40 DE ANI DE LA ABSOLVIREA LICEULUI

Sambata, 31 octombrie, promotia 1969 a Colegiului „Sf Sava” (din care fac parte si eu !)  va sarbatori 40 de ani de la absolvire. Intalnirea va avea loc la ora 10,30 , in fata liceului.

Cei interesati pot obtine detalii de la Bebe Silberstein (ianfred.silberstein[at]bnro[punct]ro  sau la tel. 021.315.80.87 si 0744.688.366) sau de la Denisa Bentea (tel 0723.455.902).

18 Responses to “40 DE ANI DE LA ABSOLVIREA LICEULUI”


 1. 1 Draghi Puterity octombrie 19, 2009 la 9:29 am

  Nu aveti impresia ca pe undeva stiam cu totii inca de pe vremea liceului cine vor fi cei care vor organiza aceste intalniri? Era vorba de spirit organizatoric, sau poate doar de un atasament mai adanc, sau de o fire mai voluntara, nu stiu, dar cumva se stia…

 2. 2 andrei octombrie 19, 2009 la 9:47 am

  Un comentariu offtopic insa am o intrebare care mi-am pus-o de multe ori: De ce nu candidati la presedentie? Eu personal va spun ca in 2004 l-am votat pe Basescu si acum regret foarte mult. Chiar imi pare nespus de rau ca nu ati castigat dumneavoastra atunci dar acum daca ati candida impotriva lui SIGUR l-ati invinge. Poate s-ar merita sa scrieti o postare despre asta.

 3. 3 Codrin Scutaru octombrie 19, 2009 la 9:50 am

  Aniversare frumoasa! Sper sa reusim sa avem si noi una asemenea peste 30 de ani. Tocmai am sarbatorit-o pe cea de 10 ani, cu emotii extrordinare…

 4. 4 adverticus octombrie 19, 2009 la 10:07 am

  cinste liceului care ni i-a dat pe cei mai mari români…

 5. 6 Florin octombrie 19, 2009 la 11:54 am

  In tarile civilizate folosirea emailului de servici in scop personal nu se face. Sau in cazul acesta fiind de la banca nationala s-a considerat a fi bun national :).
  Urmaresc in ultimele zile lupta politica si imi e din ce in ce mai clar ca nici cu unii nici cu ceilalti nu o sa o ducem mai bine. Toti combatantii incerca sa isi aduca in fata argumentele convingatoare, care sa ascunda insa mizeria/sustinatorii din spate. Mie personal acest post al dvs imi suna ceva de genul: si noi avem persoane la banca nationala.

 6. 7 Vasile, octombrie 19, 2009 la 11:56 am

  Trista zi!

 7. 8 Draghi Puterity octombrie 19, 2009 la 1:13 pm

  @Florin

  Se mai face… 😉

 8. 9 blogideologic octombrie 20, 2009 la 5:18 am

  Spiritul de la Sfântu Sava
  De ce scriu pe blogul domnului Adrian Năstase ? Pentru “culpa” aceasta dovedită am fost tratat de pro-băsescienii de pe blogosfera românească în fel şi chip, vreau să spun cu o mulţime de expletive. La ora actuală, cei doi versanţi de pe blogosfera românească sunt foarte clar delimitaţi de o ”cumpănă a apelor”. Unul dintre versanţii de pe blogosfera românească este dominat de culturnicul de elită Vladimir Tismăneanu (el chiar a inclus în blogroll unul dintre blogurile ce mă servesc cu expletive, mai mult respect faţă de Limba Română cultă, domnule Vladimir Tismăneanu, declarai în infamul tău Raport, – unde îl injuriai pe maestrul Octavian Paler–, că te-ai despărţit în judecată de tatăl dumitale, Lioncik Tismeneţi, cel care a dus o campanie sistematică de schimonosire a limbii române în Basarabia sub Gulagul anilor 1940-1941, şi era plătit pentru aceasta!), celălalt versant este dominat de blogul domnului Adrian Năstase. Mărturisesc că am fost format de profesorii mei foarte, foarte, foarte reacţionari de la Liceul Fraţii Buzeşti din Craiova în atmosfera unui mare respect faţă de Spiritul ideologic primar de la şcoala Sfântu Sava. Bineînţeles că scriitura pe blog a domnului Adrian Năstase nu poate reprezenta integral, agregat, acel Spirit de Renaştere Românească întru Magnificenţă care a fost şcoala de la Sfântu Sava din secolul XIX ce ne-a extras din neagra şi anti- româneasca epocă fanariotă, dar măcar o “aşchie din acel trunchi” tot reprezintă.

 9. 10 Iluminatul octombrie 20, 2009 la 5:31 am

  Mascaţii

  Doi poli trecură-n cosmos, iute, ca o clipă;
  Suntem mascaţi de vremea vieţii schimbătoare,
  Cu forme lungi sau rotunjite, pe ambele picioare,
  În clasă suntem – ca atunci – o splendidă echipă.

 10. 11 Aya octombrie 21, 2009 la 5:18 am

  @

  Florin

  „NU E CRETIN FARA „MAGAZIN””!

  Pana in ’89 (de fapt, inclusiv) in Uniunea Scriitorilor umbla o vorba:
  „Nu e cretin fara „Magazin””.
  Ca sa intelegi, se refereau la ceea ce inseamna, in jargonul intelectual (corect blamabila) „cultura de „Magazin””.

  Iata ca, acum, nu exista blog pe care sa nu apara unul (de fapt, chiar mai multi) ca tine.
  Cu ce sa fac eu sa rimeze cuvantul „blog” pentru a desemna existenta mentionatului sindrom „Magazin” la tine si la cei ca tine?

 11. 12 Florin octombrie 21, 2009 la 12:01 pm

  @Aya

  Mersi frumos pt explicatii 🙂
  Blogului in opinia mea este o platforma care sa permita expunerea ideilor, dar in acelasi timp (prin comentarii) si ascultarea parerilor altora, fie ele pro sau contra.
  In urma turbulentelor din ultimele zile / saptamani de pe scena politica ma plimbam si eu prin blogosfera politica romaneasca si chiar mi-a sarit in ochi postul acesta in contextul in care persoanele din BNR apar mai mult in tabara domnilor Basescu sau Croitoru.
  Dupa cum puteti vedea nu sustin ca detin adevarul absolut am emis si eu o parere …
  In acest context cred ca cel mai bine blog „rimeaza” cu un alegator total scarbit de ce se intampla pe scena politica romaneasca 😦

 12. 13 Scalpel octombrie 21, 2009 la 3:49 pm

  Filoxera blogurilor

  Ziua şi noaptea e pe blog
  Un suflet hodorog, olog,
  Cătând un omolog, buldog
  Sau un prieten filolog…
  Care mai iese din bârlog.
  Mă rog.
  ………………………………..

 13. 14 blogideologic octombrie 22, 2009 la 12:18 pm

  Da, „Scalpel”, şcoala de la Sfântu Sava din secolul XIX ne-a extras din neagra şi anti- româneasca epocă fanariotă, acesta-i adevărul istoric, chiar dacă îi supără pe domnii Gabriel Liiceanu şi Keith Hitchins, de asemenea şi pe ruşi.

 14. 15 alin burcea octombrie 25, 2009 la 1:01 pm

  Felicitari!Numai cei care au absolvit Sf Sava stiu ce inseamna asta!
  Generatia mea-1982 -are si un mic site-www.cnss82.ro, parola-giurgiu(fostul nostru profesor de matematica).

 15. 16 nastase octombrie 25, 2009 la 7:08 pm

  Alin Burcea,

  Multumesc, Alin!

 16. 17 Carmen Calinescu martie 17, 2010 la 4:02 pm

  Am vazut acum de curind ca ati organizat 40 de ani de la absolvire; as fi vrut sa particip si eu…acum locuzsc in Belgia de treizeci de ani, dar vin foarte des la Bucuresti. I-am lasat un mesaj lui Bebe, astept sa-mi raspunda; Poate vom avea ocazia sa ne intilnim. Cum s-a desfasurat intilnirea? Sper ca mai toti au venit! Daca iti mai amintesi eu stateam in banca cu Ilinca Marinov. Aici la Bruxelles am facut doua post-gradua, in civilizatii Europeene si Istoria Crestinismului, ceea ce mi-a permis sa fac descoperiri de soc despre Daci (poate vom avea ocazia sa discutam…).Va doresc numai bine, tie si familiei, Carmen.


 1. 1 Spiritul de la Sfântu Sava* « Blog ideologic Titus Filipas Trackback pe octombrie 20, 2009 la 5:37 am

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


Arhiva

Comentarii Recente

diasporean la Anunt!
fostă basarabeancă la Anunt!
Ce scriam acum exact… la Anunt!
De ce n-am criticat… la Anunt!
Cum e posibil asa ce… la Anunt!

%d blogeri au apreciat: