Update. Antena 3 – ora 21.30

La emisiunea din aceasta seara, Adrian Nastase urma sa participe impreuna cu Calin Popescu-Tariceanu. Deoarece dl Tariceanu nu mai poate fi prezent in aceasta seara, din motive personale, emisiunea se amana pentru o data ulterioara.

Adrian Nastase este astazi invitatul lui Mihai Gadea la emisiunea „Sinteza Zilei”Antena 3, ora 21.30.

Emisiunea poate fi urmarita live aici.

Echipa AN

9 Responses to “Update. Antena 3 – ora 21.30”


 1. 1 Pali martie 23, 2010 la 12:15 pm

  Va reasteptam ….interesant tandem !

 2. 2 Viban martie 23, 2010 la 12:55 pm

  Domnule Adrian Năstase constat că politicile sociale, economice, culturale, purtate în spaţiul virtual dar şi în realitatea obiectivă au devenit o virtute care nu produce bunuri materiale, spirituale ci un „modus vivendi” ce se constituie în „panem et circens”. Percep acest status ca o piedecă în calea evoluţiei şi dezvoltării poporului atâta timp cât în massmedia se desfăşoară şedinţele Parlamentului, ale Guvernului, ale instanţelor judiciare, substituindu-se organelor abilitate legislative, de decizie, de justiţie socială. Prea multă paradă, prea multă vorbă în timp ce nimeni nu mai produce. Clasa politică a devenit un factor frenator în societate în timp ce Europa occidentală are industrie, agricultură, etc. Sunteţi liderul unui partid care ar fii trebuit să reprezinte 80 % din populaţia României dar , în realitate, este un partid de elite marcând o fractură evidentă între vârful şi baza piramidei. Faceţi ceva bun şi întoarceţi-vă cu faţa spre români pentrucă România este în suferinţă iar generaţia mea nu mai are timp să aştepte „calendele greceşti” pentru a se bucura de apă curentă, canalizare, încălzire centralizată în satele din România, acolo unde eu şi milioanele de ţărani începem un nou ciclu agricol din inerţie dar şi din inepţie pentrucă ştiu că învestesc mult şi scot puţin ca într-o veritabilă dramă a poporului român. Asta ne doare şi, sincer, aşi fii vrut ca PSD să „ia taurul de coarne” şi să facă ceva mai mult pentru oamenii din sfera rurală unde nu s-a schimbat nimic în ultimul mileniu. Cu sinceritate, V.B.

 3. 3 theodora0303 martie 23, 2010 la 2:07 pm

  Domnule Adrian Nastase,
  Eu cred ca cei de la Sinteza zilei au gresit cand au amanat aceasta emisiune.
  Puteau sa faca emisiunea doar cu dumneavoastra invitat.
  Ati fi avut mai mult timp la dispozitie sa va prezentati ideile.
  Dupa fiecare emisiune la care sunteti invitat, eu una raman cu nemultumirea ca nu ati avut suficient timp ca sa va prezentati proiecte si opiniile.
  Cu deosebit respect
  Theodora Marinescu

 4. 4 Marcus martie 23, 2010 la 5:22 pm

  Ha, Ha, Ha, Voicu “Regicidu’” !
  Înscris în: D’ale politichiei mioritice — Marcus @ 10:57 Modifică

  De la sublim la ridicol nu-i decat un pas iar in telenovela sud-americana “Voicu”, transformata brusc de neosecuristii Basescului in sitcom american, acesta a fost facut in cursul zilei de ieri, cand spectatorilor infometati de circ justitiar basescian televizat, deneistii de tura ai presedintelui, trantind puternic cu mucii in fasole, le-au oferit urmatorul transcript al inregistrarilor telefonice:
  “Catalin Voicu ii spune acestuia: ‘.. sa fim atenti cu idiotu asta de Basescu care incearca sa insceneze ceva… Fii foarte atent!’
  Voicu Cătălin: Asta-i România lui Traian Băsescu, înţelegeţi? Bani, şantaj, asta-i crimă organizată, nu automatu’ pe stradă! Că-ţi vine să ieşi cu arma în mână la un moment dat pe stradă, să nu mai ţii cont de nimic. Că nici în ‘89 nu au fost abuzuri şi atrocităţi, domne, şantaj pe faţă. Şi alea doua amărate, speriate, îngrozite, terorizate şi ailalta a luat banii cu derbedeul ăla de…”
  In excesul lor de zel in politizarea cazului respectiv si prezentarea chiombului pe post de Traian Tepes II in ceea ce priveste lupta antimafia 🙂 in Romania, scenaristii lui Morar lasa sa curga spre manelistii votanti Basescu un text din care rezulta un Voicu inspaimantat nevoie mare de masurile luate de Tepuitoru’ voivodal, care lanseaza mesaje de alarma catre bratele caracatitei mioritice. Numai ca, la o analiza mai atenta a celor presupus a fi spuse de Voicu, reiese faptul ca acesta nu a gresit cu nimic in caracterizarea facuta sefului statului si sistemului securistic “implementat” de acesta de cand a venit la Putere.
  Cine nu crede acest lucru poate sa-l intrebe, doar asa de incalzire, pe Miki Spaga motivele pentru care a tradat PSD-ul si a sarit un-doi in barca chiombului.
  Vreau sa fiu foarte clar. Am scris deja opinia mea in ceea ce priveste presupusele fapte de coruptie ale “alesului poporului”, Catalin Voicu, si din motive de greata profunda nu voi reveni asupra acestora. Deocamdata insa, acesta beneficiaza de prezumtia de nevinovatie si pana cand Justitia nu va decide altfel, el ramane la acest statut. Ori, daca lasam la o parte impactul emotional al “dezvaluirilor” puse la dispozitia opiniei publice de neosecuristii Basescului si incercam sa analizam la rece situatia vom constata ca, daca aceste transcripturi sunt singurele probe pe care DNA le pune la dispozitie judecatorilor, in speranta condamnarii lui Voicu, atunci vom ramane doar cu impresia artistica a spectacolului mediatic de circ, ca de atatea ori de cand Basescu s-a decis sa faca pe justitiarul intr-o tara condusa de Nasul nasilor mafiei postdecembriste.
  Singura fapta care i s-ar putea retine in sarcina lui Voicu ar putea fi cea de “lezmajestate” comisa impotriva “idiotului astuia de Basescu” cu pretentii regale medievale de “statul sunt eu” si eventual o instigare la lovitura de stat “Că-ţi vine să ieşi cu arma în mână la un moment dat pe stradă, să nu mai ţii cont de nimic.”
  Ceea ce nu au inteles neogestapovistii prezidentiali este faptul ca fraza citata mai sus contine foarte mult adevar in ea si ca milioane de romani, adusi in pragul disperarii de regimul instaurat de Basescu, gandesc probabil in acest sens, fapt pentru care inserarea in torentul stenogramelor a acestui pasaj are exact efectul unui bumerang.
  Cu alte cuvinte, ca intr-un banc marinaresc, “Uite dom’le, ce-o intreb eu si ce-mi raspunde ea!”

 5. 5 Ioan martie 23, 2010 la 8:26 pm

  O coincidenta fericita sau nu?, iata o intrebare la care poate numai timpul este chemat sa ofere raspunsul cel mai potrivit. Pentru unii; ca pentru mine, si pentru toti cei care l-au cunoscut pe CPT, nu exista nici cel mai mic dubiu. Da, dle A Nastase, dv nu trebuie sa va expuneti public nici chiar o clipa in prezenta acestui om. Dv nu aveti nimic in comun cu acest om, oricat ar inerca cineva sa gaseasca o asemanare, un interes fie si conjunctural care sa va apropie. Va despart nu numai nivelul diferit de instructie ci si viziunea total diferita asupra vietii, asupra lumii, a organizarii societatii; daca omu’ nostru s-a gandit fie si o clipa la asa ceva. Pe CPT decembrie ’89 l-a prins cu morga afisata, cu dorinta nemarginita de a parveni pe ori ce cai si cu orice pret; dar si cu pantaloni rupti in cur si coatele hainelor bazonate cu doc albastru (nici chiar acum nu a renuntat la purtarea ciorapilor … ) Asa dar morga si spoiala, parvenitism cu orice pret la brat cu faradelegea; iata formula de succes a omului politic roman. El este tipul si arhetipul asemanator pedelacheului de azi, ce da din coate la televizor sa se afirme in fata sefului. Numai ca liberalu’ a fost inca din ’89 sef si a decis de fiecare data, gandindu-se la el, numai la el. Pe el nu l-a interesat niciodata nici chir aproapele, cel care i-a umplut teschereaua cu verzisori. Este de notorietate si atutudinea lui fata de angajati, pe care i-a tratat intotdeauna ca pe sclavii de pe plantatiile sudiste de bumbac. Si apoi dle A Nastase, va rog sa va ganditi si la Romania lasata in urma de dv si de CPT la plecarea din fotoliul Maresalului. Dar cele doua cifre: 1,5% si 6,5%, chiar nu va spun nimic. Eu cred ca da.

 6. 6 Ioan martie 23, 2010 la 11:08 pm

  Am plecat de la televizor, sa culeg aici o idee desprinsa din declaratia dlui C Voicu. Tare ma tem ca toate partidele, cu exceptia udmr, sunt pline ochi cu indivizi ce aduc pe ici pe colo, prin punctele esesetiale, cu acest senator al Romaniei zilelor noastre. El este dealtfel trofeul pregatit de Realesu”; oferit boborului imediat dupa reinstalarea in Deal pentru al doilea mandat. Acum, dupa spusele senatorului penal (desi justitia inca nu s-a pronuntat) urmeaza alte capete. De ce nu si al presedintelui Senatului; iertat pentru cateva saptamani de Realesu din motive strategice. Maine probabil vom afla din alte pagini ale acelor transcrieri ca senatorul vanghelian (copie fidela a primarului care este) a intervenit si pentru rezolvarea unor probleme ale familiei lui M Geoana. Si atunci, ce-i mai ramane lu’ Prosto?, si din pacate si pesedeului. Poate numai dorinta de a face opozitie din banca a doua; ca dealtfel si pana acum. Caci prea putin ii pasa lui, Basescu-lui, de monitorizarea pe justitie. El are de facut o alta monitorizare aici, acasa. Ii vrea doara pe Guzganu’ rozaliu si pe Primaru’ care este langa grl Voicu.

 7. 7 blogideologic martie 24, 2010 la 3:31 am

  @ Ioan spune: +O coincidenta fericita sau nu?, iata o intrebare la care poate numai timpul este chemat sa ofere raspunsul cel mai potrivit. Pentru unii; ca pentru mine, si pentru toti cei care l-au cunoscut pe CPT, nu exista nici cel mai mic dubiu. Da, dle A Nastase, dv nu trebuie sa va expuneti public nici chiar o clipa in prezenta acestui om. Dv nu aveti nimic in comun cu acest om, oricat ar inerca cineva sa gaseasca o asemanare, un interes fie si conjunctural care sa va apropie.+
  Bună analiză, corectă evaluare de oameni.

 8. 8 Pali martie 24, 2010 la 8:48 am

  @ ioan

  imi pare rau dar trebuie sa te dezamagesc….si UDMR-ul e full cu astfel e indivizi…te asigur de treaba asta !

 9. 9 Ioan martie 24, 2010 la 2:08 pm

  @ blogideologic

  Va multumesc. Boier, ca de obicei. Cu bine

  @ Pali

  Tot ce se poate, nu te contrazic. Faptul ca o parere este diferita de a mea nu ma dezamageste. Ba din contra, ma bucura; caci astfel o idee relatata aici de mine (sau de altcineva) isi gaeste imediat (sau nu) confirmarea in cotidian. In speta noastra insa, realitatea infirma o parerea care circula de multisor in mass-media. Iata deci un adevar care trebuie repetat pana ce se impune corespunzator. Da, ungurii din udmr au si ei uscaturile lor. Multumesc pentru atentie. Cu bine.


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


Arhiva

Comentarii Recente

diasporean la Anunt!
fostă basarabeancă la Anunt!
Ce scriam acum exact… la Anunt!
De ce n-am criticat… la Anunt!
Cum e posibil asa ce… la Anunt!

%d blogeri au apreciat: