Voi stiti cine este Calin Marchevici?

In saptamana care a trecut, am stat la plaja si am citit. Am facut si doua excursii. Interesante. Din cand in cand, intru pe internet, curios sa vad ce se mai intampla acasa. Am vazut – nu va plictisiti. Fostul presedinte, Basescu, a dat tot felul de mesaje la Chisinau (primarul Chirtoaca i-a propus chiar sa ia cetatenia gagauza? si sa candideze anul viitor, (de ce nu i-o fi propus in 2009?), Haysam a fost adus la fel cum a plecat (de aceiasi?) si in baza unui tratat de extradare care nu este in vigoare pentru ca nu a fost ratificat si de partea siriana (si, in definitjiv, ce conteaza?). Important este ca va putea fi asigurata portia de circ pentru popor pana la inceperea stagiunii parlamentare.

Eu descopar, in timpul asta, tot felul de ciudati care fac analize politice. De exemplu, un oarecare Calin Marchevici, care a scris un articol (publicat sau reprodus?, in 16 iulie, in Cotidianul) si intitulat „Romania, o tara de vanzare la pret redus”. Articol pe care nu-mi propun sa-l comentez.

Va redau, totusi, un fragment: „Achitarea (?) in decembrie a fostului premier Adrian Nastase este o dovada in plus a incapacitatii statului roman de a pedepsi coruptii plasati in functii inalte. Adrian Nastase a fost condamnat in iunie 2012 la doi ani de inchisoare cu executare pentru ca a deturnat mai multe milioane de euro acordand contracte de constructie a autostrazilor fara licitatie (!!!)”.

In opinia mea, Calin Marchevici este defect. Pentru ca sunteti cetateni europeni, ati putea solicita conducerii ziarului sa vi-l schimbe.

39 Răspunsuri to “Voi stiti cine este Calin Marchevici?”


 1. 1 Geny iulie 20, 2013 la 12:38 pm

  Acest personaj Calin Marchevici, trebuie sa isi faca portia lunara de critica la adresa dujmanilor lui Basescu… altfel risca sa nu mai primeasca bani de buzunar pe luna iulie.

 2. 2 Iosub Adriana iulie 20, 2013 la 12:42 pm

  Va multumescpentru articol. O zi frumoasa va doresc!

 3. 3 nicu iulie 20, 2013 la 12:47 pm

  Este defect,defectiunea s-a extins in mod ingrijorator,sunt mai multi defecti care imping in haos si atrag si cea mai ramas bun.Aici trebuie intervenit in mod drastic,brutal pentru a mai salva ceva,nu mai trebuie sa asteptam ca timpul sa ne rezolve problemele.Are timp sa aduca ”potopul”asa cum a propus jucatorul.E disperat,poate produce grave evenimente noua tuturor,trebuie extirpat,fara tagada !

 4. 4 Traian iulie 20, 2013 la 12:50 pm

  E doar reprodus dintr-o dama Marianne Rigaux care se declara Journaliste roumanophone si scrie in slate.fr. de acolo e preluat de defectul nostru

 5. 5 Mirela iulie 20, 2013 la 12:55 pm

  N-am auzit de el pana acum, dar probabil e un alt handicapat care scrie la comanda basista, in sensul ca i se ordona sa fie contra, cu subiect la alegerea sa. Si acuma, daca bate campii un pic, cine mai sta sa verifice ? La cate porcarii a lansat in ultimii 9 ani propaganda basista infecta, mai conteaza una in plus ? Ignorati, ignorati… dar numai dupa ce sanctionati.

 6. 6 Moldoveanu' iulie 20, 2013 la 12:58 pm

  Va multumesc pentru ultimul pasaj din comentariu .
  Mi-ati inseninat ziua ..
  Probabil si de aceea va iubesc si pretuiesc atat de multi oameni.
  Trebuie fara indoiala schimbat acel defect…
  Doamne !! Mare-i gradina ta !!

 7. 7 NICOLETTE ORGHIDAN iulie 20, 2013 la 1:13 pm

  …și oare de ce ar trebui să știu despre el? Din moment ce nu s-a făcut remarcat decât prin articole tendențioase ( oare chiar sunt ale lui, sau venite așa, prin metoda ,,copy-paste”?), din moment ce ziarul la care scrie, ,,Cotidianul” îi acceptă (și încurajează) astfel de ….,,ieșiri˝, de ce r trebui să știu? Nu scrie nimic real, substanțil, plauzibil pentru a fi luat în seamă, așa că….de ce ar trebuisă fi auzit de el? El face analize politice? Hai să fim serioși? Aici sunt doar niște fraze tendențioase, până la analize politice…ehei, cale lungă, carte, intuiție, corectitudine, adevăr, știință. Cerem prea mult de la Cătălin Marchevici?

 8. 8 Marian Nicolae iulie 20, 2013 la 1:22 pm

  @ nastase,

  Bine zis, sa mai zic si ca-i un pic anti-ruman ??????

 9. 9 George Hălărescu iulie 20, 2013 la 1:36 pm

  Dar poate tipul este vreun student care-și face mâna acum la Cotidianul și ăștia i-au postat textul din greșeală. Eu cred că pentru astfel de articole „geniale” nu ar trebui să vă supărați.
  Cred că subiectul cu mai mult „miez” este cel cu președintele Băsescu, care are să ne plece. Au să ni-l fure ăștia mișelește și avem să rămânem fără președinte, fără clarvăzătorul poporului. Ăsta DA blestem peste noi.

  Mai bine ar fi să comentăm deserviciile pe care le face președintele Băsescu României. Este o știre luată cu copy-paste de pe Agerpres.

  Atacurile preşedintelui României, Traian Băsescu, la adresa Rusiei în problema reglementării transnistrene sunt incorecte şi lipsite de temei, a declarat vineri directorul adjunct al Departamentului Informaţie şi Presă din cadrul Ministerului de Externe al Rusiei, Maria Zaharova, care a comentat un interviu recent al şefului statului român, relatează agenţia de presă ITAR-TASS.

  MAE rus menţionează că Moscova a luat act cu surprindere de unele puncte de vedere exprimate de preşedintele Băsescu în interviul acordat Europa Liberă la 16 iulie despre diferendul transnistrean şi relaţiile Rusiei cu Republica Moldova, notează în acest context şi agenţia rusă de presă RIA Novosti.

  ‘Traian Băsescu a pus sub semnul întrebării îndeosebi sinceritatea reprezentanţilor oficiali ruşi, care pledează în favoarea unei soluţii durabile şi viabile la conflictul transnistrean’, a afirmat diplomatul rus. ‘Considerăm astfel de atacuri incorecte şi lipsite de temei. Poziţia Rusiei este consecventă şi binecunoscută. Noi vom continua cu bună-credinţă, imparţial şi transparent să ne îndeplinim misiunea de mediator în procesul de negocieri dintre Chişinău şi Tiraspol şi de garant al viitoarelor acorduri pe care ar urma să le încheie părţile pentru rezolvarea conflictului’, a declarat reprezentanta diplomaţiei ruse.

  ‘Rusia pledează pentru elaborarea unui statut special, fiabil, garantat pentru Transnistria în componenţa Republicii Moldova, cu respectarea integrităţii ei teritoriale şi a suveranităţii de stat’, a subliniat Zaharova. Ea a reiterat că ‘principiul neamestecului în afacerile interne rămâne o piatra de temelie în relaţiile dintre Rusia şi Republica Moldova’.

  Moscova se bazează ferm ‘pe evoluţia proceselor politice din Republica Moldova, în continuare fără presiuni din afară, în baza principiilor democratice, armoniei interetnice şi a unei politici externe echilibrate’, a mai spus ea.

  În opinia sa, afirmaţiile preşedintelui Băsescu fac notă discordantă pe fondul vizitei de succes a ministrului român de externe Titus Corlăţean, la 9 iulie, la Moscova, în cadrul căreia se ştie că a fost abordat şi subiectul reglementării transnistrene.

  În plus, în convorbirile dintre Titus Corlăţean şi ministrul de externe rus Serghei Lavrov s-a convenit să fie valorificate mai intens posibilităţile pe care le oferă tratatul ‘Privind relaţiile de prietenie şi cooperare între Federaţia Rusă şi România’, semnat acum 10 ani.

  ‘Din păcate, în tot acest timp, documentul a rămas în rezerva de cooperare ruso-română, dar acum au început să se dezvolte premisele pentru depăşirea stagnării în relaţiile bilaterale’, a afirmat reprezentanta diplomaţiei ruse. Ea a concluzionat că Moscova porneşte de la ideea că ‘şi conducerea României aspiră la realizarea acestor posibilităţi’

 10. 10 papasha iulie 20, 2013 la 1:37 pm

  @AN

  Draga prietene , cacalin marcacacurvici asta , este un nimeni in shlapi , care , la comanda platita , musca cur la greu si-n stanga , si-n dreapta !
  De ce oare prin postarea ta le faci tu asa o publicitate ( la care n-au visat in viata lor de viermi intestinali ) extraordinara ? Ignora gunoiul , sau du-l la hazna !

  Cacaline , sa stai pe marginea drumului mancand produsul lu’bassu , si sa dai cu pietre , e usor , sa propui solutii , e un pic mai greu , asa ca , la gunoi cu tine , laba trista cacaline !

 11. 11 Theodora iulie 20, 2013 la 2:19 pm

  O declaratie iresponsabila: “Romania a efectuat o operatiune neautorizata pe teritoriul altui stat”. Un pericol pentru siguranta nationala. Un motiv real pentru SUSPENDARE! O noua incercare de influentare a judecatorilor si procurorilor. Se va folosi Basescu de declaratiile facute de “buna voie” de Omar Hayssam pentru a-si ataca adversarii politici?
  http://theodora0303.wordpress.com/2013/07/20/o-declaratie-iresponsabila-romania-a-efectuat-o-operatiune-neautorizata-pe-teritoriul-altui-stat-un-pericol-pentru-siguranta-nationala-un-motiv-real-pentru-suspendare-o-noua-ince/

 12. 12 Adrian B. iulie 20, 2013 la 2:57 pm

  Cel mai mare TERORIST al Romaniei este Traian Basescu impreuna cu gasca lui de securisti care-l tine la putere !

  Dupa aia vine Hayssam , Munaf , teroristul in slapi si smintitul de la Iasi …

 13. 13 Ghita Bizonu' iulie 20, 2013 la 3:05 pm

  Pe mine ma mira superficialitatea de care dati dovada… nu de alta dar in articolul din Cotidianul se poate citi articolul ’’România, o țară în lichidare de stoc’’, a fost scris de jurnalista Marianne Rigaux și îl prezentăm integral mai jos.
  Si acest articol blogidologic l-a redat ieri. Puteti citi articolui aici:
  http://www.slate.fr/story/75191/roumanie-soldes-fmi inclusiv paragafu care v-a placut atat de putin :L’acquittement en décembre dernier de l’ancien Premier ministre Adrian Nastase a fourni une preuve supplémentaire de l’incapacité de l’Etat roumain à sanctionner les corrompus haut placés. Adrian Nastase avait été condamné en juin 2012 à deux ans de prison ferme pour avoir détourné plusieurs millions d’euros, en accordant sans appel d’offres un contrat de construction d’autoroute
  Asa ca de ce sa ma leg de ala .. marchizovici sau nu stiu cum? El decat a tradus ce a citit nu stiu cati francezi.
  De altfel pe aici am mai avut „placerera” sa ma refer la Romania asa cum este prezentata in Franta!!!
  Si nu vad de ce m-ar supara traducerea lu’ ala mai mult decat realitatea descrisa succint Poste, fret, aéronautique, énergie, santé : dans tous les secteurs, la Roumanie brade Intamplator stiu ce aia e brader. Si am votat ca sa nu se faca exploatrea aia la Rosia Montana. si nici aia cu gazele de sist! Pupilu dvoastra ajuns si cu votu meu face invers!!! Ziceti-I lui ! Si lu Corlatean ca el sinistru de externe!!
  Ca daca e vorba de suparat m-a suparat ca pe aici suporteri dvoastra au fost tratati ca catelusi salivand, puturosi , ca o apropiata a dvoastra a zis ceva de arderi de carti ritualice acompaniate de ”Nu ne vindem tara” si ca vaz acum cum pupili dvpoastra o vand!
  Cat despre rest acu e prea tarliu. V-ati jucat de-a Maskin acu acceptati ca in Europa dvpastra s-ar putea sa ii luati inainte lu’ la sua Emittenzza ca simbol al coruptiei! Tu l’as voulus Adrian Danden !!!

 14. 15 Cris iulie 20, 2013 la 4:53 pm

  ACHITAREA în decembrie? AUTOSTRĂZI?
  Insul e nebun? sau e pe altă lume?
  Cum poate un ziar să publice pe nemestecate niște informații eronate?
  A făcut-o expre? Ca să inducă în eroare cititorii? Sau întreaga redacție e pe altă lume?
  O altă întrebare: există cititori care cred aceste „informații”?

 15. 16 Cris iulie 20, 2013 la 5:01 pm

  Splendidă aia cu cetățenia găgăuță!

 16. 17 Despina iulie 20, 2013 la 5:43 pm

  Individul, al cărui nume nu merită nici măcar pomenit, se ghidează după principiul consacrat în presa de azi, anume „Nu lăsa adevărul sa strice un subiect bun”.
  Lâsați-l în plata anonimatului!

 17. 18 ionut iulie 20, 2013 la 5:44 pm

  Felicitari, iarasi, pt. corecturile prompte din text 🙂

 18. 19 blogideologic iulie 20, 2013 la 6:10 pm

  Un prieten maghiar din elita transilvăneană, Meder Laszlo Ferencs (Bunul Dumnezeu să-l odihnească !), îmi exprima pe vremuri opinia sa că este mult mai avantajos când ai de rezolvat un grup de probleme corelate, decât atunci când ai de tratat o problemă singulară. Mi-am adus aminte de aceasta bătându-mi capul cu IMM-urile româneşti de tipul private-equity. Evident că nu există deocamdată niciunul. Totodată am mai vorbit pe aici în ultimii doi ani despre chestiunea costurilor tranzacţionale. Acum îmi dau seama că problemele sunt corelate. Amândouă ţin de un nou tip de Economie politică, anume de Economia politică instituţională. Am făcut trimiterile corespunzătoare prin “potecile asociative” (links) atunci când am discutat, foarte pe scurt de fiecare dată, noţiunea costurilor tranzacţionale. Adevărul este că IMM-urile de tipul private-equity nu sunt deocamdată tratate în articolul actual din Wiki despre Economia politică instituţională http://en.wikipedia.org/wiki/Institutional_economics Dar ar trebui să fie. Însă problema este atât de politizată, încât insertul nu este admis, ori poate că nici măcar nu a fost scris ! Pentru că aici este vorba despre problema delicată a falimentului unei întreprinderi economice. “Legea falimentului” datează de pe vremea lui Iulius Cezar. Şi, americanii cel puţin, consideră că nu este normal să o aplici la IMM-urile inovative. Din cauza aceasta în USA a fost introdus, pe bune!, IMM-ul private-equity care nu dă faliment ! Ceea ce au făcut în România, pe rând, miniştrii Pogea (de la PDL) şi Niţă (de la PSD) a fost o adevărată crimă economică, suferinţele populaţiei acestei ţări au fost imense din cauza politicii lor economice iresponsabile. Este de primă urgenţă în România introducerea legislaţiei pentru IMM-urile de tipul private-equity care scapă de faliment. Celelalte ameliorări vor urma ulterior.

 19. 20 Luminita Arhire iulie 20, 2013 la 6:12 pm

  Domnule profesor , dar chiar nu este cazul sa fiti atat de contrariat ! Si de modest ! Omul vrea sa va ajute – poate ca nu mai stiti nici dumneavoastra cat si in ce imprejurari ati deturnat ! Pot sa va fac eu rapid un plan de afaceri : dupa ce veti termina de cheltuit „milioanele de euro” pe care le-ati obtinut „acordand contracte de constructie a autostrazilor fara licitatie ” puteti incepe sa cheltuiti miliardele ascunse in Marea Chinei ; cand se vor termina si acelea – totul are un sfarsit ! – puteti vinde Delta Dunarii , care va apartine ( cel putin eu asa am aflat ) ; cand se vor fi epuizat si banii obtinuti din vanzarea „anterioara ” a Deltei Dunarii , puteti incepe sa cheltuiti din milioanele de dolari pe care un ins care a facut si ceva inchisoare in timpul mandatului dumneavoastra se lauda ca vi le cara in valize ; daca si atunci ajungeti la fundul sacului , mai vindeti si dumneavoatra din cele patru sau zece sau cincizeci de case pe care le detineti … O perioada ati putea trai binisor si daca va hotarati sa vindeti termopanele din Zambaccian – cred ca la pretul la care au fost estimate de DNA sunt cel putin opere de arta ! Sau puteti sa va despartiti de afisele si brichetele care v-au mai ramas din campania prezidentiala 2004 , ca si acelea au un pret frumusel !
  E buna totusi informatia ca in decembrie ati fost ACHITAT …. am rasuflat usurata – mi-era teama sa nu fiti cumva incarcerat !

 20. 21 Ghita Bizonu' iulie 20, 2013 la 6:34 pm

  Si daca ma „moderati” ce castigati ? Respect ?! Caci daca se apuca vreunu dintre apaludaci sa faca sucar la Cotidianui si sa ceara – ce? schimbarea traducatorului – si fraiera/u o sa fie directiionat la http://www.slate.fr ce o sa zica? Si momentan Nistorescu va este tovaras de drum.. Aveti vre-un interes sa repuna placa aia cu Nastase spaima ziaristilor? Ce ati uita ce presa ati avut in 2003-2004?! Chiar credetio ca breasla ziaristilor v-a „uitat”?! Mama parca deja vaz cum o sa sara ca Nastase in lipsa de mistreti (ca e vara !!) se ia de ziaristi!!!
  Deci ce castigati ? Repectu meu?!?!
  Ca va faceti de ras amicii ?!?
  Ca riscati sa va faceti – din nou – presa inamica ?!?

 21. 22 George Serban iulie 20, 2013 la 6:52 pm

  Ei cum, dar cine nu-l stie pe Calin Marchevici?! E un mare jurnalist roman de la jumatatea secolului 18 care continua sa scrie si astazi dar numai pe net ca trup nu mai are

 22. 23 Motanul Incaltat iulie 20, 2013 la 7:30 pm

  Inteleg ca articolul respectiv, al lui Calin Marchievici, reproduce integral – chiar specifica lucrul asta – un alt articol: „România, o țară în lichidare de stoc”, semnat de jurnalista Marianne Rigaux.
  Calin Marchievici nu stiu cine e… Dar, in schimb, Marianne Rigaux este o jurnalista romanofona . Articolul scris de ea chiar exista in Slate.fr si se numeste: La Roumanie, pays en soldes unde intr-adevar se arata, printre altele, ca:

  „L’acquittement en décembre dernier de l’ancien Premier ministre Adrian Nastase a fourni une preuve supplémentaire de l’incapacité de l’Etat roumain à sanctionner les corrompus haut placés. Adrian Nastase avait été condamné en juin 2012 à deux ans de prison ferme pour avoir détourné plusieurs millions d’euros, en accordant sans appel d’offres un contrat de construction d’autoroute.”

  De ce nu solicitati un drept la replica revistei online Slate?

 23. 24 ZeV iulie 20, 2013 la 9:04 pm

  ..2 milioane ? Acel individ, despre care, abia acum, aud prima data, este mic copil..eu am citit ce scriu greii sistemului….. aceia vorbesc de miliarde.
  😉
  Eu cred ca academicienii ar trebui sa introduca in DEX, printre sinonimele cuvantului ,,imaginatie” si termenul de ,,băsism”.
  😉

 24. 25 SLAVU IOAN iulie 20, 2013 la 9:18 pm

  Dar cu scuzele de rigoare, chiar habar nu am cine este acest Calin Marchevici!!! Daţi-mi şi mie un link, să înţeleg fiinţa… aşa de curiozitate. 🙂

 25. 26 papasha iulie 20, 2013 la 9:51 pm

  STIRE BOMBA , SAMBATA , ORA 22:40 :

  PONTA ESTE FOARTE INGRIJORAT DE ATITUDINEA SI COMPORTAMENTUL IRESPONSABIL SI RIDICOL AL LUI basecu + nutzi + 3 slugi de palat !!!!!!!!

  WHAAAAAT ?

  SI ATUNCI , CE MASURI IEI VICTORE ?

 26. 28 Draghi Puterity iulie 20, 2013 la 11:57 pm

  Despre „edit wars” in Wikipedia (au fost studiati si romanii si ungurii):

  Dă clic pentru a accesa 1305.5566.pdf

 27. 29 Dinica peromaneste iulie 21, 2013 la 4:47 am

  Din pacate, cei dela Cotidianul par ca nu li se da voie la http://www.codulzambaccian.ro/ si asta trebuie ca-i problema (si a) lui Nistorescu cu gazda noastra, desi trebuie mers cel putin la derivata intai.

  Scriu din pacate pentru ca peisajul mass-media romanesc s-a transformat deja dintr-un codru intr-o gradina japoneza, Cotidianul jucand rolul uneia din denivelarile mari intr-o mare de pietricele.

  Marchevici poate fi un nume generic sub care se preiau materiale ad libitum. In cazul de fatza e vorba de http://www.slate.fr/story/75191/roumanie-soldes-fmi

 28. 30 Vasile, iulie 21, 2013 la 6:35 am

  Marchievici daca zici ceva de rau , sau de sanatatea domnului,am putea fi acuzati de holocaust, asa ca de Calin numai de bine!

  Oricum eu nu-l cred nici prost si nici nebun, a avut o sarcina si s-a achitat de …insarcinare!

 29. 31 Criticos iulie 21, 2013 la 6:44 am

  Nu credeţi că individul ar trebui acţionat în judecată?

 30. 32 analist iulie 21, 2013 la 8:28 am

  @doru coarna
  Toate drumurile duc la Roma, zicea o veche zicala. Astazi unii ar zice drumurile duc la Bucuresti. Sarmizegetusa, Curtea de Arges, Targoviste, Alba Iulia alte destinatii. Sau Costestii de Arges.

 31. 33 Doru Coarna iulie 21, 2013 la 9:23 am

  @ analist,

  asa-i, depinde de unde ti se trage… Iti dai seama, treaba asta cu drumurile care duc la Roma era lansata de romani, ei construiau drumuri pe care veneau si te cucereau, apoi iti aratau ca intr-adevar toate drumurile (facute de ei, dar asta nu precizau!) duceau la Roma… drumurile facute de tine, nu-i interesa deoarece nu aveau valoare militara pt ei, nu te puteau inconjura, surprinde si cuceri, venind pe ele…

  Insa nici lor nu le-a mers, prin 400en un trac si niste geti d-ai nostri, au luat-o pe drumurile lor si au ajuns la Roma, ocazie cu care au si cucerit-o! Imparatul lor a fugit in sud, la Napoli de azi, l-au cautat si pe acolo dar nu l-au gasit…

  D-asta spun, are dreptate Basescu, nu-i bine sa ai drumuri… ma rog, el vorbea de autostrazi, stie ca te pot cuceri cu mercedesurile de nu te vezi…

  @ Nastase,

  Calin asta e un oltean… altminteri, mare amator de ciorba rece… sau mititei, ma rog…

 32. 34 ZeV iulie 21, 2013 la 12:26 pm

  papasha
  Ponta nu poate si nici nu trebuie sa faca altceva decat face, pe moment.
  Noi tot clampanim pe bloguri in sensul de a-l impinge in fata pe premier, de la care asteptam vindecarea imbatranirii si senilitatii, , dar, cati dintre noi sunt dispusi sa iasa in strada pentru a arata lumii ca majoritatea celor 7,4 milioane inca exista ?

 33. 35 Fragmentarium Politic iulie 21, 2013 la 4:59 pm

  Obsesiile, si cu atat mai mult cele politice, pot deveni chinuitoare, insomniace chiar. Probabil ca Ex-ul de la Cotroceni are multe motive pentru a nu dormi bine in vara asta, daca-si pune prastiasii din presa sa loveasca cu cuvinte neroade pana si aerul din jurul cuiva. A incerca sa impui o agenda prin aceleasi vechi sforarii, de care s-a cam prins toata lumea, este de-acum un semn de disperare. In mod cert, timpul nu-i mai este aliat lui Traian Basescu, iar toamna se pot numara nu numai bobocii, ci si presedintii!

 34. 36 Vasile, iulie 22, 2013 la 7:40 am

  Dorule,

  Daca Marchievici îi oltean inseamna ca si Iuda a fost unul la fel!

 35. 37 Gold Price iulie 23, 2013 la 12:46 pm

  In saptamana care a trecut, am stat la plaja si am citit. Am facut si doua excursii. Interesante. Din cand in cand, intru pe internet, curios sa vad ce se mai intampla acasa. Am vazut – nu va plictisiti. Fostul presedinte, Basescu, a dat tot felul de mesaje la Chisinau (primarul Chirtoaca i-a propus chiar sa ia cetatenia gagauza? si sa candideze anul viitor, (de ce nu i-o fi propus in 2009?), Haysam a fost adus la fel cum a plecat (de aceiasi?) si in baza unui tratat de extradare care nu este in vigoare pentru ca nu a fost ratificat si de partea siriana (si, in definitjiv, ce conteaza?). Important este ca va putea fi asigurata portia de circ pentru popor pana la inceperea stagiunii parlamentare.


 1. 1 Voi stiti cine este Calin Marchevici? | Stiri Bloggeri Din Romania Trackback pe iulie 20, 2013 la 4:03 pm
 2. 2 O problema pentru cei foarte inteligenti « Motanul Incaltat Trackback pe iulie 20, 2013 la 6:52 pm

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


Arhiva

Comentarii Recente

diasporean la Anunt!
fostă basarabeancă la Anunt!
Ce scriam acum exact… la Anunt!
De ce n-am criticat… la Anunt!
Cum e posibil asa ce… la Anunt!

%d blogeri au apreciat: