Schimbarea agendei publice

Una din poveştile cele mai deştepte în politică este să stabileşti „agenda zilei” sau să o schimbi, atunci când nu-ţi convine. Mai ales în perioadele de (pre)campanie electorală. Rolul acesta, din partea PDL, îl avea, până în vară, Traian Băsescu. Dacă era nevoie de schimbarea agendei publice, el organiza – de obicei, la ora 19°° – o conferinţă de presă, lansa câteva atacuri politice şi în felul acesta, temele la talk-show-uri şi în presă erau deplasate spre declaraţiile sale.

De când Traian Băsescu s-a ascuns la Cotroceni, operaţia asta este mai dificilă. Spre exemplu, zilele acestea, pentru a se îngropa tema stenogramelorlui Blejnar, s-au lansat din „depozite” subiecte diverse ţinute pentru a fi aruncate pe piaţă la nevoie: expulzări de terorişti, spioni de cupru, blatiştii CFR (pe modelul vameşilor plimbaţi cu elicopterul). În final, o concluzie mai puţin intelectuală: „Fraierii muşcă”.

26 Responses to “Schimbarea agendei publice”


 1. 1 dtucra noiembrie 1, 2012 la 7:09 am

  Concluzia dvs. eu am tras-o de mai bine de 15 ani.
  In alta ordine de idei, mi-e dor sa va vad si ma doare ca ironiile dvs. sunt din ce in ce mai amare. Sanatate si putere va doresc in continuare.

 2. 2 Horia Pană noiembrie 1, 2012 la 8:47 am

  Domnule Adrian Nastase,

  Stabilirea agendei publice ar trebui sa reprezinte un punct de interes pentru puterea politica.
  Si ea este acum bipolara: presedintele pe de o parte si guvernul pe cealalta parte.
  Tacerea ambelor institutii, deci o agenda publica schitata de entitati subalterne este fara indoiala nefasta. Pentru ca favorizeaza speculatiile.

 3. 3 Doru Coarna noiembrie 1, 2012 la 8:52 am

  Da, asa-i, pdl si TB sunt acum intr-o criza de autoritate, pdl ca pierde teren electoral iar nenea, ca s-a intors la masa verde, pe „tancurile” europene si americane.
  Mai mult, sistemul este ocupat cu regizarea alegerilor, cine-unde si cu cat, astfel ca nu are timp de agenda, iar DNA si PG sunt in stand-by, asa ca deliciul il fac vechii lor clienti, subiecte deja dezumflate de catre presa.
  Si mai mult, liderii ad-hoc cu imagine umflata cu pompa, gen MRU si Nemtu, nu performeaza la scara nationala, nu „agata” electorat prin idei, pareri, discurs, prezenta sau scenarii. Dreptacii au aflat ca partidul ii masoara gresit si periculos pt cariera lor politica prin Monicutza Macovitza, asa ca au ales sa ajunga iarasi in parlament prin metoda „fiecare pt el” si pe banii lui.

  Iar despre el, marele El, ce sa spunem? A revenit, si-a maritat europarlamentara, si-a prezentat natiunii noua acreditare de insarcinat cu afacerile europene si transatlantice la Bucuresti, si gata, ii este indeajuns pt acest an. Singura sa ocupatie este sa-si construiasca iar niste adepti secreti, acoperiti, care in eventualitatea castigarii nete a alegerilor de catre USL, fie sa se regrupeze intr-o constructie de sprijin basist, fie sa saboteze guvernarea USL, fie ambele simultan.

  Din toate astea se vede ca nimeni nu are interesul sa genereze agenda zilei, se pare ca toti realizeaza ca este in zadar, ca tara se va duce oricum la vale, ca numai mila de a ne mai imprumuta bani pt a ne rostogoli datoriile ne mai ajuta, si asta numai pt ca insarcinatul este la Cotroceni. Aia nu vor nimic altceva, si s-ar prea putea sa vrea la fel si in 2014.

  Evident, USL-ul pierde timp, pierde imagine, pierde voturi, pierde initiativa si in final va pierde si controlul, mai ales ca TB sapa vartos prin organizatii si printre lideri.

  Singura figura care mai agita apele si face ceva agenda este DD, asta lupta fulminant ca sa scape de datorii si eu cred ca va reusi, castigand ceva la, si din, alegerile astea.

  Acum si depre noi, despre mine: mie imi convine ca agenda este goala, m-a simt mai linistit, mai relaxat, mai binedispus. Prea multa politica irita nervii, mai ales cand se insista pe minciuni si nu pe realitati, care sunt binecunoscute si foarte triste.

  As mai aduga un lucru referitor la cuvantarea lui Gittenstein. Tipu’ este evreu si deci este inteligent, desi n-o arata, nu si-o agata la imagine. Ne-a vorbit despre unitatea clasei politice, ca lucrurile ar putea derapa inspre scindare natiunii, ca parteneriatul va fi conditionat de asta, si de fapt, ne-a anuntat, printre randuri si prietenos as spune eu, ca daca nu ne bagam toti mintile in cap si nu actionam unitar, de la vladica la opinca, atunci Ardealul, cu tot cu minele lui, va pleca catre vest, definitiv, total si negresit. Sigur ca nu a spus-o, nu putea, dar asta a dat sa se inteleaga. Spun asta pt ca vad pe media cum analisti politici atotimplicati interpreteaza aiurea spusele ambasadorului. Nu, acesta si-a facut datoria peste norma as spune eu, ne-a avertizat asupra intentiilor generale si care sunt si cele mai ascunse noua. Asa se explica si coltul la care suntem tinuti, peste tot.

  Problema este insa ca nu vad cu cine se poate reacorda intreaga orchestra nationala, nu vad dirijorul, vad doar multi dirijori cu bagheta prea scurta. Asta inseamna ca deznodamantul se caam apropie, fratilor! Nu numai ca generatia asta nu si-a putut mentine o tara si un popor, dar le si pierd, si asta s-a cam hotarat deja. Aici ne-au adus nepotii, manelele, securistii smecheri, spiritul descurcaret, diletantismul, improvizatia si prabusirea sistemului de valori din toate domeniile. Normal ca lucrurile nu ni se pot cere direct, noi fiind membri UE si NATO, dar ni se va da sa intelegem ca este inteligent sa acceptam si sa o facem singuri, din proprie initiativa si fara optiuni.

  Si in sfarsit ceva si pt dl Nastase: abia dupa ce ideea asta va fi prins radacini certe, aderenti puternici si convenabili, dansul va fi eliberat. Adica dupa. Iar intrebarea retorica ce s-ar cuveni s-o pun in incheiere, va las pe voi s-o intuiti.

 4. 4 blogideologic noiembrie 1, 2012 la 9:43 am

  Pacienţii români, DISCRIMINAŢI în Harghita: Nu pot citi nimic pentru că nu înţeleg limba maghiară http://www.romanialibera.ro/actualitate/eveniment/pacientii-romani-discriminati-in-harghita-nu-pot-citi-nimic-pentru-ca-nu-inteleg-limba-maghiara-282684.html

 5. 5 NELU FIERARU noiembrie 1, 2012 la 11:13 am

  MANIPULAREA ESTE O PUTERE IN ACEST STAT,IN CARE DEMOCRATIA DE CARCIUMA,UNDE VORBESC TOTI DEODATA SI FARA LOGICA,AU ADUS ACEST POPOR IN PRAGUL UNEI ORIBILE MIZERII MORALE SI SOCIALE,UN EXEMPLU ELOCVENT DE „ASA NU TREBUIE SA FIE”!

 6. 6 aasd;fklad noiembrie 1, 2012 la 12:21 pm

  Multa sanatate si putere. Nu mai este mult. Va asteptam alaturi de noi

 7. 7 violet noiembrie 1, 2012 la 12:38 pm

  Pentru ca fraierii să nu mai muşte sunt necesare multe concluzii şi abordări „mai puţin intelectuale”. Pentru ca oamenii să înţeleagă; şi aceia mai puţin dotaţi. Încet-încet, poate avem norocul ca într-un viitor aproximativ să fie cât mai puţini fraieri.

 8. 8 Marcus noiembrie 1, 2012 la 3:59 pm

  Muzei Mele Revopsite

  Cine-i Cicero sau Cato, cine-i Piersic sau chiar Vraca,
  Veniti, fratilor, la Roman s-auziti declamand Vaca!
  Plina de talent si arta, fugarita-n capitala,
  Cioara croncane-n Moldova cu speranta de ciordeala.

  Neavand-o cu-argumentu’ sau stiuta-n minciunele
  Udrea noastra cea boita pregateste noi belele.
  Si-n parcursu-i meteoric, dand la spate cu Basescu,
  Derbedoaica se produce, recitand din Minulescu.

  Dar nu recitatu-i baiu’, ci ce are dansa-n teasta
  Si anume-n loc de creier si-a tras din Cocos o creasta
  Flasca, moale si inerta, receptiva la Viagra
  De-or vota-o romascanii le va da un f…ir din neagra.

 9. 9 Motanul Incaltat noiembrie 1, 2012 la 4:49 pm

  Domnule Nastase,
  Dar, din pacate, si PSD „tine” agenda cu anumite lucruri:
  http://www.romanialibera.ro/actualitate/eveniment/fiul-unui-deputat-din-galati-a-batut-un-consilier-ani-282719.html
  Cred ca PSD ar trebui sa se fereasca de astfel de evenimente mai ales acum cand incepe campania electorala. In caz contrar ar furniza „munitii” adversarilor.

 10. 10 Florea Dumitrescu noiembrie 1, 2012 la 4:49 pm

  Către,
  POLIŢIA ROMÂNĂ
  MINISTERUL PUBLIC
  CONSILIUL SUPERIOR AL MAGISTRATURII
  AUTORITATEA ELECTORALĂ PERMANENTĂ
  BIROUL ELECTORAL CENTRAL

  URGENŢĂ EXTREMĂ!

  1. Din „aleşii poporului” domnului Dan Diaconescu fac parte numai cei care au plătit 50.000 de euro şi s-au angajat să plătească 2 milioane de euro în cazul în care se vor despărţii de partidul domniei sale. Aceste informaţii au apărut în mass-media.
  Noi considerăm că aceasta este o insultă la adresa Poporului Român. Este totodată o gravă încălcare a Constituţiei şi a legilor, conform cărora candidaturile la un loc în Parlament nu sunt de vânzare.
  2. A sosit ceasul adevărului. Jos masca! Cei circa 500 de candidaţi proclamaţi „îngeri” de domnul Dan Diaconescu de pe lista sa electorală trebuie să aibă bani pentru a plăti domnului Diaconescu şi clici sale de la OTV – pentru vorbele fără şir pe care le aruncă în vânt fără nici un temei, având drept scop să înşele cetăţeni români alegători.
  3. AFACEREA ILEGALĂ DAN DIACONESCU ÎN DIRECT
  Deoarece societăţile pe care le are în stăpânire au intrat în faliment sau au o situaţie financiară grea, cu milioane de euro datorii, dovedind incapacitate să le gestioneze, domnul Dan Diaconescu s-a gândit să facă o afacere bănoasă şi rapidă: VÂNZAREA DE LOCURI DE CANDIDAT LA PARLAMENT – DE SENATORI ŞI DE DEPUTAŢI – cu 50.000 de euro plătiţi imediat de fiecare candidat şi câte o poliţă de asigurare de loialitate de 2 milioane de euro în viitor, pentru cei care se vor despărţi de domnia sa.
  CALCUL. De la cei 500 de candidaţi „îngeri” ar trebui să primească 25 milioane de euro. Poliţele de asigurare de loialitate se ridică la 1 miliard de euro. Frumoasă şi bănoasă afacere – pentru preacinstitul Dan Diaconescu. Aşa înţelege domnia sa „democraţia” şi „revoluţiile” promise.
  4. INFRACŢIUNEA ESTE EVIDENTĂ
  Nu există nici o prevedere în Constituţie sau în vreo lege, conform căreia o candidatură pentru senator sau deputat se poate vinde.
  De asemenea, nu există o prevedere legală ca să se plătească „despăgubiri” de 2 milioane euro celui care vinde locuri de candidat la Parlament, în cazul despărţirii de acesta.
  5. TĂINUIREA
  Deşi a publicat 100 de puncte electorale şi a ridicat munţi de vorbe prin televiziunea proprie, făcând campanie electorală în afara legii, luni de zile la rând, domnul Dan Diaconescu nu a scos o vorbă despre vânzarea de locuri de candidat pentru Parlament.
  Aceasta este o circumstanţă agravantă.

  6. URMĂRIREA PENALĂ IMEDIATĂ

  Solicităm instituţiilor de stat în drept să pornească imediat cercetări penale, conform legii, în cele 500 de cazuri propuse în lista electorală de domnul Dan Diaconescu.
  a. Să se verifice dacă s-au făcut chitanţe pentru cele 50.000 de euro în fiecare caz în parte şi ce s-a făcut cu banii. Să fie confiscaţi banii – ca sume dobândite ilegal.
  b. Să se ridice „contractele” ilegale (poliţele de asigurare de loialitate) pentru plata celor 2 milioane de euro, în caz de despărţire de domnul Dan Diaconescu.
  Toate acestea trebuie să fie probe materiale în Justiţie.
  c. Să se dispună de Autoritatea Electorală Permanentă Centrală şi de Biroul Electoral Central să fie eliminaţi din lista electorală depusă a acelor candidaturi pentru care s-au constatat infracţiunile arătate la punctele a şi b de mai sus.

  7. COMPROMITEREA ALEGERILOR PARLAMENTARE

  Mai jos nu se poate coborî. Dacă autorităţile în drept nu vor acţiona imediat conform Constituţiei şi a legilor, va rezulta o compromitere a alegerilor prin „vânzarea” locurilor de candidaţi, infracțiune constatată şi nesancţionată în timp de Justiţia Română.

  ESTE O HOŢIE LA DRUMUL MARE SĂVÂRŞITĂ DE DAN DIACONESCU

  Reprezentanţii şi organizaţiile societăţii civile nu pot să nu condamne o asemenea nelegiuire.

  1 noiembrie 2012

  Grupul de Iniţiativă „Reînnoirea”

  Florea Dumitrescu
  Gheorghe Stroe
  Cristian Apostol

 11. 11 NICOLETTE ORGHIDAN noiembrie 1, 2012 la 4:53 pm

  Fraieri, feraieri da’ nu mușcă toți! Eventual, trebuie deconspirat și aici, …,,CABINETUL 2″. Se știe că-n perioada ceaușistă, Cabinetul 2, …doamna cu polimerii, de și toată suita dimprejurul ei cu astfel de acțiuni se ocupa. Acum, oare cine-o fi …,,cabinetul2″? Că n-o fi Udrea, ori Cocoș? Să fie Boc? De-abia se zărește din noianul de probleme câte le are Primăria Cluj! Așadar…? Că n-o fi …,,Marinelul”, de ?! La astea se pricepe doar cel mai bine: la aruncat cu vorbe, acuzații-ntr-unul și altul, a semăna discordie și a livra pe piață cea mai nouă și fină…intrigă! Cu acest tip de acțiune (spun foști colegi de-ai săi, comandanți veritabili care au avut pe mână atâtea nave!) s-a menținut și când era comandant, cu acest tip de comportament inclusiv MINCIUNA, ajunsă la rang de demnitar, înșeală un popor întreg, partenerii occidentali, agențiile de presă internaționale și ambasadorii acreditați la București. Mai nou, cășunatul pe blatiștii și ,,nașii” CFR-ului, îl scot din …criza de imagine. Hai dom’ le să fim serioși. Avem neuroni destui și toți sunt acasă. Să prostească pe cine a mai prostit. Aproape opt milioane de români nu mai pot fi duși cu asemenea practici. 9 Decembrie e aproape!

 12. 12 Marian Nicolae noiembrie 1, 2012 la 5:14 pm

  Cine e Gitenstein
  de Costi Rogozanu

  http://voxpublica.realitatea.net/politica-societate/cine-e-gitenstein-86531.html

  Am scris că Gitenstein îşi încalcă clar mandatul cu sfaturi din ce în ce mai dubioase către fanii săi români modernizatori ai statului. Şi evident mi-au sărit în cap cei care ar trebui să tacă şi să intre în pămînt pentru stilul în care au activat public în ultimii 10 ani. Eu nu sînt implicat în jocuri cu statul, cu puterea politică şi joc ideologic cît se poate de “la vedere”. În schimb Vladimir Tismăneanu îmi denunţă radicalisme. Mă compară cu Eugen Nicolăescu. Dar tocmai Tismăneanu e în acea barcă jenantă a goarnelor propagandistice care n-au în intenţie nici programe politice, nici idei de apărat. Eu greşesc aici pe barba mea. Dacă greşesc.

  Unul dintre reproşurile lui Tismăneanu e memorabil: de ce mă iau de ambasadorul trimis de Obama? Algoritmul din capul comentatorului: stînga, Obama e “socialist” (unii pedelişti au zis direct că e pesedist), deci logic eu sînt cu Obama. Mă aşteptam la ceva mai mult de la un tip care a scris tomuri de politologie. Dar textul ăsta ridicol pică la ţanc pentru întrebarea nu îndeajuns pusă: cine este Gitenstein. Am scos cîteva chestiuni pe scurt, mi-au mai trimis linkuri şi prietenii indignaţi (ăia puţini de-ai mei, că ăia mulţi ai lui Tismăneanu ştiu ce spun):

  Gitenstein e un lobbyst de carieră fără mari scrupule. De altfel se vede cît de bine se înţelege cu politicieni care vînd resurse, monopoluri contra credibilitate – e o mişcare pentru lumea a treia îndelung verificată
  în anii ‘90 a făcut lobby pentru sute de companii împotriva transparenţei declarării datelor dinspre companiile mari către investitori. Joe Biden a fost indignat de propunere. Un site îi face bilanţul lobbystic.
  legături dubioase ale grupului lobbystic cu celebra ţeapă ENRON
  Gitenstein a ajuns aici şi pentru că administraţia Obama i-a refuzat o funcţie mult mai mare în urma evidenţelor strigătoare la cer: omul e susţinut de zona lobbystică atît de insolent şi în campanii atît de puternice încît nu s-a putut trece peste – nu-mi fac iluzii cu Obama, dar se pare că are totuşi limitele lui. “Socialiste”, i-ar spune fanaticii lui Tismăneanu. (sursa)
  pentru cei care tot spun că apărarea statului de drept e binevenită le spun doar atît: chiar la nivelul ăsta de naivitate am rămas în ultimii 22 de ani? Acest om dă lecţii despre cum poţi să-i dai cu libertate-justiţie în timp ce promovezi făţiş anumite politici economice mai mult decît problematice şi nedemocratice pentru România: exploatarea gazului de şist e doar ultima dintre ele
  Gitenstein a funcţionat şi aici exact după tiparul pentru care Obama l-a pedepsit: mai e ambasador un tip care-şi permite să critice posibile modificări ale unor legi care ar dezavantaja multinaţionalele după ce s-a făcut un cod al muncii la comanda lor?

  Aşa că încă o dată ne situăm în afara jocului. Nu pactizez cu criticile useliste la adresa lui Gitenstein, mai ales în momente în care ei accelerează liberalizarea preţului la energie şi alte tîmpenii enorme exact în spirit gitensteinian. Dar nu se poate să nu taxăm un abuz venit din partea unuia care e de ajuns să se pretindă ambasador ca să cadă în mătănii Tismăneanu şi tot contributorsu’ lui.

 13. 13 Radu Humor noiembrie 1, 2012 la 7:18 pm

  O să-mi permit să comentez subiectul ( cu riscul de a fii din nou banat) cu ajutorul unui banc :
  Profesoara le dă ca temă elevilor să spună ce le sugerează lor ” o batistă fluturată în vânt ” ?
  – O despărțire pe peronul unei gări, zice Maria;
  – Un vapor care pleacă din port și rțmas bunul celor care se despart ; răspunde lenuța.
  Când vine rândul lui Bulă, după ce primește explicațiile de rigoare cu privire la expresia cu ce-i sugerează lui un asemnea gest, Bulă zice că el vede în asta o …o..un organ de sex feminin 😳
  Profesoara se chinuie câteva minute să-l corecteze și să-l facă să înțeleagă despre ce-i vorba, dar după cțteva minute Bulă zice vizibil plictisit și chiar iritat :
  Doamna profesoară, mie puteți să-mi fluturați și-un tramvai prin fața ochilor, nu numai o batistă, că pe mine gândul tot la sex mă duce ! 😳
  Așa că eu zic că tot degeaba încearcă ei să fluture spioni, teroriști sau blatiști că românii văd în fața ochilor tot băsiști !

 14. 14 Buda Viorica noiembrie 1, 2012 la 9:46 pm

  Multa dreptate aveti ,bine le ziceti ,din nefericire multi fraieri avem.

 15. 15 Ghita Bizonu' noiembrie 1, 2012 la 10:48 pm

  Pia se schimba … de ex din ofticosu EvZ :
  SCHIMBĂ ROMÂNIA. Primul caz: medic de elită, evacuat în forţă de la stat, are succes cu propria clinică

  Evacutata inn forta in 2005… Pai vedeti ce faceati dvoastra dom nasatse… ? Aolio in 2005 erau altii !! Las ca o zice Bizonu (si aici si acolo) ca in rest …

 16. 16 Karakas noiembrie 1, 2012 la 10:52 pm

  Din pacate, schimbarea agendei publice este in trusa de lucru al oricarui partid la guvernare. Citeam declaratiile lui Antonescu in El Mundo ca in PNL exista o grupare conservatoare care „ne situează aproape de PPE”. Retineti, „ne” adica inclusiv pe el. Ori, cetateanul de rind care crede ca PNL e in USL, ce idee sa-si faca despre declaratiile astea? El crede ca Antonescu face pirtie PNL prin schimbarea agendei partidului, pe pirtia de schiori a PDL, care e parte din PPE.

  Cui foloseste aceasta declaratie? In nici un caz USL. PDL a deschis larg urechea, si va baga citeva decolteuri pe fereastra lui Antonescu. Serviciile vor inregistra, si altii vor transcrie stenograme cu fisait de blonde, si Tapalaga va arata, acita oara, ca este „patriot” si tine cu Basescu. Cine nu tine, nu e.

  Politica e intr-adevar o mare…doamna.

  http://www.mediafax.ro/politic/crin-antonescu-in-el-mundo-exista-in-pnl-o-componenta-care-ne-situeaza-aproape-de-ppe-10270904

 17. 17 blogideologic noiembrie 2, 2012 la 7:37 am

  euristic / Andronescu: „Emitem OUG pe Bacalaureatul profesional, nu mai e timp pentru aprobare în Parlament” http://www.romanialibera.ro/actualitate/educatie/andronescu-emitem-oug-pe-bacalaureatul-profesional-nu-mai-e-timp-pentru-aprobare-in-parlament-282497.html Este o decizie euristică. Nici Daniel Funeriu nu are bacul complet. Nu are bacul în filosofie.

 18. 18 dlnimeni noiembrie 2, 2012 la 8:22 am

  Agenda publica este dependenta – partial, este adevarat – si de politicile publice, care sunt apanaj guvernamental. O agenda publica saracuta inseamna, deci, o guvernare inca rarefiata politic, iar daca ea ar fi, in totalitate, dominata de presedinte, ca in trecut – opozant declarat al acestui guvern, atunci ar fi un dezastru.

 19. 19 Fault noiembrie 2, 2012 la 8:37 am

  „MASA TĂCERII” STIMULEAZĂ VORBIREA

  « Masa tăcerii » i-a stimulat vorbirea lui Martin Schulz, care primit în Parlament cu gardă militară şi un « ascendent covor roşu », s-a destăinuit, chiar şi Guvernatorului, că înţelege româna romanică, deschizând « agenda zilei » preelectorale, pentru un USL de neoprit.
  La scurt timp Mona Pivniceru dă lecţii de la tribuna Ministerului Justiţiei despre democraţia inteligentă, cu răspunsuri spontane « din timp studiate », pentru cele două vacanţe, ce o trimit pe sinistra Macovrei în fundul haznalei pedeliste.
  « Agenda zilei » poate fi o armă letală care trebuie folosită fără menajamente ; o organigramă specială la nivel, măcr, de serviciu, ocupată cu cele mai calificate şi cerebrale personaje la îndemână, este obligtorie.

 20. 20 blogideologic noiembrie 2, 2012 la 2:41 pm

  @Fault
  Splendidă maniera aceasta de sinteză !

 21. 21 Cârcotaşu noiembrie 3, 2012 la 11:40 am

  Domnule Năstase,

  Dacă era nevoie de schimbarea agendei publice, el organiza – de obicei, la ora 19°° – o conferinţă de presă, lansa câteva atacuri politice şi în felul acesta, temele la talk-show-uri şi în presă erau deplasate spre declaraţiile sale.

  Asta-i vizibil din 2005. Ba chiar şi de la primărie. Bine că aţi remarcat.

  De când Traian Băsescu s-a ascuns la Cotroceni, operaţia asta este mai dificilă.

  Câtuşi de puţin. Chiar exemplul citat de dv. este foarte concludent. La fel de uşor a schimbat agenda, nu cu o conferinţă de presă ci cu procuratura. Şi mai are şi alte mijloace.

  „Fraierii muşcă”.

  Se poate şi mai precis: Fraierii întotdeauna muşcă.
  Sigur este că odată stabilit modus operandi al adversarului, nu se rămâne la nivelul constatativ, ci se merge mai departe spre combatere, anihilare. Nu ştiu să existe vreo piedică. Sau poate greşesc. Nu cumva cei ce-ar trebui să acţioneze au căzut în… admiraţie?

 22. 22 Nic noiembrie 6, 2012 la 12:21 am

  Insistati pentru alegeri verificarea electronica a votului ca sa nu mai existe votul multiplu si o sa castigati mult mai mult decat cred si spera unii cu „autobuzele” !


 1. 1 Care e parerea dumneavoastra? « Motanul Incaltat Trackback pe noiembrie 1, 2012 la 5:21 pm
 2. 2 Oare ne intelegem pe noi insine…? « Motanul Incaltat Trackback pe noiembrie 2, 2012 la 3:34 am
 3. 3 Politichia,,DIMBOVITEANA’’.- RadioMetafora.ro Trackback pe noiembrie 2, 2012 la 12:29 pm
 4. 4 Stabilirea agendei publice si schimbarea ei « Hai ca se poate! Trackback pe noiembrie 9, 2012 la 5:21 pm

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


Arhiva

Comentarii Recente

diasporean la Anunt!
fostă basarabeancă la Anunt!
Ce scriam acum exact… la Anunt!
De ce n-am criticat… la Anunt!
Cum e posibil asa ce… la Anunt!

%d blogeri au apreciat: