B1Tv – ora 21.00

Adrian Nastase este astazi invitatul lui Ion Cristoiu, la emisiunea „Evenimentul zilei”, de la B1 TV, ora 21.00.

Emisiunea poate fi urmarita live aici.

Echipa AN

Update>> Transcrierea emisiunii poate fi citita aici.

18 Răspunsuri to “B1Tv – ora 21.00”


 1. 1 Vasile, august 17, 2011 la 4:48 pm

  Lui Coroiu sa-i ceri princepsul inapoi.Sa spui ca asa a zis um om cinstit!
  Imi pare rau dar din cauza stari de voma pe care mi le produce individul nu am sa va urmaresc, dar il vad aevea cu privirea de Sherlok in mizerie o sa incerce un exercitiu intre al lingusdi si pe detinatorul dosarului de informator si cel care la primit ca pe un prieten in casa!

 2. 3 blogideologic august 17, 2011 la 4:55 pm

  Oboseala pe care o provoacă reţelele sociale http://www.ecrans.fr/Reseaux-sociaux-les-fatigues-du-j,13138.html

 3. 4 Pali august 17, 2011 la 5:05 pm

  Succes ! Aveti un cadou pentru Crisssstoiu si de data asta ? Sper nu o bricheta ci o torta !

 4. 6 Cris august 17, 2011 la 5:22 pm

  Nu-mi place Cristoiu. Pune întrebări tâmpite, întrerupe. Unii îl cred mare jurnalist, dar eu nu văd de ce. Când era la Mihai Gâdea mă enerva. Tot timpul spunea „Hai să ne lămurim!”, „Repet încă o dată” și alte de-astea, și o făcea pe blazatul și pe plictisitul.

 5. 7 Viorica Buda august 17, 2011 la 9:01 pm

  E bine ca ati mers la B1 ,chiar daca nu merita Cristoiul ,insa va mai asculta si cei care se uita numai la ei.
  Cu aceiasi nestirbita pretuire , m-am bucurat sa va urmaresc.

 6. 8 dlnimeni august 17, 2011 la 9:21 pm

  Mi-a placut evolutia dlui Nastase, a spus citeva lucruri foarte importante. Voi incerca sa revin miine pe unul-doua detalii.

 7. 9 Bibliotecaru august 18, 2011 la 12:04 am

  Mi-a plăcut emisiunea, mai ales că a fost, în cea mai mare parte, un apel la normalitate.

 8. 10 Sibilla august 18, 2011 la 4:20 am

  ” Păcatul nostru cel mai mare e că facem orice anormalitate să devină normalitate . ” – Octavian Paler
  În altă ordine de idei… necităvului de bă-SECU ori fetii lui tanti Petruţa , ca de exemplu, li se fix rupe de apeluri la normalitate, indiferent cine le-ar face şi cui li s-ar adresa, apelurile. Altele le sunt grijile şi priorităţile, panaramelor.
  Sunt tristă foarte, ca atât de mulţi alţii…
  Zilnic, Europa e în stradă, la noi, pe ici , pe colo câte o voce, răzleaţă… tăcerea ce nu prevesteşte nimic bun ( aviz necităvilor de la putere !! ), acoperă vocile … Stăm cum boii la poarta nouă şi ne belim ochii în tv şi cam atât. Pardon, cultivăm harvuzi, crini, etc şi cu aista cultură vrem să acoperim duhoarea gunoiului, gunoaielor de la putere… Stăm PROST la capitolul gestionării ” sistemului de management al deşeurilor ” , punct.
  Mai zisăi dumneamea pe acilea că mi-e ciudă-n draci că n-am inelul prinţesnei Harabella să fi putut să clonez un Adrian Năstase, o Corina, un George Şerban… D-aia vă spui, fraţilor şi mai şi recunosc în nesimţirea mea turbo-zbuciumată, că nici somn NU am, dară deloc , tăăăăt cu gândul la strategii, chestii şi la ce-or mai pune la cale Iudele şi Satanic Abuser şi câte unii : atâta sunt de supărată că vă avertizez, de-o fi să fie… să NU îmi daţi arme pe mână, că trag. Şi-am o listuţă… auuuuuu… Să pricepeţi ce spun, nu altceva, că doru-mi e de ” florile de stâncă ” şi-s rara avis, Doamne… rara avis… 😦
  Tare aş dori ca după bruma de somn, să mă trezesc pe vremea tracilor şi puţin îmi pasă de veţi râde. Că erau cei mai viteji… Am obosit niţel, dar never ever nu m-oi resemna că nu se poa, că vom continua cu lălăiala. Şi-s rezistentă, duc luptele, dar…. DAAAAR, de la o vreme se întâmplă şi cred că n-am constatat doar eu aista… să ne respecte pe de-alde ăştia ” ciudaţii ”, mai degrabă adversarii, ai noştrii se amuză pe seama ” ciudăţeniilor ” noastre , ori asta NIJE DOBRO !!
  E atât de sufocant sentimentul bubilor să fii scârbit să tot ai dreptate şi să vrei să NU mai ai, să respiri o gură de aer proaspăt, să respiri… Deh, ăştia care-am RESPIRA AER CURAT, suntem priviţi de parcă am fi gândaci de bucătărie.
  Cu această ocazie, că tot nu poci dormi şi nu vreu dormi că dorm dija prea mulţi pe ei şi-n post şi câtu-i ziulica, mai avertizez odată : s-au intensificat activităţile propagandistice şi campania electorală din sânul adunărilor penticostalilor de prin bătăturile din mediul rural şi evident pro-PD !! Sunt bine organizaţi, se împart diverse, diverse, se promit diverse, se ameninţă cu …. diverse… ai noştri dorm. Cine s-audă ? Lumile ie busy cu chipurile şcoli politice de vară pe faleza de la Mamaia unde se ameninţă cu decapitarea, vai… furnicii . Furnica a drak se luptă de ani buni cam de una singură cu Frunzesky, anume dudui se limitează la unica activitate de partid, adicătelea să ceară intervenţii la nush ce Mărie, s-o susţină în măturarea furnicilor.
  Trist peisajul mioritic, trist. George Şerban e liberal, dar nu mai e, dar E. Sibilla e social-democrat dar nu mai e, c-au promis că… dar totuşi E … Ca SĂ CE ???!!…
  Nah, cu tăt gustul amar, voi găsi Forţă şi Echilibru să-i scriu o misivă ca de la OM la…. Maria Lazăr, ca s-o întreb dacă-i face plăcere ” cinstea ” ce i se face public de către anume tută ce se făleşte cu ce-o cinsteşte la… Mamaia, dacă-i face voia pe voie. Va avea înţelepciunea să ia aminte, sau nu.
  Ar putea desigur, că ŞI de aia-i şcoală politică estivală ( al drak sezon estival ptr unii, că ţine 12 luni din 12, aşa ” bine ” şed la capitolul activitate … ), să-i dea damei cu pricina de muncă, ex : nema conturi facebook OFSD CS, nema site, nema blog, nema mers între oameni, nema pe linie. Să meragă AN, Ponta, Rovana P şi-i cică deajuns. D-ai Sibilla a drak că spune că nema nista. Ce conteşte că ne râde târgul şi adversarii pe la colţuri, ce contează că e de muncă, prioritate-s circotecile 😦 Dar vrem şi scandăm că am câştioga Alegerile… În Caraş ???!!! WOW !! Sigurno că DA. CÂND OI CANDIDA DUMNEAMEA ! Numai că neica-nimeni, dumneamea, N-are vise de aistea. Nu-mi doresc decât să NU mai aud de Frunzăverde, de bă-SECU, fata lui tanti Petruţa , de gaşca PD minus L, să muncesc cu drag ce mă pricep eu şi mă pricep la destule, fără falsă modestie, să-l cresc pe Zoran într-o … altfel de atmosferă, lume. Şi mă îngrijoarează foarte că se-apropie Alegerile iară prezenţa la vot va fi… pe măsura ” calităţii ” cu care defilăm şi mă foarte îngrijorează că pe anume NU îi îngrijorează.. 😦
  Ca să închei într-o notă de nitel optimism… se petrecu şi-o chestie care-mi insuflă un strop de nădejde cu iz de NORMALITATE, de speranţă : se prezintă doda-tută cu un vraf de copy-paste după scrierile/comentariile Sibillei pe anume bloguri, la o şedinţă, ca să ” demonstreze ” şi să dovedească, nush ce… Răspuns preşedintele şi toţi vicepreşedinţii, dar toţi – ” are dreptate Sibilla ! ”, ” păi, ce, minte ea ceva în ce spune ? ”… ehhh, şi-atunci ameninţări cu… Mamaia şi cu ” vine el Geoană înapoi … ”, p-asta n-am înţeles-o …
  Şi revenim la ce zisă Paler, că dacă se nimeri să se nimeară şi pe tema aista…” Păcatul nostru cel mai mare e că facem orice anormalitate să devină normalitate . ”…. va să zică, furnica pe făraş. Se impune să scriem o povastă ” Noatpea cuţitelor lungi-decapitarea de la Mamaia ”, nah. Şi viaţa mere nainte…. Că n-o să ne sinucidem ori impedicăm cei cu coloană vertebrală din pricini de ” modele ” marca Geoană… Cestie pe care tuta NU o pricepe.

  Vă mai aduceţi aminte… :
  ” Moratoriul supranumit în PSD „silenzio stampa”, aplicat luni de conducerea partidului fostului său lider, Mircea Geoană, a fost adoptat când acesta era în fruntea social-democraţilor, respectiv pe 6 octombrie 2007, la Braşov, în urma unei situaţii create atunci în partid prin susţinerea de către „greii PSD” a moţiunii de cenzură împotriva cabinetului Tăriceanu.

  Documentul, care fusese iniţiat de parlamentarii PSD, a fost respins de Parlament pe 3 octombrie 2007. Pentru a nu recurge la excluderea din PSD a preşedintelui de onoare, Ion Iliescu, unul dintre cei care au fost alături atunci de guvernul condus de Tăriceanu, conducerea PSD a adoptat la Braşov un moratoriu prin care cei care vor face declaraţii critice la adresa PSD, dar în afara cadrului statutar, vor fi sancţionaţi cu până la excludere din partid. Decizia de atunci, luată de Comitetul Executiv al PSD la Braşov, a fost după o noapte „fierbinte” de negocieri, în care s-a pus problema chiar a excluderii din PSD a lui Ion Iliescu sau a suspendării sale din funcţia pe care o deţinea la acea dată – lider al senatorilor social-democraţi. În noaptea în care moratoriul se contura, într-o şedinţă restrânsă a conducerii PSD, Ion Iliescu se afla la Bucureşti, lângă trupul neînsufleţit al senatorului Antonie Iorgovan, care decedase în urma unei lungi şi grele suferinţe. ( … )
  ” Moratoriul de la Braşov a venit la numai un an de la „noaptea cuţitelor lungi” de la hotelul Confort – Otopeni, când Adrian Năstase „a fost pus la zid” de conducerea de atunci PSD pentru că „dăuna imaginii partidului”. În aceste condiţii, Adrian Năstase a decis, ulterior, să demisioneze de la şefia Camerei Deputaţilor, aceasta după ce PSD a câştigat anterior o luptă de câteva luni în acelaşi for legislativ, care viza înlăturarea lui Năstase de la conducerea Camerei. Ulteiror, Adrian Năstase, în prezent preşedinte al Consiliului Naţional al PSD, a fost cel care a supranumit moratoriul „silenzio stampa”. AGERPRES ”

  Sunt unul din românii oneşti care se chiar indignează… Apelului la normalitate se impune să-i preceadă cel … ” INDIGNAŢI-VĂ !! ”, pentru că se poate şi altfel, pentru că normalitatea presupune existenţa valorii, a modelelor şi ele există, cum şi încă buruieni…

 9. 11 Vasile, august 18, 2011 la 6:30 am

  Unui coleg mai sus i-a placut emisiunea pentru ca a fost un apel la normaliate.
  Cind te gandesti cit de bine face un apel de normalitate la Balaceanca.
  Asta este cind ai filtrul ratiunii aplauzi si normaliatea unui infirm!

 10. 12 blogideologic august 18, 2011 la 6:39 am

  „La Camera Deputaţilor, lider la contracte cu statul este democrat-liberalul Silviu Prigoană” http://www.romanialibera.ro/actualitate/politica/cati-bani-iau-parlamentarii-din-contractele-cu-statul-234609.html

 11. 13 blogideologic august 18, 2011 la 6:54 am

  „Mai mulţi astronomi români care lucrează la observatoare celebre din lume au renunţat recent la orice colaborare cu Academia Română în semn de protest faţă de gafele copilăreşti care au dus la ratarea unor finanţări europene de 16 milioane de euro. Dana Casetti, de la Yale University, şi Ovidiu Văduvescu*, care lucrează la observatorul internaţional Isaac Newton Group din Insulele Canare, sunt cei mai proeminenţi astronomi români. Aceştia au tras un semnal public de alarmă încă de acum două luni, trimiţând Preşedinţiei României, premierului Emil Boc, ministrului Educaţiei, Daniel Funeriu, şi Academiei Române o scrisoare deschisă semnată în total de 68 de astronomi români, profesionişti şi amatori, în care vorbeau despre managementul defectuos care la acea vreme risca să pună pe butuci construirea unui telescop cu cofinanţare europeană. […]” http://www.romanialibera.ro/exclusiv-rl/investigatii/trei-motive-incredibile-pentru-a-pierde-16-milioane-e-234610.html * Ovidiu Văduvescu, pe vremea când era student la facultatea de matematică a Universităţii din Craiova, venea facultativ la cursul de astrofizică pe care îl ţineam studenţilor de la fizică.

 12. 14 Doru Coarna august 18, 2011 la 9:46 am

  @ blogi,

  ei n-au reusit sa elaboreze un parandarat suficient de atractiv…

 13. 15 ELMMAR august 18, 2011 la 10:32 am

  @ Sibilla,

  Am inteles tot si d’aia intreb: tu si base va mai trimiteti mesaje portocalii cu nuante rozalii de love, pe mail?
  Daca nu mai spui minciuni despre altii,jur ca nu incep sa spun adevarul despre tine.
  Ce zici te bagi?

 14. 16 dlnimeni august 18, 2011 la 11:35 am

  Desi pregatit minutios – la B1TV – de dl Cristoiu, momentul festiv al depunerii juramintului noului ministru Ritli a fost, cred, un fiasco. Si din cauza noului ministru care s-a crezut probabil neterminat daca nu a adaugat citeva vorbe in alta limba decit cea romana, dar mai ales din cauza presedintelui care s-a comportat din nou – in opinia mea – grosolan. Explicatia comportamentului prezidential am aflat-o astazi din media, presedintele avea programare la Ciresica la orele 22 – asa ca probabil a folosit un helicopter. Sigur ca am putea vorbi despre un presedinte cu dragoste de cultura, din moment ce un cintec tiganesc valoreaza pentru el mai mult ca un ministru udemerist, desi si el membru al unei organizatii culturale. Numai ca un ministru aliat merita si el o cupa de sampanie. Iar presedintele nu a oferit-o: un moment urit, din mai multe motive; primul este acela ca, privind chipul prezidential, am fi putut crede ca nu a rezistat ispitei si ca a baut sampania singur, ori cu consilierii, inainte de juramint, ori ca a pitit sticla ca sa o bea la Ciresica. Al doilea ca uitindu-ma la sirul de ministri aliniati in dreapta imaginii, cred ca am vazut la ei un total de mai multe sute de milioane de euro: sa nu faca unul o sponsorizare cu o Zarea – din toata adunatura aceea imbogatita din contracte – asta chiar ca e culmea zgirceniei. Daca dorea sa arate spiritul de economie, presedintele putea oferi sampania si ruga invitatii, cu voce tare ca sa se auda la televizor, ca doar sa ciocneasca si sa nu bea din sampanie, urmind sa o puna la loc in sticla pentru alte ocazii, ori sa fi oferit o sampanie de decor, un ceai imbogatit cu bioxid de carbon. In fine, dat fiind ca nou ministru Ritli nu a facut nici unul dintre gesturile pe care le-as fi gasit normale si anume: 1. o replica acida la adresa presedintelui; 2. demisia imediata; 3. retragerea tuturor medicilor de la Cotroceni si trimiterea presedintelui, in viitor, la medicul de familie din zona in care are domiciliul; atunci inteleg ca acesta nu doar ca are si el la cine sa se otereasca, dar, cu tot efortul de a indrepta contractele din sanatate catre pedelisti, mai gaseste si el de o sampanie, acolo. Probabil ca ramasitele de la ospatul pedelist din sanatate merita totusi, in acceptul udemerist, un stuchit prezidential. Ciinele moare de drum lung si prostul de grija udemereului, ar suna o parafraza a unui proverb, totusi nu ma pot opri sa nu remarc – in lumina citorva fraze lamuritoare spuse aseara de dl Nastase – ca, in principiu, structura electorala si prezenta tipica la vot nu ar prea permite intrarea in parlament – la urmatoarele alegeri – si a udemeristilor si a partidului dlui Tokes. Ceea ce inseamna ca, cu probabilitatea cea mai mare, unul dintre acesti doi competitiori electorali va fi sacrificat, iar norocosul ar putea sa primeasca si el niste voturi prin corespondenta din strainatate, ca sa fie treaba mai sigura. Cu o mica probabilitate, dar existenta, ambii competitori vor primi sprijin in voturi prin corespondenta. Iar partidul dlui Tokes poate fi, de minune, una dintre bombele cu intirziere pe care sa le lasi adversarilor politici daca e sa pierzi guvernarea. Iar daca stau bine sa ma gindesc, Ungaria ar fi un loc minunat in perspectiva votului din strainatate prin corespondenta, si ma intreb daca – in situatia in care ungurii au adoptat ori adopta acelasi sistem – nu s-ar putea discuta despre vreo intelegere de sprijin electoral, cu voturi de colo colo, intre dnii Basescu si Orban.

 15. 17 blogideologic august 18, 2011 la 5:39 pm

  @ Doru Coarna
  Da. Ştiu chiar mai multe cereri. Culmea, implicând universitari!


 1. 1 Did Perry go too far? « Motanul Incaltat Trackback pe august 18, 2011 la 3:07 am

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


Arhiva

Comentarii Recente

diasporean la Anunt!
fostă basarabeancă la Anunt!
Ce scriam acum exact… la Anunt!
De ce n-am criticat… la Anunt!
Cum e posibil asa ce… la Anunt!

%d blogeri au apreciat: