Marti, la Fundatia Europeana Titulescu (FET)

Fundatia Europeana Titulescu are onoarea sa va invite la evenimentul prilejuit de lansarea volumului:
Amintiri despre apusul zeilor, vol. I, II
autor: Bucur Chiriac
Evenimentul are loc marti, 8 nov. 2011, orele 11,00 la Casa Titulescu, sos. Kiseleff, nr.47

5 Responses to “Marti, la Fundatia Europeana Titulescu (FET)”


 1. 1 Marcus noiembrie 7, 2011 la 10:55 am

  Si Tailca, Coane Plesule !??

  Dupa mahalageala unilaterala Pipidica-Basescu&EBA, cand Pipidicai i s-a oprit orgasmu’ in gat pe motiv de neeligibilitate europeana prin pedeleu, datorita faptului ca locul i-a fost luat de dobitoaca lu’ tatucu’, mahalageala in care aceeasi Pipidica, dupa ce i-a supt si nojitele de la opinci chiombului pe motiv de genialitate si unicitate in arta politica a conducerii, a dat-o la intors mioritic altoind rau de tot fameleonu’ dictatorului si pe acesta prin paginile revistelor in care se producea, iata ca s-a spart buboiul si la casa conului Plesu, in ceea ce priveste vagoanele de erotism idilic cu care acesta il casunase pe descalecatul din Basarabi.
  Cu o intarziere fata de evenimente justificata doar de incetineala cu care conu Plesu si-a cautat prin dictionare cuvintele pline de pretiozitate balegoasa si elitism veleitaro-bombastic folosite pentru a ne spune intr-un articol plin de asemenea perle lingvistice faptul ca Basescu este un mitocan si un badaran, acesta si-a adus in sfarsit aminte de faptul ca daca tot s-a dat el atata amar de vreme monarhist ar fi cazul ca, atunci cand chiombu l-a jignit grav, public si explicit pe Majestatea Sa, sa se tavaleasca si el in paginile Adevarului cu un articol prin care sa rupa gura targului si cu care sa infiereze atitudinea de muhaia penala a chiombului fata de Majestatea Sa.
  Dar, daca cineva isi inchipuie ca articolul ar fi devastator la adresa uratului se inseala amarnic, pe langa faptul ca este scris in niste termeni de omu’ de rand se uita ca vitelu’ la poarta noua la el si nu intelege ce-a vrut autoru’ sa-i zica basescului de la obraz, apai nici de la obraz nu prea i le zice lasand mult, dar foarte mult loc de intors in caz ca Basescu, drept represalii, si-ar pune Gestapou’ pe el.
  Oricum tot este bine ca s-a spart buboiu’ si la nivel de ‘telectualii lu’ peste prajit care ne-au varat cu incaltatoru’ pe gat un basecu ridicat la dimensiuni cosmice si cu calitati de Superman, daca nu de-a dreptul de Mesia, lasand sa se scurga un puroi urat mirositor, care timp de mai bine de sase ani de zile ne-a dat dureri insuportabile.
  Mai are si Liiceanu pastrat momentul lui de glorie in care, lasand la o parte activitatea sa zilnica de imbaiat si uns cu fel de fel de alifii, sa ia dracului o pauza si s-o puna si el de-o galceava filozofico-elitista cu satana, lepadandu-s de acesta si punand cap compas arivist pe noua Putere care se intrevede din sondaje.
  La Patapievici, deocamdata nu se pune, deoarece omu’ e prins pana peste cap cu obscenitatile si blasfemiile de export pe care le itinereaza fara pic de rusine pe banii contribuabilului roman pe la diferite expozitii internationale, facand pur si simplu natiunea de rahat cu astfel de manifestari de oameni dereglati rau de tot psihic, in sensul pe care-l dadea Freud unor astfel de derapaje cu caracter erotic, manifestari care in viziunea lui Patapievici si a gastii sale de paraziti, aciuati sub pulpana lui chiombila detinatorul portofelului public, ar reprezenta crema creatiei in materie de arta romaneasca contemporana. Bull shit!
  Cartarescu nu se pune in schimb deloc, cel putin pana cand Basescu nu anunta public faptul ca a terminat de citit volumul scris de marele scriitor national, decorat personal de seful statului si a carui lecturare a inceput-o, haaaat!, cu vreo sase ani in urma.
  Una peste alta, e de bine insa si sa speram ca tot mai multi dintre paturicii care i-au furajat armasarii basescului cand acesta se dadea calaret de adevarati bidivii de poveste si-au dat in sfarsit seama ca nava pe care s-au urcat pluteste de mult timp in deriva si ca ia apa la greu, riscand din moment in moent sa se scufunde, motiv pentru ca ei s-o abandoneze si sa-si vada de treaba.

 2. 2 ion adrian noiembrie 7, 2011 la 1:04 pm

  Inca o lectie:

  Desi exista riscul unor tepe, acest gest(vezi linkul) readuce lucrurile spre matca normala si fundamentala si care este ca bancile trebuie sa adune bani reali de la deponenti care primesc o dobanda si sa-i dea unor creditori de regula solvabil sau presupusi a fi cu o dobanda mai mare, diferenta fiind profitul si cheltuielile bancii.
  Azi bancile au devenit in mare masura instrumente toxice lucand pe acea fata dialectica a banului in care acesta este definit ca “ochiul dracului”, fata pozitiva fiind conform metaforei care-mi apartine: “greutatea utilizata la cantarirea oricarei marfe pe cantarul pe care-l constituie piata libera”(altfel cantarul este trucat ca in socialism si in destula masura ca si in capitalismul monopolist de azi)
  motiv pentru care devine ce l-au indicat altii inaintea mea ca fiind “singele economiei”.
  Corolarul, in opinia mea, ar fi ca toti cei care ataca, agreseaza sau submineaza “sangele si circulatia sanatoasa a acetuia” , care mentine in viata un sistem se fac vinovati de crima capitala impotriva sistemului respectiv.

  Asadar cititi:
  http://www.ziare.com/bani/banci/consumatorii-satui-de-sistemul-bancar-protesteaza-in-america-1131955

  PS. Nu cred ca solutia este cea indicata in link ci mai degraba creerea noului sistem economic cu legislatia necesara pentru ca bancile sa paraseasca latura murdara cea a ochiului diavolului, chiar daca poate lui alde Rothchild nu-i va place, pentru a lucra pe cea dorita de templieri care poate de aceea au si fost distrusi.

 3. 3 blogideologic noiembrie 7, 2011 la 1:32 pm

  @ Marcus
  🙂 !

 4. 4 Fragmentarium Politic noiembrie 7, 2011 la 1:55 pm

  Se spune ca nu trebuie sa vorbesti de franghie in casa spanzuratului, dar domnul Bucur Chiriac ne graieste despre „apusul zeilor”, chiar daca FET-ul e casa diplomatiei (sau poate tocmai de asta!), transformand, se pare, amintirea in predictie…


 1. 1 Marti, la Fundatia Europeana Titulescu (FET) | Stiri Bloggeri Din Romania Trackback pe noiembrie 7, 2011 la 12:37 pm

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


Arhiva

Comentarii Recente

diasporean la Anunt!
fostă basarabeancă la Anunt!
Ce scriam acum exact… la Anunt!
De ce n-am criticat… la Anunt!
Cum e posibil asa ce… la Anunt!

%d blogeri au apreciat: