Boc, nu mai minti, ca-ti creste nasul!

Boc minte! Pe deasupra este si incompetent. Pretul carburantilor creste in continuu si tot ceea ce stie sa faca marioneta lui  Basescu este sa invoce “greaua mostenire”. Dupa mai bine de  sase ani de complicitate la guvernare, in regimul Basescu, si doi ani in fruntea guvernului, Boc are tupeul sa acuze si sa-i responsabilizeze pe altii pentru ceea ce se intampla pe piata carburantilor. Avand    reprezentanti ai statului in consiliul de supraveghere al Petrom, Boc poate sa faca mai mult decat sa se lamenteze si sa minta cu  dezinvoltura.

Pentru a-i reimprospata memoria, precizez inca o data ca cel care s-a angajat, in 2000, sa privatizeze Petrom este Traian Basescu.  A fost un angajament al statului. Memorandumul cu Banca Mondiala este un document public si poate fi consultat de premier. La fel de public este si raportul comisiei senatoriale care a examinat privatizarea Petrom si care nu a gasit nicio neregula.

Prin ultimele declaratii pe acest subiect, Emil Boc nu a facut decat sa-si afirme incompetenta si  lipsa de vointa pentru a interveni in sprijinul populatiei. Daca nu stie ce sa faca pentru a-i proteja pe romani in fata acestui val de scumpiri care se propaga in lant, ii recomand sa-si dea demisia.

Iar noul guvern va trebui sa puna in practica recomandarile comisiei senatoriale:

 • Sa verifice respectarea de catre Petrom-OMV a programului asumat de investitii, de dezvoltare si modernizare a productiei;
 • Sa solicite CA al Petrom-OMV o informare cu privire la furnizori, contractori si subcontractori, cat si a modului de derulare a licitatiilor de atribuire a contractelor catre acestia;
 • Sa verifice cum s-au achitat de datoria lor reprezentantii institutiilor statului roman, membri in CA al Petrom-OMV – valorificarea „actiunii de aur”. Aici pot sa va spun eu ca nu s-au achitat; aceasta clauza nu a fost folosita niciodata – este o clauza favorabila statului.
 • Sa activeze clauza stipulata in Contractul de privatizare, care prevede ca „…In situatii de criza, membrii CA vor lua de asemenea in considerare si interesele consumatorilor, precum si interesul national al Romaniai, incercand sa realizeze un echilibru intre acestea si interesele actionarilor…”. Prin urmare, Boc minte cu nerusinare atunci cand afirma ca s-au incheiat contracte in defavoarea statului.
 • Sa verifice cuantumul redeventei in raport cu cunatumul redeventei in celelalte state europene. Guvernul, de comun acord cu OMV, ar trebui sa renegocieze nivelul redeventei.

La toate acestea, mai adaug eu ca premierul ar trebui sa-i traga de maneca pe reprezentantii statului in consiliul de supraveghere al Petrom, si sa ii intrebe cu ce se ocupa acolo si cum apara interesele populatiei.

Ii solicit premierului Boc sa nu mai minta si sa intreprinda actiuni concrete pentru a sprijini populatia, care face fata cu greu acestor scumpiri. Situatia economica si sociala a devenit dramatica, iar oamenii nu mai pot suporta mult pauperizarea la care sunt supusi. Le cer premierului si sefului sau de la Cotroceni sa se intoarca cu fata spre populatie si sa ii reprezinte pe toti romanii nu doar pe cei din clientela portocalie, ale carei interese le apara.

31 Responses to “Boc, nu mai minti, ca-ti creste nasul!”


 1. 2 Socrate martie 8, 2011 la 2:32 pm

  Boc are probleme cu memoria. Degeaba i se explica ceva, pe o ureche intra si pe alta iese, nimic nu se memoreaza. Citez de pe internet :
  “Cine a semnat reforma bancara din 2000? Mugur Isarescu, Traian Basescu, Anca Boagiu, etc (12-01-2011) .Emil Boc a lansat o acuzatie la adresa fostului prim ministru Adrian Nastase, pe care il acuza ca a „vandut tara”, mai exact compania Petrom. Fostul prim-ministru a publicat pe blog sau Memorandumul cu Banca Mondiala din 1999-2000, din care reiese ca, deciziile privind privatizarea unor companii dar si vinzarea bancilor romanesti:CEC, BCR, Banca Agricola si EximBank, a fost semnata de actualul guvernator, Mugur Isarescu si ministrul de atunci, seful de acum – Traian Basescu. Mai mult, responsabilul cu compensarea costurilor sociale ale reformelor cuprinse in Imprumutul pentru ajustarea sectorului privat (PSAL I) in valoare de 400 milioane dolari, finantat de Banca Mondiala, a fost Anca Boagiu. “

 2. 3 Mihai25 martie 8, 2011 la 2:48 pm

  Perpetratorul Basescu nu a avut un program economic pentru Romania ! Programul lui a fost gargara anti-PSD ca un vestitor al Apocalipsei! Cand Geoana a fost intrebat de Basescu ” De ce ai fost la Vantu? ” trebuia sa spuna ” Sa dau banii inapoi romanilor! ” cand a fost intrebat ” De ce ai fost la Moscova? ” trebuia sa raspunda ” Am fost sa nu murim de frig iarna asta !” Asa te bati cu Basescu fara garda sa apeleze la ultima lui arma si anume plansul . Nu vreau sa vorbesc de influenta CIA care cum e si normal isi apara Regele si interesele in zona. Cine sufera oare ?

 3. 4 Vasile, martie 8, 2011 la 2:49 pm

  Inca o data reiterez faptul ca nu trebuie sa fi neaparat PSDist , simpatizant ca sa discerni ca se minte cu nerusinare si aici ar trebui sa-i amintesc domnului Nastase ca si aici sunt mincinosi de aceiasi sorgine cu Basescu @ Co.unii se cred Harap Alb altii nu-si disimuleaza nici chiar nickul ca B….ul .
  Problema fundamentala nu este a celor citiva mincinosi , cinici manipulanti voluntari sau platiti , problema este inca a Romaniei a acelora care il mai cred pe dl. Boc, pe Dl. Basescu ,Boureanu,Berceanu,Blaga , din pacate cei care mint acum au invatat acest limbaj de la inaintasii lor!

 4. 5 Pali martie 8, 2011 la 3:50 pm

  Sa dea D.zeu sa-i creasca pana la pamant ! Macar sa nu mai poate iesi din casa sa-l mai si vedem pe acest ingrat ,

 5. 6 blogideologic martie 8, 2011 la 3:53 pm

  @ all
  Un blog interesant – „Făcut în România” http://facutinromania.wordpress.com/2011/03/08/dac-120-de/

 6. 7 Dragos martie 8, 2011 la 4:02 pm

  @Nastase Adrian
  @Basescu Traian

  domnilor, gata ! Ati mers prea departe cu „joaca”. N-are importanta cine a inceput (d.le Nastase !), important este sa se termine (d.le Basescu !).
  Pai cum este posibil asa ceva, pai se poate ? Domnul Nastase posteaza cu flota iar domnul Basescu pac, o divorteaza pe Moni de Iri ca diversiune. Domnul Nastase posteaza de Petrom, pac, domnul Basescu o divorteaza pe Oana de Pepe ca sa distraga atentia.

  Deci, ne potolim, da !? Altfel nu mai ramane om pe femeie in tara asta.

 7. 8 Karakas martie 8, 2011 la 4:49 pm

  Nu cred ca-i mai poate creste ceva lui Boc, poate doar orgoliul 🙂

 8. 9 Karakas martie 8, 2011 la 5:06 pm

  Basescu imi pregateste terenul ca viitor Ministru al Turismului:

  „Dacă vreodată vreţi să vedeţi cu adevărat România, să nu mergeţi pe şosele. Vă recomand un elicopter”

  http://www.mediafax.ro/economic/basescu-afaceristilor-din-golf-daca-vreti-sa-vedeti-romania-sa-nu-mergeti-pe-sosele-va-recomand-un-elicopter-8040903/

  De ce elicopter? De ce sa ne grabim de la o secventa la alta, cind ramul, riul si alte frumuseti ale patriei se pot descoperi molcom cu camila (pentru cei din Golf), calul, magarul, in marsupiul cangurului si cortul, iurta, sau igloo (daca poti sa-l ti la rece). Asta pina reuseste Boc sa taie panglica si la sosele, ca acum transpira saracutul la taiat funia iesitului din criza.

 9. 10 Draghi Puterity martie 8, 2011 la 5:09 pm

  Acelasi Basescu care a obligat statul roman sa privatizeze Petromul, se angaja prin anii ’90 si sa le scoata din cap autostrazile romanilor. Acum vad ca le recomanda investitorilor straini sa vina in Romania cu elicopterul neuitand sa bage en passant o pila duduii de la turism (honi soit qui mal y pense).

 10. 12 M.Voicu martie 8, 2011 la 5:13 pm

  • “Niminea” n-a avut derogare de la Constituţie : Art.136 alin.3: «Bogăţiile de interes public ale subsolului, … resusele naturale ale zonei economice şi ale platoului continental, precum şi alte bunuri stabilite de legea organică, fac obiectul exclusiv al proprietăţii publice.», şi Art.136 alin.4: «Bunurile proprietate publică sunt inalienabile».
  • Pentru poporul român, Constituţia este singura garanţie împotriva tiraniei puterilor delegate; ar trebui sã fie ! Teleghidaţii au împlinit ”mandatul LOR”.
  • Am dat o soluţie – din supremaţia Constituţiei, dar demnitarii toacã timp în precedenţe…

 11. 13 Ghita Bizonu' martie 8, 2011 la 5:57 pm

  Si ma rog pe cine intereseaza ca Boc minte ?
  Pe dvoastra si cam atat. Poa pe PSD da nu is sigur ca nu pune botu’ in ……..
  Ptr mine este asa o cestiune de dezbatere (ma stiti deja .. in cam place “sangele pe peretii” forumurilor). Da ma rog …
  Da ptr majoritatea ?!
  Scuze se pare ca sunteti incapabil sa intelegeti cum nu gandeste gutzanu’. Sa va iecsplic:

  Ptr majoritate .. important este ca pretul creste ! si ca ar fi bine ca vinovatu sa fie pedepsit (na imi aduc aminte de Mark Twain despre cautatorii de aur ceva in genul “sunt mari amatori de cinste si justitie. Asa ca ori de cate ori s efura un ciur striga “trebuie sa pedepsim faptasul” si imedfiat spanjura primul chinez” . De nu va-ti prins nu era necesar ca chinezu sa fi furat ciuru ala … Ca asa e omu ia meditatati asupra verbellor justitier ori giustizziare …). Cine este vinovatu ? Cine a vandut ! Cine a vandut dom Nastase ? Eu nu. Basescu nu. Boc nu . Si a mai vandut si rezervele !!! Rezervele noastre care de la 1848 si 1857 si plebiscit incoace ….
  Dom profesore de drept apai ganditi cam stramb daca credeti ca pa omu de rand (mai ales ala care si-a tras o masina mai scumpa*) nu il lasa sa doarma ca cine a semnat ce? Ce e aia memorandumu – adica ba perversu asta cu tablouri de miliarde de coco crede ca ma duce ca io nu am memorie ? Ce e prostia asta? – si stie cine a vandut. Tocmai I-a zis Boc! Si de ce ati vandut si rezervele ? Aici omu nost care straluceste prin scurtime de memorie isi aduce a minte ca parca candva a auzit o discutie ca de ce …

  Daca credeti ca numa blogu scarpinat din cand in cand va ajuta .. atunci scuze “preventiv” placut! Ca sa satisfaceti gustu de justitie !!!
  Daca doriti sa faceti ceva odat cand apareti pe la o temebeliziune explicati ce e aia memorandum si de ce trebuieste respectat . Ca gutzanu stie decat ca daca el nu a discutat nu il priveste (in gnl este foarte sucarit ca cestii precum servituti imobiliare (ce daca dateaza ele de dinainte de 44 ? Ntz el e propretar de acu 2 sapatamni si trebuia consultat!!!). O sa ziceti ca nu prea ii da inteligenta afara din casa. Si ce importanta are? Sunt multi ! intre noi fie vorba sunt mai intligenti ins acestiuni din astea nu ii intereseaza..
  Si aveti grija ce si cum explicati ca avea dreptate si Boc ca discursurile dvpastra sunt plictisitoare (ca si postarile mele!) ins el are un verb proaspat si indignat – ce trebe la gutzani indignati ca platesc mai scump la pompa.
  Si la o adica puteti extinde discutia .. ca de ex Codrutza care tipa ca Constitutia e rea ca prevede ca averea se prezuma a fi dobandita cinstit …si din cauza asta agentii fiscali nu pun in lucru hotararile care prevad confiscarea celor dobandite pe cai penale (cesrie placuta auzului gutzanului care fiind el de “dreapta” stie ca propretatea e un furt comis de securisti si comunisti). Ca deh setea de justitie trebe atatata …
  Si sa mai dati la gioale cu cate o interpelare – pai daca era prea scumpa autostrada contractata de mine acu de ce costa pa de 3 ? Care ai zis ba “cip” ? De ce centura clujului s-a dublat ca pret ? Ceva sa inflacareze gutzanu ..
  Nu ma credeti ? Atunci ramane cum v-a zis Dragos ”N-are importanta cine a inceput …. Deci, ne potolim, da !? Altfel nu mai ramane om pe femeie in tara asta.”.

  *cica venitul se determina prin formula venit = munca depusa /cunostinte … sper ca stiti cum e cu impartirea cu subunitare sa nu mai zic cu zero . Asa explica si de ce Jiji …

 12. 14 Bah martie 8, 2011 la 5:58 pm

  @ Adrian Nastase
  De ce s-ar stresa domnule Presedinte atata vreme cat stie ca Basescu Romanika = amor ghebos

 13. 15 Doru Coarna martie 8, 2011 la 6:17 pm

  Mda, dl Nastase il invata, din opozitie, pe Boc, premierul peren, ce sa faca pentru a aduce bani de pe urma Petromului, iar eu ma intreb daca si dl Basescu, cand va fi in opozitie, il va invata pe viitorul premier cum sa aduca bani de pe urma flotei… Luminati-i bine!

  Cum de va adresati lui Boc? Pai el este reglat definitiv pe frecventa Cotroceniului, in rest nu aude nu vede, doar improasca si face rau, merge ca nebunul spre un viitor pe care nu-l intelege nici Basescu ca sa i-l descrie, un viitor in care camilele gonesc pe potecile turistice ale patriei amenajate de Nutzi dupa posibilitati, in timp ce arabii bogati sunt invitati de presedinte sa ne survoleze tara cu elicopterele.

  Dle Basescu, degeaba, actiunea aia s-a desfasurat cu avioane si cu zgarie nori, cu elicoptere si cu vile nu merge… dar intelegem gestul Dvs, numai de astia nu mai aveam nevoie sa pice pe capul poporului asta amarat, care parca-i blestemat sa va suporte toate mofturile de toate felurile. Mai mult, ar trebui sa ajunga portocaliilor banii romanilor de azi si din viitor, acum poftiti si la cei ai arabilor in caz ca s-ar refugia, datorita evenimentelor, pe la noi? Si cu ei ce faceti apoi, ii lasati pe capul nostru?
  Sunteti numai bun de pus la rana facuta de Dvs romanilor, pt altii!

 14. 16 nicu martie 8, 2011 la 7:24 pm

  la cati manelisti si idioti are acest popor, daca se mai numeste popor credeti domnule nastase ca acesta pleava a poporului roman !! cunoaste faptul ca sarlatanul si escrocul national basescu este initiatorul si semnatarul in guvernul ciorbea a acordului PSAL 1 SI PSAL 2 care si-a luat angajamentul in fata banci mondiale si fmi. in numele romaniei sa privatizeze pe nimic nu numai petrom ci si alro slatina , siderurgica galati si toata floarea industriei romanesti. isi mai amintesc acesti manelisti si idioti cand v-ati opus privatizari B.C.R. AU SARAIT TOTI LAUTARI PORTOCALII SI NU NUMAI in frunte cu pora , pipidi si alte jeguri de aceeasi speta invocand ca nastase si psd-ul sunt comuniti si nu vor sa privatizeze acesta banca sa devenim si noi functionali din punct de vedere al economiei de piata. iata ca acum aceste laturi si si jeguri portovalii arunca vina pe nastase iliescu si psd. ca au privatizat industria romanesca. ce vremuri traim. dar ne meritam soarta cu varf si indesat. daca 5 milioane de romani a putut sa voteze un sarlatan dupa ce au vazut cu propii ochi cum pocneste un copil peste fata cu dosul palmei , iar in confruntarea cu geoana a mintit cu mana pe biblie ca nu este nimic adevarat. sanatate la idioti si manelisti.

 15. 17 vladimir gogan martie 8, 2011 la 9:58 pm

  Chiar credeti ca Boc va raspunde la aceste acuzatii?

 16. 18 Draghi Puterity martie 8, 2011 la 10:37 pm

  Am o propunere pentru colega domnului Nastase, miss Anastase: pentru securizarea balcoanelor de la Parlament ar putea folosi gardurile pe care distinsa doamna voia sa le darame. Poate ii propuneti la urmatoarea sedintza de la CD.

 17. 19 Stefan martie 8, 2011 la 10:44 pm

  Daca nu gresesc, si sigur nu gresesc, nu a existat prim ministru in aceasta Romanie care sa nu fi dat tot timpul vina pe „greaua mostenire”. Boc da vina pe mostenirea lui Tariceanu, care…s-a cam intins mai mult decat ii era plapuma. Insa asta nu face din Boc un om competent pentru functia actuala (prost nu este, ca daca era prost nu ajungea acolo unde este acum. Si ca sa fii marioneta ai nevoie de ceva creier).

 18. 20 Mariana martie 9, 2011 la 4:03 am

  Eu de cand am vazut aceasta persoana si i-am urmarit discursul(vorbesc la trecut,pentruca acum am alte treburi mult mai importante),nu l-am auzit decat MINTIND.Asa ca oridecate ori il mai vad asa mai rar,schimb canalul,chiar nu merita.
  Nu as accepta sa fiu sluga cuiva nici daca as ajunge sa cersesc in strada

 19. 21 Vasile, martie 9, 2011 la 7:30 am

  Dragos,

  Nu o mai zgudui degeaba,

  A. Nastase are sau o fi avut problemele dansului dar in nici un caz nu poate fi acuzat cu ceva in legatura cu privatizarea PETROM.Paca ai fi un observator
  abil ai putea vedea unde s-a dus paraindaratul , adica ce aripa din petrom s-a privatizat cu alt proprietar decit OMV-PETROM, si cine sunt actionarii majoritari ai firmei respective!

 20. 22 ORASAN IOAN martie 9, 2011 la 8:24 am

  Codul Muncii ii condamna pe salariati la sclavie,salarii mici si pe deasupra si veniturile statului din impozite vor fi marunte si am si banuiala ca favoritii puterii vor continua sa foloseasca munca la negru,pentru ca cine este protejat nu este si controlat,ramane valabila realitatea ca pentru tot ce se fura si se guverneaza prost,tot noi cei multi vom fi cei care achitam nota de plata.Motiunea de cenzura va fi un spectacol la microfoanele impartite in interiorul parlamentului si in afara lui,in interior parlamentarii puterii si opozitiei se vor bate in vorbe,in exterior sindicalistii le vor spune celor de la putere cat de mult ii respecta,cu ajutorul huiduielilor,din dragoste pentru poporul votant unii parlamentari vor lipsi de la motiune,iar portocalii vor ramane lipiti de scaune,in tot timpul asta Traian Basescu ramane departe de noi,pentru ca ne priveste de sus din elicopter.

 21. 23 eficientaenerg martie 9, 2011 la 8:33 am

  Nu pune mare preţ pe un om care nu este mai înţelept astăzi decât a fost ieri.
  Abraham Lincoln

 22. 24 Marcus martie 9, 2011 la 10:08 am

  @Draghi eu am o propunere si mai buna, dar n-o lasa sa treaca d-na Manuela. Daca vrei s-o vezi te invit in vizita la mine.
  sa fii iubit
  marcus

 23. 25 Mofturosul roman martie 9, 2011 la 11:17 am

  Imi permit sa apreciez, d-le NASTASE, ca este unul dintre cele mai bune articole de pe blog: direct, argumentat, concis si totul – la obiect!
  Asa ca va inteleg indignarea; dar oare d-stra ma intelegeti pe mine cand va scriu ca nu ma indigneaza deloc faptul ca e-n contiunare prim ministru Emil Boc? Fiindca tine de regula de aur a democratiei: 50 % + 1… Sunt insa extrem, extrem de indignat de faptul ca acest Emil Boc este profesor universitar (poate gresesc gradul dar tot profesor e – ba si doctorand, de nu chiar doctor) de drept! … CE INVATATURI LE TRANSMITE ACEST PROFESOR STUDENTILOR SAI? CUM II INDRUMA EL PE ACESTIA SA VADA, SA CAUTE, SA „SCORMONEASCA”, SA IDENTIFICE, SA CONSTRUIASCA IN CONTRACTE (ACTE CU VALOARE JURIDICA!) AVANTAJE IN FAVOAREA CLIENTULUI LOR? Mai ales cand clientul se numeste ROMANIA iar pe Emil Boc, jurist de marca, l-au ales ca sa le reprezinte interesele 1 + 50 % dintre…
  Daca Emil Boc primeste salariu de prim ministru – este pentru ca 50 % + 1 dintre romani vor sa-l plateasca, deci nu se „judeca” in alternativa meritat – nemeritat; dar daca Emil Boc primeste/a primit salariu de profesor universitar de drept – e clar, NEMERITAT!

 24. 26 Draghi Puterity martie 9, 2011 la 11:18 am

  @Marcus

  Fost, vazut, raspandit 😉

  In alta ordine de idei cand ma uit la imagini mai recente (din profil) cu distinsa missa, inteleg de ce are ea o fixatie cu balcoanele. Deh, nu mai nici sunt balcoanele ce erau pe vremea cand se balbaia ea in costum de baie pe scena. Legea gravitatiei castiga intotdeauna, chiar si daca miss Anastase numara voturile (*). Totusi, solutia logica ar fi mai degraba acceptatea unei stari de fapt decat „securizarea” lor, si cu atat mai putin extinderea acestei obsesii la balcoanele Parlamentului care inca sunt intr-o forma destul de buna. :mrgreen:

  (*) NU ma refer la tragedia domnului Sobaru

 25. 27 Marcus martie 9, 2011 la 1:54 pm

  @Draghi: multam de vizita si toate celea. Avantajul missei in legatura cu propriile balcoane este ca le poate readuce in pozitia frontala prin aruncare cu calcaiul inapoi peste umar, pe cand la balcoanel Parlamentului, daca nu sunt securizate, doar calcaiul lui Ahile ar putea fi solutia salvatoare 🙂
  (*) nici eu
  sa fii iubit
  marcus

 26. 28 zoltybogata martie 9, 2011 la 10:21 pm

  Sall, ajutăne să ajungă scrisoarea asta la Boc http://zoltybogata.wordpress.com/2011/03/05/scrisoare-catre-unchiul-boc/ şi poate reuşim . multă sănătate

 27. 29 rizoaicad.arges martie 10, 2011 la 12:56 am

  PENTRU CA BOC SA ACTIONEZE IN INTERESUL POPULATIEI, ESTE NEVOIE DE CADRUL DEMOCRATIC DE MAI JOS!

  PENTRU O DEMOCRATIE RESPONSABILA IN ROMANIA! Romania are nevoie de un nou tip de democratie, una RESPONSABILA, care poate sa inlature toate neajunsurile, din societate si din Justitie, si care presupune indeplinirea a DOAR doua conditii, ABSOLUT POSIBILE: 1. Trecerea printr-un filtru “IMUNIZATOR” a tuturor celor ce fac politica, astfel incat acestia sa nu se mai poata “imbolnavi” de minciuna, de lacomie, de hotie, de nesimtire, de iresponsabilitate, etc. 2. Informatia MINIMA, necesara si suficienta, de care au nevoie alegatorii, trebuie sa fie aceea a constientizarii APARTENENTEI lor la o comunitate sociala (a saracilor ori a bogatilor) sau etnica, pe care si-o aleg singuri! In acest fel campaniile electorale costisitoare de MANIPULARE a alegatorilor, vor deveni inutile, caci alegatorii vor trebui sa cunoasca DOAR partidele care reprezinta interesele comunitatii lor, dintre care vor alege pe unul dintre ele! Partidele ce reprezinta interesele celorlalte comunitati, NU VOR EXISTA PENTRU EI, oricat de “curate si uscate” ar fi ele, deoarece SUNT DIN ALT FILM! Iar pentru ca politicienii sunt trecuti prin filtrul “IMUNIZATOR” al SOLUTIEI ce se gaseste la adresa http://dumitrurizoaica.blogspot.com/, acestia nu-si vor mai putea permite sa minta, sa fie lacomi, hoti, nesimtiti, iresponsabili, etc. Din combinarea alegatorilor, care vor vota partide ce reprezinta interesele comunitatii lor, cu politicienii “imunizati”, care le va reprezinta interesele in Parlament, REZULTA DEMOCRATIA VIITORULUI, care va fi una transparenta, sanatoasa si purtatoare de RESPONSABILITATE pentru TOTI actorii din viata publca, caci se va baza, atat pe VOTUL COMUNITAR social sau etnic, care nu mai poate fi manipulat sau fraudat, cat si pe politicieni imuni la mizeriile umane amintite mai sus! Asa-zisa democratie de astazi — care rezulta din combinarea dintre politicienii VEROSI, nesimtiti, lipsiti de patriotism si iresponsabili, alesi pe baza votului BEZMETIC, in care optiunea pentru vot se datoreaza hazardului — este o insulta la adresa inteligentei romanilor, si serveste DOAR intereselor MAFIOTILOR si TICALOSILOR de toate categoriile! D.Rizoaica.Tel.0723966732


 1. 1 Regina Udrea şi Nebunul, a drek * schemă *… « Sfinxul Trackback pe martie 10, 2011 la 4:27 am
 2. 2 Raspunsuri « ministru >> prim-ministru >> blogger Trackback pe ianuarie 15, 2012 la 6:23 pm

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


Arhiva

Comentarii Recente

diasporean la Anunt!
fostă basarabeancă la Anunt!
Ce scriam acum exact… la Anunt!
De ce n-am criticat… la Anunt!
Cum e posibil asa ce… la Anunt!

%d blogeri au apreciat: