Măruntaiele statului mafiot

Dincolo de conţinutul lor, dincolo de discuţiile legate de utilitatea lor în dosarul „Motorina”, stenogramele publicate recent aduc la vedere măruntaiele statului mafiot, patronat de Traian Băsescu. Descoperim, în acest fel, putregaiul care se ascundea sub formule gen „reforma statului”, „modernizarea statului”, „statul de drept”. Descoperim, de asemenea, cum s-a ajuns la noua axă: „pomul copt – statul (de) drept – România drepată”, după ce gaşca lui Băsescu a pierdut (la propriu şi la figurat) „Adevărul” pe drum iar „dreptatea” din 2004 şi-a pierdut o silabă în ultimii 8 ani.

21 Răspunsuri to “Măruntaiele statului mafiot”


  1. 1 Marian Nicolae octombrie 26, 2012 la 11:59 am

    Din pacate aceste maruntaie au un miros pestilential…..

    Este nevoie sa facem curatenie drastica in Romania, asa pur si simplu nu se mai poate.

  2. 2 Buda Viorica octombrie 26, 2012 la 12:51 pm

    Multi ,foarte multi dintre concetatenii nostri duc in derizoriu exprimarea votului; Efectele negative se rasfring asuprea tuturora,necazul este ca cei in cauza tot nu baga de seama de unde l-i se trage.

  3. 3 Norman octombrie 26, 2012 la 2:52 pm

    Poate nu toata lumea ar trebui sa voteze, mai ales cei usor influentabili.
    Asta e marea problema in acest stat: masele de manevra. Trebuie creat fundamentul pe care omul sa aiba stomacul plin ca sa poata gandi liber.

  4. 4 NELU FIERARU octombrie 26, 2012 la 3:45 pm

    LANTUL CORUPTIEI DIN ROMANIA LUI BASESCU,AR INCONJURA ECUATORUL!CA SA TE GANDESTI LA ERADICARE IN STADIUL ACTUAL,AR INSEMNA UN GENOCID!

  5. 5 Marian Nicolae octombrie 26, 2012 la 3:51 pm

    Atenie aici, cum ii roade pe cate unii, fara sa fie treaba lor totusi:

    Cum posteaza detinutul Adrian Nastase pe blog
    de Dan Tapalaga

    http://www.hotnews.ro/stiri-13490657-cum-posteaza-detinutul-adrian-nastase-blog.htm

    Postarile premierului Adrian Nastase s-au intetit pe blog saptamana trecuta. Fostul premier a ajuns sa publice aproape in fiecare zi postari (14 octombrie, 15 octombrie, 18 octombrie doua postari), unele de dimensiuni apreciabile, astfel ca mai multi cititori HotNews.ro au ridicat problema accesului fostului premier la internet, avand in vedere ca, potrivit reguilor ANP, ” sunt interzise deţinerea şi folosirea telefoanelor mobile, precum şi a altor dispozitive de comunicare la distanţă, de către persoanele private de libertate”.

  6. 6 George Ban octombrie 26, 2012 la 4:08 pm

    @Norman zice:

    „Trebuie creat fundamentul pe care omul sa aiba stomacul plin ca sa poata gandi liber.”

    Adanca cugetare, sau „Vast program”!
    La fel cu „Mai bine frumos, destept si bogat decat urat, tampit si sarac!”

  7. 7 nicu octombrie 26, 2012 la 4:34 pm

    acest monstru nasit suta la suta de catre infractorul de drept comun basescu traian a cuprins practic toata societatea romaneasca mai ceva ca un …cancer… pe zice ce trece aflam daca mai era cazul ca tartorul acestui monstru nu este nimeni altul decat basescu pilangiu , unde timp de 8 ani de zile a lucrat zi de zi la perfectionarea acestui mecanism diabolic , punand practic romania pe butuci din toate punctele de vedere.. imi permit sa trag un semnal de alarma. daca viitorul guvern ponta nu va lua cele mai drastice masuri impotriva celor ce actioneaza in favoarea monstrului suntem pierduti , iar romani nu vor mai avea rabdare cu noul guvern.. ultimile stenograme cu judecatorul acela de la inalta curte, dragomir parca il chema iti da efectiv ..fiori reci pe sira spinari, daca acest judecator ce la absolvit pe basescu in dosarul penal cu privire spalari de bani a fost numit in aceasta inalta functie si el este cel ce da mandate pentru interceptarea persoanelor , cred ca ne apuca ameteala cat de grava este situatia.. stiti cum il numea acest judecator in discutiile cu blejanar pe basescu, sunt finul nasului, nasului nostru ce este in toate acelea si peste tot in romania , adica nasul nostru stimate sorine!!!!! mai aveti ceva de comentat la situatia dramatica in care a fost adusa romania de catre aceasta gasca de infractori portocalii…

  8. 8 Lucia Gusatu octombrie 26, 2012 la 4:58 pm

    Urmarile dezastrului basist se vad si vor persista multa vreme pentru toti cei care muncesc in tara asta, dar ei s-au imbogatit, si se cred invincibili ! Asa se si explica indrazneala dea pune la cale sa rupa U.S.L-ul si a-si mentine puterea. Pentru Romania ar fi un dezastru, dar tupeul basistilor a tntrecut orice limita.Singurul care avea inteligenta si determinarea sa-i opreasca era Prim-ministrul Adrian Nastase, si de aceea i-au creat situatia grea de neinteles pentru orice minte intreaga. Am incredere in conducerea U.S. L., dar le trebuia alaturi d-l Adrian Nastase ,omul rodat in lupta cu cei care nu fac nimic pentru noi ,dar au facut mult pentru ei. Doar solidaritatea noastra a celor multi la o importanta rascruce de vremuri, 9 Decembrie , ne poate salva. Doamne ajuta!

  9. 9 Doru Coarna octombrie 26, 2012 la 5:22 pm

    Pai d-asta sustin eu ca statul roman este luat ostatic de seco, caci cine isi imagineaza ca poti construi si exploata un stat complet corupt fara protectie totala? Baietii si-au infiltrat acoperitii peste tot, iar acum fac ceea ce vor, iar cand miroase urat, cade cate unul mic, un executant, nu unul dintre decidenti, astfel ca mecanismul va continua sa functioneze orice i s-ar face.

    Blejnar este doar aparent un peste mare, in realitate a fost doar un executant. Pe decidenti nu-i vom afla niciodata, decat doar daca se vor lua la scarmanat toate averile, dar asta vor trebui sa hotarasca tot ei…

  10. 10 constantin dan (@Constantin98Dan) octombrie 26, 2012 la 5:27 pm

    Foarte bine , masina nebuna a interceptarilor l-a lovit pe cel care o dirijeaza . Ce s-a schimbat , ce consecinte ? Neputinciosul guvern USL pare incapabil de cea mai mica actiune impotriva murdariei basiste . Ocupat cu recrutarile unor personaje sinistre , Ciorbea ( nu doar fizic omul este monstruos , guvernarea lui Boc este o guvernare de intelept pe langa guvernarea ciorbista din 1997-1998 ) , Roman , Becali ( care totusi are o afacere de succes , Steaua ) , cum sa ai spirit clar si vointa de a indeparta monstrul ?

  11. 11 Bibliotecaru octombrie 26, 2012 la 6:21 pm

    @ Adrian Năstase

    Domnule Năstase,
    Poate că ar fi cazul ca PSD, ca partid de stânga, să promoveze conceptul că a nu mai lăsa furăciunea să se întâmple în modul sistemic (adică să ieşim din sistemul promovat timp de 5-6 decenii), nici la nivel mic (vameşi, naşul de tren, doctori, profesori, cerber, micul funcţionar…) dar şi la nivel mare (şi aici ar trebui să muncească şi mai mult partidul pentru că e vorba de politicieni) ca prioritate naţională pentru a putea ieşi din această groapă economică. Dacă furăciunile sistemului sunt egale ca ordin de mărime cu veniturile bugetare, numai prin eliminarea furăciunilor am putea să supravieţuim.

    Dacă nu, vom muri ca stat şi naţie şi nici politicienii nu ar mai avea de unde să ia şpagă. Ştiţi amărăciunea ţăranului, „Al dracului măgar a murit tocmai când îl învăţasem să nu mai mănânce nimic”. Să nu dispară, de foame, şi românii cu Românie cu tot.

    Eu nu sunt dat pe spate de stenograme, adevăratele discuţii se duc pe liniile STS.

  12. 12 Fault octombrie 26, 2012 la 6:45 pm

    MATERIAL DIDACTIC

    – Ce ete motorina, domnule elev ?
    – Este un combustibil folosit în motoarele politice cu „autoaprindere” de tip B-B (Băsescu-Blejnar), d-le profesor.
    Profesorul, cu un gest studiat, îi arată elevului amuleta sa de la gât reprezentând 3 maimuţe ( una cu ambele mâini peste ochi, lângă ea o alta cu ambele mâini acoperindu-şi gura şi a treia cu mâinile acoperindu-şi urechile).
    – Acesta-i materialul didactic pentru lecţia de azi… cu motorina.
    – Urâtă meserie v-aţi ales, domnule, îşi zise în gând.

  13. 13 A Soare octombrie 26, 2012 la 9:47 pm

    Vroiam sa ii transmit dlui Tapalaba, sau in varianta care rimeaza cu bleaga, care vad ca este un fervent cititor al acestui blog, sa ne mai scuteasca cu comentariile sale de detectiv de 6 lei si sa ne respecte si pe noi, care citim cu interes sincer acest blog si care il respectam pe dl Nastase si vrem sa il citim in fiecare zi, si daca se poate de trei ori pe zi, si vrem sa il si auzim si sa il si vedem…si vrem sa il vedem liber pentru ca este strigator la cer de nedrept ce i se intampla.
    Deci, dle Tapalaba&friends, nu mai spionati pe acest blog, mai bine puneti mana si cititi o carte ca nu v-ar strica, intrucat exprimarea dvs este greoaie, seaca, seamana cu compunerile de clasa 3-a si oricum nu aveti nivelul necesar pentru a intelege ce scrie dl Nastase, caci nu ii ajungeti nici pana la talpa pantofului…

  14. 14 Radu Humor octombrie 26, 2012 la 11:13 pm

    Dacă nici în urma acestor dovezi prezentate de Antene și încă vreo câteva mijloace massmedia ( extrem de puține!) românii nu realizează în ce țară mafiotă trăiesc și așteaptă rezolvări spectaculoase doar de la Antonescu și Ponta cu al lor USL, înseamnă că își merită soarta, care cum se spune va fi crudă de-astă dată !
    Pentru că Băsescu, Videanu, Udrea, Blejnar, Macovei, Moraru , sau Koveși nu sunt decât prelungirile caracatiței mondiale ce vrea să sufoce România cu scop criminal și minuțios pregătit.
    Singura șansă de a ne reafirma independența și suveranitatea ciuntite și călcate în picioare, de acum fără nici un pic de ascundere, de tot felul de negustori de popoare este forța mulțimii pe care o dă nu neaparat numărul, cât mai ales curajul și organizarea !
    Dacă tot vine sfârșitul lumii, hai măcar să ne găsească liberi, așa cum ne-a lăsat Dumnezeu, nu cum vor să ni-l găsească acești criminali de un sadism feroce, lipsiți de orice scrupule și în stare de orice pentru a-și vedea îngenuncheat încă un popor !

  15. 15 Cris octombrie 27, 2012 la 9:19 am

    În decembrie 2004, eram la serviciu și, când am auzit rezultatele alegerilor prezidențiale, am spus: un mare pas înapoi pentru țară.
    Din păcate, am avut dreptate.
    Îmi pare rău că trebuie să-mi amintesc, dar PNL l-a ajutat pe Bs să se cocoațe la Cotroceni. Puțin timp după aceea, și-a dat seama că a greșit, dar a fost prea târziu.

  16. 16 blogideologic octombrie 27, 2012 la 11:37 am

    @Fault
    Genială …

  17. 17 Marian Nicolae octombrie 29, 2012 la 9:27 am

    @ Radu Humor,

    ”Dacă tot vine sfârșitul lumii, hai măcar să ne găsească liberi, așa cum ne-a lăsat Dumnezeu, nu cum vor să ni-l găsească acești criminali de un sadism feroce, lipsiți de orice scrupule și în stare de orice pentru a-și vedea îngenuncheat încă un popor !”
    – Apai aiasta nu se poate….

    ”Singura șansă de a ne reafirma independența și suveranitatea ciuntite și călcate în picioare, de acum fără nici un pic de ascundere, de tot felul de negustori de popoare este forța mulțimii pe care o dă nu neaparat numărul, cât mai ales curajul și organizarea !”

    – Aveti dreptate, stiti cine sunt negustorii de popoare, care ne-au confundat cu veneticii fara istorie, fara curaj si fara mandrie???


  1. 1 Cum ajung legal textele lui Adrian Nastase pe blogul sau? « FLUXNEWS (essential news & reviews) Trackback pe octombrie 26, 2012 la 10:06 pm
  2. 2 Cum posteaza detinutul Adrian Nastase pe blog : Stiri si informatii din Arges Trackback pe octombrie 27, 2012 la 6:40 am
  3. 3 Ce mai e nou prin blogosferă… « Deca(b)logul Muschetarilor Trackback pe octombrie 27, 2012 la 10:06 am
  4. 4 Nastase: Stenogramele aduc la vedere maruntaiele statului mafiot, patronat de Basescu | StiriFierbinti.ro – Stiri online de ultima ora Trackback pe octombrie 27, 2012 la 3:16 pm

Lasă un comentariu






Arhiva

Comentarii Recente

diasporean la Anunt!
fostă basarabeancă la Anunt!
Ce scriam acum exact… la Anunt!
De ce n-am criticat… la Anunt!
Cum e posibil asa ce… la Anunt!