Sărbători fericite!

Pentru mine, anul ăsta, sărbătorile Pascale înseamnă mai mult drumul Golgotei. Sigur, aștept primăvara și mă bucură Învierea dar, și în această dimineață, ușa de la camera mea s-a putut deschide numai din afară.

În noaptea de Înviere, pe care o petreceam cu familia – de obicei mergând la biserica din Cornu – am citit și am ciocnit ouă roșii cu mine însumi.

Să nu credeți că sunt trist sau resemnat. Sunt însă dezamăgit să văd cum repetăm, an de an, Drumul nostru, al Crucii. Mă bucur să văd astăzi că s-a oprit ploaia și să privesc, printre firele de sârmă ghimpată, soarele. La prânz, vor veni în vizită Dana și Andrei. Așa voi simți bucuria sărbătorilor.

Vă mulțumesc, dragi prieteni, pentru urări și vă doresc zile de sărbătoare pline de bucurii, alături de cei dragi!

94 Răspunsuri to “Sărbători fericite!”


 1. 1 TREIDE 95 aprilie 20, 2014 la 4:16 pm

  Cristos a înviat! Sărbătorile luminate să v-aducă un gând curat, sincer, multă răbdare, încreder-n sine! Poate este cea mai bună și sigură armă: încrederea în sine! Pentru că ați dovedit de-atâtea ori luciditatea, cultura, sunt mai presus decât orice mârșăvii ale dușmanilor!

 2. 2 LuciaGusatu aprilie 20, 2014 la 4:19 pm

  Hristos a inviat! Personalitatile politice rezista vremii in ciuda hatarurilor unor nebuni. Sanatate si speranta.!

 3. 3 Marian Nicolae aprilie 20, 2014 la 4:48 pm

  Hristos a Inviat.

  Sa va urez sarbatori fericite mi se pare un pic deplasat…drept pentru care va urez rabdare si multa sanatate.

  Sa fiti sanatos.

 4. 4 - aprilie 20, 2014 la 4:57 pm

  Paste fericit! Per asper ad astra!

 5. 5 Adam aprilie 20, 2014 la 4:59 pm

  Sa aveti un Paste binecuvantat!!! Hristos A Inviat!!!!

 6. 6 blogideologic aprilie 20, 2014 la 5:02 pm

  Hristos a înviat !

 7. 7 Carmen Rachieru aprilie 20, 2014 la 5:04 pm

  HRISTOS A INVIAT! FIECARE DINTRE NOI AVEM O CRUCE DE PURTAT, UNII MAI GREA, ALTII MAI USOARA. DUMNEZEU SA VA DEA PUTERE SA TRECETI PESTE LUCRURILE ACESTEA. CU CREDINTA, VETI IESI DE ACOLO MAI REPEDE DECIT VA IMAGINATI!

 8. 8 Leliana aprilie 20, 2014 la 5:05 pm

  HRISTOS A INVIAT! Dumnezeu sa va intareasca !!!! sanatate si putere in lupta cu „piedicile” vietii !

 9. 9 irina danu aprilie 20, 2014 la 5:06 pm

  speranta nu moare niciodata… poate vor veni timpuri mai bune si pentru tara si pentru noi… Hristos a Inviat !

 10. 10 Eugen aprilie 20, 2014 la 5:13 pm

  Hristos a Inviat! Sa fiti sanatos si in mod sigur mai puternic o sa priviti viitorul.. Va stimez mult

 11. 12 Doru Andrei Paraschiv aprilie 20, 2014 la 5:14 pm

  HRISTOS A INVIAT ! Draga Adi ,o sa treaca toate ….! Iti doresc multa sanatate si mai ales puterea sa treci cu bine aceasta Golgota !
  Cu stima !

 12. 13 Eleny Escu aprilie 20, 2014 la 5:16 pm

  HRISTOS A INVIAT!

 13. 14 Alexandra aprilie 20, 2014 la 5:20 pm

  Sa va intareasca Dumnezeu si sa speram intr-o minune care sa va deschida usa drumului spre casa, cit mai curind… Hristos a Inviat!!!

 14. 15 betalfa aprilie 20, 2014 la 5:23 pm

  Hristos a inviat si fie Lumina sa in gandurile Dvs. – datatoare de putere !

 15. 16 sacara eva aprilie 20, 2014 la 5:26 pm

  SA VA DE A DZEU MULTA RABDARE PUTERE SPERANTA SANATATE MAXIMA SA PUTETITRECE PESTE ACEASTA SUFERINTA INCA AVEM MARE NEVOIE DE DVOASTRA AS VREA SA GASESC UN POLITICIAN ASA BUN AZI IN CONDUCEREA TARII IMI PARE RAU DAR…. IL APRECIEZ MULT PE D NUL PONTA DAR MA SUPRA CIND PRONUNTA NUMELE B IGNORANTA AR FI CEA MAI BUNA ARMA DE APARARE NE AM SATURAT DE CIRCOTECI DE JIGNIRI NOI OAMENII DE RIND CIND AUZIM CA , CONDUCATORII NOSTRII SE BALACARESC ASA ATUNCI DE LA NOI CE PUTETI ASTEPTA EDUCATIE ATITA NE AMAENITA TOATA LUMEA CU PENSIILE PINA NE FACE SA REGRETAM CA NU PLECAM ODATA DUPA ACEST PAMINT .VA DORESCSI EU SI FAM MEA TOT CE I MAI BUN PE LUMEA ASTA DOAMNE AJUTA I DOMNEI SI COPIIILOR LA CRE EU TIN MUUUUUUUUUUULT DAR NU LE POT FI DE FOLOS AS FACE ORCE SA VA POT AJUTA SA NU MAI FITI ACOLO DAR SUNT UN SIMPLU OM FARA PUTERI MAGICE DZEU SA FIE CEL CARE VA STA ALATURI

 16. 17 Sonia aprilie 20, 2014 la 5:38 pm

  Va doresc multa sanatate si putere de a trece peste toate greutatile! Divinitatea nu-i da omului mai mult decat poate duce, asa ca aceasta experienta nu este altceva decat o piedica ce trebuie depasita. Persoanele de succes au fost intotdeauna invidiate si persecutate de oamenii mici, cu complexe de inferioritate!

 17. 18 ciupe stefan aprilie 20, 2014 la 5:39 pm

  oriunde ati fii sa tineti cont ca nu sunteti singur si suferim alaturi de dumneavostra

 18. 19 Adrian B. aprilie 20, 2014 la 5:41 pm

  Hristos a inviat ! Va doresc Paste linistit , sanatate si putere !

  Cu respect , Adrian B.

 19. 20 sabadis viorel aprilie 20, 2014 la 5:43 pm

  SANATATE !

 20. 21 ana aprilie 20, 2014 la 5:44 pm

  HRISTOS A INVIAT ! Sa va dea D-ZEU multa sanatate ,sa aveti putere sa trceti cu bine peste toate greutatile vietii.D-ZEU sa va ajute !

 21. 22 Fragmentarium Politic aprilie 20, 2014 la 5:47 pm

  Sa privim spre munte, indemna Sfantul Augustin, raurile care intalnesc in calea lor obstacole devin mai repezi si de neoprit! Christos a inviat!

 22. 23 Fragmentarium Politic aprilie 20, 2014 la 5:49 pm

  In Memoriam: Fidelitatea de stanga a lui Gabriel Garcia Marquez, orbire sau precognitie?

  Probabil, criticile aduse lui Gabriel Garcia Marquez pentru neabjurarea ideilor social-politice de justitie si umanism au avut o mult mai mare indreptatire pana in 1989. Dupa, democratizarea si liberalizarea stangii, care au insemnat si revenirea, revigorata, a ideilor pe care le-a sustinut pana la capat, par a-l confirma si chiar a-i recompensa, intr-o anumita masura, fidelitatea si memoria postuma. Proeminenta personalitatii culturale a scriitorului columbian ne indeamna insa la reflectie pe marginea cauzelor credintelor sale social-politice nestramutate: orbire sau precognitie?

  Astazi nu mai este un secret ca un Premiu Nobel, inclusiv pentru Literatura, poate fi acordat si pe criterii politice, ca o mita politica. Dintre cei trei scriitori latino-americani de stanga – Gabriel Garcia Marquez, Octavio Paz si Mario Vargas Llosa – nu se poate spune despre niciunul ca si-ar fi obtinut Premiul prin coruperea convingerilor politice. Chiar si intr-un joc al ipotezelor, cu siguranta asupra unui Marquez, care si-a obtinut Nobelul in 1982, in plin Razboi Rece, si care a crezut cu incapatanare ca ideile stangii nu pot fi abandonate odata cu comunismul, in 1989, nu poate pluti nicio banuiala.

  In 1990, in schimb, cand poetul-diplomat mexican Octavio Paz a primit Premiul Nobel, toti am crezut (poate excesiv emotional?) ca eticii si echitatii de stanga li s-au pus cruce pentru totdeauna. Ne-am inselat, evident, nu si Garcia Marquez! In 2010, cand politicianul peruan Mario Vargas Llosa a cucerit Nobelul pentru „Cartografierea structurilor puterii”, ne-am mai zdruncinat putin perspectivele, ce-i drept, criza neoliberalista era in toi, perspectiva lui Marquez era insa aceeasi, dintotdeauna!

  Pe de alta parte, pro-castrismul marquez pare sa se fi intemeiat si pe o altfel de intelegere a libertatii in conditii de asediu. Dupa cum se stie din toate manualele politice, in situatii de blocada nu liberalismul este privilegiat, ci centralismul. Este motivul pentru care cred ca politica sanctiunilor internationale este gresita, pentru ca alimenteaza ideologii politice si perceptii populare de rezistenta (asa cum vedem ca se intampla si in cazul crizei din Ucraina), dar si pentru ca reprezinta o „Mana Vizibila” care distorsioneaza piata, cum numai statul comunist credeam ca o face. In momente de criza, libertatea economiei de piata nu de avioane, arme si trupe are nevoie, ci de resurse financiare, energetice si minerale.

  Despre libertate putem vorbi la nesfarsit, dar vorbele nu sunt fapte. Distinctia dintre vorbe si fapte poate fi uneori comparabila cu cea dintre minciuna si adevar (distinctia si comparatia le-am preluat de la Sf. Augustin), aici s-ar putea sa fi fost si resursa „secreta” a „incapatanarii” de stanga a lui Garcia Marquez.

  http://www.contributors.ro/cultura/libertate-tiranofilie-valoare-estetica-octavio-paz-gabriel-garcia-marquez-si-mario-vargas-llosa/

 23. 24 Spinu Adriana aprilie 20, 2014 la 5:56 pm

  In aceasta zi sfanta va urez multa sanatate si puterea de a merge mai departe. Hristos a inviat!

 24. 25 Cris aprilie 20, 2014 la 5:57 pm

  Christos a înviat! Să le dăm de veste tuturor și să ne bucurăm!
  Cel întristat să se gândească la patimile lui Isus, să nu înceteze să spere și să aștepte lumina!

  Sunt alături de întreaga familie.

 25. 26 Florin Serban aprilie 20, 2014 la 6:03 pm

  Bucurati-va de sanatate, de iubirea celor dragi, de increderea milioanelor de oameni care inteleg cu adevarat nedreptatea prin care treceti.

  Referitor la libertate, dupa 24 de ani de democratie, un tanar parinte cu doi copii se simte mai prizonier decat la inchisoare, condamnat la munca in folosul altora, fara perspectiva implinirii materiale minime, demne de un parinte, fara acces la standarde europene de munca, sanatate, educatie, respect al institutiilor.

  Gandul exilului infloreste rapid si probabil ca mine sunt multi altii, oare asta sa fie viitorul Romaniei?

 26. 27 sep aprilie 20, 2014 la 6:14 pm

  Va transmit toata energia necesara unei vieti normale, dar ce inseamna NORMAL la noi? in acest moment suntem multi care nu putem deschide usa pe dinauntru, dar suntem departe de casa si familie ca sa putem asigura cele necesare vietii.
  Este trist , dar adevarat CA ACESTA CRUCE A VIETII PE CARE TREBUIE SA O DUCEM incepe sa fie tot mai grea! Putem da un exemplu simplu> uneori suntem atat de umiliti, chiar de cei pe care ii ajutam si carora le facem viata usoara! DECI ASTA ESTE CRUCEA NOASTRA PE CARE TREBUIE SA O DUCEM.

 27. 28 Dan Muri aprilie 20, 2014 la 6:17 pm

  Pastele e binecuvantarea Domnului asupra lumii intregi. E calea care ne arata in fiecare an ca exista iubire si speranta. Sper ca aceste zile sa va umple inimile si casele de bucurie si iubire! Pace in suflete si chipuri pline de zambete! Paste fericit!

 28. 29 Rodica Orban aprilie 20, 2014 la 6:21 pm

  Hristos a înviat, lumină în suflet şi speranţă întru mai bine

 29. 30 Agarici Razvan aprilie 20, 2014 la 6:37 pm

  Hristos a Inviat! Multa sanatate si putere interioara!

 30. 31 Dragomir Ileana Florina aprilie 20, 2014 la 6:39 pm

  Multa sanatate, incredere si rabdare.Criatos a inviat!

 31. 32 Cârcotaşu aprilie 20, 2014 la 7:08 pm

  Ce definiţie!

  …și în această dimineață, ușa de la camera mea s-a putut deschide numai din afară.

  Hristos a înviat!

 32. 33 Nusa Dragomir aprilie 20, 2014 la 7:12 pm

  Sper din tot sufletul sa ajungeti iar la conducerea tarii! Va consider cel mai bun om politic al Romaniei si singurul de care se teme Basescu. Cu respect si consideratie.

 33. 34 Denisa Voicu aprilie 20, 2014 la 7:25 pm

  Cristos a inviat!In speranta ca drumul Golgotei pentru dv.se va scurta,va doresc multa putere si cei care se bucura de raul altuia isi vor reconsidera sentimentele in viitor.Cu stima multa.

 34. 35 denisa aprilie 20, 2014 la 7:29 pm

  Hristos a Inviat! !! Multă sănătate dl Nastase. Și soțul meu este la fel și trecem prin clipe groaznice. Ieri am fost cu copii la el după 5 luni spunandu-le ca este un aeroport dar ce sa ne facem cu sistemul, angajatii ANP care se comporta foarte urat. Eu vreau doar sa-mi ocrotesc copii ( 7 ani și 3 ani) ei nu trebuie sa știe ca tati este închis din vina judecătorilor care nu se uita deloc peste un dosar facandu-se multe erori. Din păcate suferim cu toții. Aveți grija de dvs. Multă putere sufleteasca.

 35. 36 ana aprilie 20, 2014 la 7:40 pm

  Hristos a inviat!In aceasta zi de sarbatoare va doresc multa puere,lumina si speranta……

 36. 37 Cezar Pesclevei aprilie 20, 2014 la 7:41 pm

  Exista oameni din libertate care nu prea mai au pe nimeni si pentru care insasi viata e o puscarie. E-adevarat, cu regim deschis… Dar, probabil, mai grea decat cea clasica, in care sunteti dvs acum…

 37. 38 Alexandru Szentgyorgyi aprilie 20, 2014 la 8:03 pm

  Multa sanatate, incredere,rabdare si putere de munca ! Hristos a inviat !

 38. 39 Ciobanoiu Virginia aprilie 20, 2014 la 8:05 pm

  HRISTOS A INVIAT!

  Va dorim putere si sanatate dvs si familiei !Dumnezeu sa va fie si sa ne fie  alaturi si sa faca dreptate in lumea in care traim !!!

 39. 41 Radu Humor aprilie 20, 2014 la 8:08 pm

  Mda !
  Mai mult ca sigur :
  Christos a înviat !
  Şi ouăle (” am ciocnit ouă roșii cu mine însumi.”) joacă un rol deosebit în existenţa dvs 😉

 40. 42 Tina Filip aprilie 20, 2014 la 8:14 pm

  Va suntem alaturi si va dorim multa sanatate!D-zeu sa va binecuvinteze!Hristos a inviat!Minunile se intimpla,veti vedea!

 41. 43 Vlad Arotaritei aprilie 20, 2014 la 8:14 pm

  Sa va dea D-zeu puterea sa treceti peste aceste ” cumpene ” ale vietii , sunt sigur ca nu ramane nici un rau nepedepsit , cred ca cel mai bine este sa primeasca fiecare dupa inima si faptele sale . Eu cred ca veti trece si peste acst ” hop ” si mai intarit . Hristos a inviat ! si multa sanatate .

 42. 44 imarica aprilie 20, 2014 la 8:31 pm

  Domnule Prim Ministru, va urez multa sanatate, liniste si putere de a trece prin aceste momente nefericite. Sper ca alaturi de familie sa puteti gasi clipe de bucurie si sa simtiti atmosfera Sfintelor Sarbatori de Paste.
  Hristos a Inviat!

 43. 45 sadicu aprilie 20, 2014 la 8:33 pm

  Nu-mi plac urarile tip cliseu dar cu toate acestea,profit de ocazie pentru a va multumii ca imi oferiti,mie ”intrusul”,posibilitatea de a ma exprima pe blogul dumneavoastra.
  In consecinta,urarea mea de Paste este…MULTUMESC!

 44. 46 Stefania Scurtu aprilie 20, 2014 la 8:33 pm

  Hristos a INVIAT! Va inteleg durerea, m-ati coplesit! Curaj, mai aveti putin si veti fi acasa, langa familie, care-i cea mai importanta. pentru D_vs.Apoi ,toate vor veni, poate mai incet…dar SIGUR!

 45. 47 Scarlat Teodor aprilie 20, 2014 la 9:10 pm

  Am o mare amaraciune : de ce nu ati dat curs raportului Corpului de Control facut de dl Ponta la primaria Bucuresti cind era maidanezul primar !!! Altfel ar fi fost viata romanilor si a tarii in acesti ultimi 10 ani . In rest numai bine , snatate si rabdare .

 46. 48 Buda Viorica aprilie 20, 2014 la 9:20 pm

  Ma bucura faptul ca nu sinteti trist si resemnat. Mai departe sper sie la ce spera Nusa Dragomir ,si ca mine si altii. Daomne ajuta .

 47. 49 cristian5252 aprilie 20, 2014 la 10:06 pm

  multa sanatate…..in rest ..le ducem pe toate….Toate cele bune pe mai departe…

 48. 50 minadora aprilie 20, 2014 la 10:12 pm

  Hristos a Inviat!!!Multa frorta si rabdare ca sa puteti trece peste marea NEDREPTATE care vi s-a facut,nu sunteti singur suntem alaturi de DV si avem inca nevoie de ADRIAN NASTASE!!!Sa speram caci in curand se v-a deschide usa ptr totdeauna!!!!

 49. 51 Claudia Gavris aprilie 20, 2014 la 10:23 pm

  HRISTOS A INVIAT ! Intr-o zi ….si despre aceste zile vom vorbi la trecut..Fiti puternic asa cum ati fost mereu !.Nu avem de ales mergem – INAINTE! Dumnezeu sa va mangaie si sa va aduca in suflet Lumina, Pace si Iubire…!

 50. 52 Ana aprilie 20, 2014 la 11:12 pm

  Hristos a Inviat!
  lumina invieriii sa risipeasca intunericul inimilor si mintilor!
  Sarbatori binecuvantate!

 51. 53 andi aprilie 21, 2014 la 12:01 am

  Hristos a Înviat ! … responsabilitatea s-a schimbat

 52. 54 radu tugui aprilie 21, 2014 la 12:03 am

  Ma intreb daca nu cumva Golgota celor inchisi astazi nu o anunta pe cea a acestui popor…

 53. 55 alice aprilie 21, 2014 la 2:11 am

  Hristos a Inviat!Sanatate si Paste Fericit alaturi de cei dragi.

 54. 56 blogideologic aprilie 21, 2014 la 6:52 am

  Epistemologul american Steve Fuller (http://en.wikipedia.org/wiki/Steve_Fuller_%28sociologist%29 ), autorul conceptului de „sfârşit al cunoaşterii” („the End of Knowledge”), folosind criterii de epistemologie socială defineşte cele mai importante lucrări din cea de a doua jumătate a secolului XX pentru înţelegerea interdisciplinarităţii din domeniul “Ştiinţă şi Tehnologie” : 1/ “Structura revoluţiilor ştiinţifice” de Thomas Kuhn şi 2/ Cursul despre Heterotopii ţinut de Michel Foucault în anul 1967 la Collège de France.

 55. 57 santinela aprilie 21, 2014 la 7:23 am

  In viata nu se intoarce si celalalt obraz.Asimetricul TREBUIE sa plateasca.Sper ca stiti deja cum iar pina atunci va doresc sanatate.

 56. 58 un Om aprilie 21, 2014 la 7:26 am

  Sa aveti pace in suflet, iar aceste sarbatori sa va aduca liniste in familie si un drum luminat de Dumnezeu pentru toti cei ce va sunt dragi si apropiati.

 57. 59 blogideologic aprilie 21, 2014 la 7:30 am

  “Inteligenţa Artificială ca pozitivism al calculatorului numeric” – titlu de subcapitol din cartea http://www.amazon.com/Philosophy-Rhetoric-End-Knowledge-Technology/dp/0805847685

 58. 60 dragan sanda aprilie 21, 2014 la 7:31 am

  Hristos a inviat!Putere multa si speranta!

 59. 61 corina s aprilie 21, 2014 la 8:31 am

  Sarbatori fericite. ” Stiti cine Sunteti si stiti ce vreti sa deveniti. Mai mult decat atat ,stiti si drumul de a ajunge pana acolo” N.M.Walsch.

 60. 62 Marian Nicolae aprilie 21, 2014 la 9:21 am

  Mărirea și decăderea unui atotputernic politic
  Paștele în pușcărie al lui Adrian Năstase: „Am ciocnit ouă roșii cu mine însumi”

  http://www.cotidianul.ro/pastele-in-puscarie-al-lui-adrian-nastase-am-ciocnit-oua-rosii-cu-mine-insumi-236291/

  Fostul premier Adrian Năstase, aflat în penitenciar după ce a primit patru ani de închisoare cu executare, a povestit în ziua de Paște pe blogul personal cum petrece aceste zile de sărbătoare după gratii.
  –––––––––––––––––––––
  nota Roninjaune:

  Daca domnul Alexandru Vişan, autorul articolului de mai sus nu stie de ce domnul profesor Adrian Nastase ciocneste oua rosii singur in celula, stimate domnule Alexandru Vişan, am sa va explic cat se poate de simplu si detaliat…in acelasi timp:

  Domnul Adrian Nastase A IMPIEDICAT EFICIENT RUPEREA Transilvaniei de Patria Muma…anume Romania…….

  Daca mai puteti inghiti o bucatica de cozonac dupa ce va dati seama de prostia etalata in articolul dumneavoastra……va urez in continuare….un Paste Fericit…..

 61. 63 Nelu aprilie 21, 2014 la 10:04 am

  Hristos a Inviat! Va doresc multa sanatate si bunul Dumnezeu sa va dea multa rabdare sa terceti cu bine perioada aceasta. Incredere si speranta!

 62. 64 Luminita Stoica aprilie 21, 2014 la 10:41 am

  Sarbatori nu aveti anul acesta, dar va doresc din tot sufletul sa treceti cu bine peste aceasta incercare. Consider ca e nedrept si urit ceea ce vi se intimpla dar sper ca trecerea timpului sa va faca dreptate. Istoria l-a retinut si pe Nero, care si-a facut calul senator, precum basescu fiica europarlamentar… a incendiat Roma, precum basescu a „incendiat” o tara, dar timpul trece… timpul le vindeca pe toate, le aseaza pe toate… Multa sanatate intregii familii, multa rabdare dumneavoastra pentru a putea vedea cum vremurile se schimba… Cu respect

 63. 65 blogideologic aprilie 21, 2014 la 12:53 pm

  “Noua direcţie” (post-post-modernă) în cultura română trebuie focalizată pe risc, atenţie, costuri şi calitate. Avem, noi românii, o bună cunoaştere de fond precum şi a formei. Fondul şi forma ţin de Ideologie.

 64. 66 Olga Bucataru aprilie 21, 2014 la 1:27 pm

  Sper ca drumul ssă vă fie luminat de acum înainte aşa cum mintea d-stră este ! Mie sărbătorile pascale îmi reamintesc un text scris de Emil Cioran în ” Pe culmile disperării” : ” Cum să mai ai idealuri când există pe acest pămînt orbi, surzi sau nebuni ? Mă simt vinovat de întunericul tuturora şi mă cred un hoţ al luminii… Nu ştiu de ce dar când mă gândesc la asemenea lucruri îmi pierd curajul şi voinţa… Căci nu mă simt atât de normal şi de mediocru pentru a putea compătimi pe cineva…Mila şi consolarea sunt nu numai ineficace, dar mai sunt şi insulte. Si apoi cum să compătimeşti pe altul când tu însuţi suferi nesfârşit ? Compătimirea este un sentiment care nu angajează. De aceea îl găsim la atâţia. In lumea aceasta încă n-a murit nimeni de suferinţa altuia. Iar Acela care a zis că moare pentru noi, n-a murit, ci a fost omorât. ” Sper din tot sufletul ca drumul să vi se lumineze ! Hristos a Înviat ! Olga Bucataru

 65. 67 elena aprilie 21, 2014 la 3:28 pm

  va doresc un paste cit se poate de fericit va sintem alaturi si va doresc acest canon sa fie cit mai scurt si foarte usor de suportat va doresc si de data aceasta putere si sa iesti sanatos pt ca mai aveti multe derezolvat.HRISTOS A INVIAT.

 66. 68 Taranul aprilie 21, 2014 la 3:42 pm

  Hristos a inviat!Va admir puterea,luciditatea si tenacitatea.Sper sa fiti mai tenace cind veti putea sa cereti socoteala celor care v-au batjocorit.Asa sa ne ajute dumnezeu!

 67. 69 Alex aprilie 21, 2014 la 4:17 pm

  Paste fericit.Putere si sanatate.

 68. 70 DORICA RUSU aprilie 21, 2014 la 4:21 pm

  Hristos a inviat!!Dumnezeu sa va dea tarie sa depasiti cu bine si acesta incercare din viata d-voastra.Va doresc multa sanatate si sa nu va pierdeti niciodata credinta in Dumnezeu,pentru ca numai El ne da puterea sa trecem peste toate problemele vietii….El ne ajuta sa mergem mai departe,cu fruntea sus,in ciuda tuturor celor care ar vrea sa ne vada vesnic prabusiti la pamant…Doamne ajuta!!

 69. 71 Ioana aprilie 21, 2014 la 5:37 pm

  Hristos a inviat! Abia asteptam sa va vedem traind in libertate si sa recuperati timpul asta pierdut pentru dumneavostra, pentru noi si pentru tara. Multe ati fi putut face daca nu aveati dusmani aprigi proveniti din oameni Mici. Va salut cu multa consideratie!

 70. 72 MIO aprilie 21, 2014 la 6:21 pm

  HRISTOS A INVIAT! Sigur ca ne este foarte usor sa facem urari, insa ce putem face mai mult? Ne putem ruga (si eu ma rog) la bunul Dumnezeu, pentru sanatatea, puterea si intelepciunea de care aveti nevoie, dar si pentru ZIUA in care veti putea deschide usa din interior – SA VINA CAT MAI REPEDE !!!
  SUNTETI UN MARE OM POLITIC SI UN MARE LUPTATOR, VETI REUSI !!!

 71. 73 Cris aprilie 21, 2014 la 6:30 pm

  Va veni soarele și pe strada noastră, d-le Năstase…

 72. 74 mantu valeriau aprilie 21, 2014 la 6:30 pm

  Poate Dumnezeu va da incercarile prin care treceti,ca sa va apropiati mai mult de El.Dumnezeu va iubeste

 73. 75 Marian Nicolae aprilie 21, 2014 la 6:33 pm

  Furtuna intr-un pahar de ….Guinness sau altceva…..
  ––––––––––––––––––––––––
  Discordie de Paște
  Premierul britanic, criticat pentru că a susținut că țara sa este „creștină”

  http://www.cotidianul.ro/premierul-britanic-criticat-pentru-ca-a-sustinut-ca-tara-sa-este-crestina-236320/

  Premierul britanic David Cameron riscă să inducă un semntiment de alienare în societate spunând că Marea Britanie este ”o țară creștină”, au avertizat mai mulți intelectuali britanici, într-o scrisoare deschisă publicată de The Daily Telegraph.

  Premierul Cameron a declarat că Marea Britanie trebuie ”să fie mai încrezătoare în statutul său de țară creștină”. Ulterior, un purtător de cuvânt al lui Cameron a precizat că premierul a susținut întotdeauna că Marea Britanie este o țară creștină.

  Peste 50 de scriitori, oameni de știință și jurnaliști, printre care Philip Pullman, Polly Toynbee, filozoful Jonathan Glover, laureatul premiului Nobel Harold Kroto, avocatul specializat în drepturile omului Geoffrey Bindman și filozoful AC Grayling sau prezentatorul Dan Snow, au semnat amintita scrisoare deschisă. Prima semnătură este cea a lui Jim Al-Khalili, președintele Societății Umaniste Britanice.

  Semnatarii precizează că respectă dreptul premierului Cameron la propriile convingeri religioase, însă arată că ”protestăm față de caracterizarea Marii Britanii ca o țară creștină și față de consecințele negative asupra politicii și societății pe care această afirmație le poate provoca”.

  Semnatarii arată ca Marea Britanie este o ”societate pluralistă” care este în mare măsură nereligioasă. ”A afirma altceva riscă să producă alienare în societate.”

  Majoritatea britanicilor ”nu vor ca identitatea religioasă sau religiile să fie prioritizate în mod activ de către guvernul lor”.

  Activistul pentru drepturile omului Peter Tatchell a arătat pentru BBC că afirmația că Marea Britanie este o țară creștină nu este una validă. El spune că un sondaj YouGov arată că 65% dintre cei chestionați au spus că nu au o religie, în timp ce 29% s-au caracterizat drept oameni religioși, iar aceștia din urmă nu sunt doar creștini. ”Domnul Cameron a spus că suntem o țară creștină, în timp ce evidențele arată că nu suntem. Suntem o societate cu o multitudine de credințe sau suntem o societate nereligioasă”, spune Tatchell. Cele susținute de acesta sunt contrazise de un sondaj din 2011, care arată că 59% dintre britanici se consideră creștini.

  Într-un articol publicat de Church Times în luna aprilie 2014, premierul David Cameron arată că toți creștinii trebuie să fie încrezători și trebuie să apere valorile în care cred. Apoi premierul a vorbit înainte de Paște, spunând că el și-a găsit liniștea în credința creștină.

  Analiștii politici de la BBC consideră că aceste declarații ale premierului sunt utile din punct de vedere electoral și pot face parte dintr-o strategie menită să mai ”fure” din voturile Partidului Independenței, eurosceptic, care susține valorile tradiționale britanice.

  În 2011, CNN arăta că prenumele Mohammed a fost cel mai frecvent întâlnit în cazul copiilor născuţi în Marea Britanie. Într-un clasament publicat de guvernul britanic, lucrurile stăteau altfel: prenumele Harry este pe primul loc. Numai că CNN remarca faptul că, dacă nu se ţine cont de cele cinci moduri în care se scrie prenumele Mohammed, acesta este de departe cel mai folosit.

  Călin Marchievici
  Publicat acum 4 ore si 4 minute

 74. 76 Maria Bala aprilie 21, 2014 la 8:33 pm

  Dumnezeu sa va aiba in paza lui! Oamenii puternici ca dvs. nu cedeaza niciodata!

 75. 78 ZeV aprilie 21, 2014 la 9:56 pm

  Christos a inviat !
  Acum, nu mai avem nicio scuza.

 76. 79 Paduchele plesuv aprilie 21, 2014 la 11:33 pm

  In legatura cu plangerea penala a dnei Firea, ii cer lui TB sa renunte la imunitatea pe care si asa nu o are si sa mearga sa isi dovedeasca nevinovatia in fata justitiei.

 77. 80 Paduchele plesuv aprilie 21, 2014 la 11:35 pm

  Imi exprim mirarea ca parlamentarii romani se lasa batjocoriti si facuti „haita”, fara sa aiba nici o reactie. Cer alegeri anticipate imediate, tara are nevoie de alti parlamentari!

 78. 81 Irina aprilie 22, 2014 la 9:06 am

  Hristos a inviat! Pentru multi români, de câţiva ani încoace sărbătorile sunt tot mai triste. Dacă avem dragoste de Dumnezeu, la un moment dat vom depăşi şi momentele grele. Dumnezeu să vă întărească în aceste încercări!

 79. 82 Bogdan Vieru aprilie 22, 2014 la 10:27 am

  Domnule Nastase, dumneavoastra ati facut bine poporului roman.
  Ati facut si greseli, cu siguranta, dar ati facut mai mult bine decat rau.
  De azi inainte, dumneavostra veti incepe sa va bucurati, iar altii se vor intrista.
  Hristos a inviat.

 80. 83 Draghi Puterity aprilie 22, 2014 la 12:11 pm

  Multa sanatate si putere!

 81. 84 Draghi Puterity aprilie 22, 2014 la 12:14 pm

  @Marian Nicolae

  O posibila explicatie la proaspat afisatul crestinism a lui Cameron…

  http://www.theguardian.com/society/2014/apr/16/million-people-britain-food-banks-religious-leaders-faith-groups

 82. 85 papasha aprilie 22, 2014 la 2:24 pm

  HRISTOS A INVIAT !

  Pontaaaa , da-i baiete afara pe toti papagalii tai de consilieri de imagine , mercenari straini si autohtoni , ca daca te mai plimba astia inca o data intr-o barca impinsa de pompieri si de sateni , cu toata presa dupa tine, prin apa pana la glezne , om te-ai facut, rad si curcile !

  De mult n-am mai vazut asa o imagine jenanta si penibila .

 83. 86 Adrian B. aprilie 22, 2014 la 2:53 pm

  Aidoma bancurilor cu Radio Erevan … Sanctiunile impuse Rusiei de UE vor afecta tot UE !!! Viitorul suna bine !

  http://romanian.ruvr.ru/news/2014_04_22/Sanctiunile-impotriva-Rusiei-vor-afecta-bunastarea-cetatenilor-UE-8752/

 84. 87 Radu Humor aprilie 22, 2014 la 5:33 pm

  Numai cei cu gând curat
  Sunt frumoşi cu-adevărat….

 85. 88 puiu aprilie 23, 2014 la 5:41 pm

  Hriatos a inviat! sunt convins ca suntesti sigur de adevar si-l veti demonstra pe prin propria persoana. Astept sa inviiati si sa va avantati in lupta, va asteapta o tara.
  multata sanantate si incredere in Dumnezeu , ziua cea mare se apropie.
  ion menciu

 86. 89 Vsile, aprilie 24, 2014 la 7:13 am

  Papasha-i suparat pe consilierii de imagine ai lui Ponta de parca aia ar fi de vina ca Ponta-i si prost dar si fudul!Pai sa te traga aia precum sclavii de odinioara este penal nu penibil!

 87. 90 Bogdan Vieru aprilie 26, 2014 la 1:26 pm

  Revin cu o precizare.
  Pentru ca am spus in postarea anterioara „dumneavoastra va veti bucura iar altii se vor intrista”.
  De fapt am vrut sa spun „dumneavoastra probabil va veti bucura, iar altii probabil se vor intrista”.
  Pentru ca – asta e adevarul – nu sunt nici „prooroc”, nici „profet”, si nici nu cunosc viitorul, dar cred ca lucrurile se indreapta oarecum in aceasta directie.
  Am exprimat mai degraba un gand si o speranta.
  Dar cred ca lupta va fi foarte apriga si serioasa, avand in vedere miza.
  Eu va sustin in continuare.
  Dar nu m-as mira la contraatacuri foarte dure din „partea cealalta”.

 88. 91 Marian Nicolae aprilie 30, 2014 la 9:03 am

  @ Draghi Puterity aprilie 22, 2014 la 12:14 pm

  Este o mare rudine si o mare durere ca un milion dintre supusii UK sa rabde de foame.

  Sincer nu cred ca acesta ar fi motivul subitei desteptari la cresitinism a PM Cameron…..cauzele trebuiesc cautate in alta parte…….

  Ca spre exemplu a doua venire a lui Iisus Hristos pe pamant………
  Suna ciudat nu-i asa….?

  Semnele ne indica chiar acest lucru, fara puncte de suspensie.

  In sistemul nostru solar au intrat nave inter-galactice pentru a preveni deschiderea unei noi porti inter-dimensionale si venirea Raului pe pamant prin Large Hadron Collider…sper ca ma urmariti.

  Intr-una din aceste nave se gaseste si Iisus Hristos, o Entitate de Lumina, care datorita frecventei sale ridicate se gaseste cel mai aproape de Creator.

  Datorita acestui fapt…chiar este fiul Creatorului….

  PS. Randurile de mai sus nu reprezinta un citat dintr-o carte de Science Fiction…ci purul adevar, un adevar care de foarte multe ori bate toate cartile de Science Fiction……sper ca sunteti inca cu mine…….

  Traim vremuri biblice, fara nici un fel de gluma.

 89. 92 Marian Nicolae aprilie 30, 2014 la 9:09 am

  erata: este o mare rusine……


 1. 1 “Sfârşitul cunoaşterii” ? | Blog ideologic Titus Filipas Trackback pe aprilie 21, 2014 la 6:57 am
 2. 2 Hristos a inviat! « Motanul Incaltat Trackback pe aprilie 22, 2014 la 2:07 am

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


Arhiva

Comentarii Recente

diasporean la Anunt!
fostă basarabeancă la Anunt!
Ce scriam acum exact… la Anunt!
De ce n-am criticat… la Anunt!
Cum e posibil asa ce… la Anunt!

%d blogeri au apreciat: