La multi ani Ion Iliescu!

 
Trecerea anilor ne ajuta, in general, sa asezam lucrurile in perspectiva si sa facem  distinctie intre vorbele spuse pentru a pierde timpul si vorbele spuse pentru a schimba timpurile. Plictisiti sa facem bilantul politic al ultimilor 20 de ani, riscam sa uitam tocmai faptul ca timpurile s-au schimbat si datorita oamenilor  care au facut aceste schimbari posibile.
 
Parinte al  social-democratiei romane moderne, personalitate marcanta, personaj controversat – ca orice lider istoric important –, multe lucruri au fost si pot fi spuse despre Ion Iliescu. Eu l-am numit, intr-una dintre cartile mele, „inteleptul politicii romanesti”. Am fost impreuna de la inceputul anilor ’90 si ma bucur sa ne intalnim, foarte des, gandind in aceeasi directie. Ceea ce este sigur in acest moment este ca presedintele fondator al PSD ne-a invatat pe toti ce inseamna cu adevarat politica. Pe noi, cei apropiati social-democratiei de la inceput, ne-a invatat valorile solidaritatii si echitatii in care a continuat, cu tenacitate,  sa creada, bazandu-se pe abordari si idei pe care nu a incetat sa le aduca la zi, continuind sa se informeze si sa citesca. Pe ceilalti, cei ostili social-democratiei de la inceput sau deveniti astfel pe parcurs, i-a sfatuit ca valorile dreptei nu trebuie sa se rezume la ostilitatea fata de o persoana sau un lider. 
 
Despre discutiile mele cu Ion Iliescu, legate de guvernare, de ideologie, de  sensul social-democratiei sau de principiile de viata sau ale politicii as putea vorbi mult. Nu este inca timpul…
 
Astazi, chiar daca Ion Iliescu implineste 80 de ani, cred ca nu este inca momentul sa ne limitam la a privi doar spre trecut, chiar daca am avea destule motive. Lupta noastra comuna nu s-a incheiat .  La 5 ani dupa ce declara ca se simte ca la 45 de ani, rolul sau in partid este departe de a fi incheiat.
 
Ion Iliescu a fost mereu aproape de zona centrala a politicii din Romania. Chiar si atunci cand a fost in opozitie, cuvantul lui a contat. . Pentru ca nu m-am ferit niciodata sa-l apreciez, ca model politic sau model uman, astazi nu-i pot dori decat sanatate si forta de a-si mentine verticalitatea. La multi ani, Ion Iliescu! –  celui care a dus solidaritatea la rangul de responsabilitate nationala pentru orice lider politic. La multi ani, Ion Iliescu! –  celui care a luptat mereu pentru bun simt si masura nu numai in politica, dar si in societatea romaneasca. La multi ani Ion Iliescu! –  celui mai cumpatat presedinte al Romaniei din ultimii 20 de ani.

52 Răspunsuri to “La multi ani Ion Iliescu!”


  1. 1 virus martie 3, 2010 la 9:07 am

    Un martisor virtual pentru doamnele de pe Forum

  2. 2 blogideologic martie 3, 2010 la 9:08 am

    La mulţi ani, Domnule Ion Iliescu !

  3. 3 felix-cat martie 3, 2010 la 9:10 am

    LA MULTI ANI ! si buni d-lui Iliescu . Sanatate si inima buna ii ureaza un grup de romani (12) din Belgia . Este singurul presedinte pe care il recunoastem si ne reprezinta .

  4. 4 Daniel martie 3, 2010 la 9:19 am

    La multi ani si sanatosi d-le Iliescu, e nevoie de dvs. mai mult ca oricand!

  5. 5 ion martie 3, 2010 la 9:31 am

    la multi ani ion iliescu . de la cj.

  6. 6 Marcus martie 3, 2010 la 9:34 am

    @Ei da, Un Sincer La Multi Ani si Multa, Multa Sanatate!
    marcus

  7. 7 Gabriela Savitsky martie 3, 2010 la 9:46 am

    Îi dorim și noi La mulți ani, sănătate și aceiași pasiune cu care a întemeiat un mod de a face politică.
    Poate că, având ca termen de comparație realitatea politică actuală, vom decela cu mai multă obiectivitate rolul și anvergura lui Ion Iliescu în construirea României europene.
    Mă bucur că aveți un atât de inspirat Maestru.

  8. 9 Geo1 martie 3, 2010 la 11:15 am

    La multi ani!

    Nichita Stanescu – Sunt un om viu

    Sunt un om viu.
    Nimic din ce-i omenesc nu mi-e strain.
    Abia am timp sa ma mir ca exist, dar
    ma bucur intotdeauna ca sunt.

    Nu ma realizez pe deplin niciodata,
    pentru ca
    am o idee din ce in ce mai buna
    despre viata.
    ……………………………………………
    Am si-un defect un pacat:
    iau in serios iarba,
    iau in serios leii,
    miscarile aproape perfecte ale cerului.
    Si-o rana intamplatoare la mana
    ma face sa vad prin ea,
    ca printr-un ochean,
    durerile lumii, razboaiele.
    ………………………………………..
    Imi place sa rad, desi
    rad rar, avand mereu cate o treaba,
    ori calatorind cu o pluta, la nesfarsit,
    pe oceanul oval al fanteziei.
    …………………………………………

  9. 10 Victor martie 3, 2010 la 11:17 am

    In urma cu 20 de ani, in 22 Decembrie 1989, tatal meu spunea: „Iliescu trebuie sa vina. Este singurul capabil. Acum nu este de gluma”. In mai 90 Ion Iliescu obtine peste 85% din voturile exprimate la alegerile prezidentiale. Suntem in 2010 si zicerea batranului ramane valabila: „Iliescu trebuie sa vina. Este singurul capabil. Acum nu este de gluma”.

  10. 11 carmen predescu martie 3, 2010 la 12:02 pm

    Un buchet de culoare si veselie care sa va aduca noroc in viata si prieteni in casa in acesta zi! La multi ani!!!

  11. 12 Sibilla martie 3, 2010 la 12:16 pm

    La Mulţi Ani, Preşedintelui nostru de suflet !

    Ion Iliescu – Raţiune, Forţă, Echilibru ! RESPECT!

  12. 13 Ghita Bizonu' martie 3, 2010 la 12:17 pm

    Controversat ptr ce?
    Ptr ca nu a dorit sa predea imediat puterea la somatia din 28 ian .
    Ptr ca a refuzat sa catindeze independent pe lista PNT ( Coposu i-a propus ! fiindca daca reusea miscare era excelenta ptr PNT )
    Ptr executia lu Ceausescu ( ptr asta gran mersoa !! Am baut sampanie vazand pre Ciuruitu !! )
    Ptr ca frustarile altora ( provenind dintr-o debordanta fantezie ) trebuiau sa aibe o tinta !
    A fost omul potrivit la momentul potrivit si a facut ce trebuia d’aia e contestat azi !
    la multi ani !

  13. 14 Adrian martie 3, 2010 la 12:19 pm

    La mulţi ani! d-lui Ion Iliescu

  14. 15 Pasarea Dodo martie 3, 2010 la 12:23 pm

    Domnul Iliescu a impartasit , de’a lungul activitatii, niste repere morale apropiate spiritului de stanga. S-a inconjurat de oameni inteligenti, cu personalitate. Asta, din punctul meu de vedere denota cel mai bine lipsa trasaturilor „machiavelice” care caracterizeaza majoritatea oamenilor nostri politici.
    Dl Iliescu ar putea sa dea cele mai valoroase lectii de leadership colegilor mai tineri.
    Un om care a meritat ceea ce i-a oferit viata. Un om care merita aprecierea noastra si gandurile de bine.

  15. 16 Alina Moise martie 3, 2010 la 12:36 pm

    Daca Ion Iliescu nu ar fi existat ar fi fost posibil ca Romania astazi sa fie intr-o situatie si mai grava. A gestionat momente deosebit de tensionate si de cele mai multe ori le-a rezolvat cu bine. A si gresit in unele momente (2004 si 2005 mai ales! si asa ne-am pricopsit pe 10 ani cu Base). Dar a gresi e omeneste, iar Ion Iliescu este in primul rand OM. Si asta conteaza cel mai mult. Sa fie sanatos si voios si sa mai beneficiem de experienta, forta si echilibrul sau inca multi ani.
    La multi ani!

  16. 17 Karakas martie 3, 2010 la 12:55 pm

    La Multi Ani!

  17. 18 che martie 3, 2010 la 1:21 pm

    sa traiasca multi ani, fericit si sanatos. din nefericire tara asta nu prea are noroc de politicieni cu principii. iar dumneavoastra va multumesc ca va pastrati si cinstiti valorile.

  18. 19 marin martie 3, 2010 la 2:06 pm

    Trebuie sa fim realisti. Chiar si pentru cei care nu sustin social democratia Iliescu reprezinta un pilon al stabilitatii. Eu personal nu l-am sustinut niciodata dar am puterea sa recunosc capacitatea extraordinara a acestui om de a controla situatii, oameni, curente. Sunt putine asemenea personalitati dar acolo unde se afla creaza si mobilizeaza. Oamenii cred in el si il urmeaza in actiunile sale. PSD a avut succes doar atunci cand Iliescu dicta in partid. Plecarea lui a insemnat haos, pierderea tuturor alegerilor, destabilizare. Un alt om de un asemenea calibru in politica mai este doar unul – Basecu. El coordoneaza viata politica romaneasca la fel ca Iliescu prin anii 90. Retragerea lui va inseamna caderea PDL. Adriane, noi doi gandim diferit dar cred ca reusim sa apreciem valoarea acolo unde se afla ea sub orice forma.
    Toate cele bune.

  19. 20 Ciprian, Deva martie 3, 2010 la 2:50 pm

    La multi ani, domnule presedinte Ion Iliescu!!!! Va doresc multa sanatate si putere de munca.

  20. 21 nero martie 3, 2010 la 3:25 pm

    LA MULTI ANI D-LE ILIESCU SI ITI MULTUMIM CA AI EXISTAT IN ACESTA PERIOADA PT ROMANIA .

  21. 22 contribuabil martie 3, 2010 la 3:37 pm

    La multi ani si multa sanatate pt Dl Ion Iliescu, un model de om de stat si de politician pentru generatiile urmatoare.

  22. 23 Mari martie 3, 2010 la 4:29 pm

    Prin 1996 si mai tiarziu nu credeam ca am sa ajung vre-o data sa urez un sincer „la Multi Ani domnule Iliescu”!
    Aveam si motive intemeiate.
    In timp adunind pe cele bune cu celelalte „nebune” si cu esecul in a controla din pozitia de presedinte si mentor PSDeul aflat la guvernare ,am inteles ca Ion Iliescu ramane aliatul plebeului de rand un adevarat si sincer reprezentant al oricarei stangi democratice.Riscul impoziei , pierderii alegerilor de catre cel mai reprezentativ partid de stanga transformasnduse in 1994 intr-o certiudine,m-a obligat sa-l revad pe Iliescu intr-o alta lumina si atunci am votat pentru prima data PSDeul iar mai tirziu pe Adrian Nastase.
    Rejudecind in timp observi ca durul Adrian Nastase, „cel mai bun prim ministru, dupa Traian Basescu si-a taiat propria craca , propriul reazam atunci cind s-a dorit independent de Ion Iliescu si Cotroceni.
    Ce a urmat a fost pierderea alegerilor prezidentiale in favoare lui Traian Basescu, ascensiunea lui Geoana si situatia actuala din partid pentru unii catastrofala pentru altii o auto-curatire tardiva dar necesara.

  23. 24 Larisa martie 3, 2010 la 4:59 pm

    Multumim virus, f dragutz.

    La multi ani d-lui Ion Iliescu.

  24. 25 Vava021 martie 3, 2010 la 5:14 pm

    Patriarhul nu il apregia pe vangheliot.
    Sigur lucrurile nu pot si „tratate” imediat dar pentru binele partidului nu trebuie lasat sa prinda din nou aripi

  25. 26 inginerul martie 3, 2010 la 5:45 pm

    Si eu ii urez domnului Ion Iliescu „LA MULTI ANI” !!!
    ii multumesc pentru ca ne-a scapat de ceausescu. In timp ce in vestul europei se traiau timpuri de aur iar in multe tari din blocul de est se putea traii, noi muream de foame si Ion Iliescu a fost unul care a facut liberatea noastra posibila. Eu nu cred ca Ion Iliescu a facut greseli prea mari, atat ca poate a ajutat unii oameni nepotriviti sa ajunga in functii.
    Libertatea de dupa 90 si pana in 96 a fost cea mai minunata din toata Europa.
    Pt mine Ion Iliescu este un om adevarat.
    Acum militienii si micii activisti de partid uniti in PD incearca sa se razbune ca Ion Iliescu ne-a scapat de ceausescu. Ascultand fara voie in baruri studentesti muzica din perioada pietei universitatii din 90 , vad o asemanare intre cantece ceausiste si imnurile lor. Ce a adus piata universitatii ? pe ciorbea pe basescu pe boc ? La ce sunt buni ? Atat sa nu ramana lada de gunoi a istoriei goala.
    Domnule Nastase as vrea sa ma inscriu in PSD , va rog sa imi dati detalile unei organizatii bune din Bucuresti. La sectorul 2 nu vreau ca miroase a „vanghele”
    o zi minunata si sper sa auzim de noi fapte marete din parte domnului Ion Iliescu si Adrian Nastase.

  26. 27 Marcus martie 3, 2010 la 5:56 pm

    Scuze pentru off topic:

    Abrogati, Ba Derbedeilor, Constitutia!

    Dupa ce a transformat-o chiombu’ in hartie igienica, acum mai vine si micul om mare, specialist in Drept Constitutional, si caca cu nerusinare legi anticonstitutionale, deja respinse o data de CC, incapatanandu-se sa legalizeze musai prostitutia politica, prin monopolul portocaliu pe care vrea sa-l instituie si la conducerea deconcentratelor.
    Asa ca daca tot a devenit inutila, abrogati-o dracului sa stim si noi o treaba!
    Baaaa, sunteti mai rai decat comunistii dupa ce au pus mana pe Putere! Aia in prima faza si-au pus directorii lor, cu patru clase primare, iar pe fostii profesionisti, proveniti din burghezie i-au trimis la Canal sau au umplut puscariile cu ei, insa dupa ce au vazut ca nu pot conduce o institutie doar cu carnetul de membru PCR, au facut “mea culpa” si au adus competenta inapoi la conducerea unitatilor, multumindu-se sa aiba ca reprezentant secretarul organizatiei de baza a PCR.
    Luati, ba, modelul comunistilor, infiintati organizatii de baza portocaliii in institutii si puneti-va loazele secretari de partid, nu distrugeti tot in tara asta, ca nu le-ati facut voi!
    Dupa ce ca sunteti hoti, mai sunteti si prosti, ba, si traiti cu senzatia ca nu veti plati pentru haosul si mizeria pe care le-ati decretat politica oficiala in Romania europeana.
    Mai aveti tupeul sa incercati sa aburiti romanii cu necesitatea unor manageri care sa aplice programul partidului.
    Care program si care partid, ba hotilor ?!
    Pai la controlul demografic pe care l-ati “implementat” pana acum, pe modelul german al Solutiei Finale, voua va trebuie posturi de manageri doar la cimitire, morga si pompe funebre, nesimtitilor!
    La ce va trebuie, trogloditilor, posturile de manager cand voi nu sunteti in stare sa scoateti tara din criza prin solutii constructive de relansare economica si va multumiti sa aduceti populatia la sapa de lemn si la buza de cavou, sperand ca asa veti iesi din criza?
    Dupa ce ne-a pricopsit chiombu’ cu cea mai de rahat guvernare posibila, nici nu stati dracului in banca voastra, multumindu-va sa furati la opritor degetul mare, voi bagati mana pana la umar in caraiman in ideea ca “dupa voi potopul”.
    N-ati invatat, ba, nimic din lectia decembrista cu final la zidul unei unitati militare din Targoviste, vreti neaparat sa verificati daca istoria se repeta.
    Se repeta, ba, si aveti mare grija la ceea ce va doriti pentru ca de regula se si realizeaza nazuinta respectiva!

  27. 28 Doru Coarna martie 3, 2010 la 6:07 pm

    Dle Nastase,

    Aniversatul de azi, model pentru multi politicieni -spre nefericirea acestei tari, nu pentru toti!- ar fi pasit inainte, lateral sau inapoi la ultimul Congres?

  28. 29 inginerul martie 3, 2010 la 6:08 pm

    Sa il citez pe Ion Iliescu dar si pe mine pentru ca este o parere pe care o am de mult timp. Social democratia cu brandul Ion Iliescu seamana mai mult cu Crestin Democratia lui Helmut Kohl decat cu militantismul absurd marca Schroeder sau Helmut Schmied.
    Social Democratia cu brandul Ion Iliescu are si o latura nationala dar una sanatoasa si una libertina care se imbina armonios cu un conservatorism de stanga.
    PD habar nu am ce este, este si PCR are si absurdul verzilor germani (anarho stangist), are si elemente de al-quaeda , are elemente ale capitalismului britanic de la inceput de era industriala asa prin 1700, mentalitati de la Ginghis Han, iar in estenta doctrina este scrisa de repetentul la ora de istorie basesescu impreuna cu bercea mondialu undeva la un mic si un whiskey in cinstea unui mare tun

  29. 30 theodora0303 martie 3, 2010 la 8:41 pm

    La Multi Ani domnule Presedinte Ion Iliescu!
    Va urez tot binele din lume!

  30. 31 gala martie 3, 2010 la 9:55 pm

    La multi ani,presedintelui Ion Iliescu!

  31. 32 plano10 martie 3, 2010 la 9:58 pm

    Sus brandul, dle Iliescu, pana ajungem si noi la 80 de ani!

  32. 33 Pali martie 3, 2010 la 10:27 pm

    La Multi Ani ! Anul acesta am avut „privilegiul”si l-am felicitat primul pe Dl. Ion Iliescu din seria mea de la ISD. Brandul Ion Iliescu din pacate nu este si un model pentru majoritatea dintre oamenii politici de azi,…

    ,…in schimb primeaza ,…maneaua, micul si berula,nesimtirea si tupeul si neprofesionalismul adus la rang de obligatie de partid ( evident PD-L )! sa traiesti bine nea’Traiane asa cum traiesc acei only cinci milioane de cetateni pe care i-ai bagat sub cosul minim zilnic !!!

  33. 34 neinfectat de comunism martie 3, 2010 la 10:28 pm

    tot d-nul iliescu a spus: „sa fiti saraci si cinstiti”!!! acum vedem cati sunt asa in psd…va rog sa nu cenzurati…si eu i-am dedicat d-nului iliescu un articol la mine pe blog…va invit pe toti sa il omagiem….

  34. 35 help Chile martie 3, 2010 la 10:38 pm

    Putem ajuta si noi Chile! sa donam un click! este gratuit. http://clickchile.co.nr
    Doamne ajuta!
    La muti ani!

  35. 36 blueeye martie 3, 2010 la 11:01 pm

    LA MULTI ANI cu sanatate , d-lui ION ILIESCU, singurul presedinte adevarat pe care l-a avut Romania in ultimii 20 de ani !

    Deplina noastra consideratie pentru contributia domniei sale la edificarea unei societati democratice . Pacat ca in ultimii ani cineva face totul ca sa ne intoarca pe drumul istorie,i la totalitarismul de care am scapat acum 20 de ani .

  36. 37 M.Voicu martie 3, 2010 la 11:12 pm

    Mã simt dator sã spun, şi aici, cã Domnul Ion ILIESCU este singurul lider român care m-a primit, şi chiar imediat ce am cerut. Mersesem cu volumul ”Sinergetica – o nouã sintezã a ştiinţei” de Adelina Georgescu (publicat deja în 1987, la care Dumnealui scrisese Cuvântu’ Înainte) – ALE CÃRUI GENERALIZÃRI SE POTRIVEAU SITUAŢIEI DIN 1996. Domnule Ion Iliescu, LA MULŢI ANI BUNI !

  37. 38 caderenervoasa martie 3, 2010 la 11:22 pm

    In primul rand ii doresc domnului Ion Iliescu un calduros La Multi Ani impreuna cu felicitarile de rigoare … in al doilea rand am o simpla intrebare : Cum se face ca 90% din oamenii din Romania se gandesc doar la ce e bine si frumos , doar la vremurile bune de demult si nimeni nu vrea sa faca ceva pentru oameni … eu nu cred ca oamenii ar mai fi atat de incapabili sa gandeasca daca ar fi invatati sa gandeasca , nu inteleg de ce la televizor vad numai prostitutie si scandaluri si persoane politice care ne spun doar minciuni grosolane in speranta ca poate vor prinde o bucata de paine mai buna … nu inteleg de ce nu se incearca o educare a oamenilor , de ce nu se iau masuri pentru instiintarea populatiei de problemele adevarate ale tarii , de ce nu se explica care este de fapt problema banilor din Romania si de pe tot globul , de ce toti evita aceste subiecte … probabil ca voi primi un raspuns gen ” dar se incearca … doar ca partidul de dreapta sau de stanga sau alianta nu stiu care ne sta in cale si bla bla bla…” hai sa fim seriosi eu unul m-am saturat sa fiu mintit, m-am saturat sa fiu dus cu zaharelul , m-am saturat sa mi se spuna ca o sa fie mai bine din punct de vedere economic atunci cand stim foarte bine ca de fapt o sa fie din ce in ce mai rau … de ce nu se iau masuri pentru schimbarea sistemului actual deoarece Domnule Nastase stiti la fel de bine ca si mine ca acest sistem democratic … baza acestei economii este sortita colapsului … chiar sper sa fiu ascultat si sa se schimbe ceva …

  38. 39 abbilbal martie 3, 2010 la 11:37 pm

    Înainte de a trece într-o nouă zi, vă doresc şi eu La Mulţi Ani domnule Ion Iliescu.

  39. 40 abbilbal martie 3, 2010 la 11:40 pm

    Pentru domnul Ion Iliescu, cu permisiunea domnului Adrian Năstase

  40. 41 grigore martie 4, 2010 la 1:09 am

    la multi si sanatate domnule presedinte

  41. 42 felix-cat martie 4, 2010 la 2:59 am

    @theodora0303
    Am intrat tarziu azi pe blog ( la mine e ora 2 ) special pentru dvs , pentru a va ura pentru ziua de ieri un sincer
    LA MULTI ANI ! 🙂
    Va urez sa aveti parte de tot ce e mai bun si frumos in viata .
    Dana Mladin 🙂

  42. 43 Aya martie 4, 2010 la 5:43 am

    La multi ani frumosi, sanatosi si bucurosi!

  43. 44 Aya martie 4, 2010 la 5:46 am

    @

    Virus

    Multumesc pentru gandul frumos, pentru flori si pentru minunata muzica!

  44. 45 marius nita martie 4, 2010 la 9:36 am

    „Pe noi, cei apropiati social-democratiei de la inceput, ne-a invatat valorile solidaritatii si echitatii…..”!!!!
    Cred ca dvs.ati lipsit de la lectiile respective!!!

  45. 46 Neagu George martie 4, 2010 la 10:34 am

    La multi ani, domnului presedinte I. Iliescu. Desi ati facut tot ce a fost posibil pentru binele tari si poporului roman, iata ca fortele raului, din interior si din exterior, au distrus tara. Nu mai avem istorie si trecut (istoria Romaniei incepe din dec. 1989). Nu mai avem economie nationala, nici industrie, nici agricultura. Nu mai avem scoli si institutii de cercetare. Nu mai avem nici limba nationala, ne exprimam in toate limbile, care mai de care mai putin culta. Nu mai avem drapel national, persista inca drapelul GAURIT. Nu mai avem cultura, in loc de teatru, circ, in loc de marile noastre valori, ca Eminescu, Cosbuc sau Alexandri, avempe Patapievici si alti dezaxati. Nu mai avem constiinta nationala si mandrie nationala, suntea doar o populatie de stransura, pestrita si amorfa, care nu are alt tel decat BANUL. In locul marilor eroi ai neamului am pus pe Tatulici si Esca. Nu se mai constrieste nimic, afara de birouri si vile. Diferitele categorii sociale sunt in lupta cu altele, dupa principii bolsevice si „sa moara si capra vecinului. Avem o clasa politica dominata de impostori, carieristi, lipsiti de caracter, prosti, fuduli si mai ales, mincinosi si hoti. Toti se inghesuie pe la posturile de tv ca sa isi etaleze prostia si lipsa de demnitate. Poporul roman SI-A INCETAT EXISTENTA, acum este doar o insumare de cetateni. NIMIC NU NE MAI UNESTE. 20 milioane de locuitori= 20 milioane de pareri, de aprecieri, de valori. Sistemul de valori este intors cu susul in jos. Daca nuas fi in varsta as FUGI DIN ACEASTA TARA. Aici batranii nu-si mai au locul. A mai ramas sa ne otraveasca, asa ar scapa si de fostii comunisti. Eu mi-am pierdut ORICE INCREDERE in partide, in politicieni si chiar in conationali. Multumesc insa domnului presedinte Iliescu pentru speranta pe care ne-a dat-o si incercarile lui de a reface tara. Dar, pacat, NU S-A PUTUT. FORTELE RAULUI AU FOST SI SUNT MAI PUTERNICE, IAR ROMANII ADEVARATI, PREA PUTINI.

  46. 47 victor martie 4, 2010 la 6:16 pm

    La multi ani D-le Ion Iliescu! V-am multumit in 1989 ca existati va multumesc si acum ca aveti taria sa nu ne parasiti.

    Cu deosebita stima si respect

    Un cetatean roman

  47. 48 Alex martie 5, 2010 la 1:06 pm

    La Multi Ani, domnule Iliescu!

  48. 49 Carmella martie 6, 2010 la 5:40 pm

    LA MULTI ANI, DOMNULE PRESEDINTE ION ILIESCU !

    Istoria demonstraza ca sunteti cel mai important presedinte al tarii si indiscutabil, cel mai valoros om politic al tarii dupa 1989 !

    Am spus mereu ca Dvs. detineti secretul reusitei in politica si cine va solicita sfatul, sprijinul, are numai de castigat !
    Ati fost „sarea si piperul” din Congres, cu un discurs fulminant mai ales cand v-ati exprimat liber.
    O adevarata lectie politica, o adevarata lectie de viata ! O incantare si un veritabil regal pentru privitor, pentru auditor !

    Sa ne bucuram cat mai multi ani de sfaturile Dvs. intelepte pentru ca aveti politica in sange inca din tinerete si ati ridicat politica la rang de arta.
    UN OM POLITIC CINSTIT SI CORECT, iubit si respectat de mase.

    Si nu in ultimul rand, un gand de mare admiratie si multa sanatate pentru cel mai mare critic, dar si cel mai apropiat sfatuitor si tovaras de viata, discreta DOAMNA NINA.

    PS
    Ma bucura enorm faptul ca l-ati sustinut, impreuna cu distinsa noastra gazda virtuala Dl. Nastase, pe Victor Ponta, un tanar politician serios care promite si pe care ne putem baza. Sustinut de un veritabil brand politic precum si de cel mai bun Prim-Ministru al tarii dupa 1989, era cam greu, daca nu imposibil, sa pierzi …

    VA ADOR si va multumesc pentru ca existati, Dle Presedinte ILIESCU !
    SANATATE SI DEOSEBIT RESPECT LA VENERABILA VARSTA DE 80 ANI !

  49. 50 DUMITRU martie 7, 2010 la 4:14 pm

    DOMNULE PRESEDINTE CEI DE LA PDL VOR REVOCAREA LUI GIOANA IN BAZA ATR 30 ALI 1SI 2 DIN REGULAMENTUL SENATULUI CARE SINT NECONSTITUTIONALE COFORM DECIZIEI 602/2005.ART 147 DIN CONSTITUTIE SPUNE CA ESTE SUSPENDAT DE DREPT. ASTEPT PAREREA DUMNEAVOASTRA . MULTUMESC .


  1. 1 Ion Iliescu la 80 de ani « Dr. Mihnea Georgescu Trackback pe martie 3, 2010 la 12:42 pm
  2. 2 Dezamagiri? mai degraba …lectii de viata « De aici, incotro? Trackback pe martie 5, 2010 la 11:13 am

Lasă un comentariu






Arhiva

Comentarii Recente

diasporean la Anunt!
fostă basarabeancă la Anunt!
Ce scriam acum exact… la Anunt!
De ce n-am criticat… la Anunt!
Cum e posibil asa ce… la Anunt!