Realitatea Tv – ora 20.30

Adrian Nastase este astazi invitatul Melaniei Medeleanu la emisiunea „Prime Time News – Realitatea de la 20:00 „- Realitatea Tv, ora 20.30.

Emisiunea poate fi urmarita live aici.

Echipa AN

32 Responses to “Realitatea Tv – ora 20.30”


 1. 1 ITU septembrie 30, 2010 la 2:30 pm

  Vom fi pe receptie. Sunt absolut convins ca si de aceasta data veti avea o prestatie excelenta, care nu va insela asteptarile milioanelor de romani, pentru care sunteti singura sansa de schimbare in bine. Succes !

 2. 2 Pupaza din tei septembrie 30, 2010 la 3:07 pm

  Oare Melania o avea sentimente pozitive sau resentimente faţă de naşul de cununie, Băsescu – Securescu?
  Vă sugerez să încercaţi încă de la început să sesizaţi în ce ape se scaldă. Este important pentru dumneavoastră să ştiţi dacă este favorabilă, neutră sau ostilă.
  Să auzim şi de bine!

 3. 3 Dl.Goe septembrie 30, 2010 la 5:11 pm

  Am remarcat si eu predilectia d-lui Nastase de a fi pe „sticla” si prin asta in atentia publicului. Asta insa il face sa accepte cu mare usurinta postura de „mascota” in emisiuni cu „papagali”. Urmaresc rar asemenea emisiuni. Mi-o amintesc pe aceea in care alaturi de golanasul Victor Ciutacu si de dl. „Razvan”, dezbateau cu convingere episodul in care Basescu l-ar fi palmuit pe avocatul X(?) si dânsul prezent in emisiune. Cu o voiosie suspecta se intreceau in a fractura logica, abia ascunzandu-si satisfactia de gospodine de cartier carora „betivul de la 7” le-a dat iarasi prilej de bârfa. Acum despre ce o sa se mai dezbata in emisiune?

 4. 4 Pali septembrie 30, 2010 la 5:15 pm

  @ ITU

  Adevar graiti !!!

 5. 5 blogideologic septembrie 30, 2010 la 5:15 pm

  O ştire ciudată : România îşi pregăteşte primul corp profesional de dialog social şi intervenţie în decizia publică, http://www.romanialibera.ro/actualitate/eveniment/romania-isi-pregateste-primul-corp-profesional-de-dialog-social-si-interventie-in-decizia-publica-201189.html . Bănuiesc că este mai mult decât o simplă trupă de „băgători de seamă”. Sunt de fapt „800 de reprezentanţi ai societăţii civile” care au primit de la organisme europene dreptul de intervenţie în deciziile unui viitor guvern Adrian Năstase.

 6. 6 Dragos septembrie 30, 2010 la 5:25 pm

  Mi-ati amintit de cineva.

  De rochii lungi
  Atarna vantul
  Aripe largi de flutur
  De efemeritatea unui fald
  Eternitatea unui timp alb
  Frant de asteptari
  In vis
  In trup
  Si-n gand

 7. 7 eficientaenerg septembrie 30, 2010 la 6:09 pm

  Ce a fost si ajuns Economic Roumanie!“Liderii confederaţiilor sindicale …..mizează pe participarea a 70.000 – 80.000 de oameni.”

 8. 8 Louis Auguste de Bourbon septembrie 30, 2010 la 10:51 pm

  aveam impresia ca doriti sa fiti curand prim-ministru sau Presedinte. Ceea ce nu este rau deloc.

 9. 9 Rangă octombrie 1, 2010 la 6:51 am

  PRICEPI DÂRDALĂ

  Revolta de ieri a poliţiştilor din Ecuador l-a silit pe preşedintele acestei ţării să se retragă într-un… spital, situaţie care a determinat cenesasul dâmboviţean s-o lase-n floci problema cu raportul asupra evenimentelor din 24.09.2010. Surse de gaura cheii afirmă că la Spitalul 9 se amenajează un bloc protector în aripa cea mai nervoasă, pentru pacientul de la Cotroceni, ca loc de meditaţie translucidă cu ocazia „sărbătorilor” din jurul datei de 07.10 2010.
  Şi lui Ceauşescu i-au întors curul blindat, poliţia, armata – chiar şi securitatea – că altfel n-o mierlea, de unde ideea că repetiţia e… speranţa românilor.

 10. 10 blogideologic octombrie 1, 2010 la 7:16 am

  Despre „liberalul” Dinu Patriciu auzisem că avea un frate colonel de securitate; nu confirm, nici nu infirm. Bine, prin căsătoria cu fata ilegalistului comunist Mihai Roşianu, Dinu Patriciu reuşise să intre în nomenclatura comunistă şi să se bucure de toate avantajele oferite de apartenenţa la pătura favorizată. Mihai Roşianu fusese director la ARLUS, şi înnobilarea post-1989 ca Dinu Patriciu – ARLUS explică relaţiile economice strânse cu mediul rusesc. Iată că acum apar date despre un alt personaj Patriciu, aflat în „Insectarul” cu securişti. +Volumul scris Mircea Remus Birtz este, de altfel, extrem de bogat şi în imagistică. Nu lipsesc din paginile cărţii nici fotografiile unor securişti criminali de teapa lui Mihai Patriciu (n. r. – Goltşetain, fost luptător comunist în Spania şi apoi şeful securităţii clujene, omul care a anchetat-o şi pe Doina Cornea şi care îşi făcuse un adevărat hobby în a cere penitenciarului din Gherla deţinuţi politici pe care el se antrena ca vânător, împuşcându-i. Tot el a „livrat” spre Timişoara numeroşi deţinuţi politici, care erau apoi asasinaţi imediat în Pădurea Verde.).+ Sursa http://www.romanialibera.ro/opinii/aldine/vanatoarea-de-comunisti-si-ordinul-sfantului-mormant-201227.html

 11. 11 virus octombrie 1, 2010 la 7:18 am

  Balada vidanjorilor
  O vidanja trece,cu vidanjori zece…
  Ei privesc sfios,ca n-au mult de scos.
  Si miscand furtunu’,ii prinse amocu’
  De-ar fi fost cu trocu’,tot mic era stocu’…
  S-a schimbat cu totu’,banalu’rahat,
  Alta e lucrarea,la scos de .acat..
  Toate-s altfel azi,totu-i ca si-un cur,
  De atatea E-uri,nu-i .catul pur…
  Unde e .catul ,cel de altadata,
  Cand bagam caucu’,la cate-o privata?
  Atunci tot romanu’,de-si facea nevoia
  Noi goleam vidanja,mirosea a soia…
  Difera .catul,nu mai e vartos
  Din ce scoatem azi,canci bani …cu folos…
  Prafu’ s-a ales,breasla-i de manari,
  S-a ales bules,vaiii de cacanari!

 12. 12 blogideologic octombrie 1, 2010 la 7:23 am

  @ Adrian Năstase
  Citesc la http://www.romanialibera.ro/opinii/comentarii/rrom-sau-tigan-201104.html , comentariul despre comportarea ambasadorului român în Franţa : “Bonjour, Je suis français d’origine roumaine, je prèfère écrire en français car j’ai un peu de mal en roumain, j’espère que quelqu’un pourra traduire. Je trouve cet article très drôle comme beaucoup de choses que je vois sur le site de l’ambassade de roumanie en France. Aujourd’hui il faut au plus vite enlever le nom de rrom aux tziganes, pourquoi: parce que en France comme dans une grande partiue de l’europe c’est aussi ce qui fait la confusion entre roumains et rroms! De plus il faut enlever la nationalité roumaine aux rroms et refuser de les accepter lorsque la France ou un autres pays les expulsent. Croyez moi ici je n’ose plus dire que je suis d’origine roumaine, parce que les gens pensent que je blague, puisque je travail dans une banque! bon courage. Au fait il faut virer l’ambassadeur de France le nouveau aussi il a l’air aussi mauvais que l’ancien, il faut un ambassadeur dans chaque pays d’europe qui vienne aux journaux télévisés de grande écoute et qui expliquent clairement la difference entre roms et roumains,qu’il précise bien que si la confusion continue il attaquera qui de droit pour diffamation et atteinte à l’image de manière dénigrante. Je vous assure qu’ici, dans les journaux télés, radio, internet , papiers dans la rue, au bureau c’est tous les jours que notre image est dénigrée. La plus part nous considérent comme des roms donc pire que les africains et les arabes qui sont dejà mal aimés!!! au revoir”

 13. 13 Aya octombrie 1, 2010 la 7:30 am

  Mie mi-au amintit de

  (Et vous savez leurs noms sans que je les aie dits/ Et ce que signifient les flammes des longs soirs)

 14. 14 TRADATORUL DRAGNEA octombrie 1, 2010 la 7:34 am

  Iubesc trădarea, dar trădez pe binefăcători” e proverbul preferat al lui Liviu Dragnea. E un proverb rentabil, cu aplicabilitate universală în PSD, de la Teleorman la Bucureşti. Cu ochii lui apoşi, de motan care priveşte spre colivia cu peruşi, Liviu Dragnea a stat în toate cadrele cu Geoană pe vremea cînd Prostănacul urma să devină preşedintele săritor al României. Acum, cînd noul Geoană al partidului e Ponta, mustăţile lui Dragnea apar în pozele cu şefu’.

  Dacă ar fi numai atît, cazul ar putea fi încadrat în categoria trădărilor raţionale, ba chiar necesare într-un climat standard de normalitate pesedistă, dar nu e numai atît.
  Aşa cum rezultă din partea a doua a proverbului, Liviu Dragnea urmează să-l ia la smotocit pe Geoană, în folosul noului stăpîn. E deja notorie teama pe care i-o inspiră lui Ponta eventuala suspendare a preşedintelui Băsescu. Această faptă l-ar aduce pe Geoană în poziţia de şef al statului ceva mai mult decît o noapte.

  Aşa că Prostănacul trebuie băgat în corzi, pînă cînd partidul înţelege că a venit timpul să-i retragă sprijinul pentru pre­şedinţia Senatului. De această băgare a fost însărcinat să se ocupe motanul Dragnea, cel mai în măsură să ştie, după Hrebenciuc, ce va să însemne aia o coardă

 15. 15 Pali octombrie 1, 2010 la 8:42 am

  O prestatie excelenta! Felicitari !

 16. 16 Marcus octombrie 1, 2010 la 9:23 am

  La Bulivar, Birjar !

  Coana Nutzy nu mai are nici masina, nici sofer,
  Pe model de Ceausescu, ea si-a tras elicopter,
  Are chiar si o escorta ca si domnu’ presedinte,
  Patru ciori, pe cate-o Mobra, evolueaza dinainte.

  Bicicleta s-armasarul i se par azi desuete
  Zburatoarea prin inalturi genereaza noi efecte.
  Cand din ceruri ea descinde, ca Zeita din Olimp
  Tamp priveste-adunatura, si-mpietrita e la chip.

  Solidara e cu Nutza la salarii cand renunta,
  De chirie pentru moftu-i sa aiba noua Lenuta.
  La caini frunzulite toaca ministerul jucarie
  Bugetul in vant se duce, ei sa-i faca bucurie.

  Geaba ne declara dansa, cum ca plata-i din parcare
  Din ce dungi trase Cocosu’, albe toate la culoare.
  Boboreanu-si plange-n barba la asa o gogonata,
  Stiind ca el e cotizantul pentru asta mare plata.

  Iar prin targ de se zvoneste, cum ca Nutzy prim ministru
  El isi vede viitorul tot mai sumbru si sinistru.
  La ambitia Nuticii si la ce vrea ea de la viata
  O racheta-o sa-si doreasca, tot cu ciorile in fata.

  Vom strange din nou cureaua, pan-la cota de lesin
  S-avem cash pentru amanta, devenita-l nostru chin.
  Sa nu sufere sarmana, doborata de vreo grija
  Ii vom da bani cu lopata, sa-si permita orice birja.

 17. 17 Mihnea Georgescu octombrie 1, 2010 la 10:04 am

  @ Louis Auguste de Bourbon

  Mă înclin în faţa capetelor încoronate care au păşit pragul modestului nostru blog.

  Nu sunteţi cumva de Bourbon-Parma… sau ca în „bourbon”, băutura? 😉

 18. 18 maria octombrie 1, 2010 la 10:16 am

  Ma uit la cotoi si constientizez cit mai mult cit de slaba e opozitai ! Domnule Nastase, aveti dovada clara ca jegul de cotoi a FRAUDAT ! sI ce faceti ? NIMIC ! VA FACETI CA FACETI CEVA !

 19. 19 Marcus octombrie 1, 2010 la 10:34 am

  Pax Baseasca

  Suparat este chiombila si e tare-ngrijorat
  Babele si-un mos gures au pus-o de-un atentat.
  Toata presa cea pupina i-a sarit in ajutor,
  Manioasa ea condamna conjuratii din popor,

  Ce c-o carja si ocara vor sa dea o lovitura
  Pe chiombila de pe tronu-i jos sa-l dea c-o palitura.
  Mai nou politistii ,neica, au pus-o de-un puci armat
  C-un chipiu si cinci chistoale, ei vor voda daramat.

  Drept urmare sfatu’ tarii, chiombu’ in graba a adunat.
  Si-o ancheta ca la carte cu glas aspru-a ordonat,
  Vinovatii sa-i gaseasca pentru asta fapta rea
  Si c-o cizma-n cur afara, de-indata sa ii dea.

  Nou ministru la interne, o paiata de doi bani,
  Isi tine subordonatii, drept o gasca de golani.
  Hotii, sutii si smenarii au trecut in plan secund,
  Noua tinta-s politistii contestandu-l pe boland.

  Pax Baseasca vrea in tara, chiombu’ pus pe dictatura
  Nu vrea strigate la poarta sau proteste-n batatura.
  Vrea in schimb ca politistii sa comita-un fratricid
  Corolar care confirma al natiunii genocid.

 20. 20 Vasile, octombrie 1, 2010 la 10:55 am

  Pupaza…..

  Melanie poti fi sigur ca nu la votat pe Basescu asa cum aui facut peste 80% din cei care se dau printi,conti,mafalde,sau harabule. Nu ma pot transforma in Scaevola pentru amicul; Ghita, sau pentru fratele Circotas, oameni plini de „hopeuri”. Mel este „elvetiana” si cred ca pe acest blog politic nu prea are ce cauta.”Partipriurile cancerigene nu i-ar face bine!

 21. 21 exasperat octombrie 1, 2010 la 11:27 am

  Am aflat pt prima dată din gura dumneavoastră că diferenţa dintre primii 20% plătiţi şi ultimii 20% e de nu ştiu câte puncte. Cum s-a ajuns la discrepanţa asta?

  Şi un offtopic: puteţi să-l adăugaţi şi pe Adrian Ţuţuianu ( http://www.adriantutuianu.ro/ ) în lista de blogroll. E singurul parlamentar d-ţean cu prezenţă online şi unul dintre cei care muncesc 14 – 15 ore pe zi atât la filială, cât şi la centru.

  Petruţ – D-ţa

 22. 22 Pupaza din tei octombrie 1, 2010 la 12:39 pm

  @Vasile

  Domnule, şiu că te-ai lăsat de mulţi ani de alcoolice. Voi pune deci interpelarea ta pe seama unui surmenaj accentuat datorat afacerilor cu „shipping and trading”, probabil afectate şi ele de criză.
  Melania Medeleanu la care mă refer eu în text are tot atâta legătură cu Elveţia, câtă are băşecu-securescu cu cinstea şi morala.
  Ce naiba omule, nici măcar să citeşti atent 4-5 rânduri nu mai ai răbdare?

  Să auzim şi de bine!

 23. 23 Dragos octombrie 1, 2010 la 12:41 pm

  Aya,

  cum se scrie in franceza „i know she is here” ?

 24. 24 Mihnea Georgescu octombrie 1, 2010 la 12:50 pm

  @ Dragoş

  Je sais qu’elle est ici.

 25. 25 Dragos octombrie 1, 2010 la 1:12 pm

  Mihnea Georgescu,

  Merci beaucoup pour votre réponse.

 26. 26 Mihnea Georgescu octombrie 1, 2010 la 1:15 pm

  Avec plaisir, mon cher Dragos.

 27. 27 Vasile, octombrie 1, 2010 la 2:03 pm

  Pupaza…
  De data asta DA nu mai esti pitpalac sunt eu pupaza! Asta bineinteles nu iti exclude mizeria sau mizerabila subexistenta aviara!

 28. 28 Pupaza din tei octombrie 1, 2010 la 2:15 pm

  Viorele, nu-ţi înţeleg atitudinea faţă de pupeze, dar ca urmare a îndelungatei şi uneori fructuoase istorii comune îţi propun cel puţin o pace îngheţată.

  Să auzim şi de bine!

 29. 29 Vasile, octombrie 2, 2010 la 7:03 am

  Pupaza..
  Adica la diabetul meu imi propui o inghetata dietetica, pentru ca eu sunt cunoscut pentru glicemie si nu alcolemie asa cum ai afirmat!

 30. 30 Pupaza din tei octombrie 2, 2010 la 9:06 am

  @Vasile

  Domn’Basil, dac’o să citeşti cu atenţie şi nu aşa cum ai făcut pân’acu o să observi că tocmai asta n’am făcut. Adică, nu te-am acuzat de alcolemie, căci asta înseamnă când spui despre un om: „te-ai lăsat de mulţi ani de alcoolice”. Altfel spus, nu mai bei de mulţi ani, din motive de diabet, desigur, ci nu pentru că nu ţi-ar fi plăcut ca alături de friptura unui berbec pregătit haiduceşte, să nu te desfeţi şi cu o plincă de la mana ei, sau cu un vin negru, puterea ursului.

  Să auzim şi de bine!

 31. 31 Rapsod octombrie 2, 2010 la 8:31 pm

  JALBĂ-N PUSTIU

  Băsescu D. Traian – alias Javră Ordinară,
  Cel constipat în anusul gândirii, bună oară,
  Stigmatizat pe veci de dârza „haină militară”,
  E îngrozit de suspendare, ce-l uşuie afară…

  Schelălăie, pe apucate prin boturi de lichele
  Pedeliste, prinse-n fapt la furăciune cu belele,
  Că-i victima mogulilor de presă foarte aţâţaţi;
  Uitând că îi arată curul gol, o ţară de bărbaţi.

  Bă şti cât eşti de nul şi cât de mic putuşi să fii?
  Ţi-o srigă-n cor: pensionari, bolnavi, copii…
  Eşti spurcăciune de tătar cu pleoape-n unghi ;
  Prin susendare vom scăpa d-un groaznic junghi.

  Să ne ajute Marele Stăpân şi sfinţii cei de Sus,
  Înfăptuind rapid, spre bine popolar, ce-am spus.
  Dârdală, să-ţi fie capu-ndepărtat doar pe butuci;
  Plâng, îngeraşii ce-i arseşi de vii, şi bat la cruci!

 32. 32 STROE STEFAN octombrie 4, 2010 la 5:04 pm

  voi fi pe receptie,bafta domnule presedinte!transmiteti condoleante lui base,orice ar fi nu dorim moartea nimanui,politica si lupta politica e una iar boala si moartea e altceva..


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


Arhiva

Comentarii Recente

diasporean la Anunt!
fostă basarabeancă la Anunt!
Ce scriam acum exact… la Anunt!
De ce n-am criticat… la Anunt!
Cum e posibil asa ce… la Anunt!

<span>%d</span> blogeri au apreciat: