In Prahova, la Gura Vadului si la Jugureni

a

Vineri, am fost in Prahova, La Gura Vadului si la Jugureni, in colegiul meu. In afara de diverse subiecte de interes local, problema sustinerii/nesustinerii motiunii de cenzura a revenit obsesiv in discutiile pe care le-am purtat. Oamenii sunt extrem de preocupati de reducerea salariilor si a pensiilor. Multe din familii vor fi afectate, sub mai multe aspecte, de legea pe care si-a asumat raspunderea guvernul Boc. Sigur, opinia lor era ca trebuie schimbat guvernul. Oricum, este o stare de tensiune generalizata. Cei cu care m-am intalnit, in colegiul meu, mi-au spus ca parlamentarii au o mare responsabilitate si ca trebuie sa voteze motiunea.

1 Response to “In Prahova, la Gura Vadului si la Jugureni”


 1. 1 Costi iunie 13, 2010 la 8:16 pm

  Ca deputat de Prahova poate ati citit articolul din Adevarul din 4 iunie a.c. (uite aici articolul http://www.adevarul.ro/actualitate/eveniment/ Blonda_de_la_Aparare-prinsa_in_pact_cu_dusmanul _0_273573199.html)
  Coroborate cu dezvaluirile de pe blogul lui Tolontan si cele ale lui B Cotiga din Ziarul Ring, avem un caz de tip mafiot care a virusat, din pacate, Armata. Citindu-i declaratia de avere a tinerei (6 case, 2 super-limuzine) dezbaterile de spre problemele financiare ale Romaniei pot identifica, cu nume, pe cei care au pradat si prada ROMANIA.
  Despre ce interes national e vorba la dl Oprea, fostul dvs. ministru care a angajat FARA CONCURS, la conducerea unei agentii guvernamentale, o tanara fara vechime, experienta, dar care vine din zona interlopa portocalie, cu actiunii la firme (nedeclarate) etc. Desi presa a semnalat cazul, care are ramnificatii grave, DNA, ANI, sau macar Oprea nu au luat nicio masura.
  Deci si acum, cand tara fierbe, mai sunt locuri calde la OMU GRAS (Stat) pt sponsorii de partid interlopi.
  Speram ca acest caz simptomatic sa fie dat exemplu la dezbaterea motiunii. Este inadmisibil comportamentul in afara legii de la Aparare!!!


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


Arhiva

Comentarii Recente

diasporean la Anunt!
fostă basarabeancă la Anunt!
Ce scriam acum exact… la Anunt!
De ce n-am criticat… la Anunt!
Cum e posibil asa ce… la Anunt!

%d blogeri au apreciat: