Lansare carte

Va invit, sambata 23 mai, la ora 11, sa lansam, impreuna, volumul „Blog ‘n roll”, la Muzeul National al Hartilor si Cartii Vechi din Bucuresti, str. Londra, nr 39.

Puteti veni sub acoperire.

88 Răspunsuri to “Lansare carte”


 1. 1 Mihnea Georgescu mai 19, 2009 la 3:09 pm

  Super!

 2. 2 Augustin mai 19, 2009 la 3:54 pm

  @ instalatorul
  Cu permisiunea dvs., voi veni deghizat in … instalator!!!

 3. 3 Publius mai 19, 2009 la 4:22 pm

  Nu pot sa nu recunosc faptul ca individul Adrian Nastase poate fi simpatic. Asa ca individ. Probabil ca in cea mai mare parte a timpului chiar asa este. Si nici ca bloger nu e rau. Despre alte ipostaze nu vreau sa zic nimic acum si aici mai putin de una, aceea care-l instantiaza pe individul Adrian Nastase intr-un model al succesului in Romania acestui timp. Este unul dintre cele mai rele (daunatoare) modele cu putinta. Pana nici modelul Basescu nu este chiar atat de rau.

 4. 4 Lucia Verona mai 19, 2009 la 4:33 pm

  Imi va face o deosebita placere sa vin.

 5. 5 einstein mai 19, 2009 la 4:41 pm

  ok.

 6. 6 blogideologic mai 19, 2009 la 4:47 pm

  @ Publius
  Cred că Andrei Pleşu e şi mai rău. Uite numai cum l-a distrus pe Mihail Neamţu !

 7. 7 Alex mai 19, 2009 la 4:50 pm

  Ah, aseara vroiam sa va sugerez Muzeul Hartilor. Am avut o intuitie ca acolo va fi lansarea. Speram insa ca la vara, cand vin in concediu.

 8. 8 Publius mai 19, 2009 la 5:04 pm

  @Augustin – nici o grija. Instalatorul va veni deghizat in „dulgher” si va merge pe apa. Adica nu va consuma alcool. Sunt tare curios daca si Vanghelie va fi acolo si ca ce! Probabil ca va veni sub aceelasi gen de acoperire ca Mihnea Georgescu.

  Fara nici o legatura cu ce am zis mai sus, poate ca ar fi… dragut daca dl. bloger Nastase l-ar invita pe dl. bloger Ioan T. Morar la ceremonia din strada Londra. Si poate pe Tony de la Carcotasi, cel care imita atat de bine vocea, tonul, timbrul autorului.

 9. 9 nastase mai 19, 2009 la 5:38 pm

  Lucia Verona,
  multumesc mult. Astept sa va revad.

 10. 10 Publius mai 19, 2009 la 5:40 pm

  @blogideologic – nu-ti ajungea obsesia pentru Andrei Plesu. Acum ai facut fixatie si pentru Mihail Neamtu. Nu inteleg exact ce anume speri tu din incercarea de a-ti consolida „confuzia” prin repetitie pavlovian-leninista dar eu pot sa te asigur ca n-am nici o atingere cu respectivul personaj. Si precizez asta numai ca sa-ti fac o favoare pentru ca altminteri cofuzia pe care o promovezi nici nu ma deranjeaza nici nu ma incanta. Ai aparea intr-o lumina oarecum favorabila daca s-ar constata ca de fapt incerci sa faci un simplu test virtual dar tare mi-e teama ca nu esti in stare de asemenea subtilitati ci chiar esti in confuzie creatoare.

 11. 11 Dragos mai 19, 2009 la 5:47 pm

  Va multumesc pentru invitatie ! Din pacate nu va pot onora cu prezenta mea. Sunt invitat de Excelenta Sa, Presedintele Romaniei, Domnul Traian Basescu la Palatul Cotroceni. Puteati sa-l vizitati si dvs. cu ocazia Zilei Portilor Deschise cand Domnul Presedinte a permis oamenilor de rand sa se delecteze cu frumusetea Palatului si a gradinilor sale – FABULOASE !
  Nu mai vorbesc de interior. ARTA !
  Un iubitor de arta ca dvs. ar fi satisfacut !

 12. 12 horya mai 19, 2009 la 5:58 pm

  misto asta cu subacoperirea:)) bal mascat o sa fie

 13. 13 nastase mai 19, 2009 la 5:59 pm

  Dragos,
  Mi-ati dat o veste ingrozitoare. Pot insa sa va spun ca Palatul Cotroceni nu a fost construit de Basescu. Ultimul care a participat la ceea ce este el (palatul) acum a fost Ceausescu. Apropo, ati vizitat ceva construit de Basescu in acesti cinci ani?
  In schimb, Muzeul hartilor face parte din cele 24 de muzee create in perioada 2000-2004 si care au fost vizitate de zeci de mii de oameni de rand cu ocazia Zilei Portilor Deschise.

 14. 14 Ioan te Marar mai 19, 2009 la 6:19 pm

  Domnule Nastase,
  Se pare ca i-ati facut onoarea lui IT Morar si l-ati tutuit. Sinteti un suflet mare, felicitari! E asa de fericit dragutu’ si i se pare ca e asa de important acum … s-ar putea sa-si ia inima-n dinti, sa va si injure daca-i mai dati nas, asa. Ca dumnealui era dizident de mic, de la Viata Studenteasca, curajul si verticalitatea morala ale dumnealui sunt cunoscute peste mari si tari.

 15. 15 Publius mai 19, 2009 la 6:22 pm

  Ca sa nu mai vorbim de restaurarea Atheneului, de salile de sport, de manastirea Putna, Catedrala Mantuirii Neamului si de celelalte constructii realizate in timpul presedentiei lui Ion Iliescu. Nu?

  Ar fi desigur interesant de aflat care sunt cele 24 de muzee construite de Ion Iliescu si (mai ales) pe ce strazi se afla.

  Ati vazut cumva filmul „Senatorul Melcilor”? Asa, aproape fara legatura.

 16. 16 Maximmouse mai 19, 2009 la 6:45 pm

  @ Dragos!

  Se pare ca din pdv feng-sui, chestia asta care le place acuma foarte mult la toate tzoapele, palatul in care haladuieste momentan asimetricul este caaaah!:) du-te tu acolo, cat mai mult…si o sa ajungi ca idolul tau!Tu crezi ca el e fraier, uita-te ca sta cat poate mai putin acolo,,dar nu-i foloseste!:)

  Maxi

 17. 17 Maximmouse mai 19, 2009 la 6:52 pm

  @ Publius!:)

  de ce crezi ca toata lumea simte nevoia de modele de succes…unele sau altele? asta e tipic pentru cei cam putintei la minte…modelul de succes….cea mai mare prostie care s-a inventat pana acum…

  Maxi

 18. 18 Alex mai 19, 2009 la 6:53 pm

  Lucia Verona, cat as fi vrut sa va vad.

 19. 19 diogenecainele mai 19, 2009 la 7:07 pm

  Daca nu eram plecat la momentul ala din tara veneam. Daca vedeti un caine pe acolo, sa stiti ca nu sunt eu.

 20. 20 Sibilla mai 19, 2009 la 7:47 pm

  Domnule Năstase,
  Eu fiind ” ajentă-n descoperire ”, bănuiesc că-mi trimiteţi cartea cu autograf, sub acoperire, nah, să nu spumege vreo volvură cărăşană sau vreun tăuraş cu opregu pe cap şi demult tare sub papucul duduii cu pricina 🙂
  Ca să nu o dau după vişini şi cireşi, vreau Cartea musai, nu am cum să vin, mi-ar fi făcut plăcere şi onoare, sincer ! O soluţie ar fi să-i pasaţi un exemplar destinat neînsemnatei de mine, Doamnei Lucia Verona, ulterior urmând s-o contactez pentru detalii.
  Sper să mă luaţi în serios, căci, de puteam veni, cu siguranţă eram deghizată-n Arkan să crape Publius de nervi nervoşi, şi-mi luam şi Tigrii după mine, cât să mă asigur că-l papă pe vanghelionsky şi nu doar, cu discursuri cu tăt, că-i tare… ” picant ”.
  Vă mulţumesc anticipat, promiţându-vă să-mi temperez… descântecele dacice sibiline, voi folosi pe viitor doar incantaţiile la adresa, ştie el boborul a cui 🙂
  respecte şi stimă,
  Sibilla

  @Publius-meta-scârţ,
  Acu te iei de Domnul Augustin, de Instalatorul sau când vrei să ţinteşti ce ştii din start că nu-ţi iese, pomeneşti pe câte cineva ca să intri-n vorbe, vorbe…
  Te blestem şi cred că ştii de ce !
  Numele Domnului Preşedinte Ion Iliescu pronunţat de tine, o pufarină, e blasfemie, ia vezi-ţi lungul năsucului, iar eşti fifi înaripatul pe-acilea ? Ciuti bre, căci iar ai sărit pârlezul şi de nu-ţi traduce tov guglă ce-i aia Ciuti !, ia-n vezi la vanghelionsky că-i priceput a rosti ” mucles ” orcui i se năzăre ” măreţiei ” sale .
  Zbogom !

  @blogideologic,
  Nu e M Neamţu, pe onoarea mea de sibilină !
  respecte,
  Sibilla
  Sibilla

 21. 21 Pazvante mai 19, 2009 la 7:49 pm

  Dom’ lansator, eu prefer sa nu vin. Adicatelea sa stau acasa sub acoperire.
  Ar fi interesant un post scris de dumneavostria voastra cu titlul „Da mama cu biciu-n mine”, cu blogroll catre Romica Puceanu. Daca nu s-o supara si aia, sireaca, din republica ei de sus….

 22. 22 Cezar Pesclevei mai 19, 2009 la 8:15 pm

  Pot veni cu o cagula pe cap?

 23. 23 Cezar Pesclevei mai 19, 2009 la 8:19 pm

  se plateste bilet la intrare?

 24. 24 Constantin mai 19, 2009 la 8:19 pm

  Domnule Nastase,

  Am mai adus in atentia dumneavoastra si acum cateva luni campania de „denigrare” inceputa la adresa Armatei. Va amintiti de noi militarii? Cei cu salarii si pensii nesimtite? Eeeiii….uite ca nu mai avem salarii nesimtite! Ni le-au redus cu 25 %. Frumos ii sade natiei asteia ! Halal sa-i fie !

  In alta ordine de idei….din ce in ce mai jenanta prestatia domnului Geoana ! Parca il si vad depasit in vara de printul Radu.

  Cu stima,
  Constantin

 25. 25 ultimii romani mai 19, 2009 la 8:32 pm

  Dorim să tragem un semnal de alarmă cu privire la unele fapte ce se petrec în cadrul organizaţiei PSD Satu Mare!
  Cu toate că UDMR nu este la guvernare, în acest judeţ are un rol decisiv. Câştigând la alegerile locale, la nivel judeţean o parte din funcţii sunt deţinute de aceştia impreuna cu liberalii (UDMR detine functia de presedinte al consiliului judetean, iar 2 liberali sunt vicepresedinti).
  Un PSD-ist flamand de putere, dorindu-si functia de vicepresedinte al Consiliului judetean, a negociat cu UDMR-ul aceasta functie. UDMR-ul il sustine(cu reticenta – deoarece orice afacere a avut a falimentat-o, nu s-a dovedit a fi un bun gospodar), dar pretinde in schimbul sustinerii o mare parte din functiile de conducere ale institutiilor deconcentrate ce reveneau PSD-ului.
  Este o mare frământare în organizaţie şi majoritatea membrilor marcanti sunt decisi să-şi dea demisia, lucru ce va duce la destrămarea organizaţiei. Menţionez că această organizaţie a fost una puternică, bine coordonată, dar acum, acest domn care doreste sa fie vicepresedinte al CJ duce la destramarea partidului.
  Membri marcanţi ai PSD care au contribuit la creşterea prestigiului partidului, au muncit în toate campaniile, au rămas fără posturi, iar acum şi cei care au primit ceva urmează să fie schimbaţi.
  Pentru binele organizaţiei si al partidului vă rugăm să luaţi măsuri cat de URGENT!!!

  Ultimii romani!

 26. 26 ellasarya mai 19, 2009 la 8:57 pm

  Mulţumim!
  Eu vin cu o umbrelă, se pune că-s destul de „subacoperită”?
  Mult succes!

 27. 27 Mihnea Georgescu mai 19, 2009 la 9:53 pm

  GEOANĂ PREŞEDINTE. BĂSESCU PRIM MINISTRU

  Eu cred că Băsescu a fost sincer când a spus că nu mai candidează. Traian Băsescu este un mare om politic, iar o trăsătură esenţială a omului politic este abilitatea. Adevărul este cea mai bună minciună.

  Traian Băsescu este conştient că se îngroaşă gluma şi cât de curând lumea se va omorî pe străzi pentru o bucată de pâine. Pe de altă parte, vrea Puterea cu orice preţ. A învăţat de la Micul Licurici Putin că Puterea nu se rezumă la funcţia prezidenţială, cred că vrea să fie Prim Minstru, ca să aibă Pâinea şi Cuţitul, adică Banii…

  PSD este decapitat – Ion Iliescu şi Adrian Năstase sunt marginalizaţi, reduşi la o funcţie pur decorativă. Gruparea Vanghelie-Geoană a preluat frâiele în Partid. Mircea Geoană este un om superficial şi lipsit de inteligenţă şi va muşca momeala pe care o întinde Bătrânul Edec Băsescu. MIRCEA GEOANĂ VA FI URMĂTORUL PREŞEDINTE AL ROMÂNIEI.

  Pentru că Băsescu nu va mai candida, cum a şi spus că nu vrea să fie Preşedinte în condiţiile astea – îl va lăsa pe Geoană la timonă, iar se va retrage în sala maşinilor, să facă jocurile subterane. Mircea Geoană este ahtiat să fie preşedinte, cum bine remarca şi Domnul Iliescu. Ar face orice pentru a deveni Preşedinte, chiar să se alieze cu Băsescu, cum a şi făcut-o deja.
  Târgul e următorul: MIRCEA GEOANĂ PREŞEDINTE şi TRAIAN BĂSESCU PRIM-MINISTRU, pe model Putin. Mircea Geoană este Medvedev-ul lui Băsescu. Mircea a dovedit că nu are caracter, ca Adrian Năstase, atunci când s-a aliat cu Băsescu şi a scuipat pe drapelul roşu al social-democraţiei. Pentru că suntem un neam de iude şi de trădători, este firesc să alegem un trădător Preşedinte. De aceea, cred că Mircea Geoană are toate şansele să devină Preşedinte, plus că are şi o faţă mai occidentală decât Băsescu.

  Iar Băsescu va deveni, în sfârşit, ceea ce trebuia să devină din 2004, dacă nu se îmbolnăvea subit Stolojan – şi anume, Prim-Ministru.

  PDL NU VA AVEA CANDIDAT PROPRIU LA PREZIDENŢIALE, ÎL VA SUSŢINE PE GEOANĂ. TÂRGUL ESTE CA GEOANĂ SĂ-L NUMEASCĂ PRIM MINISTRU PE BĂSESCU.

  Cred că omul de legătură care a realizat această înţelegere subterană este Cozmin Guşă, numai din ură pentru Adrian Năstase.

 28. 29 instalatorul mai 19, 2009 la 10:38 pm

  Augustin: nu am nimic impotriva, simbata nu sunt in Bucuresti, trebuie sa merg la tara, nu am lucruri marete de facut, dar pentru mine nu suporta aminare. Printre ele, faptul ca se termina mincarea pentru Vera si puiul ei Labus si trebuie sa le duc mincare pentru urmatoarea saptamina. Printre ele si faptul ca in sfirsit se pare ca la sfirsitul saptaminii se termina saga mea cu gazele si trebuie sa fiu acolo sa vad lucrarea. Va doresc celor care veti merge la lansare si dlui Nastase momente cit mai placute simbata.

 29. 30 Ruben Budău mai 19, 2009 la 10:46 pm

  Când veniţi şi la Oradea Domnule Năstase ??? Ar fi superb o lansare şi aici , vă aşteptăm cu drag.

 30. 31 Publius mai 19, 2009 la 10:55 pm

  Mihnea Georgescu – revelatia sesonului in zvonistica si si raspândacie. Ptiu drace. Amice dupa o impresionata colectie de mesaje gen „periuta fara par” iata in sfarsit ca autorul isi da drumul. Pe blog. Cu un mesaj, cei drept iesit din comun. Impecabil. Ca tot era apatie. Mihnea Georgescu !!! Pur si simplu de necrezut. Ai uitat sa spui ca intreaga poveste a fost aranjata de soacra lui Geoana in cardasie cu Elena Udrea ca sa-i faca in ciuda lui Hrebenciuc si ca tu personal ai aflat de la Lavinia care stia de la Eugen care… etc, etc, etc… Dar poate ca nu e Mihnea Georgescu cel adevarat ci cineva de sus cu aceleasi initiale: M.G. Cin sa fie? Cin sa fie?

  P.S. – Mihnea Ge. : „…Pentru că suntem un neam de iude şi de trădători…”. Hai nu ma-nebuni! Si recunosti asa senin?

 31. 32 corbalb mai 19, 2009 la 11:18 pm

  cugeta cu Mitrea, cu Ponta …cu cati mai sunteti pe acolo capabili…nu-l uitati pe Iliescu (pana nu-i vine roza pe ulita) si reconstruiti partidul…ati intrat pe un drum al „prosti-da multi” vai de ea valoare!!!! cum e posibil sa va conduca Geoana si Vanghelie!!??

 32. 33 Anda mai 20, 2009 la 3:43 am

  @adi nastase Nu pot veni decat sub acoperirea gandului;fizic mi-ar trebui trei avioane si un taxi. @cogito ergo sum Vezi ca esti destept si te prinzi iute de faza cu dinozaurii la conserva dar cu Descartes cum stai?eu as spune ca rau de tot.

 33. 34 danielvinca mai 20, 2009 la 4:19 am

  mai dragilor, aveti grija ce acoperiri folositi, sa nu dati de belele. eu unul nu cred ca in ziua de azi merita sa te costumezi in arbitru, de exemplu… ca pot aparea aia care i-au numarat termopanele gazdei si sa va intrebe de cumparaturi facute la pitesti sau de nus’ce cazare in camera cu pat cu sufletel…
  nu ar fi o idee prea buna nici ca unul sa-l imite pe patronul stelei, sa scape vreun „bai , banele”, ca din senin pot aparea cateva autobuze cu mascati (nu din aia care merg iarna cu ursul, capra sau alte animale mioritice, ci din aia imbracati in negru, ca cioclii, si cu fete acoperite ca membrii galeriilor)… va dati seama ca daca dau aia buzna s-au dus naibii rezervele de saratele si stiksuri pe care le-o fi pregatit doamna dana pt lansare…
  sa nu ma manance undeva sa va imbracati nici prea bine, sa creada cineva sa sunteti ori oameni de afaceri (ca ala cu baneasa) si nici sa nu semanati cu vreun james bond a la doi s-un sfert ca iarasi e belea care poate mirosi a preventiv…
  va puteti costuma in rosu, ca aia adusi de netoiu la sediul psd sa-l sprijine pe oprea… chiar daca a fost o manifestatie desfasurata in spatiul public fara autorizatie (deci ilegala, ca nu erau aia „spontani” cum nu sunt eu ecaterina andronescu) nu i-a intrebat nimeni de sanatate asa ca in acest fel aveti si voi speranta ca o eventuala chifteluta papata la lansarea operei gazdei noastre de aici nu e ultima cu damf de libertate.
  p.s. – domnule nastase, pt eficienta in vanzare, va propun sa dati – contra cost, fireste – cate o sacosa de carti la fiecare primar sau consilier psd; sunt vreo cateva zeci de mii de astfle de activisti cu staif; si sa nu cumva sa chitcaie vreunul ca nu e in stare sa asigure difuzarea ca inseamna ca se da de gol ca sta nasol la reteaua electorala…

 34. 35 Mihnea Georgescu mai 20, 2009 la 7:03 am

  Dragă Publius,

  Sunt Om de Bine, ce – nu se vede?!?

 35. 36 Paul mai 20, 2009 la 8:05 am

  Domnule Nastase,

  Pacat ca nu v-ati lansat si cartea „Blog’n roll” in momentul lansarii domnului Mircea Geoana „pe orbita prezidentiala”. Ati fi avut sansa de a avea 10 mii de persoane la lansare; iar eu as fi avut sansa de a va spune in direct, si deloc virtual, cat de bine va situati in discursul scris, fata de cat de „mai putin bine” va manifestati oral, de la tribuna; (in agitatia celor 10 mii de oameni de la Romexpo, tonul dumneavoastra, chiar amplificat de tehnica din dotare, semana prea mult cu o soapta pedagogica transmisa de la catedra amfiteatrului… Poate o fi fost o strategie de campanie… prin care i-ati „ridicat la fileu” lui Mircea Geoana, momentul strigatului de lupta (electorala): „Victorie, victorie, victorie!”…? ).
  In orice caz, daca voi putea profita de invitatia dumneavoastra – pentru care va multumesc -, nu voi veni sub acoperire la Muzeul hartilor vechi. Ma voi recomanda: Paul de Blognastase 🙂

 36. 37 Augustin mai 20, 2009 la 8:30 am

  @ instalatorul
  Incredibil ce bine a prins ideea dvs a participarii „sub acoperire”, transformata, fara intentie, de mine, in tema de reflectie. Cred, la modul cel mai serios, ca ar iesi de-aici un minunat subiect de dizertatie psihanalitica, pentru cei ce au timp, chef si aplecare. Mai ales ca, in felul asta, nu ne-am mai gindi, o vreme, la miliardele de euro pe care Romania le-a imprumutat (si romanii le vor plati) ca sa poata niste biete banci sa mai trimita un banut acasa, asa cum (inca mai)trimit „capsunarii” nostri, tot mai anemic. Si, pentru moment, am uita sa ne mai intrebam CINE A DECIS ca acest imprumut sa se faca, in baza caror atributii constitutionale si, mai ales, cu ce motivatie reala!
  Mutumesc de urari; salutari lui Labus si Verei din partea unui mare iubitor de catei (inclusiv din cei „rosii”)!
  Si sa mai auzim SI de bine!

 37. 38 Augustin mai 20, 2009 la 8:55 am

  @ Publius
  Mihnea Georgescu nu are decit “meritul” de a prelua ideea postarii mele din 14.05, reluata pe firul Raspunsuri in 17.05 la 6:59 pm. Citeste aceasta din urma postare si-apoi glumeste, daca nu ti-a trecut, intre timp, cheful.
  In alta ordine de idei, iarasi nu te mira: Mihnea e neam cu oricine (este nevoie). Expresia lui favorita este de tipul “e constantean de-al meu” (Cu variantele “necesare”: e ardelean de-al meu, e filozof de-al meu etc, etc. Mai nou, din cite vad, merge si “e tradator de-al meu”!)

 38. 39 instalatorul mai 20, 2009 la 8:59 am

  Augustin, nici Publius nu va consuma aurolac.

 39. 40 Mihnea Georgescu mai 20, 2009 la 9:29 am

  Dragă Augustin,

  Nu te-am citit, dar nu mă supăr!
  Les beaux esprits se rencontrent!
  Mă bucur că Oamenii de bine „gândeşte” aşijderea!
  Eşti… de-al meu! 🙂 😉

 40. 41 Mihnea Georgescu mai 20, 2009 la 9:37 am

  MG va ajunge Preşedinte, dar avea parte de soarta Preşedinţilor români – vezi Antonescu, Dej, Ceauşescu… Iliescu a fost abil şi a scăpat… Dar MG nu va scăpa, că este orbit de putere… Dacă se retrage, Băsescu dovedeşte că este Edec…
  Eu am o mare admiraţie pentru Neamul Românesc, dar nu aş vrea să fiu niciun fel de şef peste ei, necum Preşedinte. M-aş mulţumi să am Bani. Mai ales acum cu Europa asta, funcţia prezidenţială şi-a pierdut dimensiunea mesianică… Preşedintele este un simplu funcţionar… nu tu preşedinte-jucător, nu tu personalităţi mesianice… chiar nu mai e nici o miză!

 41. 42 IUHA mai 20, 2009 la 9:38 am

  Promovati o lege ce atasaeaza un formular tip fiecarui act de identitate romanesc prin care romanii isi exprima dorinta si dreptul de a dona organele proprii. Romani dintre noi au nevoi de acesta lege. Poate si dvs. ve-ti fi nevoit sa apelati la un transplant. Sanatatea si Romania are nevoie de o astfel de lege.
  Va multumesc. Un Roman.
  Multa sanatate!

 42. 43 Larisa mai 20, 2009 la 9:42 am

  Eu as zice sub anonimat si nu sub acoperire.

 43. 44 Mihnea Georgescu mai 20, 2009 la 9:45 am

  Ah! Şi încă un lucru, Augustin! Eu nu sunt prost, idealist! Nu trădez decât dacă am un Interes! Trădarea de dragul trădării îmi este fundamental străină… Cu alte cuvinte: eşti Om cu mine, sunt Om cu tine! În lumea politică, am întâlnit un singur Om, care nu l-aş trăda: ION ILIESCU. Restul… 😦

 44. 45 Maximmouse mai 20, 2009 la 9:46 am

  @ Marcus!:)

  Ultima ta postare cu alifie a produs inlauntrul meu un efect pervers! M-am repezit sa-mi caut lista cu diacritice ca sa-mi pot exprima cat mai exact simtamintele….

  Gâf, gâââf, gââââââââââââf…daaaaa….

  rascolit, Maxi!:)

 45. 46 Mihnea Georgescu mai 20, 2009 la 9:51 am

  O să ziceţi că o întorc ca la Mizil… vă las! O zi bună tuturor! 🙂

 46. 47 Marcus mai 20, 2009 la 10:08 am

  Cu Seaua la Paris si Iapa la Bucuresti

  Cu ideea ca presedintele nostru este labil, mitoman si iute schimbator in declaratii mai ceva ca vanturile din Marea Neagra (Lac Rusesc), ne-am obisnuit de cand a venit la putere, plangand histrionic pe umar de “draga stolo”, aflat in coma produsa de virusul politic ticalosit.

  Ce este nou in recenta campanie prezidentiala consta in faptul ca d-l presedinte are nevoie acum de aer parizian si de asistenta antifesene emanata din Piata Universitatii, pentru a se dezice public si cu bataie directa la adversari ramasi pe malurile Dambovitei, de visul de aur din decembrie natal guvernamental si a invoca dezamagirea crunta, creata cu manuta si mintea lui neteda ca partiile de schi austriece, la momentul nasirii acestui guvern neofesene.

  Ce alta explicatie ar putea avea un discurs tinut in fata a o suta saptezeci si doi virgula cinci romani traitori pe splai de Sena, vehement contestatari ai strutzo-camiloiului aflat astazi la guvernare, prin vointa prezidentiala, alta decat batutu’ seii in capitala Frantei, pentru a intelege iapa pesedista faptul ca prezidelu’ este tare suparat pe decizia din decembrie si ca sta cu manuta pe butonul cu care, la momentul oportun, va declansa sutul dat in cur pesedistilor aflati in cardasie cu el, la guvernare?

  Ca sa te duci taman la Paris pentru a-ti arata frustrarile legate de o decizie pe care acum ai ajuns sa o consideri total gresita, cu toate ca spui tot tu, ai luat-o deoarece era singura rationala si viabila, in conditiile crizei, mi se pare pe de-o parte, pierdere de timp pe banii contribuabililor ramasi in tara, iar pe de alta parte o mare tampenie politica.

  Pai cum e frate, ori e bine pentru puletii napastuiti de tanti criza si atunci se cheama ca esti intr-adevar un sef de stat cu ceva la tartacuta, care urmareste realizarea interesului general, ori te dai de ceasul mortii si-ti pui tarana in cap pe motiv de solutie imorala sau, mai nou, dezamagitoare, situatie in care musai iti dai demisia pe motiv de incompetenta?

  Si de ce trebuie sa te voiajezi pana la Paris, insotit de ibovnica, pentru a-ti declara public neimplinirile politice, Piata Universitatii si tepele mioritice au ajuns cumva sa-ti stea in gat sau in inversul pidosnic al acestuia?

  Lasa-te de glume traienele si pune osu’ la munca, macar in ultimu’ ceas, cand bancherii straini au ajuns sa care cu tirul euroii imprumutati de mataluta de la FMI si rambursabili inrobitor de vreo doua generatii viitoare de puleti, ca acusi vine ori Crinu ori Mircica cu salubrizarea la Cotroceni si nu vei mai avea timp nici macar pentru aranjat hartiile mai importante pe biroul prezidential.

 47. 48 Maximmouse mai 20, 2009 la 10:10 am

  „@”Mihnea Georgescu!

  Mai Mihnea, tu esti constient de tensiunile care exista in electorat?Crezi ca Joanna sprijinit de pdl are macar o,ooooo1 % sansa? NU ARE! Poti sa zici ca atunci, si numai atunci, va iesi presed. Crin sau Radu.

  Prim Ministru asimetricul? Pai daca de la cum zici tu timona asta a facut atata rau , cu cat mai mult va face in sala masinilor…apropo, ti se pare ca boc e acuma in sala masinilor si stie ce face?:)

  Preaputinsimetricul este intr-o situatie fara iesire! Tre sa candideze si desigur sa piarda….poate asa va spune ca merge in tribunal pt. ca a pierdut alegerile, pe motive politice…sa nu te mire ca avocatii lui vor bate poteca la drepturile omului…:) Nu va avea insa scapare decat daca are ghiozdanul facut din timp si o sterge…din punctul lui de vedere, rezistenta care s-a instituit la tararea in judecata a lui Nastase ii face bine si ii arata calea de urmat….dar, dar, dar…aceasta dihanie tre sa dispara, Romania tre sa-si revina , altfel e de rau! si inca, exista niste invinuiri pentru care nu exista imunitate…si este cazul…vom vedea!

  Ce spui?:)

  cititor atent, Maxi!:

 48. 49 Maximmouse mai 20, 2009 la 10:15 am

  @ Mhnea Georgescu!

  Aoooleu! Ce spui tu aicea? TRADAREA E TRADARE ATAT!! de dragul, sau din cauza conditiilor , sau ce zici tu sunt justificari nu atenuante….Ma deceptionezi…

  Un om ca tine spune asa ceva,,,cu cat mai mult sunt degradati oamenii amarati….cumplit!

  Maxi:(

 49. 50 Mihnea Georgescu mai 20, 2009 la 10:21 am

  MG are şansele pe care i le dă faptul că românul nu are caracter şi nici coloană vertebrală! Se vor invoca: haosul, sărăcia, Criza care vezi-Doamne, ne ameninţă dacă nu avem o monstruoasă coaliţie…

  S-a împlinit o profeţie mai veche de-a mea, de prin 2004: S-A REFĂCUT FSN-UL DIN ANII 90…

  Ce pot spune ca filosof acum?!? „Moarte intelectualilor!” 😉

 50. 51 Maximmouse mai 20, 2009 la 10:31 am

  @ Marcus!:)

  cam cat o fi para indaratul la tirurile cu euroi!? Ah ma infior…mare finantist asimetricul…..

  chiar invidios, Maxi:(

 51. 52 Mihnea Georgescu mai 20, 2009 la 10:39 am

  Geoană va ajunge Preşedinte din aceleaşi motive ca şi Ceauşescu – pare olteanul uşor manipulabil care să echilibreze interesele „greilor” din spatele lui… Adrian Năstase este un fel I. G. Maurer la faza asta – el ar merita şi ar trebui să fie Preşedinte, nu Geoană…

  Problema cu oltenii e că îţi fac surprize… 🙂

 52. 53 Mihnea Georgescu mai 20, 2009 la 10:39 am

  HISTORIA MAGISTRA VITAE

 53. 54 Mihnea Georgescu mai 20, 2009 la 10:58 am

  Mda, Maurer era neamţ, AN-ul este austriac după bunică… dar chiar nu vreau să monopolizez discuţiile! Ne vedem sâmbătă! Ooops, Shabbatul… Pa!

 54. 55 blogideologic mai 20, 2009 la 11:00 am

  @ Publius
  “repetitie pavlovian-leninista”, spui tu. Acuma văd „pe ce te bazezi”. Într-adevăr, am scris (http://blogideologic.wordpress.com/2009/01/16/viziunea-in-educatie-si-cercetare/ ) : „În psihologie şi educaţie, savantul Mircea Miclea a înlocuit modelul etologic al omului bazat pe reflexele câinelui lui Pavlov, cu modelul robotic al “omului” dotat cu un fel de Swiss Army Knife cu funcţii cognitive!”. Nu înţeleg cratima “pavlovian-leninista”! Citesc la adresa URL http://ro.wikipedia.org/wiki/Ivan_Pavlov , un articol echilibrat despre Ivan Pavlov. Vreo menţiune despre Lenin?, caut atent. Nimic, doar Leningrad. Dar găsesc în schimb menţionat despre Ivan Pavlov faptul că “fiul său Victor a murit în Armata albă”. De aici, până la a construi vreo afinitate “pavlovian-leninistă” este cam greu. Cel puţin din respect pentru acel fiu al lui Ivan Pavlov aveai obligaţia morală să nu pui cratima ! Nu vreau să îţi dau prea multe sfaturi. Doar pun întrebări retorice: Ştii ce psihologi mari din Occident au continuat ideile lui Pavlov? În fine, dacă vorbim despre “modelul etologic al omului”, am mai scris aici http://blogideologic.wordpress.com/2008/01/19/antonimul-abstractizarii/ , despre psihologia din “Tăcerea mieilor”.

 55. 56 instalatorul mai 20, 2009 la 11:10 am

  Augustin: ideea cu „acoperirea” a fost a dlui Nastase.

 56. 57 instalatorul mai 20, 2009 la 11:32 am

  Augustin: unii pot fi totusi recunoscuti, ca intr-un celebru banc, dupa manta. Cu imprumutul nu e foarte complicat: imprumutul e facut de altii, banii ii iau tot altii – si nu-i mai vedem – pentru noi e cel mai simplu, trebuie doar sa platim, iar romanul de rind are o seculara experienta in a plati ce baga altii in buzunare si de a mai indura si dispretul si injuraturile lor. Nici cu centralele nucleare nu e complicat: contractam mai multe, nu o terminam nici pe prima dar le platim pe toate. Cum facem rost de bani? Vindem flota. Care flota? Aia pe care o vom construi ca sa aducem gaze din Quatar. Si flota cu ce bani o construim? Ei, asta ne priveste, specialistul nostru este doar pentru vinzari.

 57. 58 Alex mai 20, 2009 la 12:17 pm

  Mihnea Georgescu, te-ai orientat foarte bine spre Traian Basescu. Cu toate ca al doilea mandat al sau va fi mult mai catastrofal decat primul (dispare miza mandatului ulterior, nu mai are alta perspectiva decat aceea de presedinte pensionar), tu vei avea de castigat din campania electroarala. De altfel, in Romanica nu ai nimic de facut, ca tanar, nu ti se ofera nici o portita de realizare personala, vom trai prost, vom emigra si mai multi, dupa ce ne vom convinge ca sloganurile electrale nu tin loc de foame si demnitate.
  Le va trebui muuult si romanilor mei din diaspora sa inteleaga nevoia unei schimbari, mentalitatile nu se transforma prin lege. Pana atunci, tot cu micul, berea, maneaua electorala si bascalia damboviteana.
  Banuiesc ca, intre atatea certuri care e mai tare din parcare (tabara lui Mitrea, sau cea a lui Geoana-Iliescu-Nastase? etc.), in interiorul PSD s-a facut o analiza serioasa a discursului din Franta al viitorului reales care (ca de fiecare data in diaspora) isi cere scuze pentru faptul ca a adus PSD-ul la guvernare. De remarcat ca, la fiecare emisiune, senatorii PDL pentru dispora incep prin a-si cere scuze segmentului lor electoral, explicand la nesfarsit faptul ca „monstruoasa coalitie” este singura optiune posibila in contextul crizei economice.
  V-ati intrebat in interiorul PSD de ce partidul dvs. nu are priza in afara granitelor, cu toate ca presatia pedista este jenanta? Statutul romanilor din dispora nu s-a schimbat cu nimic, n-am vazut angajati locali la consulatele romanesti din spatiul comunitar; banii pentru dispora s-au topit in campanii electorale si petreceri campenesti de sarbatori, in timp ce perceptia occidentalilor vis-a-vis de romani este la fel de proasta ca in 2008. Romanii ae vor inchina baietilor destepti detasati in Occident pentru un post de capsunar, menajera, sau altceva demn de un popor de rang inferior.
  UDMR-ul si PNL-ul vor face in continuare bani pe 9 km de autostrada, paduri taiate, taxe si impozite pentru frecat menta si risipirea banilor comunitari, iar fondurile si contractele vor fi directionate catre clientela de partid si de stat.
  Bancile au inceput creditarea electorala cu dobanzi si clauze mai inrobitoare decat anii trecuti insa, dupa cel mult un an, vor falimenta absolut toate intreprinderile romansti. Misine indeplinita.
  Criza se va adanci, sau isi va arata coltii cu adevarat. Provocata de marea finanta internationala care isi pune servitorii la Bucuresti dupa bunul plac, criza economica va avea un impact puternic abia dupa realegerea marinelului, cand numai avocatii si executorii vor putea trai in Romania. Rechinii de serviciu pandesc pestisorii intrprinzatori autohtoni; astazi traim ultima faza, de data asta nu va mai fi scapat nici un colt de teren agricol, apartament vechi, antic si de demult, nici o afacere cat de minuscula. Romanul va pierde totul, nici ciobanii no vor mai supravietui.
  Bani pentru scoli nu vor mai exista, fondurile de pensii si de sanatate se vor prabusi pe bune. Ai contribuit ca prostu la fondurile, publice sau private, iar maine te vei uita la stele.
  Dupa alegerile prezidentiale, bancile austro-ruse care ofera in prezent credite camataresti vor incepe executarile silite, baietii destepti vor cumpara orice carcasa pe moca, iar economia va fi in colaps. In timpul asta, o gasca va aduna in mod abil orice copac, fereastra, tinichea de la blocul, masina, pensiunea, sandramaua ta. Iar profesorii, medicii, asistentii si sclavii privati vor muri de foame. Mai rau decat in perioada interbelica.
  Nici un proiect romanesc nu va primi finantare europeana, iar realesul nu va putea spune decat ca este…dezamagit! In timp ce poporul va hi hranit cu decapitari si scenete, in spatele televiziunilor vor avea loc permutari masive de putere, concentrari economice mai ceva ca in comunism. Sub aplauzele europarlamentarilor germani care vor alimenta romanilor iluziile ca dau drumul la fonduri in momentul in care capii nominalizati in convorespondenta diplomatica romano-austriaca vor cadea.

  Stimabile Paul de blognastase, pregateste-te de strigatele kgb-iste, sub acoperire germano-austriaca, in momentul in care orice primar, presedinte de consiliu judetean, local de alta culoare decat portocalie (nu mai vorbesc de liderii centrali) vor cadea sub ghilotina regizata la Bruxelles, in vreme ce bancile si corporatiile straine vor lua romanului caruta, prunii, leii, cotetul, copiii, sufletul!

  Vise placute, natiune!

 58. 59 instalatorul mai 20, 2009 la 12:18 pm

  Augustin: Vera e un ciine de calitate si nu o zic doar fiindca este ciinele meu. Iar puiul ei promite sa fie tot de calitate.

 59. 60 Sibilla mai 20, 2009 la 12:28 pm

  @Mihnea Georgescu,
  Bre machidoane, kameleonsky, etc. etc. etc… mă-nervaşi bre, rău !
  Generalizezi şi zuitaşi în jagoda mamicuţei sale de politichie mioritică, corcitura sibilină, dracu te puse, altul ba . Sama majkă cu pohta mneatale de bani, bani, bani… văzuşi ce-ţi păţi nentu răspopitul mitoman bre ? Aud ? Ce zisăşi ? ” la Obreja-ntr-o grăgină…” ?
  Vrei descântece cameleonule ? Chiar vrei ? Dacă insişti…. nu te am pe listă, dar…
  Nentu răspopit mi-a ţinut evidenţa la neşte chermeze pe la Recaş, apoi… când începurăsă pice ghiulelele căzu pe gânduri : cin să fie, cin să fie… frunză, s-ar putea… sau nu, poate vreun ” tun ” mai amu… Bani iau minţile. Treci la rugăciuni şi pomelnice şi ciuti bre, şi-ţi zâsăi să nu mânii sibilele, dar tu machidoane..
  Atâta drak îţi tre să mai faci clică cu neinfectatu hăla şi să mai zici, ştii tălică ce şi despre cine, că scot draci din voi mintenaş, vă şlogui ( de la Obrja regionalism cetire 😉 )
  Sibilla
  @blogideologic,
  🙂 … tăcerea mieilor…
  Nota bene !
  respecte,
  Sibilla

 60. 61 Daniel mai 20, 2009 la 1:31 pm

  Se pare ca sunt destui care ar dori sa ajunga si nu vor putea. Cred ca ar fi nimerit sa indicati, acum sau ulterior, si o librarie de unde se poate cumpara cartea.

 61. 62 Draghi Puterity mai 20, 2009 la 1:45 pm

  @Publius

  Privesti lucrurile dintr-o perspectiva gresita. Adrian Nastase nu e in primul rand un model de succes pentru romanul tipic, ci garantia unui model de succes, durabil, pentru Romania!

  Eu tot ma straduiesc, de multi ani, sa gasesc pe cineva care macar sa se apropie de Adrian Nastase cand vine vorba de lucruri pozitive facute pentru tzara. Si nu gasesc nici daca ma duc in jos cu pretentiile cu ordine de marime. In schimb gasesc opusul sau, la acelasi nivel – Traiam Basescu – garantia descompunerii si prabusirii definitive a Romaniei.

  Stiu ca s-a dat ordin de sus sa fie reincalzita supa cu „Adrian Nastase coruptul natiunii”, dar pe bune, dupa cativa ani de „trait bine” cand ceva mic si negru bate din nou la usa (viitorul), chiar nu sesizezi ridicolul acestui demers? Romanii isi aduc aminte cum a reusit AN in 2000 sa readuca Romania la linia de plutire dupa dezastrul CD-ului. Multi isi dau acum cu capul de peretzi ca au permis in 2004 scoaterea lui AN din conducerea tzarii doar pentru ca un mincinos patologic si o gasca de mafiotzi i-au prostit fara nici o urma de jena.

  In fine, te las in continuare sa iti instantziezi polimorfismul semidoct si interesat in postari propagandistice anti Nastase. E oricum inutil. Nu mai tzin vrajelile din 2000. Lumea se trezeste.

 62. 63 ELMMAR mai 20, 2009 la 6:56 pm

  @Mihnea Georgescu,

  Te shtiam ca fiind un celebru pupincurist pe bloguri, bun ca material de studiu la medicina legala,mare doritor de fonctzii.
  Te ai schimbat Titi,te ai schimbat.
  S a rezolvat,ai obtzinut,eshti bine?
  Se vede dar tot pupincurist ramai.
  Ză pa!
  …ne intalnim la lansare?
  Eu da.

 63. 64 Maximmouse mai 20, 2009 la 7:20 pm

  @ Daniel!

  Si eu ma intreb si intreb pe gazda noastra, se va gasi cartea si in librarii?

  Maxi

 64. 65 ELMMAR mai 20, 2009 la 7:26 pm

  @ Shoby

  Am intrat pe Antena 3 si a aparut iubita ta Roberta.
  Am fugit d’acasa,bantui prin haladuire pe strazi,plang,ma rog…
  Anunta ma cand termina, sa revin in sanul familiei…am copii,soacra,nevasta nu i pot lasa tomberonishti…te tooog!

 65. 66 Mihnea Georgescu mai 20, 2009 la 7:39 pm

  Dragă ELMMAR,

  Nu sunt pupincurist, nu vezi că fac critică ziditoare?!

  Ne vedem sâmbătă, dacă nu se întâmplă nimic între timp!

 66. 67 Publius mai 20, 2009 la 9:52 pm

  @Blogideologic – Se pare ca am exagerat. Devine din ce in ce mai clar ca din binomul “pavlovian-leninist” doar componenta pavloviana (ti) se manifesta explicit. Este evident ca anumite cuvinte cheie iti declanseaza mereu aceleasi reflexe care sfarsesc prin a-ti activa mecanic (cum altfel?) zonele din memorie in care gasesti contextele anterioare in care ai citit sau ai scris acele cuvinte, de obicei fara nici o legatura logica cu contextul actual. Tu daca gasesti un “cui” iti amintesti brusc despre faptul ca n-ai „cui” sa telefonezi. In combinatie cu obsesia ca nimeni nu-ti citeste colectia de compilatii (cele mai multe penibile, moncher) de pe blog fortezi un anume “comportament radical” si o “conduita verbala” caracterizata prin „exces” pentru a atrage spectatori (aici la A.N. nu acolo la tine unde ti-e teama nu numai de comentatori dar si de cititori; nu admiti comentarii, nu-ti activezi adresa URL sub celebra semnatura de blogideologic). S-ar putea scrie “o teorie despre motivatia umana” doar pe baza reactiilor tale starnite reflex prin simpla “pronuntare” a unor cuvinte. Leninismul iti ramane latent si se manifesta sacadat prin faptul ca, odata declansat reflexul, incepi sa te repeti chiar in absenta stimulului initial caci (nu-i asa?) repetitia este mama invataturii. Iar tu inveti, inveti, inveti. Nu te opri la etologie. Sunt sigur ca ai potential de invatare si in etnologie, etnografie si folclor. Cat priveste psihologia nu zic nimic pentru ca n-as vrea sa te descurajez.

  @Sibilla – nu stiu daca ti-am mai spus sau nu dar pur si simplu te iubesc. Esti cea mai pitoreasca-creatura din zona, un spectacol in sine. Un spectacol in care ai zice ca fiara dezlantuita e gata sa rupa lantul si sa sfasie si cand colo, dincolo de aparente, ea e doar painea lui Dumnezeu. Timida fiorosa (in fond un suflet candriu de papugiu) l-a iertat (cu o usurinta dumnezeiasca) pe Nastase de toate dezamagirile recente ca si cele mai vechi, de toate neluarile in seama, de necandidare, de geonizare si vanghelizare, iar acum, ca proba a tuturor iertailor, ii da ocazia s-o mai ignore inca o data, facandu-i favoarea de a-i cere, gratis, o carte inutila.

  @Draghi Puterity – Prezintii perceptii personale si prapastii. In Romania de acum 30 de ani, ce-i drept, un presedinte putea fi „garantia descompunerii si prabusirii definitive a Romaniei”. Azi nu poate. Indiferent de cine-i presedinte. Apropo cati ani ai? „Multi isi dau acum cu capul de peretzi ca au permis in 2004 scoaterea lui AN din conducerea tzarii” – Cine frate? Cine face asta? Ai darul asta de a fi comic(a) fara efort. De ce nu profiti de calitatile tale. Ar trebui sa ai o emisiune a ta. Esti mai tare decat Ciutacu. Parerea mea!

  Celorlalti (si se stie ca infernul sunt ceilalti) care m-au interpelat nu am ce sa va raspund. Nu am nimic de adugat sau de corectat in mesajele voastre. Sunt pur si simplu perfecte. Dati-i inainte.

 67. 68 Publius mai 20, 2009 la 10:39 pm

  Mihnea Ge – Esti de un calm admirabil, imperial, ca crinul. Ca crinul imperial – floarea, nu ca candidatul patrician. Criticii tai n-au dreptate. Tu nu esti in nici un caz un pupincurist sincer. Cel mult unul prefacut (…) Sunt convins ca te protejezi in toate ipostazele in care esti prezent voluntar prin consimtamant. Totusi imi dai vag senzatia ca ai fi antisistem. E adevarat? Si fii atent ca calmul afisat prea ostentativ te tradeaza. Cum crezi si tu. Imi dai voie sa-ti zic „tu”?

 68. 69 ioana mai 21, 2009 la 12:29 am

  din pacate voi fi plecata prin tara, in campanie. mi-ar fi facut placere sa fiu acolo sambata. oricum mult succes si nu uitati ca suntem alaturi de dumneavoastra chiar daca uneori nu si prin prezenta fizica.

 69. 70 Mihnea Georgescu mai 21, 2009 la 7:28 am

  Curat ca crinul, coane Publius! Era să scriu Publicus, mă ierţi!

  Ce e cu croşeta aia în text? Iar cenzurează Manuela? Sau Însuşi AN-ul? Acest Maurer (Maestru Zidar) al blogurilor?

  Fireşte, Publius, aici suntem toţi fraţi… 😉

 70. 71 blogideologic mai 21, 2009 la 7:31 am

  @ Publius
  „repetitia este mama invataturii” („Repetitio est mater studiorum”). Într-adevăr, aşa a spus Lenin.

 71. 72 Mihnea Georgescu mai 21, 2009 la 7:35 am

  Publius, Publius, ager publicus…

 72. 73 blogideologic mai 21, 2009 la 7:38 am

  @ Publius
  „nu admiti comentarii, nu-ti activezi adresa URL”. Ciudat este că unii intră totuşi pe blogul meu, şi mă invită la o discuţie cu Andrei Pleşu, care ar fi dispus să …

 73. 75 radu mariuca mai 21, 2009 la 11:39 am

  Anunt pentru iubitorii hartii vechi: La Muzeul National Cotroceni poate fi vizionata o interesanta expozitie de harta veche, la care au participat biblioteci, muzee si colectionari din Romania: Europa in oglinda cartografiei. Pot fi vizionate pentru prima data: Cronica de la Nurnberg, atlase intregi Mercator , Ortelius, Seutter etc. Merita vizitata!

 74. 76 Sibilla mai 21, 2009 la 12:17 pm

  @Publius,
  Mă scuzi că te dezamăgesc, da majkă ?
  Prin Caraş-Severinul pitoresc de condimentat cu volvure şi fraieri de se dau tauri, în fond nişte pufuleţi, se zice că-s neiertătoare şi-n ultimul timp s-au dumirit cum şede furnica de mine la capitolul timidităţi….
  Da, nu e nici o noutate, i-am spus mereu Domnului Adrian Năstase franc , doar de era cazul, da îl susţin şi am încredere, da, e cel mai bun Prim Ministru pe care i-a avut România de la Revoluţie încoace, faptele şi rezultatele vorbesc, şi da va fi viitorul Prim Ministru !
  La lansări de carte, da majkă, se oferă carte şi autograf, care e problema ta ? Cât despre inutilitate, inutil să-ţi mai punctez inutilitatea demersurilor tălică în ceea ce mă priveşte pe mine şi mulţi alţi colegi de pe-acilea, suntem stăpâni pe propriile decizii, necum gâze cum greşit continui a ne subestima, nu-i aşe, tavariş ? 🙂
  Concluzionând, eşti sigur tălică de ignorarea cu care aş fi tratată, sau te temi că aş putea fi respectată şi aroganţa şi megalomania-ţi nu-ţi permite să admiţi, ….. ? 🙂
  Zbogom, bre, zbogom !
  haide zdravo frustrărilor tălică, bighidiule…
  Sibilla

 75. 77 IoanaP mai 21, 2009 la 1:54 pm

  Buna ziua d-le Nastase,
  As vrea si eu cartea,da „nu pot veni sub acoperire”.Stau in provincie si nu prea pot veni,dar unde putem gasi cartea “Blog ‘n roll”?
  Poate (re)veniti in oraselul DACIEI si ne aduceti si cateva carti.
  Mult succes si sanatate!

 76. 78 strongvaleriana mai 21, 2009 la 1:55 pm

  Deci daca nu ploua, pot veni si aceia care …doar se fac ca ploua ! 😀

 77. 79 Publius mai 21, 2009 la 4:32 pm

  @blogideologic – Stiu ca stii foarte bine tot ce a ziz si ce n-a zis Lenin (cel tare-n practica nu in teorie). El numai a tradus aforismul (pe care tu, cuminte, il stii, iata, si in latineste, bravo) in ruseste si i-a dat, in acelasi timp, o formulare ilustrativa asa incat sa fie inteles in profunzimete tot mujicul: Invatati, invatati, invatati! De ce incerci sa induci in eroare publicul cititor?

  Ei lasa-ma! Fix pe Plesu vrei sa-l iei in dezbateri si altminteri nu. Bine ca nu-l vrei pe Kant. Cum ti-am zis si cand te-a invitat amicul tau Marcus iti zic si acum: du-te si dezbate daca te solocita. Si asta e valabil fie ca e vorba de Plesu fie de Kant. La alegerea ta.

  Mi-a placut formularea vaga: „unii intra pe blogul meu…” „unii”? Eu zic sa-i demasti fara mila. Fa-i de râs in tot satul.

  @Sibilla – Cainele care latra nu musca. Ramane cum am stabilit: Sfioasa Fioroasa (din padurea adumbrita). Stiu deja ca esti o fata buna, degeaba incerci sa pari feroce (adica facuta din fier si roce). Eu te iubesc asa cum esti. Sa ma anunti si pe mine daca primesti vreo carte de la cel mai bun prim ministru. Daca minunea se va intampla nu stiu cum vei mai putea sa ma convingi ca n-a fost meritul meu.

 78. 80 Cezar Pesclevei mai 21, 2009 la 8:50 pm

  Nu Mihnea, nu se vede! Pe unde spuneai ca lucrezi?

 79. 81 Sibilla mai 22, 2009 la 3:42 am

  @Publius,
  Era să zuit, dar tu mă scuzi, pe motiv că-s… roşcată 😉
  Şi eu te iubesc şi tălică ştii asta. În felul meu… ştim noi care 🙂
  Meritele mă lasă rece.
  Pioasă, păgănâ… sibilină, tartore, atât.
  zdravo,
  Sibilla

 80. 82 blogideologic mai 22, 2009 la 5:53 am

  @ Publius
  Mulţumesc că mi-ai explicat gândirea lui Lenin. Voi nu învăţaţi intelectualismul după Leibniz la şcoala Pleşu-Liiceanu-Patapievici ?

 81. 83 Publius mai 22, 2009 la 7:31 pm

  @blogideologic – un gest de eleganta exagerat. Mie personal imi multumesti degeaba. Meritul este exclusiv al tau care intelegi, pana la urma dar cu mare usurinta, chiar si ceea ce nu ti se explica.

  „voi”? Care „voi”? Si ce este aceea „şcoala Pleşu-Liiceanu-Patapievici”? E o scoala generala, o scoala de vara sau o scoala ardeleana? Am auzit de liceul Tudor Arghezi, I.L.Caragiale, Mihai Eminescu, N.Titulescu si chiar de Universitatea Babes Bolay, dar de scoala ta n-am auzit inca. Ce ai vrut sa zici despre Leibniz? Tu nu stii ca in filosofie daca nu esti Spinozist nu esti deloc? Sau a conspirat si asta impotriva Roamniei Orientale si a diacriticelor? Vag-ambiguule!

  @Sibilla Sfioasa Fioroasa – Si uite asa se naste o idila. Deci si tu consimti la amoarea mea platonica… sau decartiana… care va sa zica.

  Jiveli (te rog din suflet nu-mi spune iarasi ca se zice „ziveli” ca nu se zice).

 82. 84 blogideologic mai 23, 2009 la 3:42 am

  @ Publius
  Ştii care este genul proxim de la spinozist?

 83. 85 blogideologic mai 23, 2009 la 4:03 am

  @ Publius
  À propos, dacă spui că eşti Spinozist, dă-mi un exemplu de formulă matematică postulată (repet, postulată) pe baza principiului ETICA MORE GEOMETRICO.

 84. 86 eugen mai 23, 2009 la 10:19 am

  Imi pare rau nu pot sa vin sunt in vacanta exact atunci.
  Poate cei care va asculta si filmeaza o sa puna inregistrarea.
  Va rog domn. Morar ne serviti ??.

  Nu cred ca este o idee buna cu acoperirea aveti destui si prieteni- dusmani sub acoperire care vor fi acolo. Mai rasfirati baieti mai rasfirati. Oricum nu ma jenez sa ma afisez nici opiniile nici fata nici numele real.

  Ceausescu ne-a lasat nu numai palate in stil Becalian dar si niste mosteniri la fel de nasoale prin procuratura si servicii de moravuri grele.
  Basismul este o mostenire directa a naravurilor „organelor” ceausiste.

  Iar domnul B. dupa cum se comporta in stil de despot si se crede urmas al marilor voievozi salvatori de neam nu sunt sigur ca lacrameaza numai la ideile crete ale dementului Antonescu. Si Odiosul il face probabil sa lacrameze. Care si el era un admirator al lui Antonescu.

 85. 87 Sibilla mai 23, 2009 la 10:40 pm

  @Publius,
  Nu zâsăi decât că sunt roşcată, nimic altceva. Cu blondele văzui tăt ” bântuind ” că ai ceva… veleităţi :))
  Se scrie ” ziveli ”, se pronunţă ” jiveli ” ! De-oi trăi, depinde de neşte ordine din teritoriu, nu-i aşe, kameleonsky ? 🙂
  zdravo,
  Sibilla
  P.S. zdravo se pronunţă zdrao 😉


 1. 1 Întrebări la care zău dacă merită să răspundeţi… « Picătura chinezească Trackback pe mai 20, 2009 la 8:03 am

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


Arhiva

Comentarii Recente

diasporean la Anunt!
fostă basarabeancă la Anunt!
Ce scriam acum exact… la Anunt!
De ce n-am criticat… la Anunt!
Cum e posibil asa ce… la Anunt!

%d blogeri au apreciat: