Sper sa va bucurati alaturi de mine: 5 milioane de accesari pe blog!

5 milioane de accesari – acesta este numarul de accesari pe care blogul nostru deja l-a depasit. Felicitari tuturor!
Din nou, este un efort de echipa, pe care il apreciez extraordinar de mult. Mai cu seama ca interesul vostru este tot mai mare, de la an la an, ceea ce imi arata ca avem aici una dintre cele mai vii si mai spectaculoase comunitati online din Romania.
Nu vreau sa spun cuvinte mari, dar va apreciez foarte mult si vreau sa considerati acest succes ca fiind si unul al vostru.
Stiu ca acest numar de accesari nu inseamna neaparat ca blogul are 5 milioane de cititori, dar il pot echivala in voturi de incredere. Si pot spune, cu oarecare mandrie, ca primesc prin acest blog un sprijin mai mare decat oricine altcineva din Romania (ma refer, evident, la mediul politic).
Atunci cand am pornit la acest drum online, acum cativa ani, nu speram la o astfel de evolutie. Mi-ati demonstrat cu totii ca o comunicare online este cel putin la fel de viguroasa si de  dinamica (daca nu cumva chiar mai fructuoasa) precum comunicarea directa. Cu atat mai mult cu cat stiu foarte clar ca folosesc acest canal de comunicare foarte modern nu doar tinerii, dar o fac oameni de toate varstele, demonstrand fiecare in parte o capacitate de adaptare foarte mare.
Si sunt mandru mai cu seama cand stiu ca acest blog este unul in care nu am folosit nici un artificiu de crestere a traficului – fara poze tabloide, fara controverse si scandaluri, fara limbaj trivial si fara agresivitate si vulgaritate. Am reusit sa ajungem aici pastrandu-ne, cu totii (pentru ca e vorba si de tonul si calitatea comentariilor dvs) valorile si verticalitatea. Cu decenta si bun-simt, cu accent pe calitate in texte si abordari, cu preocuparea (rara pentru mediul public romanesc) de a accentua dezbaterea de fond, profunda, a politicilor si a valorilor. Cineva celebru spunea asa: „Common sense is not so common”! Iata ca, si asa, reusim sa avem impreuna un blog cu o raspandire atat de larga. Cu bun-simt, cu decenta si cu respect.
 
Astept cu  mandrie si cu entuziasm momentul in care impreuna vom ajunge  la 10 milioane de accesari.
Din nou, felicitari tuturor!

34 Responses to “Sper sa va bucurati alaturi de mine: 5 milioane de accesari pe blog!”


 1. 1 deakonu martie 22, 2012 la 1:22 pm

  Nu-i rau deloc…bravo!

 2. 2 Ghita Bizonu' martie 22, 2012 la 1:34 pm

  Imi sarise inima. Credeam ca 5 milioane de .. voturi in perspectiva.
  A da acceasri.
  Felicitari . Ptr un blog este bine .
  Da ne intaorceam al intrebarea de baza: ce suntsi blogher? Sau politician?

  ma rog stiu …

 3. 3 popalumi martie 22, 2012 la 1:41 pm

  Da,da.Si mai multe milioane
  Eu imi doresc sa invingeti la locale.

 4. 4 gala martie 22, 2012 la 1:52 pm

  Felicitari !
  „…blogul nostru…” Imi place cum suna! 🙂

 5. 5 Theodora martie 22, 2012 la 2:17 pm

  Ne bucuram 🙂 …. si sper sa ne bucuram impreuna si la 10 milioane de accesari pe blog

 6. 7 Karakas martie 22, 2012 la 2:36 pm

  Felicitari!

  Dl Gitenstein a cuvintat din nou pe linga mandatul sau diplomatic, pronuntindu-se public ca Romania sa preia modelul american al imunitatii parlamentare.

  „Eu sunt pentru acordarea unei imunităţi restrânse, ca în Statele Unite, unde se aplică numai pentru declaraţiile din Congres”, a spus el.

  Mesajul e in coada de peste: el e „pentru” unde, in Romania? E vorba de un vot al sau ca o preferinta, sau de o indicatie cu executare?

  In principiu, oricine ar trebui sa fie egal in fata legii. Doar ca am impresia ca in SUA, imunitatea restrinsa are sens, odata ce legile adoptate au creat un sistem in care nu mai e nevoie de crima ca sa te imbogatesti, odata ce devii parlamentar. Sigur, in caz de omucidere, viol sau alta crima oribila, parlamentarii nu ar trebui sa aibe protectie speciala.

  Problema este daca adversarii tai politici se pot folosi de imunitatea restrinsa pentru a iti crea dosare. De asta cine te apara?

  http://www.mediafax.ro/politic/gitenstein-cazul-boldea-demonstreaza-ca-imunitatea-trebuie-sa-fie-doar-pentru-declaratii-politice-9425851/

 7. 8 Dragos martie 22, 2012 la 2:39 pm

  „fara controverse si scandaluri, fara limbaj trivial si fara agresivitate si vulgaritate…valorile si verticalitatea….cu decenta si bun-simt, cu accent pe calitate…”

  simt nevoia sa-i nominalizez la categoria „bun-simt” pe Marcus, Iepurele de martie, Ghita Bizonu s.a. asemenea ce au tinut stacheta dialogului academic pe culmi stratosferice.

 8. 9 Socrate martie 22, 2012 la 2:47 pm

  Ne bucuram, va felicitam si va uram si mai multe milioane.

 9. 10 Doru Coarna martie 22, 2012 la 3:23 pm

  @ Dle Nastase,

  „aveti grija ce va doriti”…

  Pe noi toti ne anima ura fata de un regim personal, anapoda si antiromanesc, dar daca USL castiga puterea, nu cred ca blogul va mai fi accesat de inca 5 mil. de ori…
  Sa nu cumva sa va doriti deci 10 mil. accesari prin ramanerea in opozitie…

  Atunci, la mare cautare va fi blogul absorbantei Elenei Udrea, la ora aceea opozanta si opozabila, sa speram ca sustinut din „chilie”. Abia astept s-o vad absorbind postarile lui Marcus, de ex…. Sau cel al universitarului Basescu, acesta fara disclaimer, bineinteles.

 10. 11 Bibliotecaru martie 22, 2012 la 3:30 pm

  Primul miliard este greu… pe urmă merge de la sine…

 11. 12 ZOE, fii barbata ! martie 22, 2012 la 3:45 pm

  Felicitari !

  La alegeri sa fie de trei ori pe atât !

 12. 13 Jr martie 22, 2012 la 3:47 pm

  E o bucurie pentru mine care frecventez de ani buni acest blog să aud de la dumneavoastră d-le Adrian Năstase un cuvânt de apreciere la adresa fiecăruia dintre noi. Vom fi mereu alături de dumneavoastră, (cel puţin cei pe care îi cunosc din anturajul meu). Dumneavoastră aţi făcut posibil lucrul acesta prin deschiderea orizontului spre care privim şi cum să ridicăm ceaţa de pe ochii celor care nu văd încă răsăritul soarelui. Cifra cinci milioane de vizitatori, eu nu cred că e corectă; Lângă un vizitator există cel puţin o persoană care vă citeşte şi rezonează la unison. Lângă mine stau două persoane interesate să citească postările dvs. iar ideile din postările mele sunt rezultatul unor consultări adhoc. Şi ei sunt vizitatori virtuali; Cifra dată de dvs. este cu mult mai mare.
  Dacă uneori postările mele sunt mai dure, situaţia o cere; Nu pot să-l cadelniţez pe Băsescu tocmai când l-am prins că UMILEŞTE poporul român.

 13. 14 d'Artagnan martie 22, 2012 la 3:55 pm

  Păi da, am cam muncit la blogul ăsta…al nostru…Nu mai ţin minte exact , când am venit eu cred că erau două sau trei milioane, acum sunt cinci!

  Câtă risipă de inteligenţă am făcut eu aici !
  Mi-o mai fi rămas oare ceva?!!

 14. 15 Geta martie 22, 2012 la 4:36 pm

  Avem unul care NU se bucura. Ii spune Grigore, Grigore Cartianu. I se mai spune si „Frustratu’ „.

 15. 17 Ionel Voinescu martie 22, 2012 la 5:00 pm

  Meritaţi mult mai multe Domnule Preşedinte! O spun adesea în diferite cercuri şi medii, cu toată sinceritatea şi convingerea, că sunteţi „unul dintre cei mai buni politicieni ai scenei politice româneşti actuale, dacă nu cel mai bun!”! Şi sunt din ce în ce mai puţini cei care mă contrazic..

 16. 18 Ursuletul martie 22, 2012 la 5:08 pm

  Cele 5 milioane de accesari ale blogului sunt sinonime cu cele 5 milioane de voturi obtiunte de dvs. la alegerile din 2004.Eu cred ca si la 5 milioane de accesari Traian Basescu are frisoane .Sper ca la 10 milioane de accesari ale blogului acelasi personaj sa se „gripeze” precum un motor.

 17. 19 d'Artagnan martie 22, 2012 la 5:53 pm

  @ Jr
  ”…să aud de la dumneavoastră d-le Adrian Năstase un cuvânt de apreciere la adresa fiecăruia dintre noi.”
  Când s-a întîmplat asta, domnule, că mă faci gelos! Am lipsit eu când m-a apreciat personal domnul Năstase?! Poți să-mi arăți unde, te rog?

 18. 21 Adrian B. martie 22, 2012 la 6:44 pm

  Felicitari ! Aceste 5 milioane de accesari inseamna , de fapt , foarte multe lucruri :
  – ca aveti enorm de multi sustinatori
  – ca romanii sunt interesati de expertiza d-voastra politica
  – ca ati creat un blog de o calitate exceptionala
  – ca sunteti un politician de exceptie
  – ca ati fost cel mai bun PM al Romaniei
  – ca sunteti extrem de apreciat de catre romani
  – ca sunteti un om cu o inteligenta sclipitoare si o putere de munca remarcabila
  – ca pentru foarte multi romani reprezentati o speranta ; reprezentati singurul politician care ne mai poate scoate din haosul si nebunia in care ne-au aruncat Basescu si ai lui
  – ca foarte multi romani sunt solidari cu d-voastra , impotriva abuzurilor la care sunteti supus de actualul regim
  – pentru ca v-ati pastrat DEMNITATEA
  – etc. etc. etc.

  Eu personal va doresc multa sanatate si putere , ca sa treceti cu bine peste toate abuzurile si incercarile la care sunteti supus ! Si va doresc sa reveniti in prim planul politicii din Romania ! Voi fi alaturi de d-voastra intotdeauna…

  Cu respect , Adrian B.

 19. 23 Maximmouse martie 22, 2012 la 8:21 pm

  Felicitari! O evolutie fireasca! 🙂 🙂 🙂

  Ii raspund colegului Doru Coarna: Nu va mai fi niciun blog al duduii in Romania, deoarece la chilie nu au acces la internet! 🙂 🙂 🙂

 20. 24 Aramis martie 22, 2012 la 11:36 pm

  @Adrian Nastase

  Felicitari. Ma simt (si eu)responsabil. Paranteza este pentru „necesarul” de modestie.

 21. 25 Aramis martie 23, 2012 la 12:01 am

  @Adrian Nastase

  Cred ca Aya ar trebui sa fie aici.

 22. 26 exasperat martie 23, 2012 la 9:07 am

  Poate vă gândiţi şi la un eveniment „festiv”, dedicat acestui blog. Cu participarea cititorilor, comentatorilor etc….

 23. 27 teostanc martie 23, 2012 la 9:47 am

  Dle Nastase, felicitari si la mai multi cititori!

  Dau mai jos niste link-uri absolut formidabile.

  ACEST EMAIL IL VOM PASTRA MULTI DINTRE NOI, SI-L VOM DESCHIDE DE MII DE ORI !!!
  EXCEPTIONAL ESTE PUTIN SPUS !!!!!!!!
  Orice lucrare din oricare muzeu se poate privi in detaliu mergand pana la evidenta „tushei” de pensula sau urmele daltii in marmura statuilor.
  De asemenea, orase, peisaje de mare interes se pot privi panoramic si, cu ochelarii de relief, in 3D !!
  URMARITI LINKURILE CU MUZEE DE MAI JOS, SUNT UIMITOARE!
  EVEREST : – http://www.panoramas.dk/fullscreen2/full22.html
  PARQUE OLIMPICO DE MUNICH :– http://www.panoramas.dk/2008/olympics/munich-olympic-park.html
  LAGO MORAINE :– http://www.virtualparks.org/scenes/ZNcQpKgkII0RQsuoiWuE5JQ.html
  ROMA:– http://www.panorama360.es/europa/italia/RomaFromSanPietroQTVR.html
  YELLOSTONE:–http://www.panorama360.es/america/usa/PrismaticPoolKrpano/PrismaticPool.html
  GRECIA:–http://www.fullscreen360.com/greece-oia.html
  ALARC׃N:– http://www.panorama360.es/europa/spain/AlarconQTVR.html
  FESTIVAL INTERNACIONAL DEL GLOBO ( BRISTOL ) :– http://www.panoramas.dk/2008/flash/bristol-ballon-festival.html
  LAGO ANNECY :– http://www.panoramas.dk/2009/lake-annecy-paragliding.html
  TIME SQUARE (AׁO NUEVO):–http://www.panoramas.dk/New-Year/times-square.html
  SIDNEY :– http://www.preview.com/
  NEW YORK :– http://www.pixelcase.com.au/vr/2009/newyork/
  CAPILLA SIXTINA:– http://www.vatican.va/various/cappelle/sistina_vr/index.html
  PLAZA DE SAN MARCOS :– http://www.360venezia.com/panorama/san_marco_notte.htm
  SUEDIA: – http://www.sweden.se/panos/day3/view-lg/embed.html
  CASTILLO DE BUDAPEST:– http://www.gillesvidal.com/sziget2008/budapestchateau.htm
  BIBLIOTECA:– http://www.papervision3d.org/demos/panorama/
  GRAN CAׁ׃N:–http://www.panorama360.es/america/usa/HorseShoeBendKrpano/HorseShoeBend_krpano_Grande.html
  GRAN CAׁ׃N:–http://www.panorama360.es/america/usa/GrandCanyonKrpano/GrandCanyon.html
  ES CAL׃ DE SAN AGUSTI:–http://www.panorama360.es/europa/spain/EsCaloFormenteraKrpano/EsCaloFormentera.html
  Cei care au vrut s viziteze marile muzee ale lumii, dar nu au dispus niciodat de banii necesari o pot face acum gracie unui nou proiect Google.
  NOTA 10 cu felicitari GOOGLE
  Astfel, Muzeul Metropolitan de Art din New York , Palatul Versailles sau Muzeul Van Gogh din Amsterdam pot fi vizitate din propriul fotoliu.
  Google a lansat astazi Art Project – o colaborare unic cu unele dintre cele mai apreciate muzee de art din lume, prin care pasionacii de art pot vedea online peste o mie de lucr ri מn cel mai mic detaliu.
  ־n ultimele 18 luni, Google a lucrat מmpreun cu 18 muzee, rezultatul fiind disponibil la http://www.googleartproject.com.
  Munca a implicat fotografiere la rezolucie foarte mare a lucr rilor de art dar _i realizarea de colaje fotografice din peste o mie de fotografii. De asemenea, acest proiect a dezvoltat _i un tur virtual de 360 de grade a diferitelor galerii individuale, folosind tehnologie Street View pentru interioare.
  Prin intermediul acestui proiect, oricine, de oriunde din lume va putea s מnvece despre istorie _i art , cu un singur click.
  Guys, instead of going to museums we can sit at home at enjoy famous art all over the world!http://www.googleartproject.com/museums/altesnational
  Portretul Romaniei Interbelice
  Foarte interesante pentru noi toti romanii (pentru tinerii nostri, in mod special) – sunt mai ales informatiile, necunoscute in marea majoritate,
  despre zone care …. au fost… nu mai sunt …..si nu se stie daca …si cand …. vor mai apartine vreodata acestei tarisoare….
  Spun si eu FELICITARI celor care au avu puterea si rabdarea sa realizeze acest site.
  Este cu adevarat EXCEPTIONAL.
  Interesant pentru noi toti cei „crescuti in…. comunism”…
  http://romaniainterbelica.memoria.ro/index.html
  IN SFARSIT, UN SITE DESTEPT !!!!!!!!!!!!!!
  este concentrata multa informatie-un adevarat izvor…..pagina despre Romania este actualizata la nivelul dec.2010;
  Haideti sa mai aruncam o privire si in beneficiul spiritului….
  http://www.scientia.ro/start.html
  Aici puteti gasi:
  >> Tehnologie …
  Cum funccioneaz lucrurile? || Cum funccioneaz calculatorul || Internet || Fan Firefox! || Windows Tips&Tricks
  >> Fizic >
  Mecanic || Termodinamic || Electronic || Atomul || Fizica nuclear || Teoria relativit cii || Mecanica cuantic
  >> Biologie
  Concepte fundamentale din biologie || Genetic || Evolucionism || Cum funccioneaz corpul omenesc
  >> Univers
  Astronomie || Sistemul solar || Terra || Cum funccioneaz sistemele complexe
  >> Biografii
  Biografii. Fizic || Biografii. Biologie
  >> Homo Humanus
  Psihologie || Experimente cu oameni || Dificult ci ale limbii romגne || Erori de logic || Etimologii nume ||Recenzii || Scepticus
  >> Premiile Nobel
  Premiul Nobel 2008 || Premiul Nobel 2009
  >> ^tiinca pe scurt
  Tehnologie || Fizic || Chimie || Astronomie | Biologie || Corpul omenesc || Alimentacie ||| ־ntreb ri esenciale: ce nu _tim מnc
  Istoria descoperirilor _tiincifice || Fizica distractiv || Matematica distractiv || Podcast Scientia
  >> Ultimele _tiri din _tiinc _i tehnologie
  Tehnologie || IT || Tehnologii auto || Telefoane Mobile || Soft gratuit || Univers || Terra || Biologie || Corpul uman|| Bolile omului
  Alimentacie || Psihologie-Creier || ^tiri diverse
  >> ^tiaci c ?
  Organismul uman ||
  > Diverse
  Postere Scientia || Iluzii Optice || Utile || Premiile OscarIata, o serie interesanta despre Istoria Universului
  ־n cadrul unei serii de 7 articole v prezent m istoria Universului, de la explozia primordial numit Big Bang, pגn la aparicia _i r spגndirea pe Terra a lui homo sapiens.
  Istoria Universului (I)
  http://www.scientia.ro/univers/47-astronomie/757-istoria-universului-partea-1.html
  Istoria Universului (II)
  http://www.scientia.ro/univers/47-astronomie/760-istoria-universului-2.html
  Istoria Universului (III)
  http://www.scientia.ro/biologie/67-evolutionism/761-istoria-universului-3.html
  Istoria Universului (IV)
  http://www.scientia.ro/biologie/67-evolutionism/771-istoria-universului-4.html
  Istoria Universului (V)
  http://www.scientia.ro/biologie/67-evolutionism/772-istoria-universului-5.html
  Istoria Universului (VI)
  http://www.scientia.ro/biologie/67-evolutionism/773-istoria-universului-6.html
  Istoria Universului (VII)
  http://www.scientia.ro/stiinta-la-minut/48-scurta-istorie-descoperiri-stiintifice/774-istoria-universului-7.html alte articole:Universul, a_a cum nu l-aci mai v zut
  http://www.scientia.ro/blogul-scientiaro/944-universul-asa-cum-nu-l-ati-mai-vazut.htmlFotografii superbe ale aurorei boreale
  http://www.flickr.com/photos/salomonsen/Foarte scurt istorie a _tiincei (1)
  http://www.scientia.ro/stiinta-la-minut/48-scurta-istorie-descoperiri-stiintifice/719-istoria-descoperirilor-stiintifice-1.html
  (in 6 parti deocamdata, in josul paginii este afisata continuarea, ex.
  Scurt istorie a _tiincei, partea a 2-a)Cum funccioneaz acupunctura?
  http://www.scientia.ro/stiinta-la-minut/48-scurta-istorie-descoperiri-stiintifice/286-cum-functioneaza-acupunctura.htmlMarea teorem a lui Fermat (1)
  http://www.scientia.ro/stiinta-la-minut/48-scurta-istorie-descoperiri-stiintifice/837-marea-teorema-a-lui-fermat-matematica-la-superlativ-1.htmlHenri Coand – realizatorul primului avion cu reaccie
  http://www.scientia.ro/stiinta-la-minut/48-scurta-istorie-descoperiri-stiintifice/450-henri-coanda-realizatorul-primului-avion-cu-reactie.htmlTelescopul lui Galileo Galilei – 400 de ani
  http://www.scientia.ro/stiinta-la-minut/48-scurta-istorie-descoperiri-stiintifice/382-400-de-ani-de-la-constructia-telescopului-lui-galileo-galilei.html
  si filmulete de pe youtube lb.ro
  (vedeti in partea dreapta a ecranului) http://www.youtube.com/watch?v=SxLlJt14fCY&feature=relatedhttp://www.youtube.com/watch?v=nVPehpoyPHY&feature=relatedhttp://www.youtube.com/watch?v=DDf0f7ulvgg&feature=relatedhttp://www.youtube.com/watch?v=eVr09DyyDjI&feature=relatedhttp://www.youtube.com/watch?v=r6rpapKBUE0&feature=related
  CLICK ON:
  http://www.personality.com.ro
  S-a deschis, la Ploiesti , primul muzeu virtual din Romania ,
  MUZEUL VIRTUAL AL NEAMULUI ROMANESC
  O adevarata enciclopedie –
  Absolut fascinant si incredibil acest muzeu virtual Deschideti si va minunati cati graficieni ai lumii au putut participa !!!
  Toata admiratia pentru Nicolae Ionita si Republica Virtuala de la
  Ploiesti !
  Muzeul, pentru care s-a strans material in ultimii zece ani, pune in valoare lucrarile a peste 1.500 de artisti plastici din 127 de tari. Pentru inceput muzeul va avea deschise 150 de sali de expozitii (pagini web) urmand ca pana la sfarsitul anului numarul acestora sa creasca la peste 1.000.
  Vizitatorii vor putea admira portrete, ilustratii, caricaturi, comentarii grafice si tot ceea ce pentru un artist plastic strain poate inseamna ROMANIA prin ceea ce are ea mai semnificativ: personalitatile reprezentative ale neamului romanesc. Vor fi aduse in atentia vizitatorilor cele mai importante 250 de personalitati nationale asa cum au fost ele receptate de unii dintre cei mai importanti artisti plastici din lume, fara prejudecati si fara pareri preconcepute.
  COLECTIA CARAGIALE, cea mai mare colectie din lume de portrete ale unei personalitati a culturii universale, pentru prima data pusa in intregime la dispozitia celor interesati la adresa web
  http://www.personality.com.ro/caragiale.htm
  Muzeul ofera pentru achizitie, in paginile ANTICARIAT, exponate rarisime, dintre care unele nu pot fi gasite in nici un alt loc din lume. In acest sens va propunem in primul rand anticariatele
  CARAGIALE si EMINESCU
  http://www.personality.com.ro/car_antic_1.htm si
  http://www.personality.com.ro/emin_antic.htm )MUZEUL VIRTUAL AL NEAMULUI ROMANESC este un web site cu mii de imagini. Daca computerul dumneavoastra este mai vechi, cu resurse limitate, este posibil ca multe din aceste imagini sa nu se deschida. Vizitati MUZEUL VIRTUAL AL NEAMULUI ROMANESC:
  un proiect cultural proiectat, realizat si finantat de caricaturistul ploiestean Nicolae Ionita. INTRAREA LIBERA!
  Dictionar in 43 de limbi!
  http://www.dictionar-traduceri.ro/
  Filme spirituale, subtitrare in romana
  http://www.spiritus.ro/video/filme_si_documentare.htm
  un site interesant
  http://www.lovendal.net
  Miscand sageata mousului, veti vedea fiecare parte a Capelei Sixtine, pictata de Michelangelo.
  in coltul din stanga jos apasati pe plus pentru a apropia imaginea si pe minus, pentru a o indeparta.
  http://www.vatican.va/various/cappelle/sistina_vr/index.html
  Brand de tara – Romania
  http://www.patrimoniuromanesc.ro/
  Este in limba romana si engleza, are 882 de imagini, impartite in 43 de galerii, care se incarca individual, asa ca va trebui asteptat citeva secunde la fiecare galerie, cand se incarca prima data.
  Contine poze din toate sit-urile romanesti declarate patrimoniu UNESCO.
  A fost creat de o persoana pasionata, cu un efort intins pe o durata de trei ani, din resurse financiare proprii.
  Jos, sub fotografii, in stanga sagetilor de inainte si inapoi este un mic buton info (I) cu date despre locurile prezentate!
  Fiecare poza poate fi marita cu clic dreapta si „zoom in”.
  O adevarata enciclopedie.
  Dati click pe data din calendar si veti afla evenimentele importante care s-au petrecut pe data respectiva.
  Tablouri, documente, harti, fotografii vechi…
  http://www.lessignets.com/signetsdiane/calendrier/index.htm
  Interesant pentru noi toti, merita studiat, este interesant.
  http://romaniainterbelica.memoria.ro/index.html
  Hartile imperiilor:
  http://www.mapsofwar.com/images/EMPIRE17.swf
  O adevarata enciclopedie turistica!
  1÷ Clic en la Ciudad que deseais ver 2÷ Clic en la fotografia a observar 3÷ Clic en Tamaסo grande Ciudades de Europa Innsbruck
  Toulouse
  Assis
  York
  Moscou
  Salzburgh
  Helsinque
  Munique
  Cardiff
  Reims
  Bruxelas
  Oslo
  Brugge
  Sדo Petersburgo
  Blackpool
  Talin
  Luxemburgo
  Roma
  Heidelberg
  Chamonix
  Varsףvia
  Florenחa
  Bath
  Bratislava
  Istambul
  Amsterdam
  Rouen
  Oxford
  Cambridge
  Brighton
  Berlin
  Madri
  Viena
  Kצln
  Portsmouth
  Estocolmo
  Manchester
  Londres
  Paris
  Atenas
  Praga
  Budapeste
  Veneza
  Winchester
  Chester
  Liverpool
  Liechtenstein
  DQ?http://www.imagensviagens.com/dusseldorf.htm>
  Inverness
  Saint Malo
  Frankfurt
  Edinburgh
  Glasgow
  Copenhagen
  Zurich
  Lisboa
  Grenoble
  Cuidades de Amיrica Saint Louis
  Dallas
  Allbuquerque
  Montreal
  San Diego
  Quebec
  Phoenix
  Atlanta
  San Francisco
  Orlando
  New Orleans
  Miami
  Bariloche
  Toronto
  Houston
  Chicago
  Las Vegas
  Los Angeles
  Washington DC
  Buenos Aires
  Vancouver
  Portland
  Seattle
  Victoria
  Salt Lake City
  New York City
  Kansas City
  Ottawa Castelos e PalבciosAkershus
  Amboise
  Angers
  Arundel
  Azay le Rideau
  Bamburgh
  Beaumaris
  Blackness
  Blenheim
  Blois
  Bodiam
  Budavari
  Caernarfon
  Caerphilly
  Cardiff
  Carlisle
  Chambord
  Charlottenburg
  Chantilly
  Chenonceau
  Chepstow
  Cliffords
  Conciergerie
  Conwy
  Criccieth
  Doune
  Dover
  Edinburgh
  Ewloe
  Fontainebleau
  Frederiksborg
  Glamis
  Hampt Court
  Harlech
  Hatfield
  Heidelberg
  Hever
  Hohenschwagau
  Langeais
  Leeds
  Linlithgow
  London Tower
  Neuschwanstein
  Newcastle
  Norwich
  Nottingham
  Nymphenburg
  Pena
  Penshurst
  Pierrefonds
  Prazsky
  Sדo Jorge
  Schonbrunn
  Scone
  Southsea
  Stirling
  Tonbridge
  Urquhart
  Versalhes
  Villandry
  Vincennes
  Warwick
  Wilanow
  Windsor
  Lugares especiales Monument Valley
  Ilhas Gregas
  Niagara Falls
  Carcassone
  Route 66
  Petrified Forest
  Sequoia National Park
  Loch Ness
  Felicitari si multumiri celui care compus acest email

 24. 28 pastel martie 23, 2012 la 10:21 am

  Ma inclin in fata recordului! Dovedeste ca dialogurile exprimate, comentariile pro si contra, civilizate, au avut substanta, au „hranit” din plin dorinta de atitudine spre mai bine. A fost o vreme in care ma intorceam zi de zi printre cititorii blogului, printre sustinatorii dlui Nastase. Domnul Nastase este un „reper important” in viata ultimilor ani, pe care il apreciez, il stimez. Ma doare ca intilnesc si reflexe ale unor erori, unele reale, altele inventate dar necombatute, care pun amprente imaginii celui mai bun prim-ministru, politicianului apreciat in tara, dar, mai ales, intre politicienii de vaza ai occidentului. M-as bucura nespus sa treaca obstacolele intinse de basescu si ai lui, sa clarifice, cu orice risc, privatizarile pentru care este suspectat – Petrom, Combinatul siderurgic Galati – dar mai ales pierderea alegerilor din 2004 ce mi-a dat impresia renuntarii la contestarea criminalului de basescu, in urma unui santaj bine dirijat de mari puteri interesate de aducerea la cirma tarii de oameni manevrabili, instabili mintali, usor de mituit ori vinduti inainte de alegeri. Adevarurile dintre rinduri ies greu la iveala, iar atunci cind ele razbat la suprafata poate fi prea tirziu, bune doar pentru istorie.
  Un om care se bucura mult de reusita unui blog, romantic sau nu, realist, cu atitudine adaptata diversitatii din comentarii, are o carare, o poteca comune vietii intre, cu oamenii adevarati! Sa dea Domnul mai mult, intelepciune, sanatate si vointa sacrificiului spre binele comun!.

 25. 29 ZOE, fii barbata ! martie 23, 2012 la 10:40 am

  @exasperat,

  Asta e o idee buna, astfel ne-am putea vedea si noi la fata desi
  nu cred ca ar fi multi amatori sa se devoaleze. Mie una însa mi-ar placea.

 26. 30 poze artistice martie 23, 2012 la 10:45 am

  speram si la mai mult de atat!

 27. 31 dianacismaru martie 23, 2012 la 7:26 pm

  Felicitări! Blogul dvs. este un caz special în comunicarea politică din România (mă gândesc să scriu un studiu pe această temă).

 28. 32 ideisiidei martie 23, 2012 la 11:57 pm

  am inceput sa citesc articolele de pe acest blog in ultimele saptamani. le parcurg cu interes stiind ca descopar opinii ale unui specialist (indiferent daca sunt sau nu de acord cu ele). astept cu interes urmatoarele postari.

 29. 33 galerii foto mai 18, 2012 la 1:56 pm

  Felicitari si la mai multi.


 1. 1 Sper sa va bucurati alaturi de mine: 5 milioane de accesari pe blog! | Stiri Bloggeri Din Romania Trackback pe martie 22, 2012 la 2:58 pm

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


Arhiva

Comentarii Recente

diasporean la Anunt!
fostă basarabeancă la Anunt!
Ce scriam acum exact… la Anunt!
De ce n-am criticat… la Anunt!
Cum e posibil asa ce… la Anunt!

%d blogeri au apreciat: