Dosarele justitiei sau „dosarele” lui Basescu?

In Jurnalul national de astazi gasiti un articol din care rezulta ca dosarele care ar fi  „blocate” acum nu sunt dosarele JUSTITIEI  referitoare la apartamentul din Zambaccian ci ACTIUNILE POLITICE  pornite de Basescu inca de atunci cand era primar general al capitalei (din 2001), continuate, in complicitate cu Mona Musca, in campania electorala din 2004 si cu Monica Macovei si Daniel Morar dupa 2005. In total 7 ani de hartuire politica din partea unui om care nu a reusit sa realizeze nimic notabil, din pacate, nici ca ministru, nici ca primar, nici ca presedinte.

26 Răspunsuri to “Dosarele justitiei sau „dosarele” lui Basescu?”


  1. 1 ion adrian ianuarie 22, 2008 la 10:28 am

    @AN,
    Daca printr-un absurd absolut desi traim in absurdistan ati fi sau ati deveni Presedinte , cum ati interpreta decat ca o obraznicie fara margini faptul ca un minister isi aroga dreptul de a cenzura activitatile dvs constitutionale si citez dovada acestei cenzuri din Comunicatul de ieri 21 ianuarie a Ministerului justitiei:

    „Intenţia Ministerului de Justiţie este de a se elimina din start, chiar în această fază a procesului penal, orice fel de incident procedural care ar putea influenţa adoptarea unei soluţii legale şi temeinice referitoare la cei 8 făptuitori.
    Precizăm, încă o dată, că, în accepţiunea Ministerului Justiţiei dosarul cauzei la care se referă art. 18 din L. 115/1999, cu modificările şi completările ulterioare, cuprinde date, indicii temeinice sau probe privind existenţa faptei şi activitatea ilicită penală a făptuitorului.
    Acest dosar al cauzei este însoţit de un referat al procurorului de caz şi de cererea adresată autorităţii competente pentru a emite avizul prevăzut de lege.
    Numai examinând şi evaluând conţinutul dosarului cauzei autoritatea în drept este în măsură să ia decizia cu privire la acordarea sau neacordarea avizului cerut.”

    Deci observati Ministrul justitiei poseda prerogative care-i permit sa cenzureze sa opreasca activitatea Presedintelui.
    Astept, daca tot va ocupati de problema in care sunteti obiect de cercetare, raspunsul dvs, un raspuns cu referire stricta, daca vreti, la intrebarea cu care incep mesajul.

    PS. Dupa mine Presedintele este dragalas ca mai da avertismente , daca eram eu, dl M. era acuzat de mine de tradare si era deja suspendat.

  2. 2 Zoe TRANDAFIR ianuarie 22, 2008 la 10:32 am

    Hai RUP pe Traian BASESCU.

    Nu este politicos si nici elegant cum procedati, sunteti in orice cineva care ati trecut prin functii nu usor de avut.

    Va rog un pic de respect pentru Administratia Prezidentiala, pentru Presedintele Romaniei.

    Si inca ceva este si Presedintele Dvs. chiar daca atunci la alegeri ati fost contracandidat la functia suprema.
    Democratia ne invata sa câstigam si sa pierdem in alegeri, dupa validarea votului trebuie a respectam institutiile statului.
    Campania electorala s-a terminat.

    Ce parere aveti ?

    Domnule Adrian Nastase,

    In locul dvs. as proceda astfel :

    – in sfârsit bine ca incepe acest dosar, astfel cine va câstiga va avea dreptate, hartuirea si circul Nastase – justitie se va termina.

    – veti câstiga, dati in judecata statul pentru mobing personal, despag, etc.

    dupa care pagina este intoarsa si bârfele inceteaza, incepe o noua etapa.

    Sper ca explicatia mea va servi la ceva in viitoarea cariera politica, publica a lui Adrian Nastase.

    Sa auzim de bine,

  3. 3 ion adrian ianuarie 22, 2008 la 10:35 am

    PS. Problema ridicata de mine dapaseste „maruntul sau maruntelul” dvs interse personal si de aceea nu ma refer la ea si nici nu va contrazic cu privire la continutul dosarului dvs. Vor fi gasit si altele ca nu termopanele preocupau presa cand se discuta in acest sens ptr dvs. Termopanele au fost utiliate de ziaristii care nu spuneau ca nu exista o astfel de problema de cei care recunoscand ca este marunta, dadeau prin analogie si oarecum metaforic, exemplul lui Al Capone(desigur sa pastram proportiile, caci ala a fost „mare”) care a fost infundat cu niste impozite neplatite si nu cu asasinatele comise personal sau comandate.

  4. 4 radu popa ianuarie 22, 2008 la 11:06 am

    Imi pare rau, dar cand am vazut cine semneazam, mi’am pierdut increderea. Stiu ca nu veti publica mesajul asta de teama ca i’ati putea demoraliza pe urmatorii comentatori, dar sa stiti ca ceea ce am vazut eu, au vazut si ei. Dvs, din pacate, traiti cu senzatia ca lumea este proasta si ca toata inteligenta s’a strans in Zambaccian. Aceasta eroare s’ar putea sa va coste.

  5. 5 Lucian ianuarie 22, 2008 la 11:23 am

    Domnule Nastase,
    Cu tot respectul, replicile pe care le dati vis-a-vis de problema dosarelor dvs. sunt deja obositoare. Am inteles din prima si nu trebuie sa fim doctori ca sa constatam ca lipsa de coloana vertebrala (capul plecat, sabia nu-l taie) au facut si vor face toate acestea posibile. Asa a fost posibil si regimul Ceausescu mult mai aspru ca in alte tari, asa s-au facut si mineriadele, asa ati fost si la putere, asa sunteti si acum hartuit. Ca slugi se gasesc… e pacat ca nu ati invatat dupa atatia ani. Tema dictaturii basesciene nu e credibila, in ciuda tuturor semnalelor de la Zeus. Multi cred ca fiind un UE si NATO asa ceva e imposibil. Tema incompetentei si a izolarii Romaniei sunt adevarate. Spuneti ca piata comuna europeana se bazeaza pe competitie. Si mai e ceva… Va sugerez cateva teme, zic eu importante, despre care ati putea aminti pe forumul acesta:

    1. conform unui sondaj recent, 75 % din romani cred ca e imposibil sa te reusesti in viata pe cai cinstite. Ce ati facut in ultima luna pentru a schimba acest trend? De ce nu povestiti intr-un post cum sunteti din cei 25% si cum ati reusit in viata pe cai cinstite? Povestile de succes merita spuse… Sau ar trebui, parafrazand celebra zicala, sa nu va intrebam cum ati facut primul milion?

    2. azi incepe la Davos forumul eoconomic mondial. Conform site-ului oficial, http://www.weforum.org/en/index.htm, pe lista de personalitati prezente NU se afla NIMENI din Romania. Romania nu este prezenta deloc sau nu mai are personalitati?

    3. de ce dvs. in particular si PSD in general nu sunteti capabili sa propuneti un program concret de modificare profunda a modului de abordare a problemelor? Iertati-ma, dar din punctul acesta de vedere nu va deosebiti cu mult de „gargara” basesciana. Exemplu: ce s-a propus concret la problema iernii care vine mereu prin surprindere in capitala? Oare nu ar fi mai simplu sa spunem domnule, avem nevoie de o lege mult mai simpla la primarie? De ce se perpetueaza sistemul de 6+1 primari? Nu ar fi mai bine un primar si acesta sa ii numeasca pe primarii de sector? Si un singur consiliu?

    4. competenta si corectitudine. de departe asa se vede acasa. Sunt singurele lucruri care ne lipsesc.

    5. de ce nu sunteti primul (primii) care sa iesiti pe piata si sa spuneti: guvernul a atras atitia lei din fonduri europene in 2007 (sursa…)? de ce nu spuneti cum suntem reprezentati la Davos si cat ne costa asta?

  6. 6 Draghi Puterity ianuarie 22, 2008 la 11:51 am

    Mi-a spus o data cineva, ca reteta succesului in Romania este: sau te bagi sub pielea shefului sau te legi de sef.

    Basescu a ales a doua varianta. A reusit asa de bine tocmai pentru ca Adrian Nastase este un lider autentic, puternic, un reper care i-a permis lui Basescu sa fie vizibil in perceptia publica chiar si prin simpla asociere cu numele lui Nastase.

    Domnule Nastase, se zvoneste prin targ ca in perioada in care ati fost vecin cu Basescu i-ati fi tras una si ca asta ar fi motivul pentru care va uraste si va loveste sub centura (oricum mai sus nu ajunge) non-stop. Puteti sa comentati zvonul asta?

  7. 7 Iulian ianuarie 22, 2008 la 11:59 am

    Constat ca echipele PD(-L) au reinceput activitatea pe net. De data aceasta pe un ton mai ponderat. Se constata un rictus autoritarist, mascat de un aparent respect pentru lege – „vai, cum puteti spune asa de dl presedinte?”, „e presedintele tuturor”, etc. Mai ca ajungem ca in anii 1980, cand orice cuvint anti-Ceausescu era tradare de neam si tara.

    Daca Basescu nu este inlaturat in 2009, iar PD formeaza guvernul in 2008, atunci inseamna ca a doua parte a anilor 2000 a fost irosita.

    Din perspectiva stangii romanesti, singura pozitie acceptabila este o opozitie clara, raspicata, pe o retorica ascutita la fiecare gest/fapta prezidentiala. In rest, miorlaieli neconvigatoare de prostanaci nu conving pe nimeni.

  8. 8 Ina ianuarie 22, 2008 la 12:28 pm

    cu tot respectul..daca articolul ar fi purtat semnatura altcuiva..daca ar fi fost publicat in alt ziar….poate ca as fi ridicat nitel spranceana stanga…
    asa..dau intelegator din cap…ma minunez de „calitatea” oamenilor de presa ..si trec mai departe.
    nu asa se procedeaza…ori aveti incredere in argumentele dumneavoastra…si le rupeti mustatile in justitie…ori va multumiti cu articolase de genul asta.

  9. 9 dracu ianuarie 22, 2008 la 12:54 pm

    Dl. Nastase
    din umilele mele cunostinte de inginer in domeniul Justitiei, se naste o intrebare.

    termenul de „complicitate” se foloseste in Justitie in domeniul infractiunilor, corect?

    folosind acest termen la adresa Monicai Macovei, spuneti de ca ea a incalcat legea, a savarsit o infractiune, fiind „complicele” altcuiva care a savarsit o infractiune.
    corect?

    in acest caz, sunt 2 aspecte:
    1. Monica Macovei va poate da in judecata pt calomnie.
    2. care e diferenta intre dumneavoastra si Boc, intre „ministrii penali” si ministrii „complici”.

    io spun ca nu e nici una.
    a, ba da. sunteti ceva mai inalt 😀

  10. 10 Kartouche ianuarie 22, 2008 la 1:13 pm

    @ ion adrian

    Stimate domnule Ion Adrian (vad ca-ti grafiezi numele cu minuscule; oare si d-ta esti o “micime” care tinde spre zero ?), observ ca ai ceva ironie dar foarte multa ranchiuna.
    Ce face presedintele domniei tale nu facea numai Mao Tze Dum si Gh.Dej ! Clica celor 4, clica celor 6, clica celor 8, instrumentata de Basescu prin cozile de topor de la Parchet. In toate justitiile din lume “dosarul cauzei” contine toate piesele in acuzare si aparare a unui invinuit, inclulpat ! Numai daca, in speta, presedintele mai are pentru fiecare “un dosar de securitate” – strict secret, deci, atunci sunt doua. De ce ? Nu e correct ca presedintele sa stie mai mult decat ministrul; el este ministrul justitiei. “Dosarul de securitate” il pastreaza pentru santaj politic ?? (vz. Filmul cu Remes-caltabosh ! Depus in fisetul presedintelui – dar ce cauta acolo, daca dosarul de cercetare e la procurorul de caz ?)…… Toata lumea stie ca dosarul Nastase e o facatura, o razbunare a lui Basescu, care in polemica cu acesta nu avea si nu are niciodata succes. Este declasificat, umilit, fiind un ignorant notoriu. Si atunci singura lui sansa era sa puna pe altii sa-l compromita. Este evident, si mass-media recunoaste, ia in deradere dosarul termopane, ca fiind unul politic. Basescu e persistent si insistent pentru continuarea cercetarii, desi s-a mai efectuat de 2 ori ! Stie ca dosarul nu are finalitate penala, dar “poporul” lui Basescu sa-l identifice pe dom` Nastase ca pe un posibil infractor ! Da bine la electorat……… Daca nu as fi intuit corect, ca domnia ta esti platit sa fii Gica Contra pe blogul lui Adrian Nastase, as crede ca faci parte din poporu` lui Basescu. Iar despre modul cum gandesti si iti manifesti “echidistanta” fata de dom` Nastase este inserat clar in comparatia cu Al Capone. Tradusa in mintea domniei tale este : nu o fi Nastase vinovat pentru termopane, dar nu-i strica “o leaca” de puscarie, ca prea il incurca si umileste pe dom` Basescu ! …….. Sa traiti bine, alaturi de mentorul dv. spiritual, dar, grija mare, sa nu fiti contaminat !

  11. 11 dracu ianuarie 22, 2008 la 2:48 pm

    Dumnezeule, ce sustinatori au unii :))

    cred ca as prefera un dusman declarat, decat asa sustinatori. macar stii de la ce sa te astepti. 😀

    se pare ca bunul simt in gandire e o calitate din ce in ce mai rara 😀

  12. 12 Alexandru Szasz ianuarie 22, 2008 la 5:15 pm

    Departe de mine intenția de a vă jigni, dar nici dumneavoastră nu ați realizat nimic în ochii oamenilor. Poate ați făcut lucruri importante în cariera dumneavoastră, dar nimic notabil de către omul de rând. Nu bag mâna în foc, dar fiindcă dumneavoastră sunteți ținut încă departe de putere în PSD, cred că electoratul dumneavoastră crede că pensiile au fost mărite or de Tăriceanu, ori de Geoană (mai puțin probabil). Așa că nici asta.

    Nu sunt eu specialist, dar aveți un exemplu în politica lumii unde un contracandidat la președenție a câștigat prin aruncarea cu noroi într-un candidat care are un procent în jur de 40% ? Nu știu dacă aveți consilier de imagine, sau poate chiar de carieră, dar ceva e putred. Ați fi un președinte bun cred eu, dar nu veți deveni niciodată cu un astfel de stil. Păstrați-vă clasa când criticați și veți fi admirat. Altfel, veți avea de pierdut.

  13. 13 ion adrian ianuarie 22, 2008 la 6:58 pm

    @Kartuche,
    Oi fi eu o „micime” dar cu siguranta nu sunt „toata lumea” care stie….
    N-ai inteles desigur ce am vrut sa spun cu Al Capone, dar nu pot avea pretentii…

  14. 14 Kartouche ianuarie 22, 2008 la 7:22 pm

    @ ion adrian

    Daca tot aveti „misiuni”, cel mai nimerit ar fi daca v-ati ocupa de educatia mentorului dv. spiritual. Aveti sansa sa nu mai fure telefoane, vapoare, case si chiar, sa se debaraseze de rasism, vulgarisme, invitatii la sex sau sa dea „cap in gura” ! Ar fi mult mai eficient pentru „poporul” sau ! Ha, ha, ha, ha !

  15. 15 mnd ianuarie 22, 2008 la 7:46 pm

    Problema- i ca se consuma energie doar cu balacareala ,cand presedintele ar avea alta treaba . Doi ani justitia lui Macovei a fost independenta , deci trebuia sa termine cu AN. Prezumtia de nevinovatie ,presupune ca PROCURORUL demonstreaza vinovatia nu inculpatul nevinovatia , din cate stiu eu .
    S-auzim numai de bine !

  16. 16 Gheorghe Croitoru ianuarie 22, 2008 la 7:52 pm

    Domnule Adrian Nastase,
    cu tot respectul cuvenit, ne vine greu sa credem ca Traian Basescu, din pozitia de primar al capitalei va persecuta pe dumneavoastra care erati prim-ministru la acea vreme…Pe de alta parte, zelul pe care il dovedesc ziaristii de la Jurnalul National, in frunte cu Ciutacu, Cristoiu, V. Stan, Gadea si Mircea Badea ii face de multe ori sa se compromita si sa va compromita. In articolul pe care-l mentionati s-a strecurat o eroare puerila: cum putea primarul Basescu sa va sicaneze si sa va instrumenteze dosare in 2001 cand dumneavoastra ati dobindit un apartament in Zambaccian abia in anul 2004, conform declaratiei de avere? Ma intreb si va intreb, chiar nu sesizati pericolul de a cadea in ridicol?

  17. 17 ion adrian ianuarie 22, 2008 la 8:39 pm

    @K.
    De unde stii tu dragule, ca pozitiile intre noi, nu sunt exact pe dos?Si atunci cine are „misiune”?

  18. 18 ion cj ianuarie 22, 2008 la 9:56 pm

    sa nu va dezamagiti si sa actionati cu mult curaj in continuare. pe cand la cluj.

  19. 19 Monica ianuarie 23, 2008 la 1:01 am

    Domnule PM nu mai incercati sa aratati adevarul, pentru ca-i deranjati pe pupinbasesti. Declarati-va vinovat din start. Asa o sa-i multumiti pe deplin. Tare-as vrea sa-i vad pe toti acestia – care va dau sfaturi sa va duceti timp de cativa ani prin tribunale, sa va judecati pentru a va dovedi nevinovatia – in locul dumneavoastra. Sa le dea Dumnezeu dupa sufletul lor.
    Foarte bine faceti ca atacati si dvs. in ultimul timp, dar vedeti cum starniti cuibul de viespi? Ar vrea sa postati numai programe politice, sa comentati evenimentele la zi, dar sa nu cumva sa-l atacati pe Basescu pentru ca aveti foarte multi vizitatori pe blog si-i informati despre mersul lucrurilor.
    Zoe Trandafir va si admonesteaza ca indrasniti sa nu-l recunoasteti pe Basescu drept presedintele dvs, dar uita ca insusi el a declarat ca este numai presedintele celor care l-au votat.
    Gh. Croitoru uita ca declaratiile de avere s-au facut publice numai in 2005. De unde stie ca nu aveti casa din 2000si nu aparea in declaratiile anterioare depuse la CD? (manipulare)
    Sanatate multa domnule PM.

  20. 20 Aya ianuarie 23, 2008 la 4:53 pm

    @

    Draghi

    ANul nu e adepatul celebrei ziceri (valabila, aici, prin extrapolare):”multa minte nu se cere, sa fii prost, sa ai putere” (in context, „putere” in sens de forta fizica).

    Adrian Nastase are aproape 2(doi) metri inaltime (ceva in jur de 1,95-1,96, nu pot spune cu exactitate, dar e foarte inalt) si e construit pe masura.
    „Respira” forta (nu doar intelectuala, ci si fizica).
    Un personaj cu structura lui (interioara) nu loveste cu palma (pumnul sau orice alta „prelungire fizica” a fortei de gen) tipi mai slabi!
    Dar am certitudinea ca „i-a tras” nu una, ci mai multe cu vorba (fereasca Dumnezeu sa te afli in zona de „tinte” pentru ironiile lui!).

    P.S.
    A propos de zvonul respectiv.
    La cata forta fizica are Adrian Nastase, daca i-ar fi „tras una” cu un deget, ceva mai tare (nu o palma- ce sa mai zic de pumn!) cred ca si acum se mai aduna de pe jos cel despre care ai auzit ca ar fi „beneficiat” de un astfel de tratament din partea ANului.
    Ca si acum se „aduna” in urma ironiilor lui Adrian Nastase, se vede cu ochiul liber!

  21. 21 Aya ianuarie 23, 2008 la 5:05 pm

    @

    Gheorghe Croitoru

    Vrand sa te prefacui ca nu intelegi despre ce e vorba (si incercand sa arunci, astfel, prin deturnare, „sageti otravite”) cazi in ridicol!
    (Mai „popular” spus, iti dai cu stangul in dreptul.
    Exista si o alta celebra expresie, ceva legat de o autolovitura pe care ti-o administrezi, barbat fiind, cu tesla- dar nu imi amintesc exact locul in care te lovesti, asa ca nu insist asupra formularii).

    La respectiva adresa din Zambaccian a fost construit un bloc, in care Adrian Nastase are un apartament.

    Am mai scris si repet: terenul cu pricina a fost o groapa de gunoi (un fost loc sordid).

    Foarte pe scurt, pentru a putea construi pe el au trebuit facute lucrari de consolidare a solului (retine, te rog, ca acolo a fost o groapa de gunoi, cu tot ce inseamna asta din punct de vedere al infiltrarii in sol).
    Asta nu se face peste noapte, ci in perioade relativ lungi de timp.
    Acum ai inteles de ce lucrarile au inceput cu niste ani inainte de a se putea finaliza constructia blocului cu pricina si de ce anul de referinta al apartamentului e cel pe care il stie toata lumea?
    E sau nu logic ca dovezile prezentate pe blog sunt corecte, din perspectiva temporala?

  22. 22 Gheorghe Croitoru ianuarie 24, 2008 la 9:14 am

    @ Aya
    Te bagi ca musca-n … calului. Dupa nick si frazele adulatoare la adresa AN-ului tau drag, banuiesc ca esti femeie. Deh, minte scurta, poale lungi…Este prima si ultima data cand iti dau o replica. Am observat ca elaborezi pretinse disertatii kilometrice, pe teme fantastice fara cap si fara coada. Esti plictisitoare. Cred sincer ca nu-i faci nici un serviciu lui Adrian Nastase.

  23. 23 Marin Eduard ianuarie 25, 2008 la 11:17 am

    @ Gheorghe
    Constat că bachustienii, se pot recunoşte nu numai după nume, dar şi după comportament. După ce identifici interlocutorul ca fiind femeie, te comporţi marinăreşte, că asta ai învăţat de la Iubitul tău conducător. Desigur, că în singurătatea urii tale pentru toţi cei ce mai avem cap pe umeri şi-l folosim să şi gândim cu el, nu numai să repetăm scuipăturile verbale ale marinarului, te înebunesc persoanel care nu se „aliniază” şi probabil crezi că ar trebui să fim legaţi şi lipsiţi de creier pt a gîndii ca VOI. Un sfat. pt. a nu mai da pe de lături, mergi pe forumul de la COTIDIANUL unde cei ca tine scuipă şi vomită toată ura transmisă de marinar la adresa NEPRETINILOR CEREBRALI. Domnului AN nu-i pot spune că foarte mulţi cetăţeni, oameni de afaceri, duc lipsa climatului de linişte şi de stabilitate leagislaativă de pe vremea când era PM. Felicitări pentru BLOG şi să aveţi sănătate fizică şi spiraituală pt. a continua să ne lămuriţi cu căile prin care unii subjugă instituţiile esenţiale ale statului, inclusiv primul ministru în demersul de a ajunge unici conducători.

  24. 24 LAPADATU DANUT ianuarie 26, 2008 la 2:34 am

    DOMNULE ADRIAN NASTASE,
    SA STITI CA VA RESPECT SINCER ,DESI NU IMPARTASESESC OPINIILE DVS.POLITICE. EU SUNT UN SIMPLU INGINER MECANIC(AM SI O LICENTA IN MANAGEMENT INDUSTRIAL) SI LUCREZ IN STRAINATATE.
    -IMI PERMIT SA VA SPUN DOAR DOUA VORBE:1.NICIODATA SA NU MAI CONSIDERATI CA DACA A-TI AJUNS IN VARFUL MUNTELUI TREBUIE SA RAMANETI PERMANENT ACOLO(DOAR IN VARIANTA IN CARE DEVENITI CRUCE DE PIATRA ), CEEA CE NU ESTE CAZUL , D-STRA FIIND UN OM DE STANGA .
    2.NU VA MAI JUSTIFICATI SI GASITI PRETEXTE LA TOATE NEREALIZARILE D-STA DACA DORITI SA REVENITI IN FRUNTEA BUCATELOR(SI PERSONAL-SINCER CONSIDER CA TARA ARE NEVOIE DE OAMENI PREGATITI).
    IN REST(NU CUM SPUN UNII -REPET – CE ANUME?!) VA DORESC TOT CEEACE VA DORITI DOMNULE PROFESOR MAI MULT,DAR MARE ATENTIE CA NU CUMVA STIM NOI CINE SA VA LASE FARA PRODUSELE PERSONALE DE LA CORNU,DUPA CE VI LE V-A NUMARA IN CURAND.

    P.S LUCREZ INTR-O „LOCATIE ” UNDE INVATA SI UNUL DIN BAIETII D-STRA IMPREUNA CU PRIETENA LUI, UN BAIAT CARE SEAMANA ASA DE MULT D. T.P .V. CU TATAL LUI

    CU RESPECT DANUT LAPADATU

  25. 25 Aya ianuarie 26, 2008 la 3:11 am

    @

    Gheorghe Croitoru

    Bravo, cavalerule, esti de o eleganta remarcabila! Si genial, desigur!
    Din pacate pentru tine, n-ai nimerit-o!
    Citatul nu mi se potriveste.
    Port fuste scurte!

  26. 26 Aya ianuarie 26, 2008 la 3:14 am

    @

    Marin Eduard

    Multumesc!


Lasă un comentariu






Arhiva

Comentarii Recente

diasporean la Anunt!
fostă basarabeancă la Anunt!
Ce scriam acum exact… la Anunt!
De ce n-am criticat… la Anunt!
Cum e posibil asa ce… la Anunt!