Serialul de televiziune „Scandal”

In ultimile saptamani, in paralel cu campania electorala din Romania, am vizionat un interesant serial de televiziune american  – „Scandal”, sezoanele 1.2 si 3 (2012-2014). Actiunea este inspirata din perioada administratiei Bush si, in mod concret, din activitatea fostului consilier de presa, Judy Smith.

Personajul Olivia Pope, interpretat de Kerry Washington, conduce o firma de management pentru rezolvarea unor conflicte (scandaluri) in care sunt implicate personalitati de varf din administratia si elita americana. Ma intreb cum ar fi actionat in cazul unora din scandalurile generate in campania electorala de la noi.

37 Responses to “Serialul de televiziune „Scandal””


 1. 1 ZeV octombrie 30, 2014 la 1:08 pm

  Doru Coarna

  ,,Creaționismul, într-o formă sau alta, este un concept comun tuturor religiilor vechi. De asemenea, el apare și în majoritatea religiilor noi. Cu toate acestea, deosebirile asupra perspectivei creaționiste sunt foarte mari.

  Astfel, Legea lui Manu și hinduismul în general, ca și multe curente filozofice grecești antice, mitologia greacă ș.a. pornesc de la ideea existenței unei materii primordiale din care este format (zidit, după o expresie biblică) Universul actual. În unele din religiile și filozofiile creaționiste axate pe ideea „materiei primordiale” există o intenționalitate specifică în crearea Universului (un Demiurg personal), în altele nu; de asemenea, există trepte intermediare (zeități care prin relațiile dintre ele ajung să formeze Universul).

  În contrast cu acestea, creștinismul tradițional și cel fundamentalist, islamul și mozaismul, precum și alte religii, pornesc de la ideea existenței unui Dumnezeu (Allah/Iahveh) perfect, care creează universul din nimic. Orice lucrare ulterioară genezei este în mod preferabil numită „zidire”, fiind bazată pe ceea ce a fost deja creat. Ortodoxia definește foarte detaliat creația.

  De remarcat că doctrina creării lumii din nimic (creatio ex nihilo) nu este o doctrină biblică,ea apărând abia în secolul al II-lea e.n., deși unii cercetători susțin că acesta nu e un motiv de a crede că nu este o doctrină biblică. John H. Walton explică în “Pierduta Lume A Facerii I” că în antichitatea orientală în care au trăit și cei care au scris Vechiul Testament, ceva începea să existe nu când dobândea proprietăți fizice (adică de când apărea ca obiect fizic), ci de când căpăta o funcție (ontologie funcțională). Conform lui Walton, interpretările tardive în sensul unei ontologii materialiste (cum e și creația din nimic) sunt simple anacronisme.

  COMENTEZ
  Deci: teologia crestina se bazeaza pe ,,creatia din nimic”. Nu exista un capitol in Biblie despre perioada (daca se poate spune asa, timpul neexistand, a) NIMICULUI.
  La fel, savantii cosmologi/cosmogoni de astazi, nu au elaborat o formula care sa defineasca nimicul, deci, ceva a priori fata de BIG BANG.
  Iata de ce Vaticanul este perfect compatibil cu teoriile stiintifice care se bazeaza pe asanumitul moment zero absolut. Ma rog..accesibil pana la ,,orizontul de evenimente”, tot mai aproape de zero, pe masura ce se complica formulele. (Z)
  De fapt, as spune ca teologia crestina PRECEDE scenariile cosmogonice prezente, nu viceversa…deci savantii s-au pliat pe Biserica, nu invers. ;)Oamenii de stiinta, doar mimeaza ateismul, in realitate, chiar daca n-o spun, il cauta pe Dumnezeu pe cale matematica.
  Am mari rezerve ca vor reusi. (Z)
  ps
  Practic, diferentele constau in ,,cele 7 zile ale Devenirii”…dar acestea pot fi foarte bine exprimari simbolice, adica, pot fi , in realitate, 7 x 10 la puterea – (minus) 10000000000000000000000000000000000000000 dintr-o trilionime de secunda.
  😉

 2. 2 papasha octombrie 30, 2014 la 1:36 pm

  1. Iata care-i diferenta dintre ei si noi :
  ei ies la proteste cu + suta de mii de oameni , eu am iesit la protestu’ de la Cotroceni cu basu’ demis cu mia de oameni !!!
  http://www.ziuanews.ro/stiri/internetul-face-revolutie-in-ungaria-100-000-de-oameni-protesteaza-pentru-un-internet-liber-se-scandeaza-orban-afara-134232
  2. Ponta , cand vei fi Presedinte , pe sluga javrei ordinare , ala care v-a dat luie cu picamerul , o sa-l mai tii , ca -i si el parte din COABITARE ?

  http://www.enational.ro/news/politica/seful-sts-marcel-opris-atac-la-retelele-demnitarilor-438909.html/

 3. 3 Adrian B. octombrie 30, 2014 la 2:05 pm

  Mai interesant ar fi sa aflam CINE ORCHESTREAZA tot acest scandal din Romania ? Arestari la comanda , stenograme , circ , … Cine se afla la butoane , cine transmite ordinele , cine face planurile ? Institutiile si executantii ii cam stim dar sunt curios cine dirijeaza aceste mizerii ? Oamenii din umbra , centrul de comanda …

  Doamna cu managementul scandalului s-ar lasa de meserie daca ar vedea ce se intampla la noi !!! Sau ar lua-o SMURD-ul in patura si cu spume la gura , dupa cateva zile ! Este ceva iesit din comun !

  Romania e aidoma unei case de nebuni !

 4. 4 ZeV octombrie 30, 2014 la 2:06 pm

  Sadicu
  Eu nu fac previziuni, eu doar constat (cu un grad – uneori – mai mic, sau – uneori – mai mare, de aproximatie si acuratetze ), sortand/filtrand noianul informational accesibil mie si spun, totodata, pe cine (si argumentez de ce) sustin, respectiv, nu sustin (si nu argumentez, redundant, o axioma). (Z)
  Sunt (partial) de acord cu d-ta ca ,,ceea ce trebuie sa se intample, se intampla”. (Z)

 5. 5 Adrian B. octombrie 30, 2014 la 2:14 pm

  Cica pe vremuri , când a fost marinar , lui Basescu i se spunea pe vas si in porturi , Seducatorul ! Iar pe santier i se spunea Versace ! 🙂

  De aceea i-a fost foarte usor s-o seduca pe Nutzy si sa-i sparga famiglia …

 6. 8 Titus Filipas octombrie 30, 2014 la 3:20 pm

  De la cultura numerică, la “ecosistemele numerice” ale noilor industrii / Dacă la primul punct stăm foarte bine, datorită unui start conceptual timpuriu propus de către Mircea Eliade, aşa cum arăta filosoful şi estetul industrial Stéphane Vial aici http://www.reduplikation.net/post/59120402855/letre-et-lecran-comment-le-numerique-change-la , monopolul firmelor mari (Amazon, Apple, facebook, Google) este aproape absolut în “ecosistemele numerice” ale noilor industrii. Totuşi, în măsura în care este descifrat şi înţeles “ecosistemul numeric” http://www.lenouveleconomiste.fr/digital-la-guerre-des-ecosystemes-13247/ al fiecărei firme mari, ar fi loc şi pentru germeni de întreprinderi (start-ups) româneşti în acele “ecosisteme industriale”.

 7. 9 Mihaela Erika Petculescu octombrie 30, 2014 la 3:22 pm

  Daca doamna Pope s-ar afla de partea taberei basesciene, s-ar da probabil de ceasul mortii constatand ca politica de intimidare a adversarilor nu duce la niciun rezultat. Iar daca doamna respectiva ar avea inclinatie spre meditatie si cunostinte de istorie, atunci ar ajunge cu siguranta la concluzia ca politica de teroare nu este niciodata constructiva, ci intotdeauna destructiva, uneori chiar auto-destructiva. Si poate, inainte ca firma domniei sale sa se „scufende” (asemenea petrolierelor mentionate de Dl.Presedinte), ar reflecta la vorbele profetului biblic Hosea: Cine seamana vant, culege furtuna!

 8. 10 papasha octombrie 30, 2014 la 3:48 pm

  Fotografiile cu udrea la cumparaturi cu impartiala justitiara independentizda bica , au fost facute la Hotel Le Bristol si la magazinul Au Printemps de pe bulevardul Haussmann , apoi la Dior si Chanel .
  http://www.lebristolparis.com/fr/hotel-hebergements-gallerie/
  Cand proastele incep sa puta ….s-alege prafu’.
  Atentionare : aroganta si tupeul , omoara !
  O sa iasa tzoapa din Plescoi si o sa zica ca-i o admir
  atoare sau asa ceva , sau ca o fi zis copilulceva , o fi injurat , …..huoooo nenorocitilor , in puscarie cu voi !

 9. 11 Valentin octombrie 30, 2014 la 4:19 pm

  Nu cred ca putem raspunde coerent la aceasta dilema multipla.

 10. 12 vsile, octombrie 30, 2014 la 5:10 pm

  Dl. Nastase,

  Si cine genereaza scandalul in „SCANDAL”?
  Adica chestia cu pestele se curata de la coada este o realitate dar nu metafora gaselnita a politicienilor sau a puterii mereu corupte!

 11. 13 Mihai octombrie 30, 2014 la 5:28 pm

  Noi nu avem consultati de imagine la nivelul imaginat (imaginar?) al Oliviei Pope. Serialul e captivant si interesant, dar daca 10% din ce se intampla acolo ar fi adevarat, am avea o mare problema.

 12. 15 Titus Filipas octombrie 30, 2014 la 6:39 pm

  Mediile de socializare ale noii generaţii sunt văzute ca nişte platforme internaţionale pentru difuzarea de conţinut. Firma Citroën îşi lansează un ecosistem numeric printr-o agregare a portalului de corporaţie, blogul firmei şi reţeaua de socializare. Forma şi fondul s-au schimbat complet ! Vezi şi http://recherche.e-marketing.fr/ecosysteme-digital.html , http://www.e-marketing.fr/Marketing-Magazine/Article/La-nouvelle-generation-de-consumer-magazines-43715-1.htm

 13. 16 ZeV octombrie 30, 2014 la 7:47 pm

  Adrian B.
  Cum, nu stii, unde este centrul de comanda ?
  Intreaba-te cum a aparut scandalul EADS si pe cine vizeaza…..in Germania.
  Iti mai dau (gratis) un pont: Germania are rezerve in a semna tratatul de liber schimb intre UE si SUA, in actuala forma.
  CITEZ:
  ,,Acordul de liber-schimb SUA-Uniunea Europeana: ATACUL FRONTAL AL CORPORATIILOR IMPOTRIVA DEMOCRATIEI SI A SUVERANITATII NATIONALE”
  ………………………………………………………………………………………………………..
  ,,Se numeste Ttip,TRATATUL TRASATLANTIC,si daca se pune in practica suntem ruinati.
  In a decide peste tot,munca,sanatate,alimentatie,energie,securitate,nu vor mai fi deloc Statele,ci,direct MULTINATIONALELE.
  Superconsulentii lor,prin diverse lobby foarte puternice,precum Buisness Europe si Trans-Atlantic Buisniss Dialogue,in aceste luni dicteaza conditiile lor,autoritatilor de la Bruxells si Washington,care in decurs de doi ani vor sa le transforme in lege. In acest punct,democratia asa cum o cunoastem va fi tehnic distrusa. Nici o autoritate statala,nu va putea sa se opuna dictaturii acestei corporatii,deoarece simpla acuza ca au cauzat “lipsa de profit”,loveste direct statul national,cu riscul de a plati sanctiuni enorme.
  Deja astazi,diferite state,au trebuit sa plateasca 400 milioane de dolari MULTINATIONALILOR.Vina lor? Au interzis produsele toxice si au introdus normative pentru protejarea apei,din pamant si paduri.Cererea “pagubelor”,ajunge deja la 14 miliarde de dolari. Noutatea? CEL CE ASTAZI ESTE UN VIS URAT,MAINE VA FI LEGEA!
  Daca va fi aprobat TRATATUL TRANSATLANTIC,atentioneaza LORI WALLACH in “Le Monde Diplomatique”,nimic nu va putea opri apetitul de privatizare a lumii dorit de “patronii universului”,in special in sectoarele de mare interes strategic:medicina si surse de energie. Va fi un vis,in acest punct lupta impotriva poluarii pentru protectia climei terestre. Ttip,va agrava ulterior greutatea acestei escrocherii legalizate,care deja azi distruge multe state,din Canada pana in Germania. Marea afacere,lucreaza pentru a elimina legile statelor si a face loc celor de afaceri. In prezent,in America,sunt 3.300 de firme europene cu 24.000 de filiale.Fiecare din aceste firme,spune Wallach,sustinand ca au bune intentii doar pentru a cere intr-o buna zi,repararea unei asa zise Pagube Comerciale. Mai rau,pentru europeni,sunt 14.400 de companii ale Statelor Unite Ale Americii,imprastiate in U.E.,cu o retea de 50.800 de filiale.In total,sunt 75.000 de societati ce pot oricand sa se arunce in vanatoarea de tezaure publice ale statelor.
  Aspectul cel mai infiorator al tratatului,daca e aprobat,e distrugerea vietii democratice a intregului occident,iar marele sau secret,informatia-,a fost dată deoparte,ceea ce si face. Se vorbeste despre un mare business,de fapt o noua dictatura in ascuns,prin lobby si politicii implicati de Congres si Comisia Europeana. Dar pana la urma scopul lor este ca,la lumina soarelui,sa transforme in lege,privilegiul unei minoritati impotriva populatiei majoritare. Autonomia oricarui stat,nu va mai exista,va fi distrusa,in toate sectoarele:de la protectia mediului la cel sanitar,de la pensii la finante,de la contractele de munca la privatizarea bunurilor comune cum e apa.
  Se apropie deci,Marea Privatizare definitiva a lumii Occidentale.
  Siguranta alimentelor,normele de toxicitate,asigurari sanitare,preturile medicamentelor,libertatea WEB,protectia vietii private,cultura si dreptul de autor,resurse naturale,cursuri profesionale,structuri publice,emigratie…..TOTUL VA FI PRIVATIZAT.
  “Nu exista,nici o sfera de interes general,care sa nu treaca sub furcile caudine al liberului schimb institutional”,spune Lori Wallach. Conform Tratatului Transatlantic,conditiile de capastru azi, impuse de Wto,sunt considerate “soft”. Dreptul de a decide asupra tuturor,il vor avea tribunalele speciale,formate din avocati de afaceri ce se bazeaza pe legile Bancii Mondiale.
  Actiunile politice ale alesilor statelor,se vor limita in a negocia cu firmele si sefii locali ai MULTINAZIONALILOR,firmiturile de suveranitate ce si le doresc,le vor da acestia.
  Deocamdata de acest MONSTRU,nu vorbeste NIMENI,ABSOLUT NIMENI,. Nici un cuvant,nici in POLITICA,nici in ZIARE,nici in TELEVIZIUNI,desi se stie.
  Marea amenintare ,se apropie,fara sa fie deranjata,deoarece populatia majoritara nu o cunoste si nu li se va face cunoscuta,desi ar trebui sa privim in jur cum orice lucru legal si util societatii se ….PRIVATIZEAZA. Bruxelles tace asupra tratatului care va lasa companiile rapace sa submineze legile, drepturile si suveranitatea nationala.”

  MAI ADAUG:
  Intelegi, Adrian B ? Intelegi de ce se foloseste agresiv sintagma ,,stat de drept” ce are ca scop fundamental, slabirea rolului statului colonizat in administrare, legiferare si dezvoltare strategica ?
  Totul este un imens bluff, de fapt, prin LEGI DEDICATE, corporatiile vor substitui statele…desigur, in afara Statelor Unite, care, oricum, sunt DEJA privatizate. (Z)
  Desigur, corporatiile americane si germane sunt intr-o acerba concurenta…de asemeni, legile germane care PROTEJEAZA statul si cetatenii, NU SUNT PRIVITE CU OCHI BUNI DE CATRE BIG BROTHER.
  Crezi ca intamplator a afost atacat un fost cancelar social-democrat ?
  De asemeni, relatiile Germania-Rusia sunt greu digerabile pentru unchiul Sam.
  😉

 14. 18 Centru octombrie 30, 2014 la 10:37 pm

  Ce folos sa ai excedent financiar cu pretul sacrificarii investitiilor ?
  Nimeni nu poate sa-l faca sa inteleaga pe domnul Ponta ca un santier REAL , nu virtual , in infrastructura reprezinta nu doar o investitie pe o suta de ani ci si un factor imediat de stimulare a economiei ?
  O legatura rapida de 30 de kilometri in jurul Bucurestiului pentru a lega Pitesti Bucuresti de Bucuresti Constanta aduce nu numai aer economiei jumatatii de Sud a tarii ci si lucru asigurat pentru 4000 de instalatori, soferi de camion ,excavatoristi , zidari , ingineri plus consumul de materiale de constructie – asfalt , ciment , beton , piatra care da de lucru la inca zece mii de oameni …

 15. 19 Titus Filipas octombrie 30, 2014 la 11:58 pm

  http://www.lemonde.fr/planete/article/2014/10/30/3-milliards-de-dollars-d-aide-internationale-pour-sauver-la-mer-d-aral_4515282_3244.html Un ajutor internaţional de 3 miliarde dolari pentru a salva Marea Aral. Iată şi harta, arătând de asemenea rîurile Amu Daria (Oxus în antichitate) şi Sîr Daria. http://en.wikipedia.org/wiki/Aral_Sea#mediaviewer/File:Aral_map.png Ţara Bactriana, despre care ne vorbeşte Miron Costin, avea graniţa nordică la Oxus. Albastrul de Voroneţ a fost fabricat prin măcinarea unor pietricele de lapis lazuli aduse din Ţara Bactriana. Dincolo de Oxus, se află Turanul. Viktor Orban spune că strămoşii ungurilor veneau din Turan. URSS a făcut Centrul spaţial de la Baikonur lângă Sîr Daria. Deci în Turan.

 16. 20 Titus Filipas octombrie 31, 2014 la 6:45 am

  Adunarea naţională franceză consemnează printr-un vot simbolic faptul – bine demonstrat de psihologia cognitivă- că animalele sunt „fiinţe vii care posedă sensibilitate” („d’êtres vivants doués de sensibilité”). Însă, de jure, aceste „fiinţe vii care posedă sensibilitate” sunt tratate tot în acord cu legea napoleoniană – Codul civil- adică au tot atâtea drepturi câte are un scaun. http://www.lemonde.fr/politique/article/2014/10/31/l-assemble-confirme-que-les-animaux-sont-doues-de-sensibilite_4515761_823448.html

 17. 21 Titus Filipas octombrie 31, 2014 la 7:15 am

  Continuitatea românească în Ardeal, tot secretul originii româneşti, se află ascunse acolo, în galeriile miniere de la Roşia Montană, adevărat document istoric ce mărturiseşte despre vechimea drepturilor noastre teritoriale. Dacă ne luăm după susţinătorii proiectului RMGC, această comoară naturală de tip “activ de ţară” va fi distrusă şi prefăcută într-un lac de cianură. Şi să mai reţinem, leul, moneda naţională românească, este puternic numai pentru că există zăcământul de aur de la Roşia Montană –un activ de ţară- şi n-a început încă exploatarea/jefuirea/prădarea acestuia. Producându-se, prin această exploatare potenţială, grave consecinţe pentru poluarea aquiferului care alimentează Clujul cu apă de cea mai bună calitate (deocamdată).

 18. 22 vsile, octombrie 31, 2014 la 8:22 am

  Mihai ,filmele de fictiune sunt de multe ori evenimentele reluate artistic de un scenarist sau regizor, daca „Snowden” nu a fost destul ce este destul pentru o mare putere , sau dumneata chiar nu crezi ce se intampla sub ochii dumitale in Romania?
  Este hilar sa clamezi libertatile „westernului” in anti-lumina celor expuse de americanul „tradator” si sa te intrebi daca forma de libertate si democratie otima este acea a soarecelui de laborator care chitaie pentru ca este excitat sau aceluia care traieste in mizerie si chitaie de foame!

 19. 23 vsile, octombrie 31, 2014 la 8:42 am

  Tanarul Adrian B.,
  Face niste greseli ortografice, corect este „in tinerete i se spunea procuratorul” si „vorace” sau in loc de versace seducatorul!
  pagini de istorie !

  Legea pe nava lui traian era una „totul la oala cistigul se imparte proportional , 10% taxa de protectie”, adica buful era garantat pe nava dar nu si la vanzare, dupa scoaterea acestuia ilegala din port!
  Schimbul commerical care avea loc de exemplu la Sidi-kerir unde Biruinta incarca la mono-buoy , se facea in rada ,marinarii aruncau in barcile egiptenilor rulmentii, mercur, cuprul,alama,plumbul,si preluau la baldula carpete,blugi,sacaz,tigari……
  Majoritatea erau depuse in locuri dedicate in sala masini si desigilate la sosirea in tara , dupa controlul fara incidente garantat de Traian . Traienica nu investea nimic el era cinstit nu vindea nu cumpara nimic el lua doar caniota!
  Pe alte nave insa alte obiceiuri adaptari la regie, la Anvers s-a trecut la conturi speciale, adica de ce sa verse totul in contul tovarasului daca avea si el un cont personal.
  Cel mai mare miliardar roman pina la urma nu este Tiriac si nici fiul ci pusculita lui Traian care pe zi ce trece creste in progresie geometrica. Traiasca pusculita lui Traian acea care nu are treaba nici cu DNA nici cu Nutzi spaima….organului de control!

 20. 24 George Ban octombrie 31, 2014 la 10:07 am

  ZeV, 30 octombrie, 1:08pm

  Excelent eseu! Logic şi limpede!

  Totuşi, savanţii nu s-au “pliat pe Bisericã”. Au lucrat fãrã a fi influenţaţi de ce zice Ea. Iar în final, unii “analişti ştiinţifici” au decis cã teoriile savanţilor par a avea ceva în comun cu dogmele bisericeşti. Dupã unii savanţi însã (Stephen Hawking), noile lor teorii tocmai cã INFIRMÃ existenţa lui Dumnezeu.

  Care o fi adevãrul? Dar are el vreo importanţã? Biserica o ţine pe-a Ei, insensibilã la ipotezele ştiinţifice: “Crede şi nu cerceta!”

 21. 25 Titus Filipas octombrie 31, 2014 la 1:47 pm

  Sînt extrem de interesat să construiesc strategia de conţinut şi ecosistemul numeric pentru Agenda 21 a României. De parcă toată viaţa pentru asta m-am pregătit.

 22. 26 ZeV octombrie 31, 2014 la 3:01 pm

  George Ban
  S-ar parea ca Stephen Hawking este suparat pe Dumnezeu si are mai multe motive.
  La fel am fost si eu, cand mi-au decedat parintii…dar asta este viata…prea scurta ca sa fie altceva decat un preambul.

 23. 27 ZeV octombrie 31, 2014 la 3:06 pm

  ..ps
  Daca ar fi sa ma pliez pe Doru Coarna, as spune ca Biserica este, acum, excesiv de sensibila la ipotezele stiintei. Ar trebui sa fie ceva mai reticenta si sa creada mai mult in ceea ce ne spune noua sa credem.
  Stiinta, vorba lui Doru, ,,o (cam) bajbaie”, invartindu-se in cercul stramt al limitarilor teoriei relativitatii, doar de dragul simplitatii si elegantei lui E=mc2.
  (Z)

 24. 29 Cris octombrie 31, 2014 la 7:41 pm

  Admițând faptul că există oameni care au luat mită de la Microsoft și EADS, înseamnă că Microsoft și EADS au dat mită, înseamnă că și în alte țări care ne dau nouă lecții există corupție la nivel înalt.
  Ei?

 25. 30 Coci Cocice octombrie 31, 2014 la 10:30 pm

  Stimate domnule Prim Ministru, va recomand cu caldura serialul „House of card”. Este senzational. Aici link cu descriere: http://www.imdb.com/title/tt1856010/
  Este vorba despre un congresmen american care calca pe cadavre ca sa ajunga cat mai sus. Un fel de Basescu.

 26. 31 Cârcotaşu octombrie 31, 2014 la 10:36 pm

  @ Titus,

  Sînt extrem de interesat să construiesc strategia de conţinut şi ecosistemul numeric pentru Agenda 21 a României.

  Păi să vedem… http://karamazov.ro/index.php/polemici/195-agenda-21-pentru-o-sclavie-durabila.html
  Ei?

 27. 32 ion adrian noiembrie 1, 2014 la 3:32 pm

  Interesant este si votul electronic si clasamantul unde Ponta are cca 3% . Ce spuneti de cele doaua Romanii dle Nastase . Eu cred ca in 2004 luati si la cel electronic macar un 15 %. 🙂

 28. 33 ion adrian noiembrie 1, 2014 la 3:34 pm

  Probabil ca postarile de mai sus vor apare cand momentul lor va fi depasit. De fapt eu, dle AN, ptr dvs scriu si stiu ca le cititi cu placere sau cu neplacere 🙂

 29. 34 nastase noiembrie 2, 2014 la 11:58 am

  Coci Cocice,

  multumesc pentru sugestie dar tocmai am terminat de vazut „House of Cards”, sezonul 2. Vicepresedintele Underwood i-a luat locul presedintelui care a trebuit sa-si dea demisia. Sezonul 3 va fi prezentat in 2015. Il astept cu multa curiozitate.


 1. 1 Serialul de televiziune “Scandal” | Stiri Bloggeri Din Romania Trackback pe octombrie 30, 2014 la 12:15 pm
 2. 2 best it resume writers Trackback pe octombrie 30, 2014 la 1:36 pm
 3. 3 Despre cand si cum se poate fura mai mult. Ipoteze de lucru « Motanul Incaltat Trackback pe octombrie 31, 2014 la 4:35 am

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


Arhiva

Comentarii Recente

diasporean la Anunt!
fostă basarabeancă la Anunt!
Ce scriam acum exact… la Anunt!
De ce n-am criticat… la Anunt!
Cum e posibil asa ce… la Anunt!

%d blogeri au apreciat asta: