Antena 3 – ora 19.50

Adrian Nastase este astazi invitatul Oanei Stancu la emisiunea „Exces de putere” – Antena 3, ora 19.50.

Emisiunea poate fi urmarita live aici.

Echipa AN

12 Răspunsuri to “Antena 3 – ora 19.50”


 1. 1 Popateapa octombrie 15, 2011 la 5:48 pm

  Domnule Nastase, vad ca Iuia Timosenco a fost condamnata. Este razbunarea celor ce au inlocuit atat guvernul ei ,cat si pe ea. Nu va este a frica!Nu credeti ca aceste hiene basesciene ar putea sa mai umble pe la dosar, sa mai fabrice ceva si sa aveti aceeasi soarta.?

 2. 2 Razvan T octombrie 15, 2011 la 6:17 pm

  Folositi-va de faptul ca sunteti mai inteligent si mai cult decat oricare alt politician al puterii! Provocati-i in mod repetat la confruntari fata in fata(De unde veti avea numai de castigat), nu vor avea curajul sa va infrunte. Puneti-le tot in mod repetat(si rasunator) etichete! Cu totii stim ca o buna parte a politicii este si publicitatea….Profitati de acest as din maneca. De simple aparitii televizate s-au plictisit multi, cei pe care trebuie sa-i convingeti vor fi atrasi de aparitii sugestive, marcante si atractive. Pt noi ceilalti nu e nevoie de explicatii, noi va credem! Marea dilema a celor care nu va cred si nu va sustin este vechea „Bunastare”, adica faptul ca puteti sa le oferiti ceva mai bun decat ceilalti….Succes!

 3. 3 Karakas octombrie 15, 2011 la 7:57 pm

  „Mult stimatul si iubitul Conducator”, varianta portocalie:

  „Chiar şi Traian Băsescu, preşedintele nostru drag, are nevoie să-şi deschidă puţin asupra a tot ceea ce înseamnă perspective asupra viitorului politicii româneşti. Nu mai putem fi o clasă politică în care decid 90 la sută bărbaţii şi 10 la sută femeile, aşa cum este cazul în Parlamentul României”, a adăugat Vass.

  Iata un Conducator care se lasa si iubit si criticat. Un despot modern, chiar daca nu e luminat, atunci, cel putin, poate fi iluminat de dregatorii sai.

  http://www.adevarul.ro/actualitate/politica/Vass-recidiveaza-Basescu-presedintele-nostru_0_572942811.html

 4. 4 vioricabuda octombrie 15, 2011 la 8:05 pm

  Mi-a placut cu ce fraza ati incheiat emisiunea.

 5. 5 Mihai ANDREI octombrie 15, 2011 la 8:06 pm

  @ Adrian Năstase
  Foarte bună emisiunea – felicitări. În special pentru ultima frază, care a pus-o puţin pe gânduri pe d-ra Stancu. Şi Ciutacu a devenit un moderator mai bunicel, reconsiderându-şi atitudinea, după ce l-aţi apostrofat elegant pe aceeaşi temă. Aceste două luări de poziţie îi vor ajuta şi pe colegii dvs. care nu-şi permit (n-au autoritatea morală) să le atragă atenţia moderatorilor cu privire la rolul fiecăruia într-o dezbatere.

 6. 6 Bibliotecaru octombrie 15, 2011 la 8:51 pm

  Acel primar care spunea că are datorii din 2000… m-a lăsat perplex. 😀

 7. 7 Alexandru octombrie 16, 2011 la 2:39 am

  Alex spunea in luna octombrie 15, 2009 la 10:54 am :

  In vederea alegerilor prezidentiale[eventual si parlamentare dupa ce vad ca se-ntampla!!!????!!!.cum .pede-LEII SI SEFUL LOR SUPREM,vor sa-si impuna vointa asupra majoritatii!!!!!?????[desi putini,minoritari,sfideaza regula ,,democratiei”.Pana cand?Pana la alegeri.IATA MESAJUL:,,ROMANIA ,TREZESTE-TE!”{[P.S.Clauza:-nu voi avea dreptate daca,,” majoritatea cedeaza si le face ,,inca odata jocul lor ,pe spinarea noastra.]}DEOCAMDATA AVEM UN HAOS GENERALIZAT!EUROPA ,rade de noi.Tipic romanesc,sau democratie ,,made in ROMANIA”SA TRAITI ……bineeeeeeeeeee,dragi romani,oriunde v-ati afla!
  [{P.S._Intre timp „gaschca portocalie”s-a marit ca o pecingine/]}

 8. 8 blogideologic octombrie 16, 2011 la 5:23 am

  Pleşu despre Antonescu: „Un profesoraş surescitat care nu ştie să-şi facă lecţiile” (titlu în ziarul Adevărul). Conchid că de la Andrei Pleşu provine dispreţul regimului actual faţă de învăţământul preuniversitar făcut cu cu „profesoraşi”.

 9. 9 blogideologic octombrie 16, 2011 la 5:32 am

  Este dezolant cât de primitiv poate să fie personajul acesta Andreea Vass, consilier al primului ministru.

 10. 10 acuvio octombrie 16, 2011 la 5:44 am

  @Popateapa – Domnul Adrian Năstase a mai fost controlat şi i-au fost numărate ouăle astfel s-a ajuns la concluzia că în mod sigur nu seamănă cu Iulia Timosenko 🙂

 11. 11 Ioan octombrie 16, 2011 la 8:25 am

  @ nastase,

  Ateliere, ateliere. Suna asemenea macaralelor din versurile si muzica fratilor Grigoriu de la sfarsitul anilor ’50. Numai ca macaralele lor se vedeau in acele vremuri peste tot, pe cand atelierele dv sunt niste formatii obscure ferite de ochii lumii. Asi putea paria ca din 10 pesedisti, luati la intamplare, stiu de existenta si productia atelierelor cel mult 3. Este mult, este putin, nu ma pot pronunta acum. Stiu insa, si asta se vede cu ochiul liber si de la mare distanta, ca activitatea acestor ateliere este intru-catva defazata. Ele produc pe banda rulamta analize, definesc cu rigoare de laborator universitar solutii, dau publicitatii aceste analize aici si aiurea. Dar cui folosesc acum aceste productii imbibate de teorie si date comparative azi, cand pe piata damboviteana dominata de trompeta basista, s-a impus marea faradelege, prostia neaose si marlanismul pur. Dv opuneti eleganta mitocaniei primare de tip basit; si e gresit. In zilele premergatoare vacantei parlamentare de vara, Uniunea a promis actiuni energice pentru contracararea miscarilor antinationale ale portocaliilor pestilentiali. Unde sunt marile miscari populare impotriva proiectului de la Rosia Monta, a regionalizarii, a legii votului prin corespondenta, a … a. Ati vazut, si asta este una dintre culmile politicii la romani, udemeristii se opun regionalizarii. Au intuit ca se poate si nu sunt multumiti cu o regiune, doua. Vor, nici mai mult si nici mai putin, vor halca smulsa din trupul tarii candva; sesizand ca si conjuctura internationala le este favorabila. Si dv … ateliere, ateliere. Ce parere aveti, nu este prea putin?.
  ,

 12. 12 Vasile, octombrie 16, 2011 la 10:17 am

  Blogi,

  Plecind de la jalonul Plesu, un om ,pe intelesul popular cu multa carte, un personaj unanim acceptat ca un intelectual rasat , un personaj a carui morala indoielnica ,la plimbat prin politicul romanesc de la un cap la altul,ce putem spune de valoarea intelectualilor romani!


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


Arhiva

Comentarii Recente

diasporean la Anunt!
fostă basarabeancă la Anunt!
Ce scriam acum exact… la Anunt!
De ce n-am criticat… la Anunt!
Cum e posibil asa ce… la Anunt!

%d blogeri au apreciat: