Tupeul lui Băsescu

Miercuri, Traian Băsescu a primit-o, la Cotroceni, pe fiica fostului premier al Ucrainei, colega de revoluţie portocalie din 2004, Yulia Tymoshenko, condamnată la închisoare pentru raţiuni politice.

„Joi, tot la Cotroceni, Traian Băsescu urmează să-l primească pe fiul fostului premier al României, Adrian Năstase – condamnat la închisoare, de asemenea pentru raţiuni politice.”

Lăsând gluma la o parte, ( dacă se poate glumi cu aşa ceva ) – cât tupeu poate să aibă omul ăsta! Să te dai îngrijorat pentru soarta unui premier aflat în închisoare, când tu însuţi ai făcut acelaşi lucru, hărţuind timp de 8 ani un adversar politic şi determinând condamnarea, fară probe, a acestuia!

27 Răspunsuri to “Tupeul lui Băsescu”


  1. 1 Marcus octombrie 18, 2012 la 9:20 am

    @Domnule Nastase, lasati ca vine Ignatu’ si scapam de anticrist, ocazie cu care vi se va face si dvs. dreptate !
    Sunteti iubit
    marcus

  2. 2 Marcus octombrie 18, 2012 la 9:21 am

    Run, Basea, Run !

    Vazand ieri la televizor penibilul glumitei cu chiombila fugind de ziaristi pe culoareele Parlamentului Romaniei, gandul m-a dus automat atat la platourile de filmare de la Hollywood cat si la un eveniment mult asteptat si drag romanilor si anume Ignatul.
    Incercarea lui de a intra din nou in gratiile ziaristilor, cu riscul de a ma repeta de un penibil desavarsit pentru un sef de stat (incercati sa v-o imaginati pe Margareth Thatcher, JFK sau chiar pe frau Merkel fugarindu-i in acest mod pe jurnalisti si vedeti ce-o sa va iasa), mi-a adus in minte imaginile cu Chaplin alergat de o armata de politisti asociat cu replica din Forrest Gump :”Run, Forrest, Run !” (comparatia cu Tom Hanks in rolul lui Forrest se opreste doar la replica si la gestul lui chiombila de retardat mintal, in rest personajele nu suporta comparatie) cat si istoria noastra apropiata din ultima jumatate a secolului trecut, mai exact doua evenimente petrecute la sfarsit de an in luna decembrie.
    In primul dintre ele Majestatea Sa Regele Mihai este fortat de reprezentantii comunistilor, veniti in vizita la Peles pe un tanc sovietic si avand ca marfa de santaj cei 1000 de studenti aflati in beciurile comuniste, este fortat deci sa abdice, iar in al doilea familia Ceausescu este executata fara prea multe mofturi intr-o unitate militara din Targoviste.
    Daca abdicarea Majestatii Sale nu suporta apropieri comparataive cu ziua de Ignat, iar acum dupa ce am trait “binefacerile” regimului basist, cel putin eu sunt convins ca nici ciuruitii n-ar fi trebuit impuscati si deci nici trecerea lor la cele vesnice nu au de-a face decat calendaristic cu Ignatul, apai o eventuala sansa de a scapa de anticrist prin castigarea alegerilor din decembrie de catre USL se potriveste ca o manusa cu porcul de Basescu.
    Singura diferenta ar fi ca porcul adevarat cand simte apropierea cutitului guita iar chiombu, aflat in silenzio stampa, fuge mancand pamantul.
    Concluzionand putem spune ca Basescu se antreneaza pentru ziua de Ignat. Punct (sau “point” cum ii place lui sa schimonoseasca limba Marelui Will).
    Si acum, daca tot facui vorbe despre fugile basescului, ma voi referi si la evenimentul care a generat antrenamentul respectiv. Numai putin, deoarece nu merita multe vorbe.
    Eu am o singura intrebare de pus distinsilor nostri oaspeti populari: unde sunt tancurile, unde sunt anarhistii si unde sunt complotistii care-i umpleau Monicai Macovei gura de spume si corpul de spasme cand vitupera de la tribuna Parlamentului European impotriva propriului ei popor, cerand sanctionarea sa aspra pe motiv de lovitura de stat? Bref, unde-i lovitura? Daca Baroso, Merkel & Cie n-au stiut unde s-o caute le spun eu: trebuiau sa mearga pe Arena Nationala si sa ia lectii de democratie autentica si civilizatie de la cei 70.000 de romani care, in loc sa se duca si sa-i bata cu oua su cu varza stricata la Parlament pentru modul in care au urinat pe votul si vointa a peste opt milioane de romani satui de dictatura, au preferat sa-si lanseze candidatii pentru alegeri.
    E bine Barroso, e bine frau Merkel, noi, romanii, zicem ca e bine ?!

  3. 3 Gabriela Savitsky octombrie 18, 2012 la 9:30 am

    „Preşedintele României, Adrian Năstase, a semnat cererea de graţiere adresată administraţiei prezidenţiale de către doamna Maria Băsescu, privitoare la deţinutul Băsescu Traian. Deşi unii membri ai societăţii civile au protestat vehement iar analiştii politici au declarat că eventuala graţiere nu este un act de clemenţă ci curată naivitate, preşedintele a declarat că nu este vindicativ şi penitenţa fostului preşedinte, condamnat pentru înaltă trădare, este mai dureroasă în libertate decât în închisoare.” (Amintiri din viitor)

  4. 4 Ghita Bizonu' octombrie 18, 2012 la 9:35 am

    Slovacia nu a încălcat dreptul Uniunii atunci când a refuzat intrarea președintelui Ungariei pe teritoriul său
    Împrejurarea că un cetățean al Uniunii exercită funcția de șef de stat este de natură să justifice o limitare, întemeiată pe dreptul internațional, a exercițiului dreptului de liberă circulație

    La invitația unei asociații cu sediul în Slovacia, președintele Ungariei, domnul László Sólyom, programase să se deplaseze, la 21 august 2009, în orașul slovac Komárno pentru a participa la ceremonia de inaugurare a unei statui a Sfântului Ștefan. Astfel, data de 20 august este o zi de sărbătoare națională în Ungaria, la această dată fiind comemorat Sfântul Ștefan, întemeietorul și primul rege al statului maghiar. Pe de altă parte, data de 21 august este o dată considerată sensibilă în Slovacia, în măsura în care, la 21 august 1968, forțele armate ale unui număr de cinci țări din Pactul de la Varșovia, printre care trupele maghiare, au invadat Republica Socialistă Cehoslovacă.
    După mai multe schimburi diplomatice între ambasadele celor două state membre cu privire la vizita programată a președintelui Ungariei, Ministerul Afacerilor Externe slovac a comunicat în cele din urmă, la 21 august 2009, o notă verbală ambasadorului Ungariei în Republica Slovacă, prin care îi interzicea președintelui Ungariei să intre pe teritoriul slovac. Această notă invoca, pentru a justifica interdicția menționată, Directiva 2004/381 privind libera circulație în Uniunea Europeană.
    Președintele Sólyom, care a fost informat cu privire la conținutul notei menționate în timp ce se deplasa către Slovacia, a confirmat primirea acesteia la frontieră și a renunțat să intre pe teritoriul acestui stat membru.
    Întrucât a considerat că intrarea președintelui său pe teritoriul slovac nu putea fi refuzată în temeiul directivei, Ungaria a solicitat Comisiei să introducă la Curtea de Justiție o acțiune în constatarea neîndeplinirii obligațiilor împotriva Slovaciei. Comisia a apreciat însă că dreptul Uniunii nu este aplicabil vizitelor efectuate de șeful unui stat membru pe teritoriul altui stat membru și că, în aceste condiții, pretinsa neîndeplinire a obligațiilor nu este întemeiată.
    Ungaria a decis în continuare să introducă la Curte, din proprie inițiativă, o acțiune în constatarea neîndeplinirii obligațiilor împotriva Slovaciei2 astfel cum îi permite tratatul3. Comisia a decis să intervină în procedură în susținerea Slovaciei.
    În hotărârea pronunțată astăzi, Curtea constată că, întrucât domnul Sólyom are cetățenia maghiară, acesta beneficiază de statutul de cetățean al Uniunii, ceea ce îi conferă dreptul de circulație și de ședere pe teritoriul statelor membre.
    Cu toate acestea, Curtea amintește că dreptul Uniunii trebuie interpretat în lumina normelor relevante ale dreptului internațional, întrucât acest drept face parte din ordinea juridică a Uniunii și este obligatoriu pentru instituțiile acesteia. În acest context, Curtea arată că, în temeiul normelor cutumiare ale dreptului internațional general, precum și al normelor convențiilor multilaterale, șeful de stat se bucură în relațiile internaționale de un statut special care presupune, printre altele, privilegii și imunități. Astfel, prezența unui șef de stat pe teritoriul unui alt stat impune acestuia din urmă obligația de a garanta protecția persoanei care îndeplinește această funcție, și aceasta independent de calitatea în care are loc șederea sa.
    Statutul de șef de stat prezintă, așadar, o specificitate, ce decurge din faptul că este reglementat de dreptul internațional, ceea ce face ca, pe plan internațional, acțiunile sale, precum prezența sa în străinătate, să intre sub incidența acestui drept, în special a dreptului relațiilor diplomatice. O astfel de specificitate este de natură să deosebească persoana care se bucură de acest statut de toți ceilalți cetățeni ai Uniunii, astfel încât accesul acestei persoane pe teritoriul unui alt stat membru nu este supus acelorași condiții precum cele aplicabile celorlalți cetățeni.
    În consecință, împrejurarea că un cetățean al Uniunii exercită funcția de șef de stat este de natură să justifice o limitare, întemeiată pe dreptul internațional, a exercitării dreptului de circulație pe care dreptul Uniunii îl conferă acestei persoane. Curtea constată că dreptul Uniunii nu îi impunea Slovaciei să garanteze accesul președintelui Ungariei pe teritoriul său.
    De asemenea, deși Slovacia a invocat în mod greșit Directiva 2004/38 ca temei juridic pentru refuzarea accesului președintelui Ungariei pe teritoriul său, această împrejurare nu constituie totuși un abuz de drept în sensul jurisprudenței Curții.
    În aceste condiții, Curtea respinge acțiunea formulată de Ungaria în ansamblul său.

  5. 5 George Hălărescu octombrie 18, 2012 la 9:56 am

    Eu cred că nu mor caii când vor câinii. Am certitudinea că președintele Băsescu va plăti cu vârf și îndesat nota de plată pentru luxul care și l-a permis – de a umili poporul român.

  6. 6 Doru Coarna octombrie 18, 2012 la 9:56 am

    Cat tupeu are… dar asta o stiam toti prea bine!

    Totusi, la congresul PPE omu’ a vorbit bine, adica a citit bine, insa ideile si pozitiile afirmate au fost fara cusur, bine orientate si la obiect. Spre deosebire de ceilalti, Ponta si Antonescu, care doar si-au focusat discursurile pe scaparea de matelot si ce bine ne va fi noua cu ei doi la timona… Nu am vazut idei si nici vreo urma de program, nu am simtit nicio viziune! Basescu insa a prezentat o viziune, absolut neconstructiva pt Romania, dar o are!… Mai mult, a sugerat si o guvernanta pe politica externa, tot de la Bruxelles, ca sa ia jucaria cu pricina din mainile USL.

    Iar ca veni vorba de tupeu, cum a putut Ponta sa laude curajul Pietii Universitatii care zice el ca ar fi determinat schimbarea lui Boc (??? Boc a fost silit sa demisioneze pt ca nu a vrut sa vanda ceea ce promisese Basescu, o tot amana), uitand insa ca el nu a avut curajul sa plece fara lista de la Bruxelles si nici sa deruleze minirecensamantul, antrenand astfel revenirea lui Basescu si riscul de a pierde parlamentarele, in fata cine stie carei constructii politico-securistice care desigur, se elaboreaza din greu in nucleul popular de putere. Eu cred ca este tot tupeu, insa amestecat cu sfidare, tradare si infantilism. Dar in fine, daca parlamentul viitor va avea majoritate USL, eu sunt gata sa-mi cer scuze, si asta nu ca ar conta in vreun fel…

    Referitor la Timoshenko, sa fim noi sanatosi cate promisiuni face unul ca Basescu… ba din contra, cunoscand personajul, eu as zice ca va face invers, va da publicitatii rugamintea de ajutor a fiicei fostei premier, si cred ca deja a facut-o, si va face sa se emita de undeva un mesaj contrar, condamnand faptele aceleia. Este in ordinea lucrurilor, este reflex.

    Vorba evreului: ” Sigur sa fii, si nu poti sa stii!”

    Concret insa, cam multa vanzoleala pt niciun mesaj, idee, viziune sau program, ci doar optimisme manifestate plenar, iar la popularii europeni din toate din plin, insa doar ca solutie de mentinere a dominatiei familiei lor politice pe scena europeana, si tot asa, doar in intentie. Adevarul este ca daca ai sfeclit-o cu economia, restul nu mai inseamna nimic.

    Rezultatul va fi cel banuit, destramarea de facto a UE sub presiunea saraciei generalizate, asortata insa cu noi hegemonii plus o multime de datornici si datorii, astfel ca tavalugul globalizarii sa gaseasca terenul defrisat. Asta vor realiza sigur popularii europeni!

  7. 7 Cornelia M. Balas octombrie 18, 2012 la 9:58 am

    Comentariul meu: doi copii minunati si curajosi, un presedinte impostor si las. Oare ce ar face pentru el propriul copil? Vom vedea curand!

  8. 8 Lucia Gusatu octombrie 18, 2012 la 10:34 am

    D-le Adrian Nastase, tupeul lui base este fara margini, o stim oricare dintre noi,la fel actiunile sale de parada, , mirarea este cum de mai are creduli in jurul sau, ori poate acestia doar mimeaza, nu cred ca-l si iau in serios. Ce este trist este ca-i iese, fiindca „interesul poarta fesul” si se pare ca azi in politica acestia predomina. Se pare ca oamenii s-au indepartat, si nu-i mai intereseaza politica, iar entuziasmul maselor de la inceputul democratiei in Romania, atat de mobilizator, nu-l vom mai intalni niciodata.!In alta ordine de idei, ieri v-am observat lipsa din marea familie U.S.L., chiar si in substanta calitativa a actiunii, altfel meritorie. A lipsit plusul de inteligenta si experienta D-voastra politica. Rusine celor care fara vina v-au adus in aceasta situatie spre a-si netezi calea……..Va dorim sanatate, curaj si pentruca D-zeu va iubeste, tot D-voastra veti invinge. Succes!

  9. 9 blogideologic octombrie 18, 2012 la 10:34 am

    De ce nu se pot absorbi parale din UE ? Ce tip de management este necesar ? În general, nu poate fi neapărat necesar pentru fonduri europene, dar poate fi şi pentru fonduri europene, există două categorii, repet, categorii, de management. În funcţie de tipul de management şi actul decizional. Alegerea este în funcţie de cantitatea de informaţie pe care o deţine agentul decizional. Şi de predilecţia lui heuristică.

  10. 10 NICOLETTE ORGHIDAN octombrie 18, 2012 la 11:49 am

    Cred că …din tupeu e născut, iar ca ascensiune politică pe minciună, fraudă și imoralitate-i clădită! Așadar la ce m-aș mai putea aștepta din partea lui? Parcă-i născut și modelat pentru așa ceva, parcă acțiunând invers, n-ar mai fi el. Și-atunci, nu-mi pot pune întrebarea: ,,dece l-aș face ,,tupeist” pe cel care încearcă ( și reușește !) că batjocorească-un popor întreg, și să nu cred în prostia și ignoranța celor care-i acceptă fărădelegile. Apelând la liderii europeni să-l scoată din oala…cu cacao, își demonstrează vina, neputința,trufia, dar și…tupeul, tupeu pe care iată, liderii europeni îl interpretează ca fiind supoșenia cuminte ale…marinarului din Carpați”. Cât privește naivitatea fetei Iuliei Timoshenko, să-i acordăm circumstanțe atenuante. Ea s-a bazat săraca pe…culoare. Tot portocalie, tot…revoltată. Nu știe însă că piratul tot pirat rămâne până moare!

  11. 11 blogideologic octombrie 18, 2012 la 12:25 pm

    @Doru Coarna spune : +la congresul PPE omu’ a vorbit bine, ideile si pozitiile afirmate au fost fara cusur, bine orientate si la obiect.+
    Paradoxul este că omul simplu nu resimte …

  12. 12 Corina octombrie 18, 2012 la 12:31 pm

    Timosenko a fost si este aparata si sustinuta de intreaga comunitatea europeana. Pe Nastase nu l-a aparat nimeni., Dimpotriva chiar. UE a salutat condamnarea lui. Nici macar socialistii europeni nu i-au luat apararea lui Nastase, nici macar o secunda
    Deci, este totusi o mare diferenta intre cele doua cazuri!
    O diferenta uriasa!

  13. 13 NELU FIERARU octombrie 18, 2012 la 12:32 pm

    INTR-UN POPOR INDOBITOCIT DE SARACIE SI MANELE,”DIAVOLUL” PIRAT CONDUCE HAHAIND!

  14. 14 Marian Nicolae octombrie 18, 2012 la 12:32 pm

    Basescu nu este ipocrit…..pentru el goymii sunt fiinte inferioare si insalubre…practic este ”programarea” de care a beneficiat inca din copilarie.

    Urmand aceasta idee, un goym bun este un goym….mort…..
    Dealtfel s-au creat toate premizele ca acest lucru sa devina realitate cruda, prin inchiderea celor 67 spitale, distrugerea economiei, industriei si agriculturii romanesti, pierderea a mai bine de 3 milioane de romani, salariile de mizerie din invatamant, sanatate, samd.

    Pentru a parafraza vestita zicala:
    Un indian bun este un indian mort….

  15. 15 Marian Nicolae octombrie 18, 2012 la 12:37 pm

    Tot in acelasi spirit, in Israel baietii care ne conduc inca si pe noi catre prapastie, au calculat cate calorii are nevoie un barbat palestinian sau o femeie de aceeasi origine:

    Israël a calculé le nombre de calories nécessaires aux Gazaouis

    http://www.lemonde.fr/proche-orient/article/2012/10/17/israel-a-calcule-le-nombre-de-calories-necessaires-aux-gazaouis_1776867_3218.html

    Les autorités israéliennes ont concédé, mercredi 17 octobre, avoir calculé le nombre de calories nécessaires pour chaque habitant de la bande de Gaza pour combattre la malnutrition dans cette enclave côtière palestinienne soumise au blocus israélien. Ce calcul fait partie d’une étude dont la Cour suprême a exigé la diffusion à la demande d’une ONG israélienne de défense des droits de l’homme, Gisha. Le quotidien Haaretz a publié de larges extraits de ce document interne.

    Ce calcul, portant sur la période 2007-2010, „s’inscrit dans le cadre d’une recherche évoquée lors de deux réunions et que nous n’avons jamais utilisée”, a assuré un responsable du ministère de la défense, Guy Inbar. Dans un document intitulé „Consommation alimentaire dans la bande de Gaza – Les lignes rouges”, les autorités israéliennes ont calculé que la ration quotidienne nécessaire pour éviter la malnutrition était de 2 279 calories par personne.

    2 500 CALORIES POUR LES HOMMES, 2 000 POUR LES FEMMES

    „Pour maintenir un tissu de vie de base” et en tenant compte de la production propre à la bande de Gaza, l’Etat hébreu a calculé qu’il devrait autoriser l’entrée chaque jour de 106 camions chargés de vivres et autres denrées de première nécessité, mais se défend d’avoir jamais utilisé ce calcul pour dicter sa politique à Gaza. D’après l’ONG Gisha, la bande de Gaza recevait environ 400 camions avant le blocus. La semaine dernière, les Israéliens ont laissé passer 935 camions de ravitaillement (vivres et matériaux de construction) dans la bande de Gaza, qui compte 1,6 million d’habitants et est gouvernée par les islamistes radicaux du Hamas.
    Le mode de calcul repose sur un modèle mis au point par le ministère de la santé israélien et est conforme, grosso modo, à la consommation moyenne israélienne. D’après les calculs du service public de santé britannique (NHS), un homme humain a besoin en moyenne de 2 500 calories pour conserver son poids – ce chiffre est de 2 000 calories pour une femme.

    Le blocus a été durci en 2007 par l’Etat hébreu après la prise du pouvoir à Gaza des radicaux islamistes du Hamas. Il a été allégé trois ans plus tard. Les Palestiniens qualifient le blocus, qui est condamné par la communauté internationale, de mesure de sanction collective qui asphyxie l’économie gazaouie. Pour tourner ce blocus, les Palestiniens importent des tonnes de produits via les tunnels clandestins creusés sous la frontière entre la bande de Gaza et l’Egypte.

    PS. Banuiesc ca tot la fel au calculat si cosul zilnic pentru romani……

  16. 16 Marian Nicolae octombrie 18, 2012 la 12:39 pm

    Somnul ratiunii chiar naste monstri……..

  17. 17 Bibliotecaru octombrie 18, 2012 la 1:17 pm

    @ Adrian Năstase

    Exact la asta mă gândeam şi eu, să meargă o delegaţie din România la preşedintele Ucrainei ca să ceară sprijin pentru eliberarea fostului premier al României.

    Sigur, demersul fetei doamnei Yulia Tymoshenko este corect. Faptul că preşedintele Traian Băsescu a primit-o pe Yevgenia Tymoshenko nu este nici el incorect. Dar când am auzit că preşedintele Băsescu condamnă pe cei care au încarcerat-o politic pe fosta doamnă premier pentru că Yulia Tymoshenko a fost un luptător pentru democraţie… mă gândeam dacă nu cumva se condamnă şi când se uită în oglindă, că tot politic e.

  18. 18 Mihai Dragan octombrie 18, 2012 la 1:40 pm

    @Gabriela Savitsky, amintirile din viitor, acelea evocate de tine, puteau fi reale, in situatia in care voturile din 2004 se numarau (renumarau) in mod corect… dupa parerea mea, fostul meu profesor de Drept international Public, a renuntat NEPERMIS de usor (ajutat si de tradarile unor „prieteni”), iar acum plateste. platim si noi, fiind condusi de un maimutoi care rade ca un dobitoc si face crossuri cu ziaristii prin Palatul Parlamentului. Greseala lui Adrian Nastase din 2004, cand a blocat trimiterea in instanta a dosarului „flota”, pentru a nu-i da posibilitatea lui Basescu sa se victimizeze, ne-a costat si ne costa cu varf si indesat. Am ajuns sa fim reprezentati de nevertebrate, de tipul Basescu, Becali, DDD, Talmacean, EBA si alti oligofreni. Sa nu crezi ca sunt incorect, sunt unii si prin USL, care nu ar fi avut loc pe aceeasi planeta cu oamenii politici de anvergura lui Nastase.
    Senzatia mea este ca, fara aportul unor persoane din PSD, Nastase nu ar fi ajuns in aceasta situatie absurda si nemeritata (cel putin, in ceea ce priveste speta „Trofeul Calitatii”).

  19. 19 Luiza octombrie 18, 2012 la 2:46 pm

    Tupeul nemarginit al lui Basescu nu mai socheaza pe nimei, daca vorbim de cei lucizi si care sunt detinatori de materie cenusie. Important, pentru noi, este ca sunteti in viata si ca luati pozitie, fata de orice se intampla nedrept in societatea noastra. Fiti rezistent si protejati-va viata. Multa sanatate va doresc!!!

  20. 20 Remus octombrie 18, 2012 la 4:32 pm

    Fiecare culege acum ce a semanat. Du-ti sentinta pana la capat si voi avea tot respectul pt tine.Base pt greselile lui va plati si el.Si intodeauna dintre 2 lucruri rele il vom alege pe cel mai putin rau.

  21. 21 Velisar Iancu octombrie 18, 2012 la 5:31 pm

    @Corina, tu pe ce lume traiesti, pe cine incerci tu sa prostesti? N-ati inteles, portocaliilor, ca deja sunteti istorie (neagra)?

  22. 22 popescu octombrie 18, 2012 la 6:21 pm

    Domnule „prim ministru” urmati sfatul dat de una dintre sustinatoarele dvs, si protejeati-va viata, urmand si un tratament cu medicamente destinate memoriei. Aveti o fractura in logica dvs si amestecati lucrurile grav de tot:
    1. Iulia Timosenko se afla in detentie pentru abuz de putere spre deosebire de dvs care ati fost acuzat de folosirea influentei sau a autoritatii functiei de presedinte al unui partid în scopul obtinerii pentru sine sau pentru altul de bani, bunuri sau alte foloase;
    2. Iulia Timosenko va ispasi 7 ani in regim de detentie inchis intr-o inchisoare din Ucraina- dvs 2 ani (cred mult mai putin, pentru ca sunteti trecut de 60 de ani!!!) in regim semideschis;
    3. fata Iuliei Timosenko s-a adresat presedintelui Romaniei deci, conform unei logici simple, fiul dvs ar trebui sa se adreseze presedintelui Ucrainei (Viktor Ianukovici). Ar fi chiar interesant daca acesta ar accepta o intrevedere cu fiul dvs!!!
    In rest, toate cele bune si menajati-va. Tara are nevoie de dvs. :))))))))

  23. 23 dlnimeni octombrie 18, 2012 la 8:13 pm

    Cred ca i s-a cerut. Nu se face politica Kievului la Bucuresti, dar politica Bucurestilor in alta parte, da.

  24. 24 Gabriela Savitsky octombrie 19, 2012 la 8:43 am

    *Mihai Drăgan,

    În ce-l priveşte pe Adrian Năstase, nu pot gândi în termenii implacabilului atâta vreme cât Dumnezeu (sau îngerul lui păzitor) a modificat traiectoria glonţului
    Sentinţa, dosarul şi condamnarea lui sunt politice şi asta va fi dovedit – deocamdată este doar evident pentru unii dintre noi.
    Adrian Năstase nu este nici mort, nici înafara jocului politic, deşi aşa arată acum situaţia.
    În funcţie de cum va arăta desfăşurarea „ostilităţilor” naţionale şi europene, curând, foarte curând, vom avea nevoie de un conducător. Şi mă refer la alegerile ale căror rezultat va fi unul incert şi la năzuinţele revizioniste şi federaliste ale unora dintre liderii maghiari din România. Liderii Europei (pipi-i -ştii) au intrat în criză de timp sau în panică şi fac greşeli. „Divide et impera” este actual, dar o eventuală hemoragie a regionalismului federalist nu e lipsită de riscul confruntărilor sângeroase. Şi, lângă criza economică se potriveşte de minune un război.
    Spuneam că liderii europeni s-au grăbit cu deschiderea Cutiei Pandorei (Catalonia, pentru început), pentru că în România mai există o masă critică naţionalistă. Peste 30 de ani, n-ar mai interesa pe nimeni că Ardealul vrea să fie autonom – pentru că în şcolile noastre patriotismul este considerat un exces – dar, deocamdată, a aprinde acest fitil e sinucidere curată.
    Dă-mi voie să cred – şi ştiu ce spun – că Adrian Năstase este departe de sfârşitul carierei sale ca politician.

  25. 25 Timotei Dinică octombrie 19, 2012 la 6:53 pm

    Ieri (Joi) sau urmatoarea saptamana are loc intalnirea la Cotroceni a presedintelui Basescu cu fiul dvs? Ar fi interesant daca s-ar televiza, macar Antena 3 sa transmita…


  1. 1 Tupeul lui Băsescu | Stiri Bloggeri Din Romania Trackback pe octombrie 18, 2012 la 10:35 am
  2. 2 Nastase il critica pe Basescu pentru intalnirea cu fiica Iuliei Timosenko: Cat tupeu pe el! | StiriFierbinti.ro – Stiri online de ultima ora Trackback pe octombrie 18, 2012 la 3:14 pm

Lasă un comentariu






Arhiva

Comentarii Recente

diasporean la Anunt!
fostă basarabeancă la Anunt!
Ce scriam acum exact… la Anunt!
De ce n-am criticat… la Anunt!
Cum e posibil asa ce… la Anunt!