Sarbatori cu lumina si cu bucurii!

poză

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dragi prieteni, va urez Sarbatori fericite si linistite, alaturi de familie si de cei dragi.

Si, in aceasta zi, marcata de durere dar si de speranta, va amintesc o relatare a lui Tadeusz Kotarbinski, din cartea sa „Tratat despre lucrul bine facut” (nu am ales intamplator aceasta carte):

„In orasul romanesc Iasi, exista sau cel putin a existat acum vreo treizeci de ani – scria el in 1973 – o fantana langa care era sapata in piatra o inscriptie care glasuia aproximativ asa:  <Dusmanule, de vei cuceri orasul, nu nimici aceasta fantana; nu uita ca apa ei ne este de folos nu numai noua, ci si tie>”.

Nu stiu daca acea inscriptie mai exista dar semnificatia ei ramane extrem de actuala.

52 Responses to “Sarbatori cu lumina si cu bucurii!”


 1. 1 Centru aprilie 10, 2015 la 2:54 pm

  Dupa africanul cu palarie de Oas pe care oamenii de arta de la TVR ni l-au scos ca pe o perla a umorului si spiritului la Revelion , ce recitaluri de prost gust si vulgaritate ne vor oferi zecile noastre de televiziuni , de Pasti ?
  Sarbatorile incep bine , asa cum ii place facebookistului roman din Spania sa fie , cu un titlu al unui candidat la postul de prim ministru , pe pagina lui Facebook , cuvantand intelept : ” Ti-e frica , Victore ? Ai de ce ” – nimic mai mult .
  Acest nefericit Predoiu va fi parasutat prim-ministru ? Basescu si Ciorbea sunt Hegel si Helmuth Schmidt pe langa el …
  Acest titlu patologic imi aminteste un titlu de articol din ” Porunca Vremii ” , cotidianul legionar , in octombrie 1940 : ” Domnul Iorga este la Valenii de Munte . Se aude ? „

 2. 3 papasha aprilie 10, 2015 la 3:23 pm

  Sarbatori Fericite la toti , alaturi de cei dragi !

  1. Nea Tadeusz Kotarbinski asta ( Traktat o dobrej robocie – 1955 ) , daca mai traia , il putea da in judecata , pe motiv de PLAGIAT , pe surmenatul nostrum de tacut , marele comunicator facebucist

  (Tratat despre lucrul bine facut – Romania lucrului bine facut ??!!#$#@#!!%)

  2. Tocmai am zis ieri pare-se , cat de prost sa fii sa te gandesti ca pleci intr-un loc unde sa nu te gaseasca nimeni ( poate numai cu avioanele cia-ului ) ?
  Bai baiatule stii tu oare cati romani sunt prin lumea asta larga ?
  Usor , vreo 7-8 milioane .

  http://www.dcnews.ro/victor-ponta-in-avion-lufthansa-cu-destina-ia-new-york-foto_472762.html

  Ghinion !
  Na ca te-ntalnisi cu unu ‘ dintre aia multii !
  Frumoase poze , business class , boierie mare neica , usor 20 000 euro , numai transportul FRA-JFK pt, toata paranghelia ( ca doar n-o fi singur ) , si obrazul subtire , cu cheltuiala de bugetar se tine !

  Nimeni nu zice sa nu te duci in vacanta , dar taci dracu’ din gura si nu mai tot face mistoul asta tampit , care te-a ingropat si la prezidentiale .

  3. DUPA (!!!) , ce-a castigat alegerile , si Doamne fereste NU INAINTE (!!!) , a iesit tacutu’ , ca un brebenel imaculat dintr-o balega aburinda , ca el vrea si insista pt. schimbarea modificarii …….
  Frateeee , ce tupeist a-nceput sa fie si – asta !

  http://www.antena3.ro/politica/presedintele-cere-reexaminarea-legii-finantarii-partidelor-politice-290069.html

 3. 4 serbanfl aprilie 10, 2015 la 3:40 pm

  Mulțumim! Alături de cei apropiați mie, în așteptarea reînventării dumneavoastră, vă dorim, dumneavoastră și celor ce vă sunt dragi – Paște fericit!
  Vremurile ce trăim mă îndeamnă și pe mine la rememorări. Gândesc că-i momentul să-l amintesc pe Geo Bogza.

  Sfaturile bătrânului J.FR. Williams către fiul său Tom
  ……………..
  ……………..
  Tu, Tom, cu scroafa să nu-ți faci nici o grijă,
  Când va fi să se urce în copac,
  Să știi că se urcă!
  Oricât ar fi de tânără și nătângă,
  Oricât ar fi de bătrână și grea,
  Și oricât de înalt ar fi copacul,
  Când va fi să se urce,
  Să știi că se urcă!

  (Contemporanul din 18 februarie 1972 sau în volumul „Paznic de far”, pag.445 – Editura Minerva București 1974)

 4. 5 Doru Coarna aprilie 10, 2015 la 4:02 pm

  Sarbatori fericite tuturor!

 5. 6 Adrian B. aprilie 10, 2015 la 4:19 pm

  Sarbatori fericite si multa sanatate !

 6. 7 Ursuletul aprilie 10, 2015 la 4:24 pm

  „Cu toata dragostea” 10 ani am avut”Romania bautului bine facut”Cred ca TB singur pastra fantana daca din ea curgea bautura.Foarte frumos oul.

 7. 8 Alexandru Szentgyorgyi aprilie 10, 2015 la 4:31 pm

  Sarbatori fericite!

 8. 9 Criticos aprilie 10, 2015 la 5:28 pm

  Sărbători luminate alături de cei dragi! Dacă reuşiţi să puneţi între paranteze neghibia şi veninul celor care nu cunosc – şi nici nu vor – inscripţia de pe fântână, vă veţi simţi mai senin

 9. 10 Cornelia Plavicheanu aprilie 10, 2015 la 5:46 pm

  Sarbatori Pascale linistite! (ca, ‘Paste fericit’ suna ca naiba :D)

 10. 11 Nuti Chiru aprilie 10, 2015 la 5:53 pm

  Vad ca pe „papasha” il deranjeaza ca premierul Victor Ponta a plecat in concediul anuntat public, de Pasti, chiar daca la NY, cu siguranta pe banii lui (sotia sa are salariu de europarlamentar + alte indemnizatii), dar nu l-a deranjat deloc ca presedintele Klaus Johannis a plecat in concediul neanuntat, tot de Pasti (catolic si ortodox), tot in strainatate, in cea mai scumpa si luxoasa insula de pe glob. Nu-l deranjeaza nici faptul ca romanii / diaspora au aflat unde se afla presedintele mai intai de la autoritatile insulei si nu de pe site-ul presedintiei, cum era normal. Papasha se intreaba cu cat personal de deservire a plecat dupa dumnealui (si sotie) : spp-isti, consilieri, personal tehnic etc,, deoarece presedintia a anuntat ca presedintele isi exercita in continuare atributiile de presedinte.

 11. 12 blogideologic aprilie 10, 2015 la 6:31 pm

  Mulţumim !

 12. 13 blogideologic aprilie 10, 2015 la 6:31 pm

  Fraternitatea dintre Asan şi Petru / Cât de “fraţi” erau Asan şi Petru? Istoricul Neagu Djuvara atribuie generos calificativul Cuman lui Asan, nu şi lui Petru. Dar poate că era vorba numai despre o “frăţie de arme”. La Sirmium, în anul Domnului 1167, Cumanii, arcaşi călăreţi, luptau în avangardă. Iar cavaleria Vlahă lupta în ariergardă. În ochii cronicarilor şi al strategilor, cavaleria Vlahă era marcată printr-o veche tradiţie de elită, încă de pe vremea aceea îndepărtată când Aurelian comanda cavaleria Dacă! La anul Domnului 1187, Asan şi Petru evocă amintirea lor de oştire comună pentru împăratul Manuel I Comnenul la Sirmium, în cererile pe care le prezintă împăratului Isaac al II-lea Anghelul. Când începe răscoala armată, informaţiile – înşelătoare- către Bizantini, despre Cumanii din Bărăgan, erau transmise printr-un canal montat de „fratele” Asan. Ce reuşea mereu să-i convingă! Nici bizantinii Angheli nu putem crede noi că erau atât de naivi pe cât sunt ei prezentaţi în cărţile de istorie bulgăreşti din ziua de astăzi ! Dar circumstanţa arată că acest „frate” Asan cunoştea extrem de bine situaţia Cumanilor din Bărăgan ! Iar Bizantinii îl creditau cu această cunoaştere ! De aici putem construi inferenţa de plauzibilitate că Asan era un Cuman! Există „fortăreaţa lui Asan” pe care istoriografii bulgari o situează la Sud de Plovdiv (Pulpudeva este numele trac, vedeţi cât de puţin s-au schimbat lucrurile ?). Or, detaliul acesta, în aparenţă insignifiant, de localizare a fortăreţei lui Asan în faţa Pulpudevei, arată dintr-o dată că „fratele Asan” nu era Vlah !

 13. 14 Taillemache Rihm aprilie 10, 2015 la 6:55 pm

  Paste Fericit!

 14. 15 Taillemache Rihm aprilie 10, 2015 la 6:57 pm

 15. 16 NICOLETTE ORGHIDAN aprilie 10, 2015 la 7:19 pm

  Un Paște fericit, d-nule Prim-Ministru, s-aveți sărbători liniștite, cu lumină și dragostea familiei care vă fost mereu aproape!

 16. 17 Fragmentarium Politic aprilie 10, 2015 la 7:26 pm

  Regenerare in pietate si lumina! Sarbatori fericite tuturor colegilor de blog!

 17. 18 George Ban aprilie 10, 2015 la 7:27 pm

  MULTA SANATATE si UN PASTE FERICIT!

 18. 19 Ghita Bizonu' aprilie 10, 2015 la 8:23 pm

  A fost

  RIP

 19. 20 Lulu aprilie 10, 2015 la 8:37 pm

  PASTI BNCUVANTAT !(nu paste,asa e corect)domnule Prim Ministru alaturi de familie !

 20. 21 Luminita Arhire aprilie 10, 2015 la 11:14 pm

  ”Iubirea
  ca o noapte de Paști, făclii aprinde
  și tot atâtea stele îi urmează

  drumul
  înspre casă

  e poate straiul de mireasă
  pe care dimineața l-ar cuprinde

  vezi, a venit
  și nu eram
  acasă…”

  ( Daniel Turcea – Cântarea nopții)

  Bucurați-vă, domnule profesor, că noaptea de Paști vă găsește anul acesta acasă. Sărbători fericite .

 21. 22 papasha aprilie 10, 2015 la 11:38 pm

  @ nutzi

  Inainte sa te pui pe scris si sa critici lumea , din porniri hormonale din dragoste pt. prietenul nostru comun ponta , citeste ca lumea postarile mele anterioare , de care se leaga ultimile comentarii .

  De obicei nu raspund comentariilor , dar , de data asta am simtit nevoia launtrica sa fac un bine si te ajut , ca ai mare nevoie !

  Tu , la mintea ta ai inteles cumva ca mi-e drag tacutu’ comunicator ? Saraca !

  Pe scurt , ma deranjeaza faptul ca ponta a fost un papagal , care a pierdut alegerile in fata unui primarash de provincie , din aroganta si din prostie .

  Las-o jos cu diaspora ca nu stii despre ce vorbesti .
  Stii tu oare nutzishor , ( si acum iti dau din casa ) , cate atentionari i-au fost facute in legatura cu subiectul diaspora , pe care papagalul LE-A IGNORAT cu nonsalanta ?

  Si ca sa te luminez definitiv , mai sunt suparat pe papagal ca a semnat pactul ala blestemat de coabitare cu javra ordinara , si n-a dus dreptatea pana la capat , asa cum au cerut peste 7,4 milioane de votanti tampiti ca mine care l-au crezut , atunci cand avea o majoritate de peste 70% !!!

 22. 23 MM aprilie 11, 2015 la 7:05 am

  Lumina Invierii sa va aduca sanatate,bucurii si dragostea celor din jur .Sarbatori fericite si ganduri bune din partea celor care va apreciaza.

 23. 24 ZeV aprilie 11, 2015 la 7:55 am

  doru coarna

  ,,….procesatorii romani zic mercy, guvernul tocmai le-a mai bagat 15% in buzunar, din care vor plati un 16% impozit pe profit, …….
  TVA nu trebuia sa creasca, mai mult, trebuie diferentiat, Gicacontra e mai bine, decat sa accept fara discernamant orice provine din directia preferata…
  In sfarsit, n-am spus ca cineva le poate sti pe toate, cu atat mai putin eu, dar odata ce poti rationa nimic nu te poate opri s-o faci…”

  COMENTEZ

  Dorule, nu stiu ce intelegi tu prin ,,a rationa”, dar tare ma tem ca faci confuzie cu un alt verb si anume ,,a elucubra”. 😉
  1. Procesatorii romani au interes vital sa vanda, avand in vedere ca in prezent sunt puternic concurati de produsele de import, care sunt competitive si datorita TVA-ului redus, sau inexistent (la alimente n.m.) , din Europa;
  1.1 In continuarea lui ,,1″ rezulta ca nu ai deloc incredere in mecanismul de reglare al economiei de piata, echivalent cu instinctul de supravietuire al celui care deruleaza o afacere; cu alte cuvinte, sugerezi ca procesatorul roman da cu piciorul la o imensa sansa de a deveni competitiv, in special in zona produselor de calitate si…prefera pur si simplu sa se sinucida. (Z)
  2. Spui ca ,,TVA nu trebuia sa creasca, mai mult, trebuie diferentiat” ;
  Nici nu stiu ce sa ma comentez in acest caz.
  😉 😉
  ps
  ,,Rationeaza”, prietene, ,,rationeaza”…asa se mentin conexiunile structurii neuronale in stare de functionare. (Z)

 24. 25 blogideologic aprilie 11, 2015 la 7:57 am

  Istoria pusă în serviciul lui Vladimir Putin / Chiar a existat realmente, istoriceşte, conceptul geopolitic „Rusia Kievană”? Toată documentaţia pe care am consultat-o îmi arată a fi un concept propagandistic inventat în secolul XIX de Nikolai Karamzin pentru a justifica ideologia colonialismului rusesc.

 25. 26 ZeV aprilie 11, 2015 la 8:08 am

  Nuti Chiru
  aprilie 10, 2015 la 5:53 pm

  Asa este, se pare ca pe acest papasha nostalgic il ……grija la greu unde isi petrec demnitarii concediile.
  Ia sa-l intrebam si noi pe el unde isi etaleaza carcasa la soare si, ca bonus, sa-i propunem o solutie constructiva:
  ,,papasho, te astept cu o propunere legislativa care sa stabileasca cu precizie unde au voie sa mearga demnitarii in timpul lor de vacanta, la ce restaurant sa serveasca masa si si cat au voie sa cheltuiasca seara la o cina romantica.
  Eu propun, de exemplu, sa li se interzica accesul intr-o locatie vetusta precum NY, Miami, sau Portocalia si sa se orienteze, eventual, mai aproape:
  Moscova, Soci, Sankt Petersburg, … e adevarat ca am incercat si eu sa fac o noua vizita in orasul lui Petru ce Mare (dupa doua saptamani ieftine – departe in trecut – cu BTT), dar ma costa excursia mai mult ca la Paris.
  C’est la vie…. (Z)

 26. 27 ZeV aprilie 11, 2015 la 8:11 am

  Nuti Chiru
  aprilie 10, 2015 la 5:53 pm

  ps

  Sper ca domnul papasha n-o sa injure ca la usa cortului taman de Sfintele Sarbatori. O poate face in gand, dar sa nu creada ca Cel de Sus ,,nu-l aude”.
  😉

 27. 28 ZeV aprilie 11, 2015 la 8:19 am

  Bizoane, care esti bizon…te adresezi unei doamne respectabile cam asa:
  ,,Cat despre prostile tale din final… aprind eo lumare sa nu ti se satisfaca dorinta!!!”

  Este vorba de doamna Cris,
  Bizoane…ai auzit de efectul bumerangului ? Da ? Ce spui ? Nu te deranjeaza ? Ai pielea groasa de vreo doi cm ?
  Ma rog..dar daca bumerangul te nimereste direct in….. ?
  ..Urmatorul tau comentariu ar fi, probabil, in tonalitati de gicacontratenor.
  (Z)

 28. 29 ZeV aprilie 11, 2015 la 8:32 am

  Excelent Luminita Arhire…

  ,,În aceste condiții, o măsură normală cum este asta cu scăderea TVA-ului, este firesc să fie criticată de largi categorii de consumatori, pe principiul ”așa este, m-am vindecat de guturai, dar nu pot să mă bucur…dacă mă paște un cancer? ”. ”

  Stiti ce cred eu ? Romanul nu mai poate de bine. Sunt, acum, cinic (si sadic) , dar cred ca romanii au singura sansa sa le vina mintea la cap:

  Un dezastru natural masiv, un razboi (ca tot si-l doresc multi), sau o criza adevarata, ca in anii 50…cand vor trebui sa scurme dupa radacini ca sa-si ostoiasca foamea, probabil ca atunci vor devein filosofi. De-adevaratelea, nu ca acum, doar ANAListi si JURnalisti la tele. 😉

 29. 30 Taillemache Rihm aprilie 11, 2015 la 11:53 am

  Daca Victor Ponta are miliardul suplimentar la buget, cu care se lauda, atunci ar trebui sa dea unda verde proiectului Bizon-2 cat de repede si sa discute pentru 6 avioane Rafale sau Saab (cu 100% offset!) pentru Garda Nationala a Aerului (nu exista? o infiintam).

 30. 31 Pali aprilie 11, 2015 la 12:18 pm

  Paste Fericit si inaltare spirituala Domnule Presedinte !

 31. 32 Adrian B. aprilie 11, 2015 la 12:18 pm

  @ papasha

  Subscriu spuselor tale . Poate Ponta isi sarbatoreste înfrângerea si rezultatele pactului de coabitare 🙂

  Oricum , personajul e din acelasi film cu Basescu , Boc , MRU , Blaga , Iohannis , Kovesi , Macovei , Stanciu si Morar . Nu e nicio diferenta … aceeasi ticalosie , aceleasi reflexe militienesti , aceeasi ingustime a mintii , aceeasi viziune .

 32. 33 Senator Isaila Ovidiu Marius aprilie 11, 2015 la 12:30 pm

  Va urez ca sarbatoarea Invierii Domnului sa va aduca in suflet liniste si fericirea de a petrece aceste clipe alaturi de cei dragi, cu sanatate, intelegere si impliniri! Paste fericit!

 33. 34 T-Rex aprilie 11, 2015 la 2:15 pm

  Sarbatori Fericite cu inviere si pace sufleteasca alaturi de cei dragi!

 34. 35 Ghita Bizonu' aprilie 11, 2015 la 4:25 pm

  ZeV carele esti ###

  presupusa doamna a terminat cu icsprimarea nobilei sale personalitati Nu-i trebuie lui libertate. E invidios, rău, cârcotaș, incorect, necinstit, viclean, mincinos, leneș Despre poprul roman.
  Eu pe o astfel de „doamna” o @##### ^^^^^^ $$$$$$$$ din motive evidente si indisputabile. faptu ca poate este minoritara este o agravanta nu o scuza.

  De 20 si ani de la victoria CDR incoa 15.000 de specialisti se inghesuie sa „pedepseasca” poporul roman .

 35. 36 blogideologic aprilie 11, 2015 la 4:40 pm

  @ Ghiţă
  Alt timp, altă lume. Parcă-i SF ! Ce şi-au mai bătut joc de Constantin Drăghici trădătorii radiodifuzionişti ai României de la Europa Liberă, şi l-au determinat să rămână în Occident! Acolo vindea pantofi pe stradă… Bine (sau de fapt Rău), în decembrie 1989, trădătorii şi-au bătut joc de toată populaţia României.

 36. 37 Cris aprilie 11, 2015 la 5:08 pm

  Vă doresc să vă bucurați de Învierea Domnului nostru Isus Cristos împreună cu toți ai dumneavoastră.
  Pace și seninătate!

 37. 38 ZeV aprilie 11, 2015 la 5:23 pm

  Paste fericit si ganduri bune…chiar si Laurei Codrutza sa-i dea Dumnezeu inspiratie pentru a putea numara toate ouale demnitarilor in vederea evaluarii prejudiciului creat cu oacazia meselor de Paste.
  (Z)

 38. 39 Marian Nicolae aprilie 11, 2015 la 5:26 pm

  Va doresc un Paste Fericit tuturor.

 39. 40 Marian Nicolae aprilie 11, 2015 la 5:35 pm

  In alta ordine de idei, domnule presedinte, daca odata lucrurile chiar erau asa:

  „In orasul romanesc Iasi, exista sau cel putin a existat acum vreo treizeci de ani – scria el in 1973 – o fantana langa care era sapata in piatra o inscriptie care glasuia aproximativ asa: ”.

  In zilele noastre o anumita companie a pompat la greu deseuri toxice in solul romanesc, undeva in Pungesti parca…..fara sa-si faca procese de constiinta daca nu cumva va avea nevoie de apa potabila din acea regiune……

  Oricum intreaga populatie a zonei era deja pe lista de disponibilizari, iar aici nu vorbesc despre campul muncii……

 40. 41 Ghita Bizonu' aprilie 11, 2015 la 7:24 pm

  Nuti Chiru

  Eu am avut ceva de zis de vacanta in Madeira .. ca deh lucru bine facit este vacanta.

  Insa nu zic de vcanata lu Ponta ca deh ,, nu se merita. Ponta pesmene ca isi doreste sa se duca de-a berbeleacu’ …. taman bine amu cand Nuitzy vuitoana si inca cativa sunt siliti la socbietate.
  Ar fi fost bine ca si musiu Vcitiorelu sa faca nitele pe modestu …. ha stiti in familie cu preteniii ca asta este sabratoare de familie stiti ..
  Ar fi fots mai sanati daca ne gandin ca in 2016 vor fi alegeri parlamentare. Sui c aopeste un an deja se va incige atmosfera…. Asa intre noi Baselu a aviut de castigat cu Volkswagenu su Dusteru. Si cu Ciresica .. Adica baiat bun ca si aia care ;ua votat,. Bun adicas nu cu nasul pe sus , adica „De-al nostru” nu corupot cu mercedes Q7 care isi face concediul prin Dubai .. Ca rea;itatea este cam altfel .. ce conteste?!

  A ce m0ar deranja? Pai eu votez cu PSD si nu imi place sa vaz cum uniis i latii lucrweaa ptr ailati!

 41. 42 Maria Matei aprilie 12, 2015 la 12:37 am

  Sanatate.si linistite Sarbataori de Pasti alaturi de cei dragi dv si familiei dv.

 42. 43 blogideologic aprilie 12, 2015 la 8:35 am

  Drujina / Era asociere sau legătură spontană de luptători predatori medievali care se garantau reciproc ca nişte bodyguarzi. Călugărul dominican Guillaume de Rubrouck (1215-1295) descrie o asemenea drujină de iniţiere, observată în periplul său prin Turan. Dacă îl citim atent şi pe călătorul Ibn Battuta, rezultă că mongolii puseseră foarte hotărât capăt acestui asociaţionism (ca să nu zicem „socializare”) prin drujine.

 43. 44 Criticos aprilie 12, 2015 la 9:35 am

  CRistos a Înviat!

 44. 45 intrusul aprilie 12, 2015 la 10:42 am

  Hristos a INVIAT !

 45. 46 Lucia Gusatu aprilie 12, 2015 la 2:13 pm

  PASTE FERICIT,
  CU SANATATE SI MULTA SPERANTA !

 46. 47 Cris aprilie 12, 2015 la 4:31 pm

  @ ZeV:

  Vă sunt recunoscătoare pentru că îmi luați apărarea, dar nu trebuie să vă obosiți să le răspundeți unor oameni lipsiți de educație.
  Dealtfel, eu nu mai citesc demult comentariile unor persoane pe care le-am catalogat de la începutul intrării mele pe blog, drept necivilizate.
  Ce să citesc și cu cine să dialoghez? Cu idivizi care își spun „părerile” așa: „bă/ fă, du-te dreacu, prostu/proasta dreacu, tâmpitule/tâmpito! Spui prostii fiindcă ai alte păreri decât ale mele. Ești un prost/o proastă fiindcă nu gândești ca mine”.
  Cu asemenea specimene să discut?
  Eu nici n-am văzut ce mi-a replicat insul pentru că nu-l citesc. Am aflat din comentariul dv.
  Nu mă jignește, nu mă atinge. E prea jos individul și nu ajunge la mine.

  Dv. și alții ați înțeles că nu includ în bobor toți românii. Sigur că sunt și români corecți, cinstiți, educați, calificați, harnici. Eu doar susțin că sunt prea puțini ca să facem din România o țară civilizată.
  Sunt convinsă că ați fost în Occident și știți că acolo primești bon fiscal chiar dacă cumperi O SINGURĂ ilustrată. Și-l primești fără să-l ceri.

 47. 48 Marian Nicolae aprilie 12, 2015 la 8:07 pm

  @ blogideologic aprilie 11, 2015 la 4:40 pm

  Mai nou, acei tradatori cuteaza sa ne impinga afara masinile proprietate personala din propriile parcari de rezidenta, sau sa ne oblige sa platim parcarea in …parcarile de rezidenta gandite sa fie gratuite pentru riverani.

  Asta dupa ce ne-au terminat toata industria romaneasca.
  Oricum, toata povestea aceasta va avea un final extrem de intens….

 48. 49 Cârcotaşu aprilie 12, 2015 la 10:37 pm

  @ Bizoane,
  Mi-am exprimat deja părerea despre postarea ta adresată d-nei Cris. Din păcate dl Năstase n-a lăsat să treacă mesajul meu, extrem de simplu şi scurt şi sper că nu a făcut-o citind mesajul tău şi apreciindu-ţi delicateţea şi civilitatea. Mie, repet, îmi pare rău că am „plăcerea” să am printre cunoscuţi pe unu’ asemeni ţie! De fapt lucru pe care ţi l-am spus şi prin viu grai, e drept în alte circumstanţe.

 49. 50 Ghita Bizonu' aprilie 13, 2015 la 8:09 am

  Adica ca cam asa.. ‘
  Sunt romani civilizati si ieducati aia care au bani sa fava cconcedii si sa consume.
  Restu is bobor sau nu sunt romani (cf RL Romanii nu mai vor masini de lux romani vor barci !!!)

  A da.. Candva si in Romania se dadea bon … inainte sa para atatia destepti pe hectaru de univerisitati parti. Pe vreme aia bonu nu era treaba cumparatorului ci a administratiei … Ca cred ca si in Occident nu cumparatorul (eventual venit din Romania_) se intereseaza daca se elibereaza bon fiscal ci administratia fiscala …. Da cand esti educat, calificat, si harnic si doresti sa faci din România o țară civilizată nu au cum sa observi astfel de mici amanunte .. de genu ca ar fi ca ca admnistratia sa faca cele din fisa postului ptr care este platita …

  A da. Oare prin acel occident unde automat primesti bon fiscal se cumpara facturi in alb la colt de strada? Si asta este treaba mea ?!


 1. 1 Sfintele Pasti. Hristos a inviat! « Motanul Incaltat Trackback pe aprilie 11, 2015 la 6:52 pm
 2. 2 Politichia,,DIMBOVITEANA”- RadioMetafora.ro Trackback pe aprilie 13, 2015 la 8:56 am

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


Arhiva

Comentarii Recente

diasporean la Anunt!
fostă basarabeancă la Anunt!
Ce scriam acum exact… la Anunt!
De ce n-am criticat… la Anunt!
Cum e posibil asa ce… la Anunt!

%d blogeri au apreciat: