitură cu manta?
    Sau, iz it mi, şi-s prea fan Ronie-the-rocket ca să mai văd şi altceva decât lovituri magistrale pe toată lungimea mesei?
    Că, oricum, vorba lui Argusdre, nu tre să-ţi laşi spiritul să zburde spre stratosfere ale universului pentru a vedea resorturile mult mai ancorate în spiritul fanariot dâmboviţean ale unor alegeri câştigate pierdute…

  41. 41 motorcarnews martie 19, 2008 la 2:14 am

    MISA nu are nici o legatura cu pierderea alegerilor, n-au nici o putere de ordin energetic, sa fim seriosi. Oricum, credeam ca am uitat de ei. Nu trebuia sa ne mai aduceti aminte

    http://motorcarnews.wordpress.com/

  42. 42 alex martie 19, 2008 la 2:25 am

    un lucru e sigur: daca au lucrat pe imagine, le-a reusit.

  43. 43 iceflame martie 19, 2008 la 2:48 am

    Domnule Nastase
    Eu cred ca explicatia infrangerii dumneavoastra in alegerile din 2004 trebuie cautata mai curand in pierderea contactului direct cu omul simplu din oras sau de la tara,in tolerarea unor oameni de proasta sau foarte proasta calitate in jurul dumneavoastra,in promovarea unor lingai-tradatori si a unor non-valori in functii de raspundere,in lipsa de actiune ferma si eficienta impotriva hotiei la drumul mare.E limpede ca,vazand toate acestea,romanul de rand a votat teapa lui Basescu si a uitat intr-o clipita de ceea ce (totusi) ati facut bun pentru tara asta;crestere economica,intrarea in NATO,eliminarea vizelor si pregatirea terenului pentru aderarea la UE.In ceea ce ii priveste pe cei din MISA si pe Bivolaru nu va faceti griji…Chiar daca ar incerca ei sa se super si hiper concentreze negativ pe dumneavoastra,sa fiti sigur ca toata stradania lor nu face doi bani in fata binecuvantarilor pe care cu siguranta le-ati primit din sufletele a sute de mii de copii atunci cand isi potoleau foamea la scoala cu un corn si ceva lapte…

  44. 44 Aya martie 19, 2008 la 3:00 am

    @

    Adrian Nastase

    E bine ca ai deschis subiectul- desi, cei care ar putea comenta in cunostinta de cauza pe marginea lui stiu ca trebuie sa vorbeasca DOAR cu masura (in sensul propriu al cuvantului).
    Abordarea lui in profunzime, detalierea lui (de catre cunoscatorii fenomenului) nu ar face altceva decat sa atraga posibilitatea (desigur, e de discutat asupra gradului de probabilitate, care se stabileste doar contextual) „trezirii” unor „lucruri” negative.

    Ceea ce s-a petrecut, impotriva ta, in 2004, nu e un caz singular. E neesential sa discutam daca anumite „practici” contrare tie au fost „folosite” de MISA sau de altii. Iti spun sigur ca SI de altii.

    Despre tine- intai, partea pozitiva.
    Esti bine protejat- in primul rand, de Dumenzeu si asta conteaza.
    Asta o stii prea bine.

    Dar, mai ramane de protejat gandul tau (fara legatura cu ziarul in care a aparut materialul care a declansat discutia aceasta). Ceea ce e o fericire ca forta, pe de o parte, (gandul tau liber si sofisticat) e vulnerabilitate, pe de alta parte, caci „captezi”, fara a refuza, orice „informatie”. Or, asta iti poate slabi „sistemul imunitar” energetic.

    (As vrea sa-ti amintesti mereu ce-ti voi spune acum: orice forma de „lucrare energetica asupra cuiva”- ceea ce, intr-un anumit fel, echivaleaza cu magia- are efect DOAR daca subiectul „deschide calea informatiei catre sine”.
    Mutatis mutandis, e ceea ce se petrece cu vampirizarea.
    Stii, desigur, ce se spune, intr-o alegorie: vampirul NU iti intra cu forta in casa, el bate la usa si iti cere voie sa treaca de prag; daca nu accepti, nu va intra- sigur ca infatisarea lui nu e „urata”).

    Mai esti esti protejat de gandul bun al cuiva care nu mai este printre noi si caruia i-ai fost- si ti-a fost- cu afectiune aproape pana in inceput de aprilie 2005.
    Daca acel gand nu ar fi fost mai puternic decat raul, multe lucruri nu s-a fi „intors” in mod miraculos aproape, catre bine.
    Gandul aceluia este insusi Binele- cred cu tarie in ACEL gand.

    Deloc in ultimul rand, ai fost si esti protejat de „unii” care stiu ce inseamna „lucratura asupra cuiva”, o identifica si o inlatura de la tine.
    Cel mai greu a fost si le este acestor „unii”, insa, sa se lupte SI cu gandul tau sofisticat, care „deschide usa si lasa inauntru” acele „informatii”.
    Asta ai facut in 2004.

    (Asta erai pe punctul de a face si in 2000.
    Atunci, acei „unii” au intrat cu disperare in „razboiul energetic” declansat impotriva ta- procedand nefiresc, neprotejandu-se cand te-au aparat.
    Nu ai stiut asta.
    Acei „unii” au castigat acel razboi- Doamne, dar cu ce pret cumplit!
    Nu ai stiut si nu stii nici asta si, cred, e mai bine asa).

    Sa vedem, insa, DE CE esti atacat.
    (Voi aboda principii).
    Tu nu reprezinti DOAR un personaj in sine.
    (Iar a spune ca apartenenta politica are vreo legatura ar fi rizibil).

    Tu esti PARTE ESENTIALA (energetic, vorbind, la „scara mare” ) a unui PRINCIPIU. A acelui Principiu care nu foloseste magia neagra, raul, forta pentru a distruge- pot continua (de-semn-eaza-l singur!).
    Parte Esentiala fiind, esti tinta (PRIN TINE se construieste- aici, esti chiar piesela de domino pe care se sprijina acea constructie solara).

    Reducand abordarea, observa, te rog, ca in materialul din „Gandul” se descriu practici TIPICE de magie neagra (doar ca se inlocuiesc „papusa” si „acele de gamalie” cu fotogtafia si „impunsatura gandului negativ”; nu e doar acelasi lucru, ci mult mai mult).

    (Mi-a sunat un clopotel de alarma cand, atragandu-ti atentia asupra „spiralei”- era usor sa realizez ce se intampla- nu ai dat atentie. „Deschisesesi usa” catre „informatie”.
    Totul se leaga cu totul: acea „informatie” te-a facut, de exemplu, sa fii refractar la insistenta „unora”, nu mai numesc glasul stiut- si receptiv la „glasurile celorlalti”- si sa nu soliciti renumararea la mana a voturilor, in decembrie 2004.
    Te rog, cel putin acum, incearca sa nu cauti motivatii rationale- acelea inseamna „alterarea de catre informatie”. Cea careia ii „deschisesesi usa”. S-a „lucrat” PRIN tine- caci ASUPRA ta respectivii nu aveau putere!
    Dar, inainte de refuzul solicitarii renumararii voturilor, ai comis si alte incredibile greseli- echivaland, uneori, cu „refuzul” evidentei).

    Iti pot da multe exemple de atacuri energetice impotriva ta.
    Stiu si cum a fost facut fiecare (ma refer la practica in sine).
    Acum, esti „purificat”. Si, puternic. Dar, nu astepta sa fii scutit de atacuri.

    (Iti amintesti de cat de vehementa am fost, de curand, legat de „efectul sampaniei”?
    Poti sa razi, sa te amuzi- dar, apoi, acorda-mi credit: tot un tip de atac energetic a fost si acela! Nu voi spune mai mult).

    P.S.
    Problema nu e sa fii sau nu de acord, ci sa iei ce urmeaza macar ca ipoteza de lucru.
    De ce?
    Probabil, nu-ti spun o noutate (in sensul ca macar vei fi intuit): cunosc aceste practici (atacuri energetice sub diverse forme de manifestare)- si cele de contracarare- mai bine decat imi cunosc buzunarele.
    Iata despre ce e vorba, acum.

    PUBLIC a reaparut un personaj de o nocivitate colosala SI sub aspectul celor discutate aici.
    Momentul reaparitiei sale publice (dupa o disparitie de ani) nu e deloc intamplator. Tinta, esti tu!
    Insist sa eviti acel personaj. Atat fizic cat si energetic (asta o faci simplu: pur si simplu il alungi, permanent, din orice gand- vei vedea ca va incerca sa-ti patrunda in gand, in sensul ca va „aparea intamplator” des; in mod egal, nu discuta despre el- chiar daca altii o fac; procedand astfel, nu se va putea pozitiona energetic in preajma ta si orice actiune a lui sau, mai bine zis, PRIN el, va avea efect nul; pozitionaea energetica e cea importanta).

    Lasa-l pe acel personaj pe „mana” acelor „unii” care au mai castigat razboiul (si, te rog sa fii sigur, acum se vor proteja; dar, aminteste-ti: daca „vei deschide usa” le vei ingreuna lupta si, cred, nu ai vrea sa mai plateasca inca o data acel pret cumplit; in plus, daca vei proceda astfel si vor fi obligati sa lupte neprotejati, nu se stie daca Dumnezeu va voi- dupa ce vor castiga inca o data in numele Principiului a carui Parte Esentiala esti- sa le daruiasca a doua oara sansa de a continua sa existe in aceasta lume minunata care, pentru mine cel putin, e chiar Paradisul).

  45. 45 Aya martie 19, 2008 la 3:02 am

    @

    Corina

    Sa-ti dea Dumnezeu noroc si lumina!
    Gandul meu bun e cu tine!

  46. 46 Draghi Puterity martie 19, 2008 la 3:08 am

    @Aya (off-topic)

    Urmaresc cu deosebit interes povestea cu Priboi.

    O urmaresc cu creionul in mana si cu postarea ta din 9 ianuarie in fatza ochilor.

    Am inceput sa bifez „previziunile” tale. Spune-mi te rog, chiar atat de disperatzi sunt baietzii astia incat merg pe un plan deconspirat cu peste doua luni inainte? 😀

  47. 47 Moshe Gruber martie 19, 2008 la 5:01 am

    Ce treaba au practicantii de amaroli cu prefectura? Ei au fost adusi in prim plan – pana si Vanghele a contribuit cu mintea lui aia mica la treaba asta – pentru a „revigora” zvonul ala de mai acu trei -patru-cinci ani, cand unii cautau la altii niste casete video cu niste chestii…restul e ambalaj mediatic. Iar Vanghele(tot cu mintea lui aia mica) vrea sa sugereze ca poate stie si el ceva legat de subiect….

  48. 48 Criticos martie 19, 2008 la 9:04 am

    Parca acum ceva vreme avocatul guru-ului soios posta ceva pe acest blog. Ceva ce semana a amenintare voalata. „Energiile” MISA , cred eu, actioneaza ele ocult, dar intr-o forma cu totul seculara, „ocult” insemnand exclusiv „nu la vedere, ci in culise”: intrigaraie si santaje. Sunt niste scamatori.

  49. 49 GROSU ELENA martie 19, 2008 la 9:47 am

    intr-o competitie orice vot conteaza, si sigur ca o astfel de miscare a condus la ceva voturi negative si atit,
    nu cred ca acesta este motivul pentru care ati pierdut ci faptul ca pe final v-ati lasat prins de alte treburi in loc sa luptati cu mai multa tarie pentru finis ,ca la o cursa de atletism unde finisul uneori este cel mai important.
    este adevarat ca in perioada cit ati fost prim ministru s-au pus multe in circa dvs. adevarate sau nu cum ar fi si influientarea deciziilor juridice, sau ca sunteti proprietar de afaceri de tot felul etc. dar asta pentru-ca v-ati facut multi dusmani deoarece ati tratat cu seriozitate raspunderile ce le aveati fie la guvern fie la partid.
    eu cred ca este mult mai important ce a realizat guvernul nastase , si sunt foarte multe realizari importante trecute cu prea multa usurinta in tacere si cred ca se vorbeste foarte mult despre cei ce nu reusesc sa faca ceva pentru tara, pentru cei multi , dar reusesc pentru ei si cei din jurul lor si reusesc sa fie mediatizati doar pentru intentii , ginduri si analize.
    cu stima

  50. 50 ion adrian martie 19, 2008 la 10:39 am

    @Draghi,
    Ma bucur ca incepeti sa vedeti ca AYA stie ce vorbeste dar cred casi ea este surprinsa ca lucrurile evolueaza la vedere caci citez din ianuarie:

    Iti garantez ca acum, preconizatul scandal in care se doreste sa fii fals implicat va porni de la relatiile lui Costea cu (pe atunci) consilierul Ristea Priboi.
    Si iti mai garantez ca nu se va merge doar pe translatie: ci ca Priboi insusi (la fel de “ascuns in strainatate” si de “fugit din Romania” ca si Hayssam, cu care era in exceptionale relatii!; amandoi sunt in tara!) va da, cel mai probabil sub un “nume de imprumut”, declaratii defavorabile tie.

    Deci s-ar putea ca Priboi sa vorbeasca in nume propriu.

  51. 51 ciupico martie 19, 2008 la 11:37 am

    Hare Krishna and may the force be with you!
    🙂

    (si’n felul asta le rezolvati pe toate)

  52. 52 ion adrian martie 19, 2008 la 11:42 am

    @Draghi,
    Cum spuneam cam citesc de jos in sus si postarile prea lungi le citesc mai greu, dar revenind la postarea ta pe care am revazut-o si lasand deoparte celelalte spuse care mi se se par hazardate citez un pasaj de retinut

    Probabilitatile sunt un concept de baza la scara sub-atomica, in mecanica cuantica. La aceasta scara natura se comporta probabilistic. Sau mai exact, noi avem un model matematic bazat pe probabilitati, care pare sa descrie foarte bine o realitate stranie diferita de experientza noastra de zi cu zi. Pana acuma acest model a fost confirmat perfect in mod experimental. Spun ca e un doar un model pentru ca nimeni pana acum nu a reusit sa explice de ce la aceasta scara “Dumnezeu joaca zaruri”. La nivel cuantic, nu exista DA sau NU, ci doar o multime de stari intermediare cu diverse probabilitati (imi cer scuze de la cei care, inspirati de un promo de la Antena 3, cred altceva ). Aceste stari intermediare devin “realitate” doar prin “observare” (sunt multe de spus aici si de explicat ghilimelele, dar ma opresc deocamdata aici).

    Cred ca maximul pe care putem sa-l afirmam acum, fara se ne implicam in polemica lui Einstein este :

    Sau mai exact, noi avem un model matematic bazat pe probabilitati, care pare sa descrie foarte bine o realitate stranie diferita de experientza noastra de zi cu zi.

    Este un subiect pe care mi l- am propus, pe langa multe altele sa zicem din aceiasi clasa de probleme, pentru o analiza ulterioara, daca voi avea vreme si de aceea spun(spre deliciul unui GB) ca eu fac cadou acestui blog, bucatele de viata .

  53. 53 Draghi Puterity martie 19, 2008 la 12:07 pm

    @Ion Adrian

    Ioane, daca te intereseaza lucrurile aste, iti recomand un excelent film de popularizare a stiintzei care poate fi urmarit si online: The Elegant Universe. Nu sunt speculatzii aventuroase ca cele din postarea mea sau din filmul What the *$&/ do we know, ci stiintza solida, explicata fumos pe intelesul tuturor.

  54. 54 Bibliotecaru martie 19, 2008 la 12:27 pm

    Nu am citit articolul şi nici nu citesc asemenea subiecte. Am cunoscut nişte membri MISA. Sunt îndoctrinaţi dar cu binele binele omenirii… dacă îşi aduce aminte cineva de devierea asteroidului care ar fi lovit „dezastruos” pământul… 🙂 Gândurile negative nu atacă pe nimeni, dar gândurile negative, ca şi cele pozitive, atunci când există, pot dezvolta energii atât de mari încât universul se poate răsturna fără celebrul punct de sprijin necesar pârghiei. Viaţa noastră este iubitoare de dezechilibru, de haos. Poate pentru că echilibrul este atât la îndemână, atât de natural.
    Domnule Năstase, de ce nu vă întâlniţi public cu şefii Misa, într-o conferinţă de presă, şi întrebaţii… „îndreptaţi gânduri negre împotriva mea, şi dacă da, de ce”? Nu e „de bine” această ceartă mediatică. Părerea mea.

  55. 55 Draghi Puterity martie 19, 2008 la 12:34 pm

    M-am dat putin pe net si moshu’ Google a gasit niste legaturi surprinzatoare intre Meditatie Transcedentala, MISA si Ristea Priboi. Mi-am adus aminte si de postarea Ayei despre frontul care se autoreproduce. Am senzatia ca lucrurile astea se leaga, insa sunt inca departe de a avea o imagine clara.

    Intelege cineva mai exact despre ce e vorba?

  56. 56 dinu martie 19, 2008 la 2:32 pm

    …se pare ca paranoia a cuprins intreaga romanica. …ori te amuzi? 🙂

  57. 57 antimitocan martie 19, 2008 la 3:09 pm

    Domnule Nastase sper ca nu credeti in porcariile astea cu MISA(spirale, pipi, …. ). Tara are probleme mult mai grave provocate de Basescu si guvernul Tariceanu!
    Nu cred ca din cauza MISA ati pierdut alegerile, alegerile au fost fraudate cel putin moral de catre Basescu deoarece desi a urlat dupa primul tur ca a fost furat dupa ce a preluat puterea nu a mai scos nici un cuvant despre alegeri. Oare de ce?

  58. 58 gabhry_el martie 19, 2008 la 3:56 pm

    D-le Nastase,
    Nu cumva v-au invins energiile pozitive a 5.126.894 de romani?

  59. 59 Monica R martie 19, 2008 la 4:11 pm

    Cei mai multi blogeri trateaza aceasta actiune a MISA cu superficialitate, prin negare. Ce nu cunosc inseamna ca nu exista.
    Cu un an si ceva in urma Dan Diaconescu [ pana nu transformase in totalitate OTV-ul in postul iovan, elodia&co] avea uneori invitati oamenii care in mod oficial se ocupasera in Romania, inainte de 1989, de parapsihologie si alte fenomene inexplicabile. Printre ei generalul [de armata] Emil Streinu, profesori universitari si alti oameni initiati, care si in prezent sunt invitati la congrese internationale de gen, organizate de oameni de stiinta. Gen. Streinu a mentionat, nu odata, ca ceea ce i se intampla fostului PM al Israelului Ariel Sharon – transformarea in leguma – se datoreaza energiilor negative [spus simplist] transmise extrasenzorial de catre marii rabini ai Israelului, pentru ca a ordonat retragerea colonistilor din Gaza, deci este posibil.
    Intr-una din emisiuni in care s-a vorbit despre zodii, cand i-a venit randul generalului sa spuna in ce zodie s-a nascut a spus ca nu va face niciodata o astfel de imprudenta, pentru ca oameni initiati te pot chiar si omora daca ti-o cunosc. ASA CA SA NU RESPINGEM TOT CEEA CE NU CUNOASTEM.
    Am citit in presa ca Monica Macovei a fost un membru de vaza al MISA. Coroborand lucrurile intelegem si de unde vine ura fara margini a acesteia impotriva dumneavoastra.
    Nu pot sa va indemn decat sa ascultati de sfaturile Ayaei si a altor oameni care cunosc fenomenele in profunzime.

  60. 60 Alexe martie 19, 2008 la 4:15 pm

    Stimate Domnule Nastase,

    Sunteti unul din cei mai inteligenti oameni pe care ii stiu din Romania. Vedeti cit interes stirniti?
    Si un subiect de tip OTV ii poate face pe oameni sa discute pe blogul Dumneavoastra. Bineinteles ca MISA nu a insemnat-nu inseamna si nu va insemna ABSOLUT nimic. Eu am o tehnciana carea a fost in MISA foarte multa vreme si este unul din cei mai putin inzestrati oameni pe care ii cunosc din punct de vedere intelectual.

    Va urez succes in activitatea pe care o aveti si in viitor.

    Alexe

  61. 61 gabhry_el martie 19, 2008 la 4:19 pm

    Emil Constantinescu se plange ca l-au dat gata „structurile”.
    Dvs. spuneti ca v-au venit de hac „facaturile”?

  62. 62 ion adrian martie 19, 2008 la 4:56 pm

    @Draghi,
    Ma intereseaza foarte mult si multumesc.dar poate ne faci cadou din legaturile gasite ca doar totul se leaga cu totul si dupa Hermes Tismegistos ce este sus este si jos.

  63. 63 vbabiciu martie 19, 2008 la 5:46 pm

    @Draghi Puterity

    Interesant ceea ce scrie Aya . Felicitari pt legatura intre comentarii. Sunt convins ca Ristea Priboi stapaneste tehnici de influentare a oamenilor de la distanta. Sa nu uitam ca este fost ofiter DIE. Personal mai stiu cate ceva, despre metodele lor de lucru, avand in vedere ca fostul meu mentor a fost ofiter in aceasta structura 🙂 si crede-ma ca stapanesc astfel de tehnici. Nu stiu f. multe, ce-i drept, dar suficient ca sa incep sa leg si eu lucrurile. Este posibil ca simpla lui prezenta semnalata lui Adrian Nastase (admitand ca AN chiar n stia) sa aiba un efect asupra acestuia. Sa-l faca mai slab. Cred ca este mai bine pt AN sa o asculte pe AYA si sa nu se mai gandeasca. Sa inlature toate gandurile astea.

  64. 64 vbabiciu martie 19, 2008 la 5:50 pm

    * o corectare: unde am scris „si crede-ma ca stapanesc astfel de tehnici” trebuia sa ma refer la ei, la fostii ofiteri DIE. Se intelege ca eu stapanesc astfel de tehnici ceea ce este fals.

  65. 65 Natasa. martie 19, 2008 la 6:40 pm

    dupa ce am lecturat articolul mai sus enuntat, mi-am amintit ca in 2004 imi spusese cineva de specialisti reiki folositi de diferite formatiuni politice pentru manipularea maselor / alegeri.
    eu am crezut atunci ca este o tampenie si ca asa ceva este de domeniul stiintifico-fantasticului…
    acum, insa, nu pot sa nu ma gandesc si ma trec fiorii.
    intr-adevar este necesar si util sa tinem cont de ceea ce simtim la prima impresie. intuitie ori instinct … si sa ne inconjuram de oameni cu energie pozitiva, care sa ne „hraneasca” campul spiritual.

  66. 66 Gogu martie 19, 2008 la 7:05 pm

    Domnule Costica (Cojocaru cumva?), poate n-ati avut inca ocazia sa rasfoiti cartea domnului Riviere (traducerea in franceza a lucrarii hinduse Yantra Chintamani). In cazul acesta v-as sugera sa luati legatura cu instructorul MISA Dan Bozaru, deoarece dansul citeaza cartea domnului Riviere in bibliografia lucrarii sale „Tantra si tainele ei”.
    Acum mult timp (cu peste un an de zile in urma) am avut ocazia sa discut in particular cu cineva care sustine ca a participat la meditatiile „speciale” din 2004. Iar de la el si de la inca cineva (fost instructor MISA, cel care dupa 2004 a trimis o lista cu intrebari incomode Simonei Trandafir, pe vremea cand aceasta inca pastorea MISA in absenta domnului Bivolaru) au parvenit pe forumuri schitele a doua yantre dintre cele folosite atunci cu poza domnului Nastase in centru. Pe vremea aceea cartea era inca o raritate inaccesibila chiar si pentru majoritatea cursantilor MISA. Intre timp a aparut si cartea si am avut ocazia sa ne uitam in ea. In mod „deloc intamplator” (cred ca recunoasteti expresia, des folosita de cineva anume) schitele acelea sunt copiile fidele ale yantrelor din cartea domnului Riviere.
    Tot din discutiile avute atat pe forum cat si in particular am aflat ca doar o mica parte dintre colegii dumneavoastra (selectati anume) au luat parte la astfel de activitati si nu li s-a spus nici care e provenienta yantrelor si nici contextul in care apar ele in textul de unde fusesera copiate.
    Eu am multa incredere in persoana cu care am conversat in particular, iar pe forumuri au aparaut si mai multe confirmari din partea altor persoane. Sunt convins ca majoritatea celor care au participat la astfel de actiuni cred ca au facut de fapt un lucru benefic si ca domnul Nastase este un personaj malefic periculos, un satanist (vezi de exemplu articolul de pe yogaesoteric unde domnul Nastase e acuzat de satanism ( http://www.yogaesoteric.net/content.aspx?lang=RO&item=2251 ). Nu cred ca majoritatea lor au avut intentii rele, ba din contra, dar au cazut intr-o eroare din cauza informatiilor insuficiente. De asemeni, in ziarul Gandul exista si unele exagerari mari. Cei care au participat la meditatii nu au avut intentia sa proiecteze in mod constient si deliberat „energii negative” ci erau convinsi ca luptau impotriva unui personaj malefic (va recomand din nou lectura articolului de pe yogaesoteric).
    Cartea respectiva poate fi procurata acum relativ usor de pe amazon.com. Va sugerez sa o procurati, sa o cititi si sa discutati cu colegii dumneavoastra de prin ashramurile din Bucuresti. Poate o sa gasiti pe cineva dispus sa fie sincer si sa incalce juramintele facute privind secretul activitatilor respective, asa cum si eu si altii am gasit mai demult.
    Ca un bonus pentru dumneavoastra si colegii dumneavoastra, cartea contine si yantra despre care se spune ca a fost folosita de domnul Bivolaru in anii ’80 pentru a evada din arestul Securitatii. Asta ar trebui sa fie un motiv in plus pentru a va trezi curiozitatea in ce priveste respectiva carte.
    Iar daca vreti sa verificati mai departe o puteti contacta pe doamna Simona Trandafir. Actualmente dansa e in conducerea scolii de yoga Kamala, ea fiind data afara de la MISA in 2006 de domnul Bivolaru si acuzata de unii colegi ai dumneavoastra cum ca ar fi sub o influenta demonica deoarece ar fi indraznit sa submineze autoritatea de ghid spiritual a domnului Bivolaru prin recomandarea facuta de dansa cursantilor MISA de a se raporta direct la Dumnezeu in practica spirituala fara a mai apela la rolul de intermediar al ghidului spiritual. Banuiesc ca va e inca viu in memorie episodul respectiv. Sunt sigur ca dansa stie si ea multe despre activitatile cu yantre si cunoaste cel putin unul dintre participantii de atunci.

  67. 67 Velisar iancu martie 19, 2008 la 7:32 pm

    Sunt extrem de surprins de rezultatul propunerii de dezbateri initiata de gazda noastra! Chiar n-am cuvinte!!! Pana si glumitele sunt „pe langa” – dl AN poate fi (aproape) oricum, dar nu ghidush ( cel putin nu pe blogg). Sau nu inteleg eu ( nu ca ar fi exclus!)…

  68. 68 Dr C martie 19, 2008 la 7:33 pm

    In 1991, s-a desfasurat la Harvard primul mare colocviu stiitific despre Stiinta Mintii/Spiritului. Cei mai renumiti oameni de stiinta din domeniul Neurologiei, Neuro-biologiei, Psihiatriei si Psihologiei s-au reunit sa analizeze noile progrese si mai ales schemele mentale care pot suporta conceptul de “Stiinta a Mintii”. Printre invitati s-au aflat si teologi. Unul dintre oaspeti fiind Dalai Lama.

    Concluziile acestui imens colocviu au fost publicate in multe randuri, una dintre lucrari fiind: “Mind and Science: An East West Dialogue; Editata by Daniel Goleman and Roberts AF Thurnman, Windsom Publications, Boston, 1991. D Goleman este colaboratorul stiintific al NY Times. O alta publicatie summary pt acest colocviu a fost realizata de catre Dr Francisco Varela in 1997; acesta din urma este mai mult medicala, Dr Varela fiind un cunoscut scientist.

    Voi reda in continuare un fragment din cartea The Monk and The Philosopher scrisa de catre Jean-Francois Revel (conoscut filozof contemporan) si fiul sau Matthieu Ricard (fost cercetator, molecular biologist, la Ins Pasteur din Paris, actualmente calugar budhist, transalator si consilier a lui Dalai Lama. Iata cum comenteaza MR informatiile prezenate la Colocviului “Mind and Science” pe care-l aminteam mai sus:

    MR: “ Una dintre caracteristicile aceste “Stiinte a Mintii” consta in faptul ca nu este suficienta recunosterea si identificare unei emotii constiente sau a unei tendinte latente, ci trebuie sa existe si ‘instrumentul’ de a elibera gandurile. A elibera gandurile inseamna a face astfel incat ele sa nu lase urme la nivelul spiritului si sa nu induca eroare. Altfel, ele ar genera cu usurinta o reactie in lant: un gand dezagreabil, de exemplu, se transforma in animozitate, apoi in ura, sfarsind prin a invada spiritul, fiind in cele din urma exprimat in vorbe sau fapte. Atunci le facem rau si celorlati si pacea noastra interioara este distrusa. Asa se intampla cu dorinta, aroganta, gelozia, teama etc…Putem sa dam frau liber dorintei noastre de a distruge, de a poseda sau de a domina, dar satisfactia pe care o obtinem este efemera; nu va fi nicidata o bucurie profunda si stabila ce poate fi permentizata.”

    MR: “Secretul lucrarii noastre asupra spiritului este nu numai acela de identificare a gandurilor, ci si anularea lor, eliberarea lor pana a le lasa sa dispara in insusi spatiul spiritului. O serite intreaga de tehnici sunt puse in practica in acest scop. Prima consta nu in concentrea asupra formelor emotiilor, asupra cauzelor si circumstantelor care le-au declansat – ci, asupra sursei insesi a gandurilor. Cunoscute sunt modele Cainelui si acela al Leului. Gandurile pot fi abordate in felul in care cainele alearga dupa orice piatra care ii este aruncata – o asfel de minte se destabilizeaza usor, deoarece, cand apare un gand, el genereaza altele adiacente, ca o reactie in lant, producand confuzie mentala insotita de depresie sau reactii violente. Pe de alta parte, avem modelul Leului caruia ii este necesara o singura piatra ca sa sara si sa termine sursa pe loc . Acest al doilea exemplu corespunde persoanelor puternice, capabile de meditatie in stare sa se intoarca si sa analizeze pe loc sursa gandului, examinind examinand la rece principalul mechanism si scop pt care gandul respectiv s-a infiltrat (sau a fost infiltrat).”

    Asa ca, dle Nastase, aceste tehnici exista. Sunt discutate in colocvii stiintifice la cel mai inlat nivel. Stiinta incearca sa le explice. Nu cred ca cei de MISA care-si beau urina erau in stare de asa ceva insa serviciile de securiatea ale Romaniei sunt cu certitudine aware of them. In orice caz, depinde de Dvs daca veti actiona ca un Leu sau dupa modelul Cainelui. Cel mai probabil, revenirea Dvs in forta demonstreaza ca actionati dupa modelul Leului. Tocmai de aceea sunteti de temut pt unul ca Dl Basescu, care, ca orice dictator in formare, nu va sfarsi decat auto-distrugandu-si mintea si spiritul. Cat de singur trebuie sa se simta presedintele Basescu, daca nu a mai avut incredere (ca si Ceausescu) decat in propria-i odrasla sa reprezinte tineretul in Partidul din care face parte. :))) . S-a straduit din rasputeri sa va termine psihic (prin hartuiala media) avand la mana asa cum spunea Maria B., pe cei ce care v-au tradat. N-a reusit, iar dupa parea mea, a intrat in faza decompensata, manifestand clar modelul psihic al Cainelui, in care avalansa de ganduri rele il forteza la reactii violente.

    Ma intreb ce se vor face in viitorul apropriat lichele care-i canta in struna.

    In rest, ganditi pozitiv: sunt bun, sunt drept, sunt omul potrivit, muncesc din greu, fac tot ce pot in limita bunei cuviinte – deci, trebuie sa castig-

    Aveti sprijinul multora.

    Toate cele bune!

  69. 69 Gogu martie 19, 2008 la 7:42 pm

    Domnule Nastase, sper ca din mesajul meu de mai sus sa nu se inteleaga in mod eronat cum ca as sustine ideea asocierii dumneavoastra cu satanismul. Personal nu cred asa ceva, asa cum nu cred nici povestile despre asa-zisul caracter de „secta satanica” al masoneriei. Insa site-ul oficial MISA este plin de articole in care masoneria este acuzata ca fiind o „secta satanica”. Iar cum despre dumneavoastra s-a tot vorbit printre cursantii MISA ca sunteti mason, iar masoneria este descrisa de ei ca fiind „satanica”, e usor de inteles cum au ajuns la anumite concluzii. Cei care au povestit ca au luat parte la respectivele meditatii credeau sincer la vremea respectiva ca dumneavoastra ati fi fost de fapt un personaj malefic si ca masoneria vroia sa distruga MISA inclusiv prin magie neagra. Din punctul lor de vedere ei credeau atunci ca faceau un act benefic, sustinut chiar de catre Divinitate.
    Dupa parerea mea nu sunt ei principalii vinovati in cazul acesta ci „sursa” de la care au preluat ideile respective. Nu cei indoctrinati sunt principalii responsabili ci sursa indoctrinarii respective.
    Iar articolul din ziarul Gandul cuprinde si mai multe inexactitati si distorsionari ale unor relatari mai vechi.

  70. 70 anitta martie 19, 2008 la 8:33 pm

    Doamne ce lume, un fost prim-ministru al unei tari europene se preteaza la teme de nivelul academic a mamei Omida. Dl Nastase trebuie sa stie ca binele si raul sunt in noi insine. Daca suntem morali, integri si cu frica de Dumnezeu nu avem de ce a ne teme; energia pozitiva din noi ne va apara de toate influentele exterioare. Altminteri vom fi dominati de neincredere si de esecuri. Nu in tehnici de mama omida sau de bivolarul cautati raspunsul la intrebari dl nastase, ci in propria dvs constiinta, daca mai functioneaza fireste.

  71. 71 cosci martie 19, 2008 la 9:22 pm

    Am fost cursant la MISA si confirm afirmatiile din articol.

    S-au facut meditatii impotriva lui Adrian Nastase si ele erau consacrate „disparitiei din viata politica a lui A.N.”.
    Am participat si eu la ele – le-am realizat si eu.

    Era o grupa de lucru ce opera la un anumit moment ce se caracterizeaza prin dinamizarea unor energii distructive ale focului, in fiecare zi de marti – ce are rezonanta cu planeta Marte, cu energiile luptei, razboiului si razbunarii.

    Personal, draga domnule Nastase, nu va simpatizez (de fapt nu simpatizez imaginea pe care dumneavoastra si opinia publica mi-au creat-o despre persoana Adrian Nastase), nu cred insa ca ati avut prea mult de-a face cu ceea ce s-a petrecut in 2004 cu MISA si cu Gregorian Bivolaru, consateanul dumneavoastra.
    Mi-am dorit sa nu ajungeti presedinte, nu va consideram si nu va consider potrivit pentru aceasta functie … lumea a ales raul ce parea mai mic atunci … insa intreaga aceasta operatiune consider ca a fost marsava si nedemna de o scoala spirituala cum se pretinde a fi MISA.

    In aceste conditii, imi cer scuze aici pentru faptul ca am participat la aceasta actiune – si imi afirm convingerea ca nu ea a dus la pierderea alegerilor ci alte jocuri de culise precum si aspiratii ale celor ce au votat.
    Toate cele bune.

  72. 72 bătăiosu martie 19, 2008 la 9:30 pm

    Citesc si ma crucesc! Eu sunt unul dintre cei care publica articole, atat pe blogurile mele, cat si pe unele forumuri, despre secta lui Bivolaru, dar ceea ce se sustine aici ca ar fi un atac de magie neagra dovedeste, pe de o parte necunoasterea subiectului, cu ce se papa aceasta, iar pe de alta parte arata ignoranta, atat a lui Adrian Nastase, cat si a unora dintre comentatori.

    Pe blogul meu veti vedea propria-mi marturie despre intalnirile cu duhurile necurate si despre atacurile acestora, si cata putere interioara si credinta trebuie sa aiba cineva pentru a scapa intreg la minte si la suflet din aceasta lupta!

    Sa dai vina pentru propria-ti neputinta si orbire pe magia neagra, cand tu erai aparat de specialisti in stiintele oculte si parapsihologie, e prea de tot!
    Inseamna ca Serviciul de Protectie si Paza si celelalte servicii secrete mananca banii Statului de pomana, iar cei specializati in razboiul para-psihologic sunt niste nulitati.

    Dl. Nastase, eu intentionez sa candidez si sa castig prezidentialele, desi poate parea o nebunie, si ii provoc pe cei de la MISA sa-si foloseasca tehnicile impotriva mea, caci atunci cand voi ajunge sus o voi scuate-o in afara legii! 🙂

  73. 73 Ina martie 19, 2008 la 9:52 pm

    daca dupa atata amar de vreme, ati ajuns la concluzia ca nu ati fost ales din cauza de lucraturi executate de misa si mama omida….e grav.

  74. 74 SorinPLATON martie 19, 2008 la 10:36 pm

    E de ras sau de plans?
    Initial am fost tentat sa ma frec la ochi si sa vad daca nu visez… Presa este intr-o criza majora de imaginatie si o da grosier prin porumb…

    1=

  75. 75 Dan Nicolae martie 19, 2008 la 10:54 pm

    Stimate d-le Adrian Nastase. Exista magie neagra, exista rautate, exista povesti cu Harry Potter, dar nu uitati ca exista si Dumnezeu. Daca sunteti crestin, adica sunteti un copil al lui Dumnezeu prin credinta in Iisus, atunci puteti sa dormiti linistit (de data asta pe bune). Luati caderea dumneavoastra politica mai degraba ca o smerire venita de la Dumnezeu. Intoarceti-va la El cu toata inima si o sa va ridice la timpul potrivit. Desi eu cred ca e mai bine si mai sanatos sa ramaneti cu cei smeriti. Numai bine!

  76. 76 Valeriu Fruntes martie 19, 2008 la 10:56 pm

    Am incercat sa ofer un raspuns in articolul meu publicat in ziarul Ziua pe 8 martie 2008: MISA intre misiunea de salvare planetara si teoria conspiratiei.

    (http://www.ziua.ro/display.php?data=2008-03-08&id=234291)

  77. 77 Radoi martie 19, 2008 la 11:01 pm

    Misa v-a atacat la alegerile din 2004 cu mijloace mult mai putin metafizice. Gandurile lor negative erau convingeri politice materializate in cel mai banal mod de actiune posibil: mobilizarea genarala a membrilor in Bucuresti pentru a participa la vot si pentru a pune stampila pe BASE. In caz de un eventual esec al idolului, bautorii de urina erau pregatiti sa puna de un miting maraton portocaliu, ca la Kiev.

  78. 78 Valeriu Fruntes martie 19, 2008 la 11:06 pm

    Meditatiile pt „iesirea din viata politica a lui Adrian Nastase” au fost urmarea evenimentelor din 18 martie 2004 (operatiunea „Christ”) dar au facut parte dintr-un context mai larg al psihozei nationaliste intra-misane declansata de aderarea Romaniei la NATO.
    N-au avut nici un rol in privinta carierei politice a dl Nastase. A crede ca au avut vreun rol, ar insemna sa le acordam degeaba multa putere sau influenta.

  79. 79 Mac Gregor martie 19, 2008 la 11:12 pm

    Domnule Adrian Nastase, as dori sa va intreb de ce ati actionat atunci impotriva noastra ?

    De ce au fost sculati colegii mei cu pusca la cap la ora 6 dimineata sub urletele mascatilor, de ce li s-au confiscat lucrurile de valoare din casa in cele 6 camioane pline ce „pornografie” – alta manipulare ordinara din infinita serie de manipulari ordinare ale securitatii ?
    De ce au fost filmati ca exemplu fara sa se ascunda fata lor, in chiloti si dati pe post la ora de maxima audienta cu eticheta de „dusmani ai poporului” gata pusa ?
    De ce au fost dusi cu sutele in dube la politie si tinuti ore-n sir si amenintati sa semneze declaratii impotriva lui Gregorian Bivolaru luanduli-se celularele si fara a le permite dreptul la aparare ?
    De ce a fost minora Madalina Dumitru, peste 2 zile, despartita cu forta de avocata ei in absenta oricarui mandat, avocata data cu capul de masina si minora tarata de calaii dv. la Institutul de Medicina Legala pentru a i se face expertiza anala impotriva vointei ei ? Noroc ca acolo exista doctori cu mai multa constiinta decat dv.

    Va amintesc ca noi am fost acuzati pe nedrept pe 10 capete de acuzare si deja a doua zi procurorii au trebuit sa renunte la 8 impotriva vointei lor.

    De ce am fost batjocoriti, domnule Adrian Nastase ?
    De ce am fost acuzati cu surle si tobe de lucruri pe care nu le-am facut ? Cine v-a dat dreptul sa ne fiti judecator si calau ?
    De ce nu ni s-au acordat drepturile pe care legea le prevede celor acuzati penal ?
    De ce am fost tratati nu ca inculpati penal, ci ca niste eretici in Evul Mediu ?

    Probabil in valorile dv. considerati numarati si Inchizitia. Si probabil va vedeti ca pe campionul aristocrat la ars eretici. Va intreb insa aceasta : v-ati gandit vreodata daca imaginea pe care o aveti asupra noastra este corecta ?

    Eu sunt cursant yoga de 8 ani. Stiu tot ce s-a spus in presa despre noi si stiu ca ziaristii au facut tot posibilul pentru a crea asupra noastra o imagine urita, de scandal, care sa le vanda lor ziarele.

    Dumneavoastra stiti ca Securitatea i-a batut si i-a torturat pe Bivolaru si pe discipolii lui inainte de ’89 la discretie pentru a renunta la practica yoga si ca a ramas cu o mare ura impotriva lor pentru ca nu au reusit sa-i „reeduce” prin tortura ?
    V-ati gandit vreodata ca ei au un interes sa va prezinte rapoarte exagerate si chiar mincinoase impotriva lor ?

    Pentru ca sa imi explic punctul de vedere, va amintesc urmatoarele fraze ale lui Ion Iliescu inainte de invazia minerilor in Piata Universitatii : „cei aflati in Piata sunt o adunatura de golani, legionari si drogati care vor sa impiedice mersul inainte al societatii.”
    Cine i-a sugerat, domnule Adrian Nastase, lui Iliescu acestea ?

  80. 80 Ion martie 19, 2008 la 11:30 pm

    Ma indoiesc ca energiile negative te-au invins.
    Corb la corb nu-si scoate ochii!!!

    Dar cred ca alea pozitive DA!!! 🙂

  81. 81 eugeno martie 20, 2008 la 12:04 am

    @ Aya

    Stimata Doamna, desi trebuie sa recunosc faptul ca nu impartasesc intru totul opiniile dumneavostra, va felicit pentru mesajul de la ora 3,00, pe care va asigur ca l-am inteles „ad literam” si l-am apreciat pentru imbinarea argumentelor si ca de obicei, pentru acele fine nuante supuse atentiei cititorului, pe care acesta, adesea constata ca nu le-a sesizat la o prima citire.
    La sugestia unei distinse colege de discutii, am revazut mesajul domniei voastre din 12.12.2007 referitor la „frontul invizibil care se autoreproduce” si trebuia sa va marturisesc faptul ca, in timp si eu am incercat sa ma lamuresc asupra misterelor ce planau asupra evenimentelor legate de meditatia transcedentala. Cred ca aveti in cea mai mare masura dreptate si de asemenea cred, ca articolul publicat in ziarul Gandul ( intamplator la pg.13),este asociat cu reaparitia, desigur „de asemenea din intamplatoare”, a domnului Ristea Priboi.
    Opinia mea este insa ca, aceste „coincidente” au doar rolul, de a induce subiectului, in cazul nostru domnului AN, sugestia impactului cu efect potential distructiv, cu o forta colectiva (deci puternica), directionata impotriva domniei sale.
    Se sconteaza pe acelasi efect, pe care il aveau pe vremea bunicilor nostri, asupra celor slabi de inger „blestemele”, mai eficiente desigur cand se banuia, ca au fost proferate de o vrajitoare profesionista, in cazul nostru Dl Ristea Priboi.
    Dupa umila mea parere, rezolvarea este foarte simpa, fiind mentionata in mesajul dumneavoastra, efectul psihogen al unor astfel de actiuni, poate fi obtinut numai daca, „subiectul deschide calea aceste informatii purtatoare de sugestie negativa catre sine”.
    Ori dumneavoastra, multi altii si desigur eu, va trebui sa-l asiguram in permanenta pe Dl AN, ca aceste sugestii, functioneaza ca in algebra, mesajul pozitiv primit de la milioane de sustinatori (am convingerea ca in prezent cu mult mai multi ca in 2004), spulberand efectul unei eventuale sugestii negative pe care pot incearca sa o induca, cateva mii de membrii ai MISA, avandu-l sau nu ca dirijor pe Dl Ristea Priboi.
    Apreciez ca foarte buna ideia de a i se aminti in permanenta Dlui AN care sunt fortele pozitive ce il sprijina si sustin.

  82. 82 eugeno martie 20, 2008 la 12:05 am

    @ Aya

    Cer scuze, am uitat:

    Sa auzim numai de bine

  83. 83 SIBILLA martie 20, 2008 la 12:26 am

    cu tot respectul domnule Adrian Nastase, acest personaj Mihnea Georgescu, care va tot ridica ode gen ” iluminatul ” ” nastase vine de la anastasios”, concurs de lozinci… dumneavostra chiar va plac aceste infantilisme si acest oportunist… va stiu un om rational, daca pe el l-a suparat faptul ca nu sunt de acord sa va asocieze numele cu cel al Marelui Zamolxis, Unicul Zeu al Stancilor, al geto-dacilor si, nu a inteles nimic, dumneavostra chiar nu-i puteti stapanii pornirile patimase de a va peria incontinuu dar lamentabil…. repet, nu am personal ceva cu respectivul…dar, din nefericire , din nestiinta o face ceea ce e foarte grav… tot numindu-va ” iluminat ” sunteti acuzat in unele medii ca ati fii mason si ca nu aparati interesele tarii…
    despre MISA, domnul Vanghelie cunoaste cel mai bine, el a trimis in teritoriu chestionare pt a fii complectate de ” marii intelepti”, la ce le mai complecteaza daca din start se cunosc ” marii intelepti”…in fine…
    era vorba ca nu aveti sanse sa gresiti, ca doriti sa demonstrati generatiei tinere ceva domnule Nastase, acum ce e cu temerile astea … zau daca eu mai inteleg ceva… singurul lucru clar si limpede e ca inteligenta nativa a acestui popor, pana la proba contrarie, este subestimata nu numai de catre domnii Basescu, Vadim, etc, etc… dumneavostra credeti in acest popor, sunteti pregatit cu adevarat sa-l carmuiti???
    va intreb in calitate de cetatean al acestei tari si de alegator, caci de dihania, balaurul Basescu mi-e sila , pt ca a dezamagit prea mult tinerii , nu mai vb de bietii batrani..( si asta e numit Zeu..) …
    respecte,
    SIBILLA

  84. 84 Victor martie 20, 2008 la 3:18 am

    Ca tot vorbiti de „interesant”, domnule Nastase…
    Nu vi se pare „interesant” ca desi nu v-ati cerut scuze de la acesti oameni cautati explicatii „paranormale”…
    Nu vi se pare „interesant” ca ati uitat sa ganditi logic … 30-45 mii de cursanti la MISA (asa spun ziarele) care daca au reusist sa convinga cel putin familia si prietenii dintr-un foc s-au multiplicat voturile pentru presedintele Basesescu la 250-300 mii.
    Nu vi se pare „interesant” dumneavoastra va raportati la „energii negative” ca la Mama Omida…
    Nu vi se pare „interesant” ca in loc sa va cereti scuze public fata de oamenii astia care in fond sunt si ei romani, cautati explicatii absurde pentru orgoliul, abuzurile si ilegalitatile pe care guvernul Nastase le-a girat de v-ati facut de rasul Europei in urma azilului primit de GB! Domnule Nastase chiar nu pareti prost …

  85. 85 Aya martie 20, 2008 la 3:18 am

    @

    Natasa

    Sigur stii ceva real, dar confunzi personajele.
    E foarte adevarat ca manipularea in masa poate fi facuta prin diverse tehnici „dincolo” de feturnarea prin mass media, de exemplu.

    Dar sub nici o forma anu voi crede ca initiatii in reiki fac asa ceva.

    EU SUNT intiatia in reiki (nu doar in reiki!)!

    NOI NU NE OCUPAM CU ALIMENTAREA RAULUI!

    E o tehnica a luminii (stiu ca se poate face mult rau si folosind lumina dar niciodata de cei ca noi- chiar daca stim secretele acelea ).

  86. 86 Aya martie 20, 2008 la 3:31 am

    @

    vbabiciu

    Da, asa este.
    Ristea Priboi stapaneste tehnici (pe care le foloseste malefic) de pozitionare energetica (de aici, extrapoleaza, te rog).
    Spun asta stiind bine despre ce e vorba: il cunosc (deloc putin!).
    E un tip sangeros (desi nu pare) care vine tragand dupa el pericolul.

    Aparitia lui nu e intamplatoare.
    Dupa cum nici revenirea lui, intr-un moment -cheie, al remontarii spectaculoase a lui Adrian Nastase nu e intamplatoare.
    Asa cum a fost „tinut ascuns” (doar nu crezi cumva ca a fost plecat din Romania- sau, daca a fost sa „se plimbe” sub nici o forma nu a stat atat timp) acum e „scos la inaintare” (are la randul lui „stapani” din vechile structuri).

    Asa cum il cunosc pe Adrian Nastase, cel mai greu ii va fi sa refuze gandul. Or, tocmai asa „deschide poarta”.
    Am mai trecut prin asta!
    As fi ipocrita sa spun „nu-i nimic”- dar, cu Dumnezeu inainte e ceea ce trebuie spus.

    P.S. I-am spus foarte putin despre mine Natasei.

  87. 87 Aya martie 20, 2008 la 3:36 am

    @

    Monica R

    Daca generalul Streinu a spus asta, inseamna ca a facut o „greseala intentionata”: nu e vorba (si nici nu poate fi) de marii rabini.
    Dar, pe fond, asa este.

    Legat de Monica Macovei: desigur, ai dreptate (cu mentiunea ca nu a fost chiar un membru de vaza- nici macar asta nu a reusit).

  88. 88 Aya martie 20, 2008 la 3:41 am

    @

    Bibliotecaru

    Mieux est l’ennemi du bien!
    Acestui principiu e circumscris sfatul tau.

    Ar fi o greseala colosala ca Adrian Nastase sa-si dea intalnire cu cei de la MISA. O greseala din toate punctele de vedere: de la perspectiva mediatica (iata un punct de vedere pragmatic) pana la cea energetica.

    E ca si cum cineva s-ar duce de bunavoie intr-un mediu de gripati gandind ca nu se imbolnaveste (am prezentat reductionist, in mod special).

  89. 89 alinuta martie 20, 2008 la 3:52 am

    Totusi nu va amintiti si de stenogramele PSD? Domnule Nastase dumneavoastra o cam spuneti pe sleau acolo… ca ati dat comanda sa intre politia peste cei de la MISA . Asa ca de ce va mai mirati ca nu va simpatizeaza?

  90. 90 Aya martie 20, 2008 la 4:05 am

    @

    Draghi

    Legat de aparitia lui Priboi si de intrebarea ta: nu doar ca baietii cu pricina sunt atat de disperati incat merg pe o schema prevazuta de mine cu peste doua luni inainte (sau, pentru a prelua formula ta, un plan decosspirat cu peste doua luni in urma) dar asuma, tot in disperare de cauza, niste riscuri care ii vor pierde.
    Abia astept sa declanseze ceva! Riposta mea e pe teava!

    Stii cum ii astept la cotitura (mai ales pe cine stiu eu!) cu „cazul Opojevici”?
    Cum nu-ti imaginezi!
    Doar nu va crede cineva ca voi lasa acea dezinformare sa functioneze la nesfarsit!
    Dupa ce spun ce am de spus, las totul pe mana lui Damian Opojevici (fiul lui Alexandar Opojevici- Vlado Dapcevici pe numele lui real).

    Dar, in afara de Opojevici (caz extrem de important) am lucruri, de exemplu, din 1998, din 2000.
    Dar nu din sud, de pe „axa” Bucuresti- Dunare, cum a fost cazul Opojevici, ci din estul Romaniei, de exemplu (vreau sa spun, acolo s-au petrecut lucrurile; ca un fel de „punte”, erau implicati direct si indivizi din sud).

    S-ar putea (cu grad extrem de mare de probabilitate) sa le dedic o arie celebra cunoscuta si sub numele de „a fierarilor”. Linia melodica trimite, intr-un fel, la veselie.
    A bon entendeur, salut!

  91. 91 Aya martie 20, 2008 la 4:11 am

    @

    Moshe Gruber

    Tu crezi ce spui (mai ales reductionist)?
    Evident, nu!
    Doar nu vei fi intrat in „vibratie” vazand ca Draghi a deschis direct frontul discutiei (printr-o tirmitere la o postare a mea) despre „Ristea”, cum l-ai numit intr-o mai veche replica pe care mi-ai dat-o!

  92. 92 Andrei martie 20, 2008 la 7:56 am

    Prin anii 95-97, ziarist fiind, am pornit un serial intr-un cotidian central, un serial care a creat poate cel mai mare scandal in randul adeptilor lui Bivolaru. Vorbesc ca un om patit. In aproape 6 ani am ajuns in pragul nebuniei. Am saracit total, am ajuns singur si daca mai dura putin nebunia ajungeam in sant. Mi s-a atras atentia de catre cineva din zona ca la o anumita ora toti membrii se concentrau asupra fotografiei mele, fotografie care era multiplicata in mii de exemplare. Nu am reusit nici macar acum sa mai ma angajez in presa, cu toate ca am fost si sunt un ziarist de investigatii apreciat. Dupa ce am reusit sa tocesc pragurile bisericilor mi-am mai revenit. Multumesc lui Dumnezeu de 4 ani am revista mea, care merge bine, dar in care nici nu-mi trece prin cap sa scriu ceva de Bivolaru sau de grupul acestuia. Nu sunt un caz izolat din presa. Multi dintre colegii mei, care intrasera si ei pe subiect, fiindca era de prima pagina, nu au reusit sa-si mai revina. Nu stiu ce s-a scis in Gandul. Si nici cine semneaza. Am sa citesc si poate am sa revin.

  93. 93 Andrei martie 20, 2008 la 8:10 am

    Abia acum realizez un anumit lucru. Aproape toti actualii ziaristii probasescieni, (ma gandesc la combatantii seriosi) pe care-i mai stiu eu, au fost in grup sau au simpatizat cel putin cu Guru. Probabil ca mai sunt inca activi. Vezi tentatia de a mai scrie pe acest subiect a mai ramas. Le-o las insa altora, mie nu mai imi trebuie fiindca mie mi-a ajuns cu varf si indesat.

  94. 94 N/A martie 20, 2008 la 10:03 am

    Nu are nici o importanta daca este sau nu atacat de MISA, dar e o greseala grava sa faci o asemenea afirmatie!
    Daca e adevarat, le confirmi lovirea tintei ceea ce le intareste convingerea atacului.
    Daca nu este adevarat, le oferi o putere pe care nu o au, ceea ce e mai rau pt alti creduli.

    Vad ca multi membrii MISA sau simpatizanti s-au grabit sa posteze. Chiar daca se dau ei contra e destul de clar ce sunt de fapt.

  95. 95 mi-sa martie 20, 2008 la 11:23 am

    recunosc, m-am contrat asa de tare ca Nastase sa piarza alegerile, ca se schimbase si pipili la gust, si incepusem sa am vedenii cu Bunicute, sobolani rozalii si alte ciudatenii d-astea.

    Nastese, te-am invins mah. lasa ca ne concentram noi iar la alegerile astea.

  96. 96 Aya martie 20, 2008 la 12:27 pm

    @

    bătăiosu

    Te asigur ca indivizii de la diverse servicii nu si-au pus „cunostintele” specifice in joc, pentru a-l proteja pe Adrian Nastase.

    Reformulez, pentru a-ti transmite si „celalalt” mesaj:
    Te asigur ca NU indivizii de la diverse servicii si-au pus „cunostintele” specifice in joc, pentru a-l proteja pe Adrian Nastase.

  97. 97 Aya martie 20, 2008 la 12:30 pm

    @

    mi-sa

    Vezi sa nu ma „concentrez” eu aici, pe blog si sa matur podelele cu tine precum soacra Margareta cu Prostanacul in fiecare seara.

    Hai, lasa vorbaria si inainte marsh, in pas alergator, la asudat pe o binecunoscuta plantatie!

  98. 98 Aya martie 20, 2008 la 12:33 pm

    @

    Andrei

    Nu te mai teme sa-i infrunti.
    Daca ai rezistat inseamna ca iti e dat sa poti face asta.

  99. 99 Aya martie 20, 2008 la 12:37 pm

    @

    alinuta

    Vezi, nu degeaba circulau bancuri despre cineva cu numele tau!

    Puisorule, daca nu stiai (desi mira-m-as!) pana si contrafacerea acelor asa-zise stenograme are legatura cu anumite persoane „apropiate” de gruparea cu pricina.
    Sigur ca nu scria in fruntea lor „simpatizez cu MISA” dar asta era adevarul.
    „Coincident”, tot acele persoane au pus in opera mistificarea prin „operatiunea stenograme”. Eu nu cred in coincidente.

  100. 100 Aya martie 20, 2008 la 12:52 pm

    @

    Draghi

    Da, eu inteleg.
    Relatia se face SI cu „Meditatia transcendentala”.
    Ristea Priboi a fost unul dintre cei care i-a anchetat la inceputul anilor ’80.

    Pe e alta parte, insa, Priboi a ramas in relatii suspect de bune cu „organizatorii” Meditatiei tanscendentale (care, culmea, nu au patit nimic, in pofida „furiei” anchetarii membrilor miscarii- principalul organizator ajungand chiar general in Armata, profesor de epistemologie- un tip malefic, bun cunoscator al transmiterii mesajelor la distanta si a influentarii pe astfel de cai).

    Daca „sapam” iti garantez ca ajungem la dovezi clare conform carora asa-zisa MISA e, de fapt, varianta „de masa” a „Meditatiei transcendentale”.
    O varianta de masa „bine temperata de servicii”- fara stiinta membrilor organizatiei, folositi ca instrumente (sigur ca „in zonele influente” MISA sunt indivizi ‘scoliti” de servicii pe principiul „frontului invizibil care se autoreproduce’).

    Faptul de a fi fost urmariti si supusi unor actiuni dure in perioada antedecembrista e parte a unei dezinformari tipice prin care sa se mistifice adevarul ca, de fapt, erau (si au ramas) un instrument de lucru al serviciilor.
    In astfel de cazuri, pentru ca operatiunea sa reuseasca e important ca tocmai cel care e folosit ca instrument sa nu stie acest lucru.

  101. 101 enzo martie 20, 2008 la 1:51 pm

    Dle AN,
    Ai ridicat aceasta problema, nu intamplator. Cu cateva luni inainte de perioada electorala, este bine sa victimizezi: situatia aduce simpatii si poate spori numarul de voturi.
    Din punctul meu de vedere, ca cursant al MISA din 1990, iti ipot spune ca am asistat la aproape toate atrocitatile indreptate impotriva acestei scoli. Ca paranteza fie spus, orice fiinta, indiferent daca e pro sau contra, ar trebui sa constate ca, MISA a obtinut performante internationale de rasunet, in conditiile unei imense ostilitati permanente, create in Romania de toate mediile publice, care au dorit mereu desfiintarea MISA. Este o mostenire de la fosta securitate, care nu a reusit sa-i faca pe cei cativa yoghini de atunci sa renunte la practica Yoga.
    O realitare foarte importanta apartinand acestei perioade este aceea ca, toate evenimentele negative indreptate impotriva MISA sunt legate, in principal, de PSD si de perioadele in care acesta a avut puterea.
    Cu privire la anul 2004, ar fi bine daca ai intelege si admite ca este foarte posibil ca, infrangerea ta sa fi fost un raspuns al sortii (daca nu crezi in DUMNEZEU) la ceea ce ai dispus in martie 2004 asupra celor de la MISA.
    Cineva ti-a pus pe forum intrebari despre ceea ce s-a petrecut atunci si de ce. Trebuie sa realizezi ca, colegii mei au trecut prin momente foarte grele, fara a avea nici o vina. Au fost dati afara de la servicii, urmariti permanent de mostenitorii fostei securitati si de ziare.
    Indiferent de situatiile dificile prin care ai trecut in viata, chiar si dupa ce a intervenit DNA-ul, nu cred ca ai fost supus unui asemenea tir mediatic, precum MISA si yoghinii, chiar deca ai fost presedinte de partid si prim ministru. Si nici diversiunile nu au luat asemenea amploare in cazul tau. Despre tine, de exemplu, nu s-a scris vreodata ca vrei sa cumperi muntii Carpati, asa cum s-a scris despre noi, chiar in ziare considerate serioase. Aceeasi explicatie o poti utiliza si in cazul scaparii lui Gregorian Bivolaru in Suedia. Vointa lui DUMNEZEU a fost ca el sa nu fie prins si umilit de „fratii” tai.
    Infirm aici si oriunde in alta parte ca, asupra ta nu s-au facut acte de magie neagra, iar atitudinea ostila a yoghinilor impotriva ta este legata strict de actiunile intreprinse de tine asupra scolii de Yoga MISA.
    Nu pot sa nu remarc aparitia dnei AYA pe forum, care doreste sa-si faca reclama. Ar fi bine sa stie ca REIKI se practica in mai multe locuri, inclusiv in cadrul MISA. Probabil ca distinsa doamna doreste sa-ti arunce intr-un stil personal o ancora privind protectia ta „subtila” de catre dumneaei in viitorul electoral.

  102. 102 ion adrian martie 20, 2008 la 6:00 pm

    Oricum numai cei slabi pot fi prada unor astfel de actiuni magice.

  103. 103 ghilimele martie 21, 2008 la 3:13 pm

    Credeti ca domnul Nastase ameninta discret pe cei de la MISA?! Ar trebui sa inteleaga ca etimologic, cuvantul meditatie inseamna in primul rand a media, si fara ghilimele! Pentru inceput pentru a fi sigur de reusita ar trebui sa medieze relatia cu cei de la MISA si mai ales cu cei pe care i-a prejudiciat! Primele etape in orice cale spirituala pana sa ajungi sa meditezi sunt regulile etice si morale pe care ar trebui sa invete sa le respecte! Pentru ca viata e un bun maestru pentru un caracter orgolios l-a facut pe distinsul domn Nastase cu diploma in drept, macar asa sa inteleaga din perspectiva legala ce inseamna bunul simt adica „prezumtia de nevinovatie”! Si cum viata are umor l-a pus din nou in fata propriilor limitari si il intreb ce ar intelege daca ar pune toata lumea „” ghilimelele la toate cuvintele si daca cei de la MISA i-ar raspunde cu aceeasi moneda cum ar inghiti regimul cu „OUA”. Noroc ca cei de la MISA au mult mai mult bun simt !

  104. 104 enzo martie 22, 2008 la 2:10 am

    si pe acest site functioneaza cenzura ??????? Incredibil dle Nastase !!!!!!! Nu ma asteptam ca postarea anterioara, lipsita de aspecte nepermise, sa fie taiata de la portie.

  105. 105 enzo martie 23, 2008 la 7:27 pm

    Parerea mea, cu speranta ca nu va fi cenzurata
    Aceasta este o diversiune si nimic mai mult. Cei care au lansat-o, au luat in calcul numai a doua parte a problemei, care constituie totodata si tema manipularii: yoghini de la MISA au facut magie neagra impotriva lui Adrian Nastase cu prilejul alegerilor din 2004.
    A fost omisa prima si cea mai grava parte a problemei: yoghinii au fost agresati intr-un mod teribil, intr-o tara democratica (Romania), la ordinul primului ministru (conform documentelor oficiale si/sau neoficiale: stenogramele), incalcand cele mai elementare drepturi ale omului, fapt pentru care pentru acestia nu au incetat suferintele.
    Aceasta demonstraza scopul demersului: dezinformarea si manipularea.
    Nici cel mai mic gest din partea dlui Nastase de a prezenta o scuza cu privire la ceea ce s-a petrecut atunci, si de atunci incoace.
    Intentia intregului demers nu este aceea de a lamuri problema, ci de a-l victimza pe dl. Nastase, pentru ca, asa cum am mai scris, cade bine in preajma unor evenimente electorale. Ar trebui sa multumesti celor de la Gandul.
    Un aspect conex si similar este acela ca, pe acest forum s-a vehiculat ideea ca ar fi oportuna organizarea unei mese rotunde a dlui Nastase in fata cu cei de la MISA, pentru lamurirea problemelor. Altcineva a replicat ca, un asemenea demers ar fi compromitator pentru dl. Nastase. Din nou, abordarea problemei dintr-o perspectiva unica: nimeni nu si-a pus problema daca cei de la MISA ar accepta o asemenea discutie publica cu dl. Nastase.
    Sa fiti iubiti !!!!!!!

  106. 106 Aya martie 24, 2008 la 4:25 am

    @

    enzo

    Esti un biet caraghios!

  107. 107 enzo martie 25, 2008 la 2:12 am

    dna AYA
    nu doresc sa polemizez cu dta.

  108. 108 Aya martie 25, 2008 la 3:30 pm

    @

    enzo

    Nu cred ca problema ta tine de volitional, in aceasta situatie.

  109. 109 enzo martie 26, 2008 la 2:32 am

    Te contrazic. Aici nu e un loc propice pt discutii si comentarii pe probleme spirituale sau ezoterice. Chiar si tonul abordat de tine este nepotrivit blogului, desi ai fost perceputa drept „aparte” de cititori, chiar de proprietarul acestuia. Toti suntem intr-un fel aparte. Nu ma intereseaza sa polemizez; am intervenit aici cu scopul de a-i expune lui AN parerea unui yoghin din MISA despre bomba mediatica lansata cu magia neagra. Consider ca am pus corect problema si o sustin. Merita de asemenea amintit ca, dl AN, cand era prim ministru, a incercat sa actioneze in justitie pe cineva care a avut indrazneala sa posteze ceva impotriva surorii sale pe forumul unui cotdian. Si ar mai fi trebuit sa mai observi ceva, daca mi-ai citit atenta postarile: cenzura.
    Totusi, iti furnizez in continuare o informatie interesanta, care darama orice presupunere formulata pe blog impotriva noastra.
    Toti cei care au practicat Yoga in cadrul MISA, indiferent daca au ramas prieteni sau dusmani inversunati, sunt obligati sa recunoasca faptul ca, am fost invatati (si o facem permanent) sa consacram toate fructele actiunilor pe care la intreprindem, lui DUMNEZEU TATAL. Tot ceea ce facem important, incepand cu momentul in care ne trezim, este consacrat lui DUMNEZEU. In aceste conditii, declar aici cu toata responsabilitatea ca, este cel putin imbecil cel care crede ca DUMNEZEU poate primi ca ofranda un act de magie neagra. Sper ca intelegi.

  110. 110 Aya martie 27, 2008 la 3:32 pm

    @

    enzo

    De acord intru totul cu ceea ce spui in final.

    Esti de buna credinta, e cat se poate de clar.
    Dar nu ti-ai pus niciodata o alta problema: desi in Biserica este slujit Dumnezeu, in acelasi loc se pot intampla cumplite practici de magie. Se pare ca eficienta lor e colosala.
    (In Biserica intra cei mai multi de buna credinta, purtandu-l Dumnezeu in suflet).
    Schimba ce e de schimbat si ajungi la ceea ce am vrut eu sa-ti transmit.

  111. 111 enzo martie 27, 2008 la 4:03 pm

    Draga AIA,
    Sunt practicant Yoga din 1990 si sa stii ca am analizat acest aspect atunci cand am ajuns la o bifurcatie pe traseul vietii. Pe scurt, nu am ce sa schimb, ma simt excelent asa cum sunt acum, am poate un disconfort legat de faptul ca nu am timpul suficient pt a face tot ceea ce ar trebui sa fac. Raman la parerea ca acest loc nu este un mediu propice pt discutii pe marginea unor subiecte de profunzime.
    Sa stii insa ca realitatea este cu totul asa cum este prezentata masei de manevra. Am avut un coleg de curs care a dorit sa mearga la manastire, printre calugari. A stat doi ani acolo si a revenit la cursuri la MISA. Cel mai impresionant lucru pe care ni l-a spus este acela ca, printre calugari s-a bucurat de un mare respect, pentru ca ei stiau mai bine ceea ce inseamna practica Yoga decat cei care citesc ziarele sau cei care se coalizeaza impotriva noastra. Este o dovada ca acei calugari nu au acceptat ca altii sa le serveasca lucruri gata gandite, ci au analizat si au gandit singuri.
    Ma repet: am mai postat ceea ce voi scrie in continuare. Noi am fost invatati sa consacram toate fructele actiunilor noastre lui DUMNEZEU. Incepand de cand ne sculam, toate evenimentele de pe parcursul unei zile le oferim lui DUMNEZEU TATAL, prin consacrare. O pot confirma chiar si cei care au parasit cursul si ne sunt dusmani acum. Este aberant sa poti spune ca DUMNEZEU ar putea accepta ca cineva sa-i ofere prin consacrare un act de magie neagra.

  112. 112 Aya martie 28, 2008 la 1:58 am

    @

    Enzo

    Bine! Sa ne eliberam de gandurile negative.
    Ajunga-i zilei rautatea ei!

    P.S.
    Eu traiesc prin dovada clara de iubire a lui Dumnezeu tatal.
    Viata mea este o dovada a iubirii sale.
    Inteleg bine ce spui.
    Tu esti „altfel”!

  113. 113 Aya martie 28, 2008 la 1:59 am

    @

    Enzo

    Iertata fie-mi greseala.
    Am vrut sa scriu: Dumnezeu Tatal.

  114. 114 enzo martie 30, 2008 la 10:15 am

    AYA
    Este o afirmatie care dezvaluie un pic de egoism in interiorul tau.
    Corect este: Toti traim prin dovada clara a iubirii lui DUMNEZEU TATAL, chiar daca fiintei care poarta nick-ul AYA i se pare ca numai ei i se petrece asta.
    Indiferent cat de „altfel” ne consideri, noi yoghinii, incercam sa fim constienti de asta si sa dam acestei realitati importanta cuvenita.

  115. 115 Aya martie 30, 2008 la 7:41 pm

    @

    enzo

    Doar aparent paradoxal, insistenta pe afirmarea tolerantei poate duce la revers, fara ca acest lucru sa fie constientizat (mai mult, crezandu-se contrariul).

    Din ratiuni pe care nu vreau sa le identific, public (psihanaliza textului tau se poate face cu mare usurinta) imi negi capacitatea de a fi egala tuturor (prin aceea ca ma excluzi, individualizandu-ma) si de a crede ceea ce e indubitabil: toti traim prin dovada clara a iubirii lui Dumnezeu Tatal.
    Eu aveam in vedere experiente (indivuduale) foarte rar intalnite care nu sunt altceva decat dovada explicita a iubirii lui Dumnezeu Tatal.
    Or, cum fiecare parte a intregului traieste DOAR prin ceea ce inseamna TOT, aceasta experienta- particulara- e dovada iubirii lui Dumnezeu Tatal pentru toti.

  116. 116 enzo martie 30, 2008 la 8:56 pm

    AYA
    Nici prin gand nu-mi trece sa „pun la colt” pe cineva. N-am dreptul. Fiecare isi traieste viata asa cum crede de cuviinta si culege roadele corespunzatoare. Exista intr-adevar particularizarea experientalor personale, despre care ai explicat corect in postarea din 30.03 – 7:41.
    M-am referit exclusiv la textul tau, postat in 28.03 – 1:58, care exclude orice alta persoana, cu exceptia lui EU, daca tot te bagi la psihanaliza.

  117. 117 Aya aprilie 3, 2008 la 4:04 am

    @

    enzo

    Poti admite ca fie nu am fost eu suficient de explicita, fie tu nu admiti extrapolarea individual-universal, desi sunt sigura ca accepti fiintarea Universului in individ?

  118. 118 enzo aprilie 3, 2008 la 2:21 pm

    AYA
    Este corect ceea ce spui. Din punctul meu de vedere (nu este obligatoriu si pentru altii), exprimarea ta corecta ar fi fost:
    Eu sunt constienta ca traiesc prin dovada clara a iubirii lui DUMNEZEU TATAL.
    Sunt constienta ca viata mea este o dovada a iubirii SALE.

  119. 119 Onu Ionescu noiembrie 22, 2008 la 7:02 pm

    De gustibus…. Credinta unora este o ipocrizie! Cum poti vorbi de Dumnezeu Tatal, de iubirea lui , cand il blasfemiezi cu invocarea unor
    intentii atat de meschine , precum esecul in dezideratul cuiva, recte candidatura lui AN la Presedintie. Ce credinta poti avea cand colcaie razbunarea in carcasa gaunoasa care esti?
    De acord total cu AYA : universul fiinteaza in noi; fie si infinitesimal! Si daca Divinul sta la baza Universului, ca sa nu gresesc fata de amalgamul de convingeri , de ce sa nu admit ca aberatia „focalizarii gandului intru nesansa unui candidat” nu este decat „partizanat politic” si nu are nici o legatura cu ifosele de spiritualitate ale unora, fie ei si in „aglomerare”. Oricum ai lua-o, fie ca suflare divina asupra botului de lut, fie ca interferenta universal- individual,suntem o creatie care trebuie sa se respecte pe sine si sa nu recurga la penibilul credulitatii. Daca admit,chiar si ipotetic legea atractiei, Quid prodest tema actiunii pusa in discutie de AN?Cumva, poate pentru edificarea noastra prin noi insine? Daca da,excelenta idee !

  120. 120 CRISTAL noiembrie 8, 2009 la 9:00 pm

    Daca yoghinii au atacat cu energii negative? O mare prostie. Yoghinii cunosc principiul al 3 lea al dinamicii (actiunii si reactiunii) si cunosc planurile in care acesta se manifesta. Este vorba despre o lege a naturii pe care ei o numesc Karma. Cu siguranta yoghinii nu ar fi actionat in sens negativ pentru ca stiu ca nu era necesar, fiecare primeste mai devreme sau mai tarziu rodul actiunilor sale. Probabil nu atat de repede… Acolo unde lipseste cunoasterea poate ajuta credinta.


  1. 1 Nenea Lars » Troll post la Nastase Trackback pe martie 18, 2008 la 7:02 pm
  2. 2 CIOCO-CIOCO » Blog Archive » ATACURI MISA Trackback pe martie 19, 2008 la 2:29 am
  3. 3 Nastase, atacat de MISA cu energii negative » Felicitari virtuale Trackback pe martie 20, 2008 la 10:04 am

Lasă un comentariu






Arhiva

Comentarii Recente

diasporean la Anunt!
fostă basarabeancă la Anunt!
Ce scriam acum exact… la Anunt!
De ce n-am criticat… la Anunt!
Cum e posibil asa ce… la Anunt!