Breaking News : Basescu a ordonat, din nou, DNA-ului sa se ocupe de Adrian Nastase

Din surse credibile, am aflat ca Basescu a ordonat DNA-ului sa mareasca presiunea, in perioada urmatoare, asupra unor adversari politici, inclusiv impotriva mea.

Vom trai si vom vedea.

Oricum, sper sa nu va mire o astfel de informatie.

33 Răspunsuri to “Breaking News : Basescu a ordonat, din nou, DNA-ului sa se ocupe de Adrian Nastase”


  1. 1 Mihnea Georgescu iulie 10, 2009 la 8:25 am

    Bucuraţi-vă, pentru că suferiţi pentru Adevăr…

  2. 2 Vio Bota iulie 10, 2009 la 8:26 am

    Si partidul ce face? Asteapta???

  3. 3 Draghi Puterity iulie 10, 2009 la 8:32 am

    Da’ DNA-ul nu e prea ocupat acum sa ancheteze banii murdari din campania EBA-ei si ministresele ridzipitoare? (Astept cu interes depozitzia domnului Morar in fatza completului de judecata din iarana. Aia care va incepe cu „va rog sa se consemneze, am fost un dobitoc”).

    Interesant ca desi este atacat pe toate fronturile din alte partzi, asimetricul va considera in continuare inamicul sau #1. E doar complexul proxenetului bisnitzar, badaran si submediocru, in fatza omului de stat, sau e mai multa ticalosie la mijloc, pe ideea de a face probleme sigurului om care ar putea scoate tzara din mizeria (m-am autocenzurat) in care a afundat-o clanul Basescu. Este pusa in pericol opera (misiunea?) vietzii lui Basescu – descompunerea Romaniei – de catre Adrian Nastase?

  4. 4 Walt Disney iulie 10, 2009 la 8:59 am

    Mă surprinde informaţia. Credeam că DNA se ocupă cu cercetarea modului în care fata preşedintelui a cumpărat casa de 1 milion de dolari, cu verificarea fratelui preşedintelui care feudalizează Constanţa, sau cu audierea EBEI în cazul Ridzi.

    Poate că acum vom vedea, în sfârşit, dovezile că aţi furat alegerile în 2004, iar valul de emoţie şi mâncărime care a dus la câştigarea turului doi al scrutinului de către TB va fi justificat şi prin altceva decât minciună. Poate că în sfârşit TB va dovedi că nu e hoţul care strigă hoţii.

    Cred că „performanţele” guvernului Băsescu-Boc sunt evidente şi, în sfârşit, TB nu mai poate păcăli pe nimeni că problemele ţării se datorează lui AN. Pe mine m-ar fi convins TB că este un mare patriot şi un Preşedinte bun dacă îl schimba pe Boc, care este evident depăşit de situaţie şi îl însărcina cu formarea guvernului pe Premierul care s-a dovedit cel mai competent în aceşti 20 de ani, AN.

  5. 5 violet iulie 10, 2009 la 9:08 am

    Oooo, nu ma mira! Ma face insa sa ma intreb, inca o data, cat mai poate inghiti poporul asta din partea marinarului!? Si stiti ce? Cred ca nu prea mult. A-l subestima in continuare cred ca e o greseala. Din partea oricui.

    E din ce in ce mai stringenta realizarea clipului cu termopane. Sa vada toata lumea de ce suntem in criza: din cauza ca AN are geamuri termopan la casa… iar noi eram niste retardati… 😦 …si marmota invelea ciocolata in staniol… :-w x(

    Pe de alta parte, cred ca a sosit vremea sa se faca o lista care sa contina doua coloane, astfel: o coloana cu tot ce i s-a „reprosat” lui Adrian Nastase de-a lungul anilor (chiar nedovedite), sume scrise cu liniuta de la capat, si cealalta coloana cu tot ce i se „reproseaza ” lui Traian Basescu-ca flota oricum nu mai e, iar casa din Mihaileanu, cea din Baneasa, salariul de la Luxten, cele trei lemne care au costat 75 000 euro etc, etc sunt REALE, chiar daca , fiind marinarul la putere, nu exista dosare la DNA.

    Bun. Acum lista facuta fiind, e aritmetica elementara sa faca oricine o analiza comparativa pe sume. Simplu. Poate prea simplu si de-asta nu s-a gandit nimeni pana acum???

  6. 6 santinela iulie 10, 2009 la 9:11 am

    Fiti convins domnule Nastase ca asa este.Dvs, prezentati un real pericol pentru marinar si aveti sanse certe de a reveni in fruntea PSD-ului la primul congres.Nimanui nu-i trebuie un asa adversar. Avea dreptate cineva pe acest blog.Nu va mai pierdeti fortele luptindu-va cu toate „femeiustile” astea.Dati tare in PDL si Basescu si faceti-va un nucleu de sustinatori ai dvs, pe care sa va puteti baza oricind si in orice conditii.Aveti posibilitatea,competenta si ocazia sa reveniti in fruntea tarii.Eu unul doresc acest lucru.

  7. 7 ML iulie 10, 2009 la 9:19 am

    Buna ziua,
    sa spunem ca reprezentantul dna este hotarat sa reactioneze cu toate fortele impotriva Dl Nastase[idem asupra unor adversari politici ai lui tb] indiferent de riscul pe care il presupune actiunea lui. El este obligat totusi sa marturiseasca cu tot regretul ca nu este posibila declansarea presiunii inainte de octombrie. Deci, orice presiune s-ar face asupra reprezentatului dna sau orice amenintare s-ar profera asupra Dl Nastase ESTE, in aceasta perioada, inutila. Dl Nastase ar trebui sa stie ca toate amenintarile si presiunile apartin trecutului si nu mai trebuie sa constituie motiv de ingrijorare. Nu cred ca mai intereseaza pe cineva denigrarea Dl Nastase. In incheiere, sa spunem ca reprezentantul dna si-ar dori sa mai poata avea la dispozitie forta avuta in anii anteriori si sa nu se mai confrunte cu abandonul aproape total al colaboratorilor sai[sa nu-i numim rasculati]…
    Dl Nastase, mai are rost sa va faceti griji ce-a ordonat unul si altul?
    Dl Nastase, care niciodata n-a fost prea dispus sa adere la vreun pact, ar trebui sa ia o astfel de decizie pt a nu se gandi la consecinte.
    Cu respect,

  8. 8 alex.dumitrascu iulie 10, 2009 la 9:32 am

    Duminică, 12 iulie 2009, în toată Arhidieceza Romano-Catolică de Bucureşti va fi o singură Sfântă Liturghie, la Catedrala „Sfântul Iosif” (str. G-ral Berthelot, nr. 19) la ora 11. Toate celelalte Biserici din Arhidieceză vor fi închise.

    Facem aceasta spre a ne exprima protestul pen-tru modul în care este tratată Biserica Catolică de către autorităţile statului şi pentru a cere dreptate în cazul Catedralei „Sfântul Iosif”, Bisericii Armeneşti şi al tuturor monumentelor istorice agresate în capitală şi în întreaga ţară.

    http://www.arcb.ro/index.php?option=com_content&view=article&id=3909:pelerinaj-la-catedrala-sfantul-iosif&catid=161:anunuri&Itemid=438

  9. 9 Darco LEU iulie 10, 2009 la 9:51 am

    O problema personala….

    Domnule Nastase, sunt absolvent al Facultatii de Stiinte Economice (deci unul dintre cei pe care „intelectualul” marinar ia facut tampiti), profil CONTABILITATE, si am si un master tot in cadrul aceleiasi facultati. Ieri, dupa ce deja am creat un site, dupa ce am gasit si angajatul ideal, am fost sa imi depun actele pentru a infiinta o firma de contabilitate. Cu ce m-am trezit? NU SE POATE!!! Motivul este acela ca trebuie sa fiu expert contabil, cu toate ca angajatul este expert contabil, iar studiile absolvite nu au nici o importanta, nu se tine cont de ele. Mai mult, le-am spus celor de la registru ca nu voi tine si audit, deci nici nu as avea nevoie de expert contabil in firma…
    In acele momente am inteles de ce atatia contabili lucreaza la negru, ei fiind practic nevoiti sa o faca deoarece nu au alte variante. Astfel statul pierde bani, iar in cazul meu s-a pierdut si un loc de munca.
    Acuma va intreb si eu:
    1. De ce nu imi pot face aceasta firma tinand cont ca sunt absolvent al Facultatii de Stiinte Economice, profil CONTABILITATE, iar toate investitiile si cheltuielile firmei sunt suportate de catre mine, nefiind bani publici?
    2. De ce acolo unde se folosesc bani publici nu se aplica aceasta lege?
    3. Cum se poate ca la Ministerul Finantelor sa fie un INGINER, bani publici?
    4. Cum se poate ca la Ministerul Economiei sa fie un INGINER, bani publici?
    5. Cum se poate ca la Ministerul Turismului sa fie o persoana experta in STIINTELE MILITARE? TOT BANI PUBLICI
    6. Intamplator sunt licentiat si al Facultatii de Educatie Fizica si Sport, deci cum se poate ca un anonim al sportului, licentiat in economie si drept sa fie ministrul Tineretului si Sportului?
    7. Mai are rost sa traim in Romania? Ce sanse au tinerii din ziua de azi? Economie vad ca se face doar in buzunarul celor amarati….

    Sunt un adept al intregului sistem nemtesc, motiv pentru care m-am interesat, iar la ei nu exista asa ceva. Cu studiile actuale ma si finantau sa fac o asemenea societate si sa creez locuri de munca, iar aici mi se interzice….

  10. 10 Miclaus iulie 10, 2009 la 10:00 am

    Nu ne mai mira nimic in tara asta domnule Nastase. Vine campania electorala iar Basescu incearca sa distraga atentia asupara probelemeor actuale ala tarii. In plus crede ca va strica imaginea PSD dar lumea e satula deja de acesta mascarada in care sunteti acuzat.

  11. 11 Dragos iulie 10, 2009 la 10:11 am

    Apropo de surse :

    am vazut la Antena 3 un breaking news ”pe surse” : Boc a sunat la Ridzi care a sunat la Eba care a sunat la tac’su care a sunat la Boc care a sunat la…..lucru dracu sursele astea, poti spune orice…absolut ORICE…pe surse.
    Vadim are centura neagra la ”pe surse”.

  12. 12 cogito ergo sum iulie 10, 2009 la 10:39 am

    @Dragos

    Şi tot „pe surse” s-a aflat că tu ai mintea netedă şi portocalie, limba ascuţită şi slobodă, dar mai ales că eşti foarte negru în cerul gurii.
    Şi da! Vadim are centura neagră şapte dani comparat cu tine care o posezi pe cea alba în privinţa culturii, logicii şi retoricii.

  13. 13 blueeye iulie 10, 2009 la 11:04 am

    Puterea, dle Nastase esete un drog foarte puternic. Un drog de care basescul natiunii a abuzat din plin in ultimii ani.Acum, dse cam apropie funia de par, isi pierde incet dar sigur doza zilnica si………deja intra in sevraj. Toata luimea trebuie sa se astepte la multe acte disperate din partea acesei tate isterice ,care nici macar toate tampeniile nu stie sa le inventeze singur, … furand cu coada ochiului ..de la fratele mai mare…si vitreg pe care si l-a luat ca model ..PUTIN. Uitandu-te la apucaturile pe care micul dictator dambovitean le are, ai zice ca a schimbat LICURICIUL.
    Mahalagioaica isterica din subconstientul sau il va face sa fredoneze din nou refrenele stiute , care se plimba din gura lui in gura pdl-istilor ca…folclorul, dar care deja nu mai au puterea sa impresioneze.
    In toti acesti ani, poporul roman a putut sa-si dea seama ca toate temele de care s-a ocupat in discursurile sale , in actiunile sale , n-au fost decat praf in ochi, pentru a-si ascunde propriile ilegalitati.
    DAR… trebuie multa atentie si vigilenta, caci nu se stie ce-i mai baseste mintea . E-n stare de orice. Stie ca va veni vremea sa plateasca odata si odata pentru toate … sei se vor strange..Stie ca acum cand ,nici macar pe licurici nu-i mai satisface( lor le plac tarfele dar nu cele proaste si cu gura mare), cand nu mai are in jurul lui decat mocirla portocalie care a inceput sa puta,…..o sa cam iasa incet la iveala toate.
    O sa-si aduca lumea iar aminte de flota, de rapirile din IraQ, de gripa aviara, de Omar Hayssam, de alegerile „fraudate” cu care a castigat presedentia , de casa din Mihaileanu, de terenurile si casele clanului basescu,de lacrimi, santaje, comploturi , conspiratii si abuzuri de tot felul.
    Banuiesc ca noaptea este bantuit printre aburii de JB, JW, (sau alte …limonade cu care isi face curaj)…de tigancile imputite, de gaozari, de moguli si de sistemul ticalosit.
    Situatiile disperate cer masuri disperate, asa ca…. AVETI GRIJA!
    Cand treci pe langa o javra, de obicei esti atent ,ca atunci cand incearca sa muste, sa o pocnesti bine peste bot !

  14. 14 Augustin iulie 10, 2009 la 11:49 am

    @ violet
    Interesanta mi se pare (poate ne ajuta chiar A.N. cu o estimare) si comparatia intre pretul termopanelor cu pricina si sumele cheltuite DE LA BUGET cu anchetele, constatarile, audierile, expertizele, analizele, sintezele, descinderile si salariile celor implicati in aceasta uriasa mascarada.

  15. 15 Ioana Stefan iulie 10, 2009 la 12:34 pm

    Domnule prim-ministru,

    Partidul dumneavoastra are o strategie buna si puternica sa ne scapati de d-nul Basescu?

    Ne-am saturat de atata incompetenta si nu mai vrem sa avem un guvern si un presedinte, care, in loc sa se ocupe de obligatiile pe care le are, comanda dosare politice! Ar trebui sa le pese daca romanii vor mai avea salarii de la toamna, de scaderea somajului…. nu de dosarele politice care (daca nu ar exista) le-ar impiedica drumul spre putere! Nu le pasa decat de putere??!!!

  16. 16 Rangă iulie 10, 2009 la 1:23 pm

    Catren final

    Morar e confruntat cu pietrele de moară;
    Ştiind de mult finalul, nici ne se mai omoară.
    Iar de TB întreabă iritat: ce mai e nou papaşa ?
    Zice că-i mai aproape pielea ca…cămaşa !

  17. 17 ionica fonosch iulie 10, 2009 la 3:33 pm

    *nu ma mai mira nimic vizavi de pirat ! era de asteptat ca va reactiona asa trebuie sa-si acopere murdaria din propria ograda ,,,
    **daca ar fi fost arestat macar 24 de ore ptr dosarul flota ,,,,

  18. 18 violet iulie 10, 2009 la 4:04 pm

    @ Augustin:
    FOARTE CORECT!!!!

  19. 19 blueeye iulie 10, 2009 la 5:13 pm

    Marele Licurici de peste ocean , si-a inceput turneul pe la cei doi licurici europeni,ca sa-si prezinte intentiile si sa se puna de acord cu acestia in ceeace priveste parghiile de actiune in privinta crizei economice mondiale. In timpul asta , moliile mioritice provoaca scandaluri dupa scandaluri, (mai nou criza din justitie) ca sa aiba ce media si rezolva una din cele mai importante capuse nationale.
    Vezi Doamne, marele om, va reusi inca odata sa evite blocarea sistemului juridic, si va debloca probabil sporurile, care fievorba intre noi, mi se par destul de nejustificate pentru mnagistrati.
    Si oare care va fi moneda de schimb pentru aceste sporuri? ia sa ne gandim….. nu cumva se vor mai scoate de la naftalina niste dosare, nu cumva or mai trebui inchise alte dosare si anchete?
    Marea capusa vrea sa se asigure odata in plus ca va avea vcat mai putini competitori valabili in cursa pentru presedentie, timp in care apar ca din senin tot felul de derbedei politici sau numai derbedei , penali si dubiosi care sa fragmenteze voturile romanilor.
    Oare acum puscariasul Cosma Miron, nu cumva trebuie sa-si plateasca factura eliberarii iesind din nou din tomberon, si fluturand mizerii si minciuni fabricate impotriva celor mai puternici competitori ai regimului (speram curand de trista amintire) basescu?
    Atat el, cat si Meir, eventual altii care or sa mai apara, sunt convins ca stiu sigur ca nu au nicio sansa, dar…. daca in alte conditii, ar fi reprezentat diversitate, acum nu reprezinta decat o jegoasa…..DIVERSIUNE !!!
    O data in plus, deci justitia in tara noastra se va arata probabil obedienta in fata presiunilor de la cotroceni, de aceasta data probabil pentru a-si reobtine favorurile, retrase strategic. Stau si ma intreb cat trebuie sa mai treaca pana cand sistemul juridic din Romania se va reforma si va deveni un sistem de drept.
    Probabil ca atunci va putea si romania sa respire adevarate democratie pe care o asteptam de atata vreme si pentru care s-au sacrificat vieti si idealuri.
    Marele NIcolae Titulescu spunea intr-unul din discursurile sale:
    „Numai in ziua in care dreptul va straluci ca un rasarit de soare in sufletele tuturor oamenilor,ca o directiva stralucitoare, ca un imperativ caregoric care se impune, ca o autosupunere care se confunda cu libertatea organizata, numai atunci omenirea va fi salvata, pentru ca in pacea pe care o creeaza ordinea juridica, omul isi va putea indeplini destinul sau potrivit comandamentului idealului creator.”

  20. 20 blueeye iulie 10, 2009 la 5:18 pm

    Tocmai s-a anuntat la stiri ca PDL-ist-ul mafiot Costel Iancu, a fost declarat nevinovat de magistratii fara spouri ai justitiei romane.
    Se spune ca justitia trebuie sa fie oarba! da …. dar a noastra este si surda, schioapata cu amandoua picioarele si se pare caare si ceva cheaguri…. pe creier.
    Asta este. Se pare ca unii chiar au prins cheag……

  21. 21 i.nicolae iulie 10, 2009 la 6:45 pm

    Odata si odata trebuie sa demonstrati ca sunteti nevinovat ,intrebarea este cum ?

  22. 22 alex iulie 10, 2009 la 8:07 pm

    @ Vio Bota

    Pai poate nici partidul nu e f unit si exista persoane care ar fi mai linistite daca domnul Nastase ar fi „ocupat” cu altele …

  23. 23 traian iulie 10, 2009 la 10:05 pm

    POATE CA CINEVA O SA L INTREBE PE BASE DACA APLATIT AMENAJARILE DIN CASA mihatleanu /AMENAJARI FACUTE DE luxten alo moraru auzi??

  24. 24 exasperat iulie 11, 2009 la 7:46 am

    Offtopic
    Ia uitati ce ne spune un vicepreşedinte PD-L cu privire la acordarea primelor de vacanţă angajaţilor din Ministerul de Finanţe: “E legal, dom’le. Ce să le facem dacă legea le permite?”. De parcă asta era revoltător şi nu faptul că e profun imoral ca aşa ceva să se întâmple, în contextul în care clasa politică (în ansamblul ei) ne vorbeşte energic despre sacrificiu şi solidaritate.

  25. 26 Dinu iulie 11, 2009 la 8:50 am

    Augustin

    democratia costa, nu este „moca”, mai ales cand este vorba de a se face justitie. Unii, chiar au zis …si facut: “Fiat iustitia, et pereat mundus”.

  26. 27 Neagu G. iulie 11, 2009 la 8:54 am

    Actuala actiune de protest a magistratilor a evidentiat nu numai lipsa de coeziune a acestora ci si partea acestui corp socio-profesional care este aservita puterii portocalii. Magistratii portocalii sunt pana peste cap bagati in „afaceri” si destul de vulnerabili. Sa ne asteptam la noi dezvaluiri ale averilor unor magistrati. Cred ca cei insarcinati cu intocmirea raportului de monitorizare pe justitie si-au pus, deja, mainile in cap de nedumerire, mai ales dupa ce magistratii au cerut oficial mentinerea monitorizarii. Oricum, in prezent se vad clar roadele REFORMARII justitiei de catre portocalii, in frunte cu TB, in cei 5 ani de revolutie proletara. De ceva vreme, am renuntat sa mai frecventez instantele. E jalnica situatia din cadrul acestora si nu mai exista nici un dram de incredere in acestea. Vina nu e numai la unii magistrati ci mai ales legislatiei confuze si des schimbatoare, cat si puternicilor presiuni ale Cotrocenilor asupra procurorilor, judecatorilor, CCR si a CSM. Unica solutie este UNIREA TUTUROR FORTELOR POLITICE SI CIVICE PENTRU INLATURAREA CELUI MAI NOCIV personaj politic, TB, din inalta functie de presedinte al Romaniei. Daca nu vom fi uniti, riscam nenorocirea tarii.

  27. 28 Dinu iulie 11, 2009 la 9:33 am

    Dle Nastase

    Cand eram mic obisnuiam sa fac zgomot, mult zgomot, cand imi era teama, frica, pentru a atrage atentia unor posibili „salvatori”. …este doar un gand. 🙂

  28. 29 eugen iulie 11, 2009 la 10:00 am

    Ma indoiesc ca DNA va deschide alte dosare impotriva dvs.
    Nu mai are de unde.

    Care adversari politici? .Parca PSD si PD-L sunt aliati. Candidatura decorativa a lui Geoana nu pacaleste pe nimeni.

    Daca Mazare, Vanghelie sunt adversarii acesti politicieni dubiosi merita pe deplin sa fie anchetati. Si nici domnului Tariceanu si altor domni de la
    liberali nu le-ar strica citeva intrebari.Ca si domnul Berceanu.

  29. 30 Augustin iulie 11, 2009 la 1:29 pm

    @ Dinu
    Ai perfecta dreptate, pentru a promova sau prezerva democratia nu trebuie sa te „zgircesti” la niste banuti, acolo … Am, insa, niste mici observatii.
    Daca, de exemplu, „organele” gasesc pe strada, aruncat, un bilet de tramvai, ar trebui inceputa o ancheta care sa stabileasca vinovatul? Sigur, mobilizind SRI, SIE, DIE, FIE, MIE si TIE, pe baza unor expertize balistice, combinate cu testele ADN si cele grafologice, probabil ca ar putea fi depistat, intr-un tirziu, abominabilul autor al faptei. Acesta, in afara unei amenzi usturatoare, vreo 50000 lei vechi, ar fi pus si la gazeta de perete (evident, la rubrica „Asa NU!”), ceea ce i-ar atrage oprobriul public si infierarea proletara, In plus, puterea exemplului ar face adevarate minuni!
    Sigur ca exemplul meu e o exagerare insa, desi n-am niciun fel de cunostinte juridice, mi-e greu sa cred ca legislatia nu spune nimic in privinta relatiei dintre cuantumul unei pagube create si resursele materiale, financiare si umane necesare pentru a proba fapta care a dus la producerea ei, conditiile si vinovatiile.

  30. 31 Florin Deatcu iulie 11, 2009 la 2:48 pm

    domnule Nastase este pacat ca PSD nu va apara, ca liderii partidului nu ataca si ei mizerabil cum procedeaza Basescu, nu va sustin, sunt niste obedienti in mana PSD, pacat ca dvs. aveti sanse REALE de a scoate Romania din mizeria in care ne/a bagat marineru. Sunt multi oameni care v/ar sustine, iesiti in fata, nu mai stati in umbra tradatorilor

  31. 32 Rangă iulie 12, 2009 la 9:30 am

    În loc de bezele

    În ţara ta făcuşi numai zâzanie;
    la palestinieni mergi să faci danie
    de pace, schimbare mare de destin…
    până te-or mirosi că eşti un filistin.

  32. 33 wer iulie 13, 2009 la 6:10 am

    aceasta sitre nu mai este un Breaking News demulta vreme, e politica oficiala a DNA nu cred ca aceasta institutie se ocupa si cu altceva

    propun desfintarea ei in Parlament cat mai rapid, este o institutie ineficienta, corupta, profund politizata si mediatizata


Lasă un comentariu






Arhiva

Comentarii Recente

diasporean la Anunt!
fostă basarabeancă la Anunt!
Ce scriam acum exact… la Anunt!
De ce n-am criticat… la Anunt!
Cum e posibil asa ce… la Anunt!