The Money Channel – ora 21.10

Adrian Nastase este astazi invitatul lui Radu Soviani la emisiunea The Money ShowThe Money Channel, ora 21.10.

Echipa AN

Update: Transcrierea emisiunii poate fi citita aici.

27 Responses to “The Money Channel – ora 21.10”


 1. 1 Gabriela Savitsky iunie 24, 2008 la 10:34 am

  Eu zic că azi e aniversarea Corinei.

 2. 2 FuckYouTovarasi.blogspot.com iunie 24, 2008 la 11:23 am

  @ gabriela savitsky -> imi place stilul tau literar, felicitari !

  Domnule Adrian Nastase, vreau opinii pertinente deseara nu doar pseudo-bocete la capataiul economiei nationale in timp ce aceasta gafaie nu de vreo boala, ci de un ritm foarte bun.
  Mircea Cosea (de exemplu) prevesteste de cativa ani prabusirea economica a Romaniei.

 3. 3 Lia iunie 24, 2008 la 11:24 am

  Daca este posibil in formatul emisiunii, sa discutati putin de Tratatul de la Nisa. Succes !

 4. 4 sfinx667 iunie 24, 2008 la 2:01 pm

  Daca e posibil sa se discute si despre eventuale masuri ce se impun stringent, ar fi minunat, despre dezastrul de pana acum se tot discuta la nesfarsit, se fac constatari si analize, de parca nu noi am simti pe propria piele ” succesurile ” si ” remarcabilele ” rezultate ale diverselor strategii…. anii trec si tot trec, ne dorim fapte, ne dorim un viitor luminos, daca nu noua, macar copiilor nostri !
  Succes in emisiune si o zi de Sanzaiene senina, alaturi de familie va doresc.
  La Multi Ani, tuturor sarbatoritilor zilei de azi, Sarbatoarea Dragostei si a Verii, Mangaiere a Soarelui ! Amintesc ca se cuvine sa-i felicitam pe Corina Cretu si neobositul ” leo „, doi oameni deosebiti ! Sa ne traisca intr-u Multi Ani fericiti !
  Amintesc mereu frumusetea datinilor si obiceiurilor noastre, oarece investitii in promovarea, pastrarea si tezaurizarea valorilor folclorice si nu numai, zic ca ar slefui nitel imaginea tarii peste hotare si, ar aduce turisti…
  Sibilla

 5. 5 Emil Pfeiffer iunie 24, 2008 la 2:46 pm

  Astazi se discuta mult despre „blocarea” de catre parlament a urmaririi penale in special a dvs. domnule Adrian Nastase si a domnuilui Miron Mitrea. De ce oare nu se discuta si despre continuarea urmaririi penale a d-lui presedinte Basescu (in cazul Flota)? Sau el nu este cetatean al Romaniei? Atunci se poate pune problema pana la ce nivel sa fie urmariti penal cetatenii Romaniei. S-ar putea spune ca si personele care sunt (sau au fost) in minister sa nu fie urmariti.
  Eu consider ca ceea ce se discuta astazi (Realitatea TV) se discuta doar pentru discreditarea celor doi si nu este o discutie adevarata assupra ascestei probleme. Daca ar fi, atunci ar trebui sa se discute despre toate dosarele, in special despre dosarul Flota, deoarece o persoana cu cat are o functie mai inalta are si raspunderi mai inalte…

 6. 6 starlete iunie 24, 2008 la 2:57 pm

  Va dorim mult succes si multa inspiratie in promovarea ideilor social democrate. Cand mergeti dvs. la o emisiune, acel post capata rating national. Intr-o istorie paralela a Romaniei, pentru noi, sunteti adevaratul presedinte al Romaniei.
  Am dori daca puteti discuta acolo si despre o reglementare a salariului minim european.
  Inca odata va dorim mult succes si va multumim ca existati.

 7. 7 Plano iunie 24, 2008 la 3:14 pm

  Dosar penal intocmit dupa stiri…preluate de la Radio Erevan.

  Spicherul se stie cine este: unul care, inainte de a se converti ca stirist, cara petrol si era pregatit sa intre rapid in „buncarul de siguranta” al vaporului, cand incalca embargoul prin Orientul Mijlociu sau mai indepartat, si mai frecventa piscinele hotelurilor de lux din porturile lumii!
  Ca in celebrul banc de la radio Erevan, in care se spunea ca cineva nu a avut o masina, ci o bicicleta si ca nu i s-a furat, ci i s-a dat, asa au patit-o si procurorii DNA in dosarul Zambaccian!
  In transcriptul stirii, pe care au supus-o spre confruntare – verificare Camerei Deputatilor, procurorii au scris negru pe alb ca Nastase si-a construit un bloc, pe care l-a dotat cu buncar( era sa zica antiatomic), piscina pe acoperis si, culmea sfidarii, a inlocuit ferestrele obisnuite cu termopane! A mai avut si neobrazarea sa ceara socoteala constructorului ca l-a dotat cu dus in biroul de lucru, dus care funtioneaza numai cand ploua, si a dorit si compensarea cotelor parti indivize de pe terenul pe care s-a construit blocul, teren care a interesat-o si pe paracioasa Musca !
  Dupa verificari, tot neste juristi, care nu sunt magistrati ci alesi ai neamului, au dat o dezmintire ca blocul nu era bloc, ci o vila cu cateva apartamente, din care numai doua erau ale lui Nastase, ca buncarul era, de fapt, un adapost civil , obligatoriu in proiectul oricarui condominiu, ca piscina era o simpla baie JACUZZI, ca asa se obisnuieste in ultimul timp sa se puna ferestre cu termopan, ca era normal ca Nastase sa ceara constructorului, care a vandut restul apartamentelor, sa achite contravaloarea terenului si ca, pana la urma, daca este un conflict, acesta este de natura comerciala si nu penala!
  Si cand te gandesti cate posturi de televiziune si-au facut ratig, la ora maxima de audienta, transmitand in direct stiri false.
  Hai sa zicem ca stiristul si televiziunile si-au realizat scopul, da` ce ne facem cu procurorii urechisti care au ars gazul de pomana, dupa ce l-au cumparat pe banii nostri ?!
  Pagina publicata pe: http://intersectii.com/

 8. 8 Ioana Ilie iunie 24, 2008 la 3:15 pm

  Catre Parchete

  (toate, y compris DNA- sunt expert parlamentar si, in aceasta calitate, sigur prezint interes)

  Declar ca posed in Bucuresti, strada Turbinei nr. 23 (Cartier Floreasaca), sub partea din spate a casei, un spatiu bine fortificat, zidit, boltit, inalt de trei metri si mai bine, in suprafata de cca. 30 m.p., impartit in doua incaperi inegale.

  Usa de la intrarea in respectivul spatiu subteran si cea care delimiteaza incaperile sunt metalice.

  Precizez ca nu am mentionat spatiul cu pricina, ca atare, in declaratia mea de avere actualizata, conform legii, anul acesta si depusa (daca nu ma insel) in 12 iunie 2008.

  L-am omis si in declaratia precedenta.

  Rog sa fiu investigata sub aspectul savarsirii infractiunii corespunzatoare detinerii de pivnita cu usa/usi metalica/metalice si ziduri groase de peste jumatate de metru fara a declara ca, astfel, sunt posesoare de buncar (las la latitudinea dumneavoastra, stimari domni procurori, incadrarea legala).

  Rog insistent sa fiu admisa in cercul select al posesorilor de buncar din care face parte Adrian Nastase, de care sunt foarte atasata.

  Cu stima,

  Ioana Ilie

 9. 9 FuckYouTovarasi.blogspot.com iunie 24, 2008 la 3:16 pm

  @ sfinx667 -> cand spui „dezastrul de pana acum” te referi la ultimii 50 de ani ? sau la ultimii 18 ?

 10. 10 sir iunie 24, 2008 la 3:54 pm

  va voi urmari cu interes

 11. 11 Petrisor Socol iunie 24, 2008 la 3:56 pm

  care va fi subiectul saptamanii?

 12. 12 Petrisor Socol iunie 24, 2008 la 3:57 pm

  @Petrisor……

  Scuze, subiectul emisiunii. Caldura isi face efectul 😆

 13. 13 Lupul Alb iunie 24, 2008 la 5:52 pm

  La multi ani, sanatate si putere de lupta. Nu uitati ca sabia este axa lumii ( De Gaulle). Atacati direct, nu va irositi munitia pe fleacuri si tinte false. Basescu este o coada de cometa efemera, ce se va pierde in colbul istoriei. Ignorati-l. Atentie la prieteni!
  Cu amicitie dacica
  Lupul Alb

 14. 14 Gabriela Savitsky iunie 24, 2008 la 6:26 pm

  FuckYouTovarăşi,

  merci, dragă. Încerc să răspund în locul Sibillei; comunismul a reprezentat singura perioadă de dezvoltare dinamică susţinută din istoria României. Este singurul segment temporal în care nu ne-au călărit diverşi vecini, când n-am plătit haraci, când toţi eram egali, nu foarte bogaţi dar relativ egali, când se respecta valoare intrinsecă a omului, când s-a făcut şcoală, când a existat protecţie socială, când am avut sistem de sănătate. Până în 1982, când a-nnebunit Shogunu’. Dacă am avea un pic de minte şi n-am fi o naţie tembelă uşor de manipulat cu manele, droguri, alcool, sex, ne-am organiza un pic şi am căuta prin arhive planurile de sistematizare ale Bucureştiului, făcute de experţi străini, în colaborare cu cei de la noi. Niciodată, niciun regim politic nu a fost în stare să recunoască ce au făcut bun cei de dinainte, au ras tot şi au făcut alte planuri, cu alţi bani. Vrei să spui că îţi place cum arată România acum? Mie nu-mi place. Şi vorbesc cât se poate de serios. Democraţiile sunt tot un fel de comunism unde se rotesc ceva mai mulţi indivizi la manete. În ce priveşte soft-ul. În ce priveşte hard-ul, unii plesnesc de şmecherii (în genere cei fără scrupule) şi naţia beleşte ochii ca proasta la banii publici care ar trebui utilizaţi pentru bunăstarea, educarea, îngrijirea ei şi ei, banii publici se scurg în nişte conturi, mereu aceleaşi.

 15. 15 Gabriela Savitsky iunie 24, 2008 la 7:29 pm

  Ioana Ilie,

  am vrut să scriu un articol pe exact aceiaşi temă. Că am un prieten care are o pivniţă. Pentru că fost construită neinspirat, e mereu plină de apă. Are uşi metalice, deci se încadrează în standardele Departamentului „Năstase Adrian” al onor Procuraturii. Mă solidarizez deci cu toţi proprietarii de pivniţe şi voi scrie un denunţ unde voi înfiera practicile viclene ale marii corupţii care se ascunde în buncăre.

 16. 16 asdasdi iunie 24, 2008 la 7:30 pm

  salut…ce faceti domnul nastase? va rog sa ma contactati la best_muzica id yahoo

 17. 17 Alex iunie 24, 2008 la 7:52 pm

  Stiu, nu are legatura cu banii. Totusi, banii il fac pe om, sau omul face bani?
  Nu strica o reflectie pe tema: ce vrea intelectualitatea din zona de „dreapta” si cum raspunedem asteptarilor acestor oameni care isi cauta istoria si identitatea …demnitatea?

  http://ziua.net/display.php?data=2008-06-21&id=239135

  Ce se intampla cu noi
  *Mircea PLATON*

  Rezultatul alegerilor locale din Romania a zgribulit randurile „dreptei”
  romanesti. Ideologi de toate calibrele, de la Mircea Mihaies la Sever
  Voinescu, s-au impleticit spre coltul rezervat lor in paginile ziarelor
  pentru a denunta, spectral sau razbubuitor, noua victorie a lui Ion Iliescu.
  Diabolicul, tenebrosul, giganticul papusar, „elefantul alb” Ion Iliescu a
  castigat din nou. Stanga domina Romania, ne anunta dreapta. Din punctul meu
  de vedere, e adevarat, stanga domina Romania, dar nu din cauza lui Ion
  Iliescu, ci din cauza unei drepte – sa o numim „neoconservatoare” sau
  „civic-liberala” – care a trait, vreme de doua decenii, in fericita simbioza
  cu Ion Iliescu. Daca Ion Iliescu nu ar fi existat, dreapta civica romaneasca
  ar fi trebuit sa-l inventeze. Cand spun „dreapta” nu ma refer la dreapta
  politica, inexistenta atata vreme cat e reprezentata de partide de
  centru-stanga si de tehnocrati cu pedigree iliescian. Cand spun „dreapta” ma
  refer la coteriile debordand de puritate morala ale „dreptei” intelectuale.
  Si asta pentru ca, de doua decenii incoace, batalia dintre stanga si dreapta
  a fost, cu exceptia scurtei si regretabilei guvernari Ciorbea, una dintre
  „intelectuali puri” si politicieni „machiavelici” de tip Ion Iliescu sau
  Adrian Nastase. Nu a fost asadar batalia dintre doua forte politice, ci
  dintre o masinarie politica eficienta, cea a stangii, si un discurs, uneori
  demn, uneori penibil, aproape intotdeauna contrafacut, al dreptei civice.
  Situatia a stat astfel tocmai pentru ca stanga iliesciana si dreapta
  intelectuala au avut un scop comun: impiedicarea aparitiei unei autentice
  forte politice de dreapta. Victoriile stangii in Romania nu se datoreaza in
  principal stangismului romanilor, ci mai degraba modului in care atat stanga
  cat si dreapta au formulat, au decupat programatic realitatea romaneasca. De
  fapt, si stanga si dreapta s-au concentrat, in practica lor politica sau in
  discursul lor ideologic, pe un singur lucru: pe defectele romanilor. Stanga
  lui Iliescu a flatat si a folosit aceste defecte. Iliescu a inteles ca, dupa
  patruzeci si cinci de ani de comunism, de programare genetica si ideologica
  a romanilor, tot ce are de facut pentru a ne mentine in sfera de influenta
  sovietica e sa se foloseasca de instinctele si patimile „omului nou”.
  Construita pe coruptie, frica, dispret pentru viata omului, manele, baroni
  locali si sovinism de tip „Romania Mare”, „Romania” lui Ion Iliescu are
  vitalitatea unei pustule. De cealalta parte a baricadei, dreapta s-a
  concentrat tot pe defectele romanilor. Discursul dreptei civice romanesti
  postdecembriste e plin de injuraturi, la propriu, la adresa „marlaniei”,
  „stupiditat ii”, „primitivismului”, „trogloditismului”, „pasunismului”, si
  „violentei” poporului roman. Denuntand aceste trasaturi, folosite cu success
  de Ion Iliescu in edificarea sistemului politico-economic pe care il
  conduce, dreapta nu a reusit nimic altceva decat sa se autolegitimeze ca
  „elita”. O elita bazata doar pe dezgust. Avand de ales intre demagogia
  avunculara a lui Ion Iliescu, care le ingaduie si flateaza patimile si
  micimile sufletesti antrenate de comunisti special pentru a tine Romania in
  lesa, si dezgustul elitelor de dreapta, pentru care tot ce e romanesc e o
  insulta la adresa umanitatii, romanii au mers mai mereu pe mana stangii. In
  mod normal, dreapta ar fi trebuit sa aiba in vedere nu doar denuntarea
  defectelor reale sau inchipuite ale romanilor, ci folosirea calitatilor lor,
  atatea cate sunt. Dar se pare ca nici stanga si nici dreapta nu ne vor
  intregi, nu ne vor sa fim noi insine. Stanga ne vrea cazuti, corupti si usor
  manipulabili. Dreapta nu se poate folosi de calitatile noastre deoarece ne
  vrea straini. Stanga ne vrea iobagi, dreapta ne vrea slujbasi de corporatie,
  „europeni”, nu romani, „toleranti”, nu normali, calvini sau catolici sau
  eurosocialisti, nu ortodocsi, „globalizati”, nu „pasunisti” legati de locul
  nasterii, de familie, de stramosi. Nici stanga, nici dreapta nu au ce face
  cu virtutile, istoria si identitatea noastra. In batalia dintre stanga si
  dreapta, sufletul nedescatusat inca al Romaniei constituie o veritabila a
  treia forta. Adevarata dreapta romaneasca e cea care se va ridica in numele
  unei schimbari la fata a Romaniei, in numele restaurarii si invierii in trup
  si suflet a romanilor. Pana atunci, Iliescu si ai lui, cu radacini in
  realitatea mucegaiului romanesc, vor continua sa castige la urne in fata
  unei drepte care ne vrea altceva decat suntem.

 18. 18 Nahas iunie 24, 2008 la 8:34 pm

  Azi la Camera Deputatilor.
  Scena pilduitoare.
  Miron Mitrea trecand pe langa masa prezidiului, ia o sticla de apa, desface capacul si bea direct din sticla. Insurubeaza la loc capacul si pune sticla inapoi pe masa. Samai bea si altii.

 19. 19 diogenecainele iunie 24, 2008 la 9:11 pm

  PDL si-a desemnat responsabilii de campania pentru parlamentare. De la amiaza au inceput-o.

  PSD ce a bifat deja in materie de campanie pentru legislative?

  Restul sunt invarteli in jurul cozii.

 20. 20 sfinx667 iunie 24, 2008 la 9:59 pm

  @Multumesc Savitsky, cer scuze am lipsit 🙂
  Nu as fi raspuns asa concis ca tine, ideea asta este intr-adevar, asa cum bine ai punctat.
  Mesajul si indemnul meu e limpede : imi doresc din suflet ca PSD sa se mobilizeze pentru apropiatele alegeri, sa obtina rezultatele pe care le speram cu totii si, LA TREABA, noi toti, e timpul pentru schimbare, pentru ca se poate si pentru ca da, cred ca destinul tarii noastre este altul si meritam sa reusim, prin munca desigur, cu eforturi uriase, cu cine stie cate sacrificii, dar merita !

 21. 21 exasperat iunie 24, 2008 la 11:17 pm

  Cât o să mai dureze tergiversarea asta continuă „uite DNA / nu e DNA”? Mult zgomot cu o singură ţintă: mucegăirea imaginii lui A. Năstase…în perspectiva învolburatelor prezidenţiale. Se pare că marinarului nu-i plac apele tulburi şi vrea să navigheze lin.
  Pertinente intervenţiile domnilor Ghişe şi C. Diaconescu, invitaţi azi la Realitatea Zilei.

  P. Dumitru

 22. 22 blogideologic iunie 25, 2008 la 5:55 am

  @ Alex
  A fost o delectare citirea eseului.
  Mulţumesc!

 23. 23 Alcohol Free iunie 25, 2008 la 6:18 pm

  Administratorul suveranitatii nationale – macar teoretic, cum il depicteaza cartea aia banala, Constitutia – vad ca se chinuie sa traga de urechi organul reprezentativ – Parlamentul – ca nu s-a grabit cu avizele pozitive la dosarele tzulusilor si morarilor. Drept pentru care da cu scrisori si cu anexe, in completarea invitatiilor trimise partidelor la simpozionul pe teme de mercurial. Poate nu bagam de seama ca dosarele au intarziat prin sufrageria deneaului…
  Probabil, foarte probabil, urmatoarea tema interesanta se va lega de cresterea pretului la gaze. Normal, tot Nastase va fi target, ca el a vandut Petromul. Ca tot vorbea cineva de inceputul campaniei.

 24. 24 Velisar iancu iunie 26, 2008 la 9:12 am

  @ Alcohol Free: pai d-aia a crescut si pretul petrolului la toate aprozarele din lume!

 25. 25 Petrescu Eduard Paul iunie 26, 2008 la 11:59 am

  Domnule Nastase ,

  Desi nu fac parte si nu am facut parte vreodata din nici un partid politic urmaresc cu interes de ceva vreme ceea ce se scrie pe blogul dumneavoastra .
  Motivul pentru care m-am hotarit sa , scriu si eu il constituie pe de o parte unele comentarii mai rautacioase iar pe de alta parte acela de a aminti celor care au curiozitatea si rabdarea de a citi acest blog urmatoarele :

  1) Faptul ca in 2004 prin diverse masinatiuni pregatite de fostul Primar al Bucurestiului domnul Traian Basescu si de viitorii protejati ai domniei sale a-ti fost constrins sa va recunoasteti infrint .
  2) Faptul ca imediat dupa , daca imi este permisa expresia „portocalizarea” Romaniei v-au fost retrase o serie de functii si demnitati pe care le ocupati .
  3) Faptul ca ati fost parasit de o parte din apropiatii dumneavoastra in acele momente grele .

  Consider ca aceste lucruri enumerate au fost nedreptati care s-au petrecut in viata politica a domniei voastre . Poate ca era o experienta „necesara” prin care trebuia sa treceti pentru a va defini ca politician si a renaste precum pasarea phoenix acum.
  Spun aceste lucruri deoarece cred ca nimic nu va mai poate surprinde in acest moment in plan politic avind in vedere cele intimplate .

  Tocmai deaceea cred ca a sosit vremea ca ” portocaliul ” sa fie inlocuit iar domnul Traian Basescu , spulberat din viata politica din Romania avind in vedere raul pe care l-a facut acestei tari .

  Cu tot respectul si consideratia pe care v-o port ca unui mare om politic ce sinteti , viitor Presedinte al Romaniei , va multumesc pentru rabdarea de a citi cele scrise si imi exprim dorinta de a va cunoaste personal .

  Va multumesc !

 26. 26 George Ban iunie 26, 2008 la 4:28 pm

  @Nahas, 24 iunie, 8:34pm
  Scena pilduitoare:
  Revelion 2005: Individul de pe scena ia o sticla de sampanie desfacuta, bea direct din sticla, si apoi o arunca in capul spectatorilor… Sa mai bea si altii! Hã, hã, hã!

 27. 27 Velisar iancu iunie 26, 2008 la 8:19 pm

  @ George Ban: eu il ignor, da` nu sunt sigur ca e bine. Ai observat, desigur, ca, mai nou, se pisiceste. Este procedura standard intru adormirea atentiei…


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


Arhiva

Comentarii Recente

diasporean la Anunt!
fostă basarabeancă la Anunt!
Ce scriam acum exact… la Anunt!
De ce n-am criticat… la Anunt!
Cum e posibil asa ce… la Anunt!

<span>%d</span> blogeri au apreciat: