Lazarov. Valeriu Lazarov

Poate sa-mi explice cineva de ce ieri, la emisiunea cu Turcescu, la Realitatea tv, Valeriu Lazarov si-a ales o cravata portocalie ? A fost o coincidenta sau un mesaj subliminal ?

Oricum, in prim plan, se vedea cravata portocalie pe camasa bleu, pe costumul gri, pe stalpul mov de la ringul de box. Recomandat, probabil, de medicii dentisti.

50 Răspunsuri to “Lazarov. Valeriu Lazarov”


  1. 1 ion adrian mai 26, 2008 la 3:26 pm

    Doamne la ce am ajuns. Ce subliminal?:ori este o intamplare, ca Lazarov ala este cam ramolit si eu dupa zece minute mi-am mutat penatii prin alte emisiuni mai atractive ori pur si simplu e cu PD-L si deci…

  2. 2 Lia mai 26, 2008 la 3:36 pm

    Pentru ca emisiunile dumnealui sunt in cadere libera ca, de altfel, si emisiunile postului la care a aparut. Nu sunt rautacioasa, ci realista! Lia

  3. 3 piricau mai 26, 2008 la 3:48 pm

    Sincer, nu ar trebui sa va ingrijorati de cravata domnului.
    Ar trebui sa va uitati la campania electorala a PSD-ului, la lipsa afiselor electorale si a salbei reactii fata de actiunile concurentilor.
    O sa va dau exemplu Muncipiul Resita, unde in afara de doua bannere cu candidatul la primarie nu exista alta publicitate electorala PSD, decat la sediile partidului (judetean si municipal), nici un afis cu cadidatii la consiliul judetean, si nici o prezenta a candidatului la presedintia CJ.

    In schimb, toata infrastrucutra PRESCOM (regia de transport local) este utilizata de PD-L si PNL, inclusiv tramvaie si autobuze achizitionate din bani publici sunt pictate cu pozele candidatilor unui partid.
    Nu am auzit de nici un protest al PSD Caras Severin la BEJ sau BEM.
    Se pare ca subordonarea PSD-ului local fata de Ilustrul Frunzaverde este definitiva, nimeni nu are curajul sa-l concureze.

  4. 4 ion adrian mai 26, 2008 la 3:49 pm

    @Clone,

    Postez si aici un raspuns pe care vad ca mi-l cersiti cu toata fiinta voastra, deci:

    Credeam ca v-am spus, ca fac parte din clasa la care tatzii si mamele voastre erau servitori.

  5. 5 ion adrian mai 26, 2008 la 3:53 pm

    Ps. Poate ca am gresit cu o generatie, poate era vorba de bunici, parintii urmand sa devina gardieni la Pitesti, Periprava, Jilava samd si apoi sa se mute prin Primaverii.

  6. 6 Alandra mai 26, 2008 la 4:00 pm

    Chiar dacă a fost o coincidenţă, este imposibil să mă convingă cineva de contrariu.

  7. 7 Petrisor Socol mai 26, 2008 la 4:06 pm

    Domnule Nastase, tot ce intra la Realitate se face portocaliu si banuiesc de ce. Valeriu Lazarov, face si el parte din EMO portocaliu 😉

  8. 8 Petrisor Socol mai 26, 2008 la 4:08 pm

    Eu daca as fi mare producatort TV ca Lazarov, sa mi-o dea Vantu si pe Kylie Minogue si inca 3 palate imbracate in pietre Svarovschi ( stiu ca n-am scris bine, dar ma intelegeti) si nu as bate palma cu SOV

  9. 9 Nahas mai 26, 2008 la 4:08 pm

    Am vazut o parte din emisiunea la care se refera domnul Nastase. Este prima oara cand ll-am vazut pe acest domn Lazarav. Facandu-mi impresia ca este o minte destul de mediocra, n-am urmarit toata emisiunea. Televiziunile, ca si politica si presa scrisa vehiculeaza fel de fel de insi banali care n-au nimic de spus.
    Nici nu am observat ce culoare avea cravata sa.
    Ochiul domnului Nastase este specializat. Pentru domnia sa, ca si pentru lumea sa, lumea arata cu totul altfel decat pentru mine.
    Singurele imagini care mi-au ramas in minte sunt ironiile lipsite de nerv la adresa lui Cristoiu si ochii sai lipsiti de vioiciune. Cuvintele ii ieseau greu din gura (probabil datorita faptului ca nu gandeste in limba romana).
    Nici nu mi-am putut inchipui ca emisiunea ar prezenta interes pentru cineva. Asa cum am sps, la o bucata de timp mi-am gasit alta ocupatie.
    Dupa parere mea chestia cu cravata este o pura intamplare. Insul este prea detasat de lumea romaneasca.

  10. 10 Bibliotecaru mai 26, 2008 la 4:15 pm

    @ Adrian Năstase
    Am văzut în ziare un comentariu relativ la o poză în care dădeaţi măna cu „oamenii în tricouri portocalii”. Cu această ocazie am scris şi un comentariu (Normalitate sau blat?). Lucrând la acest comentariu, am vrut să aflu numele candidatului PSD pentru Consiliul Judeţean Mureş şi mi-a fost imposibil să-l găsesc. Îmi puteţi spune, la ce lansare de candidatură aţi participat în realitate?

  11. 11 Leo mai 26, 2008 la 4:26 pm

    @ Reduta neuronului pustiu
    Postez şi eu tot aici, monument al Dostoievskian! Sunt sigur că ştii la ce personaj mă refer, că toar îi joci rolul magistral!

    @ A.N.

    Dacă, prin absurd, vă veţi fi întrebat ce face leo, vă asigur, face… bine. Stă de veghe în lanul de secară, că de-atâta rapiţă a împăcării caprelor cu verzele lui unul i s-au strepezit dinţii imaginaţiei; pentru că nu-ţi trebuie prea multă imaginaţie ca să realizezi că specia asta de rapiţă, chiar dacă nu-i ricin, poate lăsa omul cel mult cu… drajeurile; evident, nu de varză… Stă în lanul de secară al unor prieteni dragi, dregându-şi sufletul sfâşiat de-atâta nedreptate: cum va fi putut un mare-şal s-aştearnă uitarea peste prea mici soldăţei de-argint viu al spiritului, cu privirea atrasă fiind de o redută mai pustie ca deşertul fără de margini al saharei spiritului?
    Cum-necum, deranjând desigur spirite mai aşezate de gânditori prin modul meu de suflet aproape sârb de a arde în vâlvătăi, că focul mocnit nu prieşte cazacilor (Aya ştie!), am cercat, mânat în luptă de repulsia stârnită de invazia şoriceilor ce vroiau a profita de lipsa motanului Aya de-acasă, să stârnesc în comentatori cu ADEVĂRAT redutabili precum doctorul Eugeno ori Velisar nevoia de a deveni, din susţinători mai degrabă taciţi, participanţi mult mai activi la exprimarea de idei alături de cei care chiar au aşa ceva. Am cercat să înturnez dinspre alte zări spre care se refugiaseră comentatori cu ADEVĂRAT redutabili precum sensibila floare în vânt Gabriela ori cugetătorul implacabil Bibliotecaru; şi mi-am văzut floricica emigrând din nou oripilată de-atâta încrâncenare a unora care, muieri în izmene, declamă ritos că n-au a se adresa decât cui vrea muşchii lor atrofiaţi, în schimb rostind şi noaptea-n somn leo-leo-leo, într-atât îi disperă faptul că ăsta leo chiar zice ce gândeşte şi face ce zice şi l-a ignorat complet de-atâta timp, care au pretenţia a fi respectaţi în timp ce împroaşcă în toţi şi-n toate cu noroi, chiar în femei aruncând cu flori omiţând să păstreze în ei ceea ce ţine numai şi numai de ei – GHIVECIUL! Mai mult, pentru că în lumea infinită a internetului, distanţa între suflete gemene se reduce la nivel neutronic, mi-am chiar clonat ce-am mai sfânt din sufletul unui într-o altă viaţă sârb, şi v-am dăruit mai multă atenţie din partea unui suflet deopotrivă sensibil şi necruţător, aşa cum numai Sfinxul mitic poate fi! Am chiar încetat jocul de-a uite-l nu e cu un sprinţar Sburătoriu nemuritor şi rece al lumii bloggeristice în momentul în care am văzut că poate avea reflexii şi colorate, nu doar alb-negru de gri… Am chiar adoptat un fel de grevă a foamei de exprimare de gânduri şi sentimente, spunându-mi că poate în mine să zacă tot răul care va fi urâţit faţa grădiniţei Ayei (căreia un bicisnic îndrăzneşte a-i macula numele rostindu-l printre bolovanii şi panglicile de-i ies la nesfârşit din neobosita moară de produs… pietre de moară, nu fărină bună a spiritului).
    Am tot parcurs de jos în sus, de sus în jos, un şir de răspunsuri în care, în vreme ce aveţi răgazul de a vă adresa unui singur actor îmbrăcat în varii travestiuri, nu găsiţi nimic de cernut din corola de minuni a lumii pe care dintr-aceia care, spre deosebire de mine, vă admiră… di granda. În zadar…
    Doar pentru a vedea că, având în itinerar doar restaurante naşpa, uităm uneori că-n cârciumi mai susură strămoşeşti lăutari ce spun despre o mândră floare, trandafirul, cam aşa: „Poţi să faci de toate-n viaţă, dar fă-le la timpul lor! Să nu uiţi un singur lucru, omule, eşti muritor!”
    Dacă, în sârguinţa unui elev redevenit silitor de a-şi urma dăscăliţa Bunicuţă într-ale consensului, adăstaţi un moment şi poate vă-mprumută un baci o botă, să staţi strâmb pentru a judeca drept şi vă întrebaţi: oare nu cumva, rătăcind prin meandrele concretului, lăsându-vă prea uşor asociat, de dragul diplomaţiei ori spiritului de echipă, cu tot felul de prostănaci ori pur şi simplu grobieni tupeişti, riscaţi să nu înţelegeţi de ce tot mai puţini vă vor percepe mesajul? Chiar credeţi că există mesaj atât de penetrant încât să răzbată de sub un obroc, şi ăla îngropat în fără număr-fără număr surse de bruiaj?
    Leo, face bine… Întrebarea e dacă bine face şi dragul Ayei prieten vechi…

  12. 12 Alandra mai 26, 2008 la 4:35 pm

    lol@EMO portocaliu
    O să-mi cumpar tv alb-negru cu lămpi, să nu mai văd portocaliu în faţa ochilor 🙂
    O să-mi vopsesc pereţii în casă în roşu; casa pe afară roşie; maşina şi înăuntru şi pe dinafară roşu. Să văd lumea în roşu 🙂

  13. 13 petrisorsocol mai 26, 2008 la 5:08 pm

    @Alandra

    Da, se poarta 😉

  14. 14 Nahas mai 26, 2008 la 5:17 pm

    @Kartouche
    Nu stiu ce varsta ai, dar cred ca ai crescut intr-un acvariu. Vrei sa demonstrezi ca Basescu nu este bun de presedinte pentruca, fiind marinar, a facut chefuri si a mers la bordel. Imi este imposibil sa cred ca exista barbati care sa vada ceva rau in asta. Oare sunt multi care gandesc ca dumneata?
    Nici nu e de mirare ca va sinucideti pe capete.
    Asa cum se spune ca nu rezista versurile scrise de bautorii de apa, nici abstinentii nu merita pretuire.

  15. 15 diogenecainele mai 26, 2008 la 5:58 pm

    dumneavoastra va uitati la emisiunea aceea? eu am incercat, dar dupa cateva minute am schimbat.

  16. 16 ion adrian mai 26, 2008 la 5:59 pm

    La repetitie cu repetitie, doar ca e pe fata:

    ion adrian spune:

    mai 26, 2008 la 11:31 am
    @Clone,
    Gata clonelor, va ia consilieri AN si cred ca are si cu ce va plati.

  17. 17 natasa mai 26, 2008 la 6:02 pm

    cravatele, ce accesoriu plin de intelesuri….e musai sa fie alese cu mare grija.

  18. 18 olimpiu mai 26, 2008 la 6:26 pm

    Traian Basescu a reusit exact acelasi lucru pe care-l reusise Ion Iliescu in 1990, clivajul societatii romane si stereotipe stupide anti culori, anti flori etc
    In anii 90 multi nu mai sufeream trandafirii acum culorarea portocalie produce aceeasi reactie
    personajele politice sunt de vina nu florile sau culorile frumoase.Boc poate purta cate culori doriti caci tot papagal se va numi, iar Vanghelie poate fi colorat in tot paletarul ca nu va fi paun ci doar o cioara.sa ma scuze etnia roma n-am nimic cu ea doar cu politicianul sfertodoct Van-Ghelie

  19. 19 Kartouche mai 26, 2008 la 6:27 pm

    Penibil acest evreu bulgar ! Nu ca e evreu !!?? Nu am nimic cu evreii. Dar el, un operator mediocru, a ajuns producator …si sugativa de euro de la complicii din TVR …. .etc. ….. L-am auzit pe Mircea Badea ce i-a facut !! Subscriu la „epitetele din metaforele” enuntate de Mircea la adresa lui. La provocat „in ring”, aceasta creatie jenanta a lui Lazarov. Si in plus mai enunta si opinii politice ! Asa se descalifica Realitatea. Tot mai multi analisti politici, psiologi si sociologi, implicati in politica ocolesc acest post. Iar Turcescu, un manipulat din umbra, a devenit un activist al partidului lui Basescu.

  20. 20 Nicolae Petre Mihai mai 26, 2008 la 6:43 pm

    Domnule Nastase, intreg partidul a ajuns cu cutitul la os. Sunteti disperati ca nu veti castiga alegerile. Astazi, am fost tarat cu forta la o conferinta a d-lui Corlatean. Se putea citi pe fata lui frica de a pierde alegerile. Discursul sau a fost demn de un condamnat la moarte. Cum sa castigati alegeri cu persoane incompetente, incapabile sa lege doua cuvinte? Pentru consiliul local Targoviste candideaza, fara exagerari, cea mai proasta persoana pe care am intalnit-o in viata, RALUCA STEFAN, cu prieteni sus-pusi care au propus-o pentru un astfel de post. Nu PD-L va castiga alegerile, ci PSD le va pierde fiindca se ingroapa singur prin promovarea unor nulitati. Plus ca unele promisiuni sunt de-a dreptul fantasmagorice. Daca ascultati discursul candidatului dvs. la primaria Targoviste, o sa radeti. In 4 ani va face aeroport, va extinde orasul pana la Bucuresti, va izola apartamentele pe gratis si va construi cate un etaj suplimentar la fiecare bloc, plus, asta e cea mai tare, daca PSD va ajunde la guvernare, va face salariul minim 1500 lei. Nu veti castiga niciodata cu astfel de oameni.

  21. 21 Victor mai 26, 2008 la 6:53 pm

    Draga Alandra,

    Mai simplu iti pui niste ochelari cu lentile rosii. Este mai ieftin. 😉

  22. 22 Draghi Puterity mai 26, 2008 la 7:10 pm

    Interesanta biografie… 😉 (vezi Zoom pe Lazarov)

  23. 23 Alandra mai 26, 2008 la 7:15 pm

    @Petrişor
    îi „împortocăleşte” emoţia. 🙂

  24. 24 Alandra mai 26, 2008 la 7:22 pm

    E cineva aici care poartă un dialog imaginar. Cred că se uită în oglindă şi vorbeşte ca şi când ar fi cel puţin doi . Eşti tot tu 🙂

  25. 25 Radoi mai 26, 2008 la 8:43 pm

    Ringul de box, ca scena de campanie electorala, a vrut sa sugereze scoaterea candidatilor din blatul vazut de Basescu, adica din zona discutiilor colocviale sau pe proiecte, si trimiterea lor pe o arena pe care, in stil basescian, se mai dau si lovituri sub centura!
    Se vede treaba ca Realitatea s-a executat si regizorul portocaliu a gasit sugestia care ii indemna pe are candidati sa se bumbaceasca!
    Audienta scazuta din primele „gale” l-a determinat pe Turcescu, in lipsa de boxeri, sa-l urce in ring pe insusi antrenorul platit sa se… vanture in stamba. In lipsa de argumente lazarov a apelat la sugestii subliminale portocalii…
    Orice ar mai nascoci…urmasii lui Lis si Halaicu, se pare ca bucurestenii s-au saturat de stationarea pe Codul Portocaliu! Vor si vreme mai buna… daca nu, chiar, cer senin!

  26. 26 Radoi mai 26, 2008 la 8:45 pm

    Ringul de box, ca scena de campanie electorala, a vrut sa sugereze scoaterea candidatilor din blatul vazut de Basescu, adica din zona discutiilor colocviale sau pe proiecte, si trimiterea lor pe o arena pe care, in stil basescian, se mai dau si lovituri sub centura!
    Se vede treaba ca Realitatea s-a executat si regizorul portocaliu a gasit sugestia care ii indemna pe candidati sa se bumbaceasca!
    Audienta scazuta din primele „gale” l-a determinat pe Turcescu, in lipsa de boxeri, sa-l urce in ring pe insusi antrenorul platit sa se… vanture in stamba. In lipsa de argumente, Lazarov a apelat la sugestii subliminale portocalii…
    Orice ar mai nascoci…urmasii lui Lis si Halaicu, se pare ca bucurestenii s-au saturat de stationarea pe Codul Portocaliu! Vor si vreme mai buna… daca nu, chiar, cer senin!

  27. 27 eugen mai 26, 2008 la 8:53 pm

    Pai si PD-L este un partid plin de culori politice exotice cu ceva de la populari ceva de la liberali ceva de la socialisti, ceva de la taranisti si totul pe un fond mov de totalitarism.
    Deci domnul Lazarov se asorteaza 🙂

    Macar pt. culorile PSD gasesti mai usor cravate si costume asortate.
    Sa-si schimbe si PD-L culoarea politica si se rezolva.
    Eugen

  28. 28 Mihnea Georgescu mai 26, 2008 la 9:12 pm

    Doamne, ce simţ estetic dezvoltat aveţi! Şi eu am remarcat cravata portocalie a lui Lazarov, dar nu am spus nimic. Acum îmi daţi însă mai multe idei:

    1. Geoană de ce are cravată roşie?

    2. Nu l-o fi lăsat Turcilă în emisiune fără accesoriul de rigoare?

    3. Dvs. însuşi aveaţi acum vreo 3 luni o cravată roz, cu care v-am văzut în repetate rânduri, a la Tăriceanu…

    Trebuie să fie ceva conspirativ la mijloc aici! … 🙂

  29. 29 instalatorul mai 26, 2008 la 9:58 pm

    Stimate domnule Nastase, cu siguranta va amintiti ca eu insumi l-am semnalat pe dl Blaga ca purtind, intr-o aparitie pe un calendar difuzat in campanie, o cravata in culoarea rosie a PSD-ului. Poata ca intr-adevar dl Lazarov si-o fi afirmat, prin culoarea cravatei, o preferinta electorala. Din fericire, interpretarile noastre nu vor mai dura decit pina duminica, atunci cind vor fi alegerile, dupa care vom gasi firesc ca fiecare barbat sa poarte cravate in culorile pe care le va gasi ca fiind potrivite, iar noi sa nu mai stam sa interpretam codul culorilor, ca la rezistente si condensatoare. Acuma, daca tot apar unii cu cravate in culori care mai inainte erau traditionale pentru dessous-urile damelor ( dar, cine stie, poate ca sunt unii pentru care cravatele sunt dessous-uri), putem sa fim mai blinzi cu dl Lazarov, care totusi nu e politician, presupunind ca purta o cravata in culoarea rochiei amantei, chiar daca amanta nu era acolo ( ori o fi fost? era vreo adolescenta in rochie portocalie pe acolo?). Ori, daca dl Lazarov purta si o camasa bleu, am putea spune ca, la fel ca tot romanul impartial, era cu mai multe partide odata. Asta fiindca de vreo doua saptamini am vazut ceva surprinzator: au aparut banere pesediste afisind fondul in doua culori, in stinga rosu si in dreapta bleu. Va rog eu frumos sa utilizati toata trecerea de care dispuneti pe linga biroul permanent al PSD si in particular pe linga dl Geoana si sa-l rugati ca PSD sa-si diminueze ritmul de absorbire a culorilor: nu de alta, dar in curind isi va lua ca si culori intreg spectrul culorilor si nu va mai lasa nici o culoare altor partide. Cu stima.

  30. 30 Bibliotecaru mai 26, 2008 la 10:12 pm

    @ Adrian Năstase
    Am găsit candidatul între timp. 🙂

  31. 31 Victor mai 26, 2008 la 10:18 pm

    N-ati inteles nimic. Premierul ne transmite nu atat noua cat celor care conteaza ca Lazarov asta este portocaliu. Ce naiba mai chiar trebuie sa va traduc tot? Ati inceput sa luati mot a mot articolele Premierului? Stiti doar ca este subtil.

  32. 32 Victor mai 26, 2008 la 10:19 pm

    PS. Si titlul articolului : Lazarov. Valeriu Lazarov, nu va duce cu gandul la shpioni? Ha?

  33. 33 Alandra mai 26, 2008 la 10:28 pm

    @Victor – Da. Ai dreptate. Acum am realizat la ce faci referire. M-am zăpăcit.

    Nu îmi plac portocalele decât zdrobite. Adică Orange Juice 🙂

  34. 34 cezarpesclevei mai 26, 2008 la 11:13 pm

    Contrast, contrast si „contrast”, dle Nastase. Nu mai aveti consilieri vestimentari care sa va decodeze semnificatia combinatiilor vestimentare?

  35. 35 sfinx667 mai 27, 2008 la 3:08 am

    Cravata portocalie si camasa bleu….
    Alegerea unei anume perechi de culori, facuta voit, ne spune despre persoana ( Valeriu Lazarov ) cateva din ” trairile sale „, cum ar fi : temerile, complexele, posibilitatile….specialistii si profesionistii in aplicarea Testului Luscher ar deslusi cu mai mare usurinta si obiectivitate…. daca-mi permiteti, optiunea domnului in cauza, ne destainuie un personaj caruia nu-i place niciodata a clarifica lucrurile, un om care se indoieste la un moment dat si de propriile-i afirmatii… concluzionand, un bun executant.
    Semneaza : o corcitura de sarb si oltean veritabila, aviz ” amatorilor de glume stupide ” care nu inceteaza a fredona plctisitorul de acum ” clone „, anuntandu-l cu aceasta ocazie ca rosul meu e vulcanic, iar lava topeste tot ce-i sade in cale …Sfinxul vegheaza .
    Sibillla

  36. 36 blogideologic mai 27, 2008 la 4:36 am

    Am găsit o postare despre “protipendada de sticlă”: +Ca şi nea Pata, am intrat şi eu în rândul protipendadei de sticlă. În ultima vreme, ochelarii îmi sticlesc tot mai des pe micile ecrane. La Antena 2 (ce dacă-i a lui Felix ? nu scriu eu şi în ziarele lui Vântu, “Cotidianul” si “Idei în dialog”, şi n-am nici pe naiba ?!) şi Trinitas, de exemplu, dau consultanţe “teologice” ad hoc “la tot cartierul” (asta-i o expresie binecunoscută cititorilor fideli ai altei foi Vântute, “Caţavencu”; prietenii ştiu de ce). […] Sigur, n-am şanse să-l egalez pe măscăriciul TV #1, Florin Iaru (apropo de “Caţavencu”), cu bâţâielile lui ridicole şi cu pauzele lui cu ochii daţi peste cap şi mai caraghioase, dar îmi dau toată silinţa. +

  37. 37 sorina mai 27, 2008 la 1:13 pm

    Evident ca era mesaj subliminal. Dar oricum emisiunea respectiva pentru mine a durat doar cat am schimbat canalul, cateva secunde.

  38. 38 moshcalifar mai 27, 2008 la 1:19 pm

    Domnule presedinte Nastase, cu respect va semnalez ca privitul la emisiunile turcescului poate dauna grav sanatatii dumneavoastra . Apropos : cine-i Lazarov ? ca pare un tip dandy (portocaliu/bleu/mauve) si aud ca are si pareri despre moda. E gay ?

  39. 39 starlete mai 27, 2008 la 9:41 pm

    nu se simtea demn de rosul pe care il are candidatul PSD la primaria municipiului Bucuresti. Eu i-as fi recomandat Oprescu, halatul alb.

  40. 40 MIRON COSTIN mai 27, 2008 la 10:07 pm

    Am vazut si eu emisiunea!A facut campanie electorala P.D.L.-ului!Nu ma mai mira nimic la televiziunile lui Vantu!
    In alta ordine de idei,domnule Nastase,sincer,este cea mai slaba campanie electorala al P.S.D.-ului!Eu sunt manager,dar nu pot intelege in ruptul capului ce fel de strategie are partidul dvs.in aceasta campanie!La cate eminente cenusii sunt in partid,chiar nu ati putut face o campanie mai inteligenta?!
    E posibil,de exemplu la Bucuresti,unde trebuia sa aveti un singur candidat-pe dr.Oprescu(v-am scris un comentariu acum vreo luna si jumatate-OPRESCU E SINGURUL CARE INCA MAI POATE IESI PRIMAR SI SA-L BATA SI PE BASESCU LA ANUL…parerea mea)un rom ca Vanghelie sa fie lasat sa-si bage toate neamurile in partid,sa devina milionar in euro peste noapte si acum sa va dicteze dupa bunul lui plac?!!!S-a intors naibii lumea cu fundul in sus domnule Nastase!
    (apropo,am o caseta video cu nea Vanghelie,din 1994,ii saruta mana la un lider micut din P.S.D.!!!!Sa inteleg ca acum i-a venit lui randul??!!)

  41. 41 dadatroll mai 27, 2008 la 10:10 pm

    Poate sami spuna si mie cineva dece nu ai tu altceva mai bun de facut?

  42. 42 krudus mai 27, 2008 la 10:16 pm

    Dl Lazarov, este mult prea nesemnificativ si nici nu cred ca merita sa vb. despre domnia sa.Are audiena mai mult decat jenata la meciul acela penibil…

    Eu vreau si va rog cu tot respectul,sa atacati subiectul MITA ELECTORALA oferita de dl. Flutur, in Suceava.

    Cred ca este momentul sa plusam iar daca ratam ocazia aceasta riscam sa pierdem si alegerile.Deja avem povestea cu caltabosul, acum avem si „banii pt. biserica”.

    Oamenii trebuie sa intelega cine sustine si intretine „sistemul ticalosit si pervers”

    Si bietul Muresan, parca tot pt. pamanturile bisericilor se „lupta” in conversatia cu Decebal T. Remes, cel putin asa declara dansul ca scape de Lege.

    Domnule Nastase, atacul este cea mai buna aparare, pe ei !… ca altfel ne mai incaleca inca 4 ani, si nu mai vreau.

  43. 43 Victor mai 27, 2008 la 10:46 pm

    Co o avere estimata la 40 de milioane de coco, Lazarov. Valeriu Lazarov, nu este chiar de neglijat. Nu?

  44. 44 Alandra mai 28, 2008 la 11:25 am

    40 milioane coco + Augusta Mangusta 🙂
    Averea cred că şi-a făcut-o din contractele cu TVR. Tot bani publici ?

  45. 45 blogideologic mai 28, 2008 la 12:39 pm

    Deci Valeriu Lazarov, un evreu sefarad după cum am înţeles din comentariile pe acest blog. un Valeriu Lazarov ai cărui strămoşi alungaţi din Spania debarcaseră în anul 1492 la Salonic, a fost lăsat liber în Spania ca să spioneze regimul lui Franco! Problema este : La câte centrale transmitea informaţiile ?

  46. 46 Victor mai 28, 2008 la 1:28 pm

    Blogideologic, pai dupa cate culori avea pe el la Turcescu am putea sa emitem o parere in acest sens. :))

  47. 47 ion adrian mai 28, 2008 la 3:25 pm

    @blogideologic,
    De multe ori serviciile ii lasa in pace pe tampiti sa spioneze, ca sa nu vina unii mai isteti si mai greu de controlat.
    Raspunsul este deci : la multe, caci cu acesti idioati asa se procedeaza ii faci agenti qvdruplii si mai mult chiar…

  48. 48 Maranda Mara mai 31, 2008 la 10:59 pm

    Domnul Lazarov este la varsta senectutii,dar a devenit un mare specialist in „FEMEI TINERE” nu va mai mirati de optiunile politice,de fapt el a dorit sa observam noua lui emisiune. Politica lui a fost .. ,este si va fi a BANULUI , pentru AUGUSTA tot o Columbeanu dar mai rasata se spune… Eu nu fac nici o diferenta intre ele sunt niste doamne care nu au inteles ca sunt si tineri bogati,dar au vrut pe sa stea in pat cu BUNICUL,ca sa parafrazez un titlu de film..

  49. 49 Victor iunie 1, 2008 la 4:23 pm

    Cine este Agusta? Mangusta?


  1. 1 Bodu voteaza foarte scurt | Sorin Tudor Trackback pe mai 27, 2008 la 5:45 pm

Lasă un comentariu






Arhiva

Comentarii Recente

diasporean la Anunt!
fostă basarabeancă la Anunt!
Ce scriam acum exact… la Anunt!
De ce n-am criticat… la Anunt!
Cum e posibil asa ce… la Anunt!