3.500.000 de accesari

Dupa cum cred ca ati inteles, blogul a ajuns la cifra de 3.500.000 de accesari, de la lansarea sa in anul 2007. Cu toata modestia de care sunt capabil, nu imi pot ascunde bucuria fata de atingerea acestei performante. Atunci cand am intrat in blogosfera, era departe de mine gandul ca acest mijloc de comunicare va ajunge sa fie atat de important, atat pentru mine, cat si pentru multi dintre voi. Omul insa cat traieste invata, dupa cum se spune.

Multumesc tuturor celor care, prin citirea acestui blog, prin comentariile postate, prin reactii si prin dezbaterile generate au contribuit direct la atingerea acestui rezultat. Inainte de a vorbi despre cifre, as vorbi insa despre calitate. Pentru ca daca un lucru ma satisface pe deplin pe acest blog, acela este calitatea celor care comenteaza, atat din randul criticilor, cat si din acela al celor cu o atitudine pozitiva fata de titularul blogului. Tocmai calitatea acestor comentarii m-a determinat in urma cu ceva timp sa va lansez provocarea de a contribui cu idei la programul PSD si, cu siguranta, destule dintre acestea se vor regasi in proiectele partidului.

Inca o data va multumesc si sper sa ajungem si la 5 sau, de ce nu, 10 milioane de accesari. In 1995, Iris sustinea concertul aniversar de 20 de ani, iar Cristi Minculescu le impartasea fanilor speranta ca se vor reintalni pentru un concert la 35 de ani de activitate. Iata ca se poate.

30 Răspunsuri to “3.500.000 de accesari”


 1. 1 anne august 23, 2010 la 1:41 pm

  la mult mai multe! am citit unele comentarii de la debutul din 2007, dragute 🙂

 2. 2 Pali august 23, 2010 la 1:49 pm

  La si mai mult ! Va sustinem in continuoare!

 3. 3 dsv august 23, 2010 la 2:11 pm

  BRAVO si la mai multe !!!

 4. 4 florin m. august 23, 2010 la 2:17 pm

  Felicitari!

  Iar critica nu exclude atitudinea pozitiva.

 5. 5 Marcus august 23, 2010 la 2:29 pm

  La mai mare si mai bine!
  sa fiti iubit
  marcus

 6. 6 Pali august 23, 2010 la 2:44 pm

  P.S. La 4 mil.sarbatorim?

 7. 7 Theodora august 23, 2010 la 2:59 pm

  Felicitari!
  Eu citesc articolele de pe blogul dumneavoastra doar din septembrie 2009 dar recuperez in fiecare zi timpul pierdut. 🙂
  Sa ne intalnim sanatosi si voinici la 7.000.000 de accesari.

 8. 8 mircea august 23, 2010 la 3:08 pm

  Felicitari.
  Este inca o dovada, daca mai era necesara, a valorii si de ce nu, pretuirii de care va bucurati.
  Urmaresc din ce in ce mai putin ce se intimpla pe scena politica si asta pentru ca, din pacate, nu reusesc sa identific la marea majoritate a celor care se numesc politicieni, o strategie clara si apoi planuri pentru a o duce la indeplinire.
  Sinteti printre putinii care au avut si cred ca aveti in continuare asa ceva si perioada guvernarii dumneavoastra a dovedit asta. De multe ori ma gindesc daca nu cumva de aici vi se trag toate problemele.
  Se pare ca nu avem nevoie de oameni care sa construiasca ci de simpli executanti, daca se poate cu cit mai putine cunostiinte si cit mai servili. Evolutiile ultimilor ani demonstreaza cu prisosinta acest lucru.
  Poata daca ati incerca sa coagulati in jurul dumeavoastra o echipa de oameni cu aceleasi preocupari si mai ales dorinte de a face ceva temeinic, Romania ar avea o altfel de traiectorie.
  Altfel vom continua sa „supravietuim” in aceasta situatie, in care predictibilitatea se reduce la nivelul unei saptamini, in cel mai bun caz luni.
  De cite ori ma intorc din diferite delegatii sau concedii, am un sentiment de ciuda. Imi pare rau ca ajungem sa ne cheltuim banii in alta parte si de multe ori imi si reprosez acest lucru. Insa, cind dupa o astfel de iesire, ajung acasa si deschid televizorul sa vad ce s-a mai intimplat, imi trece. Pentru ca imi dau seama ca un astfel de efort nu ar ajuta cu nimic. Din contra, ar cautiona modul total fara sens in care aceasta tara este condusa.
  Se pare insa ca ne place acest lucru. Ne place sa ne chinuim singuri, daca dupa cinci ani de „navigatie” linga un timonier fara brevet, ne grabim sa ii mai oferim o nava.

 9. 9 omu' august 23, 2010 la 3:37 pm

  sunt curios daca nu ar fi mai usor sa li se retraga cetatenia unora ca Base,sa nu mai fie nevoie de suspendari..nefiind cetateni romani,si-ar pierde functiile,nu?

 10. 10 Doru Coarna august 23, 2010 la 4:51 pm

  Dle Nastase,

  Desi este o realizare comuna si noi va multumim pt acest loc in care multi ne regasim.

  Vom continua pana vom depasi numeric pe votantii lui Basescu, macar asa, la numarul de accesari daca altfel, deocamdata…

  Ca social-democrat ati devenit mai popular prin acest blog decat Popularul nr.1 care se pare ca va concureaza in felul sau, fara dezbateri, aud ca iar a batut pe cineva, la Neptun de data asta si fara miza electorala. Parca vorbim de un pusti turbulent, pare ca-i face placere…

 11. 11 Jr. august 23, 2010 la 5:05 pm

  Dacă 3.500.000 de accesări este un succes colectiv al luptei noastre politice în care Adrian Nastase a fost şi rămâne port-drapelul, merită sărbătorit într-un fel. Dar cum nu e timp de opulenţă, poate vom fi mai bogaţi când cifra va atinge patru milioane. Mai încolo nu îndrăznesc să sper.
  Pinalty îmi mănâncă zilele! Azi a anunţat prin presă că s-a hotărât să candideze pentru un nou mandat de preşedinte a PDL Neamţ. Nucă tare pentru PSD care gâfâe la Neamţ. Parcă activează în ilegalitate. Nimic vizibil, palpabil, apreciabil, care să dea electoratului sentimentul că PSD chiar doreşte cu tot dinadinsul să preia puterea din mâna PDL în teritoriu.
  Mai vizibil este PUNR care strânge semnături prin toate localităţile pentru programul lor socio-politic. Sunt foarte mâhnit.

  ps. Aşteptam un cuvânt din partea lui AN privind semnificaţia zilei de 23 august, dar nu l-am găsit încă; Poate altădată!

 12. 12 Carmen august 23, 2010 la 5:37 pm

  Felicitari!…………..la cat mai multe……….

 13. 13 D D , TERAI august 23, 2010 la 6:05 pm

  Din ciclul „Amestecate…”
  Ma bucur ca ma numar printre cei cu cele 3 500 000 de accesari. Sper ca efectul favorabil asupra societatii noastre sa se materializeze cat mai curand! Dialogul pe blog trebuie continuat, iar d-voastra, impreuna cu echipa, va trebui-cu multa munca, rabdare si discernamant-sa ajungeti sa intelegti si sa gasiti parghii prin care noi, „norodul”, sa ne asiguram existenta in mod demn. MARE ATENTIE LA RUPTURA DIFERITELOR PROFESII, CATEGORII SOCIALE, FEL SI FEL DE FAVORIZATI A CELOR CARE VREMELNIC DETIN PUTEREA ! APROPO : V-ati intrebat vreodata despre soarta inginerilor agronomi-horticultori- zootehnisti -altii decat cei pe care i-au ” rezolvat” guvernele perindate la carma tarii.
  Iarta-ne si izbaveste-ne, Doamne!

 14. 14 pivnicerunicolae august 23, 2010 la 6:34 pm

  Eu sint mai nou ,dar le citesc cu interes,blogurile bineinteles.As fi vrut sa scrie-ti ceva despre Bilderberg Group.Felicitari ,si la mai mare .

 15. 15 FLORIN august 23, 2010 la 7:40 pm

  La cat mai multe accesari, oricum ramane cel mai accesat si interesant blog al unui om politic reprezentativ, singura foarte palida concurenta fiind probabil blogul lui Cristian Preda

 16. 16 Don Pedrino august 23, 2010 la 8:54 pm

  D-le Nastase,
  Intr-adevar, meritati felicitari – cu prisosinta! Ati creat un blog deschis, accesibil, atractiv. Nici un altul nu mi-a rapit atata timp si atata dedicare – chiar daca nu ma numar printre frecventatorii obisnuiti. Va sunt coleg de generatie, stangist iremediabil, cu destule rezerve in aprecierea prestatiilor PSD pe scena noastra politica.
  Ultima campanie prezidentiala si alegerile din PSD m-au atras catre blogul dumneavoastra, unde chiar am si dat nastere catorva dezbateri de idei pe teme ca mineriadele sau Tismaneanu si social-democratia romaneasca. Imi marturiseam, pe la inceputul anului, chiar intentia de a intra in PSD. N-am facut-o, am ales alta cale, fara ca asta sa insemne ca nu impartasesc mare parte din valorile ce le promovati.
  Este adevarat, in ultimele doua luni am cam ocolit blogul dumneavoastra, poate si pentru ca nu am prea avut elemente relevante sa va aduc in atentie. Da, interventiile mele – toate – s-ar fi concentrat probabil pe tema Variantei Cojocaru. Daca ati remarcat, in doua-trei randuri am adus subiectul in discutie, fara a i se da importanta. Poate ca nici de data asta nu i se va da. Si totusi, tin sa va semnalez ca ultimele dezvoltari pe aceasta tema confirma estimarile mele initiale. Astazi emisiunea lui Tudor Barbu de la OTV sub genericul „23 august 2010: Romani de pretutindeni, uniti-va! Au inceput diversiunile contra PP” a purtat un eccentuat caracter anti-PSD, evidentiat nu numai de interventiile moderatorului si ale telespectatorilor, dar chiar si de sub-titlul emisiunii – „Sondaj national: trebuie ca Romania sa fie condusa de PSD?” – unde 33% din semesisti raspundeau „Da”, iar 67% „Nu”.
  Mentionez ca „diversiunile” la care se refera OTV constau in tinerea, in urma cu cateva zile, a primului congres a Partidului Poporului in varianta originala (Cojocaru), ce se va continua cu o conferinta de presa anuntata de Dl. Cojocaru pentru maine (marti). Probabil ca si de data asta boicotul la Cojocaru va fi total. Stiu, intreaga clasa politica romaneasca se teme de Legea Cojocaru. Pericolul mai mare, insa, este acela de a-i neglija impactul si de a-l lasa pe Dan Diaconescu sa zburde prin mass-media cu nebuniile lui. Inca odata va sugerez sa meditati pe acest subiect, si sa-l considerati ca un dat relevant, a carui evitare nu va fi de bun augur pentru PSD. Am mai spus-o, tema aceasta are toate atributele spre a se constitui in tevatura unei noi cacialmale basesciene la viitoarele alegeri. Raul, neglijat, nu dispare de la sine.

 17. 17 Victor V. august 23, 2010 la 11:05 pm

  Felicitări! Vă mulțumim pentru toleranța și rabdarea arătată în acest spațiu virtual. Lăsând la o parte convingerile politice, sunt convins că veți fi un foarte bun Președinte al României.

 18. 18 Viseuan august 24, 2010 la 1:56 am

  Felicitari si …, APEL, de „mobilizare”, pana, BEC va constata ca au fost depasiti numeric, votantii lui Basescu!

 19. 19 Al august 24, 2010 la 7:02 am

  DOMNULE NASTASE ,va urez :-La mai multe accesari,cu multa sanatate!/S-avem si noi bani/s-avem si noi bucate,/sau ,,poate!!!???”,s-avem si noi de toate,/chiar multa …..prosperitate,/dar…fara „boci”si……..MAI ALES” GLOATE”{[adunate la guvernarea haosului si imbogatiea lor[a gloatelor]}.

 20. 20 m nicolae august 24, 2010 la 9:14 am

  FELICITARI!

 21. 21 paul august 24, 2010 la 10:56 am

  Felicitari. Ce bine ar fi daca am avea mai multi politicieni ca dumneavoastra

 22. 22 nero august 24, 2010 la 12:25 pm

  La mult mai multe accesari, va doresc si tineti cont de cei ce va iubesc fiinca vine din suflet si santeti un generator deoptimizm pt multi cetateni din aceasta tara ,care spera sa vada la conducerea ei si oameni pregatiti. Dupa parerea mea, in democratie,ajung la conducerea tarii multi incompetenti si pe care cu greu ii poti indeparta.

 23. 23 oana august 24, 2010 la 3:26 pm

  Suntem alaturi de Dvs. Felicitari !!!

 24. 24 Karakas august 24, 2010 la 4:12 pm

  Felicitari, nu pot decit sa ma bucur si eu de calitatea dialogului, de la stinga, la dreapta si..inapoi la stinga 🙂

 25. 25 ellasarya august 24, 2010 la 5:01 pm

  Doamne ajută! La mai multe şi de calitate!

 26. 26 Augustin august 24, 2010 la 7:48 pm

  @ A.N.
  Felicitari, si nu atit pentru cantitate! La mai mare, la mai bine!

 27. 27 Sibilla august 24, 2010 la 11:43 pm

  Felicitări, d-le AN !

 28. 28 Sami august 25, 2010 la 12:01 pm

  La asa multe accesari puteti sa incepeti si sa traiti linistit din reclama !!! N-o sa va mai numere ouale ci accesarile !!!

 29. 29 smoker septembrie 7, 2010 la 4:42 pm

  nu ma pot abtine sa nu comentez (citesc blogul dvs …. rar)
  „Inainte de a vorbi despre cifre, as vorbi insa despre calitate. Pentru ca daca un lucru ma satisface pe deplin pe acest blog, acela este calitatea celor care comenteaza, atat din randul criticilor, cat si din acela al celor cu o atitudine pozitiva fata de titularul blogului.”

  si am o intrebare atat pt omul politic, cat si pt blogger: chiar am avea nevoie de o lege/proiect/cod de conduita … civilizata pe internet? Sau depinde cel mai mult de linia pe care merge proprietarul blogului?

 30. 30 Chitu C mai 1, 2012 la 3:36 pm

  Stimate domnule Adrian,
  Dvs sunteti si un simbol al rezistentei fata de actuala, pe sfarsite?, dictatura. El zicea ca ati fost cel mai bun primministru, dar v-a lovit folosind toate mijloacele si tehnicile actuale posibile. Felicitari si succese. Tara are nevoie de dvs.


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


Arhiva

Comentarii Recente

diasporean la Anunt!
fostă basarabeancă la Anunt!
Ce scriam acum exact… la Anunt!
De ce n-am criticat… la Anunt!
Cum e posibil asa ce… la Anunt!

%d blogeri au apreciat: