România, Banca Europeană pentru Deconstrucţie şi Nedezvoltare

Este titlul editorialului meu de miercuri din Jurnalul National. Editorialul poate fi citit aici.

5 Răspunsuri to “România, Banca Europeană pentru Deconstrucţie şi Nedezvoltare”


 1. 1 ORĂŞAN IOAN martie 14, 2012 la 7:50 am

  Conducerea PDL să se înscrie în UDMR și să-i voteze ungurii.

 2. 2 Vasile, martie 14, 2012 la 8:23 am

  Incep sa nu ma mai suspectez ca o mafalta in extercitiile economico financiare precum economistii d’alta data tranformati in muschetari ,auto-exilati de propria lor incoerenta economico-basista , si fara sa le uzurpez invreun fel inutilitatea falselor lor asumptii observ ca sunt totusi citat in sub-text dupa mai mult de 10 ani si de AN!

  Paragraful Sarkozy ,este una din „tezele” lui Vasile care a arata prin anul 2000 ca singura „bucurie” a eventualei aderari a Romaniei la UE va fi a emigratiei si viitorilor emigranti , emigratie care va distruge sistemul asigurarilor sociale bucurie pliata pe nefericirea fratilor europeni care vor ramane fara posturi.. ei insisi devenind emigranti …!

  Ei ce sa mai spun de partea a doua a articolului , absortia fondurilor europene , care sunt dar nu exista , ma gandesc care tara a reusit pina la urma sa absoarba aceste fonduri in totalitate si de ce nu a reusit?
  Ar trebui sa reamintesc ca ramanem ca natie pe primul loc la categoria campioni ai prostiei!
  Noi suntem tampitii care l-am ales nu de doua ori asa cum se circula oral ci de trei ori pe individul care a reusit prin „cota de participatiune” de presedinte jucator sa aduca Romania la coada tuturor clasamentelor incepind cu cele sportive si terminind cu cele economice, culturale…..!

 3. 3 Miriam Radulescu martie 14, 2012 la 4:26 pm

  Domnule Nastase,am o rugaminte la dumneavoastra si anume, aceea de a transmite acest comentariu spre dezbaterea publica de la Ministerul Educatiei, (pentru ca eu nu pot, sau nu stiu sa intru pe ea).Va multumesc cu anticipatie!
  Domnule PRIM MINISTRU,intuiesc care sunt dedesupturile afacerii Targu-MURES ,si anume „bunavointa” din partea „agenturilor straine” de a va pastra in functie .Oare vremelnica petrecere in fruntea guvernului(caci tot vremelnica este, chiar de ati ramane pana la exit in mandat)sa va impinga spre palmuirea noastra a tuturor romanilor?!
  Ce justificare are oricine se lasa cumparat sau santajat de astfel de pretentii ,caci avem tineri EVREI , GRECI , ARABI , si cati or mai fi ,care studiaza la noi IN ROMANESTE MEDICINA !? Si nici unul nu a cerut sa studize altfel.! Cand ne vom purta ca stapani in casa noastra si nu ca niste slugi umile?
  Miriam Radulescu

 4. 4 Doru Coarna martie 14, 2012 la 5:14 pm

  Ehe, UE era pt noi mana cereasca daca nu ne procopseam cu nenorocitii astia aflati la putere…

  Dar si UE este gresit croita, trebuiau sa ia lumina de la cei care au mai reusit sa faca Uniuni durabile in istorie… daca intelegeti…

  In prezent putem doar spera ca vom scapa de Base si ai lui prin vot, dar daca iar o dam in bara cu politruci, ne-am ars definitiv. Problema este ca doar intre asa ceva avem de ales!

  Eu raman inca uimit cand ii vad cat de tineri si cat de ticalosi sunt… Pai unde vor duce astia Romania si ultimii sai 19 milioane de mohicani? De fapt se vede exact, vor vinde pe comision tot, deci imi retrag intrebarea dar o mentin la nivel retoric. Prostii trebuie sa stie doar de reforma, modernizare si frica…


 1. 1 România, Banca Europeană pentru Deconstrucţie şi Nedezvoltare | Stiri Bloggeri Din Romania Trackback pe martie 14, 2012 la 9:51 am

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


Arhiva

Comentarii Recente

diasporean la Anunt!
fostă basarabeancă la Anunt!
Ce scriam acum exact… la Anunt!
De ce n-am criticat… la Anunt!
Cum e posibil asa ce… la Anunt!

%d blogeri au apreciat: