Ne vedem maine, la tribunal

Maine dimineata are loc prima infatisare in dosarul „campaniei electorale din 2004”, dosar trimis la Inalta Curte de Casatie si Justitie. Este vorba de un dosar  in care sunt acuzat in calitate de presedinte de partid, in ideea ca doua ore pe zi nu eram, in 2004, si prim-ministru si ca atare dosarul asta putea sa fie trimis de Morar direct la Curtea Suprema, ocolindu-se Parlamentul.

Va incepe, asadar, acea perioada in care trebuie ascultati toti cei peste 900 de martori care sunt chemati sa isi exprime parerea despre cum si-a facut campanie electorala PSD. De obicei, acestui proces in care punem oamenii sa valideze sau sa invalideze o campanie electorala i se spune vot si la el participa toti cetatenii. S-ar putea ca unii  sa se prezinte singuri si sa se autodenunte, prezentand pixuri si brichete primite cu sigla PSD+PUR si cu numele meu.

Asa cum spuneam, audierea martorilor la Inalta Curte, conform procedurilor, va dura 9-10 ani  de acum inainte. Asa ca va trebui sa va obisnuiti, cu totii, cu prezenta mea lunara in fata acestei instante, in urmatorul  deceniu. Asa cum a fost construit acest dosar, nu se va dori transarea rapida a acuzatiilor, ci doar prelungirea lui la nesfarsit. Se va vedea, sper, cine a amanat procedurile si cine este interesat ca acest circ sa dureze ani de zile.

 

Jurnalistilor care vor dori sa fie alaturi de mine maine dimineata, le multumesc anticipat pentru efort. Si, pentru a nu se plictisi, dar si pentru a avea un sens si o finalitate trezitul de dimineata, le voi pregati si un cadou. Veti vedea despre ce este vorba.

39 Răspunsuri to “Ne vedem maine, la tribunal”


 1. 1 Spiridus februarie 25, 2009 la 8:42 pm

  Stiti cumva cati martori au fost citati in PROCESUL DE LA NÜRENBERG?

 2. 2 nastase februarie 25, 2009 la 8:48 pm

  Spiridus,
  Nu, dar o sa ma interesez. Ar fi, intr-adevar, o comparatie interesanta.

 3. 3 Daniel februarie 25, 2009 la 9:08 pm

  33 de martori ai acuzarii, 80 ai apararii prezenti fizic + 140 cu declaratii scrise.
  http://law.jrank.org/pages/8878/Nuremberg-Trials.html

 4. 4 diogenecainele februarie 25, 2009 la 9:09 pm

  Eu in locul dumneavoastra
  1.as servi cu fursecuri ziaristi stransi ,daca tot e o actiune media (as trimite pe cineva din staff inainte sa o faca), ca sa remediez lipsa de curtoazie a organizatorului -sa dau cheia de interpretare a evenimentului
  2. as intarzia un sfert de ora – sa se intelega cat de serios e acest proces
  3. as face niste declaratii despre chestiunile reale ale zilei – ca daca tot cineva aspru ofera asa buna ocazie cu camere multe, sa o valorific

  In rest, oftez

 5. 5 George Serban februarie 25, 2009 la 9:10 pm

  @AN
  N-ar fi interesant sa cereti termen pentru angajare aparator 🙂 La ce termene se dau la ICCJ, s-ar putea din doua termene sa treaca alegerile si sa va intalniti cu Basescu! Sunt sigur ca pe el nu-l vor judeca in stare de libertate. Dar, totusi, ma gandesc ca la cat de grave sunt crimele 🙄 termenele sa fie mai scurte.

 6. 6 nicu rotaru februarie 25, 2009 la 9:19 pm

  stimate dle presedinte , asupra dvoastra se actioneaza deosebit de abuziv , pot spune chiar ca se practica un incredibil huliganism politic. Nu pot sa inteleg de ce oameni politici importanti ai tarii tolereaza interventia politicului in justitie sau poate numai ptr ca ei nu sunt in cauza. Dar pot fi , atunci nu va fi prea tarziu. Ma intreb ce fac colegii dvoastra si de asemenea cum pot sa tolereze batjocura la care este supus un fost prim ministru al Romaniei. Oare cum se simt cei care au fost avansa ti la cererea corecta a dvoastra , tineri sau mai putin tineri, de ce nu se exprima public , condamnand implicarea politica . Sigur ca procesul va dura ani , se vor refuza probe pentru ca cineva sa si poata ascunde implicarea. Asa am patit si eu , m am saturat de aberatiile inventate si de incredibila discriminare politica. Cred ca veti avea taria sa treceti peste acest lucru si sa va concentrati spre importantul obiectiv propus. Cu stima.

 7. 7 instalatorul februarie 25, 2009 la 9:55 pm

  Succes!

 8. 8 mosser februarie 25, 2009 la 10:20 pm

  Să dea Dumnezeu să rezistaţi, domnule Năstase! Nu vă jucaţi cu stresul fiindcă e o boală despre care nu se ştie mai nimic şi – de regulă – poartă coasa în spinare…
  Un proces la care veţi asista la atâta mârşăvie şi mizerie umană nu cred că e ceea ce v-aţi dorit, totuşi. Mă rog, poate că profesia dumneavoastră vă dă aripi, numai că şi Icar a avut aşa ceva şi ştiţi bine cum s-a terminat.
  În fine, drumul e deja deschis, mi-aş dori să pot crede că măcar în cazul dumneavoastră, justiţia „va fi oarbă, surdă, cu sabia dreptăţii în mână” (să mori de râs, nu alta!) iar balanţa nu se va clinti nici măcar o secundă.
  „Cred că problema noastră acuma este simbolul justiţiei. Care este simbolul justiţiei? În mod normal este balanţa, dar la noi acuma este ciocanul. Un ciocan folosit de Băsescu […]”, a comentat directorul ziarulu Gândul, Cristian Tudor Popescu.
  Vă doresc mult succes şi inimă de piatră!

 9. 9 Aya februarie 25, 2009 la 10:24 pm

  @

  Adrian Nastase

  TRIMITEREA DOSARULUI DIRECT LA ICCJ: UN GEST SCHIZOFRENIC!!!

  Gesturile, atitudinile, actiunile, unui om il definesc in general dar, pe de alta parte, fiecare dintre acestea, in parte, denota cate ceva esential despre acea persoana.

  Cei care au trimis acest dosar direct la ICCJ au actionat SCHIZOFRENIC, tipul de atitudine- urmare a unui rationament- fiind tot schizofrenic; o spun cu toata raspunderea si asum cele spuse.

  Este rationament schizofrenic avansat, grav, cel in baza caruia poate cineva afirma ca acelasi personaj are un anumit tip de personalitate ca prim ministru si alt tip de personalitate ca presedinte de partid (tipul de personalitate fiind definitoriu pentru actii), desi aspectele se suprapun temporal.

  Daca acest dosar va fi admis si judecat, inseamna ca avem, in Romania, o problema mult mai grava decat toate cele vizibile pana acum: pericolul ca patologicul (si, inca reprezentat prin situatii denotand tulburari grave de comportament, gandire si personalitate) sa fie substituit normalitatii la cel mai inalt nivel, cetatenii urmand sa fie catalogati in functie de aceste noi „tipare valorice”. Extinzand, ne aflam in fatza pericolului rasturnarii valorilor, ceea ce nu are nevoie de comentarii.

  Revenind la dosar, vin si intreb:

  -Daca s-a ajuns la concluzia ca presedintele PSD (nu premierul- desi sunt una si aceeasi persoana) a luat mita pixuri (ce aberatie!) de ce a „dat tarcoale” acest dosar pe la Parlament, autorii incredibilului actual rationament (schizofrenic, repet) considerand ca, de fapt, premierul era corupt pentru ca el a primit pixurile?

  -Daca se considera ca presedintele PSD e posibil sa fie infractor pentru ca a luat pixuri, de ce s-a trimis dosarul la ICCJ si nu a urmat o cale mai normala, ca in cazul oricarui cetatean? (Sa nu vina nimeni sa-mi spuna ca un presedinte de partid este, automat, demnitar- ceea ce ar putea justifica acest drum al dosarului, la limita. Desfid pe oricine ar afirma o asemenea aberatie).

  -Daca s-a ajuns (in mod schizofrenic) la concluzia ca NU DEMNITARUL a luat pixuri (ceea ce se considera fapta penala) ci presedintele de partid (care nu este demnitar) de ce nu si-a declinat DNA competenta, dosarul urmand sa fie trimis unui Parchet „normal” (care se ocupa de ne-demnitari)?

  Imi manifest speranta ca ICCJ va respinge acest dosar.
  Altfel, ar fi normal ca toti absolventii de drept care nu au tulburari de tip schizofren sa anunte ca doresc sa se initieze o procedura de anulare a diplomelor pe care le detin (si care, in cele mai multe cazuri, sunt chiar muncite, in sens de tocit coatele prin biblioteci si la masa de lucru).

  Mie, de exemplu, imi este rusine ca am aceeasi diploma universitara cu indivizii care au fost in stare sa ia incalificabila decizie de a trimite acest dosar la ICCJ, in urma unei indiscutabile „scindari a mintii”.

 10. 10 Aya februarie 25, 2009 la 10:33 pm

  @

  Adrian Nastase

  PROCESUL DE LA NURNBERG

  Citez:
  „In procesul de la Nurnberg au fost implicati 23 de acuzati, 270 de martori si studiate peste 2630 de documente.”
  (Procesul de la Nurnberg; Joe J. heydecker si Johannes Leeb; Editura „Lider”, 2006)

 11. 11 viorica buda februarie 25, 2009 la 11:47 pm

  In tot raul este si un bine. Din ce masuratori fac eu in jur, scade de la o zi la alta interesul pentru acest balamuc;(no iara ii cu termopanrle lu Nastase), deci ori brichetele ori term tot aia e.

 12. 13 Kritikos februarie 26, 2009 la 1:18 am

  Pentru inamicii dvs. sunteti o ‘problema”, fiind singurul intelectual de stinga autentic din Romania care are o influenta semnificativa in Romania. Europa populista insasi tremura la ideea revigorarii stingii in tarile din Estul Europei, si de aceea e nevoie sa sustraga atentia publicului roman cu asemenea inscenari. E regretabil ca Romania isi tradeaza oamenii de valoare! Sa aveti dreptate!

 13. 15 Augustin februarie 26, 2009 la 4:02 am

  @ ALL
  Lucrul cel mai important in toata povestea asta e ca NIMENI NU SUFLA!!!
  Nici opozitia, nici partidul celui hingherit (adica fostul PSD, actuala barja a marinelului), nici asa-zisa societate civila (probabil deja militarizata), nimeni!!! Abia ASTA da intreaga masura a pericolului in care se afla democratia romaneasca. Si fiecare dintre cei care ar trebui sa reactioneze, tace, multumit ca cel vinat NU E EL! DEOCAMDATA!
  Nu pot sa cred ca e frica! Ar insemna ca, pentru noi, spirala istoriei nu are nici 20 de ani. Chiar avem memoria atit de scurta?
  Sa fie prostia? Toata viata m-am batut pentru ideea ca sintem un popor de oameni destepti!
  Sa fie caracterul? Sa fie?!?

 14. 16 George Serban februarie 26, 2009 la 8:38 am

  @Augustin
  Gresiti Opozitia sunt eu. Si atat timp cat unul singur reactioneaza Opozitia exista. Si nu sunt singur. Este o terminologie conventionala. Opozitia nu e formata numai din partide ci si din oameni. Nu va dati seama ca si dumneavoastra faceti parte din Opozitie?

 15. 17 sandu februarie 26, 2009 la 8:54 am

  Stiti cumva,daca si cind se va judeca [ daca se va judeca vreodata???!!!] dosarul ,,Flota”?Multumesc anticipat pentru raspunsul

 16. 18 Cezar Pesclevei februarie 26, 2009 la 9:33 am

  He he, dle Nastase,

  E mult un deceniu. ESte necesar sa va intrebati daca veti mai trai atunci… Viata nu e DOAR in mainile noastre. Exista Dumnezeu…

 17. 19 Grigore februarie 26, 2009 la 9:45 am

  mult succes

 18. 20 radu c februarie 26, 2009 la 9:54 am

  Ce magarie! Daca fiecare candidat la presedintie,din toata lumea ar da cu subsemnatul pentru fiecare banut cheltuit in campaniile electorale,lumea ar ramane fara lideri. Eu nu-mi fac nici o problema in ceea ce priveste rezultatul acestui proces,fiindca inteleg lucrurile. Un candidat la presedentie,nominalizat de un partid politic are in jurul sau o echipa si un arsenal imens,care se ocupa inclusiv de finantarea campaniei. ROLUL UNUI CANDIDAT LA PRESEDENTIA UNEI TARI NU ESTE DE A NUMARA BANI. NU ESTE UN CASIER.Legea reglementeaza finantarile campaniilor electorale si este clara.
  Problema e a celor multi care nu pricep ca toata aceasta mascarada face parte din planul de discreditare a unui om care ar reprezenta cu demnitate romanii in urmatorii cinci ani. Vad ca se lupta pe toate fronturile,inclusiv din interiorul PSD,pentru anihilarea lui Nastase. Nu ma ingrigoreaza omul Nastase ,ci imi fac probleme pentru soarta romanilor.
  Dar daca dupa alegerile prezidentiale se constata ca Nastase nu a fost vinovat si i s-a ingradit ,sau diminuat sansele de a ajunge presedinte ,ce se va face? Se va spune PARDON???
  Oricum eu va doresc succes si va consider presedintele multora.

 19. 21 Ciprian februarie 26, 2009 la 9:56 am

  Mult succes! E un dosar politic si apare anul acesta fiind an electoral. Eu cred ca dumneavoastra aveti dreptate si se va dovedi pana la urma. Presedintele Basescu vrea sa va distruga cariera politica, dar nu o sa reuseasca. Nu vi se poate reprosa nimic. Sunt un profesionist din toate punctele de vedere si nu va puteti compara cu Traian Basescu. Sunteti superior.

 20. 22 instalatorul februarie 26, 2009 la 10:39 am

  Augustin: cred ca puteti sterge semnele de intrebare si mai cred ca mai puteti adauga ceva, interesul personal. Cu stima.

 21. 23 Dan Radu februarie 26, 2009 la 11:24 am

  Domnule Adrian Nastase,

  Ma intreb ce are presedintele Traian Basescu cu dumneavoastra de va face sa va pierdeti timpul pe la DNA. Banuiesc ca toata aceasta tevatura se va incheia cu un bine-meritat NUP, pentru ca dumneavoastra nu sunteti vinovat. Dupa cum functioneaza lucrurile, in aceasta tara doar babele sunt vinovate si pedepsite exemplar.

  Domnule Nastase, ati avut o sansa sa faceti ca lucrurile sa nu ajunga aici. Ati fost prim-ministru, ati avut puterea sa constatati putregaiul din sistem si sa-l eradicati. N-ati facut-o, ati ramas pasiv, acum sistemul se intoarce impotriva dumneavoastra.

  E adevarat ca aveti nevoie de sprijin, dar mi se par prostii din partea unora care va alinta cu titulatura de „presedinte”. A, intr-adevar, sunteti presedintele unui partid in care printre multi lideri se numara dl. Vanghelie, dl. Mitrea, dl. Oprisan, etc. Cred ca sunteti foarte mandru ca sunteti coleg cu astfel de exemplare care nu sunt in stare sa conjuge nici macar verbul „a fi”.
  Dar ce ati facut dumneavoastra pentru a creste prestigiul partidului? N-ati facut nimic, ati ramas pasiv. Si, iata, se pare ca si partidul se intoarce impotriva dumneavoastra.

  Sincer, eu nu imi doresc sa se inceapa urmarirea penala in cazul dosarelor dumneavoastra. Pentru ca ar fi inutil, iar pentru ca lucrurile sa fie fair-play, multi politicieni ar trebui sa fie in aceeasi situatie. Vedeti dumneavoastra, exista doua tabere, intre care se da o lupta apriga: Romania, lipsita de cele mai multe ori de arme, si politicienii. Va las pe dumneavoastra sa hotarati cine este bun si cine este rau in aceasta lupta.

  Ati afirmat ca Romanii traiesc mai prost din cauza lui Traian Basescu. Nu vreau sa-mi amintesc cat de prost traiam cand erati dumneavoastra la putere. Insa pot eu sa spun ca din cauza dumneavoastra traiam prost, mancand uneori doar o paine pe zi si vopsindu-mi cu vopsea neagra pantofii invechiti? Nu. La fel cum nu pot sa spun ca astazi, daca traiesc mult mai bine, este meritul lui Traian Basescu.

  Domnule Nastase, eu cred ca dumneavoastra platiti intr-un fel si pentru aroganta de care ati dat dovada. Parerea mea, dumneavoastra sunteti in slujba Romanilor, nicidecum invers, si cred ca i-ati tratat pe Romani cu aroganta. Dar dumneavoastra n-ati facut nimic, ati ramas pasiv…

  Cu stima,
  Dan Radu

 22. 24 daurel februarie 26, 2009 la 11:33 am

  V-ar conveni sa fiti, d-le Nastase, inca 10 ani in atentia presei,deci eligibil! Asta nu inteleg cei ce vor sa va marginalizeze.

 23. 25 blogideologic februarie 26, 2009 la 11:47 am

  Un articol din Romania libera, la http://www.romanialibera.ro/a147203/blogul-nu-mai-este-vazut-ca-o-ciudatenie-ci-ca-un-mijloc-de-informare.html despre lipsa de importanţă şi relevanţă a blogurilor : +S-au format mai multe „blogosfere”, in care membrii se citesc intre ei. […] nimeni nu ar trebui sa-si doreasca sa devina blogger. […] Blogosfera romaneasca – o „adunatura” de blogosfere. […] Cristian Manafu considera ca blogosfera romaneasca este acum o „adunatura” de blogosfere mai mici, create in jurul unor interese comune. + Începând de astăzi, observ, comentariile la articole, pe forum RL, nu mai sunt permise!

 24. 26 Aya februarie 26, 2009 la 7:10 pm

  @

  Cezar Pesclevei

  Sigur ca exista Dumnezeu.
  S-ar putea sa te bata pentru gandurile tale necrestinesti!

 25. 27 Augustin februarie 27, 2009 la 4:01 am

  @ George Serban
  Onorat sa fiu in opozitie, alaturi de dumneavoastra. Ma tem insa ca vocile noastre, de-aici, de pe blog, abia daca se aud. Si sintem si putini, parca din ce in ce mai putini! Si-atunci?

 26. 28 Augustin februarie 27, 2009 la 4:16 am

  @ instalatorul
  Interesul personal, mai precis pozitionarea acestuia printre criteriile care stabilesc si determina comportamentul unui om in diferite situatii, face parte, as spune chiar ca defineste caracterul unui om. Asadar, cind vorbeam despre caracter, includeam astfel si interesul personal. Desigur, mai sint si alte explicatii posibile, nu toate la fel de importante dar, la urma urmei, ceea ce conteaza e rezultatul. Iar rezultatul e, vai, jalnic.
  Si, desi jur ca nu sint nici „nostalgic”, nici „pseudo”, „cripto” sau nu stiu mai cum, ma vad obligat sa ma intreb, ca tovarasul Lenin: Ce-i de facut?
  Cu aceeasi stima!

 27. 29 blogideologic februarie 27, 2009 la 4:57 am

  Compania Ryanair are opinii negative despre „bloggerii lunatici” de pe wordpress care controlează blogosfera, vezi http://www.guardian.co.uk/media/pda/2009/feb/25/ryanair-socialnetworking .

 28. 30 blogideologic februarie 27, 2009 la 7:36 am

  @ Aya
  Analizez mesajul din februarie 26, 2009 la 11:24 am, şi îmi pare că sunt o serie de chestii factice, de propagandă, în el. Echipa de comunicare a „mesajului” lucrează.

 29. 31 Cezar Pesclevei februarie 27, 2009 la 8:21 am

  aya,

  Ha ha ha! La comanda ta?! ha ha ha

 30. 32 Cezar Pesclevei februarie 27, 2009 la 8:22 am

  Dle Nastase,

  Ce cadou le-ati facut jurnalistilor. Curiozitatea asta…

 31. 33 Caramella februarie 27, 2009 la 12:38 pm

  @ AN

  Sunt saptamani si luni in care ma gandesc serios de la ce (nu de la cine) vi se trage cascada de procese care vi s-au urzit pentru a va stresa si umili.
  Si am ajuns la o banuiala care ar putea data … de cand ati fost vecin cu actualul presedinte (daca am retinut bine) !
  Trebuie sa va aduceti aminte daca pe atunci va rugat ceva si l-ati refuzat sau nu l-ati bagat in seama sau nu i-ati raspuns la un salut … Ceva ce noua ne scapa.
  Si de atunci se poate sa va tina minte si sa nu va ierte …

  Citind toate postarile ale acestui titlu mi-a atras atentia un paragraf a lui DAN RADU, mai precis ” (…) Domnule Nastase, eu cred ca dumneavoastra platiti intr-un fel si pentru aroganta de care ati dat dovada.”
  In spatele acestei postari ar putea fi chiar actualul presedinte sau un apropiat al sau din PDL ?
  Oricum, in ultima vreme v-ati schimbat mult si sunteti mai aplecat spre suferintele celor multi.

  In alta ordine de idei, acest proces se anunta mai rasunator decat „procesul de la Nuremberg” si mi se pare nedrept.
  Nu pot sa cred ca intr-o perioada de criza financiara mondiala, in an 2009, statul roman sa toace fonduri serioase pentru un astfel de proces legat de pixuri, insigne si caciulite din campania electorala 2004 !
  In conditiile in care nu Dvs. ati fost casierul fondurilor respective …
  In conditiile in care fiecare partid si-a obtinut atunci fonduri din diferite surse.
  IN FINAL AS DORI CA MINISTERUL JUSTITIEI SA INSUMEZE CHELTUIELILE CU UN EVENTUAL PROCES, IMPUTABIL …

  SI VA UREZ DIN TOT SUFLETUL BAFTA IN TOATE DEMERSURILE DVS !
  DUMNEZEU SA VA PROTEJEZE !

 32. 34 Aya februarie 27, 2009 la 3:09 pm

  @

  blogideologic

  Legat de referirea ta la mesajul din 26 februarie (ora 11:24 a.m.): te rog sa fii mai explicit.

 33. 35 blogideologic februarie 28, 2009 la 10:36 am

  @ Aya
  Textul respectiv este slab. Nu merită atenţie prea multă.

 34. 36 Dan Radu martie 1, 2009 la 4:12 am

  @ Caramella

  Ma amuza postarea ta, referitor la afirmatia mea despre faptul ca dl. Nastase plateste pentru aroganta sa: „In spatele acestei postari ar putea fi chiar actualul presedinte sau un apropiat al sau din PDL ?”

  Nu, nu sunt chiar presedintele Romaniei, nu, nu sunt apropiat al d-lui Basescu, nu, nu sunt membru PD-L. Sunt un simplu om, plecat de 2 ani din tara (datorita performantelor politicienilor din Romania, printre care si dl. Nastase, si dl. Basescu).

  Tare ma intreb ce te-a determinat sa faci aceasta afirmatie, fara a gandi un pic? Nu m-astept la scuze, insa cred ca aceasta meteahna este un pic caracteristica Romanilor si ne trage in jos foarte mult.

  Cu respect,
  Dan Radu

 35. 37 Paunescu martie 1, 2009 la 9:56 am

  Sunteti victima si a PSD-ului si a PD-L-ului, parerea mea este ca ar fi cazul sa incercati sa mergeti de unul singur inainte si sa candidati independet la Presedentie daca sunteti nevinovat, nu cred ca partidul social democrat va mai poate oferi ceva in acest moment. Va sustin si cred sincer ca sunteti nevinovat…

 36. 38 Aya martie 1, 2009 la 11:43 am

  @

  blogideologic

  Dupa elementele transmise de tine in mesajul precedent (referitor la acel articol) s-ar fi spus ca ii acorzi o importantza speciala.

  In ultimul mesaj (referitor la acelasi text, dar raspunzand unei intrebari puse de mine) afirmi ca nu merita atentie prea multa.

  Eu cred ca este bine sa te hotarasti

  Mai exista o varianta: nu ai argumente pentru prima ta afirmatie, nu te-ai asteptat la intrebare, asa ca ai raspuns neinspirat, incercand sa „desfiintezi”.
  In acest caz, este bine ca, pe viitor, sa te hotarasti sa comentezi un text doar daca iti poti sustine parerile.

 37. 39 Caramella martie 6, 2009 la 11:10 pm

  @ Dan Radu

  Presedintele se plimba uneori pe blogg-uri si am presupus ca ar putea sa se ascunda sub acest nume, cu aceasta postare in care precizezi ca „platiti intr-un fel si pentru aroganta de care ati dat dovada”…

  PS
  Sper sa-ti fie bine departe de tara … departe de Nastase si Basescu.
  Dar la cati romani „de bine” au plecat si ne-au facut natia de rusine, tare mi-e teama ca nu iti este prea pe roze din cauza lor …
  Iar criza financiara de pretutindeni determina destui romani sa se intoarca … la Basescu si Nastase !

  Cu acelasi respect, distinse Domn !


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


Arhiva

Comentarii Recente

diasporean la Anunt!
fostă basarabeancă la Anunt!
Ce scriam acum exact… la Anunt!
De ce n-am criticat… la Anunt!
Cum e posibil asa ce… la Anunt!

%d blogeri au apreciat: