Certificatul de bună purtare electorală

„Evenimentul Zilei” s-a aplecat, cu competenţă, joia trecută, şi asupra problemelor pe care le are cunoscutul partid necunoscut PNDC (Partidul Naţional Creştin Democrat). „Plîngerea” făcută de creştinii de la PNDC a găsit imediat ecou la unul dintre creştinii necunoscuţi din redacţia cunoscutului ziar, care s-a şi grăbit să scrie: „Năstase, „lovit” prin ricoşeu de interlopi. Adrian Năstase s-a lăsat fotografiat împreună cu un controversat afacerist din Ploieşti, Răzvan Alexe, implicat în mai multe scandaluri din lumea interlopă. Fotografia, care îi înfăţişează pe cei doi alături de un copil, a devenit publică în urma unei altercaţii petrecută marţi seara, în faţa sediului PSD din Ploieşti. Fotografia cu Adrian Nătase şi Răzvan Alexe a fost făcută publică de conducerea Partidului Naţional Democrat Creştin (PNDC), Alexe fiind acuzat că este unul dintre agresorii implicaţi în bătaia din faţa sediului PSD”.
Dacă un asemenea eveniment nedorit chiar a avut loc, regret cele întîmplate. Totuşi, nu înţeleg care ar fi vina mea în toată această poveste dacă ea, într-adevăr, este una reală şi nu e doar o poveste electorală. Pe de altă parte, îmi iau angajamentul în faţa tuturor că, începînd de astăzi, atunci cînd voi participa la întîlniri publice, îi voi ruga pe toţi cei prezenţi, posibili „colegi” de fotografie, să aibă la ei analizele medicale făcute la zi, chitanţele din care să reiasă că au achitat facturile la întreţinere, certificate eliberate de şefii direcţi, în care să se arate că respectivii au un comportament civilizat, atât la serviciu cît şi în societate, şi copii autentificate la notariate după caziere. Nu în ultimul rînd, miile de români cu care mă voi întîlni în zilele următoare vor trebui să deţină cîte un certificat semnat de Traian Băsescu din care să rezulte că nu se află în vizorul DNA şi că Daniel Morar nu le ascultă convorbirile telefonice.

9 Răspunsuri to “Certificatul de bună purtare electorală”


 1. 1 Victor mai 26, 2008 la 12:04 pm

  Domnule Prim Ministru,

  Nu uitati sa-i cereti si lui Geoana toate cele specificate in post.

  PS. Certificatul eliberat de seful direct i-l da Basescu-sunt convins. Cu restul nu stiu cum se descurca.
  PPS. Dar e treaba lui. Eu nu ma bag.

 2. 2 Nahas mai 26, 2008 la 12:53 pm

  Articolul la care faceti referire este desigur o tampenie. Va asigur ca asupra unui cititor normal are efect contrar celui scontat de autor, Din nefericire si ziarul la care colaborati este cunoscut pentru astfel de diversiuni.
  N-are rost sa dau exemple.

  De observat ca nu va ridicati deasupra acestui articol. In incheiere si dv. introduceti numele lui Basescu, fara ca logica demersului dv. s-o ceara.

  Despre palavrageala lui Oprescu.
  Insul acesta nu este decat o hahalera. Bucurestenilor le doresc sa-l aiba primar (asta in loc de bube pe fund)
  Jur ca nu am intentia sa-l blamez, dar nu este chiar normal. In sensul ca n-are puterea de concentrare asupra unei idei clare. Spiritul sau luneca intr-o lume paralela cu realitate. Cu lumea reala se intersecteaza numai pentru a eclata in ochii unor gura-caca.
  Semnificativa este usurinta cu care a tratat dosarul sau de profesor si dosarul de candidat pe care l-a depus la Biroul Electoral.
  In mintea lui de mitoman, el chiar crede ca a stat pe aceeasi strada cu Nastase. El nu minte. Fantasmele sale, pentru el insusi, sunt REALITATEA.
  PSD-ul va avea inca multe necazuri cu Oprescu. Asta din cauza ca multi lideri (printre care si d-l Nastase) sunt inclinati spre compromis cu aiuritul asta.

 3. 3 Draghi Puterity mai 26, 2008 la 12:55 pm

  PNDC – partidul lui Talpesh, fost director SIE, cel caruia i-a multumit Basescu in mod explicit pentru „sprijinul” dat la referendum. Partidul care implementeaza „prin metode specifice” agenda popularilor europeni in Romania. Ce frumos se leaga totul cu totul.

  E clar pe mana cui lasam Romania daca nu eliminam de la putere aceste specimene profund viciate?

 4. 4 Nahas mai 26, 2008 la 12:55 pm

  Erata:gura casca.

 5. 5 Augustin mai 26, 2008 la 2:10 pm

  @ neinfectat de comunism

  Greu de inteles prezenta „productiei” acestei adulatoare basesciene aici. La urma urmei, nu e decit o forma (prost) mascata de manifest electoral in care respectiva urecheaza parinteste votantii de dreapta ca s-au cam lasat pe tinjala si trompeteste revigorarea lor politica in perspectiva mai apropiatelor si mai departatelor confruntari cu dusmanul de clasa, PSD.
  Iar daca autoarea e atit de ingrijorata ca nu stiu care securisti vor fi validati prin vot (uninominal, vezi bine) ar fi facut bine sa ne fi atras atentia mai devreme ca procedeul e nociv si ne va aduce numai belele.
  Acum e, oricum, prea tirziu, iar declansatorul acestui demers e greu de ghicit. Daca nu cumva o fi vreun telefon, de la deal. Ca prea ne prezinta in clar tabelul nominal al „dusmanilor poporului” , ca nu cumva sa facem vreo prostie si sa dam in mintea copiilor, de 1 iunie.

 6. 6 ion adrian mai 26, 2008 la 3:37 pm

  O tampenie si are dreptate Nahas si asupra mea chiar asta a fost efectul.
  Dar asta este boala cronica dle AN, si ma refer la basescita, nu pierde nici-o ocazie sa se manifeste.
  In numele respectului pe care poate vi-l mai purtati, vindecati-va!

 7. 7 Kartouche mai 26, 2008 la 4:42 pm

  Invariabil, sunt cativa distinsi forumisti, care aduc in discutie eminenta persoana, distinsul nostru presedinte, capitan de cursa lunga, Traian Basescu.

  Ba mai mult, incearca sa faca comparatii cu profesorul Ad. Nastase. Chiar i se „releva” calitati superioare cei „comparat”. Asemenea asertiuni produc zambete si devin rizibile, dar daca sunt insistente, perpetue si dese, te pot enerva. Si atunci trebuie sa te uiti cine le face. Si gasesti ca sunt persoane frustrate, ratate, cu vicii, cu acelasi comportamnet; sau le banuiesti de acelasi compartamnet.

  Un amic imi zice, ai imaginatie ? Imi spun : f. putina ! – Ajunge, zice. Si ma intreba. Poti sa ti-l imaginezi pe Basescu iesind dintr-un bordel dintr-un port, pe la 4, dupa o noapte de destrabalare ?? Incerc ceva, nu reusesc sa-l conving. Apoi imi face o descriere graznica !! Si imi zice : e reala ! E specifica marinarilor de cursa lunga !

  Deci va rog, terminati cu comparatiile „neadecvate” !

 8. 8 N. Raducanu mai 26, 2008 la 4:55 pm

  @Nahas
  @Ion Adrian
  Cum nu are legatura logica mentionarea numelui lui Basescu ? Oare nu suntem in plina campanie electorala ? Oare Basescu sta inchis in palatul de la Cotroceni si nu ataca deloc ? Oare el trebuie sa dea lovituri din orice pozitie si adversarii sa se sfiasca a-i riposta ? Iar ironia cu documentele ce ar trebui pretinse miilor de persoane ce doresc sa stea o clipa alaturi de fostul prim-ministru (si poate viitorul presedinte) al Romaniei, este bine gasita si plina de umor, fara nici o grosolanie.

 9. 9 sfinx667 mai 27, 2008 la 2:42 am

  @Draghi Puterity,
  subscriu la cele atat de limpede punctate, din vina ” fiorilor ” cu care auzul meu sud-vestic se ” confrunta ” atins de un anume nume…alt maestru al diversiunilor, unul cu adevarat in stare a se dezimforma si pe el insusi, ba sa se si creada pe ” cuvant „, nu-l mai numesc, ati facut-o si in locul multora care nu au nici curaj, nici intelepciunea de a accepta ca a reusit sa-i insinueze pe traiectoriile sale aparent de neinteles, unii nici acum nu s-au trezit…ala da ” maestru „…
  felicitari si consideratie domnule,
  Sibilla


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


Arhiva

Comentarii Recente

diasporean la Anunt!
fostă basarabeancă la Anunt!
Ce scriam acum exact… la Anunt!
De ce n-am criticat… la Anunt!
Cum e posibil asa ce… la Anunt!

%d blogeri au apreciat: