Muzeul hartilor si desenele copiilor

In ultima vreme, Muzeul National al Hartilor si Cartii Vechi, sub conducerea graficianului Ovidiu Dumitru si-a diversificat activitatile. Au fost organizate numeroase evenimente (expozitii, simpozioane etc), la sediul muzeului, in strada Londra, sau in diferite orase din tara. A fost incheiat, intre altele, un parteneriat cu Inspectoratul scolar al Municipiului Bucuresti, in cadrul caruia a fost organizat joi, 11 iulie, un vernisaj cu desene ale unor copii din Scoala de arta Viorica Romascu.

pliant 2

pliant 3

pliant 1

pliant 4

Reclame

53 Responses to “Muzeul hartilor si desenele copiilor”


 1. 1 NICOLETTE ORGHIDAN iulie 13, 2013 la 7:40 pm

  Minunați , frumoși și talentați copii are România! Un pic mai mult interes pentru ei, pentru dezvoltarea talentelor lor, pentru orientarea talentului nativ spre ceva care mai târziu le poate aduce o satisfacție personală și nu numai atât!

 2. 2 blogideologic iulie 13, 2013 la 8:50 pm

  Văd că se iau acum nişte distanţe occidentale faţă de conducerea politică din Kosovo http://www.nytimes.com/2013/07/13/world/europe/kosovos-thaci-aspires-to-statesmanship-but-guerrilla-past-haunts-him.html?_r=0

 3. 3 Sibilla iulie 13, 2013 la 9:34 pm

  ” Sentimentul colorează, nu pensula. Poţi colora c-o bucăţică de cărbune, şi toate tuburile din lume nu-ţi dau albastrul unei flori de inişor dacă nu-l ai în suflet. ” – Nicolae Grigorescu
  ” Fă ce simţi şi atâta cât simţi. ” – Nicolae Grigorescu

  nimic nu prea zugrăvesc nici eu întâmplător, AN-ul nostru…. pentru acum, deocamdată, ce-a spus Grigorescu ! nu-i vremea noastră încă, e a nelegiuiților / nelegiuirilor, DAR, va veni și vremea Oamenilor, AN ! Va veni și vremea ….
  Știți, deseori gândesc că-n vremile de-acu nici nu v-ați simți Om, sunt prea multe leprele iar dvs sunteți OM și Politician, NU păcălici ca…. prea mulți, Doamneeee, prea mulți…
  Și eu pictez , asta simt deocamdată, să scriu, pictez, să citesc mult, să mă informez, să observ , să observ…. atât se poate deocamdată, DOAR deocamdată !
  S-auzim și de MAI BINE, AN-ul nostru !! Doamne Ajută !!

 4. 4 LuciaGusatu iulie 14, 2013 la 8:08 am

  D-le prim-ministru ati fost initiatorul multor lucruri bune, cu d-voastra am trait o perioada luminoasa si plina de speranta.Astazi insa ura a cuprins totul, viata e ceva banal, iar prapastia dintre ei si noi a devenit de netrecut. Unde se va ajunge? Cel putin pe tineri si nu numai ,nu-i mai retine nimic in tara. Si tot d-voastra ati deschis poarta spre lume, de aceea putem sa comparam ,si e trist!.

 5. 5 Ghita Bizonu' iulie 14, 2013 la 10:23 am

  De ziua Frantei – Douce France

  Sau arta de a alerga de unu singur ca sa castigi medalia de argint!!!

  Caci in 1990 Franta se afala “sus” in topul influentei potentiale in Romania , ex RSR. O ard acu uficialii frantuzi cu “francofonia” insa din pacate doar atata au avut de oferit in 1990 ! Si asta prost sprijinita !!!

  Hai sa amintesc pozitiile pe care Franta le avea in Romania. Romania cumparase licenta franceza ptr calculatoarele Felix. Romania producea automobile dupa licenta franceza – Renault si Citroen cu adaugirea ca la Craiova era intreprindere mixta in care Citroen avea 49%!! Romania producea elicopatere dupa licenta franceza. Si in 90 Dacia s-a uitat lung dupa Reanault si Oltcit dupa Citroen da Psa a tratat Oltenia cu fesele preferand sa vanda statului roman partea sa din uzina!! Si sa contruiasca in Polonia si Slovacia!
  In aara de aceastea Franta avea un grad crescut de simpatie in generatia de 40-50 de ani care sisi mai aducea aminte de filmele cu Delon si gabin, care in buna parte citea/vorbea franceza del putin cat engleza. Si care ajungea la conducere si considera Franta ca partner traditional (na! In informatica cu totii stiam ca IRIS 50 nu se compara cu IBM , insa unii mai sefi nu erau alergici la francezi . Azi aia de 35-40 de ani sunt alergici!!!) Cel putin pana in 1996 guvernele erau francofile da Eliseul, Matignon si Palatul Bourbon se dovedeau deseori romanosceptice daca nu romanofobe!!!
  De abia mai tarziu cand au constatat ca fosta RDG era cam ”chasse gardée” si ca nici Cehoa nu le era prea favorabila siau amintit de Romania.
  Insa era deja cam tarziu : Daewoo era la Craiova, la guvern erau unii care nu agreau Franta reprosandu-I “comunismul” ei , samd samd. Deja simpatiile mergeau in favoarea SUA si RFG . Iar manevrele prin care Franta a intels sa “recupereze” au fost cam “degoulantes” (adica dezgustatoare) si io ma intreb ce dracu face azi Eurocopter la Brasov (aici s-au agitata tare frantujii ca sa nu facem Bell AH1 Cobra)

  Sa nu mai zic cum si-a exercitat Franta influenta intelectula pe aici … Dupa ce pe aici au golanit cateva exemplare dubioase gen Glucksman multi cu pretentii de intecltualime azi stramkba din nas cand zus de Franta : prea comunista!! Prea latina! Nu destul de alba (ref la magrebieni si ceilati africani mai negrii) iar 14 julie nu mai este “Liberté, Égalité, Fraternité” cat ziua ghilotinei si plang despre cum stangistii francezi au decapitat pe bunu Luis..
  Asta fara sa mai zicem cum francezii se straduie sa ne confunde cu tiganii – dupa ce in primii ani de dupa 89 se dadeau de ceasu mortii sa prezerve tiganii din Romania ca satrari nomazi…

  D’aia termin cu France = felonne, goujate si mai stiu niste eexpresii din astea franceze!!

 6. 7 Draghi Puterity iulie 14, 2013 la 1:02 pm

  Un margaritar gasit azi pe Facebook:

 7. 8 Fragmentarium Politic iulie 14, 2013 la 2:08 pm

  Romania are niste copii minunati, cu o uimitoare inteligenta creativa, dar, din pacate, cu o inteligenta emotionala abuzata, in multe cazuri. Am in vedere faptul ca-i oferim (la schimb?) spre adoptii internationale, ca le rapim dreptul natural de a avea o mama si o familie heterosexuala, implicit de a se bucura in egala masura de dragostea materna si paterna, ca-i lasam sa plece sau sa fie racolati, afara sau din afara, fara a le oferi garantia unui viitor la ei in tara, ca nu avem inca politici educationale si sociale suficient de adecvate sau de stimulative pentru copiii dotati si supra-dotati. Romania nu reuseste sa fie o mama la fel de buna pentru toti fiii ei. Nu cumva din cauza parintilor politici ai Natiunii? Sau ai Uniunii? Uneori parca este mai rau ca pe vremea otomanilor, care luau copiii crestinilor, le spalau creierele si le impietreau inimile, apoi ii arunca in lupta impotriva parintilor si fratilor lor (scenariul l-am revazut deja in filmul Suleiman Magnificul). Acum se arunca impotriva „neamurilor” si produsele creativitatii tehnologice a descendentilor acestora, de la cele digitale sau aero-spatiale si cosmice pana la cele ale energiei nucleare, ca-ti vine sa zici ca te-ai saturat nu de Romania sau de Europa, pe ele oricum nu te poti supara, ci de cei care sunt in fruntea romanilor si europenilor!.

 8. 9 centru iulie 14, 2013 la 4:00 pm

  @Ghita – Larry Watts ne explica in primul sau volum campania declansata de sovietici impotriva Romaniei , prin agentii lor infiltrati in cancelariile de la Washington , Bonn, Paris , Roma la inceputul anilor 1960 . Parisul era infiltrat din abundenta cu agenti de influenta si spionaj ai URSS ( ca si azi ) . Unul dintre acestia , functionar inalt la Elysée , a transmis chiar mai repede Moscovei decat romanii Bucurestiului propunerile lui de Gaulle de protectie si iesire a Romaniei din Pactul de la Varsovia ( naiv , comunistii bucuresteni nu vroiau asa ceva , era moartea lor dar gestul lui de Gaulle este miscator ) .
  Infiltrarea acestor cancelarii si organe de presa de neprieteni ai Romaniei , azi , si in anii 1990 , si in anii 2000 , explica formidabila ostilitate a presei vest-europene fata de Romania .
  Acum doua zile , in plina isterie ” Rusia ne da Basarabia daca acceptam sa intram in spatiul lor ” , un ziarist bucurestean povestea discutia cu un confrate rus important , la Chisinau , prin 2001 , la un pahar de vin ; ” vom demonstra , prin mijloacele noastre , ca nu meritati in UE ” . Clar .
  Out off topic , familia unui diplomat roman de la Viena este distrusa astazi intr-un accident de circulatie pe DN 1 ,langa Sibiu venind de la Viena , accident bineinteles in Irakul rutier care este Romania – daca s-ar arata o minima preocupare ca autostrada Sibiu Nadlac sa fie terminata ( inceputa , finantare , contractata dar Sova si Pop de la CNADR blestem de inactivitate si frana la conducere ) , nu s-ar ajunge la asemenea orori …

 9. 10 Cris iulie 14, 2013 la 5:09 pm

  De Ziua Franței, am ascultat piesa muzicală Ma France cântată de Jean Ferrat. Îmi place în mod deosebit.
  Cred că sunteți bucuros să vedeți că unul dintre numeroasele muzee înființate de dv. trăiește la propriu prin prezența copiilor și a lucrărilor acestora.
  Dacă n-ar fi decât muzeele, și tot ar trebui să fiți apreciat de locuitori (înțelegeți de ce folosesc acest cuvânt…), dar sunt mult mai multe realizări pe care majoritatea nu vrea să vi le recunoască.
  Nicio faptă bună nu trebuie să rămână nepedepsită. E vorba pe care am auzit-o prima oară la dv. și pe care am reținut-o, pentru că și eu am fost pedepsită, în alt mod, dar drastic, pentru faptele bune.

 10. 11 Ghita Bizonu' iulie 14, 2013 la 5:24 pm

  centru

  am asa o idee despre influenta rusilor… Insa va atrag atentia ca in vest rusu nu e atat „eliberatoru” beat cat insemana hoch-Kulturu: Diaghilev, Dostoiescki, Prokofiev, Tolstoi si multi altii , Panimaiesi ? Nu de alta da Enesco si Brancoussy e francezi !!!
  Cat despre Davai ceas davai palton este perceput altfle de vestu care a zis :davai fioldes, aur si ce mai incape !!!

 11. 12 Adrian B. iulie 14, 2013 la 6:01 pm

  Cu moderatorii la psihiatru .

  http://www.cotidianul.ro/cu-moderatorii-la-psihiatru-136889/

  Chiar asa ! Aceste personaje cel putin ” ciudate ” : Sorina Matei , Andreea Pora , Monica Tatoiu , Radu Banciu , Nashu’ ( sa-l iau cu farasu’ ) , etc. , au vreun AVIZ PSIHIATRIC ?

  Toti cei pe care i-am enumerat mai sus , sunt NEBUNI DE LEGAT !!!!!!!

 12. 13 dlnimeni iulie 14, 2013 la 7:00 pm

  Foarte buna ideea expozitiei de desene a copiilor. Fac muzeului o sugestie: datorita discutiilor privind „retrocedarea” unor cladiri pe unde copiii muzicieni isi mai tineau recitaluri, cred ca muzeul ar putea oferi cu succes o sala (dotata cu un pian) pentru astfel de manifestari. Din cite stiu, chiria, in astfel de case-muzeu mai cu pretentii, era de 200 lei ora. Astfel, prezenta copiilor in muzeu ar putea fi mai mult decit ocazionala.

 13. 14 Adrian B. iulie 14, 2013 la 7:17 pm

  http://www.cotidianul.ro/olguta-vasilescu-atac-dur-la-liderii-pnl-din-cauza-lui-fenechiu-217968/

  Cred ca d-na aceasta IPOCRITA trebuia sa i se adreseze d-lui Ponta !
  A gresit destinatarul …

 14. 15 dlnimeni iulie 14, 2013 la 8:48 pm

  Imi iau o vacanta de blog pina la 1 august, probabil. Imi iau la revedere pina atunci.

 15. 16 Sibilla iulie 15, 2013 la 12:04 am

  @blogideologic,
  ooori de câte ori prind câte-o ocazie, mai strig o dată și, zău, nu obosesc : KOSOVO JE SRCE SRBIJE !
  thaci Hashim , nume pe care-l traduc cum am io chef, nah, deci CIUTI VIERME, aaah, ce mă răcoresc…. acest mafiot ce s-a nălțat, păduchele și s-a îmbogățit, șobolanul din : trafic de carne vie, trafic cu armament, trădare, acțiuni mafiote, terorism, crime, etc, acest nebun de legat va sfârși tragic, fie-mi gura aurită, AMIN
  Dacă să-l pupi în cur pe unul ca thaci ( CIUTI spurcăciune ! ) înseamnă să fii ioropean, atunci dumneamea preferă claaro să fiu samo Ja, adică nu accept să fiu…. cum îi zice, aaaaa…. cică ” cetățean ioropean cu drepturi egale ”. Mă lipsesc că mă descurc. ptiu, bată-l și arză-l de antihrist.
  Nebunul pe care-l ovaționează vașing-tonul, chiar a tranșat nu doar cadavre pt a vinde organe, a tranșat și pe viu sârbi !
  Da dacă șed strâmb ca să cujet drept, apoi ce mi-e thaci , ce mi-e guvernul din umbră, Răul, tot cu epurarea și ăia da-ntr-o formă mai amplă, tot cu politica ceea ” ia să facem noi nește locuri vacante să se vază mai limpede compasul și echerul arhitectului… ”. Scârbele pământului, că nici pământul nu-i primește-n hodină, ci-i SCUIPĂ !

 16. 17 blogideologic iulie 15, 2013 la 8:20 am

  Notabene : Despre Coordonarea internaţională. Există diferite gradaţii de coordonare internaţională. Ideologia primară (bazată în primul rând pe opera lui Condillac şi Antoine Destutt de Tracy, aceasta în acord cu evaluările pertinente făcute de către ideologii naţionalişti români George Băiculescu şi Dan Amedeo Lăzărescu), ce constituie substanţa paradigmei thermidoriene, reprezintă, imho, gradul zero ori primul nivel al coordonării internaţionale.

 17. 18 Marcus iulie 15, 2013 la 8:57 am

  Cu Coabitarea-n Floare, Pe Chiomb In Basca Nu-l Doare!

  Daca ar fi sa facem o retrospectiva a domnniei basescului la Cotroceni, din bilantul acesteia, am deduce fara prea mare efort ca asa zile ferice ca cele pe care le traieste Uciga-l Toaca pe ultima suta de metri, de cand cu coabitarea, nu numai ca nu a avut in cele doua mandate, dar nici macar n-ar fi visat sa aiba. Atunci cand Sultantul de la briusel si-a repartizat cu multa marinimie imineii, pe dreptul la pupat, sarutat, tucat, mozolit etc in botu’ basescului, iar pe stangul si l-a infipt pana la nivelul gleznei in curu’ lui Ponta, pentru a-l ajuta pe acesta sa-si mentina tot timpul pozitia erecta de “smirna” in fata ucazelor emise de Inalta Poarta, “blaglovindu-i” in acelasi timp pe romani cu al patrulea descalecat, ce-i drept fortat, al urataniei in fotoliul de la Cotroceni, a stiut ce face.
  La adapostul pulpanei caftanului impararatesc chiombu’ are liber la orice ii trece lui prin teasta aia imbacsita cu alcool si securisme, de la declaratii publice care mai de care mai fistichii, demne de studiu in cabinetele de psihiatrie si pana la actiuni concrete de implementare de scenarii securistice, in timp ce Victoras tace si inghite in sec in pozitia de drepti, cu mana la chipiu, mintindu-se si mintindu-ne si pe noi, ca de fapt el este cu castigu’, deoarece pe chiombila si asa nu-l asculta nimerica, el haulind la luna ca cainele cand nu are subiect uman de alarma pe ulita satului.
  Toate bune si frumoase numai ca adevarul este cu totul si cu totul altul. Par exampl, in timp ce Justitia romana este chitita sa faca ordine la cel mai inalt nivel prin sentinte de condamnare date unor inalti demnitari, sa vezi minunea dracului, ca azimutul justitiei este orientat conform simpatiilor sau antipatiilor chiombalaului si nicidecum promisiunilor usl-iste din campanie cu “dreptate pana la capat”. Cu alte cuvinte chiar daca Nosferatu’ a terminat-o public si lacrimogen cu alde portocalii lu’ peste prajit, el totusi si-a pastrat o poala a vestutei sale cu care a impresionat un intreg popor, deasupra capetelor fostilor ucenici mafioti in ale devalizatului banului public care, fosti pupatori de inel al Nasului, beneficiaza de functionarea omertei, situatie in care justitia basista nu-i atinge nici macar c-o floare, daramite cu niscai procese penale.
  In conditiile acestea nu este de mirare ca Becali se da de ceasul mortii sa obtina abrobarea sa puna panselute pe domeniu’ public intr-un regim penitenciar mai lax, ca Fenechiu a fost mintenas condamnat la ani buni de pandaimos, in timp ce “scufitele rosii” ale basescului, Elena ot Plesoi si Roberta din Ploiesti, ca sa dau doar doua exemple mai batatatoare la ochi, in loc sa se constituie in prospatura pentru veteranele incarcerate la Targusor si avide dupa asa o marfa, una danseaza menuete in rochie de mireasa din pene de strutz in ditai palatul Stirbey, iar alalta, dezinhibata de povara mariajului cu claponu’ paznic de parcari, se da in stamba, mai mult dezbracata decat imbracata, la baluri de adolescenti.
  Si asta ar fi doar un exemplu de cat de bine ii ies treburile Nasparlului de cand este sub protectia pactului de coabitare.
  Acum, sunt sigur ca amicii mei mai carcotasi vor zice:- ce faci dom’le, iar te iei de Ponta? Nu vezi ca in sfarsit am luat-o pe drumul cel bun in repunerea pe linia de plutire a relatiilor noastre diplomatice aduse la nivel de ruina de basescul si ciracii sai? Sau, nu vezi, ce bine ne avem cu FNI-ul tot datorita eforturilor guvernului Ponta, care o face el sluj la briusel da’ bruselu’ ii da cu fondu’ european ca rasplta pentru tinuta impecabila de smirna cu care se prezinta la raport? Si multe altele.
  Ei bine, amicilor mei carcotasi, le voi raspunde ca vad toate astea, ca ma bucur sincer ca ne revenim din pumni, dar ca mi se pare firesc sa intram intr-o normalitate din care Anticrisu’ ne scosese pe faras si ne aruncase la groapa de gunoi european.
  Adicatelea, actualul guvern face ce trebuie si i se cere sa faca prin atributiile pe care le are si pe care a jurat ca le va respecta. Deci nu vad motive de ridicat pe soclu, sau chiar mai sus spre Slava cereasca, pentru faptul ca-si face datoria.
  Ce ma doare pe mine, lasand la o parte prezenta in continuare a demisului de catre boboreni in capul statului, este faptul ca nu vad macar un portocaliu din elita garzii pretoriene a basescului, chemat macar sa dea cu subsemnatu’ la procuratura pentru frunzulitele turistice sau alte bazaconii pe care s-au dus miliardele bugetului Romainiei in perioada in care acest clan de mafioti au fost adusi cu japca la putere de catre Nas.
  Asta ma doare, oare am dreptul la aceasta durere, au ba

 18. 19 ZeV iulie 15, 2013 la 10:20 am

  centru
  Stimate coleg, mie mi se pare mult mai putin costisitor sa inasprim legea rutiera pentru a-i disciplina pe teribilistii soferi romani, decat sa ne strufocam construind autostrazi cu bani aflati pe gardul US, sau in conturile volatile ale diferitelor companii straine. Altfel, e ca si cum ai pune o mitraliera adevarata in mana unui copil…roman dintr-un cartier oarecare al Bucurestilor.
  😉
  Cititi si statisticile referitoare la accidentele de pe autostrazile Romaniei, atatea cate exista.
  Sincer, eu nu-mi doresc cu orice pret autostrazi (vorba unui cetatean din Ardeal intrat in legatura telefonica cu Moise Guran pe EuropaFM), ci, modernizarea/reabilitarea/intretinerea drumurilor existente si DISCIPLINAREA CU FORŢA a şoferilor.
  De exemplu, celor care omoara oameni pe sosele, le-as retrage permisul PE VIATA, plus inchisoare CU EXECUTARE. La compensare, nu-I asa ? …macar atat, ca pe morti nu-i mai invie nimeni. Nu asa cum s-a procedat in cazul abraznicaturii Stefan Huidu, un ins cu retard agravat
  Am circulat pe A2, cu mult mai mult stres decat pe E85. Indiferent pe ce banda eram, simteam mereu ca imi sufla, agresiv, cineva in ceafa, desi, ,,goneam” cu 130-140 km/h.
  De asemeni, cand circuli pe drumurile europene cu banda de rezerva, s-a incetatenit prostul obicei ca cei din spate sa te flasheze cu farurile ca sa te dai la o parte, desi, un astfel de drum nu este definit ca avand DOUA BENZI DE CIRCULATIE, iar cei din spate, depasesc cu mult viteza admisa pe acea portiune de drum ! Este indadmisibil sa fi fortat, noaptea, sa te repliezi, chiar cu riscul de a da in fundul uneo carute, sau a altui vehicol lent, doar pentru că niste descreierati vor musai sa circule cu peste 130 km/h pe un drum national sau european ! Dobitocii pot depasi prin stanga, dar, cine e ca ei intr-un ML, Tuareg, sau X5 ? Restul ? Umplutura care le sta in cale !
  Problemele, domnule centru, sunt mult mai complexe decat banala investitie in infrastructura, doar pentru ca niste dementi sa se dea in masinute de zeci si/sau sute de mii de euroi, sau motoare de superbike.
  Multi dintre colegi au circulat prin vest….unde este mai mare densitatea de masini mari si scumpe , acolo, sau in Romania ?
  Unii se tot lamenteaza si ne tot spun (de) cat de rau este in Romania. Eu le spun ca, in Romania, legea inca nu se aplica corespunzator. Asta e problema Romaniei. Probabil, institutiile statului sunt pre/supra/ocupate doar de gasirea probelor indirecte impotriva adversarilor politici ai lui Traian Basescu, de identificarea trupului Elodiei, si de interceptarea elevilor la BAC.
  Cred ca adevarata problema a Romaniei este justitia impartiala si profesionista. Reforma in justitie, de fapt, nu a inceput niciodata, deoarece, ea, justitia, a acceptat sa fie transformata in instrument de represiune politica. De ce ? Poate ca doar asa justitiarii isi pot salvgarda privilegiile de casta tip ,,stat in stat”, imuna la orice fluctuatii sau conjuncturi economice interne si internationale. Grupul Bilderberg are nevoie de ,,parghii” si ,,repere”, nu-I asa ? 😉
  PS
  Sincer sa fiu, eu sunt un sustinator al transportului pe calea ferata, chiar daca exista o multitudine de asociatii ale transportatorilor de marfuri si mai ales persoane interesate doar de profitul lor. In viziunea acestora, va asigur ca nici autostrazi cu 6 benzi pe sens nu ar fi suficiente
  😉

 19. 20 ZeV iulie 15, 2013 la 10:21 am

  erata
  pe gardul US/UE

 20. 21 ZeV iulie 15, 2013 la 10:23 am

  erata2
  Nu asa cum s-a procedat in cazul obraznicaturii Stefan Huidu, un ins cu retard agravat de accidentul la ski din Austria.

 21. 22 ZeV iulie 15, 2013 la 11:02 am

  Marcus
  Iti inteleg revolta si strigatul disperat de neputinta, dar, totusi, pun urmatoarea intrebare : Cine a insistat si de ce, pentru ca domnul Fenechiu sa fie nominalizat in guvern, stiindu-se ca are instrumentat un dosar penal ?
  O fi tot Ponta de vina ca l-a sustinut permanent, in ciuda MCV, in contra presiunilor si declaratiilor basesciene ? In mod normal, daca Ponta ar fi fost strans sub presul coabitarii, nu ar fi acceptat ,,calcaiul lui Ahile” adica nominalizarea, sau, l-ar fi demis demult. Eu ,,citesc” coabitarea in alta ,,cheie”, dar asta e o alta discutie, probabil, cu o alta persoana. 😉
  Dupa cum se poate presupune, acordul de coabitare Ponta-Antonescu il bate ca influenta pe cel cu Basescu, cel putin la acest capitol. 😉
  Poate ca e timpul ca Ponta sa nu mai asculte de nimeni, mai ales, ca exista si precedentul cu numirile procurorilor, care a aratat ca PNL nu este capabil sa rezolve probleme mari, cum ar fi, blocajele institutionale, sau, cele legislative.
  Imi doresc si mai astept ca Ponta si Antonescu sa reia initiativa macar la capitoul Constitutie si sa ne spuna public ca vor merge in toamna acestui an cu referendumul pe Constitutie. Este cea mai mare eroare sa crezi ca in 2014 sansele de validare vor fi mai mari…iar daca strategia basescului de subminare a legii refrendumului va reusi, lasand liderii USL in offside (si cu legea respinsa si cu proiectul Constitutiei amanat public sine die cu sanse minime de implementare), atunci se va putea spune: adio USL, ,,ai venit, ai vazut si….te-ai spart”. De ras. De rasul nostru, nu al vostru. 😉
  Si dumneata, si bizonu si papasha, etc. faceti o uriasa greseala concentrandu-va atentia aproape exclusiv pe un acord impus din afara, care, este mai restrictiv cu Basescu (de aici iesirile umorale ale salbaticiunii) si nu pe PROIECTELE MAJORE ale USL de care depinde viitorul acestei aliante precum si al partidelor componente. Primul, in ordinea importantei, este Reforma Constitutionala. Daca nu vor actiona rapid, ferm, coerent si conform calendarului pre-anuntat, vor dovedi slabiciune in fata electoratului si vor reda un mare si neasteptat balon de oxigen opozitiei si lui Traian Basescu.
  Ne tot vorbiti de cei 7-8 milioane de romani reprezentati si dezamagiti. Dar daca acesti romani doar se multumesc, asa cum o faci dumneata pe bloguri, sa maraie, sa injure si sa gesticuleze pasiv, stand in fata televizorului, inseamna ca acesti oameni nu exista. Oamenii exista doar atunci cand, la greu, isi apara liderii si institutiile democratic alese. Daca n-o fac, inseamna ca nu au crezut, sau nu mai cred, in votul lor, asa cum multi nu cred acum in parlamentul unicameral, desi l-au validat in 2009.
  De aceea, revin si spun : sa se faca ceea ce se poate face, dar convingator si in grafic, pentru ca opinia cetatenilor este mai instabila decat vremea. 😉
  Daca onorabilii o scalda, inseamna ca fac involuntar jocul clicii basesciene, pregatita in 2014 cu noi si noi sabotaje si…surprize.

 22. 23 blogideologic iulie 15, 2013 la 11:15 am

  @ Sibilla
  Dar ce îmi plac citatele pe care le-ai ales din Nicolae Grigorescu ! Le-am salvat.

 23. 24 ZeV iulie 15, 2013 la 11:30 am

  Marian Nicolae
  Printre interminabilele extrase insipide de presa romaneasca, lipseste si unul actualizat, cu declaratii ale amicului dvs, recte, Valer Marian.
  Cum e cu referendumul domnule Marian Nicolae, a fost fraudat, asa cum spune amicul dvs domnul Valer Marian, sau nu ?
  Astept un nou expozeu de 50 cm cu spusele providentiale ale parlamentarului enedependent de Satu Mare.
  Apropo, permiteti-mi sa va relatez ce spune doamna pedelista Andreea Paul despre Valer Marian:

  ,,Andreea Paul says:

  July 14, 2013 at 8:30 pm

  Eu am un proces mare pe rol cu Valer Marian. Pentru calomnie si acuze in presa neadevarate. Justitia sa-si faca treaba.”

  😉

 24. 25 Ghita Bizonu' iulie 15, 2013 la 12:45 pm

  Eee .. ce urmeaza estesi un repros da numa atat :
  http://www.cotidianul.ro/biblioteca-nationala-este-ca-rosia-montana-si-autostrada-bechtel-218082/ unde citersc ca publicul larg nu are acces in Biblioteca!!!
  Asa ca Romania azi nu are o Biblioteca Nationala. Si sa fiu scutit d eobisnuita loitanie cu comunismu care hau hau hau si mar mar nu de lata da imi aduca mainte ca la Nocova este o ditai bilioteca publica ((ii zicea Lenin) in care puteai caza vreo 2 regimente!!! Ma ropg io aveqam lucuri mai buine de facut ( Gum, Tum, da si Puskin Musi, Tretiokosvki, samd)decat sa imi poerd vremea prin biblioteca.. ins abaza e ca sovoetcii au facut una si noi8 niciuna!!!
  Asa ca zic ca meritiu dumveaostra ar fi fost mai mare daca ati fi finalizat „mastodontu” cultural depasind pe cel legat de muzeul hartilor sau ala de arta moderna (eventual puteati aranja o sala cu hartile care au ajuns la muzeu …. „sala AN” care ar fi ramas ….

 25. 26 centru iulie 15, 2013 la 2:07 pm

  @zev – Enorma greseala , Zev ! Enorma . Arad Timisoara pe vechiul traseu era un cimitir . De cand s-a deschis legatura de 32 de kilometri intre cele doua orase , nimic in comun cu hecatomba dinainte de 16 decembrie 2011 .
  Iti amintesti de fiica comentatorului sportiv Dumitru Graur ? Ucisa , impreuna cu alti 4 tineri , pe o sosea venind de la mare , in 1993 . Alt cimitir , drumul care lega Litoralul de Cernavoda – de cand autostrada s-a deschis in Dobrogea , nimic comparabil .
  Autostrazile , construite cu dolari US ? Dar cu vrei sa le construim , cu ruble sau cu yuani ? Sau cu vorbe la o sueta la talk-show la 11 noaptea la Realitati sau Antene . Sa nu le construim , sa ne prefacem ca le construim ( ca acum ) pretul e enorm – investitii , integrarea economica cu restul lumii ( Mercedes a calculat timpul transportului la noi si la vecinii unguri , pas de photo ! ) , siguranta – si tu , si eu avem mari sanse sa fim zdrobiti in orice moment pe un drum national de cel din fata care depaseste si ne spulbera intr-o secunda … Cui ii pasa ?

 26. 27 centru iulie 15, 2013 la 2:16 pm

  Astazi , 15 iulie 2013 , Bulgaria a inaugurat autostrada Trakia , lunga de 360 de kilometri … Asta nu ne impresioneaza pe noi , stiindu-ne , nu-i asa , superiori vecinului de la Sud …
  Noi am deschis circulatiei in 2013 17 kilometri intre Simeria si Orastie … si reziliem contracte pentru 16 kilometri , terminati 80 % , intre Arad si Pecica . Trebuie sa manance o paine si ProTV-ul si Telejurnalul securitatii basiste , dandu-ne la satietate imagini cu oameni morti in coliziuni frontale , nu ?

 27. 30 Ghita Bizonu' iulie 15, 2013 la 6:12 pm

  Se pare ca am intrat la spam .. pe motiv ca ma indicat adresele de la care am extras infoirmatiii,
  Scuze si multumesc!

 28. 31 blogideologic iulie 15, 2013 la 7:25 pm

  “Analitica lu’ Euclid” nu-i despre ce credeţi. Este despre felul cum sunteţi spionat într-un mare magazin dacă folosiţi smartfonul http://www.huffingtonpost.com/2013/05/08/euclid-analytics-nordstrom-retailers-tracking-smartphone_n_3237534.html

 29. 32 ZeV iulie 15, 2013 la 7:27 pm

  blogideologic
  Va rog sa nu abuzati de neologisme si sa fortati limitele limbii romane, pe care, inteleg ca o venerari, de altfel, pe buna dreptate.
  1. reper fiducial este un ..englezism, aplicabil la definirea valorii fictive a unui anumit tip de monede , inclusiv, a monedei virtuale si /sau conventionale asa cum a fost/este DST, sau, international, XDR.
  Totusi, in dictionarul limbii romane nu exista fiducial, ci, FIDUCIAR. 😉
  Daca tot folositi tot felul de termini ermetici, raportati-va, cel putin, la dictionarul explicative al limbii romane. 😉
  2. Sintagma ,,isihasmul Bisericii Ortodoxe Române” nu mai este de actualitate, deoarece, în secolele revoluţiei industriale si post-industriale, ortodoxia nu mai promovează exaltarea mistică cu origini ancestrale.
  Doctrina ascetică-mistică numită isihasm a apărut în sec. 13-14 în Bizanț. Potrivit acesteia, ascetismul și extazul constituie instrumentele prin care omul poate să recepteze lumina harului (energia emanată de Dumnezeu) și să ajungă astfel la perceperea ei senzorială.
  Extazul, stimate domn, o mai fi posibil la călugării de pe muntele Athos. Totusi, chiar si domniile lor, în pauzele de meditaţie, mai ,,coboară” în lumea mirenilor, aducând ,,muntele” la ,,Mahomedul” George Becali.
  😉 😉

 30. 33 ZeV iulie 15, 2013 la 7:28 pm

  erata
  înteleg că o veneraţi
  scuze

 31. 35 Poligraf iulie 15, 2013 la 8:13 pm

  Suntem o tara cu un mare potential, pacat ca sistemul romanesc in loc sa investeasca in aceste talente, il distruge. Sunt tari care gandesc si sunt interesati de noi, de inteligenta noastra si sunt dispusi sa plateasca bani seriosi pentru cineva care este gata pregatit.

 32. 36 Sibilla iulie 16, 2013 la 1:38 am

  INDIGNAȚI-VĂ CÂT MAI AVEM TIMP, ALTFEL…. URMĂM !!! SĂ NU VĂ ÎMBĂTAȚI CU APĂ DE PLOAIE CĂ N-AM URMA !!! INDIGNAȚI-VĂ ȘI LUAȚI ATITUDINE PÂNĂ NU E PREA TÂRZIU !!
  au incercat sa arunce-n derizoriu spusele unor jurnalisti profesionisti ( Radu Tudor, Oana Stancu, Dana Grecu, A Ursu… ), au atacat cu toate armele sub toate formele trustul, apoi au trecut la amenintari – lacheii securistului de la Anvers, daaar, nu doar ai acestuia !!Sunt multi cei deranjati de intrebări, de anchete jurnalistice, și-s de absolut toate coloraturile penajului de sconcși….
  NU uitați – cu noi în stradă în ger și sub ninsoare, acești oameni ,acum amenințați, au fost ! NU ridicați piatra împotriva oamenilor care ne-au fost și au rămas alături – ne va costa scump nepăsarea, naivitatea ! Păcălicii de-și zic politicieni se plimbă dintr-un partid în altul, dintr-o ogradă-n alta, sunt totuși MURITORI și ei, au titluri, funcții, poziții, vremelnice – analiștii, oamenii de presă, jurnaliștii de la toate televiziunile își fac meseria : prezintă puncte de vedere, fac analize, invită la dezbateri, anchetează, pun întrebări deseori incomode dar necesare nouă ! Concluziile ne aparțin ! Se apelează la botniță pe gura presei și asta NU E BINE ! Pentru nimeni nu e bine !!
  Sclavi, penali ca zoso-un scrib sub simbrie si uneori dornic de a fi in centrul atentiei aruncand vorbe de-a valma , alteori la ordin, mai sunt! Și-s foarte bine organizați în spațiul online : amintesc dispariția la comandă a deja mii de conturi ale unor voci incomode, rezultat al raportărilor la FB făcute de către haite plătite…
  NU fac lobby pentru Antene, moguli, trusturi, e loc pentru oameni de presă, analiști, jurnaliști posturi tv și de dorit a fi și concurență fair-play, e loc, dar nici să tac nu am de gând căci amenințările nu-mi sunt deloc străine și sunt doar o etapă – se pregătește și altceva !!! Și n-ar fi rău să ne opunem cenzurii, să nu acceptăm botnițe, să adunăm rândurile… cum cine ? Noi toți ! Altfel, ne amuțesc !!
  Vrem știri, vrem informații, vrem răspunsuri, vrem – din cât mai multe surse să le avem e de dorit deci ȘI de la oamenii antenelor, de ce nu și de la ei ??!!!
  Dacă jurnaliștii sunt amenințați, amuțiți, scoși din peisaj rând pe rând… realizați pe noi, cei anonimi și nu mai știm ai cui și făr de apărare, pe noi vă dați seama ce ne așteaptă pentru că nu luăm atitudine ???
  INDIGNAȚI-VĂ CÂT MAI AVEM TIMP, ALTFEL…. URMĂM !!! SĂ NU VĂ ÎMBĂTAȚI CU APĂ DE PLOAIE CĂ N-AM URMA !!! INDIGNAȚI-VĂ ȘI LUAȚI ATITUDINE PÂNĂ NU E PREA TÂRZIU !!
  p.s. dacă-ar avea un dram de luciditate, de înțelepciune, colegii de breaslă de la celelalte trusturi, ar reacționa, ar lua atitudine, ar fi solidari….. pentru că e cu bătaie lungă și victime pot deveni și ei cândva….
  http://www.dcnews.ro/2013/07/jurnalistii-de-la-antena-3-sunt-amenintati-cu-moartea/

 33. 37 Sibilla iulie 16, 2013 la 1:51 am

  @blogideologic,
  nu zisăi încă nimic despre modelajul în lut, că și asta-mi plăcu tare, tare, și mi s-a făcut dor uitându-mă la o fotografie a AN-ului…

  d-apoi spunea unul din colegi, aci, în casa AN-ului, a noastră, că pe furnica turbu-zbuciumată numa de subtilitate n-o poa suspecta careva 😉
  Că-mi sunteți drag și vreau opinii, iaca se nimerii să fie a dvs prima dar vreau cât mai multe de la colegii de blog și de la AN-ul nostru, a mea opinie e cum dumneamea, radicală ca o …. daltă :
  PORNIRI NEONAZISTE….
  ȘI-ACU ÎNTRBAȚI-VĂ ” UNDE A TOT FOST UE LA NEVOIE ” – PĂI… MEREU DE CEALALTĂ PARTE A BARICADELOR !
  http://www.infocs.ro/ue-pregateste-armata-de-gherila-urbana-am-vrut-cu-totii-in-ue-iata-ce-ni-se-pregateste

 34. 38 blogideologic iulie 16, 2013 la 8:06 am

  @ ZeV
  „fiducial” şi „fiduciar” sunt două cuvinte diferite, vezi http://en.wikipedia.org/wiki/Fiducial DEX nu este un reper absolut, vezi critica mea de aici http://blogideologic.wordpress.com/2013/07/01/aprehensiunea-ca-act-de-cunoastere/ În ceea ce priveşte propoziţia +Sintagma ,,isihasmul Bisericii Ortodoxe Române” nu mai este de actualitate+, ea este în mod evident politică.

 35. 39 ZeV iulie 16, 2013 la 8:52 am

  blogideologic
  Nu-mi dau seama care este diferenţa, din moment ce dicţionarele online englez-român oferă ca traducere în limba română, cuvântul FIDUCIAR.
  Prin urmare, se poate folosi direct cuvântul românesc existent în DEX.
  N-o fi DEX un…reper absolut, dar, ar trebui să fie, pentru noi, vorbitorii şi ,,scriitorii” de limbă română, un reper privilegiat…mai ales că tot noi apreciem limba română ca fiind o limbă romanică, adică, o limbă a viitorului în Europa. 😉
  Oricum, fiducial (eng), sau fiduciar (rom), provin dintr-o relatie de parteneriat în care s-a simţit nevoia de un reper conventional acceptat de ambele părti.
  Eu as fi utilizat, simplu, formula ,, reper conventional”, sau, ,,referenţial”, cu sens mai larg şi mai putin specializat. Chiar si in DEX, domină sensul de valoare fictivă legată de o monedă sau un instrument bancar.
  Si apropo, chiar şi în engleză, există un sinonim mai apropiat de cuvântul asimilat în româneşte: FIDUCIARY. 😉

 36. 40 blogideologic iulie 16, 2013 la 11:25 am

  @ ZeV
  Adevărul rezidă în diferenţă.

 37. 41 Ghita Bizonu' iulie 16, 2013 la 1:32 pm

  ZeV
  ref la intreebarea ta Cine a insistat si de ce, pentru ca domnul Fenechiu sa fie nominalizat in guvern, stiindu-se ca are instrumentat un dosar penal
  Numa zevzecii nu stiu ca in Romania se dreseaza dosare penale cu canterc. De exemplu unu Ciuariu ajuns ministru al justitiei a vreut sa faca ceva curatenie la DNA pe motiv de prea multe achitari . Imediat unu Tulus i-a drsat una bucata de dosar ptr „coruptie” … Ciuaiariu adisparut in decor(ul politici), Tulus a ramas iar dosarul a ramasd si el in nelucrare ,,, Si atunci am azuit prima oare de Fenechiu „unu care face parte din gadca lu Fenechiu” . Cu aceiasi ocazie a fots „rezolvat” si Jolt Nagy si el ministru. Din 207 si pana azi .. dosaru sta!!
  Si asta dupa ce lu ala Satansiu i s-a facut cantare ca a furat aurul lu Donichetes sau asa ceva .. a fost suspendat ad etenitatem, si-a dat demisia .. si basta. Da era nevinovat!!!
  Si a mai fost scandlaul cu spionaj si tradare. Codrut Seres a disparut si el in decaor, „spionul” bulgar e bine mersi in strainataturi iar dosaru .. din 2007 si pana azi sta.

  Asa ca vezi matale faptu ca X are dosar … nu inseamna NIMIC!!!

 38. 42 Vasile, iulie 16, 2013 la 2:29 pm

  BioTitus,

  O dati de gard ca sa dvoediti, ce …..Zev are dreptate?

 39. 43 ZeV iulie 16, 2013 la 4:07 pm

  ghota bizonu’
  Mai pune frate mana pe carte. Pe cartea de Limba Romana. Poate ca astfel, vei intelege mai bine ceea ce unii colegi incearca sa comunice. Uneori, nu reusesc, dar nu neaparat din vina lor.
  😉

 40. 44 Ghita Bizonu' iulie 16, 2013 la 8:30 pm

  ZeV

  cartea e une iar dactilografia alta.
  Si oricum ai -priceput ce am scris .. Si te rogh fara insulte; Nu akm cum sa fou „coleg” cu un adorataor al Udrei sau al Monicai Macovei!!

 41. 45 blogideologic iulie 17, 2013 la 12:33 am

  @ ZeV, @ Vasile
  Repet cele două propoziţii la care ţin : +1/„fiducial” şi „fiduciar” sunt două cuvinte diferite. 2/Adevărul rezidă în diferenţă.+ Înţeleg că respingeţi din start prima propoziţie. Dar şi pe cea de a doua ? Dacă da, atunci aveţi probleme în a vă impune pretenţiile intelectuale. Deci care-i diferenţa între „fiducial” şi „fiduciar” (două cuvinte diferite, insist). Este evident că rădăcina lor e comună : latinescul “fiducia”. Dacă priviţi cu atenţie în dicţionar, vedeţi că “fiducia” este definit cu o denotaţie şi două conotaţii. Neologismul „fiducial” foloseşte denotaţia. Iar neologismul „fiduciar” foloseşte una dintre conotaţii. Deci cuvintele acestea două sunt diferite între ele, şi eu spun aceasta cu toată îndrituirea gramaticală. Acum mă gândesc la un excelent film sovietic, turnat în ultima perioadă de existenţă a URSS. Era acolo o scenă absolut genială, se petrece la o şedinţă, şi se bazează pe diferenţa dintre conotaţia şi denotaţia cuvântului rusesc “rodina”. Personajele din scena aceasta de film sunt aşezate chiar în primul rând de scaune. Personajul principal foloseşte la un moment dat cuvântul “rodina” în sensul de “casa părintească”. Mai exact, el spune : “Tovarăşi, eu mi-am vândut casa părintească!” Colosală scena psihologică în care se arată cum în mintea personajelor de alături se construieşte, mai rapid ori mai încet, deosebirea dintre conotaţie şi denotaţie. Fiecare, când pricepe, dar nu mai devreme!, se ridică indignat de pe scaun şi părăseşte proximitatea cu personajul principal. Pentru că “rodina” înseamnă şi Patria.

 42. 46 ZeV iulie 17, 2013 la 7:09 am

  ghita bizonu’
  Evident ca am priceput ce ai scris, chiar citind in diagonala si pe sarite, dar am mari indoieli ca si reciproca e valabila. 😉
  Cat despre insulte, nimeni nu te impiedica sa renunti la ele.
  In mod evident, va faceti rau singuri. Mai bine, voi talibanii bi-dimensionali, ati incerca sa intelegeti lumea in care traiti, daca doriti sa o schimbati. E valabil , desigur, si pentru ,,ceilalti”.
  😉

 43. 47 blogideologic iulie 17, 2013 la 12:04 pm

  @ ZeV spune : +Mai bine, voi talibanii bi-dimensionali, ati incerca sa intelegeti lumea in care traiti, daca doriti sa o schimbati. E valabil , desigur, si pentru ,,ceilalti”. ;)+
  Păi este evident că nu sîntem p2p! 🙂

 44. 48 Vasile, iulie 17, 2013 la 2:43 pm

  Bio,

  M-ati inteles gresit!

  Eu nu va contrazic , linkul care l-ati dat va contrazice , sunt de acord ca DEXul nu este „totul” dar este confirmarea intre ce sustii dumneata si ce spun altii!

 45. 49 ZeV iulie 17, 2013 la 7:16 pm

  blogi
  Dumneata nu te numeri nici intre unii, nici intre ceilalti…dumneata esti UNI(c)-dimensional. Ba mai mult…chiar INTER-dimensional.
  Adevarul este ca, dupa domnul Biblio, sunteti printer putinii care isi mentin convingerile, in orice domeniu.. E de admirat.
  😉

 46. 50 Cris iulie 19, 2013 la 1:53 pm

  @Centru:
  Autostrada bulgară a fost începută în 1975…
  Mie mi se pare că e de rău, nu de bine.

 47. 51 Ghita Bizonu' iulie 19, 2013 la 7:18 pm

  Vorba multa si gura bate curul …

  Si zise … Realesul? Demisul>? Necoabitacu ??! ca a fost o “operatiunme neautorizată” .
  Clar si obscur in acesai timp.

  Clar ca dorea sa zica “clandestina” , “secreta” ,”spionaj” .

  Neclar este cum aia “neautorizată”. De cine “neautorizată” .? De Siria ? Păi de cand statu-tinta isi da consimtamantul (autorizatia) ca sa fie spionat?! Caci “spionat” inseamna fara stirea spionatului!! Asta ar fi cam ca viol cu consimtamantu victimei.
  Deci ipotenuza asta cade.

  Sa o luam pe cealata parte. Orice operatiune “clandestină” , “secretă” ,de ”spionaj” trenbuieste sa fie “autorizată” de catre sefii agentilor care comit zisa operatiune. Ca doar nu sunt “ăia” de capu lor! De fapt cam toata lumea in toata lumea se ingrijeste ca “aia” sa nu faca de capu lor .. si sefii “ălora” au grija ca suibordonatii lor sa nu .. ca nu se stie niciodata!!! In acest domeniu paranoia este obligatie de servciu …. Ca altfel Pa@! Ce pa?!?
  Deci cum aia “neautorizată” ? Adica clandestian fata de seful civil al servciului? Asta o cerez. Crez ca sefu civil habar nu are cam de nimic.. are grija de asta adjunctu sau care e “cadru” vechi si de nadejde . Da nici asta sa nu fi stiut ce fac agentii lor ?! Adica nici macar “sefu eu ma duc pana Beirut sa beau o cafea?” Ce naiba e ca la scoala ca agentui ca si elevu chiuleste ca nu i se intampla nimic?! Dorm adjunctii aia in ciubotele lu’ Statu’ degeaba?!
  Atunci “neautorizată” de El. Stăpanul Serviciilor zis si Zevs.ro? Sa fi recunoscut El ca nu mai este Traianus atque Dominus et Deus?! Exclus ca prea era vesel!!

  Hm as zice ca in acest caz “neautorizată” este doar cunosterea limbii romane … (si asa imidau seama de un de invata sa vorbeasca aia mica de se tine cu Sida).
  Adica gura bate curul ca de data asta o comise .
  Adica ba nheamule ia vedeti ce tare in spionaj sunt Io! Stiti voi Caraman? Hahaha!! Sdi asta intr-ub domneniu in care discretia este regula si nu te lauzi ..
  Deci in in fibnal; trebe sa repet vorba veche : gura a batut curul !!!


 1. 1 Muzeul hartilor si desenele copiilor | Stiri Bloggeri Din Romania Trackback pe iulie 13, 2013 la 10:21 pm
 2. 2 Relu Fenechiu. Vinovat? « Motanul Incaltat Trackback pe iulie 15, 2013 la 4:12 am

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


Arhiva

Comentarii Recente

diasporean la Anunt!
fostă basarabeancă la Anunt!
Ce scriam acum exact… la Anunt!
De ce n-am criticat… la Anunt!
Cum e posibil asa ce… la Anunt!
Reclame

%d blogeri au apreciat asta: