Programul la tribunal, saptamana asta

Luat cu alte lucruri, am uitat sa va anunt programul de la tribunal de saptamana asta. 

Joi, la ora 9, un nou termen in Dosarul cu afisele de campanie. Cel cu 974 de martori. Din surse si servicii…, am aflat ca s-a stabilit ca se va face „dreptate” in dosarul asta intre 14 si 16 decembrie, cand se vor pune concluzii pe fond, dupa ce in noiembrie, in sase termene, vor mai fi audiati, pe sarite, niste martori. Planificare extra. Inainte de Craciun. Inainte de Revolutie…Cand reintram in recesiune… N-ar fi nevoie ca poporul sa vada ca, in sfarsit, se face dreptate?  

Stiu ca vreti sa va spun si ce s-a decis sa scrie in hotarare, dar va mai las o vreme curiosi…

Vineri, la ora 9, alt termen in dosarul Melinescu. Nu o sa credeti. Pentru ca nu mai existau sali la ICCJ, de cand cu Mica reforma, procesul a fost mutat la Curtea militara de Apel, undeva pe”trafic greu” sau, altfel spus,  vis-a-vis de Uzina Vulcanul. 

Sunteti invitatii mei sa participati.

 In timpul asta, tara progreseaza, MCV-ul isi rupe dintii in stradaniile incununate de succes ale lui Traian Basescu, alergand de la Bucuresti la Bruxelles si, din pacate, inapoi, pentru a rezolva criza greaca si situatia Balcanilor. Mergand, in locul premierului roman, la reuniunea sefilor de guvern din Uniunea Europeana pentru a se intoarce sa-i povesteasca premierului ce s-a intamplat la intalnirea la care ar fi trebuit sa fie el. El, care s-a deplasat  totusi in strainatate dar  nu pentru a se ocupa de problemele tarii ci pentru a aranja sa se desfasoare in Romania Congresul PPE !

Vesela tara, smecher carmaciul!

 

32 Răspunsuri to “Programul la tribunal, saptamana asta”


  1. 1 Sibilla octombrie 25, 2011 la 12:49 am

    ” M-am oferit, in urma cu ceva timp, sa ma sacrific pentru binele tarii, am cerut Parlamentului sa fie de acord cu DNA-ul, crezand ca, tratarea cu instanta a afiselor electorale din 2004, a bideurilor din China si a termopanelor din Zambaccian vor rezolva marile probleme ale tarii, inclusiv calificarea la campionatul mondial de fotbal. N-a fost sa fie asa… ”

    Ca să priceapă naibii şi cei ce n-or fi priceput încă ce MÂRŞĂVENIE marca bă-SECU e toată mascarada aista impotriva lui Adrian Năstase DIN ORDINUL ŞI LA COMANDA locatarului acuşica AUT de pe la Cotroceni !

  2. 2 aceeasi octombrie 25, 2011 la 12:52 am

    Ooof, Doamne!!! Se rupe sufletul….

    Nuuu, țara nu e veselă, e scarbită, e ametita, e inconstienta, e analfabeta, e indiferenta, este oricum dar veselă, nu. Veselă este intr-adevar doar „tara” ce-a inclinat, constient, balanța spre dezastru….

  3. 3 aceeasi octombrie 25, 2011 la 1:41 am

    Cat despre CNP, a revenit pe subiect, asta seara la money channel, „liberalul” presedinte al INS, dl Voineagu, care a infierat cu manie post-revolutionara comunicatul in care propria institutie anunta lipsa obligativitatii declararii acestuia (cnp-ului) …. Daca n-au fost calcati in picioare cu argumente juridice, au revenit la ceea ce stiu sa faca: incalcarea legii cu nesimtire….

    Nu „deranjeaza” pe nimeni faptul ca sunt o groza de date personale ce suntem „obligati”, ilegal si neconstitutional si anti european, sa le declaram, pe langa cnp, sau odata cu cnp-ul:
    – data intrarii in „uniunea consensuala”, obligatie de declarare doar pentru femei????!!!!!
    – nr de copii nascuti vii????!!!!!!
    – „disabilitati” de vedere, auz, miscare, comunicare, mers, ingrijire proprie pe nivele de „dificultate”, inclusiv pentru copii ???!!!!!
    – folosirea sau nu a internetului ????!!!!
    – data primei casatorii, doar pentru femei????!!!!!
    – numarul total de ore efectiv lucrate, din care, cate in activitatea principala???!!!!!
    – „ajutorul” dat unei persoane din familie sau tert???!!!!

    Nu vede nimeni ca in HG sunt obligatii doar pentru recenzori, iar pentru toti cei ce manipuleaza, prelucreaza, gestioneaza, beneficiaza, utilizeaza bazele de date sau documentele ca atare (inclusiv angajatii din arhiva nationala) legea nu impune NIMANUI vreo responsabilitate in ceea ce priveste respectarea dreptului nostru la propria persoana si la viata noastra privata, si NiMENI nu este supus vreunei sanctiuni???!!!!!

    Si sanctiunile neexistand, pot face orice, oricand, oricum, oricui, doar utilizand aceste hartii ???!!!
    Iar pe aceste hartii, nu sesizeaza nimeni ca nu exista inscriptionata „obligatia” de a raspunde???!!! Asta le va da posibilitatea sa sustina apoi ca, atata vreme cat exista semnatura noastra, noi am consimtit, benevol, sa renuntam la toate drepturile noastre ce tin de viata privata???!!!!

    coroborati lucrurile astea cu art 8, 14, 15, 17, 18 din Conventia europeana a drepturilor omului si singura concluzie este aceea ca vegetam cu totii intr-un ospiciu condus de…. pacienti netratati

    etc, etc, etc,

  4. 4 ingineru octombrie 25, 2011 la 3:29 am

    @AN
    va recomand sa cititi dosarul mai atent , pt ca imi permit sa „cred” ca e plin de „gauri” pe care ar trebuii sa le folositi in a anula multe „probe”. Ma gandesc ca acesti multi martori au rolul de a face dosarul consistent. E posibil cand se vor trage concluziile sa se foloseasca marturii depuse in scris si nu numai a martorilor adusi in sala , adica sa vo coaca parsiv. Poate chiar probe care nu au fost depuse la dosar. Lasa-ti politica un pic deoparte si uitati-va impreuna cu departamentul juridic sau ce prieteni aveti peste acte. Daca aveti 2 dosare in paralel ar trebuii sa le decalati un pic sa se dea sentinta inati in cel mai usor dintre cazuri, ca semnal.
    Poate aveti cunostiinta de magarii PD-iste care se asemana cu acuzele care vi se aduc, si prin mass media sa contracarati astfel acuzele.

  5. 5 petre octombrie 25, 2011 la 4:23 am

    delicat ramane acest subiect al dosarelor ….perceptia ca ceva, ceva s-a comis nu poate fi inlaturata usor…puterea corupe, in Romania mai mult decit oriunde. Personal astept verdictele oficiale dar… nu iese fum fara foc…..O mea culpa sincera si publica ( cel mai greu lucru de cerut unui om politic) poate ar ajuta sa va readuca la locul meritat pe scena politica. Inca mai cred ca va mai asteapta al doilea act si stanga noastra are mare nevoie de oameni de valoare dvs poate acum mai mult decat oricand…

  6. 6 contele octombrie 25, 2011 la 7:14 am

    @ ingineru

    Domnu inginer, consilierea juridică pe care, cu atâta bunăvoinţă, o daţi JURISTULUI Adrian Năstase este binevenită. Aştept acum ca d-ul Năstase, pentru a vă întoarce serviciul, să vă explice cum se bate un cui.

  7. 7 ZOE, fii barbata ! octombrie 25, 2011 la 7:41 am

    @aceeasi
    Vad ca esti informata pe tema „numaratoarei per capita” a animalelor domestice – ca ce altceva suntem considerati, daca nu animale !
    Eu chiar nu stiu ce sa fac în cazul asta. Ce parere ai, sa-mi dau CNP-ul sau nu ?! Tu cum procedezi? Multumesc !

  8. 8 Doru Coarna octombrie 25, 2011 la 7:58 am

    Adevarul e ca tinta number one este castigarea alegerilor de catre pdl&co., situatie de care depinde direct viitorul lui Basescu, deci va depune toate eforturile, va antama toate serviciile si institutiile statului precum si toate resursele posibile, va incerca cresterea credebilitatii lor prin aducerea congresului PPE la Bucuresti, si toate astea pe bani dobanditi din vanzari anterioare, Romania fiind sub austeritate fmi, desigur… Pana la urma, fraudarea alegerilor din 2012 si acoperirea fraudei, va fi ceva de interes european, ce mai…

    Cel mai interesant insa mie mi se pare alt aspect: daca vede si tot vede ca ai lui sunt dobitoci si neperformanti, de ce naiba nu schimba macazul? De ce vrea sa se ingroape definitiv cu ei? De unde atata incapatanare? Parca omul asta se razbuna pe cineva, pe frustrarile trecutului si ale prezentului, depune mult mai multa energie pe drumul sau de jucator anapoda decat daca ar proceda normal!… Orice om normal ar renunta dupa sapte ani de insuccese pt tara desi plini de belsug pt ei, dar n-o face din motive care, judecandu-l astfel, i-l cam deconspira… si intelegem de ce-l admira pe Antonescu, si ala a pus tara anapoda la picioarele altora asigurandu-se ca va iesi invinsa din razboi, nu? Tot asa cum apreciaza tradatorii din unpr, si in general orice act de tradare care se lasa cu distrugerea tarii si populatiei, in beneficiu convenabil…
    Sau poate nu intelege exact asa lucrurile, poate acolo, de partea intunecata, sanctiunile sunt mult mai mari decat aici la lumina, cine stie? Si atunci, de ce nu le zvoneste, macar?… Nu de alta, dar ca sa nu mai avem pretentii sau asteptari!

  9. 10 aceeasi octombrie 25, 2011 la 8:54 am

    Eu, fac circ! Le fac praf chestionarul, anulez intrebari, anulez cnp si nume, anulez semnatura proprie si elementele mai sus mentionate, invocand in scris, pe formular, toate articolele pe care le- am .gasit.. Fac valuri si, concomitent, mai „sap” in legislatie….
    Si daca o indraxni cineva sa ma amendeze, mor cu ei de gat pana la cedo!

  10. 11 dlnimeni octombrie 25, 2011 la 8:56 am

    Succes, domnule Nastase! Ce sa zic, intr-un fel le-ati atras atentia facind foarte dese referiri publice la cei 974 de martori a caror audiere ar lua mult timp; acum vor zice ca v-au facut pe plac.
    Am senzatia ca justitia romana, odata cu dosarul Melinescu (mita din priviri parca, nu?) va avansa catre o noua premiera mondiala si anume depistarea si sanctionarea infractiunilor telepatice. Ultima frontiera: vom avea politia gindurilor si directia nationala antitelepatica. Doar ca, din nefericire pentru noi, nu mai scapam odata de acesti guvernanti cu mentalitate de port.

  11. 12 aceeasi octombrie 25, 2011 la 9:00 am

    @ Zoe

    vezi ca mai ai si alte elemente pe aceeasi tema in comentariile la „raspunsurile” omului, de ieri. Invoca-le si pe acelea concomitent cu astea…
    Din păcate, ” diavolul ” sta in detalii!

  12. 13 Marcus octombrie 25, 2011 la 9:22 am

    La Multi Ani Sotiei Mele Si Mie, La Multi Ani Majestate, Traiasca Armata Romana!

    De ce asa? Pai, d-aia!
    Adica astazi 25 Octombrie 2011, eu, unul, am mai multe evenimente de sarbatorit. In primul rand acum 31 de ani, intr-o frumoasa si insorita zi de sfarsit de octombrie, la brat cu viitoarea sotie si urmat de alai nuntesc am intrat holtei in catedrala Sf. Petru si Pavel din Constanta de unde, dupa ce un sobor de preoti ne-a dantuit in jurul mesei cu pirostriile pe cap, am iesit insotit de un “Multi Ani Traiasca” , cantat de corul bisericii, om la casa lui, cu nevasta de iubit pentru o viata.
    La Multi Ani Majestate, pentru ca este ziua in care Majestatea Sa, Regele Mihai, in ciuda destinului tragic pe care l-a avut de infruntat, implineste venerabila varsta de nouazeci de ani, dand posibilitatea romanilor, si nu numai, sa vada si sa-si aduca respectul unei adevarate pagini de Istorie Vie a neamului. Desi nu sunt regalist, ii urez Majestatii Sale din tot sufletul “La Multi Ani Cu Sanatate” si putere de munca in slujba poporului sau.
    Si nu in ultimul rand “Traiasca Armata Romana”, care la data de 25 Octombrie 1944, a sutuit cu o sanatoasa cizma cazona romaneasca ultimul dos de honved stabilit vremelnic, in urma unui Diktat criminal, in vatra noastra stramoseasca, Ardealul.
    Si pentru a nu fi partinitor am si pentru actuala Putere oarece urari de facut, si de draga ce-mi este, m-am caznit sa le fac in versuri sub forma de poezea:

    Auzit-am La Romani !

    – “Blestemat sa fii Basescu si-a ta sleahta de banditi”
    Striga azi romanii-n strada infuriati, scrasnind din dinti.
    – “Sa n-aveti parte de odihna nici macar de pacea sfanta
    Pentru foamea ce-ati adus-o si-oprimarea cea mai crunta.

    Viermi scarbosi sa se infrupte din seu’ ce-ati adunat
    Cand prin furt si prin minciuna pe romani i-ati ruinat.
    Foc de iad sa parjoleasca in veci sufletele voastre
    Tot asa cum voi facurati, in ast’ trai, cu-ale noastre.

    Iar averile ce strans-ati, ca supusi la mare Nas,
    Pe pustii sa se topeasca, risipite de urmasi,
    Istoria sa consemneze, la capitolul damnati,
    Ale voastre nume rele, drept exemple de ratati.

    La osanda grea si cazna sa fiti aspru condamnati
    De Divinitatea Sacra atunci cand fi-veti judecati.
    Sa n-aveti parte de iertare pentru faptele comise
    Ci numai de Focul Gheenei pentru vietile distruse.

    Iar de Domnul va s-auda ruga de sarmani ca noi
    Sa n-astepte pentru plata, Judecata de Apoi.
    Ci acum sa va trimita in loc bine ferecat
    Cu zabrele la ferestre, loc pazit si meritat.

    Voda fie-n cap de lista, cu ani grei de puscarie,
    Sa se curete şi tronul de aşa o scarnavie.
    Dreptate prin judecata sa se faca-acum în neam
    Sa scapam de la domnie de-un beţiv si de-un tiran.”

  13. 14 Iluminatu octombrie 25, 2011 la 10:21 am

    Regele Mihai I : „După 84 de ani de când am devenit Rege pot spune că cele mai importante sunt identitatea şi demnitatea !”

    Motto Regal : „România este o ţară pe care am luat-o cu împrumut de la copiii noştri !”

    Comportamentul lui Jon* alias Traian Băsescu faţă de „Ultimul MIHAI” este similar cu al australianului care acum câteva zile şi-a dat pantalonii jos în faţa Reginei Angliei Elisabeta a II-a…

  14. 15 Ghita Bizonu' octombrie 25, 2011 la 12:13 pm

    aceeasi

    sezi linistita. Is atatea date incat o sa se incurce in ele!! Ca nu trebe sa te gandesti doar la datele tale sau mapa in care se afla ….. ci la toate datele !!

  15. 16 ZOE, fii barbata ! octombrie 25, 2011 la 1:33 pm

    @aceeasi
    Gândim la fel ! Si eu la prima vedere, am avut aceeasi reactie, „mor cu ei de gât” ! Dar gândeste-te ca noi suntem singuri în fata unui astfel de necaz, iar ei sunt multi si au toate mijloacele represive. Pâna sa ajungi la CEDO te manânca „sfintii”, te trezesti cu o amenda pe cap care, în functie de starea materiala, daca nu te îngroapa oricum te stinghereste la bani.
    Apoi, sa cauti justitie la noi e mai greu decât te-ai lupta cu morile de vânt, ca sa reclami la CEDO, trebuie sa depui o cerere tot aici deci îti dai seama ca te învârti în cerc vicios. Am mai spus-o, suntem în lumea lui Kafka, bâjbâim printr-un labirint fara sa avem niciun indiciu spre iesire…
    Oameni puternici la propriu si la figurat, se lupta cu sistemul ticalosit de ani buni si nu ies la liman. Chiar aici îl avem exemplu pe Dl. Nastase, de câti ani îl târasc prin tribunale ?! Dar noi, niste graunte de nisip, cum sa izbândim ?
    Si totusi, raspunsul sta în noi dar nu singuri ci uniti, nu vad rezolvarea decât daca actionam împreuna, asa cum au facut la Revolutie, CALE DE CATIFEA nu exsista !
    Sa ai o zi frumoasa, te sarut !

  16. 17 ZOE, fii barbata ! octombrie 25, 2011 la 1:45 pm

    @Marcus

    LA MULTI ANI fericiti MARCUS alaturi de sotia ta si de toata familia !
    Felicitari pentru „poezea” – nu are rost sa-ti mai spun ca ma ungi pe suflet de câte ori te citesc !

    Nici eu nu sunt regalista dar îl iubesc pe rege ca persoana – parintii mei mi-au povestit cât era regele de iubit de români si cum, pe cât de frumos era ca fizic pe atât de frumos era sufleteste. Îi doresc tot binele din lume !
    LA MULTI ANI MAJESTATE !

  17. 18 Marcus octombrie 25, 2011 la 3:56 pm

    @Zoe: sarut mana pentru urari, iti doresc asijderea tie si familiei, tot binele si sanatatea din lume.
    sa fii iubita
    marcus

  18. 19 Doru Coarna octombrie 25, 2011 la 4:11 pm

    La multi ani, Marcus! Sa fii iubit in continuare!

    Cu regele am insa oarece rezerve, consider ca a facut acelasi rau tarii ca si maresalul, insa pe invers…

    Cu armata eliberatoare, tot asa, nici pana acum nu a eliberat totul… speranta deci ramane fostul tau coleg, nu?

  19. 20 Doru Coarna octombrie 25, 2011 la 4:12 pm

    La multi ani, Marcus! Sa fii iubit in continuare!

    Cu regele am insa oarece rezerve, consider ca a facut acelasi rau tarii ca si maresalul, insa pe invers…

    Cu armata eliberatoare, tot asa, nici pana acum nu a eliberat totul… speranta deci ramane fostul tau coleg, nu? Deja a eliberat populatia moldava contra voturi, deci…

  20. 21 Marcus octombrie 25, 2011 la 5:21 pm

    Erevan News-Hot News: Avansarea In Grad Si Decorarea Prea Fericitului Daniel

    Basescu:- Tine-o tot asa, Prea Fericirea Ta, si la anu’, inainte de alegeri, il bati si pe Oprea si coniacul Zarea, iti dau si a cincea stea!

    Din surse demne de toata increderea, Agentia de stiri Erevan News este in masura sa-si informeze cititorii ca inainte de a fugi la Bruxelles pentru a nu fi nevoit sa participe la intrunirea parlamentara in care Majestatea Sa, Regele Mihai I, si-a tinut discursul cu ocazia implinirii venerabilei varste de nouazeci de ani, intr-o tainita a Palatului Cotroceni a avut loc, intr-un cadru restrans si select ( format din fosti ofiteri superiori de Securitate sub acoperire- in rezerva- si cativa fosti colaboratori ai fostei Securitati, astazi unsi de BOR in functii de mitropoliti) o ceremonie secreta de inaintare in grad si decernare de decoratie Prea Ferictului Daniel, Patriarhul Bisericii Ortodoxe Romane, pentru merite deosebite in sustinerea actualei Puteri Politice din Romania. Astfel, Prea Fericitul a fost inaintat la gradul de general de Securitate cu patru stele (grad detinut doar de un alt ofiter cu merite exceptionale in distribuirea de echipament curat Armiei Romane si anume actualul ministru al Apararii, d-l G-ral Izmana) ocazie cu care d-l presedinte Basescu Traian i-a inmanat si Ordinul Secera si Ciocanul Clasa I cu spade, frunze de stejar si diamante.
    In alocutiunea rostita cu aceasta ocazie, d-l presedinte a subliniat ca inaltele onoruri i-au fost acordate ca un raspuns la curajul extraordinar dovedit de Prea Fericitul, care a tinut piept eroic ispitei (Ptiu, Satana!) de a participa si a fi alaturi in acest fel de unsul lui Dumnezeu pe pamant, Majestatea Sa, Regele Mihai I, cu ocazia tinerii de catre acesta a unui discurs in fata alesilor neamului, in Parlamentul Romaniei.
    Dupa d-l presedinte a mai tinut sa-l felicite intr-o alocutiune scurta, dar generoasa in elogii si tovarasa general cu numai trei stele, Rodica Culcer.
    La randul sau Prea Fericitul Daniel, Patriarhul Bisericii Ortodoxe Romane, a tinut sa multumeasca conducerii de partid si de stat, personal tovarasului presedinte Basescu Traian, pentru inaltele distinctii acordate si sa-l aigure ca nu va precupeti niciun efort in lupta impotriva mogulilor si a adversarilor domniei sale.
    Ceremonia s-a incheiat cu un dineu la care d-l presedinte a dat cep unui butoias de Chivas Regal, pastrat de pe vremea cand facea cntrabanda cu astfel de produse, vechi de nouazeci de ani si glumind, in hohtele generale de ras si voie buna a spus ca asa cum va termina butoiasul respectiv, tot asa il va termina si pe Majestatea Sa.
    A consemnat pentru Dvs.
    Vartan Varujan

  21. 22 aceeasi octombrie 25, 2011 la 5:58 pm

    @ Zoe
    de acord. De aceea si impartasesc. Nu poţi insa decât sa oferi ceea ce afli/cunosti/faci…
    Vad si ştiu, de mulţi ani, de aceea mi se si rupe sufletul. Încerc sa ajut, cât pot, mereu, măcar la schimbarea perceptiei, inclusiv in mediile lor.
    Multumesc ptr urarea de azi , o zi in care n-am scăpat de aceleaşi demersuri tembele de jaf … Cu costuri, i-am mai blocat o zi… O fi fost „buna” ziua asta? Vedem mâine, când o luam de la capăt 🙂
    si 1500 oricum ii pun la „bătaie” pentru a-mi face plăcerea de a le face praf chestionarele. :)))
    imbratisari si multumiri ptr gândul bun

  22. 23 Marcus octombrie 25, 2011 la 6:33 pm

    @Prietene Doru; multam de urari pe care ti le intorc inmiit. Cat priveste comparatia Majestatea Sa -Chiombu, cred ca daca cineva o face ii da disclaimer-ul d-lui Nastase peste cap de o sa icneapa sa vorbeasca singur( disclaimer-ul, nu d-l Nastase 🙂 🙂 ). Eu nu i-am adus elogii Majestatii Sale ci doar am constatat cu respectul cuvenit ceea ce este al Cezarului.
    sa fii iubit
    marcus

  23. 24 eficientaenerg octombrie 25, 2011 la 7:42 pm

    Yes!
    Sa NU mai stam ca Filozofii-la Actiuni-pentru al Nostru Viitor ! Ce Partid…ne duce Greul??!
    contact@adriannastase.ro

  24. 25 Reni octombrie 25, 2011 la 8:21 pm

    Da, banuiam ca vor vrea sa faca spectacol gretos….absolut gretos. Totusi parca nu imi vine sa cred ca se poate ajunge asa jos….inca mai sper ca discernamintul va prevala pentru cei chemati sa judece. Un astfel de gest ar echivala cu o declaratie de …….invrajbire, fara discutie ! Se anunta un an 2012 furtunos, ura in societate se acumuleaza treptat, insidios si parca pe nevazute in harmalaia generala.

    Onoarea…..totul pentru onoare, Dl. AN ! Onoarea este arma inteleptului

  25. 26 dlnimeni octombrie 25, 2011 la 8:31 pm

    La multi ani sotiei dumneavoastra si dumneavoastra, Marcus! Sotia dumneavoastra trebuie ca este o mare iubitoare de poezie. Sa zboare muzele prin aer precum Margareta lui Bulgakov.

  26. 27 Reni octombrie 25, 2011 la 8:42 pm

    Puterea statului ca “creste” considerabil in anul electoral 2012. Ne indreptam spre solutionarea tuturor problemelor…iata un link ce ne arata calea spre lumina. Oare cat vor costa pantofii si posetele la Bruxelles la anul

    http://www.jurnalul.ro/bani-afaceri/economia/fmi-vrea-sa-privatizam-tarom-cfr-marfa-electrica-oltchim-si-viitoarele-complexuri-oltenia-si-hunedoara-594665.html

  27. 28 SAMI octombrie 25, 2011 la 8:48 pm

    Din pacate toate aceste porcarii v-au stricat imaginea in fata prostimii si nu numai . Dupa ce se vor termina toate aceste tampenii cu termopanele si alte trasnai ar fi bine sa le faceti publice prin intermediul cat mai multor televiziuni , pentru ca lumea inca va injura foarte vehement. Toate pagubele tarii ( la care de multe ori am facut si eu referire – intreprinderile, agricultura etc…) va sunt imputate Dumneavoastra. S-a furat mult si s-au devalizat multe, dar asta nu inseamna ca cineva sa vi le puna in carca Dumneavoastra. Foarte multa lume nici nu vrea sa auda de Dumneavoastra si inca vi se imputa toate vinele din lume pe la colturi. Este pacat, pantru ca este vorba despre electorat. Cu buni cu rai , cei mai multi vor vota , iar aceasta perceptie este paguboasa si periculoasa. Aceasta perceptie la pus de doua ori pe Basescu in fruntea tarii ( sau fruncea- caci ei au votat in majoritate) . Asa a facut rost Basescu de cca. 50% voturi pentru el , dupa care diferenta de fraudat a fost mizilic.
    Sa nu-mi luati in nume de rau ceea ce spun, insa nici nu pot sa aduc vorba de Dumneavoastra ca nimeni nici nu vrea sa auda. Asta se datoreaza si faptului ca nu va aparati in fata poporului. Uneori tacerea se interpreteaza gresit . Desigur ca ati facut si unele greseli, insa cine nu face, dar de la asta pana la legendele care le-au impuiat capul romanilor este cale lunga.V-am mai scris alte dati despre asta .

    Despre Basescu – trebuia sa fie cineva de vina , nu ? Grecii sunt de vina ca Boc e tampit , nu ? Daca nu grecii, poate nemtii, poate spaniolii poate …s.a.m.d . In nici un caz de la noi nu este nimeni vinovat .Mai ales din actualul executiv nu poate avea nimeni vreo vina pentru ceea ce ni se intampla. Noi suntem condusi de niste ingerasi binevoitori si iubitori de neam si de tara. Altii insa nu ne lasa in pace si ne pagubesc . Altii ne fac buba….

  28. 29 marcus octombrie 25, 2011 la 9:40 pm

    @D-l Nimeni: va multumesc si va doresc acelasi lucru
    cu stima
    sa fiti iubit
    marcus

  29. 30 aceeasi octombrie 25, 2011 la 10:28 pm

    @ ghita bizonu’

    Nu la datele mele ma refeream, eu chiar sunt „linistita” pentru ca stiu ce sa fac, si cu datele mele, si cu ei. 🙂

    Poate n-ai inteles tu ce vor/pot face ei cu datele tale/voastre/”noastre”:

    1. Au cnp, au data nasterii si au SEMNATURA fiecaruia, scanate, arhivate in regim digital! Este extrem de facil sa extragi, din aceasta uriasa baza digitalizata, toate aceste trei elemente ca sa:

    A: completezi/copiezi si extrage, tot digital, pe localitati, deci si pe sectii de vot, semnatura fiecarui fraier (era sa spun „bizon” :))), sper ca nu te superi :)) ) PENTRU A PUTEA ACOPERI, CU „SEMNATURI REALE” TOATE locurile goale dintr-o lista oficiala cuprinzand persoanele care au votat efectiv!!!!

    Daca-ti amintesti, cand preiei buletinele de vot, semnezi pe lista primariei, in dreptul numelui tau, al adresei tale si al CNP-ului tau…..

    Eu nu pot garanta ca, o lista initial reala, ce poate fi scanata intr-un minut, nu poate fi si completata, tot intr-un minut, acolo unde vreau si cu cat vreau, rezultand tot o lista „reala” !!!! Tu poti garanta asta? Mai ales acum, ca AU si cu ce!

    Unde aplic acest tratament? Foarte mult afara, de aici cele 1 milion de voturi promise a fi aduse, si… din mediul rural ocupat de ei, acolo unde cu o pilota cumperi o familie intreaga!!!
    Afara pentru ca nu ma stie nici dracu si lucrez linistit si centralizat. In mediul rural pentru ca acolo presupune transportul sacilor si al proceselor verbale din Cuca Macaii pana in capitala de judet, Nimeni nu-mi spune ca nu ma pot opri sa fac… pipi – pe voturile fraierilor -, cat stau la toaleta, unde este toaleta samd

    B: ii prind si pe fraierii din opozitie care, avand si ei vreun fief, doua, ii bate necuratul sa falsifice vreo semnatura. Astia nu stiu cum arata semnatura aluia de vor sa-i puna un vot in carca, dar eu, aflat la putere, stiu!! Si atunci, avand cum si cu ce sa si compar, chiar la statistica (????) ii pot acuza de furt, ii trimit in penal, cu…. probe!!!

    Asta-i miza reala, mecanismul de perpetuare pentru inca cel putin 10 ani. Eu traiesc si daca matur strazi dar, noi, noi toti, traim?

    2. @ Zoe si oricui interesat:

    Daca nu ne gasesc acasa, prefectul ne amendeaza pe toti? Vreau sa vad, risca astia sa dea atatea amenzi in an (pre)electoral? Ma indoiesc! Si daca dau, orice instanta da imi da castig de cauza atata vreme cat nimeni nu poate demonstra ca a fost intentionata lipsa mea de acasa sau incapacitatea de a ma prezenta in timp util… Acolo, in instanta, daca mai invoci si toate elementele spuse anterior acestui mesaj si explici ca, aceste ambiguitati ti-au creat o stare de teama, nesiguranta, neincredere, care instanta te poate condamna la plata unei amenzi pentru… frica generata de cretinismele unei administratii? Niciuna!!!! Si daca ar fi nebuni pe aici, CEDO ii cocoseaza (si fara dl Barsan)

    Eu nu stiu ce „tineret, mandria tarii” mai are acest partid, un lucru stiu clar, nu pune burta pe carte…

    3. Eu vreau sa-mi bat joc de ei, daca nu e un partid sa faca asta, de aceea am zis ca „mor cu ei de gat”

    Sorry, Sir :)))

  30. 31 ZOE, fii barbata ! octombrie 26, 2011 la 9:30 am

    @aceeasi
    S-a confirmat îndoiala mea, scriam eu pe undeva celebrul dicton VERBA VOLANT, SCRIPTA MANENT, cum nu au dat nimic în scris, s-au grabit sa anunte ca
    CNP-ul este obligatoriu ! Am auzit dimineata la prima ora la televizor.
    Deci, a ramas ca la-nceput, tot ca ei. Vezi ? Sistemul e greu de învins !
    Cât despre ceea ce spui tu mai sus în legatura cu datele respective, ei oricum le aveau, când te duci sa votezi deja esti trecut pe lista cu tot tacâmul. Întreb si eu ca proasta în târg – nu trebuie sa fie semnatura ta facuta cu pixul ( nu cu pixelul albastru) si nu o copie pe imprimanta ?!
    În legatura cu cei plecati din tara, da, aici e problema de manevra.
    Doar nu degeaba s-a angajat popa din jacuzzi ca aduce peste 1 „meleon” de voturi.
    Asa ca, nu ne ramâne decât sa fim „barbate”.
    Te îmbratisez !


  1. 1 Rezolutiile CN al PSD | Pensiuneaedenjibou's Blog Trackback pe octombrie 25, 2011 la 1:02 pm

Lasă un comentariu






Arhiva

Comentarii Recente

diasporean la Anunt!
fostă basarabeancă la Anunt!
Ce scriam acum exact… la Anunt!
De ce n-am criticat… la Anunt!
Cum e posibil asa ce… la Anunt!