Coincidenta cam mare, nu-i asa?

Iata faptele: ieri, peste 7000 de oameni contestau Codul Muncii, pe Basescu si pe Boc, la Mioveni, in Arges. Miting mare, virulent, cu oameni care par deja ca nu mai au nimic de pierdut, si care a dus la, poate, cea mai mare manifestatie de protest organizata in afara Bucurestiului. Imediat  dupa ce Traian Basescu a fost huiduit copios in Moldova.

A doua actiune: azi, perchezitie la presedintele Consiliului Judetean din Arges, domnul Constantin Nicolescu, membru marcant al PSD. Motivul este hilar – o donatie sau o sponsorizare facuta bisericii de catre Consiliul Judetean.

Eu, unul, nu cred in coincidente. Si sunt convins ca totul este doar o incercare de intimidare si de diversiune. Nu este primul abuz savarsit de putere, si nici de instrumentele lor de control si represiune. Dupa ceea ce mi s-a intamplat mie (“tragerea la sorti” in dosar, despre care stiti foarte bine, a fost doar cel mai recent capitol al unei istorii absurde), mi-e greu sa cred in coincidente.

Nu ma pronunt asupra respectivei anchete, fiindca sunt convins ca o vor face avocatii. Insa este clar ca asistam la o mare mizerie, si este doar una din actiunile care au loc in prezent in teritoriu. Alesii locali din opozitie sunt hartuiti in acest fel in foarte multe locuri. Nu doar ca nu li se mai dau bani de la buget, dar incep sa fie si anchetati absurd de catre echipele de hingheri ale lui Basescu.

Problema cea mai grava din Arges este legata de locurile de munca de la Mioveni si de conditiile de munca ale celor de acolo. Acei oameni sunt ignorati de autoritati. Nimeni nu vorbeste cu ei. PSD insa va continua sa fie solidar cu ei, fiindca ei nu ies in strada pentru ca le este bine.  Si vom continua sa fim solidari cu oamenii nostri de buna calitate, care respecta legea si care incearca sa le apere drepturile, asa cum este Constantin Nicolescu.

Inchei printr-un apel catre cei din teritoriu: nu va lasati calcati in picioare! Stiu ca este greu, stiu ca mai urmeaza un an  ce va fi  plin de abuzuri. Dar trebuie sa stiti ca nimeni nu va scapa nepedepsit pentru incalcarea legii, nimeni nu va putea trece peste ce face in aceste luni, nimeni nu se va putea prevala de faptul ca n-au avut cum sa se opuna lui Basescu si lui Boc cand le-au cerut sa faca astfel de gesturi. PSD va reveni la putere, iar misiunea sa este nu doar sa repare dezastrul si sa si readuca normalitatea, cresterea economica si protectia sociala, si, de asemenea, sa ceara pedepsirea celor vinovati.

P.S. Nu stiu cati ati fost atenti, dar ieri s-a mai intamplat ceva: guvernul a donat Arhiepiscopiei Romanului si Bacaului doua MIGuri21! Pentru ce? Ei spun ca pentru expunerea aeronavelor in scop comemorativ. Frumos gest, nu-i asa? Unde este DNA-ul, in acest caz? De ce nu fac o perchezitie la guvern?

58 Răspunsuri to “Coincidenta cam mare, nu-i asa?”


  1. 1 Karakas ianuarie 26, 2011 la 5:31 pm

    Felicitari pentru declaratie!

    Ma intreb, avioanele alea militare scoase din uz nu stateau mai bine intr-un muzeu militar sau al aviatiei? Este foarte, foarte ciudat si bizar ca avioanele poposesc in curtea unor biserici…dar la ce sa te mai astepti de la o tara atit de trasnita (de B&B)?

  2. 2 Cornu ianuarie 26, 2011 la 5:35 pm

    Ce sa faca Biserica cu MIG-ul, il expune sa-i sperie pe enoriasi ?
    Nici o pedeapsa nu va fi suficienta pentru raul facut romanilor de sclavii acestei guvernari, daca nu vor fi pedepsiti se vor inmulti ca si celulele canceroase. Nu-i uitati pe procurorii care au servit coruptia si clanurile mafiote impreuna cu politistii de la Cercetari Penale, cei mai buni avocati ai hotilor. Mila ar trebui scoasa din dictionar cand ne referim la aceste jartele penale care au batjocorit si sfidat pina si legea bunului simt.

  3. 3 alex ianuarie 26, 2011 la 5:39 pm

    oamenii din teritoriu sunt vulnerabili nu pentru ca sar hingherii presedintelui pe ei, din punctul meu de vedere ei trebuie motivati mai puternic de la nivel central, trebuie sa li se explice mai pe intelesul lor ca nimic nu este vesnic si ca PDL se suce in jos odata cu hingherii lui, asta ii intareste si ii poate destabiliza si pe hingheri in acekasi timp, trebuie o campanie puternica in toate mijloacele media dar una la un limbaj adeat mediului careia se adreseaza.
    cu stima,
    luptati cu oamenii potriviti la locul potrivit

  4. 4 Misu ianuarie 26, 2011 la 5:47 pm

    Dinastia lu’ Basescu se prabuseste… si se vor duce la fund vertiginos… nu cred ca vor avea mai mult de 10% in alegeri…

  5. 5 AS ianuarie 26, 2011 la 6:09 pm

    deh, a dat la biserica, daca dadea la fc arges, echipa de fotbal, nu se sesiza nimeni, avem exemple si cu sume mai mari !

  6. 6 alex ianuarie 26, 2011 la 6:10 pm

    ASTA ESTE DOAR INCEPUTUL…….vor incerca sa se spele pe mainile manjite de coruptie si abuzuri anul acesta, si , evident sa dea vina tot pe PSD, care a facut ….si a dres! Asa ca trebuie demascati cat inca mai sunt in functii! Apoi nimeni nu se va mai ocupa de asa ceva, parerea mea , vorba d-lui Vacaroiu.

  7. 7 Harabula ianuarie 26, 2011 la 6:10 pm

    1.Boborul este fericit ori de cate ori are necazuri un demnitar. Domnul Nastase nu obtine efectul scontat speculand pe seama evenimentelor simultane. Ar trebui ca cineva sa fie pesedist integral, crestin fervent, altruist permanent ca sa se intristeze la caderea unui grangur.
    2.Acest Nicolescu este anchetat de prin 2009 in alt dosar. Deci nu este di mirare ca ancheta „coincide” cu alte evenimente.
    3.Perchezitia a avut loc la sediul Consiliului Judetean si nu la domiciliul lui Nicolescu cum s-ar intelege la prima lectura.
    4.Daca a avut loc o sponsorizare, acest Nicolescu cred ca n-a facut prostia sa n-o fi facut in mod legal, avand si aprobarea Consliului Judetean. Cum am mai spus pe acest blog, eliberarea banilor trebuia facuta cu semnaturi: propunere, aprobare, dispozitie, plata.
    5. Cred ca domnul Nastase se lasa prea usor cuprins de devotament partinic. Este greu de crezut ca DNA s-ar avanta in ancheta daca sponsorizarea ar fi curata. Eu cred ca o parte din bani s-au intors sub o forma sau alta la Nicolescu.
    6. Donatia de avioane catre biserici este o tampenie care-ti ingheata mintea.

  8. 8 anca ianuarie 26, 2011 la 6:24 pm

    coincidenta sau nu, constitutional sau nu….l-au „umflat”!
    acum au emis si mandat de retinere de 24 de ore! pe pariu ca era scris inca de dimineata, cand se „faceau” ca perchezitioneaza?
    nu se joaca baietii, lucreaza din ce in ce mai „in forta” si mai pe fata, pentru ca frica e cel mai bun (si singurul) agent electoral portocaliu pe care il (mai) au. inca.

    si totusi….vor avea spatiu destul sa umple puscariile cu toti cei care nu sunt sau nu vor sa devina portocalii?

  9. 9 abc ianuarie 26, 2011 la 6:28 pm

    Traim vremuri in care trebuie sa aratam ca suntem puternici si nu ne lasam intimidati de practici pe care le consideram ale dictaturii ceausiste…

    Bunicul mi-a povestit prin ce a trecut in inchisorile comuniste, dar stiti ce spunea el mereu: sa nu pleci niciodata capul, pentru ca apoi nu vei mai putea sa il ridici!

    Daca acum ne speriem, atunci ei castiga…

  10. 10 ORASAN IOAN ianuarie 26, 2011 la 6:28 pm

    Daca crezi ca nu esti lichea,daca crezi ca esti iubitor de oameni,daca nu mai vrei sa curga lacrimile parau,atunci fugi din gasca portocalie.Sa nu uiti parlamentarule ca tu ai fost ales de oameni ,ca sa lucrezi in folosul lor,nu sa ramai intr-o alianta politica constituita oricum,numai democratic nu,daca simti si vezi ce se intampla in jurul tau,in tara noastra,unde o majoritate covarsitoare nu-i mai suporta pe cei de la putere,alatura-te dorintelor celor multi care se vor liberi si demni cu si fara ajutorul tau,presupun ca sunt destui care nu mai vor sa fie cozi de topor.Mai mult ca oricand,acum exista dorinta ca toti cei care le-au facut rau romanilor,trebuie sa plateasca in fata legii si nu exista posibilitate,ca partidele care vor urma la putere dupa portocalii,sa nu faca asta pentru ca tavalugul nemultumirii se poate intoarce impotriva lor,este recomandabil ca schimbul puterii sa se faca democratic pe cale parlamentara si nu sub presiunea strazii,nu as vrea sa vad palatele in care sta puterea sa fie sub asediul multimii.

  11. 11 nimrod ianuarie 26, 2011 la 6:42 pm

    Karakas,

    În România rolul muzeelor tehnice, a muzeelor în general, nu e prea bine înţeles de către autorităţi de unde, în primul rând, subfinanţarea acestor instituţii. De-a lungul anilor asta a dus la pierderea definitivă a unor unicate, unele dintre ele mai valoroase decât greutatea lor în aur, inclusiv pe criterii primitive de genul ba că e nemţesc, ba că e rusesc, după vremuri şi oameni. Altele sunt deja într-un grad avansat de deteriorare. Oriunde dincolo de frontierele României e altfel. La noi, deci, cu fii de muncitori şi ţărani săraci ajunşi unde te aştepţi mai puţin este cel mai rău, cu excepţia notabilă a acelor muzee unde au un cuvânt de spus fie maghiarii fie nemţii. Aşa că, un Lancer instalat în curtea unei biserici s-ar putea să reziste mai mult decât unul din parcul tehnic al vreunui muzeu.

  12. 12 Pali ianuarie 26, 2011 la 6:42 pm

    Intre timp C Nicolescu a fost retinut ! Incepe sapatul la temelia opozitiei ,

  13. 13 Maximmouse ianuarie 26, 2011 la 6:58 pm

    Iarasi o miscare gresita a scarbelor portocalii.Cine sa le spuna ca n-ar trebui sa creeze martiri? ca este cel mai prost lucru de facut , mai ales acum cand deznodamantul pentru ei , se apropie.

    Ne asteptam ca biserica sa-i ia apararea? vad ca preasfintitul Arhiepiscop a zis ceva ….deci cum nu se poate mai bine…

    Acuma , steagul sus, nimeni sa nu aiba teama!

  14. 14 Ghita Bizonu' ianuarie 26, 2011 la 7:54 pm

    Care coincidenta ? Pe Ziare.com respectivu a fost denuntat ca a manipulat grevistii si pseudogrevistii .
    Si despre MIG uri . Au fost daruite bisericii in semn de multumire ptr ca Al de Sus le-a avut in sfanta sa grija sa nu faca stire de pagina-n I !

  15. 15 ceir ianuarie 26, 2011 la 7:56 pm

    Trebuie facut un inventar a tuturor loviturilor sub centura , date de basescu tuturor adversarilor sai si partidelor opozante cat si smecherile facute in cazul cand a fost atacat , punand la lucru organele de stat pentru a ascunde situatia jenanta in care se afla.

  16. 16 Paul Citaru ianuarie 26, 2011 la 7:57 pm

    Nu poţi crede în astfel de coincidenţe… Mă surprinde însă promptitudinea cu care au acţionat. „Manualul portocaliu” spune că trebuie să aştepţi cel puţin câteva zile până să-l „umfli” pe incomod… S-au grăbit şi acum prea bate la ochi.

  17. 17 florin m. ianuarie 26, 2011 la 8:00 pm

    Habar nu am cine este dl Nicolescu si ce a facut sau nu a facut. Dar ori de cate ori cineva dintr-un partid este cercetat, este vorba despre o actiune cu caracter politic, spun membrii propriului partid, cel putin. Pur si simplu, orice membru notabil de partid este automat o victima politica intr-o astfel de situatie! Ceea ce duce la concluzia ca de fapt actele de coruptie sunt produse de catre oameni care nu au de-a face cu politica, este absolut logic, iar politicienii sunt doar victime ale rivalitatilor politice, atunci cand sunt cercetati in acte de coruptie.

    Prezumtia de nevinovatie este una, antepronuntarea este alta, chiar si in cazul unei judecati inafara Curtii. Este evident ca astfel de automatisme in declaratii sunt generate si de faptul ca oamenii politici stiu ca prin sistemul asa zisei justitii romane se platesc si polite. Normal ca stiu, doar au folosit aceasta justitie pe rand, in asemenea scopuri. Dar, daca dl Nastase mai doreste sa sugereze cu adevarat cetatenilor de rand ca in Romania exista totusi o justitie, ar trebui sa reactioneze mai putin partinic. Solidaritatea cu un coleg de partid este de inteles, insa asemena declaratii sunt mai mult de atat, reprezinta partizanat pur.

    Cat despre mitingul de la Mioveni, sa ma ierte Dumnezeu, nu demonstreaza nimic altceva decat adanca deformare petrecuta in mintea oamenilor cu privire la propria conditie: pasarea raspunderii tuturor problemelor lor catre Guvern si Stat.

    Sindicatele au ucis industrii intregi in SUA. Sindicatele functionaresti sunt pe cale sa termine California. Reglementarile rigide din piata muncii nu sunt in favoarea angajatilor, desi acestia sunt incurajati sa creada asta. Cand din acest motiv, investitorii hotarasc sa caute medii mai prietenoase, angajatii acuza politica Guvernului. Au dreptate, dar nu in sensul in care cred ei : nu lipsa de asistenta era in cauza, ci supraasistenta si crearea unui cadrul legislativ stupid. Ca sa se spele pe maini, Guvernul va arata cu degetul spre investitori, ca s-au dus nesimtitii in China. Capitalisti nenorociti. Le aratam noi un socialism de-o sa-l tina minte, data viitoare. Poate-i nationalizam.
    Inventarea de vinovatii si vinovati nu tine niciodata de foame, creaza insa tulburarea atat de draga pescuitorilor in ape de acest gen.

  18. 18 ORASAN IOAN ianuarie 26, 2011 la 8:41 pm

    Iata ce spune Dumnezeu in cartea Exod
    Sa nu asupresti pe vaduva,nici pe orfan.Daca-i asupresti,si ei striga la Mine dupa ajutor,Eu le voi auzi strigatele;mania Mea se va aprinde,si va voi nimici cu sabia;nevestele voastre vor ramane vaduve,si copiii vostri vor ramanea orfani.

  19. 19 Jr. ianuarie 26, 2011 la 9:22 pm

    În teritoriu sunt celule special instruite să monitorizeze tot ce se pune la cale de către membrii opoziţiei împotriva regimului Băsescu-Boc. Eu sunt Stan Păţitul: am publicat pe un blog local o opinie urzicată şi iată ce mi s-a întâmplat:
    iulian January 24th, 2011 3:15 am
    Don Vasile, maretul dvs text e decupat din mareata strategie a datului cu parerea. Manipuleaza pt ca preia informatii paetial corecte pe care le hiperbolizeaza, le exagereaza voit. Daca Stefan nu va candida la Primarie, acest text se va narui ca o barfa chiloteasca intre doua vanzatoare de la tarabe.
    Pana atunci, pana ne-om lumina daca pinalti mai candideaza sau nu, hai sa vedem unde bati campii (ca sa nu spun minti)
    1. “Consilicul Judeţean a defalcat sumele pe localităţi de comun acord cu primarii” – gogonata rau – sumele nu au fost defalcate pe localitati ci au fost directionate pentru finantarea a 3-4 investitii in infrastructura judetului neamt administrata de CJ – in traducere libera e vorba de drumuri judetene plus constructii conexe – ziduri de sprijin, aparari de maluri etc. Dar, subliniez, sunt administrate de CJ, deci nu avea nimeni pentru ce sa ceara acordul primarilor. Evident ca orice primar se bucura daca se fac in comuna sa reparatii cu banii altora, dar de aici si pana la “defalcarea sumelor cu aocrdul primarilor” este o diferenta cat intre o informatie corecta si una aberanta.
    2. “Primarul Stefan a facut un scandal mosntru”. Hai nu serios… Ce inseamna “scandal monstru”? Erai de fata? Cum s-a manifestat Pinalti? L-o fi luat, probabil prin tehnologia wireless, la bataie pe Pruteanu?
    3. “Supărare mare pe dl Ştefan, fraţilor! A dat Consiliul Judeţean în judecată şi lesne de înţeles, a pierdut procesul. ” – domnule Raret, unui jurnalist (cum te pretinzi) serios i-ar fi rusine de asa ineptie. A fost vreun proces si nu stim noi astia cu pretentii mai putine? (Pentru cititorii siteului lui Marius: Primaria a facut o contestatie la Prefectura. A confunda o contestatie la Prefectura si solutia pronuntata de institutia care reprezinta Guvernul in teritoriu este o dovada de crasa incultura politica si administrativa. E o manipulare prin care se pune semnul egal intre puterea judecatoreasca si cea executiva. Duce cineva dorul vremurilor in care sentintele se stabileau la Comitetul de Partid?)
    4. “Preşedintele şi vicepreşedintele PDL, umblă prin tribunale” (se intelege ca pe acelasi subiect) – o alta dezinformare grosolana
    5. faza cu chichirezul si campania ce va sa vina – parca e rupta

    iulian January 24th, 2011 3:20 am
    5. faza cu chichirezul si campania ce va sa vina – parca e rupta din jargonul postacilor adversarilor lui pinalti… in rest, tot textul bazat pe lipsa de informare si pe manipulare grobiana e … cancan ieftin…

    p.s. – pentru Marius Gheghici – ma obisnuisem sa citesc pe nerasuflate textele din blogul tau; acum trebuie sa casc ochii cat cepele si daca vad semnatura asta, Vasile Raret, singura sansa ca sa nu ma enervez e sa plec de la premisa ca daca el zice ca e negru e alb si invers… culmea e ca aceasta pretinsa analiza pleaca de la date din spatiul public pe care onorabilul semnatar nu le-a inteles. Era o vorba, “nu lasa copiii sa citeasca reviste pe care nu le inteleg”. Transformand-o, ar fi cazul sa nu-l mai lasi pe domn Vasile Raret sa faca analize dupa informatii publice sau emisiuni pe care nu le pricepe. Pt ca daca, in ziua de azi, un pusti confunda Tribunalul cu Prefectura, ii spunem sa lase pixul si sa se apuce serios de citit.
    Blogul tau, parerea mea…

  20. 20 Sami ianuarie 26, 2011 la 9:23 pm

    Este incalificabil ceea ce se intampla ! Abuzuri dupa abuzuri si din ce in ce mai mari .
    UNDE SUNT OAMENII LEGII DIN ROMANIA ??? DE CE SUNT PERMISE ATATEA ABUZURI ???
    OAMENII LEGII CARE STAU CU OCHII INCHISI LA TOATE ACESTE ABUZURI DE TIP DICTATURA NU AR TREBUI EI INSISI TRASI LA RASPUNDERE PENTRU COMPLICITATE SI CHIAR SUSTINERE A UNOR ASTFEL DE ACTE ???
    PE DE ALTA PARTE – BUGETUL STATULUI CHIAR A DEVENIT PROPRIETATEA PRIVATA A ACESTOR CLANURI PDL-iste MAFIOTE ??? SI DIN NOU -UNDE SUNT OAMENII LEGII ABILITATI???

  21. 21 Jr. ianuarie 26, 2011 la 9:32 pm

    Şi ăsta e doar un singur exemplu de cum se pune pumnul în gură; mai sunt şi alţii de aceiaşi teapă. Nu m-a surprins tonul, m-a surprins rapiditatea cu care au intervenit. Ce ziceţi doamnelor şi domnilor?!

  22. 22 Hari Bucur-Marcu ianuarie 26, 2011 la 9:44 pm

    Îmi imaginez că cei care au instrumentat efectiv percheziția și ancheta de zilele astea, precum și cei care aplică necondiționat dispozițiile ilegale ale Guvernului Boc vor obține certificat de necolaborare cu regimul Băsescu sau adeverință că nu au făcut poliție politică de la viitorul Comitet de Cercetare a Arhivelor.

  23. 23 Valentin-PH ianuarie 26, 2011 la 9:53 pm

    O facatorie ordinara marca PDL…alte cuvinte sunt de prisos…

  24. 24 dlnimeni ianuarie 26, 2011 la 10:10 pm

    Cred ca organizatia pesedista din Arges trebuie sa intre in regim de razboi politic: cu un fruntas judetean (de la Arges, daca nu ma insel) recent decedat si cu unul arestat, lucrurile nu stau prea bine, organizatia aproape ca mi se pare decapitata. Daca exista ceva subtil in aceasta afacere, atunci acel ceva subtil ar fi faptul ca in aparenta ea l-ar multumi pe gloriosul (l-am priponit pe instigator, Maria Ta!), dar in realitate ar fi mai de folos pedelistilor argeseni, in timp ce oalele s-ar sparge linga Gradina Botanica. Astfel, daca pesedistii argeseni sunt facuti praf, atunci, chiar pe un curent popular defavorabil pedelistilor, acestia au sanse sa cistige ceva locuri eligibile. Poate ca manevrele gloriosului nu vor avea succes, dar la Arges vor fi ceva primari si parlamentari pedelisti dupa urmatoarele alegeri, ceea ce ii si intereseaza pe pedelistii de acolo.

  25. 25 dlnimeni ianuarie 26, 2011 la 10:16 pm

    Ca sa inhati pe cineva pentru o sponsorizare la nivel de zeci de mii de euro, inseamna sa il inhati ca sa fie inhatat si cu speranta ca in stare de inhatare ii vei mai putea pune ceva in circa.

  26. 26 sorin ianuarie 26, 2011 la 10:17 pm

    Coincidenta sau nu.. daca are dreptate… putin conteaza dle Nastase.
    Daca Base actiuneaza ca la poker si isi tine asii in maneca pana la momentul potrivit asta e altceva.
    Daca omul e prins cu cioara vopsita nu va suparati, fie el portocaliu, fie rosu, fie galben citron, sa putrezeasca in temnita. Eu unul m-am saturat de „colorati” smecheri care tot fac afaceri de prin `89 incoace. Sunt convins ca si restul s-au saturat de fapt de toti nu doar de portocalii. Faptul ca „orange” e la putere si oile spun in cor ca „orange” e de vina, se va schimba. Cu o singura conditie… ca oamenii din sindicate sa nu mai fie afiliati PSD…Poate voi fi mituiti cu MIGuri..

  27. 27 dlnimeni ianuarie 26, 2011 la 10:25 pm

    Domnule Nastase, nu stiti, guvernul a donat Arhiepiscopiei doua Mig-uri functionale si inarmate? Cu tunuri de 23mm, rachete Matra,…? La nevoie, motoarele pot fi folosite in cogenerarea energetica, cehii au utilizat pentru asta motoare de MIG-21 prin 1985. Daca ma gindesc cum conducea soferul in sutana si sandale Opelul Frontera al unui fruntas al BOR, cred ca ortodoxia noastra ar da niste piloti de supersonice formidabili. Acuma ar trebui sa intrebam daca nu au cedat bisericii si un radar pentru dirijare. Ma gindesc ca ar fi o idee, daca vom mai cumpara vreodata avioane de lupta, sa luam 96 de bucati din care statul sa doneze jumatate bisericii, tot asa cum i-ar putea dona si vreo citeva batalioane de tancuri. Doar ca ma intreb daca nu cumva calugarii pe stil vechi or fi capatat si ei niste Suhoiuri si ceva T-95, ca sa ajunga mai repede de la vecernie la chilii.

  28. 28 dlnimeni ianuarie 26, 2011 la 10:39 pm

    florin m.: principial-principial, haideti sa regindim lucrurile mai concret, daca putem. Cred ca mai intii ar trebui sa vedem cui, exact, ii folosesc prevederile din proiectul de cod reclamate de sindicate.

  29. 29 Draghi Puterity ianuarie 27, 2011 la 12:01 am

    Oare flota comerciala carei biserici i-o fi daruit-o? 😉

  30. 30 diaconu ianuarie 27, 2011 la 12:05 am

    Ce se intampla in partidul asta? In afara de dvs, Ponta si Olguta, nimeni nu sare in apararea lui Nicolescu, un om deosebit. Le e frica sau nu vor sa-si asocieze numele cu el. Slabuti toti psd-istii care au iesit azi la tv. Cu doua exceptii: Ponta care a reactionat ca un lider adevarat, ca o mama care-si apara puii si Olguta, care e asa cum o stim. L-a executat public pe nesimtitul ala de Mircea Andrei, asa cum merita. Cand veniti la putere sper ca veti tine minte cum s-au comportat ciumatii astia portocalii!

  31. 31 Bibliotecaru ianuarie 27, 2011 la 2:43 am

    Eu nu pot decât să mă întreb de ce în societatea democratică a României abuzul de funcţie, de orice fel şi de oriunde ar veni el, nu este sancţionat. Pentru naţiunea română cred că mai grav decât „furtul” celor două MIG-uri, al sponsorizării bisericii, al manifestaţiei de protest, al arestării unui preşedinte de CJ… lucruri importante, fără doar şi poate, dar secundare, rămâne acumularea anomaliei. După părerea mea este important că anomalia funcţională în societate se întâmplă, se manifestă, de dezvoltă… şi societatea democratică românească nu are nici o reacţie (dincolo de câteva mesaje în spaţiul virtual şi mass-media, desigur). Societatea românească nu ar trebui să aibă nişte mecanisme funcţionale care să instaureze democraţia? Nu ar trebui ca instituţiile să preia anomalia, să o rezolve şi apoi să reapară normalitatea? La noi se întâmplă o anomalie, începe un cor de reclamaţii către popor (care seamănă cu „spuse lu’ tovarăşa/doamna” din vremurile grădiniţei noastre), dar anomalia rămâne, situaţia nu se rezolvă ci, dimpotrivă creşte, se acumulează. Eu cred că acest lucru, al disfuncţionalităţii instituţiilor statului român, rămâne problema cea mai importantă.

    Domnule Năstase, sugeraţi o comandă politică pentru a sancţiona acea manifestare de la Mioveni. De ce statul român nu descoperă şi nu sancţionează acest presupus abuz de funcţie prin instituţiile sale? Ce poate face poporul în acest caz?

  32. 32 Sibilla ianuarie 27, 2011 la 3:00 am

    Pe Frunzesky n-are sânge-n instalaţie să-l salte mârlanul de la Cotroceni… să-mi fie scuzată răbufnirea…
    Deh, frunză l-a uns pe Daniel, iar alcoolicul e miruit de-acelaşi Daniel care numai de popor n-are timp şi ciuciu interes… Apăi tune ghiavolii-n ei şi plesnească-i buba bubonică, AMIN !
    Pentru fiece săltat de genul celui de la Argeş, ete-aşe, că vru Bă-Secu răzbunări, apese-le păcatele şi niminicia piepturile găunoase tartorilor , să dorească da să nu poa respira, AMIN !
    Da de cei din PDL , hăi cu afacerea eoliene fără licitaţie, n-au timp zmintiţii…. NU i-ar ierta Doamne, Doamne în veci pe prăpădiţii şi joavinele , şobolănimea portocalie, AMIN !

  33. 33 blogideologic ianuarie 27, 2011 la 5:07 am

    @ Adrian Năstase
    Vă felicit pentru schimbarea de atitudine în faţa puterii opresive actuale !

  34. 34 blogideologic ianuarie 27, 2011 la 5:21 am

    @ dlnimeni
    „Patriarhul” Daniel are de fapt atitudinea şi obedienţa unui cardinal catolic ! „Patriarhul” Daniel nu îndeplineşte principala funcţie din fişa postului, aceea de locţiitor, pentru toată lumea ortodoxă!, al catedrei episcopale din Cezareea Cappadociei, unde a predicat pe vremuri Sfântul Părinte Ierarh Vasile cel Mare. Dar această implicare fără îndoială că ar cere „patriarhului” Daniel o muncă spirituală intensă. De care „prea fericitul” Daniel se fereşte. Eufemism 🙂

  35. 35 Vasile, ianuarie 27, 2011 la 7:55 am

    Haha ,

    Si-a bagat dracul coada in politicile bisericesti, e o chestie mai veche a semnalato si un raspopit pe nume Ion Creanga!!

  36. 36 Al ianuarie 27, 2011 la 8:00 am

    Fara comentarii!

  37. 37 florin m. ianuarie 27, 2011 la 8:07 am

    Dl Nimeni

    Actualul Cod al Muncii este plin de aberatii, modificarile restrang o parte din acestea.
    Aberatiile au caracter economic si juridic, o sa dau doar un exemplu.

    Sanatatea unei intreprinderi este legata si de capacitatea acesteia de a se adapta variatiilor cererii de pe piata. Cu cat aceasta capacitate este mai inalta, cu atat sansele de succes si suprvietuire sunt mai mari. In speta, posibilitatea de a incheia contracte de munca cu caracter temporar este importanta. Nu este posibil intotdeauna sa lucrezi cu acelasi numar de angajati sau cu un numar mereu crescator de angajati, dar este un scenariu aproape impus azi, intrucat odata ce ai angajat pe cineva peste 3 luni, nu mai poti sa intrerupi relatia decat desfiintand postul, fara a te expune unor procese interminabile.

    Desigur, la prima vedere un astfel de sistem pare in favoarea angajatului. In practica insa, determina un comportament reticent al angajatorului la fiecare noua angajare, intrucat stie ca este dificil sa iasa din acea relatie, iar capacitatea scazuta a intreprinderii de a se adapta determina scaderea sanselor acesteia de a izbandi in vremuri mai dificile, ceea ce pune in pericol mai mare toate joburile din acea intreprindere. Astfel de potentiale pericole sunt recunoscute de catre multi investitori si atarna greu in decizia acestora de a investi. In conditii de cost asemanatoare, un cod al muncii cum este al nostru face diferenta, potentiali investitori preferand sa investeasca in alta parte, respectiv sa restranga extinderea locala a business ului. Nu vreau sa spun ca este singurul lucru de care analiza de business tine cont, dar in anumite domenii unde in mod traditional interimul are o pondere mare, poate fi un factor determinant in decizia de a investi.

  38. 38 florin m. ianuarie 27, 2011 la 9:46 am

    Sibilla

    Este un scenariu atat de clasic, incat nu are cum sa fie creatie PDL, acesta fiind de origine mai recenta.

  39. 39 Ghita Bizonu' ianuarie 27, 2011 la 10:18 am

    florin m

    „Sindicatele au ucis industrii intregi in SUA. Sindicatele functionaresti sunt pe cale sa termine California. „
    Demonstreaza. Care industrii ?!
    Si mediteaza cum se face ca RFG care are niste sindicate f puternice isi pastreaza industria ? Cum se face ca excat in domeniile in care IG Metal domina industruia germana este extyrem de sanatoasa ? (adica de ex cum se face ca industria de automobile germana a ajuns sa insemne masina de calitate …. ca azi Mercedesu este prima optiune ptr lux iar restu .. restu alege in gnl inte BMW si Audi iar Cadie, Lincoln, Jaguar fac figuratie ? Ca Chrysler …. duse is vremurile cand un Imperial era o masina de mare lux … ca 300 de azi este mai prapadit chiar eact u Peugeot 607 dpv al finisari…)

  40. 40 Draghi Puterity ianuarie 27, 2011 la 10:39 am

    Dar trebuie sa stiti ca nimeni nu va scapa nepedepsit pentru incalcarea legii, nimeni nu va putea trece peste ce face in aceste luni, nimeni nu se va putea prevala de faptul ca n-au avut cum sa se opuna lui Basescu si lui Boc cand le-au cerut sa faca astfel de gesturi.

    Cand o sa ajungeti la putere, o sa va aduc aminte de aceasta fraza. Stiu ca inainte au fost alte prioritati si nu era oportun, insa daca acesti indivizi nu sunt impiedicati definitiv sa mai faca legea in tara asta, chiar ca degeaba l-am impuscat pe Ceausescu.

  41. 41 Doru Coarna ianuarie 27, 2011 la 12:19 pm

    @ all

    Adevarul e ca numai Biserica Ortodoxa nu fusese antrenata in povestile portocalii. S-ar prea putea ca MIG-urile sa fie trecute in acte „relicve” si cum se stie, BO colectioneaza relicve si le scoate la vedere din cand in cand ca sa faca minuni, probabil un functionar de pe la guvern a citit „relicve” si le-a repartizat. De unde sa stie el ca MIG-ul e un avion de vanatoare-interceptare si nu vreun os de preacucernic?

    In ceea ce-l priveste pe dl.-ul de la Arges-OK, solidaritate, consiliere juridica si tot tacamul. Mai, dar cat de sarac cu duhul trebuie sa fii ca sa comiti „agerimi” cu bani publici, fie si in urma cu ceva ani, cand stii ca stoluri intregi de viitori puscariasi monitorizeaza adversarii politici ai puterii?

    Iar problema coincidentei nu se pune! O adevarata „coincidenta” ar fi ca cei de la Mioveni sa iasa acum in apararea respectivului, altminteri se stie peste tot ca puterea portocalie joaca murdar, cu atat mai murdar cu cat incepe sa i se vada slabiciunea. Este deci de asteptat ca puterea ca calce violent pe toate pedalele, DACA E LASATA S-O FACA, si sa faca si mai mult rau. Sunt zbaterile inerente finalului, desigur. Procedand astfel, ea arata ca este perfect constienta de ceea ce se petrece in tara, mai ales ca fabrica de scenarii si-a pierdut ingeniozitatea din motive lesne de inteles.
    Acum puterea joaca „la plesneala” si face marcaj „om-la-om”. Se intelege ca este de fapt o faza de aparare.

    Pacat ca nici dl Nastase nu are harul premonitiei, insa mesajul postat mai sus arata portocaliilor drumul care se cam afunda in desertul din care PSD se pregateste sa iasa. Acum sa-l vedem pe Moise daca se pricepe si la nisip ca la apa.

  42. 42 Luminita ianuarie 27, 2011 la 3:06 pm

    Eu sunt de parere ca ar trebui sa il elibereze pe domnul Nicolescu pt ca altfel, o sa iasa multa lume in strada. Domnul Nicolescu a ajutat multi oameni din Arges. Ne-am saturat de acesti portocalii. Faceti ceva sa scapam!

  43. 43 DanM ianuarie 27, 2011 la 4:32 pm

    @ Adrian Nastase
    Asa ziceau si ei „ca nimeni nu va scapa nepedepsit pentru incalcarea legii”, si au trecut 6 ani pentru a vedea ca pun in aplicare ce au promis la alegerile din 2004. Dar mai bine mai tarziu decat niciodata. Cu privire la revenirea PSD la putere, mai stati si analizati, mai schimbati discursul, nu le mai luati apararea tuturor celor care fac de ras PSD, nu va grabiti, aveti deja un pion otravit dintr-o alianta contra naturii.

    Referitor la donatia avioanelor, poate raspunde patriarhul si consilierii sai. Probabil ca la taxele pe care le percep pentru inmormantari, botezuri, nunti vor oferi un bonus, plimbare cu avionul!

  44. 44 florin m. ianuarie 27, 2011 la 7:30 pm

    Ghita Bizonu

    Industria otelului, industria auto.

    Competitivitatea industriei germane este cea care permite acesteia sa suporte costurile sindicatelor mai bine decat cea americana. Dar uita-te la ce fac concernele auto germane de vreo 10 ani si mai bine, pentru a-si pastra competitiitatea: intre altele, creaza fabrici in sudul SUA, unde sindicatele nu au nici o putere si salariile sunt si de 4 ori mai mici decat erau la GM, fara a mai vorbi de alte costuri.

    Cand China va incepe sa devina tehnologic foarte competitiva, si Germania va avea o mare problema, intrucat costul sindical nu va mai putea fi compensat. Doar daca nu cumva sindicatele chinezesti vor crea o problema asemanatoare si in China…

  45. 45 parol ianuarie 27, 2011 la 8:03 pm

    Dle,

    In fata instantei poti aduce dovezi si impotriva crimei (alibi, martori, alte acte si mai false decat probele, etc)
    Faptul ca un partid intreg sare in apararea unuia doar fiindca apartine unui partid si il presupuneti toti nevinovat va da de gol coruptia din educatie si va mai aduce aminte poate si de ce ati pierdut alegerile.

  46. 46 nastase ianuarie 27, 2011 la 8:14 pm

    parol,

    nu fii idiot! Sper sa nu ti se intample si tie asa ceva.

  47. 47 Ghita Bizonu' ianuarie 27, 2011 la 9:05 pm

    florin m

    nu cumva industria auto din SUa sufera mai mult din cauza conducerii ?
    Pai sa zuic doar ca pana prin 2000 puterile litrice erau cam de rasu plansu…
    Ca la fel se da vina pe sindicatele engleze – insa ! insa daca zicem doar Jaguar era nitek cam jenat ca un motor 6 in linie de 4,2 litri sa scoata tot atat putere cat un motor BMV 6 in linie da de 3 litri . Sau siperbu V12 di 1973(primu motor v12 in serie ! Jaguar) a ramas la aceisi putere pana la final . Si de unde batea la fundu gol orice motor de Mercedes in 75 .. la final hm .
    Sezi bland . Nu sindicatele is prima cauza ci conducerea (ingineri aveau . Muncitori asisderea . Da nu prea aveau conducere ! Nici azi!! na alta. In 1970 Caddie avea o viteza maxima de 192 km ora. Buna pe vremea aia. In 78 datorita scaderii $ un Caddie costa cat un 280. Insa .. insa pe Autobahn 280 ul intrecea cu numa 20 kmh Caddie ….In 92 pe park Avenue cestia ce parea ca ar fi lemn de calitate era .. plastic folie . Scuze da cam ieftin (masina nu era chiar ieftina!) . De cestiile astea presupun ca erau de vina sindicatele da?
    O da se duc in Sud . Da statele alea le pun la dispozitie subventii mascate !!!
    Si ca deschid fabrici in Sud . Da . Insa in gnl ptr piata americana .

  48. 48 dlnimeni ianuarie 27, 2011 la 9:39 pm

    Blogideologic: se poate, dar PF este un tip foarte destept.

  49. 49 dlnimeni ianuarie 27, 2011 la 9:49 pm

    florin m: corect, dar nu spre asa ceva va indemnasem eu; oricum va multumesc, ramine asa.

  50. 50 VALCEA DOLJ MARAMURES ARGES ianuarie 27, 2011 la 9:58 pm

    Domnule Nastase,

    1. Cand Primarul din Ramnicu Valcea, Mircea Gutau, a fost arestat, scandalul a durat putin. Poate normal, fiind primul exemplu de politician arestat, dintr-un municipiu relativ mic. Nu s-a cercetat prea mult ‘lipsa totala de dovezi’ poate pentru ca facea parte din PDL.
    Cand a fost condamnat, iarasi scandalul a durat putin. Din nou, poate normal, fiind primul exemplu de politician condamnat, dintr-un municipiu relativ mic. Nu s-a cercetat prea mult ‘lipsa totala de dovezi’ poate pentru ca facea parte din PDL.

    2. Situatia s-a repetat in cazul Primarului Solomon. Alt municipiu, alt primar, din nou, LIPSA TOTALA DE DOVEZI, dar din nou, scandalul a durat putin, nimeni nu a fost interesat de ce un primar PDL ar fi arestat.

    3. Primarul din Baia Mare

    4. Ajungand la Presedintele CJ Arges, scandalul ar fi trecut din nou neobservat. Ar fi fost uitat in 3 zile. Poate putin mai multa atentie, datorita coloraturii politice PSD.

    O spun cu regret ca daca Presedintele CJ Arges nu ar fi facut atac de cord, cu aceasi usurinta s-ar fi trecut peste tot.

    Domnule Nastase, a venit momentul sa cercetati:

    – Toate arestarile care s-au judecat in Arges s-au soldat cu arestari. (Mircea Gutau, Solomon, Presedintele CJ Arges, Penescu, etc.)
    – Lipsa totala de dovezi (cel putin in dosarul Gutau si Solomon)

    Traian Basescu dezbina pentru a cuceri.

    Cred ca a venit momentul sa ne unim cu totii impotriva lui Traian Basescu si a slugilor de judecatori si procurori.

    FACETI DOVADA ABUZURILOR PENTRU CA NIMENI SA NU AIBA ARGUMENTE CONTRA!

    FACETI UN DEMERS PENTRU SOLIDARITATE!

    VALCEA, DOLJ, MARAMURESUL, SI ARGESUL SE VOR UNII.

    Sper sa nu trecem din nou, cu atata usurinta peste vietile oamenilor!

  51. 51 VALCEA DOLJ MARAMURES ARGES ianuarie 27, 2011 la 10:02 pm

    E momentul sa ne unim.

    Traian Basescu dezbina pentru a cuceri.

    VALCEA, DOLJ, MARAMURES, ARGES SUNT PRIMELE CARE SE VOR UNII.

  52. 52 VALCEA DOLJ MARAMURES ARGES ianuarie 27, 2011 la 10:11 pm

    A venit momentul sa ne unim.

    Mircea Gutau – arestat, condamnat, FARA NICI O PROBA

    Solomon – arestat, FARA NICI O PROBA

    Primarul de la Baia Mare

    Presedintele CJ Arges

    A venit momentul ca culoare politica sa nu mai conteze. A venit momentul sa fim oameni sa ne dam mana pentru a scapa de Traian Basescu

    Valcea Dolj Maramures Arges sunt primele care se vor ridica.

  53. 53 Doru Coarna ianuarie 28, 2011 la 9:45 am

    Este mai simpla metoda chinezeasca, ne dam toti pe mana lui Basescu, sa vedem ce face cu noi toti… firmele puterii ar trebui sa duduie ca din impozitele lor sa poate fi intretinuti 22 milioane de arestati ce nu pot fi impozitati.

  54. 54 blogideologic ianuarie 28, 2011 la 11:31 am

    „A venit momentul sa ne unim.”
    Chiar aşa ? 🙂

  55. 55 cristipetre ianuarie 28, 2011 la 1:55 pm

    Protestul de la Mioveni nu face decat sa ofere indicii vagi asupra dimensiunilor genocidului social pe care se pregatesc bochemonii sa il savarseasca asupra romanilor si Romaniei, prin modificarea legislatiei muncii. Modificarile propuse de bochemoni Codului muncii sunt, pe de o parte, vadit neconstitutionale si neeuropene, pe de alta parte dezavantajeaza salariatul (detalii pe :
    http://cristipetre.wordpress.com/2011/01/28/ultima-nazbatie-a-bochemonilor-aservirea-salariatilor-prin-modificarea-legislatiei-muncii/).
    Aceasta propunere legislativa este un mare test, atat pentru opozitia parlamentara, dar si pentru societatea civilă şi societatea românească în ansamblu.

  56. 56 parol ianuarie 28, 2011 la 11:16 pm

    nastase,

    Ce sa se intample?
    Matusii mele i-a sarit primarul din comuna in cap. Pentru o bucata de pamant evident. Politistul satului i-a dat cateva amenzi SF pentru tot felul de inventii ( tulburarea ordinii publice, etc – femeia avand 60 de ani si cu un tremurici care inspira violenta groaznica ).
    Nu vreau sa ma leg de faptul ca primarul, vice primarul si omul care tunde iarba sunt toti in PSD inscrisi direct din PCR dupa revolutie.
    Vreau sa continui cu faptul ca la judecatoria zonala ( mama a sfatuit-o si a mers cu ea sa conteste amenzile ) se pare ca si instanta era pornita pe un pericol public precum tanti Veta care din declaratiile prezentate de politie era manga si a sarit la bataie si l-a si batut pe unu din sat.
    Tin neaparat sa repet ca femeia avea 60 de ani si abia mergea.
    Prietenia si colegialitatea de partid dintre primar si procuror se pare ca a fost pusa la incercare si cu greu, dar cu foarte mare greu a cedat dreptatii.

    In fine, amenzile au fost in final anulate de instanta dupa cateva zeci de termene.
    Tin sa mentionez ca toata treaba asta a durat vreo 4-5 ani de procese, avocati, bani cheltuiti, scrisori trimise dl Iliescu, etc.
    Si matusa mea a decedat ( poate mai devreme din cauza contestatiilor in instanta ) cu un gol care i-a luat linistea batranetii.

    Dle nastase,
    Daca in tot atat timp ati fi avut grija de nepotismul national care vad ca il cultivati si online acum, daca matusa mea mai traia sau nu murea dupa ani de tribunale, mi-ar fi pasat mai mult de un groh pe care il iau palpitatiile cand e prins cu musca pe caciula.
    Mi-ar fi fost si mie mila ca la toti snobii de pe blogul dvs de unul care daca a avut parte de instanta a avut sub auspiciile faptului ca dvs sunteti Adrian Nastase.
    Mi-as fi dorit si eu sa fiu aparat in fata acelui primar care e in functie si acum sa nu insceneze matusii mele pentru ca eu l-am votat pe Iliescu in 2000.
    Dar lucrurile nu au mers asa. Am inceput sa doresc razbunare primarului, procurorului, etc.

    In acelasi timp, anul trecut, in orasul natal, tatal meu a inceput sa fie injurat periodic de peste gard, de un vecin care a inceput brusc sa sustina ca nu stiu ce fantana e a lui.
    Dupa o prima discutie cu baiatul acestuia se pare ca omul avea probleme psihice si ia rugat pe ai mei sa fie intelegatori.
    Au fost intelegatori pana s-au trezit cu un proces deschis. Alor mei raul a fost cuantificat de faptul ca tatal meu nu avea voie sa fie implicat in procese intrucat incerca un drum in mediere. Drumul a fost intrerupt astfel si procesul a continuat spre suprinderea noastra. Dupa o a doua discutie cu fiul acestuia se pare ca si acesta din urma a inceput sa isi aduca aminta de fantana cum era mic si se juca pe langa ea.
    Ce e si mai interesant e ca a fost facuta o expertiza aparent in lipsa noastra a terenului nostru ( nu prea imi explic cum, dar asa figureaza ca proba ). Tatalui meu i-a fost refuzata o contraexpertiza desi avea tot dreptul de a cere si de a face una. Refuzul a stat in mana judecatorului, cotizant activ simpatizant clasic PCR si dupa 90 direct PSD ( cu tranzitia de nume binenteles ).
    In ceea ce ne priveste sunt optimist si ferm convins ca dreptate se va face in ciuda mitei sau prieteniei ce o fi intre cei doi ( fiul in cauza si judecator )

    In ceea ce priveste replica dumneavoastra aroganta ( ce poetic si scurt a putut sa va descrie mentorul dvs .. ) mai stiu cateva cazuri de cunoscuti care au avut de suferit , au pierdut chiar din cauza instantelor , politiei, primarilor corupti si toti din PCR -> PSD .

    Cam mare coincidenta domnule nastase.
    Ati avut la dispozitie 16 ani de zile sa va minunati de atatea coincidente fara a lua masuri in propriile metode.

    Acum imi creste inima cand ii vad arestati. Ii astept si in Huruiesti ( Bacau ) – la matusa mea sa faca un stop cardiaco – cerebral si domnul primar Zabrautanu de acolo, si la Podu Turcului ( la tribunalul zonal ) sa treaca si pe la tovarasul procuror, si pe la Adjud sa viziteze putin judecatorul si prietenii sai – pentru un prieten de-al lui va dau eu adresa ca e vecin cu mine.

    Daca tineti cont de natura si de popor, ascultati povesti ca cele de mai sus nu ode inchinate de la fanatici fara personalitate cum vad ca se gasesc in prea mare numar pe un blog democratic.

  57. 57 parol ianuarie 28, 2011 la 11:27 pm

    Post scriptum
    Am pretentia ci sa va inchideti singuri oamenii de partid escroci, nu sa o faca altu pentru voi.
    Daca domnul Zabrautanu ar fi un cunoscut vi s-ar parea sigur si acesta un om de treaba si in cazul in care ar fi anchetat probabil ca ati sari in ajutorul lui. In momentul acela ati fi doi criminali in ochii mei, si dvs si el.

    Si inca o observatie:
    Cautand pe net se pare ca „Nu fii” e corect doar din punctul de vedere al lui Mircea Badea. Corect e „Nu fi”.

  58. 58 Ghita Bizonu' ianuarie 29, 2011 la 10:33 am

    parol

    scrii cica ca cum „Ati avut la dispozitie 16 ani de zile sa va minunati de atatea coincidente fara a lua masuri in propriile metode.”
    16 ani ?!
    ia sa vedem pe ani …..cine a guvernat
    FSN (inclus aripioara PD a lu Roman si Baselu), FDSN, PSD
    1990-1996 = 7 ani cu initerludiul Stolojan
    2001-2003 = 4 ani
    din care 1 an si cu PD eul.
    total 10 ani
    CDR (adica PNTcd, PNL )+ PD (cu Roman si Baselu)
    1997-2000 – 4 ani
    ADA – adica PNL si PD
    2005-2006 – 2 ani
    PNL minoritar
    2007-2008 – 2 ani
    PDL cu PSD in rol secund (de prosti)
    2009
    PDL singur :2010

    Deci , in astia 21 de ani (ca se numara si 1990 !) FDSN , PSD au stat la putere singuri 8 ani. Au mai stat in combinatie cu gruparea ROman-Basescu 2 ani (timp in care Roman era vioara I a a guvernului ) si aproape un an in calitate de parteneri idioti cu PDL.
    PD s-a aflat la guvernare in combinatii in 7 ani si 1 an singur . In plus ca grupare Roman -Basescu a mai fost fruncea guvernarii FSN timp de 2 ani .
    Deci asadar si prin urmare PDL (fost FSN Roman , PD si pe viitor poa si partid bolsevic-capitalist ori internationalist nazist democrat si sionist musulman crestin consevator ca caprovarzist si micurinist iaste el !) a stat la guvernare cam tot atatia ani ca si FDSN-PSD .

    Deci care 16 ani ma ?! De Zodia Tzapului ai uitat ?!

    In mod cert unu din noi este prost de bubuie . De data asta ma indoiesc c-as fi eu ….


Lasă un comentariu






Arhiva

Comentarii Recente

diasporean la Anunt!
fostă basarabeancă la Anunt!
Ce scriam acum exact… la Anunt!
De ce n-am criticat… la Anunt!
Cum e posibil asa ce… la Anunt!