Cine e şeful politicii externe?

Este titlul editorialului meu de miercuri din Jurnalul National. Editorialul poate fi citit aici.

30 Responses to “Cine e şeful politicii externe?”


 1. 1 Argusdre mai 23, 2012 la 7:06 am

  Dvs, spuneti :
  „…Băsescu nu poate participa la o activitate fără să dorească să o conducă discreţionar….”
  Păi atunci să-l facem şef pe viaţă pe o vidanjeră !

 2. 2 blogideologic mai 23, 2012 la 7:30 am

  Ghiculeştii au o identitate românească. Am vorbit de mai multe ori despre Capitulaţiunea din 1740 de la Constantinopol, prin care principatului moldovenesc i se recunoştea ca fiind legitimă frontiera răsăriteană pe Bugul pontic. Am aflat despre situaţia aceasta citind Memoriile lui Winston Churchill despre cel de al doilea război mondial. Winston Churchill dădea informaţia ca să justifice de ce a recunoscut ca fiind totalmente legitimă frontiera pe Bug pentru România condusă de Ion Antonescu. Atunci, guvernul UK a trimis chiar şi o notificare guvernului român privitor la chestiune. De ce nu apare acum la lumină acest document, cine este interesat să-l ţină ascuns şi din ce raţiuni ? Pasajul din Memoriile lui Churchill m-a îndemnat spre căutări pe care doar cyborghizarea mi le-a permis. Capitulaţiunea din 1740 de la Constantinopol a fost încheiată sub puternica influenţă a diplomaţiei franceze (care, de altminteri, a scos la lumină şi Cronica de la 830 despre Bolohoveni şi cetăţile lor). Ţara Bolohovenilor a devenit acum Basarabia şi Transnistria, precum şi Middle Earth în mitologia lui J.R.R. Tolkien. Mă întreb de ce nu scrie chiar nimic despre mitul acesta infatuatul şi ignarul Lucian Boia, profesor la Universitatea din Bucureşti. Atunci când s-a încheiat Capitulaţiunea din 1740 de la Constantinopol, domnitor în Moldova era Grigore Ghica al II-lea, prinţ al Sfântului Imperiu Roman şi un fals fanariot. De câte ori am scris “fals fanariot”, am fost atacat virulent de LePrinceVolodea. Totuşi, cum dovedeşte documentul http://en.wikipedia.org/wiki/Ghica_family , Ghiculeştii au identitate românească.

 3. 3 George Ban mai 23, 2012 la 7:33 am

  Eu cred ca pana diseara vi se va face dreptate. Succes!

 4. 4 Porthos mai 23, 2012 la 8:22 am

  @ Adrian Năstase (off topic)

  Trebuie să-mi cer scuze pentru afirmațiile incorecte făcute aici: https://nastase.wordpress.com/2012/05/21/cine-face-politica-externa-a-tarii/#comment-161277

  M-am înșelat cu privire la măsurile propuse de domnul Florin Georgescu referitoare la deductibilitatea TVA-ului pentru autovehiculele de firmă. În realitate, propunerea actuală ÎMBUNĂTĂȚEȘTE situația existentă, ajutând firmele.

  Încă o bilă albă pentru domnul Florin Georgescu și actualul guvern. Felicitări USL-ului și încă o dată scuze pentru superficialitate.

 5. 5 grigore mai 23, 2012 la 8:30 am

  va urez mult succes azi, sper sa fie o decizie corecta

 6. 6 Marcus mai 23, 2012 la 8:54 am

  La Puscarie, Roberta, La Puscarie !

  Ieri, curvetu’ de Anastase, pusa pe mahalageala,
  Si-a tras fustele in crestet si dadu cu mucii-n oala.
  Crezandu-se foarte desteapta si experta-n strategie
  Pe post de mare oracol ne-anunta crunta urgie.

  Mincinoasa noastra hoata, tupeista fara jena,
  Lua ca tinta pensionarii si lansa o fumigena.
  Vrand zazanie sa bage intre ei si ast guvern
  Ea le spuse ca la iarna vor trai ca in infern.

  Tot din pensii ciopartite caci banutii cuveniti
  Nu ajung in visterie unde-i lipsa de arginti.
  Prin urmare sa nu creada tot ce Ponta le promite
  Sa voteze pedeleu, fiindca prim ministru-i minte.

  Numai ca minciuna crasa demontata fu pe loc,
  De-o distinsa demnitara ce ne invita in bloc
  Sa-ntrebam de provenienta banilor de biciclete
  Mita data de Roberta la votanti ajunsi schelete.

 7. 7 dorucoarna mai 23, 2012 la 8:58 am

  Numai fraierii se tot forteaza sa fie sefi… Sefia, in zilele noastre, inseamna mai responsabilitati, si totodata mari riscuri. Nu inteleg de ce presedintele isi apara cu atata incrancenare niste himere, in definitiv il poate supraveghea si cenzura pe Ponta de la distanta, lasandu-l sa gafeze caci e tare greu sa sari in Politica Externa fara sa gafezi… dar poate nu i-ar conveni situatia!

 8. 8 Marcus mai 23, 2012 la 9:26 am

  erata: cu scuzele e rigoare, ultima strofa a se citi:

  Numai ca minciuna crasa demontata fu pe loc,
  De-o distinsa demnitara ce ne invita in bloc
  Sa-ntrebam de provenienta banilor de biciclete
  Dati de hoata, Coana Mita, la votanti ajunsi schelete.

  sa fiti iubiti
  marcus

 9. 9 Ghita Bizonu' mai 23, 2012 la 10:29 am

  Pai daca ne luam dupa ce scrie constitutia despre presedinte si politica exerena Basescul ar trebui sa isi dea printo demisia sau sa il alungam cu suturi in dos ..
  DCa scrie ca Pr4esedinetele reprezinta Statu roman.
  Si cum il reprezinta atunci cand se afla la un summit ? Nebagat in seama in timp ce cel din stanga sa discuta cu cel din dreapata sa. Danc tarcoale in njurusl grupului de VIP uri. Ma rog presedinte de areapa , da?!
  Si cu colgeii de PPE si mai bine – unu ii pune mana in piept (bine ca nu-i da si un cap in gura!) si alatu ii face semne tu e pazzo da legare !!!

 10. 10 santinela mai 23, 2012 la 10:38 am

  Nu trimiteti acest comentariu si lui Stan ?

 11. 11 Cornu mai 23, 2012 la 10:46 am

  Basescu la alegerile din 2009 a spus alegatorilor ca vrea sa le fie „sef” ?
  Noi ne alegem „sefii” sau pe cei care aparent ne reprezinta ?
  Ca Basescu se poarta ca un sef de haita, asta este nu doar evident ci si explicabil, din moment ce la el pe vapor nu stia sa faca altceva.
  Cu prostul e bine sa nu te pui, ca nu are bun simt iar logica este o notiune abstracta pentru el.

 12. 12 blogideologic mai 23, 2012 la 11:18 am

  Paleologu, despre preferinţa partidelor pentru uninominal: „Calci pe greblă şi te pocneşte în nas” http://www.romanialibera.ro/actualitate/politica/paleologu-despre-preferinta-partidelor-pentru-uninominal-calci-pe-grebla-si-te-pocneste-in-nas-264873.html Gluma lui Toader Paleologu nici măcar nu-i originală. A fost scrisă de Iacob Negruzzi în „Copii de pe natură, portrete satirice în proză şi versuri” publicată la 1874. De ce se teme Toderaş Paleologu să citeze numele junimistului Iacob Negruzzi în Parlamentul României de acum ?

 13. 13 Aya mai 23, 2012 la 11:54 am

  Reiau o informatie extrem de importanta despre implicarea Monicai Macovei- impreuna cui Traian Basescu- in Operatiunea „Tigareta II” (practic, in marea criminalitate transfrontaliera organizata):

  MONICA MACOVEI A FALSIFICAT DOCUMENTELE DE TRANSPORT IN OPERATIUNEA “TIGARETA II”

  (TRAIAN BASESCU- VIKTOR BOUT- TRAFIC ARMAMENT, continuare 3)

  Pretinsele documente pe care Traian Basescu, in calitate de ministru al Transporturilor, le-a predat organelor de cercetare penala- si care au devenit proba in Operatiunea “Tigareta II”- sunt false.

  Ele au fost falsificate de Monica Macovei (avocat al firmei Business Woman, in epoca) prezenta pe Aeroportul militar Otopeni in noaptea de 16/17 aprilie 1998.

  Mai clar, ea este femeia prezenta pe aeroporul Otopeni, in zona in care se descarcau tigarile (Operatiunea Tigareta II) in noaptea de 16/17 aprilie 1998 (a carei identitate nu a fost facuta publica, din ratiuni lesne de inteles).

  In fapt, Monica Macovei a falsificat documentele de transport intr-o maniera grosiera, cu certitudinea ca are acoperirea necesara prin Traian Basescu in aceasta operatiune de mare criminalitate transfontaliera organizata.

  Iata datele din documetele falsificate de Monica Macovei pentru a mistifica realitatea in Operatiunea Tigareta II (mai exact, pentru a acoperi o operatiune de mare criminalitate tranformtaliera organizata, in care au fost implicati Traian Basescu- avand autoritatea ministrului Transporturilor, in epoca- si traficantul de armament Viktor Bout- vechi colaborator, in materie, al lui Traian Basescu):

  “Transportul de tigari, cu aeronava ucraineana de tip IL-76, UR-UCA, zborul SFB-1651/2 din 16/17.04.1998.
  In „Cargo Manifest” (falsificat) erau mentionate:
  operatorul (Air Sofia),
  nr. zborului (SFB-1652),
  data (16.04.1998),
  nr. crt. al facturilor pentru marfa incarcata (3034; 3036; 3037),
  cantitatile (cate 1000 de baxuri pe fiecare factura),
  natura marfii (Cigarettes),
  greutatea/1000 baxuri (15.400 kg) si greutatea totala (46.200 kg).
  „Cargo Manifest” (intocmit in fals de Monica Macovei) era insotit de trei documente detaliate pentru fiecare factura. In fiecare dintre acestea este trecut vanzatorul (Papastratos SA – Piraeus Greece), cumparatorul (Business Woman Improes SRL – Bucharest Romania), aeroportul de incarcare (Athens), aeroportul de destinatie (Otopeni – Bucharest), cantitatea (1000 baxuri), denumirea marfii (Cigarettes „Assos International”), greutate (15.400 kg).

  Cateva lamuriri:
  In mod corect, Cargo manifest este completat, obligatoriu, pe calculator, deoarece el este transmis companiilor aeriene si altor beneficiari de informatii, prin sistemul international de telecomunicatii aeronautice dedicat (S.I.T.A.). Persoana care-l intocmeste trebuie sa fie autorizata in operatiuni de handling si raspunde pentru modul in care s-a realizat centrajul avionului.

  FALSUL INTOCMIT DE MONICA MACOVEI:
  Cargo manifest pentru zborul Air Sofia (prin care au ajuns pe Otopeni militar, in noaptea 16/17 aprilie 1998, tigarile destinate trocului tigari- armament) este completat de mana.
  Se mentioneaza, in mod fals, ca avionul ar fi decolat de la Atena cu destinatia Bucuresti – ceea ce este fals, intrucat a decolat de la Sofia cu destinatia Bucuresti Otopeni.

  Pentru intocmirea falsului in acte, Monica Macovei a folosit si un formular tipizat, apartinind companiei de transport aerian de stat Olympic Airways, pe care l-a completat de mana, incercand sa lase impresia ca ar fi fost completat de un angajat al firmei de handling Interservice S.A. de pe aeroportul din Atena.

  In mod evident falsul a fost intocmit de Monica Macovei in graba- si fara teama de consecinte- intrucat nu si-a dat osteneala nici macar sa se documenteze in legatura cu detaliile esentiale pentru un astfel de document.
  Astfel, Monica Macovei a comis greseli flagrante. Dau un exemplu: codificarea I.A.T.A. pentru aeroportul Atena este compusa din 3 litere si nu din 4. Pentru a nu mai discuta de modul cel putin ciudat in care apar numerotate containerele de marfa : 3034, 3036, 3037.

  Pe marginea de sus a Cargo manifest cu sigla Olympic Airways, completat de mina de Monica Macovei (pentru a mistifica realitatea in cazul operatiunii Tigareta II) apare scris ATTN : MR.ANDREI ( pentru a fi foarteclar: in atentia dl. Dan Andrei-directorul AACR).
  Monica Macovei, prin acest fals intocmit cu propria sa mana, a vrut sa simuleze ca documentul ar fost trimis de omologul lui Dan Andrei, directorul AAC din Grecia.

  Nu trebuie sa fie cineva expert grafolog – trebuie doar sa fi vazut, cu o ocazie, un text scris de mana (atat “de rand” cat si de tipar) de Monica Macovei pentru a realiza ca ea a falsificat acel Cargo.

  Dincolo de faptul ca Olympic Airways are propriul serviciu de handling si nu „imprumuta” formulare pentru Interservice- si ca nici Interservice nu recunoaste ca acel Cargo manifest ar fi completat de angajatii sai:

  Prin intermediul cui a intrat Monica Macovei in posesia formularului (in alb) tipizat, apartinand companiei OLYMPIC AIRWAYS – mai exact de la biroul companiei din Aeroportul International Bucuresti Otopeni?

  (Va urma)

 14. 14 ZOE, fii barbata ! mai 23, 2012 la 12:25 pm

  Iata ca s-a amânat din nou recursul pentru o saptamâna ! Probabil ca sclavii de pe plantatie, asteapta raspunsul stapânului !

 15. 15 Dragos mai 23, 2012 la 12:46 pm

  @Aya

  ce fumezi ?

 16. 16 Marian Nicolae mai 23, 2012 la 1:19 pm

  L’État, c’est moi…a spus Louis XIV….

  Statul este NOI…zicem NOI romanii…

  Tare ai noroc basescule ca nu vrem sa facem de ras institutia prezidentiala.

  Fii roman si da-ti demisia ca ne-ai distrus tara deajuns.

 17. 17 Fragmentarium Politic mai 23, 2012 la 1:36 pm

  Remarcabil simt al umorului cand spuneti ca daca ar fi intr-o biserica, Basescu ar vrea sa tina el predica! Si, da, aveti dreptate, afirmand ca presedintele ar trebui sa fie precum monarhul, care domneste dar nu guverneaza. Celor care se vor grabi sa observe diferentele de statut dintre cele doua tipuri de sefi de stat, in care unul e pe mandat, iar celalalt, pe viata, le voi raspunde ca au dreptate, dar mai importanta decat deosebirea ar trebui sa fie apropierea reprezentarii prezidentiale de cea monarhica, in care ultima, ca echidistanta si neimplicare in actul guvernarii, este intotdeauna, dar absolut intotdeauna, unica supravietuitoare in orice criza politica. Sa privim cu atentie la regina Marii Britanii, in care guvernele Majestatii Sale cad unul cate unul, dar regina ramane in picioare, sa nu uitam ca daca regele Mihai I ar fi fost seful guvernului si/sau al politicii externe, ar fi sfarsit precum cei doi Antonesti la Jilava, iar daca Ceausestii nu ar fi fost capo di tutti capo, nu li s-ar fi decontat, la Targoviste, lista greselilor de guvernare, la fel de dramatic, ca si in primul caz… Desigur, pastrand proportiile si revenind in zilele noastre, ale democratiei si statului de drept, ar fi foarte important sa constientizam, desi e mai greu, dupa deceniile de dictatura (ceea ce amplifica si mai mult rolul educatiei si autoeducatiei in eliberarea de stereotipurile nefaste), sa constientizam, repet, necesitatea primordiala a acelui „punct fix”, de stabilitate, neafectat de vanzolelile partidelor si crizele politice, de care sa ne „agatam”, in caz de turbulente, si de unde sa repornim inaltarea, asa cum chiar si Sisif o facea, pornind de pe o baza fixa… Iar acest aliniament de stabilitate ar trebui sa fie, trebuie sa acceptam si sa ne remodelam gandirea, nimeni altul decat Presedintele, ca sef al statului, personalitatea politica cu cea mai mare cota de reprezentativitate electorala (comparativ cu orice alta entitate eligibila), care nu guverneaza, dar mediaza, ca ultima instanta, transcendenta, daca pot spune asa, care poate scoate natiunea din impas si impune revenirea la normalitatea democratica.

 18. 18 Karakas mai 23, 2012 la 2:21 pm

  Mi s-a parut interesanta mutarea facuta de o companie auto chinezeasca, Great Wall, de a produce automobile in Bulgaria, si de a le vinde in Europa. China a fost practic invadata de producatori occidentali, iar acum incearca sa patrunda la rindul ei in Europa cu masini mici si ieftine.

  Sa nu cadem in tentatia de a ironiza un producator chinez. Ca si sud-coreenii, ei pot sa se ridice relativ repede la standarde inalte (cele de siguranta europeana le-au trecut).

  Realitatea este insa ca Bulgaria a fost aleasa nu pe baza criteriului „prieteniei” (unde Romania se lauda cu o relatie privilegiata cu China de ani de zile), ci costul scazut al fortei de munca. Ceea ce spune multe despre cit de bine a mers integrarea europeana in est.

  http://www.spiegel.de/international/business/cheap-labor-in-bulgaria-chinese-open-first-car-plant-in-europe-a-816851.html

 19. 19 dorucoarna mai 23, 2012 la 2:25 pm

  @ Aya,

  incepe sa mi se lege, in acea perioada, pt cine nu stie, regimul era destul de apelcat catre Fanar, pres camerei, Diaconescu, avea o sefa de cabinet, nepoata-sa, Roxana Badralexi, astfel ca s-a ales Olympic si nu alta relatie. Tot in epoca s-a dar grecilor si Romtelecomul, si Dzeu stie cate altele, si tot atunci ne-au napadit bancile lor. Dupa ce au distrus din interior PNTCD-ul, pe Roxana o regasim din 2009 consiliera personala a min, culturii, Paleologu Toader, adica la… PDL! Deh, servicii contra servicii.

  Cred ca e clar cine a procurat tipizatul.

 20. 20 Draghi Puterity mai 23, 2012 la 3:01 pm

  @Karakas

  S-ar putea ca Bulgaria sa fie interesanta pentru chinezi si din alt punct de vedere, cel al datoriei statului, care e mai mica decat jumatate din cea a Romaniei. Deh, ei nu au avut norocul unei revolutii portocalii… Poate ca chinezii considera ca aceasta situatie le ofera anumite garantii pe termen lung.

  In alta ordine de idei, BMW-ul ar vrea sa faca niste fabrici in estul Europei, Mexic sau in Asia. Se pare ca inca nu s-au hotarat. As fi curios cati dintre reprezentantii Romaniei fac acum antecamera la sediul BMW?

 21. 21 Draghi Puterity mai 23, 2012 la 3:04 pm

  @Dragos

  Ai rabdare, presimt ca o sa apara si niste poze care sa probeze cele de mai sus…

 22. 22 M.Voicu mai 23, 2012 la 4:02 pm

  Scuze, nu pot referi la temã: este atributul stabilit de Constituţie pentru C.C. în Art.146 lit.e: «soluţioneazã conflictele juridice de naturã constituţionalã dintre autoritãţile publice». Preşedintele şi primul-ministru au echipe largi de experţi…
  La Proiectul legii electorale e scrâşnire de dinţi>/b>; Dl.Pârvulescu nu se considerã cum este, responsabil pentru intrarea în Parlament de pe locurile 2 sau 3 la ”alegerile” anterioare – dinadins, dupã cum şi-a susţinut şi îşi susţine chiar şi acuma mãsura de a desconsidera dispoziţia din Art.62 alin.1 [vortul egal] şi Art.62 alin.2 [numãrul de voturi pentru reprezentarea directã în Parlament] – unde principiul general este expus odatã cu excepţia – doar pentru ”organizaţiile minoritãţilor naţionale, care nu întrunesc în alegeri numãrul de voturi pentru a fi reprezentate în Parlament”. Pentru organizaţiile politice care s-ar afla într-o asemenea situaţie, Constituţia nu face excepţie; nici-un reprezentant politic nu-şi poate revendica o oaste de strânsurã, ci doar alegerea electoratului în faţa cãruia candideazã [Art.62 alin.1: vortul egal şi direct].
  Şi condiţiile de eligibilitate: dreptul de vot [Art.36] şi dreptul de a fi ales [Art.37 şi Art.38] se satisfac numai individual, nu ”pe medie” (ca’n glumele cu statistica).
  Waving-ul cã s-ar elimina candidaţii care au ieşit pe locuri inferioare locului întâi şi cã din asta s-ar elimina Opoziţia, e jignitoare dupã ce este neconstituţionalã: mandatele parlamentarilor sunt egale – şi trebuie sã fie egale. Doar aşa decide numãrul de voturi, câte pro, câte contra, aşa cum şi voturile electorilor trebuie sã fie egale ❗
  Cred cã şi la şcoala de catiheţi de la Ştefan Gheorgiu se fãcea vorbire despre votul direct – formã esenţialã a democraţiei participative.

 23. 23 dlnimeni mai 23, 2012 la 5:05 pm

  Din nou zile de fior si TVA, de aceasta data il hranim pe dl Ponta, poate ca totusi voi gasi nitica vreme pentru un comentariu cit de cit, mai ales ca sunt recunoscator dlui Nastase ca nu a trecut peste chestia cu „sefia”. Acum, doar doream sa nu il uitam pe ghenosele gauleiter, care poate ca vrea si el vreo sefie in politica noastra externa.

 24. 24 Aya mai 23, 2012 la 5:50 pm

  @

  Doru Coarna

  Iti dau o frantura de informatie inainte de a posta urmatoarea „secventa” despre implicarea Moniicai Macovei in marea criminalitate organizata: procurarea acel formular tipizat nu are legatura cu R.B. (de la Cabinetul lui I.D.- presedinte al Camerei, in epoca). Personajul care s-a ocupat de procurarea lui era mult mai „aproape de locul faptei”.

 25. 25 Aya mai 23, 2012 la 5:52 pm

  @

  Dragos

  Vrei sa afli daca preferam aceeasi marca de tigari?

 26. 26 Aya mai 23, 2012 la 5:55 pm

  @

  Draghi Puterity

  Exista atat inregistrari video cat si poze cu prezenta Monicai Macovei „la locurile faptelor” (observa, te rog, pluralul). Vor aparea, bineinteles.

 27. 27 dorucoarna mai 24, 2012 la 3:12 pm

  @ Aya,

  Nu, n-am vrut sa spun ca ar exista vreo legatura intre RB si Tigareta, ci doar ca la acea vreme, pe relatia Grecia se intamplau multe si asta pt ca se faceau multe… Iti aduci aminte de avionasul ala privat care a explodat doar la interior venind cu smecheri de la Atena, care insa nu au patit nimic?

  Nu poti lucra de capul tau, trebuia sa conlucrezi, adica sa dai ceva ca apoi sa fi lasat sa iei altceva, adica dai ceva de la statul roman, da-l in ma-sa, si iei apoi ceva din crima organizata, care insa iti intra direct la buzunar ca nu-i ban public! Adica, ticalosia europarlamentarului Macovei, daca se dovedeste, este si mai inalta decat chestia cu casa nationalizata, chiar tine de criminalitatea internationala si de jefuirea Romaniei, subminare sau cum naiba (nu) ii mai zice acum…

  O cunosti pe R?

 28. 28 Aya mai 24, 2012 la 10:44 pm

  @

  Doru Coarna

  Legatura Monica Macovei- „documente grecesti contrafacute”- trafic de tigari (Tigareta II, de exemplu) si mare criminalitate transfrontaliera organizata se cricumscrie unui cu totul alt cadru decat celui sugerat de tine.
  Ca sa fiu mai clara:
  Nu exista – si nici nu poate fi stabilita- vreo legatura intre faptul ca Olympic Airways este o firma greceasca- si ca, in epoca, indivizii de la guvernare „inclinau” catre capitalul grecesc.
  Sorgintea elena nu are vreo relevanta, in context, legat de Monica Macovei (si de marea criminalitate organizata, cu toate conexiunile, la care ma refer).

  Intr-o ordine conexa (si importanta) de idei:
  Gravitatea extrena a faptelor Monicai Macovei, legat de Tigareta II (si de implicarea in marea criminalitate organizata) nu poate fi „nivelata” prin incadrarea intr-o chestiune „sistemica, de epoca, a firmelor grecesti”.
  Nici vorba!
  Iti sugerez sa nu incerci abordarea sistemica, in sensul mentionat.
  Voi da, curand, alte informatii lamuritoare. Toate, la timpul lor!


 1. 1 Cine e şeful politicii externe? | Stiri Bloggeri Din Romania Trackback pe mai 23, 2012 la 1:13 pm
 2. 2 Cine e şeful politicii externe? | Stiri Bloggeri Din Romania Trackback pe mai 23, 2012 la 1:13 pm

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


Arhiva

Comentarii Recente

diasporean la Anunt!
fostă basarabeancă la Anunt!
Ce scriam acum exact… la Anunt!
De ce n-am criticat… la Anunt!
Cum e posibil asa ce… la Anunt!

%d blogeri au apreciat: