Prieteni, votati Gabriela Firea si candidatii PSD

images-1.jpeg

Stiu că unii si-ar dori să nu mai particip la viata politică românească. Imi este imposibil. Dacă nici măcar ambasadorul american nu se poate abtine…

Pe Gabriela Firea o stiu de multă vreme. Imi amintesc, intre altele, că in 2004 chiar a moderat o emisiune de televiziune din campania prezidentială.  Am participat si la multe din emisiunile ei de la Antena 3. Am urmărit evolutia sa din ultimii ani si m-a convins  profesionalismul ei si tenecitatea ei. Sunt convins că va fi un primar cu viziune si, in acelasi timp, atent la problemele sociale si ale mediului de afaceri. Are multe calităti de om politic – este calmă, argumentează cu metodă, stie să utilizeze ironia.

Cum ati putea să-l preferati pe Predoiu? Un candidat care nu reuseste, de luni de zile, să arunce prosopul si să părăsească o bătălie in care a tot incercat să-i arunce pe altii.

Pe de altă parte, nu ar trebui să permiteti fragmentarea puterii in Bucuresti. Optiunea voastră trebuie să formeze o echipă  social-democrată a consilierilor, primarilor de sector si a primarului general. La fel si in tară.

Mergeti să votati pentru mine. Sistemul construit de Băsescu mi-a interzis să aleg sau să fiu ales. Voi puteti să răzbunati această nedreptate. Scrieti-mi duminică după ce iesiti de la vot.

 

 

 

 

 

 

62 Responses to “Prieteni, votati Gabriela Firea si candidatii PSD”


 1. 1 Marian Nicolae iunie 2, 2016 la 12:50 pm

  Ca votam stanga, ca votam dreapta „the system is rigged”, cum ar zice americanu’…..asa ca oricum nu mai conteaza….

 2. 2 Theodora iunie 2, 2016 la 1:04 pm

  Votez PSD! Votez Gabriela Firea!
  Stau pe marginea raului si astept.
  Doamne ajuta!

 3. 3 Mikael Tincu iunie 2, 2016 la 1:20 pm

  Sunteti alaturi de noi si la bine si la rau. Va multumim si ne cerem scuze pentru ca nu v-am aparat in 2004. Am crezut ca sunt probleme care nu ne privesc dar ne-am inselat!

 4. 4 Radu Humor iunie 2, 2016 la 1:22 pm

  Cavalerească şi necesară încurajare pentru candidata PSD la Primăria Generală ! Mai ales acum, când se pare că nişte hăndrălăi ( Cătălin, Nicuşor, Robert şi încă vreo câţiva ) i-au pus gând rău, anunţând deja o alianţă, cică de dreapta, ameninţând să o facă „poştă electorală” ( un fel de vot prin corespondenţă, dar cu multă violenţă 😉 ) !
  Sper că ceilalţi, oameni în toată firea, cum se spune, să împiedice ruşinoasa , poate chiar monstruoasa coaliţie să-şi ducă până la capăt pidosnicele intenţii !
  Deci, hai la vot, să n-o luăm şi noi în bot !

 5. 5 Smaranda iunie 2, 2016 la 1:24 pm

  Marian Nicolae:
  Cred că ne crezi idioţi
  Cînd „te faci” că nu vrei hoţi
  Noi votăm OMUL nu partidul!!!
  Nu mai face pe …”candidul”!!!

 6. 6 T-Rex iunie 2, 2016 la 1:45 pm

  Am urmarit un pic dezbaterea intre candidati si intr-adevar doamna Firea pare cea mai „tare” si la personalitate, si la vointa si la capacitate de leadership. Are clar un avantaj in ce priveste relatia cu publicul, si calitati de comunicare. Daca adaugam si empatia tipica unei mame, e combinatia cistigatoare.

  De mult timp il „citesc” si pe dl. Predoiu. Am lasat la o parte faptul ca si-a pus semnatura de ministru a lui Basescu in trecutul apropiat pe hotariri de reducere a pensiilor si alte decizii imorale impotriva romanilor, si m-am concentrat pe mesajul lui. A incercat, uneori a punctat, s-a vazut enervarea cu Nicusor Dan si incapacitatea de a uni, mult prea tirziu, o dreapta compromisa. Desi s-a afisat ca un „Occidental” care nu mai arunca tigarea pe strada, m-a amuzat cind am realizat cit de occidental este. Intr-o emisiune a unei jurnaliste la Antena 3, cu fiecare candidati plimbat cu o masina prin Bucuresti, in timp ce era la volan Dl. Predoiu isi citea emailuri de pe mobil. Ori asta e chestie interzisa in Occident.

 7. 8 vlad lungu iunie 2, 2016 la 3:18 pm

  daca ne vom resemna: the system is rigged [sistemul este aranjat ne vom recunoaste neputinta. trebuie sa votam masiv, altfel se va intampla ca in cazul Basescu, votat de doua ori, sau in cazul Iohannis cand o „emotie” indusa au facut ca Iohannis sa fie votat in ciuda prsetatiei total stupide din primul tur.

 8. 9 papasha iunie 2, 2016 la 3:29 pm

  http://www.dcnews.ro/ponta-revoltat-de-reac-ia-lui-iohannis-fa-a-de-protestatrii-de-la-cotoceni_507253.html

  Bai necoptule , asa se procedeaza, ca sorici ghiolbanis ( ingrosi soricu’ , cainii latra , caravana trece ) , nu cum ai demisionat tu bai minte mica si slaba , pe facebucile lu’ peste prajit , de ne-ai lasat pe toti cu ochii-n soare .
  Fiti-ar ascultarea strazii a dracu , cu toti tinerii aia frumosi si nepatati !

  ” Alo, Dl. Iohannis, alo , securiștilor din „Sistemul de Propagandă”! Acum nu mai ascultăm „Strada”?”, a scris, joi, pe Facebook, Victor Ponta.

 9. 10 ZeV iunie 2, 2016 la 3:49 pm

  O sustin (de departe n.r.) pe Gabi Firea, fara rezerve.
  Dar ii recomand trei lucruri:
  1. Sa fie extrem de atenta ca semnatura ei sa fie precedata de TOATE celelalte conform atributiunilor fiecaruia;
  2. Inainte de a semna, chiar daca se indeplineste conditia de la punctul 1, sa se sfatuiasca cu consilierul ei cel mai apropiat care trebuie sa fie un jurist profesionist (daca se poate, fost procuror) care sa cunoasca la perfectie tot paienjenisul de legi si normative care se bat, uneori, cap in cap;
  3. Sa se intalneasca cu oamenii de afaceri DOAR in cadrul audientelor oficiale, in prezenta a cel putin doi subordonati si cu intregistrarea audio-video a convorbirii;
  Eventual, ar putea invita si presa.

 10. 11 ZeV iunie 2, 2016 la 3:51 pm

  ..Sper sa nu se supere unii colegi de comentariul dvs si sa sara in sus precum ,,spiridusii”.
  😉

 11. 12 ancapad iunie 2, 2016 la 3:52 pm

  Argument pasional pentru a vota, facut de actorul si regizorul italian Roberto Benigni [Oscar 1999, La vita e bella], la https://www.youtube.com/watch?v=BI63XbI5Vco
  Voi vota. E dreptul meu, castigat de altii pentru mine. Voi tine secret votul. Din acelasi motiv.

 12. 13 ZeV iunie 2, 2016 la 4:00 pm

  liviu bejan
  iunie 2, 2016 la 11:06 am

  Fii linistit,atat d-ta, ca si toti ceilalti colegi, esti/sunteti/sunt romani.
  As sta, eu, de vorba, cu fascistii, admitand ca ar trece de ,,filtrul” moderatorului ?
  (Z)

 13. 14 ZeV iunie 2, 2016 la 4:10 pm

  Adrian B.
  iunie 2, 2016 la 11:48 am

  Stimate coleg, amesteci lucrurile, era vorba, in comentariul meu, de relatia constructiva pentru Iasi intre fostul primar si mediul de afaceri adevarat, rezultand o serie de realizari notabile in urbea mea. Urmare a afirmatiilor dumitale selective si tendentioase.
  Cat despre ce face domnul primar in relatia sa patimasa cu femeile, sa fie sanatos si sa se protejeze. Nu ma intereseaza amantele altora.
  😉
  ps
  Te pun eu sa-ti pierzi timpul scriind aiureli puerile si cu dedicatie pe blog ?
  Este exclusiv optiunea dumitale de cetatean liber. Poate chiar prea liber pe acest blog. Dar e bine ca moderatorul permite……
  (Z)

 14. 16 Adrian B. iunie 2, 2016 la 4:51 pm

  Sper si eu ca d-na Firea sa castige si ca PSD-ul sa-i rupa pe asa zisii liberali ( de fapt , bratul politic al DNA & SRI & Ambasade ) la nivelul intregii tari .

  Doua voturi merg de la mine catre candidatul pSD din oraselul meu .

 15. 17 ionita iunie 2, 2016 la 5:07 pm

  Eu intodeauna am votat stanga . Si daca cineva de dreapta are argumente mai bune sa le spuna acum . Nu am uitat ca dupa ce PSDa castigat alegerile din 2000,guvernul Adrian Nastase a avut crestere economica . Va mai aduceti aminte de cei 15000 de specialisti ai C.Democrate . care au ruinat tara .Dar lumea a uitat ca in guvernarea Nastase sa introdus in fiecare scoala si liceu cate o clasa de informatica . Dar de cornul si laptele . Dar despre salile de sport care s-au construit la unele scoli . Dar nu vreau sa mai continui si am sa le reamintesc celor asa zisi de dreapta despre dezastrul pe care l-au facut cei zece ani de dictatura bsista acum continuata de dictatura Iohannista .Mai isi amintesc basistii cand tatucul lor anunta fara nici-un pic de remuscare . Vom taia salariile cu 25% pensiile cu 10% indemnizatiile celor mai nefericti oameni vom inchide spitale vom majora TVA-ul de la 16%la 24%.

 16. 18 liviu bejan iunie 2, 2016 la 5:10 pm

  Un sketch cu Benny Hill, cu aluzii superbe la erori tipice din filme:

 17. 19 Doru Coarna iunie 2, 2016 la 5:20 pm

  Eu raman constant, nu votez.

 18. 20 liviu bejan iunie 2, 2016 la 5:38 pm

  Cred ca voi face ceva mai mult decat sa o votez pe dna Firea:

  In atentia Curtii Constitutionale
  Sesizare

  Onorati membri ai Curtii Constitutionale a Romaniei,
  Va rog sa luati in considerare prezenta scrisoare cetateneasca.

  Onorati membri,

  Va rog frumos sa analizati constitutionalitatea articolului 66, 1, d, din codul penal, referitor la dreptul de a alege, deoarece, in opinia mea de cetatean:
  – dreptul de a alege este strans legat de indatorirea de a plati taxe si impozite (articolul 56, 1 din Constitutia Romaniei). Odata ce un cetatean are contributie financiara, dreptul sau de a alege, prin vot, persoanele sau organizatiile politice care sa decida asupra modului in care sunt cheltuiti banii proveniti din contributia financiara , nu poate fi ingradit sau suprimat.
  – dreptul de a alege este strans legat de alte drepturi si libertati cetatenesti. Prin programele si intentiile lor politice, competitorii electorali afecteaza cel putin dreptul la munca al cetatenilor, dar si alte drepturi si libertati. Pronuntarea, prin alegere, asupra programului care afecteaza aceste drepturi si libertati in modul cel mai favorabil pentru fiecare cetatean, nu poate fi ingradit sau suprimat.
  – articolul 36, 2, din Constitutia Romaniei pune in aceeasi categorie, persoanele condamnate cu debilii si alienatii mintal, ceea ce este incorect din punct de vedere uman.
  – articolul 16, 1, din Constitutia Romaniei, afirma clar ca nu pot exista cetateni romani cu mai multe drepturi si cetateni romani cu mai putine drepturi, in fata legii si a autoritatilor publice. Statutul de cetatean roman confera aceleasi drepturi si indatoriri, prin egalitate si nediscriminare, tuturor acelora care sunt cetateni romani.

  Am marea rugaminte sa va pronuntati asupra sesizarii mele inaintea zilei de 5 iunie 2016, care este zi de alegeri.

  Cu incredere si respect.

 19. 21 liviu bejan iunie 2, 2016 la 5:47 pm

  @ZeV. Nu sunt nelinistit.

 20. 22 Mihaela Erika Petculescu iunie 2, 2016 la 5:47 pm

  Cele 37,5 procente cu care este creditată Gabriela Firea în sondaje indică în esenţă bazinul electoral remanent al PSD. Cu şanse reale de a câştiga Primăria Capitalei, partidul îşi dovedeşte totuşi din nou incapacitatea de a atrage noi votanţi.

  PNL, partidul prezidenţial, sub conducerea celor doi străluciţi «aşi» ai politicii, se află într-o previzibilă şi bine-meritată cădere liberă.

  Îngrijorătoare este însă ascensiunea lui Nicuşor Dan, acest „politician” ieşit din neant cu ajutorul banilor veniţi din străinătate dar şi a epurării politice efectuată de DNA şi servicii. Saltul său din sondaje de peste 10 procente faţă de alegerile precedente îl arată capabil de a drena pe de o parte electoratul de dreapta nemulţumit de actualul PNL, cât şi elemente anti-sistem, al căror scop – conştient sau nu – este, în ultimă instanţă, distrugerea Europei Unite care, cu toate deficienţele ei actuale, reprezintă garanţia integralităţii teritoriale a unei ţări relativ mici precum Romănia !

 21. 23 Criticos iunie 2, 2016 la 6:19 pm

  N-am vrut să mă duc la vot, pentru prima dată în foarte mulți ani. După ieșirea la rampă a americanului însă m-am decis. Am să mă duc și voi vota ca întotdeauna, la stânga, chit că am eu destule nemulțumiri. În legătură cu dna Firea, s-a văzut că este de departe cea mai bună dintre candidați. Pentru ea aș fi ieșit oricum la vot. Ce se petrece pe aici nu mă prea inspiră, însă….

 22. 24 Radu Humor iunie 2, 2016 la 6:30 pm

  Potrivit unui sondaj, Gabriela Firea ar obține la alegerile locale din duminică 34% din voturile bucureștenilor, Nicușor Dan — 16%, Cătălin Predoiu — 11%, Robert Turcescu — 5%.

  Sondajul a fost realizat de firma TNS din Marea Britanie

 23. 25 Ghita Bizonu' iunie 2, 2016 la 7:15 pm

  liviu bejan
  „– articolul 36, 2, din Constitutia Romaniei pune in aceeasi categorie, persoanele condamnate cu debilii si alienatii mintal, ceea ce este incorect din punct de vedere uman.”
  Dar ce este corect pe lume? „In Anglia nu au voie sa voteze infractirii condamnati, imbecilii si .. paririi” – insemanrile celebrilor Ilf si Petrov

 24. 26 Cris iunie 2, 2016 la 7:26 pm

  Urmăresc „raționamentul” lui Nicușor:
  PNL, PSD…sunt partide vechi formate din oameni necinstiți și incompetenți de care alegătorii s-au săturat.
  Noi, USB, suntem un partid nou, format din oameni cinstiți și competenți.

  Dar orice partid nou începe să se învechească chiar de a doua zi după ce s-a înființat, iar membrii lui care își asumă funcții încep să fie acuzați de DNA.

 25. 27 Cris iunie 2, 2016 la 7:28 pm

  „…dacă nici ambasadorul american nu se poate abține…”.
  Un argument zdrobitor.

 26. 28 ZeV iunie 2, 2016 la 7:28 pm

  liviu bejan
  iunie 2, 2016 la 5:47 pm

  Doar tinerii sunt nelinistiti. Ca de exemplu, domnii Ghita Bizonu’, Adrian B. si Doru Coarna.
  (Z)

 27. 29 elena iunie 2, 2016 la 7:35 pm

  Uf ! Regret nespus ca scena politica actuala este lipsita de valori,de oameni politici,de fini analisti si nu in ultimul rand de un om cu notorietate..

 28. 30 nastase iunie 2, 2016 la 7:52 pm

  Liviu Bejan,
  o idee interesantă…

 29. 31 Luminita Arhire iunie 2, 2016 la 7:56 pm

  Doamna Lia Bugnar loveşte din nou: nu mai sunt aşa de proastă cum eram ieri, când votam cu PSD-ul, azi sunt şi mai proastă, pentru că mă mai uit şi la ANTENA 3 pe deasupra!

  Ia uitaţi ce-a gândit dânsa astăzi, de una singură, cu o sforţare supremă a neuronilor aflaţi în devălmăşie: „În realitate cei care se uită la Antene şi chiar cred ce văd acolo, sunt realmente proşti. Şi nu, nu am pierdut nici un posibil spectator, ei nu vin la teatru, cel mult la spectacolele de la sala Palatului… Aşa că, în momentul în care felul în care îmi trăiesc viaţa depinde de votul unor proşti, am să încerc să trag un semnal de alarmă, să ne mobilizăm cei alfabetizaţi şi să încercăm să ne aparăm”.

  Aşa, dragă? Păi, ultima dată când m-am uitat eu la ANTENA 3 în platou era Nicuşor Dan care începuse să promită nişte chestii; din cauză însă că la dânsul exprimarea liberă este ca o criză prelungită de cistită, adică degeaba vrei, că tot nu-ţi vine, adusese în ajutor nişte ăia care “a vorbitără” în locul lui. O doamnă susţinătoare, susurând într-o română aproximativă, a zis că lumea din diaspora n-a putut să-l voteze, pe cât ar fi vrut, pe măreţul Klaus, că a fost Ponta ticălos şi n-a făcut secţii. Hei! Madam Bugnar! Sunt într-o dilemă: trebuia să o cred şi să fiu proastă sau trebuia să nu o cred şi să cresc în ochii dumitale? Pe urmă Liviu Mihaiu a fost grosolan cu o doamnă a teatrului românesc … Altă dilemă: să fiu de acord cu ieşirea lui grobiană şi să să rămân proastă sau să nu o accept şi să cresc în ochii dumitale?

  Vezi, duduie Lia, poate că totuşi , ai şi dreptate într-un fel: nu cred că aş plăti un bilet la vreun spectacol de-al dumitale. Poate că scrii dramaturgie ca Jean Giraudoux, poate că eşti pe scenă asemeni lui Helen Mirren, poate că regizezi magistral, ca Michelangelo Antonioni… dar , la fel ca Tudor Chirilă, dumneata consideri publicul O GLOATĂ şi eşti narcisistă şi goală pe dinăuntru, ca o tobă spartă …Iar teatrul… o! teatrul…ei bine, scena este , ca şi dragostea eternă, numai pentru cei binecuvântaţi de Dumnezeu cu o generozitate vecină cu sacrificiul…Nu faci parte dumneata dintre aceia.

  P.S.1. Ce zici, madam Bugnar: cine scrie aşa: „În REALITATE cei care se uită la …sunt REALMENTE proşti”, e prost sau deştept? E alfabetizat sau e mai pe după blocuri?

  P.S.2. La ora asta, la ANTENA 3, e din nou Nicuşor Dan… Nici nu ştiu cum să procedez şi ce atitudine să adopt ca să n-o supăr pe doamna Lia…

 30. 32 papasha iunie 2, 2016 la 8:02 pm

  Daca e legal si gazda ne-ar permite si ar fi de acord sa puna la bataie o naveta dubla de bere Stela Artois , eu propun sa incepem pariurile :

  Faceti jocurile ,

  PSD – ul +40% .

 31. 33 TREIDE 95 iunie 2, 2016 la 8:17 pm

  Ce păcat că pentru Brașov nu avem conturat un candidat care să inspire cu adevărat încredere pentru funcția de primar al orașului! Când nu dai voie să faci o campanie electorală normală, (apropos: în piețele brașovene am întâlnit mulți candidați împărțind pliante, ziare, postăre, care să le facă așa, cât de cât cunoscute ideile, aspirațiile pentru orașul nostru, dar totuși e prea puțin!), când ai înlăturat orice întâlnire cu alegătorii, atunci, cum Dumnezeu să te faci și să fii cunoscut? În Brașov, acum e curățenie, mult prea multă curățenie în privința afișelor electorale, a materialelor care să dea un cât de mic amănunt despre un candidat sau altul, dar cred că aceeași „curățenie” va fi și în secțiile de votare, sau pe buletinele de vot.

 32. 34 liviu bejan iunie 2, 2016 la 8:19 pm

  @nastase. Va sugerez sa cereti unui prieten jurist sa sesizeze avocatul poporului, eu nu am studii de drept si nu stiu daca am gasit cele mai corecte si fericite formulari. Oricum, cred ca fondul expunerii este corect.

 33. 35 Adrian B. iunie 2, 2016 la 8:23 pm

  @ papasha

  Ba e bine ca a demisionat . In mod normal , un necopt ca el nici nu avea ce sa caute in acea functie . Un oportunist , un fricos si un amator .
  Sunt in PSD zeci de mii de oameni mai experimentati si mai pregatiti ca VP .

 34. 36 liviu bejan iunie 2, 2016 la 8:28 pm

  @Ghita Bizonu’. Sunt chestii prea serioase pentru Ilf si Petrov. De fapt, articolul 16 din constitutie arunca in aer, in opinia mea, intregul articol 66, 1 din codul penal, insa nu stiu daca e bine sa ceri prea mult dintr-o data.
  Tocmai doream sa pun un filmuleti pentru tine, o ratie C de acum 47 de ani. Vizionare placuta.

 35. 37 Adrian B. iunie 2, 2016 la 8:32 pm

  PSD > 42 %

  Singura surpriza ar putea sa vina doar daca PNL-ul isi scoate la bataie artileria grea : Cristian Busoi , Mihai Voicu si Fram Ursul Polar .

 36. 38 liviu bejan iunie 2, 2016 la 8:50 pm

  @ZeV. Stau foarte rau cu timpul in aceasta perioada, uite ii sunt dator si Carcotasului un mesaj, iti promit si tie un mesaj atunci cand va fi timp mai mult.

 37. 39 papasha iunie 2, 2016 la 8:57 pm

  @ Adrian B.

  Ai si tu dreptate , dar „trotusi” hai sa ne amintim un pic cum ne-am bucurat cu toti cand l-am pus la conducere , ca-i tanar si ca-i scolit de Nastase , ca ce-a urmat a fost alta poveste .

 38. 40 Spiridus iunie 2, 2016 la 9:05 pm

  Evident, PSD va fi pe primul loc. Dar pentru acest rezultat ar trebui să mulțumească PNL. N-o va face.
  Așa cum Iohannis crede ca el a castigat, cand, de fapt, Ponta i-a oferit postul, tot așa și PSD va avea șansa unui PNL fără busolă, fără oameni si incapabil de a se reforma. Iar PSD va considera ca cetățenii l-au dorit.
  Altceva așteaptă românii, dar de unde nu-i…

 39. 41 Spiridus iunie 2, 2016 la 9:10 pm

  Pentru ZeV.
  Nu votez.
  Nu am cu cine.
  Când stânga a propus ceva, a avut votul meu. Acum, nu.
  Dreapta, practic, nu există. Așa că…
  Regret, dar asta e.

 40. 42 Adanic iunie 2, 2016 la 9:34 pm

  D-le Nastase. Cu parere de rau, cu riscul de a va supara, eu nu o vad potrivita pe D-na Firea ca primar general. Pentru mine, un primar este gospodarul gospodarilor intr-o localitate, cu atat mai mult in capitala tarii. Nu mi-o pot imagina la 2 noaptea pe D-na Firea sarind in cizme, cu caciula imblanita, cu pufoaica in spinare si pantraloni matlasati cand se porneste viscolul iar zapada e cat casa. Ii facem mult rau D-nei Firea sa o punem in situatii deficile si sa savuram rautacios cum se va comporta dansa cand sunt inundatii, viscole, incendii, accidente, tevi sparte, sosele si pasaje inundate si cate si mai cate. Betia puterii o face pe D-na Firea sa nu realizeze imensitatea problemelor dintr-un oras ca Bucurestiul. Probabil D-na Firea crede ca va participa doar la festivitati, simpozioane si spectacole unde toti aplauda si se simt fericiti. In munca de primar ai de-a face cu tot felul de oameni. Nu cu bani rezolvi problemele dificile ci in primul rand cu oameni de calitate. In fiecare an se asfalteaza mereu aceleasi strazi, in special pe marile bulevarde si mereu aceiasi constuctori abonati la contracte cu primaria. La fel si cu deszapezirile. Lucrari de proasta calitate, cu bani f multi si fara nici-un calcul normativ ca timp si cost pe fiecare tip de lucrare. Nu mai zic de control tehnic de calitate, receptie, cu oameni cu reputatie profesionala in domeniu din partea primariei. Se paseaza toata raspunderea pe seama firmelor private de consultanta si construire fara ca primaria sa aiba vre-o raspundere. Daca nu iese bine, e treaba DNA. Pai nu asa trebuie sa procedeze un primar. Nu exista un clasament, un sistem care sa-I selecteze pe cei seriosi si sa-i respinga pe cei neseriosi. Primarul trebuie sa fie in prima linie la fiecare actiune de importanta vitala pentru oras si nu la festivitati de tot felul. Este posibil ca D-na Firea sa aiba putere psihica sa jongleze printre atatea relatii si interventii intre oameni dar nu si puterea fizica de a fi prezenta in momentele cele mai dificile datorate furiei naturii si a oamenilor. Eu nu merg pe mana D-nei Firea din simplul motiv ca nu-i pot cere unei femei, de alfel delicate, sa faca fata unor probleme in fata carora chiar si un barbat puternic ar putea claca. Decat daca ar avea o nesimtirea crasa. De altfel orice om cu simtire ar fi ingaduitor cu D-na Firea daca s-ar afla in situatia de a fi depasita de situatie, cum de altfel prevad ca se va intampla. D-le Nastase, nu va vad obiectiv in ceea ce priveste sustinerea D-nei Firea. M-as fi asteptat din partea Dv sa ignorati prietenia cu D-na Firea si sa priviti la rece situatia spre binele D-nei si a bucurestenilor. Chiar si un primar ca Predoiu ar fi mai bun. E un tip care de cum se prezinta pare ca un taur care asteapta sa intre in arena desi are inima cat un purice. El este constient de ce-l asteapta ca primar. Nimeni nu l-ar ierta daca ar sta ascuns pe undeva cand Bucurestiul e in pericol. Vad ca Nicusor Dan e in top 3. E bine intentionat, il simt, dar cred ca e cam prea cu bun simt si nu va face fata in fata smecherilor care-I vor cere cate-n luna si-n stele, mai ales bani, terenuri, case, mosteniri si cate si mai cate. Si nici prea puternic fizic nu e. In fine, sa ne dea Dumnezeu mintea cea de pe urma.

 41. 43 Alexandru b iunie 3, 2016 la 4:10 am

  În sfârșit! Așteptam de mult!

 42. 44 Cornu iunie 3, 2016 la 5:31 am

  Votam cu placere Gabi Firea si PSD, desigur.

 43. 45 nastase iunie 3, 2016 la 6:45 am

  Adanic,
  sper ca eu să am dreptate…

 44. 46 radulescu alexandra iunie 3, 2016 la 7:51 am

  Votez Gabriela Firea !

 45. 47 ZeV iunie 3, 2016 la 8:16 am

  Adanic

  ,,sarind in cizme, cu caciula imblanita, cu pufoaica in spinare”

  Mai stimate coleg, ce sa caute un primar prin nameti ? Locul primarului este in centrul de comanda al celulei de criza.
  Din aceasta perspectiva si Ponta s-a facut de ras plimbandu-se intr-o barcuta impinsa de sateni cu apa la genunchi. (Z)
  Mentalitatea dumitale pare a fi una eminamente comunista.
  De altfel, eu am sustinut intotdeauna ca cei mai aprigi oameni de dreapta sunt si cei mai ferventi fosti comunisti.
  Unii, au dovedit asta plimbandu-se cu elicopterul pe deasupra satelor inzapezite , desigur, avand grija sa aiba unghiile polizate, probabil in eventualitatea in care i s-ar fi cerur sa ajute vreo baba sa iasa din casa. Din fericire, n-a fost cazul. Baba s-a descurcat. A asteptat primavara. (Z)

 46. 48 ZeV iunie 3, 2016 la 8:17 am

  Spiridus
  iunie 2, 2016 la 9:10 pm

  De ce spirdusule ? Intre stanga si dreapta, il ai la indemana pe omnipotentul Nicusor Dan. Sau nu esti bucurestean ? Eu asa am avut impresia. (Z)

 47. 49 ZeV iunie 3, 2016 la 8:22 am

  PS
  Adanic

  Daca as fi bucurestean si as fi in situatia de a vota un …barbat la primaria capitalei, pe cine crezi ca as alege – intre doamna Firea si domnul advocat Predoiu ?
  Ghici ciuperca…
  (Z)
  Mai bine l-ati fi mentinut pe Marian Munteanu. Chiar mi-e putin simpatic in acest moment. Macar este roman.

 48. 50 ZeV iunie 3, 2016 la 8:30 am

  liviu bejan
  iunie 2, 2016 la 8:50 pm

  Aici sunteti intr-un spatiu al libertatii, prin urmarare nu datorati nimic, nimanui, cu exceptia constiintei dvs. Poate si a orgoliului dvs. (Z)

 49. 51 Pali iunie 3, 2016 la 9:52 am

  Doamne fereste,apara si pazeste sa ajunga „asta” PG !!! Cel putin din punct de vedere moral (si nu numai ) aceasta duduitzaaa NU avea ce sa caute in viata publica !Prietenii stiu de ce !

 50. 52 Marian Nicolae iunie 3, 2016 la 9:52 am

  @ vlad lungu, iunie 2, 2016 la 3:18 pm

  Ideea principala este de a NU va resemna.
  Faceti ca mine pur si simplu……

 51. 53 Ghita Bizonu' iunie 3, 2016 la 11:18 am

  Dna Arhire

  cred ca dati pea multa importanta uneir frustate. Lia asta este o frustata social, O parvenita frustata – prima din neamul ei cu mai mult de 8 clase plus profesionala. Ma ropg poate are si o frsutarepersonala – nu este singira femeie „frdutatas” de decolteul Gabrielei Firea- mai ales acum vreo 10 ani am vazut 3 ajunse cam in pragul isteriei (desi voturile nu el ia ptr decolteu )

  Cat despre Nicusor Dan .. lat fristat. Pana sa il aud aveam o imprsie mai buna.. facuse ceva util. Ins acand lpam ascultata .. un individ ce pare a nu fi reusit sa teaca de izbucnireile adolescentine. Un ###### care vrea sa „o se faca loc ca e tanar” Arevarsta la care ar trebui sa fie unbarbat matur, implonit care sa se afirme „in forta” dar el a rams la vrasta de 17 ani …
  Insa musiu asta ar trebui sa exoplice un mic amanunt ciudat : Nicușor Dan a fost unul dintre fondatorii și primul director administrativ al Școlii Normale Superioare București, o universitate creată pe modelul École Normale Supérieure în cadrul Institutului de Matematică din Academia Română. hm hm hm … curios Nu cred ca era singurul tanr roman cu un doctrat in matematica , chiar obtinut instrainatate. Adica voi a zice ca „cineva” l-a iubit si a pariat oe el. Insa presupunca musiu asta a actineaza precum in prverbu romanesc cu ala care dintai pe tac-su l-a spanzurat ..
  Si mai este una buna rau S-a întors în București în 1998, spunând că nu s-a putut adapta la cultura franceză și că dorea să ajute la schimbarea Românie Eu as zice mai degraba prima. Cestie ce mi se pare bizara rau …6 ani la Paris, la ENS si nu s-a adpatat.. l;a ce ? Culturii franceze?
  Min diue cred ca daca ajungeam io in Franta in 2 saptamani erau monsieur Georges un peu demode ramas inanii 60-70 … si daca as fi stata 2luni la Paris deprindwm si afuristu de acent parigot … (cand am mai avut de-a face cu francezi in anii 80, 90 in 3 ore ma considerau un peu francasis , nu de alta dar eu citeam multa presa franceza )

  Per tital 2 frustati care incearca sa se „deatseze devulg” prin afisarea unui oparvenitism de josnica categorie sociala …

 52. 54 Ghita Bizonu' iunie 3, 2016 la 11:29 am

  Adanic

  pesemne ca nu ai aflat ca o femeie hotarata poate transforma in iad viata unui barbat.Mai ales camd are si vreo 2 politai in preajma care sa o fereasca de argumente fizice…
  Si pe undeva am imprsia ca Gabi poa fi si extrem de neplacuta . Si daca va uni un pic de spirit de gospodina cu naturala inclinatie spre cicalirea barbatilor si se va si enerva nitel ……
  – ii faci pe plac ca sa scapi
  – inebunesti si ori te duci la spital, pr iiti dai demisia
  – te spanzuri!
  Ca tine minte un oprimar mai are si unele atuururi si deci nu poti sa ii dai un dos de laba (este o solutie pe care nu o agreez) si pozitia ierarhica te impeidica sa aplici „solutia eleganta” (sa o „socresti” tu !!! Ca averam o colega temuta de toti .. pana cand am inceput sa o „socresc” de ajunsese de rasul lumii!!!)

 53. 55 Lina Bologa iunie 3, 2016 la 12:57 pm

  Bine ca le reamintiti romanilor cu cine au de-a face!

 54. 56 balbeck iunie 3, 2016 la 4:59 pm

  PSD mi-a oferit,ALDE mi-a oferit,toti ofera.Eu nu primesc.Nu as putea spune ca sunt dezamagit de clasa politica,asa e ea.

 55. 57 nastase iunie 3, 2016 la 5:43 pm

  Lina Bologa,
  cu modestie mi-am spus părerea despre Predoiu. Mă bucur că aveti aceeasi părere.

 56. 58 Marilena Manea iunie 5, 2016 la 5:57 pm

  Am votat.

  Marilena Manea

  Sent from my iPhone

 57. 59 Eduard Rădulescu iunie 5, 2016 la 7:28 pm

  Domnule presedinte, am votat si cu gandul la dumneavoastra. Cuvantul pe care l-ati folosit este extrem de potrivit: razbunare. Da! Meritam, noi cei cu PSD in suflet (si o spun cu imensa mandrie si simt de apartenenta partinica si doctrinara), sa fim razbunati! Pentru 2004, pentru 2008, pentru 2009, pentru 2014 si pentru astazi! Pentru fiecare dintre aceste momente electorale umilitoare pentru noi ,merita sa invingem! Sunt bucuros sa vad ca predictia mea pare a se adeverii si ca, referitor la Bucuresti, castigam Capitala si cel putin 4 primarii de sector. Satisfactie uriasa! Ramanem alaturi de dvs.! N-avem cum sa uitam un LIDER prin definitie! Succes si..REVENITI!!!

 58. 60 oscar wilde iunie 6, 2016 la 11:44 am

  Au intrat, în sfârșit, și bucureștenii în rând cu lumea! A câștigat o femeie, ca în marile capitale ale Europei ( Paris și Madrid) și o social-democrată, ca în majoritatea marelor orașe din România ( 20 în comparație cu 12 PNL, iar restul la independenți și minorități).


 1. 1 Apelul lui Nastase: "Razbunati-ma. Votati pentru Firea. Mergeti sa votati pentru mine" - Aktual24 Trackback pe iunie 3, 2016 la 9:55 am
 2. 2 Apelul lui Nastase: „Razbunati-ma. Votati pentru Firea. Mergeti sa votati pentru mine” - SOIM PressSOIM Press Trackback pe iunie 3, 2016 la 9:57 am

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


Arhiva

Comentarii Recente

diasporean la Anunt!
fostă basarabeancă la Anunt!
Ce scriam acum exact… la Anunt!
De ce n-am criticat… la Anunt!
Cum e posibil asa ce… la Anunt!

%d blogeri au apreciat asta: