Cine sunt Procurorii care s-au ocupat de „Mătuşa Tamara”?

Privind retrospectiv, după rămânerea definitivă a achitării în dosarul „Mătuşa Tamara”, e important să vă spun cine sunt procurorii care au primit misiunea să se ocupe de acest dosar.

În 2006, această misiune i-a revenit procurorului DNA Claudia Roşu, cea care s-a căsătorit, ulterior, cu şeful ei, şeful secţiei a II-a de la DNA – Doru Ţuluş. De altfel, dosarul fabricat de Claudia Roşu a fost confirmat de şeful secţiei, Doru Ţuluş.

Interesant este faptul că în Dosarul „Poşta”, fostul ministru al justiţiei, Tudor Chiuariu a formulat o cerere de recuzare pentru Claudia Roşu. Iată motivele: „Această situaţie, în fapt tragică, a atins comicul în martie 2009, când dl. procuror şef Ţuluş a desemnat-o să facă acte în dosar pe dna procuror Claudia Roşu. Imediat am făcut o cerere de recuzare, prin care am cerut că atât dl. Ţuluş, cât şi dna. Roşu să nu mai facă acte în dosar”. Si mai departe: „Dna Claudia Roşu este într-o incompatibilitate evidentă în a efectua acte în orice cauză ce mă priveşte, având în vedere circumstanţele personale ale dnei procuror. Astfel, este de notorietate că dna Claudia Roşu are, de mai mulţi ani, o relaţie intimă cu dl. procuror şef secţie  Doru Florin Ţuluş, şeful secţiei a II-a DNA. În privinţa dlui Ţuluş, vă reamintesc că, în calitate de ministru al jusţiţiei, am făcut o cerere de revocare din funcţie, având în vedere „deficienţele în organizarea, planificarea şi controlul activităţii, deficienţe ce pun în discuţie aptitudinile manageriale ale procurorului şef de secţie”, aşa cum au fost reţinute în raportul inspecţiei judiciare care a efectuat un control de fond la DNA, exprimându-mi public nemulţumirea în repetate rânduri, faţă de activitatea domniei sale”

După depunerea cererii de recuzare, dna procuror Roşu a făcut o cerere de abţinere. Cererea de abţinere ar fi fost aprobată de însuşi Doru Ţuluş. „Suntem în teatrul absurdului: dna Roşu e incompatibilă din cauza relaţiei cu dl Ţuluş. Dar dl Ţuluş, care e cauza incompatibilităţii dnei Roşu, nu e, la rândul lui, incompatibil” acuză Chiuariu.

*

*        *

După ce dosarul „Mătuşa Tamara” a fost anulat de ICCJ pentru încălcarea unor dispoziţii constituţionale, el a fost repartizat, la „reluare”, de către acelaşi Doru Ţuluş procurorului Paul Silviu Dumitriu. Cine era dl. Dumitriu? Un fost consilier al fostului ministru Monica Macovei şi fost şef al Corpului de control al acesteia – Coincidenţă!

Evident, rechizitoriul din 2009, confirmat – desigur – de către şeful secţiei, Doru Ţuluş, relua toate acuzaţiile şi formulările din rechizitoriul redactat de Claudia Roşu.

Iată, deci, „triungiul” care s-a ocupat, sub supravegherea lui Daniel Morar, de dosarul meu: procuror şef de secţie – Doru Ţuluş – numit de Monica Macovei, procuror Claudia Roşu – în relaţii apropiate, ulterior soţia lui Doru Ţuluş şi procuror Paul Dumitriu – fost consilier al Monicăi Macovei.

E bine, Manuel Barroso? Nu e aşa că DNA e independent?

PS1: Cine răspunde, în final, pentru fabricarea acestui dosar?

PS2: Am urmărit ziarul „Le Monde” pentru că mă aşteptam să citesc o relatare semnată de Mirel Bran în legătură cu achitarea mea, dar nu am găsit nimic. Să nu fi aflat? Sau nu i s-a transmis?

32 Responses to “Cine sunt Procurorii care s-au ocupat de „Mătuşa Tamara”?”


 1. 1 Alin septembrie 8, 2012 la 7:08 pm

  Si Manuel Barroso va citi acest text?

 2. 2 IOANA septembrie 8, 2012 la 7:19 pm

  deja pentru noi oamenii de rand este peste puterile noastre sa intelegem dictatura care a pus stapanire peste noi ,oare cand se va termina mizeria asta de viata pe care suntem obligati sa o traim?cand va disparea slugarnicia de care dau toti dovada?este prea mult ,suntem niste lasi care nu stim sa ne aparam ceea ce altii au aparat cu vietile lor in 89 rusine ca nu ne ridicam din mocirla in care basescu cu securistii lui ne afunda

 3. 3 Iosub Adriana septembrie 8, 2012 la 7:31 pm

  Putini inteleg ca Basescu baga pe cine vrea in inchisoare, daca nu are motiv fabrica el unu ca doar are atatea sclavi care pot face asta….E un om razbunator si merge pe principiu „cine nu e cu mine e impotriva mea”, tipic pentru un om de mlastina, tampit si limitat in gandire. Gandire am spus??? scuze ….care gandire????? Mai gresesc si eu cate odata .
  important este ca „nu mor caii cand vor cainii”.
  Va doresc sanatate si multa putere pentru a trece prin furtuna „ZEULUI”.

 4. 4 Taranul septembrie 8, 2012 la 7:40 pm

  Imi este rusine ca sint romin,ca traiesc intr-o colonie in care barosii si vivienii fac legea.Daca as fi mai tinar as emigra.Si asa am instrainat sau distrus toate mijloacele de productie,iar din 2014 se va vinde si glia tarii catre straini.Vedem ce au patit palestinienii,oare urmam noi?Eu sint un taran neinformat,daca cineva poate sa-mi explice care-i situatia,as fi onorat.

 5. 5 Codeus septembrie 8, 2012 la 7:48 pm

  ca sa pui stapanire pe o cetate anihileaza in primul rand pe cei care pot sa-ti opuna forta. cu ceilalti o sa fie usor.
  doar ca oamenii astia nu invata nimic din istorie. rar a fost vreun caz in lume de dictator sa moara de moarte buna. intotdeauna au sfarsit aprope toti prin moarte violenta

 6. 6 Lupuș septembrie 8, 2012 la 7:49 pm

  PSD nu are parlamentari la Strasbourg care să traducă pentru colegii lor din PE materiale compromitătoare despre procurori, despre băsiști, așa cum face domnul Stolojan care, se spune, a tradus toate stenogramele despre USL-iști și le-a introdus în casetele tuturor parlamentarilor .
  Oamenii d-lui Meleșcanu au omis să difuzeze stirea cu achitarea. Ei aveau pregătite texte cu condamnarea. N-a fost să fie! 🙂

 7. 7 Mircea septembrie 8, 2012 la 8:19 pm

  Ma gandesc si eu asa ca, o veni vremea sa raspunda pentru tot raul facut noua tuturor, de acesti Tulusi basisti.

 8. 8 cristi ul septembrie 8, 2012 la 8:48 pm

  In 1989 statul roman a fost aparat de cetateni care au iesit in strada.Ne uitam prea mult la televizor ,pe net,pe blog etc. si nu mai iesim in strada ca in 1989.In iarna cind am fost cel mai mult aproape 4500 de oameni daca mai veneau inca pe atita cel putin poate acuma discutam de altceva decit despre acest idiot care vrea sa ne educe din nou…

 9. 9 Doru Coarna septembrie 8, 2012 la 9:20 pm

  Naivitate, sfanta naivitate…

  Cine poate crede ca Monica Macovei poate face si desface orice in justitia din Romania, dar si in politica de la Bruxelles si Bucuresti?
  Cine poate crede ca ea cu trei-patru colaboratori tine in sah guvernul, parlamentul, poporul, CCR, CSM si Uniunea Europeana?

  Nu, ei sunt doar executantii, insarcinatii! Laboratorul este in alta parte, iar concursul si-l dau ABSOLUT TOTI cei din sistemul judiciar, toti sunt inrolati in opera de mentinere a lui basescu la putere… iar asta este abilitatea lui de sef de stat, ce sa mai tot vorbim… Nu-l putem compara cu momaile de Ponta si Antonescu care in doar 50 de zile au devenit, din naivitate si nefiind vinovati, inamici publici europeni…

  De aceea, ticalosi sunt toti, dar cel putin nea gogu stie sa domine, astia stiu doar sa se lase dominati…

  Dar si nea gogu asta, dominatoru’, vad azi la A3 ca umbla si el cu arme… in avion! Pai ce faci mai nene, taman acum cand ma pregateam sa dau in scris ca esti bun si de al treilea mandat, tu te dai de gol cu un prapadit de trafic cu arme? Ma deceptionezi si tu, credeam ca vom afla maretele matale fapte de arme decenii dupa, asa cum ii sta bine unui mare ostean, deci te grabesti… Si abia acum inteleg, gandesc cu voce tare ca sa inteleaga si restul, te grabesti cu al treilea mandat scurtandu-l pe-al doilea, nu? Ei, asa da, te recunosc, esti iarasi tu…

  PS. Nu stiu, intreb juristii, avem voie sa gandim cu voce tare? Probabil a avem voie, dar depinde ce!

 10. 10 costin septembrie 8, 2012 la 10:00 pm

  In cazul unei condamnari plateati dvs., dar in cazul unei achitari?

  Se aude de vreo demisie din partea lui Tulus?

  Sunt prea slugoi sa aiba coloana vertebrala.

 11. 11 Lili septembrie 8, 2012 la 10:12 pm

  Pentru procurorii respectivi am o urare: Duce s-ar dupa Matusa Tamara.Iar pentru dvs.:multa sanatate!

 12. 12 Buda Viorica septembrie 9, 2012 la 12:18 am

  De ani buni ,ne+ati tot tras ceasul aici pe blog si pe la tv ,de cite ori v+a fost la indemina,nespus de mult ,ne+ati prorocit . M+i se parea ca ,nu se poate ,nu+i posibil chiar atita fardelege, acum sintem in fata evidentei ,o traim ficare .Stiam si vedeam cit de neispraviti sint,dar iera greu sa crey ca vor trece peste ori ce principii, ca vor sfida si incalca de TOT legea.

 13. 13 Sibilla septembrie 9, 2012 la 4:24 am

  Frunzăverde îl bate pe Bă-SECU ! În ” gorile ”.La voturi NU s-a prea şifonat/strofocat, să-l…

  https://sfinx777.wordpress.com/2012/09/09/frunzaverde-il-bate-pe-ba-secu-in-gorile-la-voturi-nu-s-a-prea-sifonatstrofocat-sa-l/

 14. 14 Matei septembrie 9, 2012 la 7:15 am

  Inainte de referendum nu credeam totusi ca in Romania poate fi un asa sistem corupt si aservit unor interese de clan, am considerat condamnarea lui Adrian Nastase in dosarul Trofeul calitatii- un accident, dar din pacate dupa condamnare si mai ales dupa referendum mi-am dat seama de mizeria acestui sistem care se apara in primul rand pe el si de aceea il apara cu atata indarjire pe basescu – exponentul lor, pavaza lor; am ajuns din pacate sa ne ferim sa ne folosim numele adevarate, sa ne exprimam convingerile, sa ne manifestam furia , sunt foarte putini cei care se manifesta fatis , dar ce nu stie acest sistem parsiv este ca suntem o multime tacuta uriasa care sta sa explodeze…..

 15. 15 blogideologic septembrie 9, 2012 la 7:25 am

  Un cunoscut astronom (lordul Martin Rees, preşedintele Societăţii Regale din Londra) susţine că în cel mult 40 de ani vom afla dacă există sau nu extratereştri. Dar Sfântul Părinte Ierarh Vasile cel Mare ştia deja răspunsul exact: “Nu există!”

 16. 16 mgabim2009 septembrie 9, 2012 la 7:35 am

  Domnule Prim Ministru, ma impresionati! V-am admirat si va admir, Sinteti un om puternic. Cred ca lumea basisto-pdl-achee turbeaza ca desi v-au incarcerat nu au putut sa va opreasca cuvintul! Snteiti un SIMBOL, sinteti un IDOL!
  Domnule Prim Ministru, am fost atit de dezamagita de ce se intimpla in Romania, si mai ales de atitudinile si comentariile citite incit decisesem sa dispar din blogosfera Romaneasca.
  Si Iata ca ma intorc pentru o clipa. Nu insa pentru comentarii politice (acelea imi fac sila!). Asta seara am vazut filmull Romanesc “Zestrea”. Vi-l recomand! Un film facut in anul de gratie 1971. Cu Rebenciuc, Sanda Toma, Margareta Pogonat. Un film 98% actual, si 2% tribut regimului. Daca l-ati vazut va recomand sa-l revedeti. Daca nu, trebuie sa-l vedeti.
  Filmul m-a facut sa listez de ce iubesc Romania, dar in acelasi timp sa realizez ca iubesc o Romanie ce nu mai exista de multa vreme! Psihologii aici te pun intotdeauna sa te intorci unde te simti “in siguranta” sau/si fericit. Pentru mine este satul bunicii mele din Arges. Dar nu cel de acum cu vile si masini de lux! Ci cel din sfirsitul anilor 60, inceputul anilor 70, acela fara sosele asfaltate, cu lumina la lampa si cu “entertainment” seara pe sant… Anii in care de fiecare data in vacanta de vara gaseam in hambar 3-5 pisicuti deaja arvurniti in sat (bunica avea pisica ‘harnica” – prindea soareci) dar care ma faceau sa uit de dorul parintilor!. Anii in care sculatul la 5 dimineata era o bucurie: luam “botul” de brinza si pita si impreuna cu verii mei duceam vacile “in tarina” (munca spun unii, pentru noi prilej de distractie!). Satul in care duminica vedai o “hora’ pe cinste si nu manelizata! Satul in care mincai inghetata o data pe saptamina, dar facuta la sare si delicioasa! Satul in care nuntile tineau de joi pina luni: incepeau cu florile pentru brad, “fedelesul”, mersul la fintina, spalatul pe picioare al miresei… Satul viu, satul nepervetit, satul in care am cunosc primul fior al iubirii (aveam 15 an!!!) si primul sarut!
  Unde s-au dus toate acestea? Si unde sintem noi acum? Am ajuns sa cred ca “inchiunaciunea” nostra se termina cu “ura noastra cea de toate zilele”…

 17. 17 Petruta septembrie 9, 2012 la 7:51 am

  Stim ca in justitie totul este dictat politic si dvs.ne confirmati aceste adevaruri.Pentru cel care spune”imi pare rau ca sunt roman”:sa nu va para rau.Sa le para lor.Cum parintii nu-i poti schimba,nici poporul din care faci parte nu-l poti renega.Este doar o perioada a istoriei nociva pentru aceasta tara si acest popor.Ce este cu adevarat tragic,e neputinta de a face ceva pentru ca nu prea avem cu cine…

 18. 18 manu septembrie 9, 2012 la 9:11 am

  Barosu nu citeste, ca i-am scris eu direct, despre mai multe… dar poate daca ii scriem mai multi, se trezeste… daca vreti, uite-aici http://ec.europa.eu/commission_2010-2014/president/contact/mail/index_en.htm

 19. 20 Lucas septembrie 9, 2012 la 12:11 pm

  „Cine răspunde, în final, pentru fabricarea acestui dosar?”.Cred ca Liviu Dragnea cand va fi chemat data viitoare la parchet se va extinde actiunea penala si pentru fabricarea dos.”Matusa Tamara”.Altfel cat timp procuror general al Romaniei este Traian Basescu niciun magistrat responsabil de astfel de abuzuri nu va raspunde nici disciplinar,nici penal.

 20. 21 NELU FIERARU septembrie 9, 2012 la 3:20 pm

  SPERANTELE DUMNEAVOSTRA DE DREPTATE SI LINISTE SUFLETEASCA SUNT SIMILARE CU CELE LA CARE VISEAZA SI MAREA MAJORITATE A OAMENILOR ONESTI! SA SPERAM CA MAINE VA FI O ALTFEL DE ZI,DAR SUNT CONVINS CA SPERANTELE NU POT REZOLVA MARE LUCRU FARA INTERVENTIA NOASTRA! VA DORESC TOT BINELE DIN LUME,DUMNEAVOASTRA SI POPORULUI ROMAN!ASA SA NE AJUTE DUMNEZEU!

 21. 22 mic septembrie 9, 2012 la 4:01 pm

  E bine, domnule Basescu ? E bine ? Se pare ca noi te-am pus Presedinte.

 22. 23 Doru Coarna septembrie 9, 2012 la 6:01 pm

  @ blogi,

  parintele are dreptate… de cand s-a format Pamantul, ca oriunde in Univers, daca exista conditii apare si viata sub toate formele posibile, permanent! In prezent au disparut 97% din formele terestre de viata, mereu prin neadaptare la conditiile de tot felul, clima, hrana.
  Darwin greseste, speciile nu se transforma una in alta, ci doar se adapteaza in limitele biologic posibile fiecareia dintre ele, iar daca nu pot, dispar.

  Pana in prezent nu s-a gasit niciun exemplu de evolutie, doar disparitii. Se intelege ca la inceput, diversitatea era totala, iar daca acum sau in viitor mediul ar redeveni sustenabil unei specii, vor apare iarasi dinozaurii, de ex.

  Cum omul nu este varf de evolutie ci doar o specie ca oricare alta, se intelege ca este si ea in nomenclatorul Universului, dar nefiind cap de evolutie si datorita fragilitatii, doar pe planete tinere poate apare, si care, bineinteles, indeplinesc toate conditiile climaterice. Problema este insa ca aproape toate planetele sunt de varsta Universului, deci… Sigur ca apar noi sisteme solare odata cu noii sori din Univers, insa acolo lucrurile sunt atat de proaspete incat nu exista conditii pt aparitia vietii.

  Cred insa ca exista civilizatii terestre, cred ca omul a reusit in trecut sa se desprinda de Terra si sa supravietuiasca in spatiu, asigurandu-si necesarul prin exploatarea resurselor diverselor planete apropiate dar din afara sistemului nostru solar. Exista remasite, vestigii, uimitoare, care, cu toata ingeniozitatea umana, nu pot fi realizate fara tehnologie. Iar la vremea crearii lor, noi eram prin epoca pietrei… Deci una dintre civilizatiile primordiale a reusit sa supravietuiasca si apoi sa evadeze de pe Terra, atunci cand mediul s-a inrautatit pt ei. Dar ei sunt deci terestri, nu ET.

  De ce nu ne contacteaza? Pai pe cine, pe Barroso? Pe Obama? Sau… pe Basescu direct? Spun direct caci se pare ca acesta este cap de lant evolutiv, cata vreme toti au sarit sa-l apere… Glumesc.
  Nu ar face decat rau daca s-ar amesteca, insa ne vor opri mereu de la autodistrugere, si asta este suficient cata vreme avem un apetit infinit pt prostie, si daca stim asta si noi, desigur ca o stiu si ei.

  Noi daca ne-am amesteca in lumea ursilor sa spunem, le va fi bine sau rau? Ursii nu se vor alege cu nimic, si asta daca nu-i exterminam direct, iar daca-i hranim, specia lor se atrofiaza…

  Eu cred ca lucrurile sunt simple, problema este ca domeniul asta, ET, atrage toti nebunii…

 23. 24 NICOLETTE ORGHIDAN septembrie 9, 2012 la 8:34 pm

  Este notorie învârtirea-n cerc atunci când vine vorba de justiția română. Madam’ Macovei a făcut și-a desfăcut pe unde a trecut, dar ce-i mai dureros că acest făcut și spus se-asemănă cu turnatul cucutei în urechea Uniunii Europene. Nu este la-ndemâna oricui să stea tet-á’tét cu personalități europene (și mondiale chiar), să se ducă ,,cu jalba-n proțap” și…minciuna-n nas.’Dacă unui demnitar i se poate ,,servi” acest tip de proces, dacă unui demnitar completul de judecată (recuzat și răs-recuzat, nu numai în acest proces!) îi poate pune la dispoziție această …recuzită, la ce se poate aștepta un român simplu, dar căruia, DNA-ul vrea cu orice chip să-i ….fabrice un dosar? Barroso? Mult prea ocupat de propriu-i scaun care a început serios să i se clatine, decât să se preocupe de justiția unei țări din Uniunea Europeană, mult prea invocat ca să aibă vreun factor de decizie. La rândul său, simplă marionetă în mâinile altor …,,grei europeni”. Rezolvarea? Demiterea întrgului aparat Al așa -zisi Justiție Română.

 24. 25 Maximmouse septembrie 9, 2012 la 8:35 pm

  Stimata Gazda,

  Iata, ce mica e lumea! Cum ne dam , cum ne sucim, de makavei ne lovim. Va amintiti, probabil ca nu, cand va spuneam ca utilitatea lui makavei pentru satana, se va vedea in cazul cand nu va mai fi presedinte si va fi citat in instanta? Recunosc, nici prin cap nu mi-a trecut, ca de fapt, ea tesea o vasta panza de paianjen , in care, se prind ca niste biete musculite, oameni politici, institutii, popor….Aici trebuie sa ii dau credit si lui Doru Coarna, nu este ea in centrul panzei, ea secreta fir, si se misca…la fel ca si restul mafiei portocalii din toate institutiile , de forta, sau nu ,ale statului .

  Intotdeauna, urmarind felul in care se punea problema , de catre pdlisti, juridic vorbind, am avut senzatia ca legile sunt citite de un grup de infractori, sau viitori infractori. De ce ? Totdeauna, speculativ, pentru operatiuni malefice, ba chiar penale. Asta a devenit, la lumina, justitia romana prin conducatorii ei actuali. Este un cosmar, ai senzatia ca nu poti sa strigi, nu poti sa fugi….Totusi, o trezire trebuie sa existe ! Nu se poate asa ceva, NU SE POATE!

  Iaca, speranta mea ca se va intampla ceva,in domeniul juridic, si nu numai, nu moare! 🙂 🙂

 25. 26 Maximmouse septembrie 9, 2012 la 8:38 pm

  @Doru Coarna!

  Multumesc, bine ca ma faci nebun acuma! 🙂 🙂

  Sigur, nu pe barroso sau pe merkel sau pe obama, sau…pe satana, DAR PE NOI? 🙂 🙂

 26. 27 Maximmouse septembrie 9, 2012 la 8:41 pm

  Phiii! morar anticipeaza…VOR URMA! Incep sa se faca utili mafiotii etnici, incep sa apara „marturisiri” din sectiile de votare, din strada, de pe maidan, etc. Boala curata nenica!

 27. 28 Doru Coarna septembrie 10, 2012 la 5:21 pm

  @ Maxi,

  nu o lua si tu direct, exista prea multe pareri si prea multe speculatii, insa nu se tine cont de ceea ce exista cu adevarat: vestigii megalitice greu de explicat, specii care dispar zilnic, SPECII NOI CARE APAR SI SE DESCOPERA MAI TOT TIMPUL, prin jungla, prin insule, prin vulcanii subacvatici…

  Ideea este insa ca orice astfel de individ evoluat care poate cutreiera spatiul, stie ca orice contact ar realiza, ar favoriza direct si ar defavoriza indirect, iar ca asta sa nu se intample, trebuie pastrata distanta… ne privesc cum privim noi la zoo, desi suntem din aceeasi specie si avem aceeasi origine, Terra. Avem insa nivele diferite, interese diferite, perspective diferite.

  Dar sa gandim altfel: civilizatia LAPITA a colonizat acum 60,000 ani tot bazinul Pacificului, insula cu insula! Cum? Au costruit cu ingeniozitate, din lemn si rogojina, niste nave, outrigger-canoe, care si astazi sunt cele mai evoluate si sunt inca folosite! Dar nu e vorba numai de nave, ci de conservarea apei si a hranei saptamani intregi, ratacind la intamplare prin ocean! Si atentie acum: la ora aceea, noi prin Europa ne confruntam cu penultima mare glaciatiune si incercam sa-i caftim pe neanderthalieni, incepeam epoca pietrei…

  Dar, daca rasa alba moderna aparuta atunci,a progresat in ultimii 5,000 de ani de la piatra la tehnologie spatiala, ce au reusit LAPITA in 60,000 de ani, dupa ce au colonizat oceanul? Si asta daca ne gandim la ei, dar poate ca ei au ramas colonisti si atat, poate a existat o alta civilizatie pamanteana, si mai veche, poate din cretacic, deci si mai evoluata!

  Parerea mea.

 28. 29 Marian Nicolae septembrie 12, 2012 la 8:13 am

  @Doru Coarna,

  Vestigii ale civilizatiilor umane stravechi exista peste tot.

  Se pare ca s-a intamplat un cataclism natural sau PROVOCAT cu 11.500 de ani in urma, care A REDUS POPULATIA UMANA LA CONDITIA DE VANATOR CULEGATOR….pierzand astfel toate cuceririle tehnologiei lor.

  La indieni, navele Vimana cu care se zbura cu multe mii de ani in urma….

  Rampele de lansare a rachetelor de la Baalbek…..vechi de mii de ani.

  Forme de elicopter descoperite gravate in piatra….vechi, foarte vechi.

  Nu inteleg totusi de ce omenirea nu a facut saltul suprem, catre spatiu, fara sa mai fie nevoita sa involueze obligat, fortat….pastrand pe pamant o populatie inteligenta cu un numar modest si extrem de avansata tehnologic, totul fara a distruge Mama Pamant.

  Sunt multe lucruri despre care se merita discutat.


 1. 1 Despre primul discurs al lui Basescu dupa revenirea la Cotroceni « Motanul Incaltat Trackback pe septembrie 9, 2012 la 12:31 am
 2. 2 Nastase, din inchisoare: E bine, Manuel Barroso? Nu e asa ca DNA e independent? | News Trackback pe septembrie 9, 2012 la 12:25 pm
 3. 3 Politichia,,DIMBOVITEANA’’.- RadioMetafora.ro Trackback pe septembrie 10, 2012 la 7:45 am

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


Arhiva

Comentarii Recente

diasporean la Anunt!
fostă basarabeancă la Anunt!
Ce scriam acum exact… la Anunt!
De ce n-am criticat… la Anunt!
Cum e posibil asa ce… la Anunt!

%d blogeri au apreciat: