B1 Tv – ora 22.00

Adrian Nastase este astazi invitatul lui Robert Turcescu si al lui Ion Cristoiu la B1Tv, ora 22.00.

Echipa AN

Update>>> Emisiunea poate fi urmarita pe youtube

28 Responses to “B1 Tv – ora 22.00”


 1. 1 Mariana martie 23, 2011 la 2:35 pm

  Mult succes!

 2. 2 Aya martie 23, 2011 la 3:38 pm

  Voi urmari cu mult interes aceasta emisiune: Adrian Nastase intre „inchizitor” si „cameleon”.

 3. 3 Aya martie 23, 2011 la 3:39 pm

  Pentru a nu exista dubii simbolistice:
  „Adrian Nastase intre inchizitor si cameleon”- intre Turcescu si, respectiv, Cristoiu.

 4. 4 dlnimeni martie 23, 2011 la 3:42 pm

  Asta da, invitatie. Succes!

 5. 5 Viorica Buda martie 23, 2011 la 4:11 pm

  Mergind dumneavoastra la emisiunea lor, mai aude lumea de ei.Va rog frumos ,sa nu-i crutati nici un pic !

 6. 6 Vasile, martie 23, 2011 la 4:35 pm

  Chiar asa , va meritati soarta de opozant!

 7. 7 Pali martie 23, 2011 la 4:39 pm

  @ adrian nastase

  succes ! mergeti la mogulul bun ? ( pentru a pastra un echilibru banuiesc, )

 8. 8 Draghi Puterity martie 23, 2011 la 5:11 pm

  Ghici cine o sa fie surpriza care va intra in direct prin telefon? 😉

  Probabil asimetricul spera ca veti fi nevoit sa ii legitimati politica externa in contextul razboiului cu Libia sau/si ca va veti pune intr-o situatie dificila sustinand o interventie „legitima si necesara” aparent neagreata de marea majoritatea a romanilor. Daca veti reusi sa decelati intre aspectele morale si cele de interes national si pragmatism politic poate veti reusi si aceasta cuadratura a cercului.

 9. 9 Socrate martie 23, 2011 la 5:53 pm

  Parca vad ca marele inchizitor Turcescu va va intreba ceva si despre problema domnului Dan Voiculescu. Mai jos, un text ineresant despre dl. Tokes ( sursa altermedia ).
  Laszlo Tokes.
  Desi a fost dovedit ca informator si colaborator al serviciilor secrete comuniste din Romania si Ungaria atat de presa cat si de Instanta judecatoreasca, Tokes nu a fost contestat de Coalitia condusa de Alina Mungiu Pippidi.
  Dupa ce, inca din 1991, jurnalistul Ion Cristoiu scria intr-un editorial din Expres Magazin ca “Sunt acum destul de multe date care ne fac sa banuim ca el (Laszlo Tokes) a fost creat de Securitate de la prima pana la ultima piesa”, in martie 1995, jurnalistul Ioan Itu publica in revista Tinerama chiar angajamentul de Securitate a lui Tokes Laszlo. In 1998, jurnalista Associated Press Alison Mutler publica un material despre colaborarea lui Tokes cu Securitatea, prezentand inclusiv unul dintre cele doua angajamente ale acestuia.
  Tokes contesta in instanta si cere despagubiri de 700 milioane lei. In 2001, Tokes pierde procesul in fata Associated Press. Cu toate acestea, Laduslau Csendes, membru al Consiliului National pentru Studierea Arhivelor Securitatii, a subliniat ca episcopul Tokes a primit din partea instantei romanesti certificatul numarul 1 care atesta ca nu a colaborat niciodata cu Securitatea. Asadar, CPC, pe urmele CNSAS in operatiunea de ducere de nas a romanilor.
  Nici nu s-au anuntat bine rezultatele ca Tokes, care si-a anuntat afilierea la Partidul Popular European, si-a si emis pretentiile pentru o “autoguvernare” a maghiarilor din Romania, care reprezinta, conform afirmatiilor sale din cadrul unui interviu realizat de BBC “autonomia pe trei trepte, cum obisnuim sa zicem, incluzand autonomia teritoriala a secuimii, autonomia personala a intregii comunitati si statutul autonom al comunitatilor cu majoritate etnica minoritara”.

 10. 10 Alex martie 23, 2011 la 5:53 pm

  Succes! Super. B1TV este net superioara televiziunilor mogulilor care manifesta tot felul de interese, inclusiv in planul politicii externe.

 11. 11 Sami martie 23, 2011 la 6:37 pm

  Va asteptaam!!! Succes!!!

 12. 12 Doru Coarna martie 23, 2011 la 7:13 pm

  Cum Basescu este invitat la Realitatea, dl Nastase ajunge la B1TV…

 13. 13 Aya martie 23, 2011 la 8:52 pm

  @

  Alex

  Mesajul tau din martie 23, 2011 la 5:53 pm este o gluma?

 14. 14 Aya martie 23, 2011 la 9:54 pm

  @

  Socrate

  Banuiesc ca realizezi cat ii e de frica lui Adrian Nastase de „inchizitorul” cu pricina!

 15. 15 abc martie 23, 2011 la 10:16 pm

  …abia am gasit b1tv…nu mai stiam unde este pe telecomanda…

  ii onorati cu prezenta, urmaresc atent emisiunea, succes!

 16. 16 Cârcotaşu martie 24, 2011 la 12:20 am

  Vizionând emisiunea, pe durata prezenţei dlui Năstase în studio, am putut observa că:
  1. Decât la printre alţii, cu gureşa Gabi Firea ca „moderator”, a fost mult mai bine singur, cu Turcescu şi Cristoiu care cel puţin l-au lăsat să vorbească şi
  2. Atât Cristoiu cât şi Turcescu au pus întrebări, nu răuvoitoare, aşa cum ne aşteptam, ba chiar găsesc că au fost destul de rezonabili. Poate mi-o fi scăpat mie ceva.

 17. 17 Aya martie 24, 2011 la 1:04 am

  @

  Carcotasu

  Turcescu si Cristoiu s-au gudurat, efectiv, pe langa Adrian Nastase, nemaistiind ce sa faca pentru a-l multumi. Asta arata ca AN este pe val (atitudinea mass media este un indicator foarte sensibil; pe de alta parte, atitudinea B1TV, in general, atrage atentia- subiectul merita chiar o analiza separata).

  Pentru modul inacceptabil in care s-au comportat pana nu demult Turcescu si Cristoiu, situatia mi-a adus o perversa satisfactie. Ca jurnalist, insa, am simtit acut penibilul.

 18. 18 Aya martie 24, 2011 la 1:06 am

  Daca, acum doi ani, as fi spus cuiva ca vom asista la momentul in care doi jurnalisti care comentau despre Adrian Nastase cu o superioritate voit accentuata (parca pentru a fi siguri ca va fi remarcata de toti si pentru a culege “apaluzele grele a canaliei de uliti”) nu vor sti ce “tumbe si giubuslucuri” sa faca pentru a-i intra in gratii, as fi fost tratata de visatoare iremediabila.

  In 23 martie 2011, am asistat exact la o astfel de scena: la B1TV, Turcescu si Cristoiu s-au gudurat, efectiv, pe langa Adrian Nastase, nestiind ce sa faca pentru a-i fi pe plac.
  Supusi tirului de binemeritate ironii din partea lui Adrian Nastase, nu stiau ce atitudine sa ia (sa se prefaca a nu pricepe ca sunt ironizati? sa raspunda sagalnic?) pentru a nu-l deranja. Ca oricum nu s-ar fi priceput sa incruciseze cu Adrian Nastase spada ironiei, este alta discutie.
  Nici nu indrazneau sa se gandeasca la “duel”: grija fiecaruia dintre cei doi era sa capate cat mai multa atentie de la- si sa fie cat mai des privit de- AN. Pentru asta, intre Turcescu si Cristoiu s-a iscat o surda competitie.
  Ce spectacol!

 19. 19 Doru Coarna martie 24, 2011 la 8:00 am

  @ Aya,

  mie mi se pare extrem de spectaculoasa pozitia dlui Nastase care se doreste a deveni consilierul cel mai influent al premierului. Basescu sa te cheme si tot te sperii… Eu sper totusi ca dansul sa lanseze doar fumigene ca si adversarii, 60 de ani e numa’ bine. Dar fiecare si le stie pe ale sale…

 20. 20 Vasile, martie 24, 2011 la 8:11 am

  Corcotasu,

  Eu ti-as fi spus mai multe dar pentru mine sunt niste litere care nu exista B1TV0TV…..asa ca nu am vazut pentru ca nu doream sa vomit pe stomacul gol!Observ ca dl. Nastase a aplelat la micul ale presedential Turcescu si la marele folozof Coroiu si s-a gandit el ca ar fi bine sa mai ridice ratingul mizerasbilului Nas si sa-i mai bage si un ban in buzunarul gaurit al lui Paunescu!
  Asa este dl. Nastase este un politician adevarat , se face ca uita prea repede cea ce nu trebuie uitat!

 21. 21 dlnimeni martie 24, 2011 la 9:25 am

  Carcotasu, cred ca duetul Cristoiu – Turcescu incearca a-si pregati un pic de teren in situatia în care guvernantii de acum vor pierde puterea; entuziasmul dlui Turcescu la replicile dlui Nastase si expresia de chelner a dlui Cristoiu erau ilustrative.

 22. 22 Pali martie 24, 2011 la 9:35 am

  Domnule Presedinte Adrian Nastase nu pot decat sa va felicit ! Ati fost la inaltime aseara ! Imi pare rau de bricheta,…NU merita omul ( parerea mea ) imi aduc aminte de acel moment absolut penibil cand nea’Cristoiu de gagesti a luat o carte din biblioteca dvs. spunand ” ehhh…pe asta nu o sa mai dau inapoi ” si banuiesc ca nu v a inapoiat acea carte ( episod filmat in direct cu ocazia vizitei jurnalistilor la dvs. acasa ),…acest individ „pute” de la 1 km,…oare pute si vesta de iarmaroc care s-a calcificat deja pe el ?

  ,…si sa nu-l uitam si pe Boby Tuciurescu,…Robert draga degeaba iti pudrez fatza’ …sangele te tradeza ,…te da de gol tot timpul,…apucaturile de mahalaua veche de Pitesti te vor urmari pana la groapa,….( vai ce sinistru sunt in dimineata asta )

 23. 23 Cârcotaşu martie 24, 2011 la 11:14 am

  @ Vasile,
  Dacă tu crezi că eu am văzut emisiunea pentru Turcescu şi Cristoiu, n-am ce să comentez.
  Altfel, un om politic n-are voie nici să uite dar nici să facă mare caz de asta. Este vorba pur şi simplu de expunerea mediatică, pentru toate categoriile de telespectatori. Chiar şi cei fideli lui B1 trebuie să ştie că mai există şi alţi oameni politici, că altfel… ochii care nu se văd se uită.
  Pe urmă vedem că unii o mai şi-ntorc. Ce crezi c-ar trebui să facă dl Năstase? Să-i respingă, sau să profite de oportunitate?
  Puritanismul e admirat, citat, invocat, dar nu prea câştigă alegeri!

 24. 24 Draghi Puterity martie 24, 2011 la 12:52 pm

  IMHO a fost o emisiune reusita. Cred ca ar trebui sa vorbiti mai des despre lucruri cuma au fost „rigoletzii” lui Isarescu sau venirea dvs. din cercetare, cred ca va sublineaza latura umana si explica foarte bine contextul si ratiunile in care s-au luat anumite decizii.

  Mi-a placut mult si referirea la „reformarea PSD” asa cum e ea inteleasa prin prisma interesului american (si nu numai, dupa cum bine vedem in zilele acestea). Evident, au fost delicioase si cele doua uppercut-uri pe tema celor scrise in trecut receptionate din plin de cei doi „deontologi”.

  Si in fine, continuati sa afirmati cu „aroganta” ca ati fost cel mai bun prim ministru. E un fapt incontestabil care nu poate fi sters cu buretele oricat i-ar enerva pe unii sau pe altii (ii includ in aceasta categorie si pe unii lupi sau lupoaice tintere din PSD).

 25. 25 Aya martie 25, 2011 la 12:54 am

  @

  Draghi

  Pana si cei doi care se gudurau, acum, pe langa Adrian Nastase au afirmat, pe vremea cand se raportau la el cu manie proletara, ca a fost cel mai bun prim ministru.
  Mi-a placut ca ANul le-a amintit asta, intr-un context in care guduraii au avut o lejera tentativa de a fi (la nivelul piciorului broastei) ironici.

 26. 26 Aya martie 25, 2011 la 1:02 am

  @

  Doru Coarna

  Adrian Nastase NU a spus ca vrea sa fie (ca va fi) consilierul cel mai influent al premierului.
  A spus ca va fi (citez din memorie- dar fidel, te asigur):”consilierul guvernului”.
  Este cu totul si cu totul altceva!

  P.S.
  Incerc sa reproduc din memorie discutia din emisiune:
  – Si ce pozitie veti ocupa in guvern?- intreaba unul dintre gudurai
  – Nu doresc sa fac parte din guvern. Ma multumesc sa fiu consilier- raspunde AN.
  – Cum, consilier..??? replica, uluit, un gudurau
  -Consilierul guvernului- completeaza AN.
  – Aha, am inteles- se „prinde” Cristoiu.

 27. 27 Doru Coarna martie 25, 2011 la 7:27 pm

  @ Aya,

  asa e, consigliere…

 28. 28 Aya martie 25, 2011 la 10:49 pm

  @

  Doru Coarna

  Pushche pe limba ta!

  Dar, sa luam aminte la „Speak softly, love”:


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


Arhiva

Comentarii Recente

diasporean la Anunt!
fostă basarabeancă la Anunt!
Ce scriam acum exact… la Anunt!
De ce n-am criticat… la Anunt!
Cum e posibil asa ce… la Anunt!

%d blogeri au apreciat: